A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Olyan ügyesek voltunk Kép Kép Kép Pontosan egy perccel a felhőszakadás előtt értünk haza, Beniért mentünk az oviba. Még egy fagyizás is belefért! Kép

Ancsi,
Én Nivea Sun-Spray-t vettem, gyerekeknek való, 20 faktoros. Szerintem annyi elég lesz. Beninek is ilyen volt eddig minden nyáron. Ez is zöld, de nem vettem észre, hogy megfogná a ruhát és azonnal beszívódik. Finom az illata is. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi
Én 30-as Ambre Solaire Kids-t használok Bazsikának, Lacikát meg csak a kora délelőtti és a késő délutáni napra teszem ki direktbe, amúgy árnyékban van a kis teste.

Kép
Kép Kép
sildike

Nos akkor Annamami kérésére most elárasztalak titeket MelivelKép

Dúdolón:
Kép
Kép
Kép
Kép

Igy állok egy kis segitséggel:
Kép

Csak vagányan:
Kép

Imádok hintázni:
Kép

ancsi26

Benianyu
Tényleg nagyon ügyesek vagytok. Mi Bazsikával az ültetést fejeztük be, hogy mindjárt zuhog, de még csak fitogtatja az erejét, esőt még sehol, pedig nagyon jó lenne az új növénykéimnek.

Nyúlné
Ti jöttök holnap?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

And!
Köszönöm, ha megkérdezed!Kép
Nati gurulni profin tud, így közlekedik. Kinyomja magát fekvőtámaszba, és négykézláb hintázik. Tolat, a parkettán húzza magát.
Ennyi talán elég ahhoz, hogy véleményt alkossanak.
Ezek alapján mondta a mi gyógytornászunk, hogy szerinte nem fog kúszni, csak mászni.
Sajnálom, hogy lemaradtatok Veres dokiról!Kép

Ayse, Dóri!
Köszönöm a választ kúszás ügyben!Kép

Benianyu!Kép
A mostani hordozónkat kölcsönkaptuk, mert ami a babakocsihoz tartozott már kicsi Natinak.
Így sajnos nem tudom rápattintani a kocsira.Kép
Köszi, hogy megkérdezted a DM-ben a dolgot! KépKáposztásmegyeren merrefelé van DM?
Én ott laktam jó 10 évig, de akkor még nem volt.

Oltás ügy engem is érdekelne, mi is az újfaját kértük. Honnan tudják, hogy melyik gyerek kapta abból a szállítmányból a szurit????

Ancsi!
Én első körben kipróbálom a dr. nénink által felírt gyógyszertári napozókrémet!
Úgy emlékszem Prüntyi írta, hogy náluk nem tudják kikeverni, mert hiánycikk egy alkotórésze, de a nálunk lévő patikában nincs ilyen probléma.

Annamami!
Mazsi jó nagyot nőtt!Kép Te pedig fáradtan is csini vagy!Kép

Cinka!KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Majola,Havtunde,Benianyu,Sildike.
Köszi a válaszokat.Sürgősen be kell szereznem valamilyet!!

ancsi26

Szia mindenkinek!

Ildi!
Neked nem fordítanod kéne?Kép

Ancsi!
Örülök, hogy találtál egy jó nőgyogyit, Meli meg irtó édes a képeken!Kép
Főleg a sárga nacis tetszik!

And!
Kár, hogy nem tudtok jönni a talira, hogy fog így a szerelem kiteljesedni Eszti és Leon között?KépKép

Megann!
Nem semmi Léna, nagy növényimádóKép

Annamami!
Talira jöttök?
Mazs nagyon nagyott nőtt, szinte meg se ismertem!Kép

Kuha, Mea!
Piacozás jó lehetett, gyerkőcök meg édesek!Kép

Kriszta!
Kincső hajaKépKépKép

Most hirtelen ennyi jut eszembe.

Leon meg Nolcsi ma Gabi anyukájánál vannak, olyan jót aludtam most délutánKép
Mindjárt megyek főzni egy kis reszteltmájat kacsamájból, meg rizst. Már régen nem főztem semmit, holnap is jön anya délután, hoz vacsit.
Holnap este Gabi tesóinak lesz fellépése a Thália színházban, oda megyünk este anya vigyáz a fiúkra.

Tegnap ebéd előtt megint kiugrottunk a telekre, jót aludtak a fiúk, meg játszottak, csak este jöttünk haza. Mindjárt dobok fel képeket is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és majden elfelejtettem.....

Tünde!
Zitának Boldog Névnapot!Kép

Manka!
Neked is Boldog névnapot!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Most nincs időm visszaolvasni, majd ha Zsuzsa lefeküdt.

Minden Zitának boldog névnapot!

TALI

Hozzám még valaki befér, ha el tud jönni Újpest Központig, esetleg valahol Hűvösvölgy és Újpest Központ között is fel tudjuk kapni, mert onnan jövünk. De csak dél felé.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ancsi,
Meli nagyon édes! Kép Biztos jól érzi magát a sok gyerek között, úgy látszik. Kép
A hintában szuperédes és a kendős képen is nagyon tetszik. Kép

Duda,
A dm az Óratoronynál van. Úgy tudod? Kép
Még egy utolsó kérdés a holnapi talival kapcsolatban. Beni ülése 9-18 kg és benne van az autóban. Hordozó nélkül sem gondolod, hogy eljönnétek valameddig? A babakocsi befér a csomagtartóba. Van már Nati 9 kg? Kép

benianyu

Ancsi, Meli nagyon helyesKép

Andi, Nati olyan értelmes, ügyes kislány, ne aggódj! Az persze nem jó, hogy kétszer kell tornára járnotok, mert Nati nem szereti. De hát hasznos lehet. Én nem tudok tanácsot adni, de látod, mások is irták, hogy későm kezdett el kúszni a baba. Egyébként Julcsi is épp ezeket csinálta mászás előtt. Aztán 3 napig kúszott, azóta mászik.

Barbi, de jó neked, hogy vannak szabad félnapjaid! Asszem nekem ilyen sosem lesz. persze nem panaszkodom, kis tündérbogár társasága nagyon is jó...de most például aludnék egyet, Julcsival ellentétben. Gabi tesói szinészek?

Sildike, mit forditasz? Nekem is kellene, de nem nagyon van energiám.

Tünde, Zitának boldog névnapot kivánunk mi isKép

KépKép

KépKép
majola

Manka,
Titokban te is Zita vagy? Kép Akkor neked is boldog névnapot! Kép Kép Kép

benianyu

Zsuzsa!
Köszi, aranyos vagy!Kép
Jövő héten még nem megyünk 2x az utazás miatt. Ma beszéltem Nati fejével és kértem, hogy szedje össze magát!Kép

Benianyu!
Olyan aranyos vagy, hogy próbálsz segíteni!Kép
Nati talán mostanság van 9kg körül. Igazán nem tudom, mert csak a jövő héten megyünk méreckedni.
De nem merem még ilyen nagy ülésbe tenni, mert nem ül teljesen stabilan és félek, ha menetiránnyal szemben ül, egy fékezésnél nagyon előrebillen a buksija.
Tényleg köszi, hogy segítenél, de már beletörődtem, hogy ez a tali nélkülünk zajlik majd!KépKép
Óratorony.. hmmm. Merre is? Káp1, vagy 2-ről beszélünk? Én az egyen laktam.

Andi&Nati

KépKép
duda

Benianyu!Kép
Manka Mariann!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi, Majola,
köszi!
Vendég

Duda,
Sajnálom, hogy nem jöttök. Kép Majd legközelebb Kép
Káp I., a régi részen van, ahol a posta és az orvosi rendelők is. Azt hiszem Lóverseny tér.

benianyu

Benianyu!
Így már tudooooommmmm!KépKépKép
(én a Ványoló u-ban laktam! De szerettem!KépKép)

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok!
Az előbb beszállt az ablakon egy jó nagy darázs és rögtön azon kezdtem el gondolkodni,hogy Meli ablaka is szinte egész nap nyitva van és mi van ha ott is beszáll egy ilyen dög és én nem veszem észre és ottmarad éjszakára??
Én rettentően félek ettől!!
Ti hogy vagytok ezzel??

Köszönjük mindenkinek a dicséreteket!!Kép

ancsi26

Ancsi,
nálunk jövő héten szerelik a szúnyoghálót, éppen ezért, amit írtál.
Vendég

Ancsi!
Én Apát most zargatom, hogy szerezzen szúnyoghálót az ablakokra! Tegnap mi is úgy jártunk mint ti!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda,
Oké Kép Kép Én is tudom, melyik a Ványoló utca. Kép

Ancsi,
Nálunk is beszállt tegnap egy óriási darázs, szerencsére Apa itthon volt és lecsapta. Meg lehet hallani, mert nagyon zümmög, főleg éjjel, mert akkor csönd van. Emiatt nem lehet csukva az ablak télig. Kép

benianyu

Még nem olvastam végig, de rögtön reagálok egyre!!!

MEGANN, a zöldfában vasárnap van svédasztalos ebéd...mi is ott rendeztük az ebédet...2500/ fő a kaja, annit eszel amennyi beléd fér...1500/fő a gyerekeknek (ebben 1 pohár ital is benne van) és olyan rendeek, hogy a svédasztalt mi az ízléseknek megfelelően állítottuk össze...a főnökkel egyeztetve... 15-en voltunk és nem volt 50 e a számla!!! Kár kotyvasztani ennyi emberre!!! Kollárnak hívják a főnököt.

Na olvasok tovább....

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jaj és még az is eszembe jutott, hogy:

Tünde!
nem semmi Zitán ez a keresztbe pátos felső, nagyon szexi benne!Kép

Benianyu!
Danigombóc is tündérpofa, ahogy próbáll felállniKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jaaaaaaaaaa, még egy...
ha férj és anyós erőszakos...mond meg semmi baj...anyós főzze meg a kaját és nála lesz az ebéd...Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi-Megann!
Ez az utsó a legjobb ötlet! KépKépKép
Vendég

Sziasztok,

Megann:

Egyetértek Prüntyivel. Ha anyós pattogni akar, akkor pattogjon otthon, és ti menjetek csak enni. Kép

Jucc:

Köszi szépen az infót! Elmentem. Hozzád milyen gyakran jár a bébicsősz? Nem nehéz olyat találni, aki csak alkalmanként kell? Vagy max hetente egyszer-kétszer?

And!

Az e havi Kismamában van egy cikk a tojás- és tejmentes diétáról, még nem olvastam, mert csak az újságosnál láttam, de hátha van benne valami hasznos infó.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

AncsiKép Hozzánk is minden szar berepül, és leginkább Balázst csípik összeKép Mi is rajta vagyunk a szúnyogháló-projekten! Apropó: Praktikerben, ilyen helyeken lehet kapni, ugye?

AndKép nem biztos, hogy várunk őszig, de mindenki jól van tulajdonképpen, gondoltam, ráérünk, De azért, hogy még emlékezzen ránk a doktor bácsi, talán jobb lenne tényleg még a nyáron.

AyseKép igen, a májusi Kismamában vannak a receptek.

Naptej: Tavaly én is megvettem ezt a kék színű Ambre Solare-t, de én is utálom, hogy vigyázni kell a ruhákra. Amúgy persze jó.

Ma lementünk játszóra, de többet esett az eső, mint amennyit nem. Pedig megbeszéltük egy régi ismerőssel / még Balázs volt a pocakomban, amikor együtt pocakoskodtunk/, hogy együtt játszózunk. Így viszont följöttek hozzánk. Ott is van kicsi is, ma épp négy hónapos. Jókora kislány, nem nagy különbség van Gergő és közteKép

Néhány kép:

Kép
Kép
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

RokiKép Akik alkalmanként jönnek, azok eleve ilyet keresnek. Sokan vannak, vagy meló, vagy suli mellett, illetve másik család mellett. Szerintem könnyű ilyet találni.

jucc73
Érd

Jucc,
azért az arcukon látszik, hogy Gergő "idősebb". Kép
Igen, praktikeres helyeken van szúnyogháló, én tavaly tescóban is vettem.
Vendég

Már megint nem látom a friss hozzászólásokat, csak ha írokKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Lányok már mindent elmondtak a témáról. Én a magam részéről még annyit fűznék hozzá, hogy ha nekem kell főznöm, -és itt nem a létszám a lényeg, hanem maga a tényszerű főzés,- akkor én egy falatot sem tudok enni. Mégha a kedvenc kajámat főzöm is meg. Jóllakom a szagával közben és utána nem kívánom. Kép Legjobb fogyókúra. Kép De azért nem ártana, ha a lányod keresztelőjén Te is jól éreznéd magad és nem a konyhába güriznél!

Ayse!
Megcsináltam a kalács sütés közben a fánkodat! Szuper! Kép

Nem tudom mi ütött Vikibe, de fél 6-tól non stop kajabált, nekem sajnos dolgom volt, nem tudtam vele játszani. Kép Kezdem én is észrevenni, hogy nagyon igényli a társaságomat. Amit természetesen meg is kap, de nekem is néhány vannak kötelezettségem és dolgom, és ott van Gergő is. És olyankor ordít, ha nem vele foglalkozom. Ráadásul megint csak fél órát aludt du. Kép Ilyenkor összezuhanok és azt sem tudom hová kapjak! Rossz anya érzés jön rám és lelkiismeret furdalásom van. KépKép És fáj a hasam is a hülye mensi miatt. Kép
Vendég

Dóri,
Ma délutánra Dani is nagyon nyügi lett. Õ nem feltétlen az én társaságomat igényli, jó más családtag is, csak ne legyen egyedül, de ma nálam is rossz kedve volt. Pedig egész nap vidám volt. Talán jön egy újabb foga, vagy ez a hirtelen lehülés és eső zavarta meg. Kép

benianyu

DóriKép

Ismerősek ezek az érzésekKép
Ma Lívi is nyűgibb volt, és nem lehetett sokszor egyedül hagyni, és nekem is dolgom volt.
Ilyenkor magammal viszem konyhába és ott is nyűgizik néhaKép
Aztán hagyom és ált. abba hagyja ha nem kiveszem őt, de tudom hogy ez sem jó mert megszokja de valóban rossz nézni ha sír.

Lányok!Kép
Hol kezdődik az elkényeztettés????
Pl. ha kindig kiveszem ha sír???
Akkor nem várja el már????
Mert nagyon rafkósak ám!!!!Kép

Na megyek zuhizni+alukálniKép
Mindenkinek jó éjtKép

Mea
mea

Ma délután Gergő is nyügibb volt a szokásosnál, én is vagy a fogára, vagy az időre gondoltam. Ráadásul csak én voltam jó neki, ismerősöm hiába vette kézbe, még jobban sírtKép Ilyenkor Balázs jöhetne még szóba segítségként, de naná, hogy ilyenkor nincs kedve szórakoztatni öcsitKép

DóriKép Milyen mensi? Lemaradtam. Szóval már tuti, hogy nem tesóKép Én azért szurkoltam még...

jucc73
Érd

Jucc!
Megjött úgy tűnik teljesen. Szülés utáni első. Jó sz@r. Kép Nem baj, majd legközelebb, ill. amikor a MI babánk szeretne jönni hozzánk. Kép

Érdekes, hogy mondjátok ezt a mai nyügizést, mert Vikinek egész nap jókedve volt, de amit késő du. rendezett. Sőt már mikor Gergővel tanultunk már akkor kezdte.. Lehet, hogy az esőt érzik?? Mert nálunk fog az nincs! Kép
Vendég

MejöttemKépKépKép

Kivagyok mint a LibaKépKépKép

Dori!
Kezet rázhatunkKépLéna is fél órát aludt du....Kép
Nyűgizett is rendesenKépKép, teljesen kipurcantamKép, viszont este nem volt fél-1 órás ordítás, hanem hang nélkül elaludtKépKépKép
Hiába, nem a megszokott rendben telt a nap.
Reggel már fél 6 kor felkukorékolt és nagyon nem volt ándungom fölkelni, ezért betettem hozzánkKépKép ott bezzeg negyed 8 ig horpasztottKépKépKép

Mea!
Örülök, hogy pettyes katicabogaradról múlnak a pettyekKépRemélem tényleg megússzúk mindannyian!

Mindenki!

Oltóanyag:
Hát teljesen igazatok van, felháborító az egészKépKépKép
Csak hát most mit hepciáskodjak a dokinővel(aki eyébként aranyos), nem ő tehet rólaKép
Többen kérdeztétek, hogy hogy lehet tudni hogy melyik volt a rossz.
Van a dobozban egy gyáriszámot tartalmazó matrica, ezt ragasztják be a baba kiskönyvébe!
Így ez alapján tök egyértelmű hogy melyik volt a szállítmányban...teljesen beazonosítható...
De nektek nem ragasztgatták bele a matricát a kiskönyvbe???
Állítólag igen szigorú szabály ez az uj oltóanyagokkal kapcsolatban...

Szóval újra szuriKép.
Végülis Lénának meg se kottyant egyik sem, de azért mégis bosszantóKép

Szerencsére a megfagyott oltóanyagnak semmi káros hatása nincs,ez volt az első kérdésem.

Prüntyi és mindenki!

Keresztelő-buli!
Köszönöm mindenkitől a megerősítést.KépKép
Akkor nem én vagyok ufóKép
Hétfőn találkozom anyóssal, biztos szóba fog jönni, és mostmár nem érdekel, finoman de őszintén el fogom mondani, hogy már kicsit sértő hogy a Mi(én) álatalam bonyolított bulikkal kapcsolatban mindig van valami aggály.
Jó lenne ha tiszteletben tartanák a MI(én) akaratunkat...
Kíváncsi leszek.....

And és Mindenki!

Nagyon örülök hogy ennyien jelentkeztek a babatalira nálunkKépKépKépKépEz olyan szuperKép
A tali csak nyár vége felé lesz esedékes, hacsak nem akarjátok a betonkeverő hangjára altatni a kicsiket a kerbenKépKépKép
És muszáj megvárni 1-1,5 hónapot hogy a frissen vetett fű járható legyen...
Szóval július-augusztus lesz szerintemKép

And!
Ne izgulj, kifogok én a törpéken, mire jöttök, híre hamva nem lesz a cserepes növényeimnek.
Kár lenne értük nagyon, majd mutatok képet rólukKép

Nyúlné és Mindenki!

Ideges lettem este 6 kor és ennek következtében egy Milka áldozatul esettKépKépKépKépKépKépKépKép

Ayse!

Tehát káposztás grenadinmars!!!=káposztás tészta????

Ancsi26 és mindenki!

Én még mindig Vichy 50 faktorost használok, de nem is akarom alább adni, mármint faktorban, mert nagyon brutál ez a napKépKépKépKépKép
Vigyázzatok magatokra meg a babákra nagyon, mert 2kor egy fél órára mentem ki a teraszra és faszán odakapott engem is a nap, olyan kis foltos pirosra....
Tudom hogy holnapra elmúlik, de ez akkor is gáz nagyonKépKépKép
Már a nap sem a régiKép
Mostmár én is fogom magam kenni, már reggel...az a tuti....Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Dóri, Jucc, Mea
Talán tényleg ez a hülye idő bántotta őket! Kép

Jucc,
Nálunk is van olyan, hogy Beninek nincs kedve szórakoztatni a kisöcsit. Kép

Dóri,
Mensi Kép

benianyu

Prüntyi!

Még az jutott eszembe, hogy nálunk szeirntem svédasztal teljesen kizárva....mert ugye a "70-80 éves nagyszülők nehogy már ne legyenek kiszolgálva....(KépKépKépKép
Na erről ennyit....
Mát hallom is anyós körülményeskedését...

Pedig ez lenne a legjobb megoldás....így legalább mindenki azt zabál ami tetszik...ha már ilyen k...ra kardinális kérdés a zaba...

Nem tom....nekem a zsíroskenyér is jó....
És eszembe se jutott sosem hogy azzal foglalkozzak, hogy mivel fognak kínálni a vendégségben..

Mi is ilyen körülményes bogaras hülye pi..ák leszünk????KépKépKépKép

Ja a legfontosabb, sajnos nekem reményem sincs eljutni a talira...

Azért végezte be a Milka a pályafutását...mert az asztalos este 6 kor bírt ideérni és hozott 1 azaz egy db ajtófogantyút és mondta hogy holnap hözza a faárut stb...

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Szerintem is az idő volt a ludas!
Nálunk igen nagy égiháború volt, dörgött, villámlott, a terasztajtó nyitva volt és Léna tátott szájjal bámulta hogy buborékosan ömlik az esőKépKépKépKép
Édi voltKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Megann,
ez úgy lesz velünk, hogy a lányunk mindent tökéletesen fog csinálni, de a menyünk.... KépKépKép
Arról ne is beszéljünk, tuti semmi jót nem tud majd tenni! KépKépKép
Vendég

Sehol senki?
Vendég

Húúúúúúúúú lányok, el sem hiszitek mi történt...
kezdtem visszaolvasni, mikor áramszünet lett, kb. 2 órát itt ültem az gyertyafény mellett...Tüncsi 1 órája elaludt, apa kimenőt kapott és moziba ment a haverjával (Tüncsi keresztapjával) én meg itt ültem a gyertyafényben...és tudjátok mijen jóóóóóóóóó volt, csak én egyedül egy kicsit elmélázva, csendben a gondolataimmal...olyan meghitt és nyugodt volt...nagyon jó volt Kép

Remélem most nem száll már el amit írok... Kép

Megann, a svédasztal a kajára vonatkozik, de ott is áll két-három pincér, és ők szednek nekik, abból amit szeretnének...és a piákat is pincér szolgálja fel az asztalokhoz...és szépen kicsit elkülönítve terítettek nekünk, külön az alkalomra...maximálisan meg voltam velük elégedve!!! Szerintem győzd meg őket...Kép

Kuha, Mea érezzétek magatokat így utólag is le...va, szerdán én is kint voltam a piacon, Tüncsivel lesétáltam...és pont rátok gondoltam, hogy volt róla szó, hogy majd ha egyszer kijöttök, akkor találkozunk...egy telefont megereszthettetek volna Kép

Kuha, nektek jó pihizést!
Mea, nektek jobbulást! Kiderült a pöttyök oka?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

...

Kép

Kép
prüntyi

...

jucc73
Érd

.

Kép
Kép Kép
sildike

Ma kivételesen korán próbálok aludni menni.Mindenkinek szép álmokat, holnapi talira a legjobbakat! / szép időt, egészséget, jó étvágyat, jó szórakozástKépKépKép /

jucc73
Érd

x
Vendég

ma este 7-9-ig kóruspróbán voltam. apa fürdetett, adott egy kis almát esztinek, aztán a lány állítólag szép csöndben elaludt, azóta alszik. hát nem egy tündérke?Kép
lányok, nekem annyira elment az eszem, én nem emlékszem semelyik dalra sem, amiket énekeltünk a gimiben, pedig éveken keresztül voltam énekkaros, egy csomót felléptünk. tiszta zizi vagyok. most tanulom újból. kicsit nehéz, hogy nem tudok kottát olvasni, és a hangomat sem nevezném hangnak, de a lekesedés az nagyon hajtKép kár, hogy már májusban lesz a koncert, még el tudnék képzelni pár ilyen kimenőtKép

SildikeKép köszi aranyos vagy, de nekünk ez sok utazás így. kocsival ki tudom számítani, hogy amikor eszti álmos, akkor indulunk, és akkor kibírja. ha épp kialudta magát, akkor nagyon nehéz vele a kocsiban, mert végig üvöltiKép
legközelebbi talit igyekszünk becélozniKép

Rokica, Jucc, köszönjük az infot, majd beleolvasokKép legalább megvan a holnapi séta célállomása, az újságosKép

Megann, a grenadírmarsot én krumplistésztaként ismertem eddig! azt is imádomKép ez nem is rossz ötlet...

Duda! a gyerekorvos ismerősömmel dumáltam. még bőven időben vagytok! pláne, hogy látom, amiket leírtál, hogy már miket csinál Nati. BIZTOS ok minden. ennek ellenére nem tudom a helydben én mit csinálnék, olyan nehéz okosnak lenni, ha az eddig a gyereket kezelő ember mondja a véleményét. és mit mondott, hogy szerinte mi az akadálya annak, hogy még nem kúszik Nati??
esztinek pl. szokott olyat csinálni, hogy a fejénél fogva forgatja (ez mst brutálul hangzik, többieknek mondom, de nem annyira vészes), és azt mondta, hogy az egyik oldalon kötöttebb meg nem tudja, hogy a fejét is el kellene forgatnia, vagy valami ilyesmi, szóval csak ennyi hiányzik a hasról hátra forduláshoz, ezért ezt gyakoroljuk. szóval, mit vár attól, hogy megemelitek az óraszámot, mi az, ami nem kielégítően alakul szerinte? remélem érthető, amit szeretnék kérdezni.

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?