A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ayse, hihi, ez Julcsira is igazKép
Jó, hogy ismételted magad, nem emlékeztem, de most kicsit megnyugodtam.
Mindjárt meg is eszünk ketten egy almátKép

KépKép

KépKép
majola

Cinka Kép!
Neked is köszönjük a szülinapi jókívánságokat! Kép
Lili azért kapott előajándékot: üvegfestéket, már festettünk is egy csomót.

Tegnap a kisfiam szedett nekem virágot (a meggyfáról)Kép
Kivittem a kertbe, megmutogattam neki közelebbről a világot és észrevette, hogy pár nap alatt mennyit változott a természet. Csak úgy forgatta a kicsi fejét!

ayse

Tünde Kép!
Igen!

Mi is nekilátunk az alma-Andris meccsnek. Szerintem Andris ma is ipponnal győz majd!Kép

ayse

Csak technikai győzelem volt, mert két teáskanálnyi lé lecsusszant Olyan cuki pofákat vág közben, hogy az egész család jól szórakozott! Lili pedig másfél reszelt almát benyakalt. Látod, MajolaKép, ezek a perspektívák!Kép

Basszus, most vettem észre, hogy angolul szerepel a tejszínhab-flakonon, hogy tartalmaz tejfehérjét. A magyar szövegből kimaradt KépKép

ayse

Úgy irígykedem a kiruccanókra! Úgy volt, hogy mivel Andris fél 8-tól már végigalussza az éjszakákat, múlt héten megyünk vendéglőbe, meg biliárdozni a barátokkal, jól be is szerveztük őket. Aztán jött a skarlát. A barátok jól szórakoztak ....KépKépKép

ayse

Ayse, Kép
fini lett a fánk!
Húúú, billiárd! Nem is tudom, mikor fogtam dákót utoljára! KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Eszti, Léna, Oli, Dani, Zsuzsa, Lacika és a többi baba is zabálnivalóKép

Kaja: szerencsére Peti nagyon jól eszik, már egy kajálásra egy üveg (190g) babakaját megeszik. (amit én főzök neki, azt is bébikajás üvegbe teszem, hogy tudjam a mennyiséget kb.) Õ megeszi már a sütőtököt, krumplit, répát, céklát, spenótot, zöldsalátát, almát, banánt, őszibarit, körtét, na asszem mást még nem kapott Kép

Valaki kérdezte a céklát: én csak simán felkarikázom (vékonyra, hogy ne kelljen órákig főzni) és simán megfőzöm vízben és utána turmixolom össze főtt krumplival.

Peti is nagyon nyügi ma, szinte egész nap csak elégedetlenkedik mindennel Kép Aludni is alig akar, a kaját meg ezerrel köpködi ma mindenfelé, pedig egész szépen evett eddig.

Tegnap voltunk méricskélésen és 71 cm, és 8200 g Peti, szóval szerintem szépen növöget! Kép A karom érzi is rendesen a sok cipelgetést Kép

Viki+Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja és inni vizet iszik, meg hipp teákat is adok neki, azokat is megissza, de a cicire azért még mindig hatalmas szükség van, még éjjel is kelünk 2-3 szor!!!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok!

ez az új szerzeményem! vadonatúj és kemény 20 ezerbe került. Kép Viki imádja. Kép
Magunkról: Krumpl+réoa (mindkettő biopiacról) úgy ahogy, utána még tejecske. Napi 2x alma (kizárólag Starking, pici biobanánnal Kép), utána tejecske. Kezdünk belejönni szerencsére mi is. És tök szépen eszik, szebben, mint Gergőm tette. Kép

Megann!
Gratula! Léna nagyon ügyes, és ráadásul ennyi idősen! Szuper! Kép

Kép
Vendég

Tünde Kép!
Örülök, hogy fini lett a fánk! Egy baj van: ma meg kell enni, mert csak frissen jó igazán KépKép
Hát igen, régi szép dákós idők...

Én is erősödök a kis 7 és fél kilós súlyzómtól, Apát simán lenyomom szkanderben, pedig neki kézis múltja van...

ayse

Ayse, Kép
basszus, nálunk tuti nem fogy ma el a fánk!
Vendég

And
Eszti milyen ügyesen eszik!

Tünde
Ne izgulj, Tomi se nem áll, se nem mászik. Üldögél és forog, ennyi, de szerintem nincsenek elkésve.
Dákó Kép

Szmercsa
Köszönöm a tanácsot, valóban több a puki mostanában, ha átnyomkodom az elég?
Megnézem van-e szitánk…

Ayse
Szívesen Kép
Tomi 10 kiló, ki áll ki velem? Kép

Dóri
Milyen meglepett Viki az etetőszékében. Nagyon tetszik, hol vetted?

Majd szopi után jövök!

Kép
Kép
thomasanne

Dóri,
jól néz ki az etetőszék! Vakuztál, hogy Viki ilyen meglepett? Kép Zitának is így áll a keze kaja közben. Kép
Vendég

x
Vendég

Thomasanne!
köszi. Kép Babaszobán vettem. Tegnap voltunk du a barátnőmnél, és neki van egy Peg peregoja, és az uzsi almát úgy adtam neki, hogy beleültettem a székbe kipróbálni és bejött mindkettőnknek. Így este rákerestem a neten és ma meg elmentünk megvenni. Kép Tényleg vadonatúj, szuper. Mondjuk 40 ezret nem adtam voln aérte, de 20-at nagyon megért, mert új. 5 pontos övvel, dönthető támlával, fékezhető kerekek, állítható magasság.

Tünde!
Az az, vakuztam, és ilyenkor kikerekedik a szeme. Kép

csak azt nem tudom per pillanat, hogy hová rakom, mert a lakás legtöbb pontja foglalt. Kép
Vendég

And:

Egyszer átpasszíroztam neki szitán répát a levesből, megevett belőle 1-2 kiskanállal, és másnap ott láttam a répadarabokat a pelenkában. :-/ Ettől függetlenül nem rossz ötlet, lehet kipróbáljuk. Egyébként még mindig nincs botmixerünk, én szinte mindent a szitán nyomok át, körtét, répát, stb. Vagy kész babakaja. David most azt vette észre, a hígabb állagú dolgokat jobban megeszi, én meg azt lestem el valakitől a babatalin Prüntyinél, hogy ha közben is itatom akkor többet megeszik.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

x
Vendég

Helló!

Benianyu!

Ágyleeresztő hadművelet megtörtént fürcsi utánKép
Léna már a földszinten alszikKép, ami csak azért kár, mert reggel már nem tudunk mozizni apával, mivel magas az ágyunk támlájaKépKép
De már úgyis mindegy, holnap szegény Lénácskát "kilakoltatjuk"KépKépKép
Nagyon fáj a szívem érte, de ha most nem rakjuk át a szobájába, akkor később már csak nagy véráldozatok(könnyáldozatok) árán lehet...

Ja egyébként nem hagyjuk ám magunkat, gyorsan Danigombóc nyomába eredtünk fejlődésbenKép
Kíváncsian várjuk mi a következő harci feladatKépKépKépKép

Majola, Benianyu, Thomasanne!

Igazatok leszKép, ma vendégségben voltunk du, ahol kis 30 centi magas dizájnos a dohányzóasztal, persze Léna egyből rávetette magát és ácsorgott mellette egy kicsitKépKépKépKép

Dori!

Kikerekedett szemű Viki nagyon cukiKép
Mit bambul ennyire????

Cleo!
Hatalmas a képillusztrációdKép
Elmehetnél képregényírónakKép
Én is csináltam feliratozva a múltkori taliról, már épp kész lettem mikor apa idejött és addig cseszette a billentyűt amíg nyomott egy delete-tKépKépKépKépKép
Másban azért ügyesebbKépKépKépKépKép

Ja és mégegy jó hírKép
Végre ráakadtam egy csomó ált. iskolás társra az iwiw-enKépKépKépKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Na most pofátlan leszek de nagyonKép

Kinél és mikor lesz legközelebb tali????

M.

Kép

Kép
megann

megjöttünk az esküvőbőlKép
Sis, nagggyon köszi a vudut!!! Eszti és Tánti nagyon jól elvoltakKép 4-kor mentünk és 10-re értünk haza. akkor pont fel akart ébredno,úgyhogy megszoptattam és már alszik is újra. úgy hiányzottKép de azért nagyon jól éreztük magunkat, feltűnően nyugodt voltam, csak egyszer telefonáltam hazaKép
annyira örülök, mert így a tesóm sem rémült meg, így biztos szívesen vállalja legközelebb is. csak az zavarta, hogy nem tudott rágyújtani 6 órán keresztül. lehet, hogy így fogom leszoktatniKép

köszi mindenkin ek a dícséreteket és a kakai hozzászólásokatKép megnyugtató, akkor nálunk is minden rendben, semmi kirívóKép
azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy Eszti azért is eszik ennyire jól, mert kezdettől fogva kiskanállal adtuk neki esténként a D-vitamint? ha meglátja a kanalat automatikusan nyitja a száját, tudja, hogy azt meg kell enni, nincs meseKép
persze az étvágya is jó, mindig eszembe jut, amikor a PIC(NIC)-en mondta doktornéni, hogy Eszti úgy cuppogott, hogy felverte a körülötte lévő babaékat álmukbólKép/babáknakKép

még azt akartam mondani, hátha valakinek ez bejön, higy én mostanában direkt nem akkor vágom az Eszti körmét, amikor alszik. korábban mindig megvártam, amíg elalszik, de most szoktatom, hogy engedje levágni, és sztem működik. ugyanígy szoktatom a zuhanyhoz és a hajszárítóhoz. mert iszonyúan nő ám a hajunk!!KépKép
egy barátnőm mesélte, hogy az egyik gyereke nagyon félt a hajszárítótól.
és lassan szegénykém már egy ágyúdörgéstől sem fog megijedni, mert mindig beletüsszentek a fülébe véletlenülKép rezzenéstelen arccal csak felém fordul és csodálkozva néz, hogy ezt most miért kellettKép

Rokica: én ezért is adtam Esztinek először üveges almát, mert az tök jó híg, tényleg csak nyelni kell. a reszelt almát majszolgatja mielőtt lenyeli, sokkal óvatosabban kell adnom neki, könyebben félremegy. az ivászattal kapcsolatban egyetértek, én is itatom közben. mondjuk ő is csak 1, max 2 kortyot iszik, de az is valami. én abból indultam ki, hogy nekem is jól esik.

Dori, nagyon tuti a szék, és a kisasszony nagyon szépen mutat benneKép neki is tetszikKép

Viki: köszi én kérdeztem a céklátKép több, mint 8 kiló?! nem semmi... én a 7 kilót sem bírom már. gondolom mire megszokom, addigra ő is 8 leszKép

Tünde: dákóKépKép

Ayse: virgágszedi AndrisKép de aranyos!!
tényleg, más érzés, ha az embernek fia születik? olyan kíváncsi vagyok!

Majola!
nekem asszem a du lenne jó. most néztem, nekem van egy ezeréves táblázatom, de abban nem vagy benne, egyszerűbb lenne megdumálni telefonon.
a.kenessey@euroweb.hu -ra írd már meg légszi a telcsiszámod!
más vaaki nem akar velünk tartani?Kép Sis, vuduzd meg holnapra a Napot, hogy süssön le ránkKép

erről eszembe jutott, hogy csinálhatnánk egy táblázat frissítést, telefonszámokkal, emil címekkel, vagy csak én maradtam ki valamiből?Kép

KépKép
KépKép
and

elfelejettem írni, hogy milyen esküvőn voltunk. nagyon pazar volt minden! nagy sátras esküvő volt, de nem semmi színvonalon. tiszta amerikaKép amióta szoptatok nem rúgtam így ki a hámból. ittam egy pár korty isteni finom vörösbort. és a tejdiétát sem tudtam ma este tartani, pedig eddig tényleg nagyon komolyan vettem. ennyitől csak nem lesz esztinek baja... kaptunk ajándékba két üveg eperpálinkát, amiből az egyik a nagyszerűen helytállt tánti kapottKép

KépKép
KépKép
and

Megann, én úgy tudom, hogy Juccéknál, talán 19-én.
nekem aznap lesz a kórussal a fellépés, úgyhogy megint nem tudom, hogy tudnánk-e menni (ha meg vagyunk hívvaKép)
mindenesetre én is várom már a következő talit, amire el tudunk menni.

KépKép
KépKép
and

And Kép!
Én 4 és fél évig lányos anyuka voltam + 3 húgom van, a 3 unokatestvéremnek 5 lánya, szóval egy nagy matriarchális családból jövök. Ehhez vegyük hozzá, hogy feminista is vagyok (a szó nőpárti értelmében, abszolúte vállalom, lehet ellenvéleményekkel megsorozni). Szóval én lányt szerttem volna, erre az élet megajándékozott egy csodálatos kisfiúval. Naponta megkérdezem magamtól, hogy kinek kell ezt megköszönni???!
Ettől függetlenül szerény véleményem szerint elsőrban a személyiség számít, azután a személyiség, végül a személyiség és csak legutolsó sorban a nem. Azért várom ám, hogy most majd fociznom kell, csocsóznom és autómárkákat fújnom (igaz, ezt Apa miatt is kell).

ayse

halihó lányok!
képeket végignézegettem,nagyon jó ennyi ülő-álló babát látniKép,talis képek szuperek,ilyenkor nekem is fáj ám a szivem Kisnyúllal,hogy nem vagyunk ott!
csak egy megjegyzés:
NEM MATATNI MAJÁCSKA SZOKNYÁJÁNÁL SRÁCOK!!!!!!!!!!Kép
Kisnyúlnak már látnia kell a hercegnőjét,mert elapad a szíve!de ha egyszer újra találkoznak biztosan túlcsordul majd!Kép
visszaolvasni csak úgy septiben volt időm,nem is szólok hozzá semmihez,bocsika!bár az az oltás dolog érdekelne,csak nem sikerült még kiderítenem,hogy mi is történt,de majd igyekszem!

volt egy favorizált napernyős(asszem) sportkocsi ami olcsóbb volt az átlagnál és még szép is volt,meg minden!hol és mennyiért,ha még kapható??????????

Kisnyúl egyébként jól van,elmúlt ő is 7hónapos)imád bárpultnál ácsorogni a fenekét riszálva(KépÚÚÚÚGY BELEHARAPNÉK MINDIG),mégiscsak úgy döntött,hogy a négykézlábas akrobatikus mutatványokat is elsajátítja,pedig úgy nézett ki kimarad és marad a kúszásnál(amiben szerintem rekordot döntene gyorsaságban),de nem!és mint a kiskutya követ mindenhova a lakásban,ráncigálja a nadrágomat és menekülőre is fogja ,ha én kergetem,na az tényleg nagyon jópofaKépKépKép!nagyon vidám kiskrapek!
egyre összetettebb játékai vannak és cuki ahogy már tudja ,hogy bizonyos mozdulatok után mi fog történni,Pl:ha csak közeledek egy törlőkendővel feléje,már becsukja a szemét és rázza a fejét,hogy ne merészeljem....úúúúútálja!Képa szája az be nem áll,ma is amikor kivittük sétálni kengurban végig sikongatta,kúrjongatta az utat nem kis feltünést keltve!jó kis műsor!Képülni továbbra sem akar,képzeljétek még etetni is hasalós pózban tudom csak,mert úgy legalább eszik,eggyel több dolog ,amiről majd le lehet szoktatni!
JAAAAA!és úgy néz ki befejezte a 20perces mini alvásokat nappal,inkább 2-3szor alszik 1-2-3órát.Igen!Igen!Igen!!!!!
szóval így éldegélünk mi,sőt tegnap voltam hosszúcombú Fanni mamájával bulizni....éjfélig,mert én úgy féltem,hogy Kisnyúl megéhezik és nem vagyok ott,persze rendes volt és aludt,mint egy kisangyal,hagyta a mamit szórakozni és aludni,papák voltak az ügyeletesek,ma ők buliznak....gondolom nem éjféligKép!
azért furi volt,nem nagyon tudtunk ellazulni,jó lesz majd borozgatni újraKép,és olyan megszeppenve figyeltük az embereket.pedig ismerősök is voltak( haverjaink új helyének a nyitóbuliján voltunk),de még gyakoroljuk a lazulást!
bőröm egyre szebb és most már tutira megvan a bűnös....az a k....fogamzásgátló a Cesarette volt a ludas,abbahagytam és simul a képem,a homeossal rásegítek,a napocska is jót tett,kedden még megyek egy tisztításra és szebb leszek,mint valaha!legalábbis ajánlom,mert pipa leszek nagyon!
na megyek aludni,mert hulla vagyok,jó éjt és majd jövök!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Kezd engem is egyre jobban érdekelni (és bosszantani) ez az oltás téma, ugyanis megnéztem a kiskönyvet és nekünk mind a három oltásnak ua. a kódja, tehát ha az a selejtesek közé tartozik, akkor Majának mind a három oltást meg kell újra kapni és ez szerintem már a szadizmus határát súrolja.KépKépKép Egyébként: Dóri, a mi kódunk megegyezik az általad leirt egyik kóddal.
Megann!
Nem tudod véletlenül, hogy nálatok melyik volt a rossz oltás és annak mi a kódja, nagyon kiváncsi vagyok. Vagy mondjuk leirnád az összes kódot, amit Lénácska kapott?Kép És egyáltalán jól értettem, hogy Lénának csak egy szurit kell újra megkapnia?

Miután volt ma erről szó a hiradóban (persze nem túl részletekbe menően), megnéztem a rtlklub honlapján is a hireket, ahol szintén minimál infó van a témáról, de ami számunkra érdekes az az, hogy szerintük minden dec.20 és márc.31 között megvásárolt vakcina rossz volt?! Akkor viszont, hogyan lehet, hogy még csak Megannt értesitette a dokija. Na jó, nem akarom túlparázni a témát, csak nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van és utálom, hogy nem lehet tudni semmit.Kép

Megann!
Nagyon ügyes a kicsi Lénád, olyan magabiztosan áll mintha már régóta tudna.Kép

And!
Eszti nagyon édes a papirszerző hadművelet közben, és az elpityeredős képen nagyon megsajnáltam, olyan megható hogy igy el tudnak keseredni. És annyira szép kislány.Kép (maszatosan isKép)

Vrucsincá!
Oli nagyon megnőtt és nagyfiúsodott. Még mindig tündéri és nagyon huncut a mosolya.Kép Nagyon mókás, ahogy az előszoba közepén landol az ejtőernyőjével.Kép

Tünde!
Köszi.Kép Igen Maja elég jól belejött a kajálásba, pedig csak pár hete kezdtük, szerencsére eddig mindent megevett (a frissen reszelt almán kivül), most kezdem neki adni a zöld dolgokat (cukkini, saláta, spenót, brokkoli). Kétszer eszik a szopin kivül egy nap, egyszer kb. félüveg (100g) gyümölcsöt, egyszer pedig egy egész üveg főzeléket.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ja és,
Sis!
RúzsaSándor rulez!Kép Megzabálom!Kép

Nyúlné!
Olyannnnagyon szépeket tudsz irni!KépKépKép Egészen meghatódtam.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

szép vasárnapotKép

Ayse!
hű, milyen jó dolga van Andrisnak, hogy ennyi nő veszi körbeKép neki biztos nem kell majd magyarázni a női lélek rejtelmeiről, ideális férjjelöltKépKépKép
allergiából viszont lehetne kevesebb a családbanKépKépKépKép

Nyúlné,
nekem is megelevenedett, hogyan és mit csinál KIsnyúl, olyan szépen írtad le, irtó édes lehetKép

CleoKép

KépKép
KépKép
and

Helló!

Cleo!

Én elképzelhetetlennek tartom, hogy mind a 3 rossz oltás volt Majának.Kép
Ez majdnem tuti!
Ugyanis egy szállítmányról van szó ami megromlot azt hiszem 1200 db oltóanyag!
Az én dokinénim azt mondta hogy a körlevélből ad nekem fénymásolatot, abban minden ott lesz fehéren feketén.
Kedden megyek hozzá és elhozom, beszkennelem és elküldöm neked ha érdekelKép

Nekünk az 5 hós volt a rossz, aminek a kódja:
A14CA037A

A 4 hós volt: A14CA024A ez jóKép
A 3 hós nem érdekes mert az nem Infanrix Hib volt de annaka a kódja:Y0279-3
És a 2 hós nekünk még a régi volt úgy emlékszem:
A14IBB194AA

Na itt tartunk most...

Na és most ezt igyu mindenki:
A képen már a munka eredménye:
Miközben mi apával a reggeli körül ügyködtünk Léna kinyitotta a cd lejátszót és kivágta a kőre az ENYA cd- metKépKépKépKép
Kép

És még miután jól "összeszidtam", azután sem zavartatta magát:
Kép

M

Kép

Kép
megann

Megann!
Köszi szépen az infót.Kép A körlevél persze, hogy érdekel (szerintem mindenkit, aki az új szurit adatta be), azt is megköszönném.Kép Mi csütörtökön megyünk a dokihoz, de a kedd az mégiscsak 2 nappal előbb van.Kép
Léna nagyon ügyin didzséskedik.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Megann, ugye hogy megállithatatlanKép
A körlevél engem is érekel.

Persze most alig ir valaki, biztos a legtöbben családi programon vannak...úúúúúúúúgy irigykedem, soha többet nem engedem el apát sehováKép Csak az a baj, hogy ő ilyenkor keres pénzt. Néha megállapitjuk, milyen jó lenne, ha itthon maradna és a gyedből tengetnénk az életünketKép

Viszont: ha nem borul be teljesen, megyünk Anddal sétálniKép

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

And,
még tegnap este halálra röhögtem magam az írásodon! Tök jó, hogy Eszti elvolt Tántival! Kép
Én mindig úgy vágtam Zita körmét, hogy fent volt. Mi tegnap szárítottuk először a kiscsaj haját, nem volt vele baja, vigyorgott nagyokat.

Megann,
gondolj arra, hogy Léna is szereti Enyát, és csak megnézte közelebbről a cd-t. Kép

Majola,
mi is "családi programon" voltunk apával, de az alsószomszéd bekopogott, így ugrott a program. Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek a képébe. Kép
Vendég

Megann!

Lénácska micsoda kis csavargó lett, már bejárja az egész házat! Kép
Légyszi nekem is küldd majd el a körlevelet ha nem gond a nagyviki78@freemail.hu -ra. Előre is köszi!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

IWIW használók, olvassátok el!!!!!

http://index.hu/tech/net/0429iwiw/
Vendég

Sziasztok!

Na, a mi vasárnapunk sem alakul valami jól. Tegnap Érden próbáltunk segíteni sógorék kerítését megépíteni, de én semmit nem tudtam csinálni, csak tébláboltam, Gergőnek sem volt olyan jó, mint itthon/ nem tudtam kitenni levegőzni, aludni mondjuk tudott jól bent is/. Így ma úgy döntöttem, nem megyek velük, Balázs és Apa most mentek el. Balázsnak ez nagyon tetszik, lapátolja a homokot a betonkeverőbe, agyon dolgozza magátKép Gergővel mi pihizünk, levegőzünk, és megpróbálok az Obiba kimenni vele szúnyoghálót beszerezni. És irigykedem én is, hogy mindenki családozik a három napban. Meg bosszankodom, hogy Apának itthon arra sincs ideje, hogy egy két hete itt heverő levelet átnézzen, hogy beszerezzen és föltegyen néhány szúnyoghálót, bezzeg az öccséhez bármikor megy melózni. / meg máshoz is/. Na, mindegy.

Tali: Kérdeztétek, hol lesz legközelebb. Nálam tervezünk egyet a múltkori elmaradt helyett 19-én. Nem szeretnék azonban ünneprontó lenni, de ez eredetileg minitalinak indult, azoknak, akik a városnak ebbe a felébe is viszonylag könnyen el tudnak jutni / tulajdonképpen felbuzdulva Sildikéék és többiek minitaliján/. Nagy talit nem merek bevállani, mert annyira nem nagy a lakás, Balázs is nehezebben tűrné, és rá is tekintettel kell lennem. Szóval én azt gondoltam, olyan 10-es létszám nagyjából megfelelő lenne. A múltkori elmaradt talira meg is volt ez a létszám kábé. Igazán most még nem jeleztek sokan, de talán tud mindenki jönni, aki akkor jelzett. Egyelőre jelentkezett: Ayse, Duda, Sis, Majola, függőben PZita, Rokica, Hari, Cinka, Göndörzsóf, BKriszta, asszem Cleo is volt. Szóval azt nem tudom, hol lesz a következő nagytali, még nem volt róla szó asszemKép

Mennem kell, nyűgi van.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Havtunde!

Na aki az én kapcsolataimmal visszaél, annak gratulálokKép
Csak azért vagyok fönt hogy megkeressek régi általános iskolai osztálytársat, akivel együtt babáztamKépKépKép, úgyhogy sok sikert az "adatvisszaélőknek".

Majola!Benianyu!

Telejesen igazatok volt. Léna minden létező dologba kapaszkodik hogy felállhasson!
Még a nadrágom szárába isKépKépKép

Egyébként fáj a szíven nagyonKépÁtköltöztettük LénátKépNem tudom hogy fogom megszokniKép
Lehet hogy hamarabb kellett volnaKép

OLTÁSTÉMA:
Kedden jelentkezem, hogy sikerült-e megszereznem a papírt...és ha igen akkor küldjetek majd emailcímeket hogy hova továbbítsam, ok????

megann

Kép

Kép
megann

Jucc Kép!
Ha egy feltöltődött férjet kapsz vissza, kész haszon! Mért nem tudtatok kimenni Gergővel a kertbe? Zaj volt?

Én a férjemet elküldtem uszodába, hátha...asszem nem annyira jött ma be ez a taktika, még van energiája útmutatásokat nyújtani nekem a háztartásvezetés és a gyereknevelés területén. Pedig meg kell osztania a figyelmét, mert magyar bajnoki van a tévében KépKépKép

ayse

SziasztokKép
Jucc,ismerős a helyzet, már ami a párodat illeti. Ötlet: én átküldöm apát hozzátok, te meg küldd át a te férjedet és akkor mindkettőnknél lesz szúnyoghálóKép

Mi Lilivel szeretnénk átkerülni a függő listáról a biztosak közé!Kép Már nagyon ki vagyunk éhezve egy talira.

Rendeznék én is, de a lakás is kicsi, meg itt ez a 3 kis piszkos cica a kutya, meg a párom, aki szerintem nehezen viselnéKép

De ha már jó idő lesz, tartósan, akkor csinálhatnánk egy nagy talit a Margit szigeten is, vagy valahol. Vagy már lehet, hogy volt ilyenről szó.

Hari

Kép
Kép
hari

iwiw:
nem hiszem, hogy visszaélne a tcom az adatokkal, de azért dühítő, hogy mennyire megalomániás. Gondolom biztos ami biztos alapon fogalmazták így a szerződéseket.

Kedvencem a cikkben a JÚZER szó. Kép

ayse

Ayse!
Azért a SZÁJT szó sem lópikula nyelvújitási szempontból.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Lányok, HELP!

Vettünk a Kikában egy utazóágyat olcsóért, és nem tudjuk felállítani. Biztos mi vagyunk pancserek, de nem megy. Azok a buzi lécek mindig összecsuklanak, egyszerűen képtelenség egyenesben tartani. Van vmi két lófasz pöcök, amik nem akadnak ki.
Aki tud, segítsen, lééécciii!!!!

Ja, csak úgy belinkeltem ezt a cikket, érdekes nem? Ha másért nem, nyelvújítási szempontból... KépKép
Vendég

Tünde!

Az ágy oldalait mielőtt az alját teljesen kifeszíted akkor pattinsátok ki utánna az alját. Mi is így jártunk mire rájöttünk. Remélem tudtam segíteni.

Zsani amúgy sokat fejlődött 1 hét alatt felült, tegnap felálltés bújik ki az első foga. Nem sír csak az evéssel vannak gondok.

I§00000w ezt ő produkálta bocsi.
Iwiw meghívót tudna küldeni valaki? Én is régi sulitársak megkeresése miatt kérném.
gviki

Sziasztok!

HariKép Vettem, véglegesítve vagytokKép Örülök, hogy néha azért benézelKép
Az ötleted nem is rossz! De biztos ami biztos, én mindjárt megyek, és fölrakom a szúnyoghálókat.
/ugyanis megvolt a kiruccanás, vettem egy vagyonért, remélem, legalább föl tudom tenniKép /
Tali: Nálatok még mi ketten Gergővel is alig fértünk el, aláírom, hogy ott nem menne.
Közben BKriszta is jelzett, hogy jönnénekKép
A szabadtéri taliról volt már szó, azzal csak az a baj, hogy túlságosan nem lehet előre tervezni, időjárás függő a dolog. De mindenképp jó lenne ilyet is csinálni, csak ki kell találni, hogyan.

AyseKép gyakorlatilag nincs még kert, csak föld, meg sár. Gergő meg kúszik már, hiába teszem le egy takaróra, pillanatok alatt lemenne róla. És útban lett volna, mert ment a betonkeverő/igen, zaj is volt/, és talicskával hordták a betont.
Ma itthon levegőztünk, jót aludt a babakocsiban, én meg olvastam egy padonKép / babakocsi nem fért be tegnap az autóba/.

Ez a JÚZER, meg SZÁJT! Én szomorkodom ezen, nem tudok nevetni. Ezek is meghonosodnak a mi szép nyelvünkben?Kép

TündeKép sajna nem tudok segíteniKép

off Topic:
Megasztár hogy tetszik Nektek mostanában? Én csak a Queen-est óta nézem, az addigiakat nem láttam, nem ismerem a régebben kiesetteket.De azóta meglepetten látom, hogy egész normálisan szavaz a közönség. Tegnap mondjuk biztos voltam benne, hogy Eszter marad, de nagyon örülök, hogy Feri megy továbbKép A Pókától rosszul vagyok, legyen bármekkora művész, Rúzsa Magdinak meg kell nyernie, szerintem csúcs.
A hosszan elnyúló zsűrizéstől, reklámoktól, véleményektől megőrülök, de az eddigiekben is így voltam ezzel. Amúgy, ha lehet, inkább videóról nézem meg, akkor ezeket átpörgethetem. Emiatt aztán a versenyzőket se nagyon ismerem, csak a szerepléseiket nézem általában.
Bocs a kitérőért!

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Gviki!

Nem enged be ez a tetű iwiw, pedig van egy meghívóm! Kép Egyszerűen nem tudom mi a sz@r van vele, de engem mostanában szivat ezerrel! Kb. 8x próbáltam meg belépni és nem hagy a szemét, na mindegy, kicsit később megpróbálom megint, hátha sikerül!

Jucc!Válasz off topic KépKépKép
Én amennyit látok a megasztárból, az tetszik, mármint az előadások! Ez a sok rizsa, amit a zsűri olykor-olykor előad egy-egy embernél, az már kezd uncsi lenni, főleg a Soma!!! A pókától dettó, én is rosszul vagyok, nagyon fura modora van annak a csajnak, kissé el van szállva magától szerintem! Szerintem egyébként az első megasztár volt a legjobb, amikor az esett ki, akire a legkevesebb szavazat érkezett, így a zsűri nem tudott bennt tartani un. kedvenceket csak azért, hogy minél tovább jussanak!!! De lehet, hogy más nem így látja, szerintem már az előző sorozatban is többen azért jutottak addig ameddig, mert mindig a zsűri továbbküldte, szavazatok alapján már rég kiestek volna! Kép
Nekem egyébként tetszett a Szabó Eszter, olyan érdekes, de nagyon szupi hangja van! Kép

Bocs, hogy ilyen hosszúra húztam!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bocs, a Pókát azért nagy betűvel akartam írni! Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tünde! Kép
Antitálentum vagyok ezügyben. Kép Mennyi az olcsóért?

Mi ma Medveparkban voltunk családostul, nagyon jó volt. Legjobb a malac-simogató. Kép
Vendég

Megasztárról:
nem kevés zeneművészeti múlttal mondhatom, hogy sokszor nem az énekhang a döntő.. Kép Vannak a zsűri által preferált&bejuttatott versenyzők sajnos. A R. Magdi egyértelműen magasan a legjobb. Nekem is tetszett a Szabó E. hangja.
Vendég

Gviki,
kÖSZI! Így sikerült seperc alatt, bár az egyik oldala nem akad ki sehogy se, úgyhogy viszem vissza cserére. Kép
Zitának ennyire "tetszik":
Kép

Dóri, 8990Ft
Vendég

Tünde!

Próbáld betenni többször akár játékokkal körbevéve. Én használtan vettem 4 e-ért Zsani már elvan benne. A kertben v az erkélyen abban alszik jó időben ebéd után.

Viki27!

Azért köszi a próbát még ne add fel.Kép
gviki

Voltunk Anddal sétálni a szigeten, Julcsi is én is nagyon jól éreztük magunkat.
Eszti bevágott egy üvegnyi őszibarack-almát, Julcsi csak leste...és láss csodát, ennek hatására ő is megkóstolta. Eszti nagyon jószivű volt, megkinálta és ő 4 kanálhegynyit evett meg belőle. Eszti viszont gyönyörűen tátotta a száját, alig maszatolt, nagyon ügyes volt.
Julcsi a falatokért cserébe megrágta Eszti rágókáját és elvette a lóheréjétKép
Remélem, azért máskor is szivesen jön velünk sétálniKép

Tünde, reklamálj csak, mondd azt is, hogy olyat kérsz, amiben nem sir a gyerekKép
Lehet, hogy én is veszek, bár nyaralásnak egyelőre se hire se hamva. De már megfenyegettem apát, ha nem megyünk valahová, akkor hárpia leszek. Meg is ijedt.

KépKép

KépKép
majola

Majola,
amit Zita először szívesen megevett, az a Hipp áfonyás-almája volt. Azóta is nagy kedvenc, pláne, ha megvadítom egy kis Sinlaccal. Kép
Jó lehetett a séta.
Sztem nem az ágy miatt sírt (vagy mégis, mert látta, hogy az egyik oldala nem okés? Kép), hanem a kis Pernahajder egy fél zsiráfnyit se aludt egész délután, szóval ekkor már -2 óra alvásban volt, és már sehogy se volt jó. Kép
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?