A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Huh Szilvi!
Ez a szívbetegség elég rémisztő, de reméljük a Babókkal semmi gond sem lesz Kép
Meglepődtem viszont azon, hogy 1 hónap múlva is kell mennem uh-ra (persze örömmel), arra számítottam, hogy most 2 hónapig semmi nézelődés sem lesz.

Lányok! Az az IL TRENO vm. olasz izé? Tegnap voltam a Moszkva téren, és nem láttam. De ez nem számít, mert én iszonyat vaksi vagyok. Asszem én is az iszákosok táborát fogom szaporítani.

Kisbuksi jól nézz szét! Részletes beszámolót kérünk holnap!! Én most fedeztem fel, hogy a tavaly téli farmerom "jó" rám, úgy, hogy csípő gatya, és van öve, és ha nem húzom fel a cipzárt, az öv meg megtartja. Nagyon vicces. Mindig várom, hogy mikor esik le rólam.
Amúgy nekem iker húgaim vannak, így mindig extra romantikával gondolok Rátok ikresekre. Az én anyukámnak mázlija volt a kocsival, mert a szomszédban is ikrek voltak, és megörökölte. Kép
A népi babona szerint nekem nem lesznek ikreim, mert a dédimnek volt, anyusnak volt, esetleg ha lányom lesz (most nem úgy néz ki) akkor neki talán..
Pusszancs: Detti
Detti

Kisbuksi!

Tegnap voltam a 2in1-ben, azt mondta a lány, hogy szerdán jönnek nadrágok, szerintem érdemes megvárni. Tegnap csak melegítők voltak.

Zsófi
21+3

Kép
Kép
göndörzsóf

Detti!

Az Il Treno egy pizzéria hálózat. Régen jó volt, (mondjuk olyan sokszor nem voltam) de néhány hónapja eléggé kiakadtam, mikor desszertnek kértem egy somlóival töltött palacsintát, több, mint fél óra múlva hozták ki, teljesen hideg, állott volt, és a tejszínhab a fixálótól vajjá alakult... Kép Remélem, nem igaz a sejtésem, hogy a Trombitás Kertbe költöztek, mert mi is a Retek utca felől mentünk be, és a kerthelyiség a Moszkva tér felé nézett. Ma hazafelé megpróbálom megnézni.

Zsófi

Kép
Kép
göndörzsóf

Hihi Zsófi! Cuki lehetett az a tejszín.. Detti
Detti

Zsófi!

Köszi,köszi! Akkor megvárom a holnapot a 2in1-t illetően, ma elnézek a Baross utcába... nézelődnöm kell!!!

Hicu!

És mit mond a doki, miért van ez? Óvatosan a munkával!

Kisbuksi
kisbuksi

Kisbuksi!
Toxémia gyanú, de a vizeletben nem volt fehérje a múlt héten. Most gyakran mérek vérnyomást, de ma eddig rendben volt, hacsak a fotózástól nem szökik az égbeKépKépKép
A munka.. most csak számlákat kell fordítanom (szerencsére itthon), de nincs hozzá agyam..Kép
Puszi!

hicudzsi

Sziasztok! Kép
De sokat írtatok. Kép

Holophernes!
Kellemetlen dolog a felfázás alapban is nemhogy babásan. A helyedben a doki megkérdezése nélkül nem innék semmi gyógynövényből készült teát. Addig is nagyon sok folyadékot (szénsavmentes ásványvíz) innék a helyedben, hogy kimossa a húgyutakat és ne pangjon a vesédben. És aztán irány a doki!

Nektek a cervix milyen? Pl. C3000 vagy C2000? A 21. hét körülieket kérdezném, vagy aki túl van rajta és a kiskönyvet meg tudja nézni.

Ti mennyit híztatok? én el vagyok keseredve... Kép
Ajánlottak valakinek sószegény diétát?

... Ja és tuti, hogy az IL Treno vette meg a Trombitást egy kolléganőm ott akarta az esküvői ebédjét onnan tudom.

Pusz
Noémi
21+2
noémi

Helló Noémi!
Bár a cervixről fogalmam sincs (ha akarod holnapra +nézem), de én is felkaptam 1-2, de inkább 4-5 kg-ot. És úgy tűnik, hogy most kezdődik a buli, mert a hétvégén 1 kg jött rám, úgy hogy egyáltalán nem zabáltam, és még túráztam is.. De a Babó nől úgy mint a gomba.

Hahahaha megint elhúzom a csíkot munkából előbb, mert megyek szépülni a manikűrbe, és tornázni, és Zsazsának egy ejnye, meg Andinak is, mert úgy tűnik, hogy megint nem fognak jönni!!! És remélem hogy csak lustaságból, és nem azért, mert valami kórságot szedtek össze.
Detti (20+4)
Detti

Detti!
A kiskönyvedbe minden alkalommal be kell, hogy írja az orvos, C:3000 ez a méhnyak/-száj állapotát jelzi. Nekem a 31. héten C: 2000 volt, ez megrövidült méhnyakat jelent. De a 31. héten ez már normális.
Puszi!

hicudzsi

Aha. Köszi Hicu, első dolgom lesz otthon, hogy megnézem.
Sziasztok mára: D.
Csak gömbölyödni!
Detti

Detti Kép

De én a tegnapi mázsálás szerint 9 kilót híztam. Persze mindez du. ötkor történt, ruhában, amikor már víz is van benned, és bocsika de aznap nem volt székletem. SZóval simán 1,5 - 2 kiló pluszt jelent, tehát max. 7 kilót hízhattam. El vagyok keseredve, bár én jól érzem magam a bőrömben és nem látszik rajtam ez a sok kiló, de mindig bizonygatnom kell, hogy nem falok és nem nassolok és ezt a férjem látja legjobban. Lehet, hogy vizesedem is, és ezért sószegény diétát rendelt el a védőnőm. Kép ... pedig pont tegnap dícsértek meg bent még a ffi kollégáim is, hogy milyen formás kismama vagyok, és nem látszik, hogy szedtem volna fel. Erre 9 KILÓ!??

Noémi
21+2
noémi

Hicudzsi!

Na ez az. Nekem már a 10. héten is C:2000-et írt a doki és azóta is ezt írogatja. De nem mondta, hogy gáz lenne. Sőt még a tornától sem tiltott el, tegnap a védőnő meg azt mondta, hogy ne csináljak semmit! Kép

Noémi
noémi

Noémi!

Ne aggódj, szerintem semmit sem jelent a kilók száma. A fénykép alapján teljesen csinos vagy, én sem vagyok soványabb, pedig 3 kilót híztam eddig. Tényleg lehet, hogy vizesedsz, az sokat számíthat kilókban. Nekem eddig 3000 volt a cervix, utoljára aug.22-én nézték.

Zsófi
21+3

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Zsófi!
Il Treno? Lehet. De a Trombitás név van kirakva, nem? Má'hogy odataláljon mindenki.

Hicu!
Őszintén remélem, nem lesz gond!!! A toxémia VALÓJÁBAN miért jön/jöhet létre? Mit lehet ellene tenni? Ettől félek.
Be fogok szerezni olyan fehérjeellenőrző csíkot, és van vérnyomásmérőnk is.
A 25. héttől figyelni fogom.

Buksi!
Én is holnap vagy holnapután megyek a 2in1-be. Csak még igazából nincs pocim, nem tudom, tudok-e így érdemben nadrágot próbálni.
A terepszemle után kérnék erre egy véleményt, jó?
Milyen volt kedvenc városom? Sétáltatok a Jurityityi várban is? Rokonság vagy sima pihenő volt? Mesélj egy picit Köszegről!
Ha leesik a hó, és én nem gurulok el, ráveszem a páromat, hogy menjünk mi is el. Télen a legcsodálatosabb!!!!!!!
A maileddel kapcsolatban: hozzám nagyon közel állnak ezek a dolgok, majd szeretném ha ezt meg tudnánk beszélni 26-án, jó?
Az ára viszont kicsit elkeserítő számomra

Detti!
Azért, mert nem jutsz netközelbe a mailjeidet el tudod olvasni??!!? Má'hogy legyen értelme Kép

Noémi!
Hízás. Lassan én is el vagyok keseredve, mert nem értem a folyamatot. Kép + Kép
Holnap a 17. hétbe lépek, és 1 kg-t (más mérleg szerint egyet sem). A doki azt mondja, mit aggódok ??!!? A baba méretei rendben vannak.
Nem nagyon aggódok, csak nem értem.
A sószegény diéta nem hülyeség, úgyis beviszed a dupláját is a megengedett mennyiségnek. Az utánsózást próbáld meg kerülni!!!
Én eddig sikeres vagyok Kép Kivéve a paradicsom és a tojás. Nem bírom megenni só nélkül (nem is akarom Kép )

Puszillak bennetek,

Fruzsi
cinderella

Noémi!
Megnéztem a fényképedet. HOL van rajtad 9 kiló????????!!!! Nagyszerűen nézel ki!

A sószegény diéta mellett rágcsálj petrezselymet, nyersen. Elképesztő a vízhajtó hatása. Biztos forrás: az én édes anyukám (ő is egészségügyis).
Igyál ásványvizet, (a víz kell, azt sajnos úgyis a só köti meg) de olyat mint: Óbudai Gyémánt, Nestlé Aquarel, Danone Vitalinea. Ezekben nagyon alacsony a nátriumtartalom, ami gyakorlatilag a közönséges konyhasó.
Egy példa: Apenta: asszem 270 mg natrium/liter, Danone: 5 mg/l.. Napi sószükséglet: kb 2000 mg, amit simán beviszel a kajával, a többi a vizet köti meg, főleg áldott állapotban. Akkor nagyon!
Ne haragudj a kiselőadásért, segíteni akarok, hátha lesz benne valami új! Kép

Detti!
Biztos így lesz! Szerintem egyik napról a másikra elkezdek én is gurulni. Szép lesz! Kép

Na, puszi, Fruzsi
cinderella

Fruzsi Kép Kép
Csak nyugodtan, én örülök neki, ha tanácsot kapok. Hiszen azért írtam ide. Kép

... és köszi lányok Kép

Köszi és pusz
Noémi
noémi

Noémi!
Nekem anno a kisfiammal végig C3000 volt a méhszájam, aztán most a 2. babóval már nekem is a legelején, a 12. héten C2000 volt. És még most is ilyen a 38.héten.
Azt mondták nekem, hogy totál normális, én is simán csinálhattam mindent, szóval nyugi és a dokidra hallgass!

Szilvi!
Köszi a drukkotKép Ezek szerint olvasod az osztályos-topicot is csak nem írogatsz???? irgum-burgumKép Hát tényleg jó lenne, ha kibújna, bár úgy érzem, hogy messze van még...

Puszi lányok: Nyuszimanóék 37+4
nyuszimano

Fruzsi!

Én is így vagyok vele. Már 17+3 vagyok, és még én sem híztam semmit. Sőt van olyan mérleg, ami szerint 3 kg-t fogytam. Pedig nem voltam rosszul, összesen kb 2-3x hánytam, szóval még attól sem lehet. Csak egyszerűen nem bírtam annyit enni, mint korábban.
Bár azért rámfért, mert én eleve többlet súllyal indultam. De majd kiváncsi leszek, most csütörtökön mit fog mutatni a dokinál a mérleg.

Tünde
rtünde

Nyuszimanóóó! Kép
Végre valaki, akinek ugyanez az érték szerepel végig a kiskönyvében. Megnyugtattál, köszönöm.

Pusz
Noémi
noémi

Sziasztok!

Judit, Noémi!
Azért ajánlottam a csalánteát, mert azt lehet terhesség alatt is Kép. Utánanéztem! Én is ittam, védőnői javaslatra, de előtte elolvastam a gyógynövényes könyveimet.
Ja, petrezselymet csak nyersen! Teaként is alkalmazzák vízhajtónak, csak az babát váróknak tilos, mert vetélést okoz.
Üdv, Virág

Üdv, Virág
virga

Karmen!

Köszi az infót, azt hiszem kérek egy másolatot a házassági kivonatunkból, biztos ami biztos alapon.
Timi
johitimi

Sziasztok csajszik Kép
szép nagy volt ma a termés, pont amikor semmi időm nincs olvasni + besz*rt a gépem... vagyis a kispapim gépénak a tápja, de kivette az enyémből, ami a visszaszerelés után nem volt hajlandó elindulni.... grrrrrrrrrrrrrrr dühös vagyok.

Buborek, sztem tök jók a méreteitek, én múlt szerdán voltam, akkor volt BPD: 84, FL: 57 , amire így fejből emléxem és 1625 g. Szóval szerintem szépan gyarapodtok Kép De holnap megnézem neked a többit is, ha szeretnéd Kép

Jah, a taliról annyit, hogy ha nem lesz jó kaja (=rántott sajt), akkor valakit megharapok :oP Kép Kép Kép Egyébként foggggggalmam sincs, hogy a Moszkva téren hol van a .... semmi se, úgyhogy Dettivel együtt sírva fogunk bolyongani Kép Kép Kép (És addig már a doktornénimhez se megyek, pedig arra rendel...)

Hicu, vigyázz magadra, pihenj sokat szorítok!!!!!

Nyuszimanó, olyan csendben voltál mostanában, már aggódtam, h mi van... én is szorítok, h mielőbb kibújjon!!! Kép Kép Kép

Most azonban lépek, mert holnap vizsga, szorítsatok 3kor (du)!!! Meg hogy javuljon meg a gépem, mert belerúgok!!!!

Pusssszancs
Ann
annann

Sziasztok Kismamik!

A sírva bolyongásról a Moszkva téren:

A múlt hét csütörtökön olvastam a talit, amikor elkezdtétek szervezni. Én meg amilyen kelekótya vagyok mostanában, nem tudom hogy csináltam, de biztos voltam benne, hogy azon a pénteken van. Még örültem is, mivel nem szoktam minden nap netezni, hogy nem késem le.
Úgyhogy pénteken ott bolyongtam a Moszkván, minden kismamát (szerencsére csak kettőt láttam ) leszólítva, hogy ugye ti is a Trombitás kertet keresitek?
Azután fél óra után kezdett leesni a tantusz, hogy biztos rosszkor jöttem. Bementem a Mamutba és 1 órát sétáltam egyedül, amit kb.4 éve nem tettem meg. Szóval azért nem zokogtam, csak magamra voltam mérges.
Különben már a Metróban megkérdeztem a jegyárusító bácsit, és pontosan látni is lehet az épületet onnan. Inkább az Il Treno felirat látszik, de kicsi betűkkel ott van az is, hogy Trombitás kert. Viszont két része van. A Söröző elég füstösnek tűnt, nem tudom van-e nem dohányzó rész. A kerthelység szimpatikusabb volt. Én a Retek utca felől semmi bejáratot nem találtam.
Úgyhogy ezúton szeretnék a 14. helyre felíratkozni!!!!!! Oké?

Pocaktalálkozó, 2003.09.26., péntek, 18:00, Trombitás Kert Étterem

14. Andi68

Gyarapodás:

Azt hiszem viszem a pálmát a 10 kilómmal eddig. Megnéztem az előző terheskönyvemet, akkor is ugyan így volt, félidőig 10 kiló és utána megint 10. Akkor az volt a legnagyobb csoda, hogy a szülés után, a 4. napon amikor hazaengedtek, 12 kilóval voltam könnyebb!!!! Pedig Kitti csak 3500 gramm volt!

Detti!
Igazad van, lustaság + nátha miatt nem megyek ezen a héten biztosan a tornára. Már nem is merem igérni mikor....

Bocs, kicsit hosszú lett.

Mindenkinek minden jót!
Andi
23+3
andi68

Helló Lányok!
Először is rendezem a zavaros sorokat:
Pocaktalálkozó, 2003.09.26., péntek, 18:00, Trombitás Kert Étterem (VAGY HOL?????????)
1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi

Fruzsi! Írjál nyugodtan arra a címre, mert azt meg tudom nézni, ha meg esetleg nem, hát megnézi az Uram. Hehe! Felugrott a hasamon a póló!

Noémi! Nagyon csini vagy!! Azt nem írtad, hogy a normálnál kevesebb súllyal estél teherbe! Akik extra karcsúak, azoknál várható, hogy 1-2 kgmmal többet szednek fel. Bár én 5 kgnál tartok, de nem tűnök ilyen karcsúnak.
A cervixről: most, hogy Hicu felvilágolt, meg is néztem gyorsan a könyvem, a 11. héten van bejegyezve, és 3000. A héten kéne mennem "manuálra", de nem megyek, csak a jövő héten. ÚÚÚÚtáááálom! Kép Kép Naaagyon!!!

Andi Bébi!!! A torna nagyon jót tesz, segít a szülésben a sok légzőgyakorlat, gáttorna, erősítés, lelkizés stb. Én nagyon szeretek járni. Sőt, ma a Kriston intimtornára is megpróbálok befurakodni, ha lesz még hely. Az ott tornázó lányok közül mindenkinek eddig nagyon gyors, kellemes, gátvédett szülése volt.. Lehet, hogy én leszek a kivétel. Kép

Nagy pusszancs: Detti (20+5)
Detti

Jajj de nagy öröm ért! Sikerült még beszuszakolni magam a szept 26-án induló Kriston intimtornára!!!! Kép Kép Hamarost közelről megismerkedek a masnival! És remélem oltári jól fogok szórakozni!!
A torna 17:30-ig tart, és pont a randinapon kezdődik.. Ha 10 percet kések, csak nem tagadtok ki! Kép (Nem olyan nagy táv az a Deák tér - Moszkva tér)
Detti
Detti

Sziasztok!

Gyors kérdésem lenneKép
A Nyugatihoz vagy az Oktogonhoz van közelebb a 2in1 kismamaruha bolt?
Ma megyek UH-ra és gondoltam még előtte körbenézek ruha-ügyben. Célpontok: 2in1, Baross utca összes kismamiboltja.Kép Én kimondottan felsőket szeretnék venni, de körbenézek gatyó-ügyben is.

Köszi
Szilvi
sztigris

Detti!

Először is engedd meg, hogy gratuláljak! Osztozom eme nagy örömben! Kép

Másodszor, ne haragudj, de tíz percet késni.., na azért az felháborító. Büntiből az este folyamán két doboz gyufa segítségével fel kell építened a a Budai Vár 1:1 arányú modelljét, melyet a vacsora végeztével (amiből természetesen Te kimaradsz) közösen kiértékelünk.

Hol van ez a torna?
Járhatok egy héten csak egyszer?
Mennyibe kerül? Bérletet kell venni ? Nem BKV-sat, ugye? Kép
Vettem kazettát és felváltva akarom otthon, stb., hogy ne legyen uncsi.
Be lehet bármikor kapcsolódni?
Kössz, pussz, F.

Ui.: 2 gatyámon odébb varrtam a gombokat, gumisak, ú'hogy még 2-3 hétig talán beléjükférek Kép
cinderella

Jó reggelt Kismamik! Kép

Virág Kép
Őszintén szólva a védőnénim is említette a csalánteát vízhajtóként, de nem akartam neki hinni. Kép

Andi Kép
Mintha csak magamat olvastam volna, na nem mintha én is ott lettem volna Kép csak én is képes vagyok ilyeneket összehozni. Azét jó, hogy nem zokogtál. Kép
Te vagy az én emberem, saccra én is ennyit híztam, 21. hétig 9 kiló. Ez van... kispapának tetszem, ez a lényeg és nem vagyok bálna Kép Kép

Detti Kép
64 kilóról indultam, 172 cm-hez, szerintem nem voltam vékony, olyan pont jó talán. De édi vagy, hogy megdícsérsz. Kép

Én meg nem merek tornára járni, amig nem beszélek a dokimmal, mert a védőnő megrémisztett a 2000-es cervixem miatt. Ez van...

Pusz
Noémi
21+3
noémi

Sziasztok Kismamik!

Hova jártok tornára? Én is akaroooooook! Kép Már egész gyengének érzem magam, kellene erősíteni kicsit! Ráadásul így Kispapit is rá tudom venni a tornára - még mindig tart a Ki növeszt nagyobb pocit c. verseny - bár már belátja, hogy hashosszal verhetetlenül vezetek! Kép

Taliról
Ha Trombitás, akkor legyen az. Vagy talizhatunk előtte, s felmehetünk a Mammutba is - ott is van csomó füstmentes kajálda, illetve ott a Márkus étterem is, a Kis Rókus u-ban meg 2 isteni pizzéria-étterem is - párom szerint jók, csak le kellene csekkolni. Szóval választék van, csak dönteni kellene. Kép Ahogy elnézem a T. Társaságot, ez össznépi ivós-kóstolós (rugdalózós) dumaparti lesz. Kép

Lányok, minket a párommal szűk 2 hét alatt adtak össze a Hivatalban. Sajna, nem vállalták sem aznap délutánra, sem másnapra, de még hétköznapra sem az esketést, így maradt a következő hét szombatja. Kép 1 hét alatt meghívóval, vacsorával, ruhával mindennel megvoltunk. Kép A rokonságnak pedig elküldtük-vittük utána a meghívót, melyben tulajdonképpen értesítettük őket az eseményről. Így aztán nem volt se harag, se sértődés. Kép

Javaslatom, hogy kismamanaci vásárlásával úgy a félidőig várjatok. Miért? Mert akkor már kb. látszik, hogy mekkora pocit akartok növeszteni Kép, s nem növitek ki az "egész végig jó lesz és beleférek" alapon vásárolt rucikat. Kép De persze addig is lehet csavarogni mindenféle boltokban és tájékozódni árakról. Kép
A babónakvalókról pedig érdemes szellős listát készíteni, s magatokkal cipelni. Így ráírható, hogy az adott dolog hol és mennyiért kapható. Persze, ezt csak annak javaslom, aki spórolni szeretne. Kép
Nekem már csak a pelus, az ágynemű és a hálózsák hiányzik, de ezeket én fogom megvarrni. Kép Illetve terveim szerint varrok majd 1-2 meleg overallt is (üzeltben 5-10 eFt)- nehogy megfázzon a picurkám, ha sétálni viszem. Kép

További kellemes és izgalommentes gömbölödés kívánok! Kép
Top 10! Hajrá lányok, mindent bele! Várjuk a híreket fájdalommentes gyors szülésekről és vidám, egészséges és boldog babókról! Kép

Boróka 27+0
femõke

Fruzsi!
Csak nem? Felizgatott Téged is masni ügy?
A Kriston Andrea tartotta órák: legközelebbi tanfolyam szept 26-án indul, 5 héten keresztül péntekenként 15:30-17:30.
Bejelentkezni az Andreánál lehet: 30)2121-637 (én ezt hívtam, és fel is ébresztettem reggel 8-kor), valamint 2 680 680-as számon. Előleget kell fizetni, az 2000, a tanfolyam teljes díja pedig 10 000.
A Király utca 14-ben van ez is, én ide járok várandós tornára is kedden és csütörtökön. Állítólag, ha szülésig van még 2 hónapod, akkor nagyon profin meg tudod erősíteni a gátizmodat, és nagyon sokat segít a szülésnél is.
Nagy állítólag a túljelentkezés, így ha akarsz jönni pont erre a tanfolyamra, akkor hívd fel gyorsan. Én már úgyis felébrsztettem. Itt csak a technikát tanítja meg, és utána otthon szabadon.. Bár ahogy hallottam, készülnek olyan programmal is, ami edzés, és nem technika tanulás.
És ja! Ez annyival másabb mint a kazetta, hogy személyre szabott programod lesz a végén, nem egy olyan általános, mint a kazettán.
Gratula a gatya ötlethez! Én a tavaly téli farmereket hordom, a cipzár nincs felhúzva, csak az öve van bekapcsolva a legutolsó lukba..

Pocitesó Szilvi! Azt hiszem a Nyugatihoz van közelebb, legalábbis én még csak arról közelítettem meg. De lehet, hogy most verlek át.

Detti
Detti

Drága Detti!
Köszönöm az infókat.
Van egy rossz hírem. Nem voltam világos.

A sima kismamatorna érdekelne. A gáttornát olyan jól elsajátítottam kaziról. Van kismamatorna kazim is, de jó lenne azért egyszer egy héten eljárni valahová.

Fruzsi
cinderella

Boróka!

Te ilyen nagy varrónő vagy? Kép
Remélem édesancimat rá tudom venni a varrásra (biztos). Ugyanis egy dizájnos ágyneműszett árából megvarrunk vagy hármat, az biztos.
cinderella

Detti!Kép
Köszi! Találtam egy tökjó linket, ahol pontosan megtudtam, hol van a Teréz krt. 33.Kép
http://www.utvonalterv.hu
Nekem egyszerűbb a Nyugatinál leszállni a metróról, főleg ha tényleg esni fog maKép

Fruzsi!
Csatlakozom hozzád! Nekem is van otthon gáttornás kazim és nagyon jól el lehet sajátítani. A kismamatornás videókazim pedig lassan visszakérem a barátnőmtől, mert már neki úgysem kell.Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Boróka! És többiek!

Engedek a nyomásnak Kép
A Márkus étterem tényleg nagyon jó! Teljesen elfelejtettem!!!!!
Van füstmentes részlegük? Na, felhívom.

Na, lányok!
Felhívtam a Márkus éttermet!
Van nemdohányzó különtermük.
Változtassunk?
Felőlem lehet. Szerintem mindenki betéved még ide, nem lesz kavarodás.
1024 Budapest II. Lövőház utca 17

Ez majdnem ugyanott van, mint a Trombitás. Kb. 200 m a Moszkva tértől, a Mammut háta mögött.

Tudjátok mit? Engedelmetekkel akkor átjavítom.

Íme:

Pocaktalálkozó, 2003.09.26., péntek, 18:00,
1024 Budapest II. Lövőház utca 17.

1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi

Ez a végleges, és ha nincs semmi ellenvetés, akkor lefoglalom ma telefonon.

Megadom mindenkinek a mobilszámomat, bármi van, havjatok:

20/ 322-1605
(Ne aggódjatok a telefonos szatírok miatt, nincs a nevemen Kép )

Na, puszi:
Fruzsi 17+0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
cinderella

Sziasztok!

bocs a kesoi jelentkezes miatt, de valamiert nem sikerult a kismamik hirhozojara sms-t kuldenem.

Azert a tablabol kiderult, szept. 3-an reggel 7.21-kor megszuletett Emma Kép (ahogy igertemKép), aki egy igazi kiasngyal.
Szombat ota itthon vagyunk, es hetfotol mar tejcsi is van! A szules szerintem eleg gyors volt, es csak 2-3 ora volt huzos. Az utana eltoltott 3 nap szinen remekul telt (leszamitva hogy nem sokat aludtunk Kép). De hamarosan lesz sztori is.

Regebben volt szo a mehen beluli kommunikaciorol... mi kezdettol folyamatosan beszeltunk hozza, de 3 nagyon fontos dolog volt, amit rendszeresen "megbeszeltunk" vele, illetve emlekeztettuk ra. Az egyik a datum (09.03), a masik hogy 3800-4000 gramm kozott legyen, de a 4 kg-ot semmikeppen sem kellene atlepni, es vegul, hogy az "osszekoto zsinor" nem jatekszer, nem tekerjuk a nyakunkra stb... es mindharom bejott!

Mindenkinek tovabbi jo pocisodast, a TOP-nak sok drukk es hasonloan gyors szulest, felepulest, es persze egeszseges bebiket!

batkamano es a ma 1 hetes Emma
Batkamano

Fruzsi!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Szóval. Rendes várandós torna. Ugyanoda járok, Király utca 14. 1. emelet. Gyógytornász tartja: Szabó Ágnes a neve. Tel: 30)280-7382. Itt lehet bejelentkezni. Jelenleg kedden és csütörtökön van óra: 18:15-19:30/40-ig. Lehet egyszer is járni. Én 2* megyek, mert nagyon jól esik.
Lelekizéssel kezdődik, mindenki elmondja, hogy hogy szolgál az egészsége, pld.: vknek zsibbad a keze, akkor olyat tornázunk, ami arra jó...stb. (Mostanában nekem sok volt a duma, de így is jól átmozgatott a torna. Kb. 40-50perc torna van)
Torna rész: gerinctorna, erősítés, meg némi intimcucc. Kell hozzá gumiszalag, a neve TheraBand, a zöld színű. Ezzel csinálunk nyújtásokat, meg erősítést.
Nagyon gyere, ha van kedved!
Ja! Óránként 1000.-, vagy lehet bérletet is venni, és akkor van vm. kedvezmény.
Pusszancs: Detti
Detti

Sziasztok!

Én is átkeveredtem végre a pár hetesböl Kép .. azt nem ígérem, hogy gyakran fogok írni, de olvasni tuti fogom minden nap a topikot Kép

Az adatokat küldöm a táblázatba, de hogy addig is tudjatok pár infot... bár páran már ismernek Kép

Rebi néven "futok" a babaneten, amúgy a keresztnevem Andi. 2. babómat várom, aki hivatalosan 2004. 02. 25-én jönne, de a dokinak jobban tetszett a 2004.02.29. Kép 32 éves vagyok, van egy most 22 hónapos lányom. Egyelöre Budapesten lakunk, de pár hónap múlva költözünk Telkibe... és nagyon úgy néz ki, hogy a MÁV-ban fogok szülni...

Ha még nem túl késö, akkor jelentkeznék a pocaktalira... Sokáig biztos nem tudok majd maradni, de elég közel van a hely, szívesen beugranék, hogy megismerjelek Titeket Kép

... mennem kell dolgozni Kép

üdv.
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Detti Kép
Kell hozzá orvosi igazolás, hogy tornázhass?
Bármikor el lehet kezdeni a terhesség során?

Köszi
Noémi
noémi

Detti, jól megtornáztattalak. Különösen az ujjaidat, mi? Kép
Köszönöm szépen!
Most hívtam a hölgyet, de nem vette fel. Később.
Jövő héttől szeretnék menni.
Egyszerűen odamegyek, kiváltom a napijegyet és beállok tornázni? Tudod mind a munkahelyemtől, mind az életvitelemtől nem nagyon tudok előre tervezni. Ezért lenne nekem jó az, ha az adott napon dönthetnék: megyek-e vagy sem.

1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi
15. Rebi Kép

Asszem nagyon is kell az a húsz fős különteremKép

Fruzsi
cinderella

1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi
15. Rebi

Igen kell Noémi, de nem szentírás, hogy az első alkalommal is nálad legyen. Én már 3 hete járok, és még nem adtam le. Pedig pénteken megírta a dokim, csak elfeledtem.. Mostanában gyakran vagyok amnéziás.
A Kriston Andrea tréningre nem tudom hogy kellene.

Ma még nem tudtam rávenni magam arra, hogy dolgozzak, inkább netezek, meg puskát gyártok a vizsgákra.. És hamarosan itt az ebéd. Kép

Pusszantás D.
Detti

Fruzsi tökre Te döntöd el hogy mikor jössz, én sem veszek bérletet. Ha van kedved jönni csütörtökön is jöhetsz, mégha Ági nem is veszi fel a telefont. Randizhatunk előtte, elég kavarós helyen van, meg kaputelefon, meg izé.
Amúgy kb. úgy van, kiváltod a napi jegyet és hajrá. Mindenki bemutatkozik, így már az első alkalommal sem érzed úgy, hogy mindenki kinéz. Nekem ez elég fontos volt, mert amúgy elég gyáva kukac vagyok.
Amúgy egy csomóan szültek az elmúlt hetekben, a legidősebb 37-38 hetes, a legfiatalabb 13 hetes.

Ja! Nem tudok csak 2 ujjal gépelni. De már izomlázam van. Kép
Detti

Fruzsi
KépKépKép
nem tudom, nagyon ragaszkodsz-e egy bizonyos kismamatornához... de pl. van a MÁV Kórházban is... Most pontosan nem tudom, melyik napon/napokon.. Én anno 2 éve jártam, és nagyon jó volt... Volt erösítés, intimtorna (bár szerintem csak olyan kezdö szinten Kép), meg a végén relaxálás. A gyógytornász csajszi tündéri... Akkor 200-300 ft volt egy-egy alkalom, és mindig az óra után kellett fizetni, tehát nem volt gond, ha valaki kihagyott pár alkalmat. Orvosi "igazolás" kellett, de nem vette szigorúan, ha az elsö alkalommal nem volt meg Kép.. utána meg nem is nézte... Nekem anno a doki a kiskönyvembe írta be hátra, hogy végezhetem a tornát...
ha érdekel esetleg ez, a gyógytornász telefonszámát meg tudom adni..

üdv.
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok lányok!
Batkamano! Én is szoktam beszélni a pocakomban lévô kisemberrel. Sôt! Néha még vissza is jelez. Én is hiszek benne. Amúgy gratulálok nagyon a kislányhoz!!!!
Idôpontot nem mondok neki, mert azt szoktam mondani, hogy amikor ô úgy érzi, hogy már teljesen egészséges és érett a kinti életre, akkor jöjjön. Nekem mindegy. Én hordom szivesen tovább is, de amint érzi, hogy ô már készen áll, akkor jöhet elôbb is. Ô döntse el.
Köszi Annann az infokat, gondoltam, hogy egy kicsit nagyobb baba a kelleténél és a ti méreteitekhez képest igaz is. Nektek kislány lesz vagy kisfiu? Mert ha lány, akkor lehet, hogy ezért van ez a kis eltérés, mert a fiuk általában kicsit nagyobbak (úgy tudom).
Mindenkinek szép napot,
Buborék 33+0
(régen láttunk táblázatot)
Buborek

Lányok!
Szerintetek attól, hogy az ember lánya 2 hónapon keresztül szenvedett a szénanáthától, kialakulhatott mostanra asztma?
Iszonyúan sípolok éjszakánként, és csak ülve jó. Kép
Holnap reggel elmegyek a házidoktorbához. Kép Végigülöm a nyanyasort.

Torna: amúgy szerintem sem ócsó, de nekem bevállt. Nem is biztos, hogy mindenkinek bejön az a stílus, ami "nálunk" van. De én már csak ilyen vagyok. Pld.: ovis korom óta ua. fogkefe márkát használom.. Kép Kép Kép, és nem bírok haladni a korral.
Detti
Detti

Sziasztok!

Ha még beférek én is szívesen mennék a pocaktalira. Én lennék a 16.?

16. Manga

Így jó?

Manga
Manga

Manga!

Így jó Kép !

1. Fruzsi
2. Zsazsa
3. Judit
4. Tünde
5. Boróka
6. Kis Buksi
7. Detti
8. Zsófi
9. Buborék
10. Bencebaba
11. AnnAnn
12. Ribizli
13. Szilvi
14. Andi
15. Rebi
16. Manga Kép

Üdv. Fruzsi
cinderella

Sziasztok!

Most jártam meg a 2in1-t,és szószerint megjártam. Vagy legalábbis nekem nem jött be. szépen türelmesen kivártam,amíg átveszik a "friss" árut,de nekem ez a stílus,ami ma érkezett, nem igazán tetszik. Nagyon bőszárú nadrágok,amiben én úgy néznék ki mint egy gangsta' rapper,van barna meg fekete,a csíkos meg sötétbarna és világoskék. Hát,kinek hogy. Az áruk 8-9000 Ft. Ennyiért akkor már olyat szeretnék,ami úgy igazán tetszik. Amúgy még nagyon mintás felsők voltak,semmi extra,meg szabadidőruhák 10.000-ért. Kicsit csalódott vagyok,nagyon vásárolhatnékom volt. Holnap Baross utca.

Ti tudtok olyan textilboltot,ahol hatalmas nagy választék van ilyen mesefigurás,gyereknek való anyagokból?

Andi! Szerintem ez olyan cuki , hogy ott kerested a talit,és sehol senki! Brü-hü-hü...

Kisbuksi /18+2/
kisbuksi

Kisbuksi

Árkád? Europark Babaház nevű bolt? Ott jártál már?

Nem tudom, milyen nacit szeretnél, de én szombaton ott vettem az első kismama nacimat 5400-ért, egyszerű fekete, passzos, oldalt van egy-egy cipzár, egy plussz gombbal és a cipzár alatt van még ráhagyva, hogy később kiengedhesd a gombokkal.
Jól tartja a pocit és kényelmes nagyon és még elegáns is. Persze szerintem nem rendelnek ide sem bő méretválasztékot sajnos, nekem 44-es kellett (széles a csípőm) és az volt az egyetlen, amit elhoztam. Kép Amúgy nádszál kismamákra terveznek és S méret van több...

Noémi
21+3
noémi

Sziasztok, Vikus vagyok!

Bocs, most off leszek. Bocsi.
Szeretném tőletek megtudni, hogy melyik az a terhesteszt, amely a legkorábban kimutatja a terhességet. Mindössze türelmetlen vagyok, de gondolom, hogy Ti is így voltatok az elején.

Várom a válaszokat.

Köszi

Vikus
vikus

Noémi!

Szerintem mindenki úgy érzi,hogy pont neki nem gyártanak megfelelő ruhákat. Én nagyon pici méret vagyok,a barátnőm XS-es kismama nacija olyan rajtam,mint tehénen a gyatya... úgyhogy én meg ezért sopánkodom. Nem könnyű velünk !:-)
kisbuksi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?