Ez a szívbetegség elég rémisztő, de reméljük a Babókkal semmi gond sem lesz
Meglepődtem viszont azon, hogy 1 hónap múlva is kell mennem uh-ra (persze örömmel), arra számítottam, hogy most 2 hónapig semmi nézelődés sem lesz.
Lányok! Az az IL TRENO vm. olasz izé? Tegnap voltam a Moszkva téren, és nem láttam. De ez nem számít, mert én iszonyat vaksi vagyok. Asszem én is az iszákosok táborát fogom szaporítani.
Kisbuksi jól nézz szét! Részletes beszámolót kérünk holnap!! Én most fedeztem fel, hogy a tavaly téli farmerom "jó" rám, úgy, hogy csípő gatya, és van öve, és ha nem húzom fel a cipzárt, az öv meg megtartja. Nagyon vicces. Mindig várom, hogy mikor esik le rólam.
Amúgy nekem iker húgaim vannak, így mindig extra romantikával gondolok Rátok ikresekre. Az én anyukámnak mázlija volt a kocsival, mert a szomszédban is ikrek voltak, és megörökölte.
A népi babona szerint nekem nem lesznek ikreim, mert a dédimnek volt, anyusnak volt, esetleg ha lányom lesz (most nem úgy néz ki) akkor neki talán..
Pusszancs: Detti

Remélem, nem igaz a sejtésem, hogy a Trombitás Kertbe költöztek, mert mi is a Retek utca felől mentünk be, és a kerthelyiség a Moszkva tér felé nézett. Ma hazafelé megpróbálom megnézni.