2006.05.13 19:14
, viszont Balaton mellé kellett utazni érte. Kirándulásnak szép volt, csak kissé elfáradtunk. Úgyhogy csak röviden:
Elégedett voltál a Praxissal, ugye? Örülök, hogy jössz az érdi találkára!
) Nála egyébként magyarázkodás nem válik be, elég jól átlát a szitán
De így sokkal jobban hangzik. Nagymamámnak én is olyat vettem, ahogy látom, jobban tűri a napot/szárazságot is. Herkules 

Muskátlikat ma visszavágtam, azt' meglátjuk... Legalább elbabrálok velük, nem igaz?! 2006.05.13 23:41
Neked külön köszi a gyönyörű csokrot!!
szuper hogy így megtaláltad az Istvánban a számításaid..és hogy az orvos is pont odapasszol, feltétlen hallgass a megérzéseidre és tuti nem fogsz csalódni!
2006.05.14 09:25
)
Hát káromkodni tudnék...2006.05.14 10:36
Csatlakozom Katához..én is az hallottam hogy a pihentetés a kényelmes cipő sokat segít!
mégiscsak szép időtök lesz, itt nálunk legalábbis gyönyörű!
2006.05.14 10:48
, ha Krisszi is jön és elvisz magával
Én nem tudok autót vezetni. 2006.05.14 14:01
2006.05.14 17:44
Nagyon ki vagyunk számítva, ha egy hetet csúszik a ház színezése, a füvesítés elmarad, és akár egy évet is csúszhatunk
Nálunk bonyolult a füvezés a kutyák miatt, két ütemben kell csinálni, és ha a tavaszi elmarad, ősszel tudunk csak kezdeni. Hát ezért fontos a jó idő...

2006.05.14 20:07
2006.05.14 21:21

2006.05.15 07:19
Megírod majd nekem a nevét, meg az elérhetőségét? Rolex: Nekem is elküldöd majd a szüléstervet? 2006.05.15 08:51
De azt hiszem nem is ez a lényeg, mert mindegyiknek édes dumája van.
Ilyen szempontból még jobb is, hogy aludt, mert így nem tudott ellenkezni
). Ezek szerint úgy néz ki, hogy pénteken irány London és szép lassan felfedezzük a várost
2006.05.15 08:52
2006.05.15 09:08

2006.05.15 09:24
Repülővel mentek, ugye? Találkozol majd Izával? (Iza, mi van veled?!)
Én legszívesebben kőkerítést csináltatnék, de az lenne vagy egymillió forint (sztem). 2006.05.15 09:34
), viszont szereném megkérdezni, hogy valaki tervezi-e a Máv kórházba a szülését és milyen dokit ismer ott, akit ajánlana nekem. 2006.05.15 09:50
azt mondta a doki majd kezelni kell. azon is aggodok hogy hogyan akarja,m ert nehogy vmi baja legyen a babának, remélem vmi egyszerű kup...
[/url]2006.05.15 09:54
. 2006.05.15 10:05
Biztos vmi gyógyszert (mármint kúpot) kapsz majd rá. Gratula az eddigi jó eredményekhez
Ha időtök engedi, utazzatok el vidékre is, engem jobban megfogott, mint London. A patinás angol kisvárosoknak hihetetlen és egyéni bája van, míg a főváros egy metropolisz. Ezen azt értem, hogy én nagyon szeretem az angol irodalmat, és vmi dickensit vártam Londontól - amit persze nem kaphattam meg. Viszont a kisvárosoktól igen 
2006.05.15 11:28
2006.05.15 12:28
pár másodperc volt csak. A lényeg, hogy teljesen jók a szemfenekeim
és szülhetek természetes úton!!!

2006.05.15 12:56
És nekem jó a 3 óra.
De jó, hogy minden rendben Veletek!
És köszi a kedves szavakat.
Én az autóhoz is visszamegyek vagy kétszer, hogy bezártam-e, berisztóztam-e, ...
Kívánom, hogy ritkán forduljon elő ilyen késő délutáni elalvás nálatok, mert az ilyen éjszakák elég horrorisztikusak.
Gratula a bevásárláshoz.
Szerelmed hogy reagált?
Tuti mindig felébredek rá.
Vasárnap még apát is felébresztette és fél hétig tartott a műsor.
De uh-on ébren még nem láttam... No majd idekinn!
, 3-ra megyek dokihoz és inkább előtte lenne jó. Reménykedek, hogy utána férjecském már nem megy vissza dolgozni, a dokihoz meg mindig hűen elkísér.
Ha nincs ki szállítson, majd én besegítek, csak szólj.
Egyébként nekünk 14+5-kor már megmondták 150 %-ra a Praxisban, hogy kisfiú, szóval elég jók az esélyeitek.
De majd szurkolok csütörtökön, hogy ne legyen szégyenlős.
Most már megkönnyebbülhetsz, hogy jó kezekben vagy.
És tök jó, hogy a méhszájad sem vészes, gondolom leesett a nagy kő a szívedről.
Kell valami beutaló a szemészetre?
Ami azért jó, mert eddig még egy dekát sem híztam. Szóval baromira örültem neki.
Hogy repül az idő! 2006.05.15 13:15
Elöl meg japán turisták lógtak a rácsokon. Oxford nagyon tetszett, meg Canterbury. Voltunk a tengerparton is (Margate), de az kora tavasszal nem volt élmény, inkább szeles és hideg
Anyukám többször volt, majd megkérdezem, neki mi tetszett legjobban. Õ nagyon szereti Londont.
Házfelújítás: mit kell csinálni? Nekünk hátravan még egy festés és a parafaparketta lerakása. Mindez úgy, hogy már bent vannak a bútorok, tehát ki kell vinni őket... Király lesz 
2006.05.15 13:35
aztán majd az élet úgyis eldönti, hogy melyik módon fogok szülni. Remélem, nem kell majd császározni (bármi más okból).
) de a szemüveggel végig tudtam olvasni az összes számot a táblán, mely óriási büszkeséggel töltött el
valahogy most nem "kívánom" a pepecselést a lencsével... De a nőgyógyászom azt mondta, az optikus nem végezhet ilyen jellegű vizsgálatot, ő csak a szemüveg felírását végzi. Mindenképpen hivatalos szemész orvosi lelet kell, azt fogadják el a szülésnél. 2006.05.15 13:44
Gratula a lehetőséghez, így legalább csak akkor vágnak, ha muszáj.
2006.05.15 14:07
örülök hogy minden rendben ment a szemészeten!
a Praxis a Kárpát u.? Én csütörtökön megyek, aznap kezdem a 16. hetet..akkor ezek szerint van esély hogy kiderüljön hogy kukis vagy nem kukis?
megy a drukk a terheléses cukorhoz, majd írd meg mi volt.
less ki az ablakon
júli 15. Június 9-én megyünk papírokat intézni, mert nem Budapesten tartjuk majd hanem Mosonmagyaróváron, a párom ugyanis ott lakott ill. a szülei még most is ott laknak. Nem akartunk nagy felhajtást csinálni, csak a legszűkebb család lesz...meg is lepődtem hogy mindent (szállás, kaja, torta, szertartás, stb.) ugyanúgy kell csinálni mintha 200-an lennénk.. 2006.05.15 14:10
Mit szólt a Párod hozzá?
Nagyon jó, hogy a méhszájaddal is minden rendben!!!
Alapban az jóval drágább, mint a szimpla laminált parketta, ugye?!
DRUKK!
Sajnos Marcinál nekem is volt, pedig Õ téli baba és az sem zárja ki. A lábam még hagyján, de a kezemen nagyon gázos volt, elnyomott valami ideget a duzzadás és még zsibbadt is
Szorítok, hogy Neked elviselhető mértékű legyen.
, de a lényeg, hogy a Babócával minden rendben
Az AFP-re megy a drukk. A terheléses cukor majd csak a 24-26. héten lesz, úgyhogy addig még kifújhatod magad
Sajnos még nem voltam ott, de biztos nagyon jól fogjátok Magatokat érezni
A Picuri még ki sem bújt, de már világot lát
Miknek tud örülni az ember lánya? Bezzeg rám most csak úgy röpködnek a kilók, úgyhogy, ha gondolod, majd küldök belőlük Neked is
A legtöbb infot (cím, telefon, árak) megtalálod a honlapjukon: www.hotelszentistvan.hu Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz
2006.05.15 14:24
2006.05.15 14:51
. Nekünk tavaly volt 50 fős vacsival és bulival, de ott is mindenre oda kellett figyelni. Majd várjuk ám a fényképeket az ifjú párról!!!
. Ráadásul, ha minden jól megy, akkor kint fogjuk ünnepelni a névnapomat és az 1. házassági évfordulónkat is. 2006.05.15 15:11

2006.05.15 15:43
nekem első reggel szorított a gyűrűm
de biztos csak azért mert a jobb kézre van legyártva...
ha érdekel, menj rá a kismama.lap.hu-ra és a tornánál van egy olyan hogy Edina kismamatorna. Nekem nagyon megtetszett a honlapja, főleg az, hogy teljeskörű felkészítést ad. Szomorú lennék ha 20 helyre kéne járnom, itt legalább minden egyben van. A lényeg hogy max 2-5 fős csoportokat tart, hogy mindenkivel tudjon foglalkozni külön is, és eleget is. Az csak egy külön extra nekünk, ami később serült csak ki, hogy a IV. kerületben van, nem messze tőlünk. Õ az Erdősor u.-ban mi Kápmegyeren, úgyhogy kb. 5 perc kocsival. Mondtam egyébként neki, hogy én abszolút nem vagyok sportos, és bár simán leúszom 1500 métert, de tornázni azt totál nem bírok (futni meg pláne nem). Teljesen megnyugtatott, hogy ezek tök jumping-free órák, és hogy az atlétáktól kezdve a tornaórákon felmentettekig mindenféle kismamát felkészített már. Mondjuk, annyit kihámoztam hogy nagyon nem támogatja az Edát - amit viszont én azért szeretnék, szóval remélem nem akar majd lebszélni. (Olyasmit mondott, hogy olyan felkészítést ad, hogy az legyen a cél, hogy csak az utolsó 2-3 órában kelljen kórházba menni). Árak: 8 alkalom 16 ezer, magyarán 1 óra ami 90 perces 2000.- Ft 16-22 hét között heti 1x, 22-40 hét között 2x javasolt menni. Ha érdekel szívesen megadom a számát. 2006.05.15 16:03
2006.05.15 16:36
én is csak most indultam be
Szerintem a kiszáradás rosszabb, mint túl sokat inni. Főleg nyáron.
A trafalgar squere nagyon hangulatos, ott van a nemzeti múzeum. Mondjuk, az egész napos program. A szent Pál katedrális is nagyon szép. Egyébként van városnéző busz, amiről akkor szálsz le és fel, amikor akarsz. Ja, a panoptikum nagyon buli
A metró mindenhová elvisz, hihetetlenül behálózza az egész várost. Viszont nagyon drága, erre készüljetek fel. Bliccelni lehetetlenség, vagy vérprofinak kell lenni
A sohoban vannak az olcsó kifőzdék, éttermek, mi ott találtunk egy kinai kajáldát, ahol all you can eat volt 4 fontért..
Én is hasonló cipőben..2006.05.15 16:45
2006.05.15 16:47
A Babuskám itthon is kapja a zenei nevelést ha nincs itthon a párom. Operát csak úgy hallgathatunk, ha ő focizni ment...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|