A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 54cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap 9/10
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Susie KépAnna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Sziasztok,jöttem nosztalgiázni...
Nyuszimanó, még egyben??Gondoltad volna? Nagyon drukkolok,hogy most már ne várasson sokat magára a bébid!!DRUKK-DRUKKKépKép!!
Nem látom mostanában Dorist, és Karmenröl sem tudok, merre vannak a lányok?

Nos, mi már a 7 hetet is betöltöttük, édes Ádámkámmal, egy tünemény, mindenkinek hasonló babát kivánok. Éjjel alszunk, nappal sokat cicizünk és ha hazajön apa óriásit vigyorog rá.
Kicsit nosztalgiával gondolok a pocakosságra ,nekem olyan gyorsan vége lett a 2-3 órás szülésemmel, fel sem tudtam fogni,hogy akkor ennyi volt. DE azért nem cserélném el ezt a villám szülést semmivel.
A férjem már a kistestvér gondolatával környékez, ilyenkor szólok finoman, hogy eme bébi mégcsak 7 hetes, ráérünk még megtárgyalni.
Na, élvezzétek nagyon a pocisságot, tényleg nem jön vissza sosem az az érzés, és a szüléstöl ne féljetek, csak tudjátok,hogy fájni fog, és akkor az emberi elme is jobban fel tud rá készülni. Nekem legalább is bejött.
Pusza
Barbi+ Ádám

Kép
Kép
barbi

FruzsiKép! AnnAnnKép!
Köszönöm a jókívánságokat!Kép

Ilyen még nem volt: ma elég rosszul voltam. Kétszer hánytam és egész nap olyan hányingerem volt, hogy fel sem bírtam kelni az ágyból. Kajára gondolni sem tudtam, enni is csak egy kis főtt krumplit.
Nem tudom, hogy ez a terhességgel jár-e vagy valami nyavajám van. Volt egy kis hőemelkedésem (37,0) meg egy kis hasmenés, de tényleg nem sok.
Azért nem tudom hogy mi van, mert eddig kutya bajom nem volt, a fáradtságon és szédülésen kívül.
Belefér ez még vajon, vagy menjek dokihoz?

Leone 7+2

KépKép
leone

Leone,
nem akarlak elkeseríteni, de a hányás nagyon is belefér Kép Én ugyan egyszer sem hánytam, de hányingerem, émelygéesm az volt eleinte 6-8. hétig (sztem "agyi" alapon, amíg meg nem nézett az orvos a pozitív teszt után)... de sokan hánynak az els&#337; trimeszterben. Azért a hányás + hasmenés együtt nem jó, mert fél&#337;, hogy kiszáradsz, igyál rendesen és ha nem múlik vagy nagyon er&#337;s, azért egy doki pillantás nem árt.
Jobbulást és jójéjt!
Ann
annann

Sziasztok!

Leone!
Nálam is kb. ilyen időben kezdődött az émelygés, hányinger. Volt úgy, hogy reggel héttől tízig mozdulatlanul feküdtem az ágyban, annyira hányingerem volt. Hááát, kb. a 16. hétig tartott és egyszer sem hánytam, csak a legvégén a szülőszobán, de akkor már más volt az ok Kép. Ja, és fentebb írtam, hogy nekem is volt hasmenés néha-néha.
Próbálj meg inni, bármit, ami benned marad, nehogy kiszáradj. Nekem segítettek a gyömbéres (a gyömbért ajánlják émelygésre) szénsavas italok. Ha jól emlékszem a Canada Dry pl. ilyen.
Jó éjt! Virág
virga

Jó reggelt, jó reggelt!

Egy kérdés szerintetek a pocakon a bőr meddig tud nyúlni? Mert hogy lassan nem kell menni UH-ra sem olyan átlátszó lesz. (profil)Kép Van még valaki akinek ilyen? És mit csinál vele, és egyáltalán !!!!!!!!!

puszi: Emese
semese

sziasztok

Neharagudjatok de muszály lemondanom a holnapi talit,férjemet viszem a reptérre, de ugy volt már elmegy ma de még is csuszik igy holnap megy pont tali idöbe,nem tudom kinek kéne irnom, ki a szervezö ugy hogy mindenkinek írom.

Tényleg bocsi,majd megyek a következöre.
Köszike

Bencebaba
bencebaba

Szia Emese!
Kenegesd a pocakod, hogy ne repedjen majd meg annyira. Nem tudom most mi számít neked az átlátszónakKép Az, hogy kék ereket látsz rajta körbe? Az tök normális.Kép Nekem is olyan, ha végre sikerül beszekennelnem a pocis képeimet láthatod, hogy nekem is nagyon átlátszanak az erek:D
Sokáig tud nyúlni a bőr a hason! Emiatt ne aggódjKép
Persze aki egy kis pocisúlyfelesleggel indít annál később jeletkeznekezek a"tünetek"Kép
Puszi!
Emőke

hicudzsi

Üdv mindenkinek, köszönjük a gratulációkat... Kép A mama és a baba jól van, bár az utóbbi a tegnap esti információkat figyelembe véve nem valami éhes még, vagy nem érzett még rá az ízére Kép

A kritikusoknak itt van még 3 tegnapi kép:

http://www.tar.hu/fbenko/anna/anna_04.jpg
http://www.tar.hu/fbenko/anna/anna_05.jpg
http://www.tar.hu/fbenko/anna/anna_06.jpg

Üdv a pocaklakóknak, mamáknak, papáknak...

Feri
http://www.cq.hu/hg4ggv/
susie_ferje

Sziasztok!

Most már hivatalosan is közétek tartozom, és sűrűbben fogok jönni. Tegnap voltam a Hattyúházban uh-on a a 3D-s uh topicban leírtam a véleményem, de ha gondoljátok bemásolom ide is.

Ma voltam AFP-n állítólag jövőhét végére meglesz az eredmény, addig izgulhatok.
Persze minden papírba belekötöttek, de a lényeg hogy levettek mindent.
Este 6-ra pedig dokihoz megyek.

Van kép a profilban a babáról, ha van kedvetek nézzétek meg.

Sziasztok
Gabi
16+1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Leone,
Én is kb. ilyen időben kezdtem el rossul lenni reggel. Én még hánytam is, nemcsak hányingerem volt. Hasmenésem soha nem volt, de ugyanazt tudom javasolni mint a többiek, hogy igyál sok folyadékot, nehogy kiszáradj. Egyébként nekem pászor bejött az, hogy az ágyhoz készítettem háztartási kekszet és felkelés előtt megettem 1-et, vagy 2-őt. Azért az csillapította.

Eszty
eszty

Sziasztok!

Húúúúúúúúúú de régen írtam! Remélem mindenki jól van, szépen nőnek a pocik!
Én tegnap voltam orvosnál, egy kis gyulladásom van, amire Klion kúpot kaptam, de amúgy minden rendben. Hétfőn megyek UH-ra. Még a doki is meglepődött, hogy mekkora a pocim, és azt mondta, hogy legalább 18 hetes, vagyis nagyobb Kép Majd hétfőn kiderül, de remélem nem lesz hatalmas.

Nekem most egy hete kb. visszajöttek a reggeli hányások. Ezzel nincs gond, és segít, hogy ne hízzak Kép 18 hetes vagyok (szerintem) és még nem híztam semmit, csak 5 kg-ot fogytam. Pedig mivel nem vagyok nádszál, azt hittem, hogy bálna leszek, (bár még nincs végeKép ) de egyenlőre elkerülnek a kilók.

Mindenkinek sok puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Szasztok csajszik
Jó sokat kell olvasni, hog ysemmiről ne maradjak le, ÜGYIK vagytok!

Köszi a drukkokat Linato, S.Emese, de sajnos semmi eredmény. Kép A dokibá nem UH-ott..., megmázsált, leb@szott miatta, szigorú diéta, és hatalmas méh. (már a köldököm felett van 2ujjnyival, GIGANT babyre vagyok esélyes) Mindenféle dologgal riogatott, bár szerinte ez a dolga. Kedden lesz a NAGY UH, remélem nem járok olyan pechesen, mint Zsazsa. (Sajnáll, sajnáll KépKépKép)

Fruzsika
Már mondtam, hogy tessék péntekre meggyógyulni, és nem rohangálni a munkahelyedre. Küldök piciszárnyú energiagócokat:
Kép

Sajt-téma
Magyaroszágon készült sajtok mind pasztőrözöttek (ld Andi, Fruzsi), a méregdrága franszia sajtok árából meg vegyetek inkább savanyú káposztát KépKépKép

Susie és Anna-Gréta
Gyönyörűek vagytok, és az a kispocok arcpofi az utsó képen!!!... (megpuszilgatnivaló)

Pocaktali
Én is lehet a Meki elé eszem magam, pusztán a csorgaszellem miatt. Fel foglal ismerni titeket, mert pocakok lesznek, pár átlagos hasú nőci mellett. (én meg a profilom alapján felismerhetővé teszem magam)

Nyuszimanó
Ne aggódj, Finno.ban biztos tudják, miért jó, ha nem sürgetik. Mo ma is bevált módszer a lépcsőztetés, ami már kimutathatóak oxigénhiányhoz vezet a babánál, mégis csinálják. Szóval eljön az idő, és elcsenem a párom profi fgépét is (NIKON D100). Szóval lesznek képek.

Hicu
Vérnyomás?? Én is szédelgek néha, remélem azért nincs gond!

Zsazsa
Egy nagy irigykedés rátok (tudod,hogy milyen nemű), de azzal hergelem magam, hog yez nem fontos. DE ÉN NAGYON KÍVÁNCSI VAGYOK (restell, restell)

Boróka
kérésedre:

Barbi
Nagyon jó volt olvasni, hogy jól vagytok és újra emlékezni rátok! Gyere erre havonta, és nyugtass meg minket, hog yvan sima, egyszerű 2órás szülés is.. KépKépKép

Fbogi
Sajnálom a hányingereket. Rám is rámfére, nem kellene szigorú diétát tartanom. Nem nagyon megy...

Na bedugulok, dolgozom és pusza
Judit
holophernes

sziasztok!

szerintetek miért haragszik rám a táblázatkezelő szelleme, hogy még mindig nem tett bele? pedig én már írtam neki régebben, részletesen mindent. most újra írok, hátha lesz hatása...

lányok, nekem napról napra nő a pocakom. elképesztő. állandóan kenegetem, de így is mindig azt érzem, hogy húzódik rajta a bőr. kispapim máris elkezdett aggódni, hogy vajon mekkora is leszek és hogy fogok mozogni. ja, és az elején nagyon örült, hogy milyen dúskeblű lettem, de most már túlzásnak érzi. igazából én is. nektek is már az elején megnőtt a melletek?

eddig kb 3 kilót híztam, abból kettőt az elmúlt 2 hétben, mert végre elmúlt az émelygés és jóízűen eszegetek. a camembert valahogy nem vonz, de egy jó kis rántott májas szendviccsel már volt szerencsém találkozni a tilalmi listáról.

na, dolgozom tovább. üdv:
ribizli (17)
ribizli

Sziasztok!

Susie és Kispapija!Kép
Gratulálok Anna Grétához! Nagyon szép méretekkel született és micsoda sötét haja van! Nekem az utolsó kép nagyon megtetszett, ahogy Anyuci tenyerében elfér a fejecskéje.Kép Sok boldogságot és sok-sok tejcit!!!

Judit!
Miért szúrt le a doki? Sokat híztál vagy mi? Szerinted sokat szedtél fel? Ha nem akkor ne is törődj vele, bár ez a diéta elég rosszul hangzik...Kép Tényleg jó nagy babóra számíthattok(gondolom Ti is nagyobbak vagytok, mint énKép), nekem a 18 héten 1 ujjnyival a kölcsi alatt volt a méhem teteje...

Nyuszimanó!!!
A babócának üzenem, hogy itt van 25-e és legyen szíves menetre készen lenni ugyanis ma kell megszületnie.Kép Nagyon szorítok, hogy könnyű legyen a "búcsúzás" és annál örömtelibb a találkozás!KépKépKép Ugye hallotad Babuci?!

Pussz
Szilvi
sztigris

Judit!

Én nem teljesen értem,miért b...ott le a doki. A kép alapján nagyon jól nézel ki,és el se tudom képzelni,mennyit kell hízni ahhoz,hogy a doki lecsesszen. Vagy valami más fát is tettél a tűzre ?Kép Amúgy meg a várandósság ezen szakaszában szerintem hülyeség bármiféle következtetéseket levonni,mekkorra lesz a baba. Most jól fejlődik,és ez szerintem jó hír. De azért még korai lenne sopánkodni, pláne meg téged ijesztgetni. És egyáltalán nem ez a dolga. Na mindegy,ez a magánvéleményem. Ijesztgetésre ott vannak a család 60 éves "okos" rokonai,akik a hajad színéből megállapítják, hogy mekkora lesz a gyerek,és a lábad méretéből,hogy lesz-e tejed. A példa szándékosan lett ennyire buta.

Ribizli!

Voltatok már AFP-n?
Kisbuksi
kisbuksi

Szilvi
a kilóimmal volt baja... Az az igazság, hogy tényleg híztam, de csak a hasamra ment, elég idiótán is néz ki. Világ életemben útáltam a mérleget. Soha nem tudtam úgy fogyni, hogy nem kajáltam, vagy 'vigyáztam', csak úgy, hogy mozogtam. Na ettől meg eltiltott. 60kg voltam az elején, most meg 69.8, de én marha csak 69-et diktáltam be neki a mérleg felett. Bevallom, hogy féltem a haragjától, így is azt mondta, hogy pontosan 69kg lehetek 1hónap múlva. De hát már most több vagyok... KépKépKép Nem eszem semmi tiltottat, és többet sem. Ilyen alkat vagyok, ezek szerint. (nézz rá a profilomra, és ott már 6kg rajtam volt!) Ma még nem ettem, csak egy almát, de csak a 12:30as ebédre meg az esti savanyú káposztára tudok gondolni. Tudom ám gyűlölni ilyenkor a dokit....
Kép
holophernes

kisbuksi!

voltam afp-n, de még nincs eredmény. ott spec. még a 2 kilóval kisebb súlyomat írta be a néni, ez nemtom mennyit ront a helyzeten. az afp amúgy is eléggé pontatlan érték, nem? nektek mit hozott ki?

ribizli
ribizli

Ribizli!

Igen,az AFP az ikrek esetében teljesen hülyeség /egyesek szerint amúgy is/,csak kiváncsi voltam. Ugye 1 baba esetén a max. még jó érték 2,5, de ikrek esetén nincs ilyen határérték,butaság is lenne. Nekünk 3,2 lett,és bár tisztában voltam a fent leírtakkal,azért gyorsan elkezdtem feleslegesen aggódni,egészen a genetikai UH-ig,ahol kiderült,hogy minden rendben. Ergo bármi is lesz az eredmény, nincs túl sok tartalma a Te esetedben sem. És most ledöbbentem, milyen határozottan így is gondolom,miközben egy hétig kapartam a falat, mennyit kell aludni az UH-ig.

Judit!

Azért arra figyelj oda,hogy a baba mindent megkapjon,amire szüksége van!

Kisbuksi
kisbuksi

Judit!
Ezt én nem értem...megnéztem a profilodat, de ott csak a kezedben láttam kb. +6kg-otKép Tök csini vagy és abszolut nem látszik semmi súlyfelesleg. Szerintem próbáld meg nem idegesíteni magadat a doki miatt, más sem kell egy kismaminak, mint hogy reggelente rettegve ébredjen, hogy vajon most híztam 10-20dkg-ot? A diétát próbáld tényleg betartani és akkor 1 hónap múlva nyugodt lehetsz(akármennyi is jön fel addig), hogy Te bizony mindent megtettél, de ez van! Azon viszont én elgondolkoznék, hogy tökéletesen bízok-e a dokimban, mert szerintem ez nagyon-nagyon fontos minden tekintetben.

Ribizli!
Nekem nem is kérdezték a súlyomat csak döftek.Kép Nálam már mindegy, de miért fontos a súly az AFP-nél?

Szilvi
sztigris

Kedves Halophermes!

Én kb. 7 kg-nál tartok 23 hetesen és az én dokim sem ugrált örömében. Teljesen magam alatt vagyok, mert majd csak ezután indul meg az igazi hízás, fogalmam sincs mi lesz velem!Nekem is a pocim hatalmas, persze egészen biztos, hogy máshova is ragadt rám. Utálom, hogy diétáznom kellene, próbálok egy-két dolgot betartani, de minden nem fog sikerülni. A lényeg, hogy átérzem a helyzetedet, mert én állandóan ezzel vagyok elfoglalva.

Fel a fejjel, te sokkal vékonyebbnek látszol a képen, én most 82 kg vagyok. Jaj, de rosszul hangzik! A pocim pedig 110 cm.

Kitartás, puszi

Sarah
sarah

Lányok!

Légyszives nyugtassatok meg. Kinek meddig tartott a rosszullét? Ma ebédre is negyed adag csirkepaprikást tudtam csak megenni, nem ment le több. Szerintetek ez azért normális. Tudom, hogy a gyerkőc úgyis elveszi tőlem ami kell neki, de aggódom, hogy még mindig ilyen keveset eszek. Volt valaki úgy ahogy én?

Eszty 12+2
eszty

Drága Együttérzők
Most aztán igazánle vagyok taglózva! A céges ebédlőbe menet összefutottam egy kolléganőmmel, akinek már van egy 1,5éves kislánya, és most újra terhes. De nem ez a baj, hanem, hogy 10nappal van utánam kiírva, és egy dekát nem hízott. Csinos, karcsúsított zakókban járkál, és akkora pocija van, mint nekem terheség előtt soha!!!!!!!! Bár nyugtatott, hogy mindenkinek már mértű a pocija, ami attól függ, hogy milyen alakú a medencéje. DE AKKOR IS, Ő BIZTOS NEM HÍZOTT 9KGot!!!

na megyek, és elásom magam...
Aztán jön a kitartás
holophernes

Eszty
ez mindenkinél egyedi. Van akinél a papírszerinti 12hét után elmúlt, de sokan a szülésig rosszul voltak. sajnálom, kitartás, ha már nekem nem volt mára KépKépKép
holophernes

Judit!

Te hol voltál akkor ,amikor együttesen határoztunk arról,hogy minden kismama gyönyörű,és nem a súlyra,hanem a babára koncentrálunk?! Csak nem hiányoztál akkor????? Van egy egészséges ,szépen növögető baba a pocakodban,ezért valaki a fél karját odaadná,ha nem többet! És mellesleg híztál 9kg-t,na bumm! A képen pedig tényleg nagyon jól nézel ki,úgyhogy gyerünk kicsit pozitívabban! A kolléganőd meg biztos azon sopánkodik,miért olyan kicsi a pocija. Mindannyian megtaláljuk a magunk sopánkodni valóját!

Kisbuksi
kisbuksi

Eszty
Én igazából nem voltam rosszul az elején, de az evéssel hasonló tapasztalataim voltak. Ebédnél néhány falat után úgy éreztem, hogy tele vagyok és elég volt. Egy darabig rendszeresen csak fél adagokat kértem. Igazából nem tudom mikor múlt el, egyszer csak visszajött az étvágyam.
Ne aggódj, biztos te is hamarosan tudsz majd rendesen enni! Kép

Tünde
rtünde

eszty!
én kb 1,5-2 hete vagyok jobban, tehát mondhatjuk, hogy 15-16-ik hétig folyamatosan émelyegtem. hidd el, elmúlik! (én se hittem benne igazán, de most már végre nagyon tudok örülni minden finomságnak Kép )

szilvi!
nemtom pontosan, mit számolgatnak össze-vissza az afp-nél, asszem a kilóból valahogy arra következtetnek, hogy mennyi véred van, és ahhoz képest nézik ezt a fehérjét.

judit!
nem lehet, hogy ez teljesen egyéni, ill. alkati kérdés?
és mit tekintenek diétának? mert szerintem ez is egyéni. a napi két tábla csoki nyilván nem ajánlott, de a délelőtti 1 db almádat és az esti savanyúkáposztát szintén túlzásnak érzem (bocsi!)
én kb 2-3 óránként éhes vagyok és nem is fogom vissza magam. nekem a dokim a napi 5 étkezést ajánlotta, és még annyit mondott, hogy ha éhes vagyok ne édességet egyek. szerintem ha valaki nem nassol cukros és zsíros valamiket, akkor nincs miért leszidni.

ribizli (17)
ribizli

Felhívtam a barátosnőmet, aki mellesleg ismeri a hízásmentes-kismamit, és elmondta, hogy az első terhességénél 7hónaposan futógépen, celofánba csavart combokkal (!!) edzett, mert szerinte sokat hízott.
Na KIJELENTHETEM, , majd pénteken kibeszéljük az olyan felelőtlen mamikat, akik zsírégetnek terhesen, jó?!?

Már virágos jó kedvem van, lehetne borvirágos is már...., köszi
Kép

Judit (18+1)
holophernes

Sziasztok lányok!

Asszem kicsi javulgatok, de ma nem mentem be dolgozni, mert amikor reggel felkeltem, a fejem és a tüdőm helyén valami kőszikla volt, úgyhogy 11-ig alukáltam, most teszek-veszek, lemegyek sétálni, meg főzőcskézek. Este el szeretnék menni Dettikével a kismamatornára, az igazán nem megerőltető, és úgy vágyom oda, de párom szerint jobb lenne az ágyban maradni. Szerintetek?
Holnap természetesen találkozunk és mehet a tánc Kép
Remélem, mindenki el tud jönni, aki ígérte.

Olyan sokat írtok, alig győzöm olvasni, reagálni meg képtelenség Kép

A kilókról: most gyorsan ráálltam a mérlegre: +2 kg körül lehet rajtam. De mihez képest?
Jún. 22-én mértek 69 kg-t (de én mongyuk égimeszelő vagyok -179 cm-, illetve nem égimeszelő, hanem szép manökenalkat Kép ), ekkor voltam kb. 8 hetes, most 19 hetes vagyok és 71 kg. Hogy a 69 előtt mennyi voltam, nem tudom, de 65-nél nem nagyon könnyebb... Kép szóval minden viszonyítás kérdése, nem? A kajára azért figyelek, na és arra, hogy mozogjak (minden hétvégén túrázom egy kicsit + kismamatorna).
A pocikám olyan szépen nő, lányok, hogy csuhaj! Egy hét alatt behozta a lemaradást, bár kívülről még nem túlságosan látszik.

Eszter!
Én szinte egyik hétről a másikra lefeleztem annak a mennyiségét, ami egyszerre belémfért. Egyszerűen nem tudtam/tudok sokat enni, és a keveset is 1/2 órával tovább rágom. Pedig korábban magamba tudtam annyit pakolni (simán) mint a párom Kép

Na, megyek lányok, gyönyörű az idő és a Dunapart csak engem várKép

Csók, Fruzsi
cinderella

Bocsi, nem júniusban mértek, hanem JÚLIUSBAN.

Fruzsi
aki már 19+1!!!!
cinderella

Most jutott eszembe, úgy a szülinapom környékénn mértek, akkor voltam 67 kg, de én soha nem tudom, mert +/- 5kg-val szinte mindig változom!
Tudjátok mitől félek? A téltől. Akkor lehet jókat enni+nem mozog az ember. És a krácsonyi lakomák, ajjjjaj.. Kép+Kép

Na, megyek, elpusztítok még 1 Maci mézet!

F.
cinderella

Most jutott eszembe, úgy a szülinapom környékénn mértek, akkor voltam 67 kg, de én soha nem tudom, mert +/- 5kg-val szinte mindig változom!
Tudjátok mitől félek? A téltől. Akkor lehet jókat enni+nem mozog az ember. És a krácsonyi lakomák, ajjjjaj.. Kép+Kép

Na, megyek, elpusztítok még 1 Maci mézet!

F.
cinderella

Sziasztok lányok!
Örülök, hogy megállapodtatok abban, hogy senki nem foglalkozik a súlyával. Nálam is úgy volt, hogy az elsô idôkben nem nagyon volt étvágyam, aztán most meg farkasétvágy van úrrá rajtam. Mintha nem is én lennék. De nem ám csak a kaját kívánom, hanem a kakaóscsigát, csokit és mindent aminek kicsit édesebb az íze (he-he). Eddig 10 kg súlytöbblettel rendelkezem (most vagyok 66 kg), de már eldöntöttük a párommal, hogy szülés után belehúzunk és fogyózni fogunk (mert ô is velem arányosan gömbölyödik és szeretne egy kicsit leadni) és eljárunk majd ide-oda tornázni (a bébit megoldjuk valahogy) vagy futni vagy korizni, végülis mindegy, csak mozogni! Szóval szerintem mindenki ráér utána gondolkodni azon, hogy hogyan adja le a kilókat (feltéve akin marad +, mert az úgyis csak szülés után derül ki, hogy mennyi is maradt és mennyi ment le)
Mindenkinek szép napot
Holnap talizunk
Buborék 35+1
Buborek

Köszi lányok, megnyugodtam. Mostmár reménykedünk a férjecskémmel, hogy hízni fogok, mert tegnap reggel 69,8 voltam, ma meg 70,2. Remélem már csak felfelé megyek, nem lefelé. Viszont ismét dög álmos vagyok. Igaz, közre játszhat az is, hogy nincs munka, de csak a fejem leesésének köszönhetem, hogy nem aludtam el. KépKép

Eszty
eszty

Sziasztok Lanyok,
mar megint en vagyok, kedden irtam a pozitiv tesztem miatt gyogyszer mellett.
Szoval hetfön delben csinaltam egyet ami enyhen pozitiv volt, aztan kedden reggel egyet, ami kicsit erösebb lett de meg mindig halvany. Aztan
tegnap azaz szerdan delben csinaltam egy masik fajtat mert az elözöböl nem volt mar több a boltban, aztan ez is egy kicsit latszott, de ugy gondoltam, hogy ez nem igazi csik. Aztan este megmutattam a paromnak, es ö azt mondta, hogy mi az, hogy nem igazi csik, ott van megegy, ez es a lenyeg, hogy kettö van.
Aztan ma reggel egy megint masikat csinaltam meg hozza a tegnapit is, a tegnapi fajta megint helvany csikos lett de a masik nem mutat semmit, csak ha az ember nagyon sokaig nezi, de lehet, hogy ezt a csikot mar csak odakepzelem.
Szoval akkor most mi van? A melleim nem nagyobbak, mast nem is erzek, neha meg-mefgajdul egy kicsit de az semmi, es neha egy kicsit emelygek, de ennyi az egesz. Szoval akkor most mi lehet? Melyik tesztnek higgyek?
Szerintetek?
üdv
motiot

KépKép
KépKép
motiot

Motiot Kép
A halvány csík is csík.
Én "megint megjött" topikos vagyok.
Ott már a halvány csíkért is ácsingózunk mindannyian.
Irány a doki!
Bocs, hogy belekotyogtam.
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Motiot,
Énnekem 2 halvány csíkos tesztem volt, aztán 1 héttel később csináltam egy másikat és az már konkrétan ott volt. Megnéztem, hogy általában a beágyazódástól számítottan mutatja ki. Tehát az is lehet, hogy azért halvány neked is a csík. Légy türelmes és ne csinálj minden nap tesztet, mert felesleges.

Eszty
eszty

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ismerek olyat, akinek a legmegbízhatóbb teszt negatív lett, pedig akkor már terhes volt. Ha egyszer ott van a csík, még ha halványan is, akkor az babát jelent. Légy türelmes! Tudom, könnyen mondom én is alig bírtam ki és alig vártam, hogy elteljen 1 hét és újat csinálhassak. KépKép

Eszty
eszty

Sziasztok!

Motiot!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Bár a dokival még várj, de tesztet legközelebb csak jövő héten csinálj. Nekem pl. volt egy negatív tesztem, aztán egy hétre rá is csak halvány tesztem volt. Most meg itt alszik a pocakomban egy 18 hetes bébi. Amúgy mikor kellett volna megjönnie?

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Bogi!
hat epp ezaz, hogy meg is jött12-en este, mivel fogigatlot szedek, es ha abbahagyom egy hetre, akor egyszerüen megjön. De maskor csütörtökön szokott vagy pentek reggel, most meg pentek kesö este jött, es szinte csak szombaton volt.
Na ettöl a pentektöl kezdve hanyingerem volt egyfolytaban minden nap egesz nap, es alig ettem valamit, mar 3,5 kg-t fogytam, most is emelygek, es ezert csinaltam hetfön az elsö tesztet.
De most nem tudom, hogy mi van, miert lett halvany pozitiv a harom, es az egy miert lett negativ. Es dokihoz holnap megyek eppen a gyogyszer miatt, ha esetleg megis baba van akkor ne artsak neki. De teljesen meg vagyok zavarodva, nem tudom mi lehet.
Üdv
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Judiiiiit,
már aszittem, hogy kiborítasz ezekkel a kilokkal, de aztán lassacskán megjött az eszed! Kép Totál mindegy, hogy a csini kis kolléganő a szűkített kiskosztümjeiben hány kilot hízott,... bár ha valóban a kilok, vagyis a minusz kilok a legfontosabbak az anyaságban, akkor nagy bajban vagyunk :oPPPP
Mint már említettem vala 7 hetesen már a varrónő megmondta, hogy híztam...pedig még nem is tudott semmit (csak 8 hetesem tudtam dokihoz menni - 2,5 hétre kaptam időpontot, pont akkor, amikor sürgős lett volna Kép ) Eleinte híztam mint állat, aztán lassabban, de híztam és kész - most 10,5 nél tartok (35+1). Az a lényeg, hogy jól érzem magam a bőrömben!!!
Itt a ltp-n egy csajszi, egy héttel korábbra van kiírva mint én, hónapokig azzal dicsekedett, hogy nem hízott semmit sem, vagy ilyen 1,5 kilokkal jött, de akora segge van, mint egy utazókoffer! Már hetek óta nem bírja vonszolni magát, már minden nap meg akarna szülni, pedig még 1 hónap a kiírásig...
Hát tudod, azt mondom, hogy amíg jól vagyok és vidám vagyok, addig nincs gond. Egyébként sincs itthon mérlegem - sokak nagy felháborodására :oP Jó-jó a hízásnak is lehet orvosi határa, de az nem itt kezdődik. Nem kéne ezért cseszegetni az embert! Bárki ilyen ügyben megszólítana, elküldeném a búsba, de szerencsére nem mernek velem kikezdeni Kép ... csak az anyukám engedett el egy megjegyzést, hogy nőtt a fenekem. Mondom: valóban, és???

Szilvi, azért fontos a súly az AFP-nél, mert az alfa-fötoprotein szintet a folyadéktereid mennyiségéhez viszonyítják, amit a súlyod alapján becsülnek meg. Azért adnak 2 értéket, mert a simába még nem kalkulálják bele a súlyt, a MOM-ba meg már igen. Ha jól tom Kép

Képzeljétek, itthon van a pelenkázó-fürdető szekrénynek a fele.. a második fele Kép És a fürdőszobában épp egy nagy halom babacucc szárad!!! Mit szóltok ;o)

Pusssz
Ann
annann

AHHHHHA!!!! Szóval AnnAnn én vagyok elôrehaladva a pakolással? Mikor te már mosod a babaruhákat. Akkor hol is vagyok én elhúzva tôled.
Buborék 35+1
Buborek

Sziasztok!
Itt a kismamik táblázata:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Laura2 [size=-2]2002.12.07.[/size] 41+5 27 év/1.b. Budapest 2003.09.20. [size=-2]2003.09.13.[/size]
[size=-2]2.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=nyuszimanó-public]Nyuszimanó[/url] [size=-2]2002.12.21.[/size] 39+5 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]3.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 38+0 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]4.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 37+5 29 év/3.b. Gödöll&otilde; 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]5.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 35+6 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]6.[/size] AnnAnn [size=-2]2003.01.22.[/size] 35+1 28 év/1.b. Hatvan 2003.10.29. [size=-2]2003.10.29.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás Piroska[/size]
[size=-2]7.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 34+3 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]8.[/size] Dorki [size=-2]2003.02.04.[/size] 33+2 29 év/1.b. Budapest 2003.11.11. [size=-2]2003.11.11.[/size] [size=-2]Dél Pesti Kórház / Dr. Forgacs Vince[/size]
[size=-2]9.[/size] semese [size=-2]2003.02.05.[/size] 33+1 35 év/3. b. Szeged 2003.11.12. [size=-2]2003.11.12.[/size] [size=-2]N&otilde;i Klinika, Prof. Dr. Resch Béla[/size]
[size=-2]10.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=bogár-public]Bogár[/url] [size=-2]2003.02.06.[/size] 33+0 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]11.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 31+0 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]12.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 31+0 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]13.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 30+1 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]14.[/size] johitimi [size=-2]2003.02.27.[/size] 30+0 29 év/3.b. Budapest 2003.12.04. [size=-2]2003.12.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg Szabolcs[/size]
[size=-2]15.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=boróka-public]Boróka[/url] [size=-2]2003.03.05.[/size] 29+1 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Doris [size=-2]2003.03.07.[/size] 28+6 30 év/1-2.b. Svájc 2003.12.15. [size=-2]2003.12.12.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Pa'lffy Imre[/size]
[size=-2]17.[/size] Mese [size=-2]2003.03.07.[/size] 28+6 Dunaújváros 2003.12.14. [size=-2]2003.12.12.[/size]
[size=-2]18.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 28+0 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
[size=-2]19.[/size] Bella2 [size=-2]2003.03.14.[/size] 27+6 29 év/1.b. Budapest 2003.12.21. [size=-2]2003.12.19.[/size] [size=-2]SOTE1 DR. Silhavy M.[/size]
[size=-2]20.[/size] Fanika [size=-2]2003.03.25.[/size] 26+2 29 év/1.b. Svédország 2003.12.31. [size=-2]2003.12.30.[/size]
[size=-2]21.[/size] Andi68 [size=-2]2003.03.27.[/size] 26+0 35 év/2. b. Budapest 2004.01.03. [size=-2]2004.01.01.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Rácz Tibor[/size]
[size=-2]22.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=noémi-public]Noémi[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 23+5 25 év/1.b. 2004.01.19. [size=-2]2004.01.17.[/size]
[size=-2]23.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=zsóf-public]Zsóf[/url] [size=-2]2003.04.12.[/size] 23+5 25 év/1.b. Budakalász 2004.01.22. [size=-2]2004.01.17.[/size] [size=-2]Uzsoki kórház / Dr. Sz&ucirc;cs Géza[/size]
[size=-2]24.[/size] Gigi1 [size=-2]2003.04.14.[/size] 23+3 26 év/1. b. Szeged 2004.01.21. [size=-2]2004.01.19.[/size]
[size=-2]25.[/size] Szilvi [size=-2]2003.04.18.[/size] 22+6 27 év/2.b. Ócsa 2004.01.25. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Tolnay Lajos[/size]
[size=-2]26.[/size] Detti [size=-2]2003.04.18.[/size] 22+6 29 év/1.b. Budapest 2004.01.23. [size=-2]2004.01.23.[/size] [size=-2]Szt. János / Dr. Molnár László[/size]
[size=-2]27.[/size] Nikie [size=-2]2003.04.22.[/size] 22+2 29 év/1.b. Budapest 2004.01.27. [size=-2]2004.01.27.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]28.[/size] Karmen [size=-2]2003.05.02.[/size] 20+6 33 év Szeged 2004.02.06. [size=-2]2004.02.06.[/size] [size=-2]II.Kórház / Sári Tamás[/size]
[size=-2]29.[/size] RBogi [size=-2]2003.05.03.[/size] 20+5 25 év/2.b. Budapest 2004.02.07. [size=-2]2004.02.07.[/size]
[size=-2]30.[/size] Kisbuksi [size=-2]2003.05.05.[/size] 20+3 27 év Budapest 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]31.[/size] Fiona [size=-2]2003.05.05.[/size] 20+3 31 év/2.b. Csömör 2004.02.09. [size=-2]2004.02.09.[/size]
[size=-2]32.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=rtünde-public]Rtünde[/url] [size=-2]2003.05.12.[/size] 19+3 26 év/1.b. Budapest 2004.02.21. [size=-2]2004.02.16.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Templom[/size]
[size=-2]33.[/size] Kitty [size=-2]2003.05.13.[/size] 19+2 35 év/3. b. 2004.02.10. [size=-2]2004.02.17.[/size]
[size=-2]34.[/size] Fruzsi [size=-2]2003.05.14.[/size] 19+1 26 év Budapest 2004.02.18. [size=-2]2004.02.18.[/size] [size=-2]Kútvölgy úti Klinika / Dr. Mészáros Gábor[/size]
[size=-2]35.[/size] FBogi [size=-2]2003.05.17.[/size] 18+5 26 év/1.b. Gy&otilde;rújbarát 2004.02.26. [size=-2]2004.02.21.[/size] [size=-2]Petz Aladár Megyei Kórház, Gy&otilde;r[/size]
[size=-2]36.[/size] ribizli [size=-2]2003.05.19.[/size] 18+3 29 év/1.+2.b. Budapest 2004.03.08. [size=-2]2004.02.23.[/size]
[size=-2]37.[/size] Holophernes [size=-2]2003.05.21.[/size] 18+1 30 év/1.b. Budapest 2004.02.25. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]Péterffy / Dr. Serf&otilde;z&otilde;[/size]
[size=-2]38.[/size] Rebi [size=-2]2003.05.21.[/size] 18+1 32 év/2.b. Budapest 2004.02.29. [size=-2]2004.02.25.[/size] [size=-2]MÁV kórház[/size]
[size=-2]39.[/size] [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=display_profile&profile=ladányi%20kata-public]Ladányi Kata[/url] [size=-2]2003.05.28.[/size] 17+1 27 év/2.b. Budapest 2004.03.03. [size=-2]2004.03.03.[/size] [size=-2]SOTE II. Klinika / Dr. Bánhidy[/size]
[size=-2]40.[/size] Gabi1 [size=-2]2003.06.04.[/size] 16+1 24 év/3.b. Szigethalom 2004.03.10. [size=-2]2004.03.10.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszki Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Eszty [size=-2]2003.06.30.[/size] 12+3 27 év/1.b. Budapest 2004.04.05. [size=-2]2004.04.05.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház[/size]
</pre>
Ha valamelyik kismama be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. A levélben/SMSben küldje el az összes adatot amit csak tud: név, nicknév, utolsó menzi, szülés tervezett helye, kor/babak száma, stb.
Névtelen

És a babócáké:
<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy Noémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura Antal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
Babajaga Sophie 3400g, 55cm 2003.06.09. ( - 2 ) nap
Ildianyu Janka 3120g, 48cm 2003.06.12. ( - 12 ) nap 10
Angela2 Judit 3300g, 49cm 2003.06.13. ( + 7 ) nap
Ellimami Kevin Péter 3700g, 50cm 2003.06.13. ( - 4 ) nap
Mikoo Etele Antal 3400g, 51cm 2003.06.19. ( - 3 ) nap
Tina Nikolett 3800g, 55cm 2003.06.20. ( - 5 ) nap
Gallainémagdi Zsuzsanna Dóra 3590g, 55cm 2003.06.21. ( -1 ) nap 10/10
Évi_24 Petra 3500g, 56cm 2003.06.24. ( -3 ) nap
Kaska Viola Dóra 3910g, 52cm 2003.06.24. ( + 2 ) nap
Csibe21 Mercédesz Tünde 1980g, 48cm 2003.06.24. ( - 16 ) nap 9/10
Zsuzsófi Bence Sándor 3770g, 51cm 2003.06.27. ( - 4 ) nap 10/10
Virág 3280g, 54cm 2003.06.28. ( - 5 ) nap 9/10
Manócska Lili Flóra 3450g, 56cm 2003.07.02. napra pontos babaKép
Andy Martin 3450g, 54cm 2003.07.12. napra pontos babaKép
Tündimami Máté 3360g, 51cm 2003.07.13. ( -1 ) nap 10/10
Anita Róbert 2600g, 50cm 2003.07.15. ( -20 ) nap
Pocóka Janka 3400g, 54cm 2003.07.17. ( + 13 ) nap 10/10
Redit Dalma 3000g, 52cm 2003.07.19. ( - 24 ) nap
Barbi Ádám Csaba 3385g, 52cm 2003.08.01. ( - 4 ) nap 8/9
Minke Gergely 3740g, 56cm 2003.08.12. ( -14 ) nap
Hermi Patrik 3350g, 49cm 2003.08.13. ( - 5 ) nap
Tündér Ilang Anna 3320g, 53cm 2003.08.20. napra pontos babaKép
Szisz Boróka Anna 2003.08.26. ( -9 ) nap
Zsizsa Gabriella 2830g, 48cm 2003.08.28. ( -16 ) nap
Cory Zsombor 2280g, 48cm 2003.08.31. ( - 43 ) nap 10/10
76vera Bence 2150g, 48cm 2003.09.02. ( - 24 ) nap
Batkamano Emma 3925g, 53.5cm 2003.09.03. ( - 2 ) nap 10/10
Kisegér István 3200g, 50cm 2003.09.03. ( -9 ) nap
Böbi Patrik 2850g, 49cm 2003.09.05. ( - 13 ) nap
Bera3 Bálint 2800g, 54cm 2003.09.07. ( - 20 ) nap
Susie KépAnna Gréta 3200g, 56cm 2003.09.23. ( -2 ) nap
</pre>
Ha valamelyik babóca be szeretne kerülni a táblázatba, vagy módosítani szeretne benne valamit, akkor azt e-mailben jelezze a tolnaisz@hotmail.com címre vagy SMSben a +421 905 584 234 számra. Esetleg kérje meg rá apát vagy anyát, hogy most még segítsen neki egy kicsit, mert o éppen a tejecskével vagy a szundizással van elfoglalva. A levélben küldje el az összes adatot amit csak tud: anyuka neve, baba neve, súly, hossz, születés napja, eltérés a kiírástól, APGAR.
Névtelen

Sziasztok!
Amimami vagyok, 42 éves, a 4. babámat várom, 18 hetes terhes vagyok. Van már 3 nagy gyerekem: 17 és 12 éves fiúk, 15 éves kislány. Ez az új baba teljesen véletlenül sikerült, de persze örülünk neki Kép
Csatlakozva a futó témákhoz: nekem AFP-m nem volt, mert a korom miatt azonnal amnióra küldtek, aminek pont ma kaptam meg az eredményét: egészséges kisfiút várok.
Súly: eddig egyetlen kilót híztam, igaz, eleve vékony típusú vagyok, alapállásban kb. 50 kiló a 172 centimhez. A régi terhességeim során se híztam többet, mint 7-9 kilót (a gyerekek súlya 3200-3650 gramm között volt). Igaz, nagyon sportos a család, rendszeresen futunk például maratoni távokat, és az egészséges táplálkozás is fontos része az életünknek.
Amimami

Barbi! Látom kerestél, lehet más is, de nem olvasok most vissza, mert feküdni kell még.

Hétfön megvolt a magzatvizvétel. Bocs, de a vizsgálat után nagyon szigoruan kellett feküdni, éreztem is a hasamon, igy most keltem fel elöször. Nem ment minden simán, hiába várták az orvost nem jött, mérgesen mondtam végül fél 10kor, akkor csinálja más orvos, csak legyek tul. Éhes is voltam már nagyon.
Szerencsémre a másik orvost ismertem, évfolyamtársam volt a gimiben, igy kevésbé féltem, odanézni nem mertem, de nem fájt. Ill. kicsit, mert eleinte véreztem, és a magzatviz is véres volt, valszeg köldökzsinort megszurta, de sikerült végül tiszta vizet vennie. Ez volt kellemetlen kicsit, amikor mozgatta a tüt, de nem fájt az egész. Egy biztos, én minden terhességnél vállalom mert semmiség volt, és biztosra akarom tudni a baba egészséges-e. Jól vagyok, csak nem tudtam géphez jönni, köszönöm a drukkokat, biztos azért nem fájt Kép Sajna az eredmény 3-4 hét, igy kicsuszunk a 24 hétböl, de nem félünk.

Na megyek is vissza feküdni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SziasztokKép

Sajnos nem tudok menni a talira rajtam kívülálló okok miatt (ide most egy vicsorgó fejet képzeljetek).
Ígérem, a legközelebbin tuti ott leszek!!!

Tök jól vagyok, mert már egy hete a sajttálra készültem, meg a francia hagymalevesre, meg .....(ezt még nem találtam ki)
Aztán bumm keresztülhúzták szépen az álmodozásaimat.......

Nem írhatom le, miért, mert kedves névtelen ismerősöm megint idetalál, és elkezd köpködni, hogy ejnyebejnye, szídom a családomat én galád....

Na puszi, megyek máshová puffogni ... a kádba....

Judit!!! Ne legyél már csacsi!! Lüke egy picit a dokid, érezd jól magad, és ne legyél Rubint Réka szindrómás !!!!
Tényleg lányok, abban a csajban bennemaradt a gyerkőc? Nem kellett volna megszületnie? Vagy túl kicsi lett, oszt "felpumpálják" eladható sorba????

Hűű de csúnya voltam...látszik, hogy nagyon magam alatt vagyok. El is dugulok.

Puszi: a szomorú és nyálcsorgató Kata
LadányiKata

Jó reggelt Kismamik!

Régen írtam... kicsit őrültek háza van a munkahelyen, de már csak 5 hét és otthon maradok. Kép
Kedden voltam kukkolni, most először nem rettegtem az UH-os vizsgálattól, mert kisgombóc aktívan rugdalózik már. Persze a vizsgálat alatt össze volt gömölyödve és aludt békésen. Dokibácsinak időbe tellett mire megkereste mindenét. Szabvány baba, minden mérete napra pontosan kiadja a terhességi koromat. Kép

Aztán hazatérve rémülten láttam (hogy bocsika)barna foltos az alsóneműm, és enyhén rózsaszín a papír is... rémülten felhívtam a dokimat, aki megnyugtatott, hogy biztos csak a vizsgálat miatt van. Amúgy nem fájt semmim és a pici is nagyon élénk volt. De azért szerdán otthon maradtam pihizni.
Mostantól szednem kell a vasat, kíváncsi vagyok, így hogy fogok normális emésztést produkálni... Kép
Megnyugtatott a doki, hogy C2000-es cervix - és üzeni a védőnőnek is, hogy nem szülünk még... - ez csak egy megrövidült méhnyakat jelent... meséltem neki róla és csak mosolygott, hogy minden védőnő ilyen???

A súlyommal nem foglalkozott!
... És Judit Kép Kép Kép nyugi, együttérzek veled, engem a védőnőnek sikerült 2 hete mázsálnia este 6-kor, ruhában, tele hassal, cipővel és úgy, hogy aznap nem volt még (bocsika) székletem és bevéste, hogy 9 kilót híztam. Bőgve mentem haza, mert előadta, hogy ez sok és biztos halálra eszem magam. Hát nem!!!!
És azóta kényszeredetten kizárva az életemből minden, ami hízlalhat. Semmi édesség, cukor kevesebb a teába, párolt zöldségek a hús mellé köretnek, nincs fűszerezés, sózás, nincs finom paprikás szalámi, kolbász Kép, napi max. 2 szelet kenyér... stb. És amúgy nézzétek meg a profilom, de szerintem nem látszik a 9 kiló. Na ha ez után az étrend után még kiselőadást kapok, akkor ott szumó bunyó lesz!!!

Tegnap vásároltam magamnak egy tuti felsőt az Árkádban 2 részeset, alul egy bő felső és arra rá egy kis tunika. Előtte persze lejártam a lábam az egész üzletházban és olyan elkeseredett voltam. Kép
Elegem van az anorexiás, primitív eladókból!!! Úgy néztek rám, mint egy anyagyilkosra, hogy hogy merészelek bemenni az üzletükbe, amikor az nem kismama bolt és milyen jogon nézek körül és veszem le a ruhákat. Mintha nem lehetne egy nagyobb méretű blúzt vagy felsőt vennie egy kismaminak. Annyira rosszul esett. Kép Nyomorék kengurumamának éreztem magam. Kép Aztán visszamentem az első boltba, ahova betértem és eldugva rátaláltam a felsőkre. Kép Kép Kép És az ára is korrekt volt.

Nektek nagyon jó talizást ma és gondoljatok rám. Úgy tudom barátosném R.Tündi képviselteti magát Kép. Én meg elhúzok este arra a fránya céges fogadásra, aminek pont most kell lennie... De majd legközelebb megyek én is!

Jujj de sokat írtam, bocsika.
Sok pusz.
Noémi
23+4
noémi

Judit Kép
Most látom, hogy Te is Péterfyben fogsz szülni. Te jársz az előadásokra. Mik a tapasztalataid?

Pusz
Noémi
noémi

Jó reggelt Kismamik!

Ma végre eljött a találkozó napja!
Kata, sajnálom, hogy nem tudsz jönni. De remélem a többiekkel tudok találkozni.

Ribizli! Örömmel láttam, hogy sikerült bekerülnöd a táblázadba. Remélem megnyugodtál, hogy, nem haragszik rád semmi szellem. Kép

Amimami! Üdv közöttünk, gratulálok a 4. babához.

Karmen, szorítok nagyon, hogy rendben legyen minden.

Drága barátosném, Noémi! Kép Melyek este a talira, majd téged is képvisellek, jó?
Az Árkádban végül melyik boltban vetted a felsőt? Én is terveztem, hogy benézek, legalább tudjam, hogy melyik boltot érdemes meglátogatni. A hülye eladókkal meg nem kell foglalkozni. Elvégre ő van érted, és nem tilthat ki a boltból.

Mindenkit pusszantok, most dolgozom egy kicsit.

Tünde
rtünde

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?