A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

BodzaKép!
Köszi!
Pihenj sokat!KépEgyél jókatKép!

Andris Három órája alszik, pedig már hetek óta nem aludt napközben. Most hason van. Lehet, hogy eddig ez volt a baja?

ayse

Sziasztok!
Gyors bekukk, hogy élünk még... bár képtelen vagyok lépést tartaniKép!

Képek nagyon édesek...KépKépKépKép

Zsuzsának gratula a pocaklakóhozKép.
(Benianyu, nem tudod beleszerkeszteni a táblába, hogy ki mindenki várja ketteskét/hármaskát? - én nem tudom már követniKép)

Jelentem: Kornélnak 2, azaz kettő darab foga van, amivel krokodilként vadászik mindenre, és már bármibe felhúzza magát, ami kellő magasságban van!

Lesz valahol/valamikor tali a közeljövőben?

Most csak ennyi, de azért próbálok időről időre visszatérniKép!
Vendég

Nemesek Kép!
Gratula a foghoz!
Ha hiszed, ha nem, éppen Rátok gondoltam, mikor ide tartottam. Mi van Trisztánnal? Sikerült beállítani a gyógyszerét?

ayse

Sziasztok!

Lénababa, Kisnyúl, Fanni nagyon tüneményes! Kép

KépKép
Kép

Itt nagyon szar idő van, alig tudtunk ellógni egy sétára, hogy ne ázzunk el, de azért sikerült.Kép Olyan nyomott hangulatban vagyok, úgy szeretném, ha megint szépen sütne a nap!!!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

HELP!!!!

Valaki küldje át nekem a cseffannakukact-online.hu-ra a telefonos listánkat,mert én barom kitöröltem és keeeeeellllll!Kép
annamami

AnnamamiKép Küldtem a táblitKép

AyseKép Köszi, kipróbálom, bár eddig is masszíroztam szopi közben.
Trambulin-infót is kösziKép Nálunk ezért kapott Balázs tornaszőnyeget névnapjára, de az volt vagy 20 Ezer pénzKép Ez a trambulin az ő szülinapjára is meggondolandó, bár a lakásban úgy már végképp nem férünk el...

BodzaKép Örülök, hogy megvagy, és nincs bajKép Pihenni? Na, ez egy ekkora tesónál tényleg nem lesz egyszerű, talán, ha apuci besegít...

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Annamami!
Kép ment!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc
Nekem mindkét fiúnál nagyon sokkszor volt mellgyuszim. A legjobb módszer az volt rá, hogy pár percig engedtem rá a meleg vizet és utána szoptattam a fiúkat, úgy, hogy az álluk a csomó felé legyen ez szinte mindig bejött. Volt olyan is, hogy négykézláb álltam Laci fölé és a cicmet belógattam a szájába, az is segített néha. Ha a szopizás nem segített (1-2-szer volt csak ilyen, akkor maszírozás után apa jól megszívta és utána, amikor megindította, akkor lefejtem teljesen.
Én kaptam antibiotikumot is mindkét fiúnál, mert nagyon begyulladt többször is a mellem.

Kép
Kép Kép
sildike

Annamami!
neked miért kell tojásmentesen is enned?
a telefonos listát én is kérném, ha lehet:
a.kenessey@euroweb.hu -ra. nekem csak egy régi vanKép

Habtapisok! hol lehet jót venni nem túl drágán? (betűset szeretnék, vfagy olyat, amiben nincsenek kis darabkák)

Ayse! komolyan, alig merem már kinyitni a számat, mert nálam itt sokkal tájékozottab emberek vannak (ezt most nem pejoratívan akartam mondaniKép), de ha már tuti tejallergiás az Andris, akkor az neki a legjobb, ha totál tejmentesen eszel te is, nem? sztem nincs sajnos aranyközép út. gondolom, ha majd nem fog szopizni, és még mindig tejallergiás lesz, akkor is tejmentesen kell ennie, akkor most a szopi is úgy a legjobb, ha teljesen tejmentes, hogy ne legyen benne semmi allergén, ami folyamatosan provokálja. nekem ez így logikus. persze nem tudom, hogy ez befolyásolja-e azt, hogy milyen hamar növi ki ezt az egészet. bocsánat, hogy megint belekottyKép

KépKép
KépKép
and

Ildi!
Skype-n fent vagy?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

And!
Habtapi: Mária nagyker (XIII. Visegrádi is Balzac u. sarok). 36db-os 5000e, de ha megrendeled előbb az weboldalukon ( www.bebibolt.hu ),majd bemész érte, akkor 4500. Van kissebb kiszerelésben is, de úgy drágább/db.

Mindenki!
Talira még most sem késő jelentkezni egy páran még tuti elférünk.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Talisok, Julcsinak még kicsit folyik az orra, szerintetek inkább ne menjünk? Már rég nincs semmi baja, egy hete, de az orrfolyás nem múlt el teljesen.

Nincs energiám (és legfőképpen memóriám) reagálni, de azt meg kell emlitenem, hogy Léna ruhája csodaszép, ilyet még nem is láttam. Igazi kis tündér benne.

KépKép

KépKép
majola

Majola!
Akkor már tuti nem fertőz. Szerintem gyertek nyugodtan.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo! köszi az infot!!!
annyira, de annyira mennénk a talira, de már meghívtam korábba egy ismerős lányt babanézőbe, és már nincs pofám lemondaniKép
de ti érezzétek nagyon jól magatokat nélkülünk isKép és csinálatok rengeteg képet!!

Majola, mi most ugyan nem megyünk, csak jelzem, hogy Eszti egyáltalán nem kapott el semmit Julcsitól, pedig többször összedugták a buksijukatKép és az már több, mint egy hete volt. sőt, egy tálból cseresznyéztek a csajokKép
a memóriáról jut eszembeKép én annyira hülye lettem a terhesség óta, persze ráfogom a hormonokraKép, ha majd egyszer lesz kistesó, én tiszta debil leszek már...Kép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok lányok!
Húúúúúúúúúúúúúúú, nagyon-nagyon nagy takarítás volt...most nem olvasok vissza...

Sildike,
Köszi, köszi, köszi...Kornélia egy angyal!

Barbi,
nem jött át a képKép

Megann,
nagyon szépek vagytok, örülök, hogy jól sikerült! Végülis a Zöldfában voltatok?

Cleo, sajna mi most nem tudunk menni, de jó szórakozást!

Kép

Kép
prüntyi

ja, még valami, lányok, Sildike, Barbi...most már 3 napja, hogy Tüncsi semmit nem szopik, és már nem is duzzad be, mint amikor termelődik a tej...de érzek 2-3 kisebb csomót, valószínú, még tejci, ami bent maradt, de nem gyulladt be...az felszívódik? Vagy nektek hogy volt?

Itt az én kis Tigrisem! Kép
Kép

Mászás ügyben eddig jutottunk...Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

ketten vagyunk itthon csajok, simán ment minden, Eszti már húzza a lóbőrtKép
pihenésképpen csináltam magamnak egy új aláírástKép most meg megyek rendet rakni, holnap valahogy ki kell, hogy nézzen a lakás...
ha valakinek esetleg van ötlete, hogy az elveszett képeimet hogy a ....-ba tudnám visszaszerezni, azt szívesen vennémKép

KépKép
KépKép
and

jajj, mekkora tigrisüvöltésKép nagyon édes a kis tigrisedKép Esztinek is pont ugyanilyen rádiója van, mint Tüncsinek, de valahogy a diszkó nem a kedvenceKép most épp a sohase mondd a sláger nálunkKép

KépKép
KépKép
and

And, Kép
azért pernahajder, mert olyan nagyon huncut, szeret csibészkedni, apával nevetnek rajtam, apával szebben eszik, mobiltelefonnal simán el lehet csábítani; és úúúgy tud nézni, hogy mindenki elolvad tőle. Biztos van még pár dolog, amitől pernahajder, de most nem jut eszembe. Kép
Fénykép ügyben sajnos nem tudok segíteni. Kép

Prüntyi,
Tündikének felül is 2 foga van?
Vendég

Hello! Kép Kép Kép

Végre idejutottam a géphez! Kép Ma elég húzós napom volt! Éjjel nem nagyon aludtunk, de napközben Dani nem volt nagyon nyügi a foga miatt. Viszont Benit ma nem vittem oviba. Tegnap taknyos volt, folyt az orra és gondoltam megvárom, hova fejlődik az ügy. Szerencsére mára semmi baja nem volt, aludni sem volt hajlandó délután. Pedig délelőtt is lent voltunk majdnem két órát, délután meg jó másfelet az eső után. Kép Estére azért jól elfáradt. Kép
Elsétáltunk az ovi felé délelőtt, mikor az udvaron voltak a gyerekek, hogy szóljak az óvó néninek, hogy Beni miért nem ment. A reakció: a fél csoportnak folyik az orra. Remek.... Kép Kép Mindegy, holnap már megy Beni, remélhetőleg, nem fertőz egyik sem, csak taknyosak.

Megann,
Igazán csini volt Léna ruhája és nagyon szépek voltatok. Kép Kép Kép Kajálás Kép Kép

Cleo,
Mi sem tudunk holnap, pedig szívesen csatlakoztunk volna! Sok sok fényképet kérünk délutánra! Kép

Ayse,
Ti is nagyon szépek vagytok mind a négyen! Kép Andris tényleg nagyot nőtt Rokica talija óta! Kép
Hol vettétek végül a trambulint? Kedvet kaptam, Beni is imádná. Kép

Nyúlné,
Kisnyúl még mindig annnnnnyira szép! Kép De a kis Fannika is tüneményes! Kép

Jucc,
Mellgyulladás Kép Remélem, hamar túl leszel rajta!
Nekünk azt mondta a doktor néni, hogy fél éves kor után már egyáltalán nem kell Konakion.

And,
Remélem, valaki tud majd segíteni előcsalogatni a képeket. Temporary file-ban nem lehetnek? Bár én nem igazán értek hozzá. Talán jön este Sis és Mátéapa tud segíteni. Kép

Bodza,
Olyan jó neked! Én is lennék újra pocakos! Kép Megérzés Kép Tényleg pihenj, amennyit tudsz, házimunkát lazán! Kép És kérünk képeket Saciról! Kép

Nemesek Kati,
Beleírom szívesen a táblába az új pocaklakókat is. Majd kitalálom és felteszem. Kép
Trisztán hogy van? Van fejlemény orrmandula ügyben? Gratula a fogacskákhoz Kornélnak! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

And Kép!
Sajnos teljesen hülye vagyok a számítógépekhez...
Igazad van, Andrisnak a teljes tejmentesség lenne ideális. Azonban nekem már kétszer volt aranyér-műtétem és ha így haladok, rövidesen kérhetek időpontot a harmadikra. Kb. ötször megszülök egy beragadtkezű majd négykilós Andrist, mint még egy ilyen móka. Egyszerűen muszáj egy kis tejterméket fogyasztanom a dolgok normális mederben tarásához. A közeli képeken meg láthatod, hogy egész szép a bőre. Szóval ha összeszedte magát a gerincoszlopom másik végén található testtájam, akkor megint nullatolerancia, amíg bírom. Sajnos ez van. Remélem nem gondolok hülyeséget, ha azt mondom, hogy valszeg a tejfehérjeallergiának is megvannak a fokozatai és Andrisnál úgy tűnik, nem egy súlyos helyzet van (egyelőre). Nagyon is jó, hogy leírod a véleményed, ezért van ez a fórum.
Ez így nagyon zagyva, amit gondolok?

Ayse

ayse

BenianyuKép!
A férjem végül a Hervisben vette meg, a Pólus Centerben, 8000 pénzért.

ayse

Tünde, igen Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

dehogy zagyva, értem énKép apa is tömi magába az activiákat ezerrelKép, szóval tudom, hogy ez nem kellemes dolog. szerencsére nekem a vakbélműtétem óta nincs ilyen gondom, kopp-kopp-kopp. addig viszont az segített, amikor rohadt rendszeresn ettem, és sok vizet ittam meg rostot ettem. gondolom nem mondtam újatKép csak az volt a baj, hogy én már akkor is alkalmatlan voltam a rendszerességreKép
most már tényleg megyek pakolni... kedvet kaptam és elkezdtem a topik legelejét olvasniKép érdekes voltKép

KépKép
KépKép
and

Ayse, Kép
én olvastam, hogy vannak olyan súlyos allergiák, amikor nuku tejtermék, mert nem fejlődik a baba. Tehát mondjuk Zita nem ehetne HA-s tápit se.
Nem tudom, nálatok hogy van (Ayse, Annamami, And), de én emiatt a hülye allergia miatt csak 100% pamut ruhát tudok Zitára adni. Tegnap polár pulcsiban volt, aminek néha a kapucniját ráhúztam a fejére, hááát, szegényemnek tiszta pötty az arca. Kép Még várok 1 napot a szteroidos krémmel.

Dóri,
hol bújkálsz??? minden ok????
Vendég

Tünde, Zita akkor tényleg naggyon-nagggyon huncut kis pernahajderKép

KépKép
KépKép
and

And, ahogy mondod! Kép
Ti miért vagytok ketten otthon? És meddig?
Vendég

Köszi Barbi, átjött!

Jó éjt mindenkinek!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Hali!

Hülye b..i k.......kkdoéséjflkéjagoiusiofduoiweajtmlmnfym,nvjkymk BABANET!!!!
Délután írtam egy regényt és nem látom seholKépKépKépKép

Szóval:

Még mindig köszönjük a bókokat..KépKép
Annyira büszke vagyokKépKépKép...

Prüntyi!

Igen Zöldfa volt és mindenki meg volt elégedve...
Kár hogy Karácsonykor nincs nyitvaKépKépKépKépKép, én még a karácsonyi bulit is oda szervezném...ami nálunk volt karácsonykor...na az nem volt emberi pedig rendeltünk minden kaját....

Annamami!
Na hülye azért nem vagyok, hogy az úszógumis, tokás képeket rakjam föl ide..KépKépKépKép
Pedig sajnos van egyik is, másik isKép

Tiszta szégyen...apa más nő után fog nézni ha így haladok/így maradok...KépKépKép
(Na jó...ő mindig vígasztal hogy nem is vagyok az amit mondok magamraKépKépKépKép)
De hát sajna van több tükröm isKépKépKépKép

Havtunde!
Apa el volt ragadtatva a Lujzától....
Pont most este beszélt a haverjával telcsin aztán valahogy szóbakerült a fociról, hogy majd a következő fiú lesz és akkor majd mehet apa focizni vele, mire apa felháborodva közölte, hogy márpedig neki lányka kell kistesónak isKépKépKép
Ezt még a saját anyja sem hiszi el, sőt az enyém semKépKépKépKép

Cleo!
Ti hol laktok?Mikor lesz tali???
Én persze nem tudok ígérni semmit, de szívesen találkoznánk megint veletek, és megnéznénk hogy Majácska mennyire fejlesztette tökélyre a gurulós mutatványátKépKépKép
De jó lenne elmenni hozzátok.....már az agyi lelki teljesítőképességem határán vagyok már megint....

A ház körül ismét áll a bál, húzzák a színt a házra..nem is kommentálom,....nem csúnya, de megint nem olyan a szín, mint amilyen a mintában voltKépKépKép, kivagyok, hogy két színből egy se stimmel ennél a b..i cégnél...
És hát itt nem egy ecsetvonásról van szó...

Majola!
Engedd meg hogy Gratuláljak...KépKépKép
Ezt neked küldöm, remélem érted miért:
Kép

Én nem is értem....hogy ti hogy vagytok ilyen bátrak...vagy csak én vagyok nyápic..KépKépKép

Nemesek Kati!

Tyűha....csak vigyázz nehogy egyszercsak emberhusira támadjon kedve a krokinakKépKépKépKép

Csajok!
Nálunk megint tápszermizéria van...egyik nap vettem banánosat-nem kell, másnap almásat-nem kell- harmadnap simát-az se kellKépKépKép
Ja és most a feles-tej sem kellKépKépKép

Én már nem tudom mit csináljakKépKép
Van köztetek olyan akinek a babája már semmiféle tejcsit/tápit nem eszik???????
Segítsetek please!!!!!

Reggeli:tejpép(tápszerben)(ezt még megeszi)
Ebéd:főzi
3kor:tápi
5-kor:Gyümi
1/2 8 kor vacsi:főzi...

a tápis kajánál csináljak pudingot belőle????
De az úgy már nem túl nassos???édes???gelly???
Jaj nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok...

Ráadásul a chicco cumisüvegekbe nem lehet már
cumit kapni..úgyhogy kukázhatom le a méregdrága cumisüvegeket...Kapják be!Hogy képzelik, hogy csak úgy nem lehet kapni...KépKép:

Bodza!

VÁRANDÓSAN MR-RE MENNI????
EZ TUTI???????

TUDOM HOGY NEM RÖNTGENSUGÁR, NA DE MÉGIS.....
MÁGNESES...VAGY MI...NEM???

EZ NEM ÁRTHAT????

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Te feles tejet adtál Lénának????
A tesómnak van egy barátnője, aki tejet adott a gyerekének fél éves korától, mondván, hogy mi is azon nőtünk fel. A kissrác már óvodás, és totál ekcéma az egész bőre, allergiás-asztmás, és SEMMI tejterméket nem ehet! Na persze nem csecsemőkorában jött ki az allergia, hanem később.

Nem lehet, hogy fogzik, és azért nem eszik?
Sztem ne erőltesd, éhen halni nem fog.
Vendég

Akartam feltenni néhány képet, de még pirosszemteleníteni kell, lekicsinyíteni stb.
Így most csak ez az egy. Kép Ketten együtt 25 kilók Kép

Kép

benianyu

Sziasztok!

Sajnos nem nagyon tudtam visszaolvasni, csak átfutottam, hogy valaki válaszol-e, de nemKép

Abba már beletörődtünk, hogy taliról mi nem kapunk infot, talán nem is mehetünkKép
De volt kérdésem is....
Akkor is érdekel, hogy mennyi a minimum kajálási szükséglete a Babának.

Lányok!
Emlékeztek még Pennára?
Valaki tudja, hogy mi újság velük?
Azért hiányzikKép
NA nem csak Õ, de ez egy példa volt.

Rohanok, mert betörtek a szomszédhoz és kellek.
20 percre ment el itthonról, mi itthon voltunk és ennyi idő alatt szétbarmolták az ajtaját.

Jó Éjt!
Sziasztok!
Kép

Kép
angelani

Ayse Kép

Én is csak leírom a véleményemet(nem belekötés!Kép -pláne,hogy egy cipőben járunk!Kép )
Én nem mernék megkockáztatni SEMENNYI tejterméket(savanyítottat sem),mert lehet,hogy most még nem durva a dolog,de lehet,hogy mivel nincs teljes mértékben kiiktatva az allergén(tejfehérje)ezért ez a későbbiekben fog problémát okozni=nem fogja kinőni.Kép
Na,nekem ettől való félelmemben egy falat vagy korty tejes cucc sem megy le a torkomon,nehogymár szegény Mazsi szívjon élete végéig ezzel a diétával.
Fogalmam sincs,egyébként mi lesz,mert ő ráadásul szőke-kékszemű-fehérbőrű-allergiára igencsak hajlamos alapból.Kép
Persze értem én a Te problémád is,bár nekem soha nam volt ilyen jellegű gondom,Anyukámnak annál inkább és ő a Tamarinlax nevű lekvárra esküszik,ami gyógynövényekből van,semmi kemikália és simán mennek a dolgok.Kép
Egy próbát nem ér meg?Kép
Gyógyszertárban,DM-ben lehet kapni.

TündeKép
Én is csak 100% pamut cuccokat adok Mazsira.
Semmi mást nem bír.Kép
Bár mondjuk én magunknak és a lányoknak is kedvelem a természetes alapanyagból készült dolgokat de magunkkal azért nem vagyok ilyen szigorú.

And Kép
Megrendeltem a Magyar Táplálékallergia és Táplálékintolerancia Adatbank-tól a Tejfehérjétől mentes c.kiadványt.
Benne van az összes boltban vásárolható termék,amit ehetünk.
Tök jó.Kép
Mármint az összeállítás.
Jó sovány kis füzet.Kép
Ezt a marha és borjú húsos keresztallergiát nem tudtamKép
Marhát eddig ettem,a leveskét is többnyire abból főzöm(lábszár).Kép
Nemá' így is húsundorom van,akkor ráadásul mostmár csak csirke+pulyka???!!!Kép
Disznót nem eszünk.Kép
KépKépKépKépKép
Annyira elegem van.Kép
annamami

Angelani, Megann!
Tali nálam holnap a Kálvin térnél, ha tudtok gyertek el.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ó Benianyu Kép
De jó hangulata van ennek a képnek!Kép
És milyen édes teher "ez"a 25 kg!KépKépKép

Angelani Drága Kép
Gyere el holnap Cleohoz a talira,Rád fog férni egy kis kikapcsolódás.Kép
Reggel felhívlak és elmondom a paramétereket,OK?
És ne hozzál semmit!!!!!
Csak magatokat!KépKépKép
Azt,hogy mennyit kell ennie egy ekkora babának,nem tudom.
Fogalmam sincs.
Marci még csak 2-3 kiskanálnyit kóstolgat.

Ayse Kép
És még azért sem merek tejterméket enni,amiket Tünde írt Megannak...Kép
Lehet,hogy én besz@ri vagyok,de én biza félek és féltem a kis Mazsolámat de nagyon....(
annamami

Angelani Kép
Színes aláírást meg így tudsz gyártani/én is babtól kaptam Kép /:

A következőt másold be a profilodba az aláírás címszó alá és mentsd el!
A közöket töröld ki a visszaperjelek után!

</font>

Pussz,kinyiffantam mára.
annamami

afrancba Angelani ezt írd be:

font { Curlz MT , 2 { cyan { Angelani orange { és } Erhard }}}
annamami

Jó estét!

AngelaniKép Ne vegyél mindent a szivedre! Egyébként úgy emlékszem, igenis reagált valaki a kérdésedre, de igazából nem hiszem, hogy tudná valaki, mennyit "kell" ennie egy ekkora babának.
Pennára természetesen emlékszem, szoktam SMS-t váltani vele, de az utolsóra nem válaszoltKép Már vagy egy hónapja. Elvileg be kellett már költözniük az új házba, kérdés, hogy net van-e már, vagy akar-e még jönni ide...

A betörésről jut eszembe: Pénteken mesélte a férjem, hogy a szomszéd lépcsőházba fényes nappal betörtek az egyik lakásba / a tulajtól tudja/. Valami új szerkezettel jutottak be, ami a legjobb biztonsági zárakat is kinyitjaKép Arra gondol, hogy kifigyelték, amikor elment, mert 3 órára ment el, és ezalatt történt a dolog. Na, azóta be vagyok tojva. Mi elég látványosan megyünk el itthonról, zeng tőlünk a ház, babakocsis felvonulás, végig a garázson, stb. És jó idő esetén három-négy órát távol vagyunk. Arról már meggyőztem magam, hogy a biztosító fizet, nem tragédia. De a múlt hónapban az egyik anyuka arra ment haza itt az utcában, hogy épp távozik a betörő a lakásából. Mi van, ha itthon találok valami csúnyabácsit? Nézzem tehetetlenül, ahogy elviszi a cuccaimat? Mert az eszem ezt diktálja, hiszen a két gyerekemet is bánthatja, ha ordibálok, vagy ilyesmi. Arról nem is beszélve, hogy Balázs is mennyire félne ezek után. Mást nem tehetek, bizakodom, hogy minket kihagynak. Ja, a sógornőmék szomszédjába úgy törtek be, hogy otthon aludtak az emeleten, a földszintet meg kipakolták. Kiráz a hideg ezektől a dolgoktól. Undorító, ocsmány alakok, felháborít, na.

AyseKép Én megértelek teljesen, de nekem is az jutott eszembe, hogy van egy csomó szer, lekvár, gyümölcs, ami szintén jótékony lehet ilyenkor, vagy próbáltad már, és csak a tejtermék jött be? Mert az szívás ténylegKép

BenianyuKép Nagyon édesek vagytokKép
Ovis taknyosokKép

A mellgyuszis tanácsokat mindenkinek köszönömKép Remélem, nem fordul komolyabbra a dolog, talán kordában tudom tartani. Mindenesetre nem vagyok lázas, nem piros továbbra sem, csak fáj, és csomós. Orvoshoz nem akarok menni, remélem, éjjel jókat szopizik majd GergőKép

Nem is írtam, milyen ügyi Gergőm vanKép Szombaton elkezdett fölemelkedni négykézlábra, de úgy, hogy sokáig így is tudott maradni, és hintázott. Közben nevetett. Annyira édes volt! Tudom, hogy ez nem nagy szám, de nekem olyan furcsa, mert Balázs miután elkezdett kúszni, három hónapig nem változtatott ezen, Gergőnek meg három hét sem kellett hozzáKép

Na,veszek egy forró fürdőt, talán használKép
Jó éjt!

jucc73
Érd

Látom, alszotok már, én meg hülye, ahelyett, hogy szintén ezt tenném, kedvet kaptam, és visszanéztem a topicindításhoz. Tényleg állati érdekes, izgalmas, vicces, szomorú, minden vanKép

De most már tényleg alszomKép

jucc73
Érd

Kicsit hülyén jött ki, amit Ayse írt, és én megértem. Nekem szerencsére most már ritkán van szorulásom, de nekem is csak a tejtermék segít.
És gondolom Ayse mindent kipróbált, amiről eddig hallott, ugye, Ayse? Kép
Mondjuk én könnyen vagyok, mert Zita tápis, és úgy sokkal könnyebb tejfehérjementesen kajáltatni, de azt gondolom (és kövezzetek meg érte), hogy én bizony elválasztanám a babámat, ha nekem vmiért nagyon kényelmetlen és nehezen kivitelezhető lenne a szoptatás. Tudom, hogy Ti nem, és nagyon becsülöm a kitartásotokat, főleg a Tiédet, Annamami, mert Te eszel a legrégebbóta tej és tojásmentesen. Szóval egy ideig biztos csinálnám, persze, de meghúznék egy határt, hogy meddig. Hmmm.... remélem érthető voltam.
Vendég

Benianyu,
nem is mondtad, hogy Neked van különbejáratú hasizomerősítőd! KépKépKép Vagy inkább hasizomerősítőid. Kép

Annamami,
hogy belejöttél a színes aláírásgyártásba! Kép Kitől tanultad? Kép
Én is pamut cuccokat vásárolok, de apa családja "direkt" a műszálas sz@rokra bukik, pedig már 1x mondtam, hogy csak pamutot tudok Zitára adni.
Vendég

Nahát, alszotok? KépKépKép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mi még élünk, csak kicsit sűrűk voltak a napok.

A keresztelő nagyon jól sikerült, de ami a legjobb az az, hogy tegnap voltunk Lacival a csecsemő-neurológia kontrollon és NEM KELL TÖBBET MENNÜNK. Laci teljesen egészségesnek lett nyilvánítva a szakemberek álltal is.KépKépKép
Se Tűzoltó utca, se Dévény Anna.KépKép

Majd még írok, csak ezt a jó hírt akartam gyorsan elmondani.

Én kripli vagyok. Reggel már algopirinnel kezdtem, de nem bánom, mert ez azt jelenti, hogy tuti jön a jó idő.

Kép
Kép Kép
sildike

.

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt mindenkinek.

Majola.
Nagy-nagy gratula a kis jövevényhez!!Kép

Megann.
Hú az a ruhaköltemény!!!Valami álomszép meg persze aki benne van az is!KépTe is csini vagy!

Annamami.
Nagyon szépek a gyerekek!Kép

Nyúlné.
Kisnyúl fantasztikus,mint mindig!Kép
Hosszúcombú Fanni is csodaszép!Kép

Nemesek.
Gratula Kornélnak a fogacskákhoz.

Viki.
Tündéri ez a Peti!Kép

Prüntyi.
Nem semmi hogy saját kis tigrised van!!KépKép

Benianyu.
Neked aztán nagyon édes súlyzóid vannak!!Kép

Sildike.
Jaj,de jó hogy Lacika teljesen egészséges!!Kép

Melinek reggelre elkezdett folyni az orra meg egy kicsit köhécsel.KépSzerintetek adjak neki valamit?A rendelőbe nem igazán szeretném vinni,mert még több betegséget összeszed.De ha nem fog javulni kénytelen leszek elvinni!Kép
Ti rögtön viszitek orvoshoz ha egy kicsit náthásak?Ha nem akkor mit adtok nekik?

ancsi26

Sziasztok!

Prünyti,
Tündike-tigris nagyon édes! Kép
Daninak is a két második metszőfoga jön előbb, nem az elsők. Kép

Ayse,
Köszi a trambulin-infot. Még meg kell dumálnom Apát! Ha nem megy, az lesz az érve, hogy kicsi a lakás és ez igaz is, akkor a Nagyiékat fogom rávenni. Náluk van hely. Kép

Annamami, Tünde, Jucc
Köszi Kép Tényleg nagyon jó kis súlyzóim vannak. Kép

Sildike,
Gratula a jó hírekhez! Éljen! Kép Kép Kép Neked meg jobbulást a fejfájásodra!

benianyu

Sziasztok!

Jucc!
KösziKép
Nem vettem a szívemre, de még mindig nem tudom, hogy hogy van ez a testsúly/kg? vagy mi a szösz.
Ezt újszülött korban mondták.... Akkor sem tudtam, hogy hogyan kell kiszámolni.
A mellgyusziról lemaradtam, bocsiKép
Sajnálom, rendbe jöttél már?

Mindenkinek köszi!

Davallia!
Panda hány kiló?

Erhard napi kajája (figyeljetek, tök keveset eszik!!!)
-Reggelire: tejpép. Vagy milupa, vagy nestle, vagy mildi. Passz, hogy mennyi, mert csak öntök egy tálba, rá forralt vizet és viszonylag sűrűre csinálom. Sőt, valamikor egész sűrű (pl. ma).
-Tízórai: gyümi+babapiskóta, amit vagy belekeverek sűrítésnek, vagy 1-2 darabot imád játék közben elmajszolgatni.
-Ebéd: 1üveg bébiétel. (mostanábannem akar enniKép)
-uzsi: gyümölcs vagy tejpép, ez attól függ, hogy ebédre mennyit evett. Mert a tejpép azért teljesértékű kaja, nem csak desszert. Tegnap befalt fél üveg hipp gyümölcsduettet.
-Vacsi: 1üveg bébiétel.
Éjszaka ciciKép

Napközben szoktam ciciztetni is, de nem tudom, hogy olyankor mennyit szív.
Szerintem fejnem kellene és cumisüvegből etetni, hogy lássam valójában mennyit is eszik.
Mert Hála, neki megy a cici, a cumisüveg és a kanál isKép

Anita!
Cebiont adhatsz Melinek, vagy ha úgy érzed leragad, akkor Ambroxolt is. Azt 2 X 2,5ml-t kell adni reggel és délben. Nem este, mert ha estére fejti ki a hatását, akkor nem fog jól aludni.
Utoljára amikor Erhard megfázott, péntek délután, akkor így kezeltem. JA! Meg sós orcsepp és nasivin 0.01%-os orcsepp. Azt hiszem a nasivin oldja fel, utána pár perc és orrszívás és jöhet a másik orcsepp. De nem szabad tulzásba vinni. Én anponta max. 2-3X orrcseppeztem és rendbe is jöttKép

Annamami!
NAgyon Édes VagyKép
Gratula Mazsi Féléves fordulójáhozKép
Köszönöm az infókatKép

Benianyu!
Édesek vagytok a képenKép
Igazi vidám hangulatKép

Bocsi, ha nem reagálok mindenkire, de vár a házimunkaKép
Nem találom a profilom. Eddig fent kiírta, most meg nem enged be. Ez hüllleKép

Majd benézekKép

Puszi!
Szép Napos időt!
Sziasztok!
Kép

Kép
angelani

Prüntyi!

Zabálni való a KistigrisKép

Bocsi, ez lemaradtKép

Puszi!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok!

Cleo!

Na akkor mi már tuti nem megyünk....Kép

Megjött a bobcat a kerbe, jönnek a teherautók, hordják a földet és terítik a kertben...
A bobival kidöntettem a diófánkatKépKépKép
Fájt a szívem érte nagyon, annyi cinke járt ide télen...
De megfogadtam hogy minden kidöntött fa helyébe kettőt ültetünkKépKépKépKép

Havtunde!
Ajaj, bíztam benne hogy Te nem olvasodKépKépelég nagy kritikusom vagyKép
Hát igen, én már egyszer kipróbáltam Lénána a felestejet, és kapott már vajat,tejfölt, joghurtot, sajtot, túrót, tejpépet, és szerencsére eddig nem jött ki még egy nyamvadt pötty sem rajta..KépKépKép
Én szerintem Léna nem egy érzékeny fajta....valahogy így érzem, még a vasszöget is megennéKépKép(kivéve ha tápszerben vanKépKépKép)

Lehet hogy vannak elavult nézetek, pl:hogy én is ezt ettem már 3 hós koromtól...de szerintem nem minden régi nézet elavult...erre csak menet közben jön rá az emberKépKép
Én nem félek és nem féltem már annyira Lénát mint kezdetekben...szerintem nálunk a tejből nem lesz gond...kivált ha ennyire nem kell most semmiféle tej...KépKépKép
Talán még annyi a mentségem, hogy biotejet veszünk mindig...

Ja és szerintem régen több volt az olyan baba, mint én, aki feles tejet kapott, mégsincs tele az ország ekcémás emberekkel...
Sajnos ez már inkább "cicilizációs" betegség lett, és nem biztos hogy ki lehet küszöbölni még így is...
De ez csak az én véleményem..

Viszont vettem Lénának tegnap tojás nélküli tésztátKépKépKépKép

Igazad van, lehet hogy fog van a dologban, nem is erőltetem, de akkor mi a búbánatot adjak neki?????

Igy is már csak napi 1 tápi volt!!!!!!!!

Angelani!

Írd le mit eszik Erhard 1 nap...

Mi:
Reggel: kb 100-140 gramm tejpép
Délben 150-200 gramm főzi
3 kor: 100-150 gramm tápi
5kor:150-200 gramm gyümi
Vacsi:100-200 gramm főzi..

Tízóraira meg gyümölcslevet adok, meg napközben még tea, gyümilé vegyesen...víz sajna nem nagyon megyKép

De ez Léna!Nem szabad alapul venni egy babát sem, mert valaki elél még a levegőn is, valaki meg felfalja mindazt amit elé raknak...Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Ancsi,
Szerintem jól porszívózd ki Melike orrát és csepegtess be neki orrcseppet. Vidd ki a napra, ma szép idő van, hátha kiszívja belőle a nap a taknyosságot. Ha mégis romlik az állapota, maximum délután vagy holnap elmentek az dokihoz. Én így tennék, remélem, nem nagyon kapok ki. Kép
Köszi a bókot Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?