Hat koszonjuk az Adia reszvete! Elkel. Mar annyira beleeltuk magunkat
De holnap Fadd Domborira megyunk Dula holt aga. Strand, fahazak. Meg nem tudom ott alszunk-e, ha jol erezzuk magunkat, maradunk. Apa lelepett maszekolni, igy raerek netezni!
Urszila
Nalunk nincs ilyenm igaz en tobbszot hagym naponta pelus nelkul ucsorogni.
Momo
Nem tudom,hogy Jazmin mitol eszik? Pedig mi is panelkukacok vagyunk! Ha majd lesz teso, gondolom o sem fog ennyit aludni,mint Jazi!
Annyit irtatok itt a sorokrol,hogy ma en is ittam!!!!
Apa nem ertette,honnan a nagy lelkesedes... Melykek szemek bemagyarazasa
Szemlelodo Zsebi cukorfalat!! A "nagyok" is edesek.
2 oras setak?? Nem szakad le a kezetek???
Mano2
Ferjosszeveszes
En is utalom, ha olyankor maceraljak Jazmint, mikor aludna. De miota megszuletett erosen szokimondo csajszi lettem. Igy 1re ritkabban fordul elo!
Bolcsi
Nem csodalom,hogy nem szivesen adnad be Dorkat! En is lemondtam a szeptembertol tanitast. Maci2
Nagyon edi a mosolygos kiscsajszi! Koszonjuk a drukkot. Apa mara majdnem teljesen meggyogyult.
Anyakati
Szupi,hogy mar jobb kedved van!
Es,hogy szereted az anyukad!!!
En is imadom az enyemet. Merre voltal babatlanul??
Csucsuka
Azt hiszem jol jott ez a kis pihi! Es,hogy a leanyzo ilyen tunderi?!?!
Beu
Turi kertvqarosban van.De szivesen megmutatom. Ha egyszer...
Most nezegettem a kepeiteket es rajottem,hogy szerintem en nem is lattam meg fotot rolad! Hol bujkalsz??
Furdoruci- tenyleg olyan,mintha 2 lenne. De tok poen. Szerencsere rajtam nem maradt sok cucc szules utan, igy nem annyira gaz a 2 reszes. LEgalabb is Apanak teccik, mas meg ne nezze...
Adria nem
Fadd Dombori igen!
Remelem. Zene- mosogep
sajat pisigyujtes!
Nem semmi vagy. De tenyleg!!! Krumplizas?! Tok eeeedddiii. Jazi miert nem csinal ilyet? Halali!
Heni
Dorina nagyon edi. Micsoda somoly!? Jo,hogy igy dontottel a 3ik gyerek erdekeben!
Lanyok
Rajottunk! Gyorgyi kepe segitett,(ugye Reka fekudt fullel a kadban?). Szerintem Jazmin azert orditott a furdesnel, mert en a pici kezemmel nem tudtam ugy fogni,hogy biztonsagban erezze magat. 2 napja kevesebb vizzel, csak a fejet fogom (1 ido utan azt is beleengedem) es megint fulig er a szaja a kiskadban. Tyuhuuuuuu!
Mar azt hittem sosem lesz ilyen. Ja, es ezerrel eszi a Johnsonos furdeto habjat, nem baj? Ma egesz nap maszkaltunk, du. csaladi alvas volt. Este megint seta. Semmi extra. Holnap pedig lelepunk.
Jo ejt mindenkinek!
Norka es szerintem keveset szopizott este Jazmin
Palma
Gratulalok a babacskahoz! Nagyon sok boldogsagot!! Gyere gyakran,ha tudsz.