Vas
Még nem rendeltük meg... nincs rá most keret, pedig nagyon tetszik...gondoltuk, hogy Karácsonyra azt kérünk anyóstól, de lehet hogy inkább pénzt kérünk a felújításra... mert ha így haladunk sose költözünk be...
Arra is gondoltam, hogy megkérem bécsi barátnőmet nézzen utánna hátha ott olcsóbb és ha erre jár átveszem tőle... karácsony fele biztos jönnek.
Lányok engem meglehetősen mellbevágott, hogy tulképp megszűnik a szabad orvosválasztás...
Áronnál előszőr kórházat majd azon bellül orvost választottam... ti is láttátok, hogy mennyire körbejártam a témát végül Eszti ajánlására nagyon jó döntést hoztunk...mindkettővel a kórházzal és a dokival is maximálisan megvoltunk elégedve, és örültünk, hogy a következő babánál már legalább emiatt nem kell aggódni...
...ha legközelebb is ebben a kórházban szeretnék szülni, mivel nem oda tartozunk az még + 100000 forintunkba kerülne... amire azonban nincs pénzünk...
Ez engem meglehetősen elkeserít és tudom ezzel nem vagyok egyedül. Közülünk is sok anyuka kilométereket utazott, hogy abban a kórházban szülhessen és annál a dokinál akiben megbízik, ahol a legjobb kezekben érzi magát... ezután megszűnik ez a lehetőség vagy legalábbis nemsokan engedhetik majd meg maguknak.
...át is lehet jelentkezni adott kerületbe de azért az sem olyan egyszerű...
...nemtudom hova fajulhat még a helyzet ebben az országban... nagyon el vagyunk kenődve...