2005.01.19 13:57
2005.01.19 14:00
2005.01.19 14:01
2005.01.19 14:49
Én is estére sokszor már nagyon szenvedek a folyamatos üléstől. Sőt..már pár óra után is.
Inkább köszönöm, hogy figyelmeztettél, jó tudni ezt is. Most kicsit még várok, ha újra elkezdődik ez a pisilésroham, akkor dokihoz fordulok.
2005.01.19 15:31
2005.01.19 15:53
2005.01.19 17:09
2005.01.19 17:23
. Olcsóbban van nála mindenféle ruha, mint a boltokban és vállalt varrást is hozott anyagból méretre. Most is fel fogom keresni majd.
.
. 2005.01.19 17:40
2005.01.19 18:56
na jó azt azért mégse.Egyébként a Rózsák terénél lakok,az én lányom novemberbe volt 2 éves,és elvileg július 20-án szülök,de mensi szerint júli 7.Igazából nem tudom melyiknek higgyek,az uh-nak,vagy a mensinek?De valószinüleg minden uh mást fog mutatni.Na és te merre laksz?2005.01.19 19:18
Hát igen,a kórház az piszok messze van
,gondolhatod mikor a lányzót mentem szülni,milyen volt.Tök lazán besétáltunk vasárnap este 8-kor.A portás úgy nézett ránk,mint valami idiótákra.Szerintem azt hihette be vagyunk lőve,olyan laza voltam.Tényleg,mintha csak épp arra sétáltunk volna.Azért most egy kicsit más lesz,most itt a kiscsaj,ha elkezdődik a "buli",tuti lesz össze-vissza kapkodás.De hát ez még "messze"van. 2005.01.19 20:48
Minél többet stresszeled magad, annál több "terhestünet" fog kijönni.
Akkor azért volt ismerős a dokid neve
Akkor viszont a váróban lesz kirakva program.
2005.01.19 21:06
Pedig még csak 4 kg-ot hiztam összesen.. az igazán nem sok.. de mégis, valahogy a hasam lehúz..
De ezentúl a mailcimemet oda is irom majd minden aláírásomba
Viszont pl. akiknek alacsony vérnyomásuk van (mint pl. nekem), azoknak kimondottan ajánlják, mert nem dobja meg a szervezetet, viszont jót tesz. Na meg vizhajtó hatású is, és tisztítja a vesét.. habár erre most nincs szükségem azt hiszem
Szóval megengedtem magamnak azt a szerény feltételezést, hogy talán a baba volt és nem a gyomrom rugott meg
2005.01.19 21:33

A hétfői AFP-hez ismét megy a sok-sok drukk!
tartotta, aranyos volt. Igazából most egy ismerkedést tartottunk, mindenki elmesélhette, hogy mi az ami mostanában leginkább aggasztja és azt próbáltuk meg kivesézni. Utána volt relaxálás, aminek segítségével kapcsolatba lehet lépni a babánkkal. Mivel első foglalkozás volt és relaxálni sem relaxáltam még így sosem, ezért leginkább kipihentem magam, babómtól "talán" kaptam vmi kedves visszajelzést (bökdösött a lábacskáival - szerintem). Érdekes volt
viszont van még mit tanulni.
.
Te is Pyassan-t kaptál? Nekem ma telik le a kúra, - végre. Tegnap begörcsöltem tőle, ment a hasam és ma reggel hasonló mellékhatását éltem át
. Szerencsére holnaptól már nem kell szednem! De teljesen legyengültem tőle, olyan kókadt vagyok. Olvastam, hogy kismamák 10%-nál előfordul a hólyaghurut, ami már gyakorinak számít. Hát mi beleestünk ebbe a 10%-ba.
.
).
használni? Nem nagyon láttam ennyire vastag (sőt megkockáztatom: bélelt) kismami nadrágot sehol. Szerintem jobban jársz, ha varratsz egyet.
Következő UH-nál már hátha kiderül
Pedig az már félidő!! 2005.01.19 21:41

Ennyi kedves marasztalásnak nem lehet ellenállni!!!!! Nagyon köszönöm, élni fogok vele, de vszínű egy kicsit ritkábban, mint szeretném!
) Nagyon-nagyon örülök ennek a lehetőségnek!!! Az osztályfőnöki vagy napközis tanítói állás lehet, h. sok lenne így hirtelen!? Teljesen meghatódva jöttem ki az iskolából. Szeretek ezen a helyen dolgozni!
Bírni fogja a lelkem
! 2005.01.19 21:44

! Persze evvel nem akarom elnyomni a ti mostani érzéseiteket, csak egy kicsit huzni, titeket, hogy milyen jó olgok jönnek még!

2005.01.19 23:24
2005.01.19 23:35
Pipocska:nem egy nagy történet,de szivesen elmesélem,szeretek rá gondolni.2002 nov.11-re voltam kiírva,de a kis lusta nem akart jönni.A kiírt naptól kétnaponta magzatvíz-vizsgálatra kellett mennem.Aztán mikor 16-án,szombaton reggel bementünk,még csináltak egy vizsgálatot,meg egy nst-t,de semmi.Akkor dokibácsival megbeszéltük,hogy hétfőn reggel(18-án)8-kor felvétel,és már meg is inditja a szülést,nem várja meg,hogy a baba esetleg belekakiljon a vízbe.De az én manókán lehet beijedt,vagy csak anyát akarta megkímélni egy felesleges procedúrától,mert vasárnap este jelezte,hogy jönne.Szép lassan csöpögött a magzatvíz,és 2 percenként mintha valaki valami hegyes dologgal bökdöste volna a hasam alját.Nem volt túl kellemes,véleményem szerint a derékfájással kezdődő szülés sokkal "jobb",de ez egy másik történet.Szóval szépen lezuhanyoztam,hajat mostam,apa csinált vacsorát(bundáskenyér volt teával),míg száradt a hajam,és folydogált a víz belőlem,kellemesen megvacsiztunk.Aztán elindultunk,mint már írtam,a portás tuti hülyének nézett,mert én aztán kicsit se látszottam éppen szülő nőnek.Felmentünk a szülészetre,elmondtam a szülésznőnek,hogy mi van,ez volt este 8 körül,nagy nehezen előkerült az ügyeletes doki is,vizsgálat,pisilés,nst,stb.
Szerencsére az egyik szülésznő nagyon finoman,tapintatosan marasztalta,én örültem.Először úgy volt,hogy ha a lényeg jön,akkor apa kimegy,de végül,olyan hihetetlen gyorsan jöttek a tolófájások,és én olyan erővel ragadtam meg a kezét,hogy maradt.És egyáltalán nem bánta meg,sőt!Azóta is hálás annak a kedves szülésznőnek,hogy rádumálta.Szóval feküdtem az oldalamon,aztán egyik pillanatról a másikra fordultam,hogy nyomnom kell.Sajnos amit utálok-a láb kiszijazás-az megvolt,de még így is,4 nyomásra megvolt a lányunk.A feje nehezen jött,és mikor kinn volt leálltak kicsit a fájások,de aztán egy nyomásra szinte kirepült a kis teste.Ja,amikor már komolyodtak a fájások,szóltam,hogy mégis kérném az EDA-t,de egy gyors vizsgálat után közölték,hogy felejtsem el,(8 cm volt a méhszáj)mert mire hatna,úgyis meglesz a baba.Nagyon vicces volt az utolsó előtti pillanat,a férjemet kérdezték,hogy mit várunk,mire ő közölte velük,hogy a választ tőlük várjuk,mert mi nem akartuk tudni a nemét,a terhesség alatt.Hát ennyi a történet.A csajszit elvitték rendbetenni,dokibácsi addig engem intézett,aztán 2 nyugodt órát voltunk együtt hármasban.Végül mégiscsak 18-án született a drága,éjjel 1 óra 7 perckor,csak épp magától előbújt
2005.01.20 08:54
, és ez nem csak a dobozára van írva, hanem szerintem tényleg így van. 2005.01.20 08:54
2005.01.20 09:24
2005.01.20 09:42
Koszi az aggodast, igazan jol esik, hogy gondoltal rank."
2005.01.20 10:06
2005.01.20 10:43
2005.01.20 10:49

2005.01.20 11:00
Minden rendben van a kicsikkel.
A nemüket még nem láttuk, de majd talán két hét múlva a genetikai UH-n.
2005.01.20 11:01
2005.01.20 11:06
2005.01.20 12:05
és mondta, hogy akkorra épp semmi dolga nincs.

2005.01.20 12:14
Már én is annyira várom, hogy újra láthassam Babucikámat.
Ma elmentem dokihoz, és ne tettem hiába. Az csak holnap derül ki, hogy van-e baktérium esetleg /szerencsére nem túl valószínű a felfázás, semmiféle nyomkodásra nem voltam érzékeny, meg kikérdezett rendesen/, viszont kiderült, hogy a folyásom kicsit eltér a normális terhességi folyástól, ezért kaptam kúpot. A doki is mondta (nem a sajátom volt, de annyira kedves volt, és alapos), hogy ilyenkor igenis jobb eljönni, megelőzni az esetleges bajt. 2005.01.20 13:17
! 2005.01.20 13:20
.
2005.01.20 13:34
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint