A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Amint látszik nem tudok aludni!!!!
Hajnali 3-kor felébresztett a gyermek, hogy szomjas. (Egy kortyot ivott..)Amúgy hetente csak egyszer kétszer ébreszt fel szerencsére!
Azóta forgolódom, most már feladtam az alvást. Nem tudom hogy fogom bírni a mai napot. Na, nem nyavajgok tovább, ez legyen a legnagyobb bajom!

Eszti!
Nekem van egy kismama farmerom, kertész, 3 gombbal állítható a derékrésze. 2 ezerért oda is adnám, mert nekem sajna már elég régóta szűk. Olyan egyszerű, hétköznapi gatyesz.
Érdekes módon az első terhességnél végig jó volt!
Változnak a méreteim!
Szóval, ha nem szándékozol nagyon 75 kiló fölé libbenni, akkor jó. Ja, és ha nem vagy magasabb, mint 168cm.
Persze ha újat szeretnél azt is meg lehet érteni.Kép
Mindenkinek minden jót!
Andi
UI.
Akit esetleg érdekel a gatyóm, légyszi hívjon fel, mert soha nem lehet tudni nálam, mikor jövök ide...! 70/556-2773 Köszi!
andi68

Jóóóó reggelt mindenkinek!

Szia Andi!
Én is virrasztok két hete sajnos, tudom milyen állapotKép Ha tudsz napközben pihizz le egy kicsit!Kép

Jajj, csajok!
Holnap bevonulás a kórházba, ma= takarítás itthonKép
Nagy az izgalom.Kép Drukkoljatok csütörtök reggel, mert akkor születik meg ÉduaKép
Millió puszi nektek! Még jövök! És ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnekKép

hicudzsi

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, de látom még nincs új babó, bár Eancsi már tuti babázik.Kép

Hicu!
DRUKK csütörtökre!KépKépKép Aztán ne nagyon erőltesd meg magadat a takarítással, nehogy elinduljon a babó.Kép

Andi!
Egy ideje én sem tudok aludni, de ez a Kismanónknak köszönhető. Vichez hasonlóan az utóbbi héten teljesen beindult és éjszaka sem kímél, annyira erősen mocorog, hogy képtelenség aludni. Igaz a 7végén a férjem "megbeszélte" vele a dolgot és azóta az éjszakákat már többnyire alvással töltöm.Kép

Minden finiselőnek küldöm a DRUKK-okat!Kép Remélem nemsokára sok új babócáról kapunk hírt!Kép

Pussz
Szilvi
sztigris

Sziasztok Kismamák!

Itt vagyunk ám mi is, nem vesztünk el, csak ugye hosszú volt a 7vége, s mi még meg is toldottuk kicsit. Kép Csak rokonlátogatóban voltunk no meg ugye a szokásos november 1-i koszorúhordás. Így aztán nem nagyon volt idő arra, hogy olvasgassam kedvenc fórumom, illetve Titeket, de örülök, hogy mindenkinél minden rendben! Kép
Vasárnap pedig kint voltam a Börzén, ahol Kisbuksival is összefutottunk. Kép Érdemes volt, mert féláron vettem meg azt a dögös kis overallt, amit Hévízen 12.000-ért akartak ideadni. Kép Buksi, remélem Nektek is sikerült beszerezni minden jót-szépet-peraktikusat és szükségeset. Kép

Sajna valahol összeszedtem 1 jó kis megfázást, pokolira tud fájni a torkom és köhögök is. Kép Teán és mézen kívül tud valaki valami jót és gyógyítót javasolni?????????

Ann, Hicu, Buborék,
ha látnátok az öklöm, hjogy mennyire szorítok Nektek-Értetek! Kép De azért ezen kívül is küldök ám 1 jó nagy szekér drukkot is a könnyű és "fájdalommentes" szüléshez! Kép

Manga, jó, hogy jelentkeztél Te is. Kép Remélem hamarosan rendbejössz s ismét a jó egészséges pofidat és dudormentes nyakincádat mutatod Nekünk a köv. babatalin. Kép

Apropó babatali! Mintha azt beszéltük volna meg legutóbb, hogy október végén talizunk... de kikkel és hol és mikor?????????

Boróka (még 43 nap a szülésig!) Kép
femõke

Helló Lyányok Asszonyok!
Itten vagyunk megint. Tegnap befejeztem az összes vizsgámat, végre 1 évig semmi. Ui. elfelejtettem beíratkozni fősulin, és ráadásul 2 héttel a beíratkozás után jutott eszembe....

Drága Fruzsi Bébi!!!!!!! Nagy leb. Szabad minket kétségek közt hagyni? A kirúgás amúgy humor volt, tényleg leépítések vannak, de engem nem fenyeget veszély, mert okos, és aranyos vagyok. Tp. re meg azért nem megyek, mert itt meleg van, nem nekem kell fizetni az adsl-t, meg a telefont.... Amúgy gőzerővel megy a lakásfelújítás: most a fürdőt vakolják, majd parkett csiszolás........ Kíváncsi vagyok, hogy Ti hol tartotok, meg a Zsazsa is. Ök már biztos beköltöztek.

Ann Szívem!!!!! Gyönyörű a szavanna!!!!!! Sokat gondoltam Rátok is az elmúlt ínséges időkben. Lesz mostanában meccs?

Na remélem sikerül elolvasnom amit addig írtatok, amíg nem voltam. Hát van mit.

Nagy pusza Mindenkinek!!!!! Kép
Detti (27+4) ?
Detti

Sziasztok lanyok!

Megtudtam az afp eredmenyemet, kicsit alacsony lett ezert holnap mehetek UH-ra es genetikara. Borzasztoan izgulok, mar bogtem is.

Szamoa 17+1
szamoa

Sziasztok!

Azért tűntem így el,mert kicsit betegecske is voltam, és senkit nem akartam levetrtségemmel fárasztani,meg csak úgy simán nyűglődtem. De már minden O.K. Az alvás egyáltalán nem megy,a hasam bármelyik oldalra fordulok,egyből kemény, most gyakorlom a háton alvást,mint egy jóllakott béka. Nem túl pihentető. A fiaim ezerrel pörögnek,végre az apukájuk hangjára ,érintésére is boldogan reagálnak /eddig inkább én hívtam kispapit,ha mozogtak/,most már bármikor szól hozzájuk,vagy teszi a hasamra a kezét,hálás bukfencekbe kezdenek.

Boróka!

Nekem nagyon bejött a börze,tetszett a hangulata! Vettünk két használt Brevi babahordozót /ikrek használták eddigKép/. eredetileg újat akartunk,de ezek annyira jól néznek ki és olyan újszerűek,hogy nem hagyhattuk ott. Pár ruhácskát is beszereztünk,meg plédeket. Meg sok hasznos infóhoz jutottunk, beszélgettünk a La Leche Ligásokkal,babamasszázsosokkal,stb. Kicsit fárasztó volt,de megérte. Ja! És milyen dumákat nyomtak a hangosbemondóban ?! Jót tett a hangulatnak. Megfázásra nekem Ann az Echinacea cseppet javasolta,és azóta ezt használom. Bevált.

Detti!

Gratula a vizsgákhoz!

Fiona!

Amit kérdeztem a babatakaróval kapcsolatban,az komolyan érdekel,úgyhogy válaszolj lécci,vagy többet nem segítek,hogy állunk a napokkal Kép

Ann,Hicu,Buborék!

Ezer drukk és azonnal tudni akarjuk a hírt!

Pusza:

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok! Kép

Szamoa, mennyi az az alacsony? Biztosan rendben lesz minden, ne sírj! Szorítunk!!! Kép Csak UH
lesz, vagy más vizsgálat is?

Dettikém, ne mondd, hogy nem láttad vasárnap a meccset??? Gerenda megint műsorozott (hozzáteszem volt igazsága...), már hiányzott! A meccs színvonala is egész jó volt, a bíráskodásé kevésbé. Legközelebb Magyar válogatott-Európai All Stars gálameccs Nov. 01. szombat 16:25 M1 asszem. (utána meg szerdán és szombaton - ez utóbbi óriási rangadó!!! Kép)

Boróka, Echinacea csepp??? Én mindig azt szedtem/szedem babavárás alatt, ha jön vmi hasonló. De sztem utána is ezt fogom, mert bevált. Ha már egy picit érzem - hammmmm és elmúlik. Vmi kasvirág kivonat egyébként.

Hicu, nagy-nagy drukk csütörtökre - gondolni fogok rátok, amint felébredek reggel! Kép
Egyébként a DMben tényleg nincs akkora Tena - én is gyógyszertárban vettem.
Jah, még a tejecske csalogatós 5letedről annyit, hogy pár napja (4?) ismét jön az előtejem Kép szóval a szervezetem csalogatja a kisasszonyt rendesen! De ezek szerint nem könnyen csábítható fajta! Kép

Emberek, ha tudnátok, hogy én hogy utálok várni!!! Már itthon minden kész van, a végső listáról is minden ki van húzva, elintézve, ki van takarítva, el van mosogatva, ki van vasalva semmit se kell csinálni, csak várni... Hűűű, most ugrott be, hogy a lépcsőházban az emeletünkön mi vagyunk a sorosok (há' mikor, ha nem most, nem???), ÉLJEN! legalább van mit tenni! Megyek takarítani!

Pussszancs
Ann 39+6
annann

Szia KisBuksi, csak utólag láttam, hogy te is írtál. Jó, hogy végre újra itt vagy! Kép
Reméljük Borókának is használ a csepp!

Émmeg bunkó őskövület vagyok és nem is gratuláltam Dettikének a sikeres vizsgákhoz Kép GRATULAAA!!!!

Többiek nem voltak Börzézni?
annann

0,4. Az UH utan at kell mennem a genetikara, ahol majd velemenyezik a kettot egyutt. Lehet, hogy amnio lesz a vege.

Azt elfelejtettem mondani, hogy nagyon tetszik a szavannatok, a picur is biztos lelekesen fogja szemlelni.
szamoa

Szamoa, remélem, minden OK lesz! Kép Lehet, hogy nem jó időpontban vették vagy ilyesmi.

Köszi a bókot szavannailag, bár már szemlélné! Kép
annann

VicKépKép a 2 in 1 bolt nagyon jó árakkal rendelkezik. Egy gatya átlag 5-6 E Ft. Szvsz teljesen normálisak az árai.

HicuKép Nekem is programozott császár lesz. Neked epidurállal? És menniyvel a kiírás előtt?

Barbi
Barbi

Szia Mamik!

Hicu!
Gondolni fogok rátok! Vigasztaljon a tudat hogy már csak kettő nap a nagy találkozásig!!!
Neked legalább nincs az a bizonytalanság amiben szegény kis Ann szenved.
Detti!
Gratula a vizsgákhoz! Kivánom hogy a szülés is ilyen sikeres legyen.
Ann!
Maximálisan megértelek hogy utálsz várni. Én a fiamra +10 napot vártam. A lányom viszont 6 héttel elöbb jött. Lehet rám fogadást kötni most mi lesz? Annyi segítség hogy most is kisfiút várok. Ő is lusti? vagy túl pörgős?
Tegnap óta amióta a doktor bácsi megnyomkodta a nozikáját teljesen be van lázadva a fiatal úr.
Rendezkedik, a hasam pedig keményedik pedig tegnap még reaktiv volt a CTG. Gondolom csütörtökre megint nyugi lesz.
Teljesen be vagyok rezelve hogy vajon mit fogok bénázni, bár azt mondják ezt nem lehet elfelejteni.(mármint a babázást) De azért 13 év az sok. Mindenesetre a család lelkére kötöttem hogyha túl aggályoskodo leszek akkor nyugodtan csapjanak le.
Kiváncsian várom mennyire sikerül elrontanunk!?
Puszi:Emese
hol is tartok?
37+6 Sose lesz vége....
semese

Szia Kisbuksi!! De jó látni végre a Te írásodat is. Remélem sokkal jobban vagytok már. Az alvásról: én a bal oldalamon tudok csak aludni, és úgy hallottam, hogy háton nem egészséges, mert nem olyan jó a baba (babák) vérkeringése. De ha a derekad alá teszel vm. párnát, akkor már jobb. A lapos fekvés v. mi nem olyan jó.. Jártok analízisre még? És jó? (Teljesen laikusként kérdezem)
Drága Ann! Jöhetsz hozzánk is takarítani! Mostanság napi 24 órát tanultam, így nem főztem, nem mostam, nem takarítottam - és sajna nem néztem meccset sem. De vmelyik híradó végén láttam a Kpapi dührohamát. Micsoda ffi. Kicsit hisztis a stílusa nekem. Biztos a klimax.

Mindenkinek köszi a drukkért, állítólag a kollégáim annyira izgultak, hogy még hasgörcsük is volt. Én úgy mentem be, hogy a szülés biztos megrázóbb lesz egy kicsit. No.

Szamoa! Nem érdemes ilyenkor idegeskedni, és főleg sírni, mert a Babu megérzi, ha szomorú az anyukája, amúgy tök rendben lesz minden, és egyáltalán nem biztos, hogy pont a 16. héten vették le a véred.

Pusza: Detti
Detti

Sziasztok Lányok!

Lehet, hogy nem emlékeztek rám, de én sokat gondolok Rátok! Sajnos nem vagyok internet közelében, így 2 hónapja nem tudtam írni Nektek. El voltam nagyon foglalva, mert felújítottunk. Kemény volt, de most már vége, és szép minden.
Mi jól vagyunk. Megint kislányom lesz. Valószínű, Dominikának fogják nevezni. Kicsi a korához képest, de nem vagyok meglepve, a kislányom is kicsi volt.

Mi újság Veletek, ki szűlt mostanában? Még 1,5 órát net közelben leszek, remélem megtudok valamit rólatok.

Puszi:
Nelli
32+5
nelli2

Detti!

Ezt én is hallottam a hátonalvásról, bár ami a jobb és baloldalt illeti,ott is felmerült már mindkét verzió,ha jól tudom. A dokim szerint a babák nagyon jól tudják, hogy kell nekem aludni,valószínűleg nyomják egymást,ha oldalt vagyok. Állítólag ,ha tényleg nem teszek jót a vérkeringésnek a háton alvással,az nekem se lesz jó /lábzsibbadás,stb./, és hát leginkább valahogy mégis kell aludni! A következő lépés az állvaalváslesz,majd beszámolok Kép. Az analízis működik,csak mióta ilyen nagy focisták a gyerekek, van néhány fájó pontja a dolognak,mivel ők nagyon élvezik,és ezt ezerrel ki is mutatják Kép. Detti! Ti mit esztek pl. a vizsgaidőszakokban. Most nem arra gondolok,hogy van-e valami agyserkentő tuti tipped,hanem mit lehet enni,ha az ember lustaságból,fáradtságból,csak úgy képtelen főzni? a pizzarendelős trükköt már ismerem.

kisbuksi
kisbuksi

Emese, hát tényleg, érdekes, hogy ő éppen mikor fog kibújni! Mekkorák a nagyobbak? Az az érdekes, hogy engem nem zavar a babavárás, sem az állapot és a velejárók, nem várom a végét sem... csak egyetlen dolgot, hogy találkozhassak a picimmel. A túlhordás nekem nagyon félelmetes és macerás... akkor már bármikor bármi lehet - folyton vizsgálni kéne, hogy nyugodt legyek... No meg innen Pestre ugrálni se eccerű Kép

Detti, holnap reggel ott leszek takiszerkóban, takifelszereléssel és nekiállok a kérónak Kép Kép Kép Azt nem igérem, h be is felyezem - bár amilyen fitt és friss vagyok még a szomszédét is bevállalom! Kép
annann

Szia Nelli,
tényleg rég voltál már itt - szépen bele is értél a korba ezalatt Kép Kép Kép Jó nektek, hogy ti már kész vagytok, itt min. 3-an járnak hasonló cipőben, mint ti!
Az új babákat láthatod a táblázatban: októberben Dorisnak lettek meg a picik (tényleg, már rég hallottunk róluk!!!!) + Hajniinak Zorka óriásbaby Kép
Én speciel már nagyon várom a bármelyik pillantaban bekövetkező találkozást.... aztán lehet, h húzom még 2 hétig! Kép

Üdv:
Ann 39+6
annann

Ann!

Én már nagyon türelmetlen vagyok, talán mert van összehasonlítási alapom hogy milyen állapotosnak lenni 19 évesen 20-n évesen és 35 évesen. Mondhatom egyre türelmetlenebb lesz az ember lánya. A nagyok már tényleg nagyok. A lányom 13 éves múlt, a fiam most lesz 16 éves.
ANNO 16 éve a tulhordásból még nem csináltak nagy ügyet. Mondván a gyerek tudja mikor jöjjön.

Nelli!
Örülök hogy hallok rólad. Mit jelent hogy kicsi a baba?

Emese
semese

Sziasztok!

Most végeztem a maratoni vércukorvizsgálattal. Ettől a cukros lötyitől ugy ég a gyomrom!

Szamoa
Ezen keresztül mentem én is és tudom, hogy milyen szar lehet. A genetikát hamar hivd fel, hogy hamarabb kaphass időpontot. A várakozás meg tudja őrjiteni az embert. Ha ugy döntenek, hogy kell amnio, akkor még minimum egy hét, mire leveszik.
Utána kb. 3-4 az eredmény. Szoval kb. 6 hét alatt totál ki lehet készülni a várakozástól. Kép
Nekem még 2 nap van hátra mire megtudom az amnio eredményét.
Egyébként a héten felhivtam a SOTE-t telefonon és azt mondták, hogy igy nem tudnak felvilágositást adni, de ha rossz let volna az erdemény már rég felhivtak volna.
Szoval most nagyon bizakodó vagyok!

KisBuksi
Bocs, hogy nem válaszoltam a takarós kérdésre. Elfelejtettem! (csunya rossz vagyok)
Szoval szeritem ez a nagy takaró és a párna is tök felesleges ilyen pici babáknál. (de jó lesz később Kép )
A fejecskéjük alá elég csak egy összehajtogatott pelenka, takarónak meg egy pihe pici pléd.
Ugyis annyit rugdosnak este, hogy a pléd is le fog esni. Kép Kép Kép

Nekem nagyjábol fél évig csak a hálóruhában aludt a gyerek, mert mindent letornázott magáról.
A nagy takaró alatt meg féltettem, hogy nehogy megfulladjon.

Már megint hiztam egy csomót!!!! Nem tudom,hogy mi van velem, de az utóbbi 4 hétben minimum 4 kg-t!!!
Ez elég durván hangzik. Szoltam a dokim aszisztenségnek is, de azt mondták, hogy ha más tünetem nincs akkor ez nem a toxomicsoda.
Naponta 3-szor eszem és nem eszek csokit Kép

Hicu!
Szoval holnap már nem jelentkezel be. KépKép Kép

Ann Hicu és Buborék!
Nagyon sokat gondolok rátok! Remélem minden simán megy.
Most már lehet naponta többször ismételgetni magatokban a pozitiv önszuggeszciót:
" Lazán, gyorsan fogok szülni egy egészséges babát!"
Kép Kép Kép KépKép Kép
Vagy egy hasonló pozitiv jelen idejű kijelentés állitólag segit ráhangolni az agyat a szülésre.
Kép KépKép Kép KépKép
Ezt az indiaiak ugy hivják, hogy SZANKARPA.
Ezt jógán tanultam. Kép

Fiona
25+1
fiona

Emese! 1 héttel kisebbnek mondta a doki a tényleges koránál, és soványka. Több fehérjét kell ennem.

Doris megszűlt? De alig volt közöttünk 1-2 hét. Jó, hogy az ikrek hamarabb jönnek, de ennyivel. Minden rendben náluk?

Ann! Drukkolok én is! Tényleg közel állsz már a szüléshez.

Lányok! Tudnátok nekem itt Budapesten olyan helyet mondani, ahol csinálnak 4 D-s UH-t, és közel van Békásmegyerhez?

És olyan boltot, ahol olcsón lehet babaruhát venni?

Köszi:
Nelli
nelli2

Fiona
Itt Debrecenben kicsit mas a helyzet. Nem kell bejelentkezni genetikara, legalabbis nem tudok rola. Igy reggel megyek UH-ra, aztan a lelettel egy masik szobaba, a genetikara. Mi tart olyan sok ideig kijelolni az amnio napjat? Sok a vizsgalando kismama?
Drukkolok a jo eredmenyedert!
szamoa

Nelli
Dorisnal muszaly volt a babaknak megszuletni, mert a kislany nem nagyon fejlodott. Egy ideig lelegezteton voltak, de mar lekapcsoltak oket rola. Meg biztosan korhazban vannak, Doris mar otthon. Ennyit tudunk roluk.
Sz.
szamoa

Nelli!
Ilyen butaságot egy orvos sem mondhat miért kell minden babának 58 cm-rel és 4kiló70-nel megszületnie. Az én orvosom csak azt mondja mindig: bölcs a természet pontosan tudja ki mekkora gyerekre képes.
Ezek az adatok tól ig müködnek. Emiatt ne izgulj.
A magzatviz vételt ha jól tudom 17-18 hetes korban veszik le. Legalább is nekem azt mondták és a 19 héten vették le. Mélységesen megértem min mentek keresztül.
semese

Emese,

az én párom szülei is nagyjából ebben a sorrendben adtak életet a három fiúnak, mint Te; ő 15 éves volt, amikor megszületett a kisöccse, aki lassan túlnő már mindenkit (13 éves) Kép
Nagyon szeretik, és nagyon el is lett kényeztetve a két idősebb által Kép Na, és ami nem hátrány: párom bátran kijelentette, hogy mindenre emlékszik (mindig be voltak fogva, mint babysitter), neki nem okoz gondot sem a pelenkázás, sem az éjszakázás, sem a fürdetés, semnemsemmi. Kép Úgy legyen! Kép
Lehet, hogy a jövendő menyed áldja majd a nevedet Kép

A gyerekeid mit szóltak hozzá?
Kép

Annannom, Hicu, Buborék, gondolok rátok, mindig, főleg Hicu, légy bátor, gondolom minden szépsége és várakozása mellett jó nagy para lehet benned (az előre kiadott időpont miatt), de te ne félj, mert tudod:
"Az erős ember legyőzhetetlen!" Kép

Kedves Szamoa, ha visszaolvasol, látod, hogy mennyit beszélgettünk az afp-ről, és hogy mennyi sok, és mennyire eltúlzott határértékek után születtek meg egymás után az egészséges babók!!! Vagy nézz körül az afp topicban, sorra csak ezt látod!!! Ugye, mond ez valamit???
Nekem 0,7 lett, és valakit ezzel az értékkel már a kétségbeesésbe gyötörtek.

Fiona!
(és a többiek) most már én sem vagizom a kilóimmal... Kép mondjuk ha veszem az októbert, okt. 1-ig (kb 19. hét) semmit nem híztam, azóta meg öt kg-t. Látszani nem látszik, de én még csak a 24. hétben vagyok!! Brühühü. Na mindegy, ma is csak egy ártatlan kis Autósszelet csúszott le, az igazán semmiség, ugye?

Dettikém, galambom, mi van veled? Gratu a vizsgákhoz! Mosmá jössz ide? Meddig dolgozol? Torna?
Kedden tudok csak menni, de az 100%.

Lányok!
Szerintetek hogyan kell elképzelnie az embernek ilyenkor a belsőjét/bendőjét? A méh nyomja a szerveket? Ha hanyatt fekszem van a baba alatt valamilyen szervem? Tom, megint hülye vagyok, de a múlt héten taliztam egy anyukával, aki jó kis vesegörcsöket meg vesekövet kapott mert állítólag a babó elnyomta. Szegény szerveim hogy tudnak egyáltalán így működni??? Jajj, szegény májam! Jajj! HELP mit einem kleinen Info, please! Kép Kép Kép Kép

Ja, Ann, a kiskirályfi csak sajtóhiba, természetesen kiskirálylánykára gondoltam (én is aztat szerettem vóna Kép ). Remélem, nem Freudi elszólásról van szó... Hihihihihi.

Buksikám, már kérdeztem, csak nem írtál vissza: a bentfekvésből nem engednek? Mongyuk, hogy bejársz minden nap vagy másnap vagy nem tudom. ???

Na, puszi mindenkinek, és csak óvatosan!

Fruzsika
23+6 !!!!!!!!!!!!!!!! Kép !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép !!!!!! Kép Kép Kép
cinderella

Ja, lányok, olyanokkal, mint Zsóf, Noémi, Gigi mi van?
És Karmen. Ő volt az, aki bejelentkezett, neki nagyon nehezen jött össze a babó, nagyon-nagyon remélem, hogy minden rendben van vele!!!!!!!

És nem beszélve mindenki Juditjáról, a mi kis hadvezérgyilkosunkról! Kép

Fruzsi
24+6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Hehehe Kép
cinderella

Óh, bocs: 23+6 (de az majnem 24)
Kép Kép
cinderella

Kisbuksi!! A főzés nagyon cseles dolog nálam, mert most megy a lakásfelújítás, és az apósom is jön ilyenkor. Namost. A Cuki Anyósom hobbija a főzés, és mióta elraboltam a kisfiát (3 éve) nem bír élvezkedni, mert az apósom nem szeret enni. Az Uram viszont igen, és 3 hete küldi (Gyöngyösről) a heti 2 tepsi sütit, sült csirkéket, kocsonyásodott húslevest, mindenféle nyalánkságot. Hát ennyit az én kis titkaimról.

Drága vagy Ann, de azért a törmelékes zsákok elhurcolását a 3. emeletről nem volna szívem Rád bízni.

Fruzsika! Most keddre gondolsz? Azaz ma? Hogy van a pocid? Biztos szépen domborodik.....

Pusza: Detti (27+4) Kép
Detti

Dettikém, nem ma, csak köv. héten. És te?? mész, jártál?? Vagymivan? Írjámá!
Egyébként ilyen anyóssal én is ledoktorálnék, vagymiacsodát csináltá' Kép

Pocim nagyon szép, minden lemaradást behozott, szerintem. Bár még így is rávágják, hogy alig látszik!
Detti, engem itten senki nem akar megnyugtatni, lécci, lécci, lécci Te tedd má' meg:
Írjad szépen aztat nekem, hogy:
"Fruzsika, az az ártatlan kis Autósszelet és mákos rétes és Piros Pöttyös és és , na az nem fog neked megártani!"
Lécci.
Amennyire nem kívántam az elején az édességet (telitömtem magam salátával, stb.), most annyira igen. Próbálom kordában tartani, de ma ki kellett ugranom a boltba husiért, és pont a pénztárnál volt az Autósszelet kirakva, és hosszú a sor, mint tudjuk, és... Kép

De tornázom, itt a melóhelyen is, majd mindennap, olyan 20-30 perceket.

Fruzsi
cinderella

Na Fruzsika! Kép "Fruzsika, az az ártatlan kis Autósszelet és mákos rétes és Piros Pöttyös és és , na az nem fog neked megártani!"
Jól megy ám a ctrl c - ctrl v, remélem megnyugodtál. Asszem ma ráveszem magam arra, hogy menjek, nem voltam ősidők óta. Idegeseített az, hogy sok volt a duma, kevés a torna. De mára megszültek ezek a kismamák. Remélem. Ma úgy tervezem, hogy megyek. És a jövő héten 100% megyek, ha Te is, mert már nagyon régen nem láttalak, és meg akarom ropogtatni a lapockádat.

Juditom! Hol vagy? Bejött a dumád a tapizósoknak: "A cicimet fogd meg, az is nagyobb." De bizti meglepődtem volna, ha valaki elkapja. Amúgy szerencsére a cicim nem nőtt, még mindig 80b-s sportmellytartót hordok. Ollé. És vettem ma ilyen Milupa szoptatós teját. A DM-ben. Ott 699 Ft, de a patikában 1100 Ft. Így van na.

Puszika Detti Kép
Detti

Fiona,
köszi ezt a pozitív önszuggesztiót, nemtom hogy kéne már ráhangolni az agyamat a szülésre. Szerintem már rá van, KisBocim agyába meg mégse akarok belekontárkodni! Kép

Fruzsika, az az ártatlan kis Autósszelet és mákos rétes és Piros Pöttyös és és , na az nem fog neked megártani!!!!
Így jó Kép Kép Kép Egyébként meg télleg nem fog megártani! Kép

Pusszancs!
annann

Detti Te ollan hüle vagy, ezé imizlek naon.
Jövő kedden.
Jelszó: britney, oksz?

Na, puszika, éppen egy kicsit tornáztam (2. részlet), úgyhogy ideje hazamennem; ma is nagyon megerőltető napom volt - kb 2,5 óra munka - Kép

Pusszancs
Fruzsi
cinderella

Már ennyi az idő? Én is szaladok haza!!!
Puszi Mindenkinek:
Detti

Fruzsinak: Kép
Detti

Sziasztok!
Megvan a digi gépünk (épp időben) és lefotóztam végre a nagy művet!Kép
Beteszem a profilombaKép

hicudzsi

Szamoa!
Szerintem az AFP már nem mérvadó! Biztos, hogy minden rendben a babával!

Barbi!
Igen, programozott császár. November 4 a hivatalos kíírás, tehát előtte öt nappal veszik ki ÉduátKép
Spinális érzéstelenítésselKép

Fruzsi!
Így nézünk ki belülrőlKép

Biztos, hogy közzétegyem a képeket?

hicudzsi

Kép

hicudzsi

Van egy csúnyább, de azzal nem borzolom az idegeiteketKép

Köszönöm mindenkinek a drukkot!!! Nagyon édesek vagytokKépKépKép
Millió puszi!!!KépKépKép

hicudzsi

Hicu!

Hát ez pont olyan csodás ,mint az eredeti, sőt! Mindenki olyan tehetséges körülöttem! Gratula!

Kisbuksi
kisbuksi

Sziasztok!!!
Ismét itt!! Habár ahogy elnézem, jókora lemaradással bírok ismét, hiszen Ti szinte egész nap itt vagytok, én meg csak este tudok jönni, akkor pedig már szinte nincs is itt senki...:-((
De majd megpróbálom behozni ezt a lemaradásomat, ugyanis 2 hét múlva már én is itthon leszek! Hurrááá!

Szilvi,
Nálunk is beszélt a kis pocilakó fejével a papája, s azóta már ici- picit jobban alszom, sőt, tegnap odáig merészkedtem, hogy már 10- kor el tudtam aludni. Pedig kispapi minden este felolvas ennek az édes kis pocilakónak a Micimackó című könyvből, amin én néha jóízűen el is alszom. Tulajdonképpen azóta tudok aludni, mióta kispapi mesét olvas Neki (szerencsére pocilakó imádja a papa hangját!)....szóval aki alvásgondokkal küszködik, annak melegen ajánlom a mesélést!!!!

Boróka,
Echinacea nekem eddig mindig bejött megfázásra, és influenza megelőzésére is! Én már majdnem 10 éve szinte semmilyen gyógyszert nemj szedek be, antibiotikumot pedig egyáltalán!!!

Barbi, köszi a boltos ötletet!!

Hicu, még mindig hatalmas drukk!!!
Finiselőknek is nagy drukk, majd helyettetek fogok izgulni, jó?!

Lenne egy kérdésem: mitől függ, hogy valakinek programozott császára lesz/van?

Képzeljétek, ma lettünk 31. hetesek, és 4 napja kezdett el nőni a pocakom!!! Hurrááááá! Viszont olyan sebességgel nő, hogy napról napra csodálkozunk egy nagyot az én édes férjemmel:-)

Üdv,
Vic
Victoria

Sziasztok!

Hicudzsi!
Szurkolok Nektek Kép!
A lényeg hogy ne idegeskedj és maradj nyugton, amíg beadják a spinált, gondolj valami szépre. Pl. arra, hogy hamarosan találkoztok Éduával Kép.

Jó éjt! Virág
virga

Sziasztok!

Detti! Gratula a vizsgáidhoz! Irigyellek is érte rendesen, mert nekem még majd csak most fog kezdődni a vizsgaidőszak. Illetve maga a vizsgaidőszak majd csak decemberben, de hogy ne unatkozzunk, már novemberben lesznek elővizsgák.

Szamoa! Ne izgulj az AFP miatt, az UH-n biztos minden rendben lesz.

Ann! Elhiszem, hogy már nagyon türelmetlen vagy. De kitartás, nagyon szurkolok nektek!

Fruzsi! Nekem is szokták mondogatni, hogy nem is látszik a pocim, pedig most már tényleg elkezdett nőni. És én is most kezdtem el kivánni az édességet, holott az elején a csokira ránézni sem bírtam. Valószínűleg ezért is fogytam 3,5 kg-t. A tegnapi védőnőnénis mérés szerint, viszont most már újra elértem a kezdősúlyomat.

Hicu! Csodás a kép élőben is!

Tünde
rtünde

Sziasztok !
Drukkolok en is mindenkinek, akinek szuksege van ra !
Hicudzsi! Ne felj, minden rendben lesz, jovoheten ilyenkor mar tele leszel gyonyoru elmenyekkel !

Mi tegnap voltunk dokinal, azt mondta, hogy olyan a mehszaj, amilyennek ilyenkor lennie kell. Kicsit tagult, kicsit puhult stb. Legalabb erzem, hogy van ertelme a joslofajasoknak.
Jok legyetek
Dorki 38+0
Dorki

Hicu! Nagyon klassz a kép. Drukkolok Nektek, biztos minden szuperül fog menni.

Fruzsika! Voltam tegnap tornán, és olyan 40 perc torna volt is. MOst tök jól éreztem magam. Csütörtökön is megyek. Na rakj már vm. képet be magadról, nem tudom kivárni a jövő hetet.

Pusza: Detti (27+5)Kép
Detti

Tündikém!

Ne keserítsé' má' el engemet ilyen szövegekkel, hogy 24 hetesen "elértem e kezdő súlyomat", mert kiskenguru hangon fogok sírdogálni, jólvanna? Kép
Félek a téltől, olyan frankón lehet amúgy is hízni, pláne pocakosan. De megfogadtam, hogy dec. 12-étől (akkor jövök utoljára dolgozni) m i n d e n nap fogok tornázni. Veszek még 1 kazit, hogy változatosabb legyen + kismamatorna.
Puszika nektek!

Hicu, mi ez a rajz? És milyen képek? Én kíváncsi vagyok, tedd fel, vagy küldd el légy szíves!!
+1x: pontban hánykor szorítsak érted?? Írd meg! Mennyit kell vajúdnod? Pikpakkra kikapják kis Éduát, és na, szóval jó neked. Kép

Lányok segítsetek, most már hetek óta m i n d e n éjszaka 1/2 3 - kb. 4-ig ébren vagyok, forgolódok. Mit csináljak? Olvasni nem nagyon tudok, mert kispapimat nem akarom a fénnyel zavarni. Van valami homeopátiás bogyó, ami könnyítené az alvást? Ma ráadásul megint egy jó kis álomra ébredtem: a kórházban már bevittek a szülőszobára, vártuk, hogy jön az orvos, folyt a magzatvíz. Előkészületek a szülésre, és senki nem vette észre, hogy még csak 24 hetes vagyok, és nem szülni kéne, hanem mindent megtenni az ellenkezőjéért. Kép

Ann! Tegnap 16:29 óta történt valami? Akkor jelentkeztél utoljára Kép

Dettikém! Ha megtalálom a digit. gép töltőjét (ezerrel keresem), akkor rakok fel képet, megígérem.
Amúgy is szeretném magamat fényképeztetni folyamatosan, és mindig kimarad. Kép

Fruzsi
24+0 !!!!!!!!!!!!!!! Kép
cinderella

Drága Fruzsi! Ilyet! Nem tudsz aludni? Én bezzeg már 9-kor alszom, ha ügyesen szervezek mindent este: Papi vacsoráztatása, hátvakarása....... Semmi extrát nem csinálok, hogy tudjak aludni, de azt mondják a langyos cukros tej csodákra képes. KépÉn nem tudom elképzelni, hogy iszom egy kis cukros langyi tejcsit, majd megmosom a fogam mentolos pasztával, és nem leszek éberebb mint valaha. Márpedig fogat mosni muszaj, mert nincs büdösebb az állott tejes pofánál.
Jajj de kis guszta voltam megint.
Pusza Fruzsika: Detti (27+5)
Detti

Fruzsikám!

Nem akartalak elkeseríteni. Kép Én sose voltam egy manöken alkat. Nekem a kezdősúlyom 75,5 kg. Így már megnyugodtál?? Kép Kép

Tünde
rtünde

Sziasztok KismamikKép

Bocsánat hogy így bezavarok, de tud valaki valamit Dorisék-ról?
Üdv.mindenkinek és remélem már hamarosan én is átköltözhetek ideKép

Alice
malice

fruzsi!

nyugodj meg, én már 8 kilót híztam (15%!)! nem kell lemondani a mákostyutyuról!

puszi:

ribizli
ribizli

Na Drágáim én meg 10et. Nem tudom felvenni a csizmáimat. Mert nem megy fel a cipzár. Lehet, hogy sómentes diétát kéne tartanom? Csinált ilyet már vki? És ha igen, akkor mit evett ilyenkor.
A gyűrűmet már nem hordom. - a megesett lyány. Na nem idegelem Fruzsikát.
Detti (27+5)Kép
Detti

Sziasztok!

Kisbuksi,
megalapíthatnánk a BöFiKK-et (Börzejáró Friss Kismamák Klubja), aztán ha van kedve másnak is, akkor csatlakozhat. Kép
Kerestem hordozókendőt is a börzén, de nem leltem. Kép A Ligásokat nem láttam, merre voltak???? A babamasszázsos könyvet pont e hó elején vettem meg, s nagyon megörültem, mikor a kinti védőnő arról világosított fel, hogy leendő kerületünkben INGYENESEN oktatják majd igényem szerint - tehát akár csoportban, akár pedig csak nekem otthon! Juhééééééééé!!!! Ha csak ezért mentem volna ki, már akkor is megérte volna. Kép
Az a legfuribb az egészben, hogy nekem a könyvben leírtak és illusztráltak nagyon ismerősek. Anno ded koromban apukám sokat masszírozott, lehet, hogy onnan????????? Na úgy látszik kezdenek feltörni tudatalattiba zárt emlékeim. Kép

Ma megyek dokihoz, meginterjúvolom köhögés-megfázás ügyben is. Merthogy ez már nem állapot, egyre roszabb. Ettől függetlenül köszönöm Nektek a cseppet, ma azt is beszerzem. Kép

Hicu, Ann,
szerintem Ti már vagy vajúdtok valahol, vagy már megszültetek stikában! Kép Úgy izgulok értetek kis pingálós Kismamik! Kép (amúgy isteni lett mindkét kép, lesz mit nézegessen a picurka!)

Fruzsi,
szerintem nyugodtan egyed azokat a csokis izéket. legutóbbi talinkon úgyis olyan soványka voltál, tuti nem árt meg! Kép Na és szerintem nyugodtan szedhetsz magadra pár plussz kg-t! Inkább légy asszonyosan formás, mint girhes anyuka! Kép (Ugyi nem a lüke Réka a példaképed????????) Nemalváshoz: meleg tej után vagy helyett a kispapizást próbáltad már? Kép

Taliügyben senki nem akar mozgolódni???????????? Tessen már válaszolni valaki, hogy egyáltalán legyen-e vagy ne!

Boróka (még 42 nap) Kép
femõke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?