Jobbulást!!!

(gyógypuszik)2004.12.03 11:26
Mindenkinek sok puszi.Dia 38+22004.12.03 12:26
A közeli képek tetszettek legjobban, no meg a sütis...
A képekből lejött a hangulatotok, úgyhogy a sárgaságom nem csökkent.. 
Ki kéne próbálni. Hetente a kismamatornán szoktunk relaxálni, akkor szoktam hozzá beszélni. (Egyébként is, de akkor "bétában=ébren")
Ha majd nem dolgozom, igyekszem több párbeszédet folytatni vele, hátha megbeszélhetem, hogy ne legyen hasfájós meg ilyenek..
2004.12.03 12:42
Aztán már majdnem hazaértem, amikor felhívott, hogy én hol vagyok, mert ő hazafelé tart már a kondizásból. Végülis kettesben sétáltunk a végén haza, így is jó volt nagyon, de az elégtétel elmaradt....hehehehe 2004.12.03 12:49
2004.12.03 13:01
De azért egy kis hosszúujjú rózsaszínvirágos pólóval kivételt tettem, MUSZÁJ volt elhozni, főleg 300 pénzért
Legfeljebb lepasszolom Aurának
Bár az nem jó mégsem, mert a babának is árt a pici szívének, meg minden...
) hogy szerintem vannak jó emberek, olyanok, akiktől félek, és rosszak. És nekem az az "elméletem", hogy cigánynak lenni egy életmód, életvitel, stílus. És tökmindegy, hogy valakinek milyen színű a bőre. És igyekszem tiszteletben tartani, hogy most kitalálták, hogy ők romák... Amit nem érek igazán, mert szerintem semmivel sem kevésbé pejoratív, és attól még hogy valaki nem roma származású nekem még lehet cigány...
Ja, és nagyon szeret aludni
Tényleg, nem tud valaki állást egy ilyen kvalitásokkal rendelkező fiatal hölgynek ? Szegény munkát keres, nem feltétlen akar lenni jogász, igazándiból bármit szívesen csinálna
Ölelés érte!
és bocsánat érte, de még mindig Esztyx-nek drukkolok a legjobban, valami miatt muszáj kivételeznem vele...
Remélem nem bántok meg vele senkit! Mindig várom, hogy mikor jön már sms vagy olvasom itt, hogy akkor most már királyság van
De azért ha leírom a neved, az már jólesik?
Lőjetek ám le nyugodtan, ha már untok...2004.12.03 13:41
2004.12.03 16:11
Lehet, hogy Orbis ötlete nagyon jó
Hát nem tudom. Én nem vagyok látónéni
De jó jel mindenesetre, nem
?
És figyel rád
A betegségért meg nagyon nem irigyellek, nem szívesen szülnék bedugult orral... Viszont én talán jobban vagyok, köhögök, de fölszakad, és tömöm magamba óránként az Echinacea cseppet, és szerintem az gyógyít meg. Köszönöm az érdeklődéseket, nagyon jófejek vagytok
Gyógypusziktól gyógyulok így virtuálisan
2004.12.03 16:15
Bár nem vagyok benne biztos, hogy ezt akarod... Lehet, hogy megkérem, hogy fényképezze le, és felrakom, ha még nem vitte el senki a pincéből. Hihihihi, ez még viccnek is jó
Egyébként én rájöttem, az a titka az eltűnésnek, hogy én írok. akkor mindenki abbahagyja
Na, jó, igyekszem nem magamra venni.
ÚÚÚÚÚGYSZERETEMAKARÁCSONT!! 2004.12.03 17:03
2004.12.03 17:06
ezt a következtetést én is levontam pár nappal ezelőtt amikor nem voltál itthon, csak magamra vonatkoztattam.
Ne felejets el sokat inni és irreális mennyiségü c vitaminnal bombázni magad. 2004.12.03 17:28
és dehogyis sértődök, hála a jó égnek senkim se lakik ott. Majd felhívom a családom figyelmét erre a jó kis programra!
2004.12.03 17:30
Iszom, mint a kisangyal, eszem a C-vitamint meg minden.
Ezt még nem mondtam.
2004.12.03 17:31

Nekem is nagyon szimpi, csak azt furcsállom, hogy nem nagyon szeret belsőleg vizsgálgatni (méhszáj, meg ilyenek), mindig ki kell tőle kunyiznom, hogy mégis nézzük már meg
Veled is így van?
Hát én ezt tenném
Nem mindegy azért, hogy 3 anyuka 3 babával össze van zárva egy kis szobában, ahová senki, még apuka se jöhet be, el kell viselni az esetleg kellemetlen szobatársakat. Vagy jó pénzért ugyan, de 2 ágyas saját szobád van, ahová akárki bejöhet hozzád, ott is alhat akár az apuka, van benne hűtő, tévé.

2004.12.03 17:37
És még a nagy séta után még volt energiám babaruhát is elmenni keresni. Ezzel kapcsolatban, IGEN, Noémi, megyek veled szívesen nagyon, bár egyszerre csak egy ember fér oda, mert egy nagy kosárban vannak összegyűjtve a bébiruhák. És ha valaki akar venni nagy vastag kezeslábast, levegőztetőt, vagy hogy hívják, szerintem menjen, mert volt 5-6db 68-as, 1500-2000 ft körül, csak én nem mertem megvenni, mert félek, hogy mekkora lesz az a baba, mikor megszületik, azt lehet, hogy nem is tudom majd használni... De vannak itt decemberi meg januári manók is
2004.12.03 18:15
Nasebaj
Gergő is bealudt itt mellettem, pedig most ért haza a munkából, szóval ma ilyen alvós nap van.
És nálunk is ugyanez volt, mikor kicsik voltunk, csak mi gyalog mentünk mindig, és megnéztük az összes felégőzött karácsonyfát a városban, ami akkor volt a magyar utca elején, meg a főposta előtt, ez a kettő
és mi is lesegettük, hogy hova ment már a Jézuska 
2004.12.03 18:21
Egy hete javították.
Akkor egy hétig nem volt lift egyáltalán
Én legfelül lakom.
Igaz, az csak a negyedik.
)
nagyon örülök annak amiket írtál. Én is így gondolom a fizetős szobát. Jó, hogy egy bennfentes is ezt állítja. A doki engem se vizsgált még meg belül, egyszer se. Igaz én csak a 6. hónap végétől járok hozzá és soha semmi panaszom nincs.
2004.12.03 18:22
2004.12.03 18:23
De ki tudja....
2004.12.03 18:29
2004.12.03 18:34
2004.12.03 18:34
Az a te kis lakosztályod, ahová CSAK az megy be, akit te szeretnél. Pl. csak az apuka
De ha te úgy akarod, akkor az egész családod. Ez csak rajtad áll, hogy te kit engetsz be. Különben kulcsra zárod az ajtót és kész
(na jó, a nővérkéket nem zárhatod ki, ők másik oldalról, másik ajtón jönnek
)
Tehát oda inkább beviszik a bacikat, mint a fizetős szobába
2004.12.03 18:38
2004.12.03 18:45
2004.12.03 18:45
Ugye nem? Aznap este jött ki rajtam. Nem is merek jönni többet, ha én fertőztelek meg benneteket
2004.12.03 18:54
2004.12.03 19:14
Ki a szülésznőd? És mennyit illik neki adni? Bocs, hogy ennyit kérdezek... 2004.12.03 19:18
)
Bár, ha jobban meggondolom, azért szeretem a társaságotokat, szóval megyek bármikor
Na, szóval a keletinél van. Ha az ember a Keletinek háttal áll, akkor a jobb oldalon van, ahol a 7-173-as megállók (voltak? vannak még?), annál tovább a Blaha felé kicsit, de még a Fiumei-Rottenbilleres felüljáró előtt. Keletitől haladva van a Főnicia cipőbolt, aztán egy kávézó, és utána a turi. Régi, sárga alapon pirossal van kiírva a táblára, hogy használtruha. Figyelni kell rá, mert el lehet mellette menni... ÉÉÉs, most versenyfutás, hogy ki ér oda előbb a babaruhákért
Biztos jó népszerű turi, mert jó sokan voltak benn munkaidőben is.
Elég rossz lehet, ha csak ebben a dokiban bízol, és elmegy. Ha ez vigasztal, tudtommal a babák kb 20%-a születik a terminus napján. Szóval nem sok esélye van...
És ne érezd magad rosszul a kórház miatt. Tök jófej vagy, hogy ennyire szíveden viseled a párod kívánságát, és biztos ő is ezt teszi, és pl. lemegy neked most csokiért
Ne fájdítsd a szíved, és ne is gondolj rá, inkább készülj a kórházi szülésre, és szívből remélem, hogy kellemesen csalódsz majd! 2004.12.03 19:24
Meg a drukkolunk. Már vagy két hete nem lett baba, és be vagyunk sózva. A finiselők meg pláne
szerintem mulatságos 
2004.12.03 19:28
2004.12.03 19:36
Amúgy tök jól nézel ki, nekem pl. jobban élőben, mint a képeken. Bár ott az arcodból nem sok látszik. Péter tegnap azt mondta, profik a macskás képek. Ő ért ilyenhez, mondtam, hogy persze, mert te profi fotós vagy. Úgyhogy meg lettél dícsérve. Nagyon. 2004.12.03 19:37
Meg most már a plédet is megkapta, mert nagyon szeret takaró alatt aludni. Fel van téve a foteljára, és akkor aláfúrja magát. Ez ma reggel így sikerült neki:
minden szombaton ott vásárolunk be. De egyébként nagyon szeretem járni a várost, csak mostanság nem megy már annyira.
És igen, begyűjtöm az infókat, és használom őket
És megosztom veletek, hátha más is szereti az óriásmilkát óccsón 
2004.12.03 19:46
!!! 2004.12.03 19:57
De akkor legalább betársulsz hozzánk írni. Vagyis nem, mert hétvégén azért nekünk is van társaságunk... De azért mindig benézek sokat, úgyis megy a gép
2004.12.03 20:22
Ne aggódj azon, hogy ki kit fertőz meg. Zsúfolt városban élünk. Azzal a bacival valószínű mindegyikünk találkozott, csak épp rajtatok talált valami gyenge pontot. Mindenki vitaminozza magát aki még nem beteg! Aki meg már igen az azért!
) Majd ha a gyerek könyörög, akkor megpuhítom és lesz egy csomó cica meg kutya meg alligátor meg zsiráf.
2004.12.03 20:28
!! 2004.12.03 20:44
Ha jól vagy, és nem paráznék a tesco-tól, de én már hónapok óta nem bízom magamban vezetésügyben 
2004.12.03 21:40
!
!
!
, kitartást!

2004.12.03 21:44
2004.12.03 21:48
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|