Jó estét!
Látom, lassan mindenkinek sikerül a vonalzó
Tünde

A Zita-video tünemény, háromszor megnéztem, annyira élveztem. A sírás nekem sem tűnt fel, csak a jókedv. És hozzá az adalék még jobb. / hogy a húzásnélküliség miatt sírt

/
Ismerős kisbaba ma este kipottyantotta a fülbevalót, úgy tűnik, sérülés nélkül megúszta
Márti

Köszi a választ, alapból legszívesebben ezt venném, a légzésfigyunk ilyen, de csak kölcsön, és a következő bébinél is használnám, így ez lenne az ésszerű választás, de most drága. Ez is társasház, de legközelebb két emelettel alattunk van olyan, aki használhat bébiőrt, nem tudom, ez mennyire okozhat áthallást, de sebaj, kipróbáljuk.
Voltunk az Europarkban délelőtt, vettem Gergőnek pár PO bodyt / nem volt rövidujjú rucija- bár, amilyen idő lesz, ráért volna.../ , Apa is vásárolt magának, és jót nézelődtünk. Egész nap fájt a fejem, és állandóan elfelejtettem bevenni gyógyit rá, most végre elmúlt minden nélkül. És napok óta hányingerem van nekem is
Eddig nem tudtam róla, hogy frontérzékeny lennék, remélem, nem vagyok terhes!!!!
Délután csak az itteni játszón voltunk, és hallgathattam Apa morgását, hogy milyen jó az idő, mi meg itt dekkolunk, pedig a tónál dejó lenne... Hát, nemtom, én szerintem ebben a szélben megfagytam volna levetkőzve. Délután nem volt már olyan vészes, de azért néha fáztam. Továbbra is ragaszkodik hozzá, hogy holnap kimenjünk. / szerencsére Balázs nem akar

/
Gergő nagyon nagyot aludt kint, és délelőtt sem volt gond, most viszont este egy óra alatt háromszor ébredt már. Az utolsónál bekentem az ínyét Dentinox-al, azóta alszik. Előtte azt hittem, valami zaj verte fel, de nem biztos egyik sem.
Megyek Heti Hetest nézni...
Jó éjt!