apa elvitte a lányát sétálni!ma nagyon aranyosak voltak együtt, tudtam egy csomót haladni a lakás pakolásában, még van olyan cucc, ami azóta nincs rendesen eltéve, mióta ideköltöztünk...
Eszti megtanult halacskául

tátog, mint egy fogatlan anyóka, megzabálom
Ppanna! sztem ne adj tápszert, ha van elég tejed! a gabonapép nekünk nagyon bejött!!! abból is a Holle márkájút ajánlom, a Sunval nem ízlett annyira, se nekem, sem az Esztinek, de azért az is lecsúszott. de a Holle kölespép kifejezettem finom!! 70 ml felforralt vízbe kell beletenni 2 ek instant kölespépet, én még teszek bele üveges gyümit (almát, barackot, körtét, ami van), és már kész is. és laktat is.
Eszti reggel-tízóraira kap tejcsit, aztán jön az ebéd, ami főzi husival (
Benianyu: mi is 7,5 hónaposan kezdtük), aztán szopi, majd 5-6 körül 1-2 alma reszelve, fürdés előtt jön a kölespép, majd fürcsi után a szopi.
a kölesről jut eszembe, én is vettem kölesgolyót, de az nagyon sós! lehet, hogy rosszat vettem? Ti milyet vettetek?
Benianyu! jajjjj, de irigyellek! nagyon ügyesek vagytok, gyönyörű-szemű Danigombóccal együtt

drukkolok, hogy nektek ez tartós legyen!
Tünde! Nagypocakú Zita nagyon aranyos!!! a buksija is szép gömbölyű

még pár hónap és azért mégis Te fogsz nyerni a pocakversenyben:lol:
teregető Réka is nagyon édes
Bab, apa tényleg jó fej

én is így éreztem volna ...
nálunk tegnap fafűrészelés volt a műsor, mert a múltkori nagy szélben kidőlt a szomszéd hatalmas fája a mi kertünkbe. apukám és a férjem nyírbálta láncfűrésszel a legnagyobb zuhéban. hááát, nagyon büszke is voltam, de azért inkább aggódtam... amikor kész voltak, akkor meg nevettem, mert jól eláztak mindketten.
Hol van Cleo és Annamami???
Ayse, neked is akartam valamit írni, de elfelejtettem

tiszta lüke vagyok...
Esztinek is folyik egy kisit az orra

már nem is tudom követni ki beteg, de mindenkinek jobbulást!!!
most megyek fotót nyomtatni a nagyiknak

[/b]