A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Andi!

Én is tegnap gyártottam a vonalzót, és nekünk számolja!
Melyik kódot másoltad be :?:
C.

KépKép
cinka

Benianyu :)
DAvid is kapott mar husit, turmixolva de nincs tul nagy sokere. Eddig joizuen csak akkor ette, mikor a mi (nem tul fuszeres) grillcsirkenkbol a kezebe adtam egy pici darabot. :)

Dani szemei hihetelenek :) photoshop vagy EREDETI??? :D :D :D

Kerdes:
Estenkent DAvid most sinlacot kap, de mint irtam multkor, eleg kemeny a szeklete, es a doki azt mondta, hogy a sinlac foghatja, es inkabb ne kapjon. Anyatejes babak mamai mit adnak hat korul a gyerkocnek? Az a bajom, hogy DAvid imadja a sinlacot, es most nem tudom, hogy csak az anyatej eleg lesz-e helyette. Fozit kap delkorul es deleott meg delutan gyumolcsot, de nagyon pici adagokat, egesz nap kb egy-masfel kisuvegnyi szilard kaja megy le.
Es ha tapszert adnek este, akkor milyet? Itt egy Nursie nevu Nestle gyarmanyt meg Bledine-t lehet kapni, de egy honap mulva megyunk haza szabira, akor mar tudok mast is hozni.

Most jol ratok zuditottam a dilemmamat, koszi elore is a segitseget..

Ppanna es Dávid
ppanna

Andi,

Amikor még Lilypie vonalzónk volt, nekünk is számolta. Én a "PseudoHTML, UBBCode or BBCodeBBC" kódot mentettem el.

Meg szabad kérdezni, milyen babakocsi mellett döntöttél végül?

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Köszönjünk mindenkinek a bókokat! :) :)
Dani szeme természetesen photoshop! :) :) :) Csak vicceltem! :) :) :)
Cinka,
Beni szerintem is nagyon szép, csak én az anyukája vagyok és szinte alig elfogult. :) :) :)

Andi,
Képzeld, Dani ma átaludta az éjszakát, 1/2 9-1/2 6-ig meg sem nyikkant. Már tegnap sem kapott cicit, amikor felébredt 1/2 4 körül, de hamar megértette, hogy még nincs reggel, picit sirdogált, kicsit nyöszörgött, aztán bekapta a takaró csücskét és aludt tovább 1/2 7-ig.

Zsóf, Andi, Ppanna, Cinka
Köszi a husi hozzászólásokat. Dani 7 és fél hónapos. Azt hiszem, hogy mi is elkezdjük lassan, egy jó kis húslevessel csirkemellből.

Ayse,
Lili hogy van?
Gratula Andris kajálásához! :) Én sem biopiacon vásárolok, szerintem nem vészes a sima zöldség sem.

Jucc,
Gratula a babakocsihoz! :) Kár, hogy büdös cigiszagú, de csak kijön az áztatásnál.

Bab,
Az én férjem idegbajt kapott volna, autómentőt hív és káromkodik, amitől én is sík ideg lettem volna. Én előbb feltalálnám magam. Tofiapa nagy király!!! :)

Ppanna,
Sinlac ügyben nem tudok tanácsot adni. Nálunk csak cicizés és főzelék van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Jucc, Cinka,
Alapjában véve nehezen jövök ki a sodromból, ellenpélda erre a tegnap, amikor is hajmosás közben valamiért elment a melegvíz, fűtés persze nuku (távfűtés), én meg majd megfagytam, mire végeztem. Jókat őrjöngtem és szitkozódtam a kádban. Ezen tényleg nagyon bepipultam. :evil:

Jucc,
Jó kikapcsolódást Nektek a hétvégére!

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu :) ,
Na, azért apát is el szokta kapni a harctéri ideg, pl. tömegközlekedés közben, ha pofátlanul tolakodnak, lökdösődnek az emberek, vagy ha nem köszönnek neki vissza a házban, ami jogos is. Én meg inkább hallgatok. Amikor meg nagyon belelovallja magát, akkor én is sík ideg leszek és pörölök vele.

Te pedig nagyon kis karakán nőci lehetsz, így az írásaid alapján. Jól vezetsz, hamarabb feltalálod magad helyzetekben, mint apa, stb. Szerintem ez dicséretes, bennem nincs meg mindez.

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab
De kedves vagy!!! :) :) :) Igyekszem, tényleg feltalálni magam, ha szükséges! :)

Leküldtem a fiúkat vásárolni (Benit és Apát), Dani meg alszik. Amíg meg nem jönnek, itt lógok, aztán tűzök főzni a konyhába, mert sosem lesz ebéd. :) :)

benianyu

Benianyu, Zita is 7 hósan kapta a husit.
Vendég

Nálunk a családban Zitának van a legnagyobb pocakja. Pedig állítom, Ő mozog a legtöbbet. :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Ti, akik már túl vagytok ezen a koron, tudnátok esetleg tanácsot adni?
Anna lányom 7 hónapos, és még nem kúszik. :? Ha eléteszek tárgyakat, amiket meg akar szerezni, kepeszkedik, de a lábait nem húzza fel kúszó pozícióba, hanem inkább kifeszíti. Szoktam megtámasztani a talpát és akkor kinyomja magát.

Szóval van valami jó trükkötök, amivel lehetne segíteni a kúszást?

Előre is köszi!!

Bea & Anna
bea4

Bea!

Tudom nem ezt a választ várod, de szerintem nem is nagyon tudsz segíteni és nem is nagyon szükséges.

Nálunk kapásból 2 olyan babát is tudok, akik 7 hósan hömpörögve, gurulva jutottak el A-pontból B-be és kapták el a nekik tetsző dolgokat.

Mára már mindkettő kúszik, mi több, ül, áll....

Szoval szerintem no para, egyik percről a másikra fog rájönni hogy hogyan is kell kúszni...
Írásod alapján erő és izom van a babádban, csak épp még a techninkára nem jött rá...

Megann

Kép

Kép
megann

Juéjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!

Nálunk kisütött a napocska.... :) :)

Ránk is fér, térdig lehet süllyedni a kertben a termőföldbe...fű még sehol...a kertészek már csak röhögni tudnak kínjukban hogy nem tudnak füvesíteni már egy hete...

Szegények,....panaszkodnak is hogy ezt az idényt jól megszívják anyagilag.... :cry: :cry:

Ma falunapok vannak itt...talán lebandukolunk ha nem ömlik megint mindjárt az eső...

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok,

itt van nagyapa, és dédi...

Tüncsi elkezdett mászni (2 napja) 1 m-es körzetben nekimerészkedik, hosszabb útra még nem vállalkozik.

Útban a fotelon lévő ruhák felé...
Kép

Megvannak a ruhák...
Kép

Munka után egy kis pihi...
Kép

Bea ne izgulj, Tüncsi is csak most kezdett mászni, és most lesz 9 hónapos :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Jucc, Duda!

Köszi a köszöntéseket Bubus nevében!

Bea!

Gergő fiam 8 és fél hónaposan kezdett kúszni, most 2 éves, mozgékony, eleven kisfiú. A mozgásfejlődésben nagy egyéni eltérések lehetnek, nem szabad és nem is lehet semmit siettetni, erőltetni. Bubus jövő héten lesz 8 hónapos, ő csak hátrafele kúszik, viszont négykézláb hintázik sokat, úgyhogy lehet, hogy előre nem is fog kúszni, csak négykézláb megy majd. Minden gyerek másképp fejlődik, ne aggódj. Ha 1 éves koráig nem kezd el kúszni, akkor érdemes csak megnézetni, de hol van az még!

Ppanna!

Bubus is anyatejes, de csak néhány napja eszik rendesen szilárdat. Este vagy főzit, vagy gyümit adok neki a szopi mellé. Adhatsz még gabonapépet is, holle vagy Sunval márkájút, ezek tejmentesek.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Prüntyi, nem semmi Tüncsi lábujjtartása! :lol: :lol:
Mi van a tejfehérjeérzékenységgel, és a bőrével? Bevált Nektek is a Babé?

Benianyu, Juccékkal mi van? Nagyon eltűnt, vagy csak rídonlizik?
Vendég

Tünde igen bevált alapjában véve, de most 1-2 hete, kicsit erősebb megint, de közel sem olyan a feje mint volt, mert már nem tudja szétvekerni, de az ekcémás kiütései itt ott megjelennek, most a könyökein és a csuklóján van...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, Zitának most az egyik térdhajlatában van ekcémás folt. De azt mondják, ebben a nyálkás időben előjönnek a foltok. :cry:
Egyébként szép a bőre, vettem tusfürdőt is, sokkal jobb ezzel fürdetni, mint a gyógyszertári fürdetővel.
Vendég

Igen...én vettem a koszmósampont is, mert néha néha kijön egy kicsit, és az is tök jó... a testápoló tej mintha kicsit kevés lenne bőrének...lehet, hogy azt az omega 3-6-os krémet fogom legközelebb venni

Kép

Kép
prüntyi

Davallia, Ancsi, most látom a híradóban, hogy Miskolc egyes részeit elöntötte a víz. Remélem, Ti kimaradtatok!
Vendég

apa elvitte a lányát sétálni!ma nagyon aranyosak voltak együtt, tudtam egy csomót haladni a lakás pakolásában, még van olyan cucc, ami azóta nincs rendesen eltéve, mióta ideköltöztünk...

Eszti megtanult halacskául :D tátog, mint egy fogatlan anyóka, megzabálom :D

Ppanna! sztem ne adj tápszert, ha van elég tejed! a gabonapép nekünk nagyon bejött!!! abból is a Holle márkájút ajánlom, a Sunval nem ízlett annyira, se nekem, sem az Esztinek, de azért az is lecsúszott. de a Holle kölespép kifejezettem finom!! 70 ml felforralt vízbe kell beletenni 2 ek instant kölespépet, én még teszek bele üveges gyümit (almát, barackot, körtét, ami van), és már kész is. és laktat is.
Eszti reggel-tízóraira kap tejcsit, aztán jön az ebéd, ami főzi husival (Benianyu: mi is 7,5 hónaposan kezdtük), aztán szopi, majd 5-6 körül 1-2 alma reszelve, fürdés előtt jön a kölespép, majd fürcsi után a szopi.

a kölesről jut eszembe, én is vettem kölesgolyót, de az nagyon sós! lehet, hogy rosszat vettem? Ti milyet vettetek?

Benianyu! jajjjj, de irigyellek! nagyon ügyesek vagytok, gyönyörű-szemű Danigombóccal együtt :) :) :) drukkolok, hogy nektek ez tartós legyen!

Tünde! Nagypocakú Zita nagyon aranyos!!! a buksija is szép gömbölyű :) még pár hónap és azért mégis Te fogsz nyerni a pocakversenyben:lol: :lol: :lol:

teregető Réka is nagyon édes :)

Bab, apa tényleg jó fej :) én is így éreztem volna ... :)
nálunk tegnap fafűrészelés volt a műsor, mert a múltkori nagy szélben kidőlt a szomszéd hatalmas fája a mi kertünkbe. apukám és a férjem nyírbálta láncfűrésszel a legnagyobb zuhéban. hááát, nagyon büszke is voltam, de azért inkább aggódtam... amikor kész voltak, akkor meg nevettem, mert jól eláztak mindketten.

Hol van Cleo és Annamami???

Ayse, neked is akartam valamit írni, de elfelejtettem :( tiszta lüke vagyok...

Esztinek is folyik egy kisit az orra :( már nem is tudom követni ki beteg, de mindenkinek jobbulást!!!

most megyek fotót nyomtatni a nagyiknak :)[/b]

KépKép
KépKép
and

Bab, Cinka!
Köszi a segítséget! Úgy emlékszem, én is azt másoltam be Bab, amit mondtál, a másik kettőt is kipróbáltam, de azokra nem tette be a vonalzót, csak a kódot írta ki.
Most bemásoltam még1x, meglátjuk, most mi lesz! :roll:

Végül Jane típusú kocsit vettem. Ez egy spanyol márka, eddig csak vidéken volt boltjuk, kb. 1 hónapja nyitottak Pesten is.
Nagyon szeretem a kocsit, 5.6kg, esernyőre csukható, vízszintesig dönthető a háttámlája, állítható lábtartós.
Kép

Benianyu!
Jaj de jó! :D :D Gratulálok! Ügyes fiú ez a Dani :D :D
Remélem megtartja jó szokását! :D

And!
Annamami államvizsgázik úgy tudom, Cleoról sajnos én sem tudok!
Cleoooooo! Hooool vagy????????

Prüntyi!
Gratula Tüncsinek! :) Nagyon édes! :) Nálatok ilyen meleg van?

Ma voltunk az Ikeában! Jó sokan voltak! A parkolóban messziről láttam Bkrisztát, Kincsit és Apáját, amint az autójukat keresik! :)
Kriszta! Meglett?? :D
Vettünk Natinak egy nagyon édes pingvines itatót, tányért és kanalat. A kanál nagyon tetszik, annyira kerek a feje! Imádom a szép kanalakat! :D :oops: :D :oops:
Vettünk neki egy etetőszéket, amit tudunk vinni, ha utazunk és vettünk egy étkező garnitúrát is és székpárnákat.
Jól elfáradtunk.

Andi&Nati

KépKép
duda

Holnap Bubus névnapja alkalmából ünnepi menüt kap: gesztenyés csirkét. Vettem hámozott, fagyasztott gesztenyét, meg a mi grillcsirkénkből kap. Majd megírom, hogy ízlett neki. Ma evett cseresznyét összeturmixolva, teljesen odavolt érte.

yxc

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Csendélet: Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Jó estét!

Délutánra egész szép idő lett! Végre le tudtunk menni! :) :) :) A tegnapi szakadó esőtől megzakkantam! :(

Megann,
Ti is elmentetek a végén délután? Kert :cry:

Tünde,
Nagyon komolyan olvas Zita a nagy pocakjával! :) :) Nagyon helyes! :) :) Mi is hasonlóval dicsekedhetünk.
Juci6-ra gondoltál? Minden oké velük, csütörtöki állás szerint, csak Marci nem alszik igazán jól, így nincs Jucinak annyi ideje netezni.

Prüntyi,
Tündike nagyon helyes, ahogy felderíti a terepet. :) :) Nálatok nincs hideg, úgy néz ki. De jó! :wink:

And,
Köszi a bókot a fiúkról! :)
Egész könnyen megy egyelőre az alváshoz szoktatás Daninál, nincsenek hosszú sírások, sőt inkább azt mondanám, hogy kisebb-nagyobb nyöszörgések árán megy a visszaalvás. Korábban Dani sokszor elaludt a cicin a fáradtságtól, de most próbálom (persze nem mindig sikerül) úgy intézni, hogy ébred kerüljön ágyba. Ez nincs mindig megelégedésére, de nagy sírás nincsen, csak egy kis bepróbálkozás. :)
Nálunk is hasonló a kajálás menete. Reggeli és tízórai szopi, ebéd főzelék, uzsonna szopi, vacsora főzelék és alvás előtt még szopi. Éjjel (elvileg) már nincs!

Duda,
Nagyon klassz a babakocsitok. Nati nagyon helyes a piros kendőben! :)
Köszi az alvás-gratulásciót! Én is remélem, hogy Dani megtartja jó szokását! :)

benianyu

Benianyu, köszi az infót. :wink:

Ma Zita is apával sétált, és annyira feldobódott, hogy nem tudott elaludni délután. :cry: :wink: Kérdeztem is, hány redbullt ittak útközben. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tünde, köszi a hiányolást! :wink:
Sajnos mostanában még csak olvasni sincsen időm.
Teljesen lemaradtam, hogy kivel mi újság,az épp aktuális oldalt olvastam most is el.
Azt olvasom, hogy Zitának nagy a pocakja:)
És Benianyu, Dani csak nem átaludta az éjszakát!?
Ha igen, gratulálok és egyben sárgulok az irigységtől.

Az én nagy hírem, hogy Marci elkezdett kúszni:)
Nagyon tündér:) Tetszik neki, hogy végre megkaparinthatja a dolgokat.

A véleményeteket szeretném kérdezni.
Lassan Marcikámat szeretném átköltöztetni a saját szobájába.
Viszont ő éjszakántként kb 3-4szer felébred(és mellékesen megiszik kb 2-3 üvegnyi vizet, erről most szeretném leszoktatni).
Szóval szerintetek költözzön át ilyen feltételek mellett is, vagy várjak addig amíg csökken az ébredések száma?Most az ágyunk mellett van a kiságya. Az azért elég gyilkos lenne, ha éjszakánként át kéne bandukolnom háromszor hozzá. Így sem vagyok az a kipihent...Per pill. azt tervezem, hogy próbálom leszoktatni az éjszakai vedelésről. Mondjuk egy üvegnyi víz ok, de azért fél lityó az sok! Aztán ha ezzel sikerrel járok talán utána. Ááá nem tudom. Az is lehet, hogy sokkal jobban aludna ha mi nem zavarnánk a köreit.

Próbálok vissza olvasni most. Bár mindjárt össze hullok a változatosság kedvéért :?

Juci és Marci
juci6

Én csacsi....

Boldog névnapot kívánok így utólag a Tündéknek!
Meg mindenkinek akinek volt vmije és én nem tudok róla :lol:
juci6

mivel ma apár nap volt, Eszti túlaludta magát napközben, még mindig itt üvöltöznek az apjával :D :D
Benianyu! Te hogy csináltad, hogy ne aludjon el szopival? nekem úgy bealszik, hogy hiába döngetem a hátát, beszélek hozzá hangosan, még büfizni sem hajlandó, amitől persze aztán meg fáj a hasa :( :(

KépKép
KépKép
and

Ancsinak és Babnak is sok boldogságot! :lol:

Tünde
Meggyőződtem a Zita pocak nagyságáról!
És ami a legfontosabb. Lövésem sincsen, hogy
gratuláltam e már a babához, de GRATULÁLOK!
Jó egészséget kívánok Nektek!

Benianyu
Danitól ismét elolvadtam:)

Prüntyi
Tüncsi egyre szebb! Ha lehet ezt még fokozni:)
juci6

Juci, sztem nyugodtan próbáld meg a külön szobát, lehet, hogy kevesebbszer fog felkelni, ha nem zavarjátok egymást az alvásban.
Ha meg nem jön be, még mindig vissza lehet csinálni. :wink:
Vendég

Juci, én se emlékszem! :oops: :lol:
Köszi!
Vendég

Juci,
Köszi a bókot! :) És IGEN, Dani mára virradóra (igaz, hogy csak fél 6-ig), de átaludta az éjszakát.
Szerintem előbb a vízivást kéne kicsit csökkenteni, hogy Marci megszokja, hogy inni sem érdemes felébredni és utána kéne átköltözteni. KÜlönben mászkálhatsz át éjszakánként többsöz is itatni a Kiskacsát. :) :) :) Sajnos, csak a szigor és a kitartás segít, légy erős, mert ezek a kis csibészek már nagyon fifikásak és nagyon tudnak harcolni a kis kényelmükért. :)

And,
Ha Dani nagyon fáradt, akkor ő is elalszik a cicin. Büfizés sincs mindig, néha a levegőben, ahogy berakom az ágyba. Ma aludt késő délután egy háromnegyed órát, így ébren evett. Gondolom, ma Eszti sem aludt el a cicin, ha még mindig Apával birkózik. Persze azt én sem tudom megakadályozni, hogy ne aludjon el a cicin, ha épp azon van. Maximum úgy, hogy kiveszem a mellemet a szájából, mikor még kéne neki komforszopizni, de ez nem célom.
Viszont nálunk "szigor" van, mióta megszületett. Szopi után rögtön megy a saját ágyába és ott alszik el/tovább. Nem ismeri, hogy milyen jó lehet Apával egyet birkózni és emiatt nem is töri magát, hogy fent maradjon. :)
Ezen a pici képen Eszti annyira cukorfalat! :) :)

Tünde,
Redbull :)

benianyu

Azt mondod Tünde?
Lehet, hogy rászánjuk magunkat holnap Apával a szobák átrendezésére. Marci szobája már gyerekbiztos. Mert, hogy ugye már mászik :lol:
És betoloncoljuk az ágyikóját.
Őszintén szólva nagyon szeretnék már legalább csak 6 órát egyhuzamban aludni... De az 5 vagy a négy is jó lenne....

Amúgy hogy viseled a pocaklakót? Nem vagy rosszul?
juci6

Te is itt vagy Benianyu?
Szia :)
szóval szerinted meg vízivás csökkentése.
Csak ez picit ördögi kör egyébként, mert amikor felriad vmi miatt, pl Árpi horkolása :lol: , akkor vízzel szundít vissza.
Talán ha nem riadna föl akkor ugye nem is inna.
Na majd kiderül. Ma már nem akarok több liter vizet a rendelkezésére bocsájtani így éjszaka:)
És tök jó, hogy Danika ilyen ügyes:)
juci6

Kúszik Marci, nem mászik..... :oops: :oops:
juci6

Benianyu, teszek fel egy képet, ha lesz időd, tömörítenéd 6 kb-ra?
Vagy leírod, hogy kell, milyen programmal?
Köszi!
Kép
Vendég

Juci, elég sz@rul bírom. Ma pl sütöttem palacsintát, napok óta ez volt a vágyam. Még mindig nem tudtam enni belőle. :cry: Apát elég nehéz távol tartani tőle. :lol:
Gratula a kúszáshoz!

Benianyu, nekem most esett le a nagy hír! Gratulálok az átalváshoz!
Vendég

Benianyu: nálunk is fürcsi-szopi-alvás a sorrend. az a helyzet, hogy most fog fürdeni a kisasszony, így eltolódott apának köszönhetően a mai ritmus, ugyanis a délutáni sétája után aludt majdnem negyed 8-ig! séta nélkül max 30-40 perc lett volna az alvás, de így... de nem akarom mindig letolni apát, hogy sztem mit kellene máshogy, amikor ő ilyen bevállalós. ma így jártunk, az apa, az Eszti meg én :)

KépKép
KépKép
and

And, Eszti olyan huncutul néz ezen a képen, hogy nem is lehet haragudni rá, ha bulizik este!
Vendég

Sziasztok,

Tünde és Prüntyi, olvastam az előbb, hogy ekcémás a bőre a babátoknak, csak azt szeretném kérdezni, hogy használtok-e vmilyen testápolót rá, és ha igen akkor milyet? Mi egy hete voltunk bőrgyógyásznál, akkor derült ki hogy Lujzának ekcémája van, de az orvos csak fürdetőt írt fel rá, azóta olvastam a neten, hogy nem ártana kenegetni is vmivel. Lujza amúgy 7 hónapos és 3 napos, kb 9 kg, és még csak forog hasra és vissza, amiatt is aggódom kicsit, hogy még nem kúszik, viszont a hangképzésben jeleskedik :)
Előre is köszi, ha válaszoltok.
Teszek fel képet is, ha nem bánjátok.

Lujzi és Teri

Kép
Kép
zsteri

Juci,
Fél órán belül két ellentétes választ is begyüjthettél! Na, ezt vágd zsebre! :) :) :) Így vagy úgy megy a drukk, hogy tudjál aludni egyfolytában 4-5-6 órát, nagyon jó! :) :) :)

Tünde,
Lekicsinyítettem Zita képét. Simán paint-ben szoktam, semmi extra.
Kép

And,
Én is ráhagynám Apára. Sokkal fontosabb, hogy elmennek kettesben sétálni. Egyszer vége lesz a birkózásnak ma is! :) :) :)

Elteszem magam holnapra. Jó éjt!!!

benianyu

Helló!

Na beestem!

Meg vissza is olvastam :)

Prüntyi!

Mekkorát változott Tüncsi, igazi hölgy lett :) :) :)

Benianyu!
Igen kimerészkedtünk, először a Bricostore-ba, aztán a falunapokra...oda már csak kb 15 percre, mert elkezdett ömleni megint az eső :( :( :(
Viszont ez éppen elég volt arra hogy elcsábuljak...VÁSÁRI KÜRTÖSKALÁCSRA... :lol: :lol: :( :( :( :( :(

Ha ezt Norbi látta volna..... :lol: :lol: :lol: :lol: :( :(

Amúgy én feladom.... :( :(

Lehet hogy ez a nyamvadt 2 kiló úgy hozzám tapadt, hogy nem tudom lerázni magamról ha kenyéren és vizen élek akkor sem...

Vagy kezdjem el megint a 90 naposat???

Az is működött még régen...és legalább nem kell megvonni mamatól az amerikai csokitortát.... :lol: :lol: :lol:

Persze lehet hogyha mozognék ,akkor Norbi is működne, de ennyi mozgással lehet hogy semmi sem...

Kövér maradok,.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Göndörzsóf!

Először tök idegenkedtem a gesztenyés bébiételektől, egész addig amig kb 1hete nem tettünk egy kísérletet...
Léna egyszerűen imádja...nem tudom elég gyorsan adni neki...
Szerintem nálatok is nagy kedvenc lesz, igaz a bébiétel változat édes(almás, vagy cukrozott)...

Ja készítsétek a köveket.....Léna a mai kürtöskalácsomról szopogatta a fahéjas cukrot...
Na jöhetnek azok a kövek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Juhéjj.....átalvás :) :)

Kép

Kép
megann

Zsteri, az én lányomnak nem súlyos az ekcémája, inkább "csak" atópiás dermatitisz. Babé testápolót és fürdetőt használunk Prüntyivel, eddig úgy tűnik, mindkettőnk babájánál bevált.

Benianyu, kösziiiii!!!!!
Vendég

Jó reggelt lányok!

Benianyu, Duda,
Egyrészt tetőtéri, és körbesüti a nap a nappalit, ezért itt általában is melegebb van, mint a többi helységben, meg azért langyosan keringett a víz a radiátorokban...olyan 26-27 fok volt. :lol:

Juci,
pont tegnap hiányoltalak magamban...szerintem is nyugodtan költöztesd át, Tüncsike is jobban alszik már a saját ágyában mint velünk/nálunk. Ma is átaludta az éjszakát (1/2 9-6 ig) volt már egy két hasonló nap...de azért még átlagban 1x felkel éjszaka.

Teri, mi a bavbé termékeit használjuk... http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... 1&termek=4 szinte minden gyógyszertárban lehet kapni, de van amelyiknél rendelni kell.

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt! :) :) :)

Köszi az alvásgratulációkat! :) :D Dani ma is átaludta az éjszakát!!! Bár neki nagyon bejön a fél 6-os kelés. :( De nem leszek elégedetlen! Én is jól aludtam és a korán kelés sosem zavart. Minden esetre most elringattam újra. Igazából az a baj a nagyon korai keléssel, hogy nem nagyon tudunk mit csinálni, főleg ma, hogy a nagyobb bátyó is itt alszik. Ő a nappaliban, Apa a hálóban, Beni meg a gyerekszobában. A konyhába vagy a fürdőszobába mégsem mehetünk játszani? De Dani is nyűgi még ilyen korán, remélem, rájön, hogy nem is érdemes ilyen korán kelni. :)

Zita,
Nagyon szívesen, máskor is! Tiszta vigyori Zita ezen a képen! :)

Davallia,
Csak nem??? :) Gondolom, ha nem védekeztek, akkor akár jöhet is a kistesó? Teszt? :)

Megann,
Kürtös kalács!!! :) :) :) Eső :( :( :( Mi lent voltunk vagy két órát és nem is az eső zavart minket haza, hanem az éhség. Dani éhsége :)

Prüntyi,
Emlékszem, mikor nálatok volt a tali, hogy jó sok ablak van és ha besüt a nap, akkor finom meleg is. :) Kicsit irígykedem a 26-27 fokra. :wink:

benianyu

Teri
Babé termékek, bocsi...

Benianyu
igen... :lol: sajnos Tüncsi már csak rutkán alszik vissza 6 után...

Kép

Kép
prüntyi

Jó reggelt!

Úgy tűnik érdemes veletek drukkoltatni magunknak:)
Marci ma úgy emlékszem egyszer ébredt fel fél 2 körül és aztán fél 6-kor keltünk fel. Mondjuk ezt így szokta. Már a fél 6-ot.
Szóval szinte bejött a 4 óra egyhuzamban:)

Zita
Szegényke! Átérzem. Ráadásul a palacsinta az olyan jóóóóóóóóóó!:)

Prüntyi
Én is irigylem a 26-27 fokot!:) Mi is fűtünk ezerrel. A hálóban, Marci szobájában és fürdésnél. Tök jó, hogy június van.....

Benianyu
Nagyon ügyesek vagytok!Majd meséld el kérlek milyen átaludni egy éjszakát! :lol:

Bár megkérdezhetem a férjemet is. Ő rendszeresen végig szundikálja. Pont ma dühödtem ismét be, hogy 9 hónap alatt azért egyszer(vagy netán többször is) megkérdezhette volna, hogy szeretnék e én tovább aludni :evil: :evil:
juci6

Teljesen ostoba vagyok :oops:

Tünde
Egy kalap alá veszlek a lányoddal :lol:

Ja egyébként ma "csak 1,5 üveg vizet kapott Marci éjszaka.
Reggel már nagyon szomjazott a drága, visított amíg nem kapott újabb adagot:)
Még mindig nem döntöttem el teljesen a költözést. De hajlok rá. Hátha valóban jobban szunyálna. Egy próbát megér asszem.
juci6

Jó reggelt mindenkinek! :)

Már le se írom, hogy mind a két fiú lázas, tegnap délután Leonnak már 39 volt(levonva), Nolcsinak kicsit kevesebb :cry: :cry: :cry:
Hogy hol és mit kaptak el, nem tudom, de ha nem lesznek rosszabbul, akkor keddig várunk, majd a dokinéni mond valami okosat.
A kedvük jó, Leon étvágya is, Nolcsi mondjuk kevesebbet eszik. Nem is gondolnám, hogy betegek, csak a láz van.
Leon jól is alszik, Nolcsinál emg abból látom igazán, hogy beteg, hogy ma és már tegnap is már 1/2 7-kor felsírt, kért inni és 1/4 8 után végleg felkelt. Ugye a fiúk egységesen 1/2 9 körül szoktak kelni, szóval ez Neki korán van.
Jó, nem panaszkodom, főleg olvasva, hogy Benianyu Danija és Prüntyi Tüncsikéje is milyen korán kezdik a napot.

Ma mentünk volna Gabi szüleihez ebédre, ez most persze ugrik, majd átmegy valamelyikünk a kajáért. Itt laknak 5 percre kocsival.

Benianyu!
Szerintem is szép Beni az éneklős képen, de Dani is cukipofa az asztalban! :lol:

Prüntyi!
Tüncsi milyen ügyi már, ahogy mászik. :)

Tünde!
Zita annyira szép és huncut a sapis képen, meg lehet zabálni! :lol:

Teri!
Nagyon vidám, édes kislányod van! :D

Zsóf!
Helyes Apa Bubussal összebújva
:D
Boldog Névnapot Neki! :)

Davallia!
Csinálj gyorsan egy tesztet!!!!! :wink:

Barbi

Kép