A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Juci!
Ja, írni akartam, hogy szerintem is költöztesd át Marcit a saját szobájába, mert talán úgy Ő is jobban tudna pihenni.
Nem beszélve Rólad :lol:
Mondjuk úgy látom, Apát nem zavarja a sok éjszakai kelés. :lol:
Szóval Marci is a korán kelők táborába tartozik :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Na Leonka most kelt fel, hallom, ahogy nevetgél és dumál az ágyában. :)
Olyan édes, soha nem kel sírva. Vagy felkel és játszik, egy hang nélkül, vagy elkezd dumálni, meg nevetni.
Na megyek hozzá, pusz Nektek!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!

Andi!
Nagyon klassz a babakocsitok :) ! Remélem Nati is élvezi benne majd a sétákat!!! IKEA-s beszerző körutatok ezek szerint sikeres volt :) :) :) ! Milyen az etetőszék?

Prüntyi!
Tüncsike felderítő körútja nagyon klasszul sikerült :) , s milyen kis elégedett, mikor megkaparintja a ruhát :D !

And!
Köszi a bókot. Eszti nagyon édes a vonalzós képen :) ! Jobbulást Neki!
Későn fürdés, fekvés :(

Juci!
Szerintem is tedd át Marcit a saját szobájába! Pár nap/éjszaka alatt meg fogja szokni az új/saját helyét, s utána biztosan nyugodtabb lesz. Nálunk nagyon változó, hogy Réka mikor és hányszor ébred. Már egy jó párszor bemutatta, hogy képes átaludni az éjszakát, de azért még elég sűrűn van, hogy felébred. Ma pl. 4x ébredt fel, s ezek közül az egyik az elég hosszúra sikeredett. Mondjuk ez nem mérvadó, mert most tiszta takony Szegénykém :( ! Megy a drukk Nektek, hogy nyugodtabb éjszakáitok legyenek :) !
Az angollal, hogy haladsz??

Benianyu!
Ügyes ez a Danibaba :) ! Hát a lkt.-i fürdő tényleg nem a legalkalmasabb játszóhely Neki :D :( :D !

Barbi!
Szegény Beteg :( :( Srácok! Mennek a pillangós gyógypuszik :!:
De édes Leonka, hogy nevetve jelzi, hogy fent van :) :) :) !

Davallia!
Kérünk egy tesztet gyorsan :wink: :lol: :roll: !!!

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Cinka!
Sima műanyag etetőszéket vettünk. Van már itthon egy fa, de ezt most azért vettük, hogy ha utazunk valahová, el tudjuk vinni.
Szerintem tök praktikus, hogy kiszedhető lábai vannak. :wink:
Szegény Réka, nincs jobban? Gyógypuszi megy ezerrel! :)

Barbi!
Jobbulást a fiúknak! :) Szegénykéim, mostanában tényleg minden megtalálja őket! :( Még szerencse, hogy a kedvük jó!
Nincs szomorúbb látvány, mint egy beteg, elesett gyerek. :(

Benianyu!
Éljen-éljen! :D :D

Juci!
Nektek is megy a drukk alvás ügyben! :D
Gratula a kúszáshoz! :)

Tünde!
Zita annyira drága ebben a sapkában! :D Nagyon huncut! :D
Natiról még mindig tök nehéz mosolygós képet csinálni, mert ha addig vigyorgott is, a fényképezőgép látványára biztos tátva marad a szája! :lol:

And!
Végül eljutott hozzád valahogy az "alvós emil"? :roll: :roll:
Én ott tartok, hogy elkértem a mail címedet. :oops:

Davallia!
Húúúúúúúú, csinálj tesztet gyorsan! :D

Megyek, Nati rámol! :lol:

Na, vajon számol a vonalzónk????????

Andi&Nati

KépKép
duda

Nnna, nem értem! :shock: :shock:
Az lehet, hogy számol, de visszamenőleg is mindig javítja a napok számát?? :roll: :roll:
Mit bénázok el????

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Sok boldog névnapot Bubusnak!!! :) :) :)

Benianyu,
Nekem is elkerülte a figyelmemet Dani figyelemreméltó alvás teljesítménye. Gratulálok hozzá! :)

Tünde,
Annyira szép ez a sapis kép! Már meglestem a 09/22-ben is. Nagyon-nagyon tetszik! Persze a pocakmanós is zabálnivaló! :)

Prüntyi,
Gratula a kúszáshoz! Kész hölgyemény már Tüncsike. :)

And,
Tiéd apa is nagyon ügyi ezzel az esőben favágással! El is hiszem, hogy Te is büszke voltál rá!
Remélem, Esztinek nem lesz semmi komoly baja! És tényleg nagyon ééédes ez a kép a vonalzón! :) :)

Andi,
Nagyon szép a babakocsi! Meg is lestem a neten, hogy van pirosban is. Az árát is elárulnád? Én csak a siófoki boltot találtam meg, ahol ilyet árulnak.
Szupi, hogy ilyen sok szép mindent sikerült tegnap beszereznetek!

Juci,
Szerintem is jobban fog alukálni Marci a saját szobájában. Mi is nemrég költöztünk ki a hálóból. Igaz, hogy Tofi már nagyon régen átaludja az éjszakákat, de a mi fészkelődésünkre gyakran felriadt.

Davallia,
Tessék gyorsan beszerezni egy tesztet! Már nagyon felcsigáztál bennünket!

Barbi,
Szegény Leonka és Nolcsi! Gyógyuljanak meg minél hamarabb. Még jó, hogy a kedvüket nem szegi a láz!

Teszek fel én is pocakos képet. Tegnap este készültek vacsi után.
Kép Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Andi,
Nem bénáztál el semmit. Visszamenőleg is ugyanazokat a napokat tünteti fel.

Kép
Bab és Tofi
bab

Tényleg, Cleo, merre kószálsz? És Nyúlné?

Kép
Bab és Tofi
bab

Barbapapa,
szegéééénykéééééék! Jobbulást nektek!

Duda,
ti hogy vagytok az alvással? Javult a helyzet?

Bubus=Bulcsú? Akkor boldog névnapot neki!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

And, Duda,Bab!
Köszi a hiányolást, megvagyunk és minden ok csak mostanában kicsit ellustultam irásügyileg :oops: , de szorgalmasan olvasgatok :D . Eléggé kedvtelen vagyok ebben a szép júniusi minuszhúszban :( , nálunk házközponti fűtés van (vagyishogy most nincs! ) és elég hideg tud igy lenni a lakásban. Majának próbálok fűteni egy ilyen kis fürdőszobai melegitővel épp ott ahol játszik, mert persze a földön van a leghidegebb, de őt szerencsére ez nem nagyon zavarja.
Egy-két alapinfó Majáról: forog és kúszik ezerrel (még nem mászik), szépen ül, nagyon szépen eszik mindent amit kap napjában háromszor, dumál, aranyos, jókedvű és még mindig kétfogú :D . Mostanában sokkal jobban alszik napközben (pl. most is :) ), akár két órát is, de éjjel még mindig 1-2szer kel.

Barbi!
Szegény fiúk, jobbulást kivánok nekik! :( :D

Bab!
Kis Tofi olyan gyönyörű! Nagyon-nygyon puszilgatnivalóan édes.
:D

Benianyu!
Ügyes kicsi gombócmormotád van! :D Zonálás! :lol:

Minden névnaposnak (Tündék, Aniták, Bubus) utólag is Boldog névnapot kivánok! :oops: :D Hé, most látom a naptárban, hogy hétfőn Léna és Magdolna (Megann) nap is volt, igy Isten éltessen Titiket is. :D

Üdv az újaknak! :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Húúúúúúúúú Megann, tényleg! :oops: :oops:
Boldog névnapot nektek utólag is! :)

Cleo!
Ne szomorkodj, csak jön a jobb idő! Én is nagyon várom már! :wink:
De jó, hogy Maja nappal ilyen jókat alszik! :)
A hideg ismerős, nálunk is hűvös van sajnos! :(

Bab!
Aha, akkor értem! :lol:
Tofi nagyon zabálnivaló! :D :D
33.900ft-volt a kocsi. Pesten az Újudvar Üzletház 2. emelét nyílt a boltjuk, www.babycenter.hu a címük. A márka oldala pedig www.jane.es
Tényleg csak ajánlani tudom! :) Pirosban még nem láttam, a pesti boltban, amikor mi vettük, összesen 2féle színben árulták.
A miénken kívül még tégla színben. De a neten én is láttam már szürkében, kékben is.

Prüntyi!
Köszi a kérdést! :) Jól állunk, többnyire este 7,30-tól reggel 6-ig alszik Nati. :D Ha közben fel is ébred, elég a cumi!

Apa idétlenkedett pelenkázás előtt, a lány meg hagyta!
Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Bab!
Tényleg, már látom pirosban is! :D
Viszont a hazai oldalt nekem valamiért nem nyitja meg a gép. :( :roll:
Remélem neked sikerül! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok, gyors beugrás :D

Tegnap előtt próbáltam visszaolvasni, 15 oldalt sikerült, de még így is maradt vagy 6, persze mára az is szaporodott, úgyhogy feladom.

Minden beteg babának jobbulást! És minden névnapos babának Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!

Tudom csúnya dolog, de Lénát külön kiemelném, hiszen ő a Lili "ikertestvére" :lol:

Nálunk még mindig 2 fog van, Lili kihagyta a kúszást, ő mászik ezerrel, pakol, rombol, rettentően élvezi. Meg persze óriásiakat koppan, mert mindenen fel akar állni. De leginkább egyedül szeretne állni, így legtöbbször elengedi amibe kapaszkodik és olyankor van ám huppanás! :lol:
Viszont élvezi, nem nagyon adja fel. "Beszél" is rengeteget, imádja hallatni a saját hangját.

Igaz, hogy így sokkal jobban kell rá figyelni, meg rohangálni utána, mert nálunk mivel kicsi a lakás pillanatok alatt elér mindenhová és túl sok olyan van, amivel nem szabad játszani és nem tudom elpakolni. De már agyalunk a párommal, hogy mit tehetnénk.

Rókicának hála kaptam segítséget is, és mióta szedem a gyógyszereket sokkal jobban vagyok. Kicsit ugyan kótyagos, de teljesen nyugodt és semmi (jóformán) nem tud kihozni a sodromból. Egy hete értékelem este a napokat és eddig 5 nagyon jó nap volt és 1 közepesen jó!!!!! Szóval most semmi okom panaszra :lol:

Talán csak ez a rossz idő nem tetszik, de azzal vígasztalom magam, hogy ha nagyon meleg lenne, akkor nálunk a tetőtérben 30 fok fölött lenne éjszaka a hőmérséklet és lehet, hogy szegény Lili nehezen viselné.

Egyáltalán nem vagyok képben tali ügyben, úgyhogy ha lesz mostanában, akkor írjatok nekem az email-emre ha mehetünk mi is.
zsharaszty@citromail.hu

Mert próbálok olvasgatni, de lehet hogy pont azt nem látom ahol a taliról van szó. Utoljára valami Nyúlné-féle talinál ragadtam le, de lehet, hogy rosszul láttam :oops:

Kép
Kép
hari

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzá szólást, ágyelhelyezés ügyben :lol:
Az átköltöztetés megtörtént, Marci most a saját szobájában alszik, ami sztem nagyon tuti lett így átrendezve :lol:
Igaz, a mi ágyunkon aludt el, mert úgy szokott elaludni hogy mellé fekszem. Aztán átvittem. Próbáltam máshogy, de eddig nem jártam sikerrel.

Barbi
Jobbulást a kis kedvenceimnek! :cry: :cry:

Duda
Köszi, remélem holnap már legalább5 óra folyamatos alvásról számolhatok be!

Cinka
Még 3 alkalom van az angolból. Nagyon szeretem, a tanár csajszi iszonyat aranyos. Nagyon sokat nevetünk órákon :lol: Tökre fog hiányozni, ha vége lesz. Ja és nagyon beszédcentrikus. Sajnos folytatás most nem várható egyből, mert jön a nyár(mondom a NYÁR, remélem hallják ott fent!!). Talán szeptembertől.

Bab
Tofi nagyon szép :lol:

Duda
Tök aranyos ez a pelusos kép :lol: Már én is rápróbáltam Marci fejére a pelust :lol: :lol: :lol:

Hari
Örömmel olvastam soraidat :wink: :lol:

Lányok
Valaki közűletek járt már Rodoszon?
Érdekelne, hogy milyen, mert lehet hogy oda mennénk nyaralni.
A part homokos?Meg minden érdekelne, ha tud vki segíteni.

Lesz tali mostanság? Én is lemaradtam sajnos.
Nyúlné tud már képeket feltenni?
juci6

Andi,
Köszi szépen a részletes infót! Most nekem sem nyitja meg a honlapot, de majd még próbálkozom.

Jó, hogy apa ilyen vicces hangulatban volt, legalább kigyönyörködhetjük magunkat Natiban. Nagyon édes a főkötőjében! :)

Kép
Bab és Tofi
bab

Cleo :) , Andi :) , Juci :) ,
Köszönjük szépen!

Kép
Bab és Tofi
bab

Lányok!

Hogy tudok feltenni ide képet, már az írásom mellé?
Meg ilyen korlécet is szeretnék :oops:

Légyszives segítsetek! :oops: :oops:

Köszönöm
juci6

Húúúúú, Lénácska, Megann, akkor Boldog névnapot nektek is!!! Hogy Őszinte legyek én nem nézem a naptárat, csak innen a babanetről informálódóm az ilyesmikről!

Lányok SOS segítség kéne! Tüncsi popsija nagyon piri, és úgy tűnik fáj is neki...a gyógyszertári keverék nem vált most be...neogranormon van itthon, du.-óta azzal kenem, de még nincs látszata...kb 2 napja váltottam popsitörlőt...attól lehet? vagy valami kaja okozza? Igazából nem tudom, hogy hintőport rakjak-e rá...soha nem volt ilyen a feneke...

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi

Lehet fogzástól is. Még akkor is ha egyéb jele nincsen.Nekem Nyúlné ezt ajánlotta. Nem tudom, hogy ettől e, vagy a foga csillapodott, de tény hogy elmúlt és tök szép Marci popója!

Sol.acid.borici 2%
gta 20,0/viginti/
Aceps lanae
Vaselini alba
Aqua dest.
aa gta 60,0/sexaginta/
M.f.ung.
-------------
M.D.S.:Popsikenőcs
juci6

Ja! De mivel per/pill gondolom ilyen nincsen otthon
a mi dokinénink azt mondta, hogy akkor egy pici hintőporral lehet csillapítani a popót, főleg ha hólyagos is netán.
juci6

Juci,
A kiválasztott képet a profilodban (fejléc Segédletek alatt találod) tudod elmenteni "avatar feltöltése a számítógépről" címszó alatt. Először lekicsinyíted a képet úgy, hogy max. 80 pixel legyen a magasság és a szélesség is. Ha ezt követően a kép mérete nagyobb, mint 6 KByte, akkor még érdemes végezni egy "Mentés másként"-et gif formátumba, mert az kisebb helyet foglal.

Vonalzót pedig pl. a következő oldalakon tudsz gyártani, majd a kódokat, amiket kiad, szintén a profilodba kell elmenteni a aláíráshoz:
http://lilypie.com/ (PseudoHTML, UBBCode or BBCode-ot kell elmenteni)
http://www.babysfirstsite.com/ (Message Board Code kell elmenteni)
http://www.youngnutrition.net/ (BBCode-ot kell elmenteni)

Kép
Bab és Tofi
bab

Szisztok!:)

Na tegnap vééégggrrreee buliztunk apával megint egy jót:)
Esküvőn voltunk, jaj de jól esett:)
Anyuméknál aludt Lívink és semmi gond nem volt, simán elaludt ott este és nem kelt fel éjjel 1x sem:)

Bea!:)
Lívike most kezdett el nemrég kúszni 8 hósan és 7 hósan csak gurult de azt nagyon!!! :D Ja és 2 hete ül meg és felül magától.:)
Úgy hogy nyugi!!!!

Babák tündériek nagyon!!!!

Puszi Nektek!

Mea
mea

Egy kép Líviről fürcsi közben:)

Jó éjt mindenkinek!

Kép [/img]

Mea
mea

az aláíráshoz :oops:

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!
Köszi a válaszokat kúszás-ügyben! Biztos a sors fintora, de ma délután Anna kislányom elkezdett kúszni.
Lehet, hogy érezte, hogy beírtam a fórumba tanácsot kérni? :shock:
Nagy igyekezetében egyszer orra is bukott, mert a kezét elfelejtette kivenni maga alól!

Mea, mi is esküvőn voltunk, véééégre! Bár nálunk Anyós ott volt és vigyázott a babára, 9-2-ig kettesben voltunk a férjemmel, amire már rég nem volt példa.

Szóval csupa öröm ez a hétvége 8)

Puszi Nektek!

Bea & Anna
bea4

Lányok!

Köszönjük a felköszöntéseket, de azért legalább a felét tartalékoljátok júli 22-ig!Akkor is van egy Magdolna, Léna, úgyhogy mi akkor szoktuk tartani, de azért tényleg jól esik, köszike :) :) :)

Hari!
Nem tudod elképzelni mennyire örülök: :)
Hízással hogy állsz???

Megann

Kép

Kép
megann

Prüntyi!

Sudocream..

Csupa gyógynövény isteni illattal....

Megann

Kép

Kép
megann

Csá Csajok, meg kölkök!

Apa vagyok, csak azért jöttem, hogy megmondjam, én foglalom le anyát; és abszolúte nem áll szándékomban másként cselekedni. Tehát, hogy addig se unatkozzatok:

http://higi.uw.hu/flash/pocok.swf

:D:D:D:D

Pá mindenkinek!
MátéAPU

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann,
Magdolna - Léna, a húgomat Magdalénának hívják :)

Andi,
Örülök, hogy sikerült beszerezned a babakocsit, én sok jót hallottam róla, a Jack unokatesóinak ilyen van Írországban. Persze mire én felfedeztem, hogy itthon is lehet kapni, már megvettem a Bebe Confortot :( . Végül is szeretem azt is, de a Jane könnyebb.
A Pagonyban még nem tudtam elérni az illetékest, pénteken elfoglalt volt, szombaton meg nem vették fel. Kedden újra próbálkozom, majd a Söfis topikban beszámolok.

Mea,
Annyira aranyos fürcsizős Lívikéd, az álmodozó szemeivel.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Mátéapu :lol: :lol:
Én ezt innen ismerem:
http://www.hamsterdance.org/hamsterdance/

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Tünde, Prüntyi köszi az infót.
Barbi, neked is nagyon helyesek a fiaid, gyógyuljanak meg minél hamarabb, még szerencse, hogy csak a korán kelésből veszed észre, hogy beteg Nolcsi.
Látom milyen jól alvó a babák vannak a topicban, Lujzi rekordja hogy egyszer 8-6-ig aludt, amúgy 3 óránként szokott kelni, de én is pisilni, úgyhogy egyforma a ritmusunk. Terhesség alatt volt olyan a vége felé, hogy óránként keltem, na az azért már durva volt. Na bocsi, hogy ilyenekkel fárasztottalak benneteket.
Jóéjszakát minden babának és mamának!

Lujzi és Teri

Kép Lujzi divatozik
zsteri

próba

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt mindenkinek!

Bab
Köszönöm szépen az infót :) Valamit alkottam.

Az éjszakánk érdekes volt. És attól tartok nem túl okosan cselekedtem. Marci kb 5-6-szor felébredt. És fél kettőkor
már nem bírtam tovább, mert ahogy ki akartam menni a szobájából megint felriadt, és átvittem az ágyunkba....
Azzal vígasztalom magamat, hogy ez volt az 1. éjszakája/vagy lett volna :lol: külön. Remélem holnap tovább bírja. Vagyis ma.
Uakkor meg tudom, hogy nagyon rafkósak és megjegyezte ám......

Győzött a fáradtság :oops: :oops: :oops:

Beteg babák hogy vannak? Barbi?

Benianyu
Ma is megtapasztalhattad az éjszakai alvás örömeit? :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jó reggelt! :) :) :)

Juci,
Sajnálom az éjszakátokat! :cry: Ennél csak jobb lehet! Meg kell tanulnia Marcinak aludni, ami egy pár szörnyű nap után el is fog jönni. Holnap, ha sétálunk, majd megosztom a tapasztalatokat, hogy te is aludjál végre egy jót! :)
Dani úgy néz ki, hogy jó úton halad :lol: :lol: , ma éjjel sem ébredt fel, de a fél 6-os kelés nagyon megy neki. :( Aztán fél 7-8-ig alszik újra. :)
Ügyes voltál a csíkkal és a képekkel!!! :) :) :)

Mea,
Lívi nagyon helyes a kádban!!! :) :) :) Megint kezd nagy lenni a haja! :) Mulatás :wink: :lol: :wink: :lol:

Barbi,
Sajnálom, hogy így rátok jár a rúd a betegségekkel :cry: , remélem, hamar túl lesztek rajta! Most hogy vannak a fiúk? Van még lázuk?

Ayse,
Ugye Lili nem lett beteg a végén? Drukk, hogy ne!!! Mentetek kerti partiba megfagyni? :wink:

Prüntyi,
Remélem, Tündike popsija hamar rendbe jön!!! Drukk drukk drukk. Gondolom, gyógyszertárit csak holnap fogsz tudni beszerezni. A Sudokrémről én is nagyon jókat hallottam, szerencsére eddig nekünk nem kellett.

Sis,
Mátéapa :) :) :)

Teri,
Üdv a társaságban! :D Gumicsizmás Lujzi nagyon aranyos! :)

Bab,
Tofi tegnapi pocakos képei nagyon jók! :) Olyan szép kisfiú! :) :)

Bea,
Üdv neked is! Látod, Annababa is olvassa a fórumot! Így tudsz neki üzenni! :) :) :

Hari,
Én is nagyon örülök, hogy a hangulatod ilyen sokat javult! :) :D Nézz be többször, ha van időd!!! Te még szoptatod Lilit?

Duda,
Apa tényleg igen mókás! Nati még pelussal a fején is édes! :)

Hívnak a fiúk!
Pusz

benianyu

Sziasztok!
sikerült visszatalálnom hozzátok :oops: !
ide-oda mászkálok Kisnyúllal,ezért nem tudok lehuppani kényelmesen a gép elé....képeket nem tudok felrakni továbbra is,de apa meglepett egy Weboldallal és azon ügyködöm,hamarosan elöttetek is megnyílik és akkor újra láthattok Kisnyúl fotókat és még a helyet sem foglalom...HALLOD APA :!: :?: :!: :?: :!: :!: :!: :wink:

Kisnyuszi amúgy szorgosan gyakorolja az ácsorgást,már alig van hason,ami még nekem is fura:)!nagyon hisztis,erőszakos és akaratos az utóbbi egy hétben,de csak magához képest,azért kibírható és "biztos a foga miatt" :lol: ez jól hangzik ilyenkor mindig!de tényleg jó ronda a felső sor,csak azt nem értem még milyen rondának kell ahoz lennie,hogy előjöjjenek végre azok a fránya fogak!mondjuk így is elég végzetes a harapása...
rengeteget dumál ő is,de főleg órdítva,szegény Fanni család lassan füldugóval jön vendégségbe,ők még a legyünk csendben perióduban vannak....de jó is volt!:)
HARI!
de örülök a jó híreknek,még szerencse,hogy van egy Rókicánk:)
igen én is jeleztem,hogy lehetne nálunk tali,de azt hiszem még elöbb BKrisztánál lesz egy szerdán,aztán bármikor nálunk!kivéve a péntek,de szavazásra bocsátom a kérdést:
MIKOR LEGYEN NYÚLNÉNÁL TALI???

köszönöm a hiányolást,most megyek pakolászni,mert jönnek apósék és mindenhol a hajam van,Kisnyúl meg alszik,remélem még egy jó ideig!
pusszantás mindenkinek,betegeknek gyógypusszantás,és szép további napot!
azért valakinek,aki épp erre látogat elküldenék egy két nyuszisképet,mert már azért nekem is elvonásitüneteim vannak!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok, csak egy gyors bekukk, mert egyik programról ki, a másikba be!

Benianyu!
Köszönöm a drukkot, Lili nem lett beteg, valszeg csak kimerült akkor este a sok programtól. Viszont folyton gyerekek közé megyünk azóta is és nagyon élvezi! ANdris is jól elbámészkodik!
Jó egy kicsit kimozdulni, holnap jövök!

Pusssssssssz!!!

ayse

Nyúlné!
Jöhetnek a képek: ildiyossi kukac yahoo pont com :wink:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

küldtem:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

most látom,hogy ugyanolyasmi színekkel írtunk alá!:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

És akkor: :D

Én nem is tudom,kimenjek?
Kép

Ááá,maradok!
Kép

Azt hiszi anya ülve maradok?
Kép

Amikor így sokkal izgisebb!
Kép

Asszem frászt kapott!
Kép

De lehet rám haragudni?
Kép

Fúú,mi az ott!
Kép

Ez az izé olyan piros,mint a nacim!
Kép

Az õ nacija is lehúzható?
Kép

....gondoljuk csak végig...
Kép

nem hinném!
Kép

alsógatyakilógatósfarmeros,fejkendõs,laza srác vagyok
Kép

Fanniéknál vendégségbe
Kép

Hé,kiscsaj gyere már ki!
Kép

Fani már ilyen ügyes.......és szép:)!
Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Manka!
Rendben! :) A héten nekünk a péntek sajnos nem lesz jó, mert Natit tanácsadásra viszem és szurit is kap. Nem ígérem, hogy utána danolászni lesz kedve! :lol: :lol:
De a jövő hét már jó lenne, vagy ha esetleg csinálnak más napon is tücsökzenét, azt is megbeszélhetjük. Fix programunk jelenleg csak keddenként van, akkor viszem a csajszit tornázni.
Tényleg a fiúknak is Jane kocsijuk van? De jó! :)
Én réggebben olvastam a márkáról a neten. Nagyon megörültem, amikor láttam a hírdetésüket, hogy Pesten is nyílik boltjuk. :)

Nyúlné!
Apa megmondta, hogy miért nem tehetsz fel képeket :?: :?:

Benianyu!
Nati is azt csinálja, mint Dani. 6-kor felébred, majd egy óra játszás után visszaalszik. Ha erről még letudnám valahogy beszélni, kb. 8,30-ig aludna! :wink:
De nem vagyok telhetetlen! Örülök, hogy legalább éjszaka alszunk! :)

Prüntyi!
Gyógyulgat Tüncsi popója?

Andi&Nati

KépKép
duda

Köszike Cleo!

Duda,
nem mondta,de már nem is érdekel!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cinka, Andi, Bab, Prüntyi, Cleo, Juci, Teri

Bab!
Végre-végre kép erről a gyönyörűséges fiúról!!!! :lol: :lol:
Irtó cuki, főleg a 2. képen.

Andi!
Nati annyira gyönyörűszép, hogy arra nincsenek szavak se. :D

Hari!
Örülök, hogy jobb a kedved :D
Gyógyszer melett lehet szoptatni tovább?
Kilók szaporodtak? Mármint Rajtad! :lol:

Prüntyi!
Sudocrem elég jó szerintem is, habár Leon popója nagyon-nagyon csúnya volt a hasmenés miatt, azt mondjuk nem hozta helyre. De ha csak kicsit kiütéses, vagy piri, akkor tuti!

Mea!
Édes Lívi a kádban. Nő már a haja nagyon! :lol:

Teri!
Hű de vagesz Lujzi ebben a piri gumicsizmában! :D

Juci!
Éjszaka :(
Remélem a mai jobb lesz. Azért Marcinak is meg kell szoknia az új helyét.

Nyúlné!
Végre fotók édes nyuszifiúről! :lol:
Tali csak a jövő héten jó nekünk, addigra remélem teljesen meggyógyulunk és nem kapnak el semmi újat a fiúk.
A péntek nekünk se jó.

Leon és Nolcsi talán kicsit jobban vannak. Leonnak tegnap 39 fokos volt a láza szinte egész nap. Még a hűtőfürdő se vitte le neki.
Ma reggel viszont még hőemelkedése se volt. Most talán van egy kicsi.
Nolcsinak is standard 38, ma is annyi volt.
A kedvük egész jó, éjszaka is aludtunk. Nolcsi 1/2 8 után kelt, Leon meg 1/4 9-kor. :)

Kriszta!
A szerdai talira szerintem nem tudunk menni, nem hiszem, hogy addig meggyógyulnak teljesen a fiúk. :(
Sajnálom nagyon, de majd legközelebb. :(

Na megyek, mert Apa hív. :)

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jaj, az első sor után kifelejtettem, hogy mindenkinek köszönjük a jobbulás kívánságokat! :D
Remélem senkit nem hagytam ki.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Köszönjük szépen, valamit mintha javult volna, úgy csinálom, hogy ha van kaka, akkor a neogranormonnal bekenem, és ha csak pisi van akkor csak hintőporozok...más most nincs itthon, ha nem javul holnap a gyógyiban kezdek...

Nyúlné, :lol: (júni 10;17 nekem tuti nem jó, de az amúgyis szombat) azonkívül most még bármi jó...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Bab!
Tofi nagyon édes a pelusos képeken :) :) :) , és azok a szemek :) !
Julcsira irigykedhetnek a többi Csajszik :D !

Andi!
Hát ezek az Apák irtó kreatívak tudnak lenni :D :P :D !
Gyönyörű Natika, ebben az új dizájnban is csodálatos :) :) :) !!!

Mátéapu! :D :D :D

Prüntyi!
Megy a drukk, hogy Tüncsi :) popsija mihamarabb rendbejöjjön!

Kisnyúl-sorozat most is haláli :) :) !

Barbi!
További javulást a Fiúknak! Az azért jó, hogy éjszaka tudta(to)k pihenni :) !

Ayse!
De jó, hogy Lili nem lett beteg :) ! S milyen klassz, hogy kimozdultok egy kicsit, Rátok fér :) :) :) !

Mi is most jöttünk vissza Szentendréről. A Duna-parton jó sokan voltak, de a vendéglátóhelyek (főleg a kiülősek) szinte pangtak az ürességtől.
Baromian fújt a szél és sajna a Napocska is elég szerényen működött :( . Így nem is maradtunk sokáig, de azért jó volt ez a kis közös séta.
Kép

A játszóra azért inkább nem merészkedtünk le :( :? :(
Kép
Kép
C.

KépKép
cinka

Jól esik, hogy örültök a jobbulásomnak, bár ugye sejtettem, pont ezért írtam :lol:
Igyekszem gyakrabban jönni, most már kicsit több szabadidőt hagy nekem Lili, csak nagyon kell őt figyelni, mert nagyon gyors és nagyon jó érzéke van azoknak a dolgoknak a megtalálásában, amit nem kéne :D

Most nem tudom ki kérdezte, de igen, szoptatok még, és kicsit aggódtam is a gyógyszerek miatt, de szakértő írta fel, tehát nem lehet gond.

Csak félve írom le, de annyira jól vagyok, hogy már a kistesótól sem zárkózom el. Na persze azért nem most, mert akkor abba kéne hagyni a gyógyszert gondolom és akkor biztos visszaesnék, majd később, ha már tényleg jól leszek.
Étvágyam is van, kicsit sok is, nem győzöm kielégíteni :D Eddig 2 kg jött rám, már 48 kg vagyok. 55-ig meg sem állok, de utána oda kell figyelnem, mert bár gondolom hihetetlenül hangzik, de hízásra hajlamos vagyok, ha 55 fölé kerülök. Bár mondjuk ez legyen a legnagyobb bajom :lol:

Nyúlné, mi rugalmasak vagyunk, nekünk mindig jó. Bármit lemondunk egy babatali érdekében :lol:

Egyelőre ennyi, próbálok megint visszaolvasni egy kicsit.

Ja, és képzeljétek még olvasni is van időm, a Suttogó 1-et kivégeztem, most a második vége felé járok. Nekem őszintén szólva az első annyira nem tetszett, talán mert úgy éreztem már úgyis túl késő, de a másodikat egészen magamévá tudom tenni, legalább is sok dolgot belőle.

Kép
Kép
hari

Ja, és még azt is akartam újságolni, hogy ugye 4 napja kezdett el mászni, de már megunta :D
Most úgy közlekedik, mintha mászna, de a lábai egyenesek, mint aki áll. Nagyon kis édes :lol:

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Rövid leszek nagyon. Most jöttünk meg vidékről, így nem lesz időm bövebben írni.

Kérdés: Kire számíthatok szerdán?????????????

tool.orabt@chello.hu

Kriszta
bkrisztina

Kriszta mi mennénk, kérünk szépen egy BKV-s útvonalat+címet:)
zsharaszty@citromail.hu

Kép
Kép
hari

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?