A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

na hali!
BKriszta,
szerintem mi megyünk,ha nem jön közbe semmi
:roll:
nálamtali
akkor mindenképpen legyen a köv.héten,kedd,szerda,csütörtök?!?ez még eldől!lényeg,hogy lesz!szeretettel várunk mindenkit!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Én a keddre szavaznék, szerdán elutazunk 10 napra, de persze a többség dönt. :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó estét! :) :) :)

Voltunk ma moziban Apával! Nagyon jó filmet láttunk! Az a címe, hogy az "Eltakarítónő". Először kicsit idegenkedetem tőle, mert a címe sem igazán szimpatikus és játszik benne Rowan Atkinson. Engem pedig ki lehet kergetni a világból Mr. Bean-nel. De itt nem hülyét játszott és nagyon jó színész a pasi. Szóval szórakoztató a film és még finom ebédet is ettünk előtte Anyuméknál! :) :) :)

Nem rég tettem le a fiúkat, de még egyik sem alszik. Beni épp most tudósít, hogy Dani áll az ágyában. Úgy nem könnyű elaludni. :) Pedig ilyenkor már aludni szokott.... (ezt 9-kor írtam még)
Ezen kívül rájött, hogy a kádban is fel lehet állni. Nem örülök, mert ez elég veszélyes. De nem lehet megállítani. Már elég jól megy a négykézláb mászás neki is, jön ő is utánam a szobából. Nagy csibész! :)

Nyúlné,
Kisnyúl nagyon édes, mint mindig!. A kisgatyám kilóg a farmerból, laza vagyok haláli, nagyon vagány! Meg a fűnyírós is, nem beszélve a ababkocsiban álldogálósról! :) A szövegek megint találók! :) Fannika is édes és milyen nagy már! :)

Duda,
Pár hete mit nem adtunk volna egy átaludt éjszakáért, ugye? Majd ez a hajnali kelés is kitolódik, remélhetőleg! :) :) :)

Cinka,
Ti is nagyon szépek vagytok a szélben. :) Játszótér :( :(

Ayse,
Örülök, hogy Lili nem lett beteg! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Köszönjük a dícséreteket!

Cinka!
De szépek vagytok a képen! :) Olyan jóságos tekinteted van! :)
Látszik, hogy hűvös volt, Rékának piros a nózija! :)
Játszótér :( :shock: :(

Benianyu!
Fő az optimizmus! :) Én már az eddig elért eredménynek is nagyon örülök! :)
Mozi :) :) Én pocakosan voltam utoljára!
Szombaton Nati majd 5 órát töltött a Nagyijával és tök jól meg voltak. Igy talán lassan én is nála merem hagyni! :)

Hari!
Örülök, hogy jól vagy! Csak így tovább! :)
Én szívesen adnék neked pár kilót! :lol:

MátéApu!
Mondd meg lécci MátéAnyunak, hogy pusziljuk! :)

Ayse!
Örülök, hogy Lili jól van! :)

Nyúlné!
Kisnyúl megint hozta a formáját! :D

Bodza!
Hogy vagytok????

Barbi!
Drukk, hogy a fiúk most már tényleg jobban legyenek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó estét! :D

Manka!:)
Köszi szépen a dicséretet:)

Benianyu és Barbi!:)
Nektek is:)

Haj: hát nem tudom mit csináljak Lívike hajával, mert 2 db forgó van hátul és így nő, hogy feláll neki:(
Szerintetek mit csináljak, ha meg szeretném növeszteni neki?????!!!! :oops:

Ma olyan klassz napunk volt. :D
Voltunk mi is Veresen a medveparkban, utána meg elmentünk még a budai várba.
Igaz szél fújt nagyon, de jó volt hármasban lenni.:)

Ja és jön a felső két foga Lívinek, de eddig még nem volt nyűgi különösebben, sőt éjjelente sem kel fel rá(lekopogom) de jól viseli, pedig egyiknek már kint van a sarka picit:)

Meg a többi felső is már látszik nagyon, tiszta fehér felül az ínye végig.

Fotók megint klasszak babáinkról!!!!:)

További szép estét mindenkinek!!! :wink:

Mea
mea

Néhány hétvégi kép a fiúkról!

Hintázás
Kép Kép

Bohóckodás Benivel
Kép Kép

Nyelvnyújtogatók
Kép

benianyu

Nem fogjátok elhinni :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry:

Bubus belázasodott. :cry: :cry:
Holnap megyünk dokihoz, és így valószínűleg ugrott a szerdai tali :cry:

Hari! :D

Úgy örülök, hogy jobban vagy. Én is adnék neked néhány kilót. Lili nagyon ügyes. Bubus még nem mászik, csak hintázik négykézláb, pedig 1 héttel idősebb. Na és a felállástól még nagyon messze van.

Bubus köszöni a jókívánságokat. Mostanában nem nagyon hagy aludni, úgyhogy zombi vagyok. Ha meggyógyul, lehet, hogy kipróbáljuk az alvástanítást.

OFF
Bekrepált a porszívónk. Van valakinek Daewoo RC4006-os vagy RCC 250-es porszívója? Jó? Ezt néztem ki, hogy ennek a legnagyobb a szívásteljesítménye.

Teri! :)

Üdv. köztünk. Aranyos Lujzi a gumicsizmában.

Kisnyúlfotók nagyon jók. :)

Cinka! :)

Réka nagyon szép, és rengeteget nőtt és változott.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Hú Beninyu, de édesek a fiúk! :D Látszik, Dani is hogy felnéz Benire! Bubus is odavan Gergőért. Gergő is szokta hintáztatni Bubust. Annyira örülök, mikor ilyen jól elvannak.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Manka!

:) :) :)

Benianyu!

Most olvasom...hogy Danigombi a kádban is állni akar...
Képzeld Léna már kétszer is bele akart fulladni a kádba.. :( :( :( :(
Mert sokszor még folyatjuk a vizet a kádba, mert tetszik Lénának, aztán Léna persze el akarja kapni a vizet, amihez persze föl kell állni, és hiába van alatta pelus, csussz és már a víz alatt is van Léna... :( :( , pedig nem félméteres vizet csinálunk ám neki!
Az elsőnél volt nagy ordítás, kb 1-2mp et lehetett a víz alatt, de tegnap volt a 2. eset, és akkor már nem sírt....Nem tudom miért van...lehet hogy már nem ijedt meg annyira...
Az elsőnél pesze egyből kikaptam és megvígasztaltam, de apa rámszólt hogyha most nem rakjuk vissza a kádba akkor félni fog a víztől...úgyhogy visszaraktuk....

Szóval azért óvatosan...rettenetes volt az az 1 mp amíg Léna a víz alatt volt nyitott szemmel és tátogott.... :( :( :(
De azért sejtem, hogy nem lett baja....már rég volt......

Tali!
Ez a hét és a jövő hét nálunk kizárt... :( :(

Nyúlné...

Már nem is mondom....úgyis tudod... :) :)

M.

Kép

Kép
megann

tali
akkor legyen kedd,az nekünk is jó,,mert apa munka után olaszra is megy,úgyhogy miénk a kéró akár 7ig!!!!!!!
BULI VAN!!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyúlnak enyhe szájpenésze van,kaptunk receptet kencére,mondjuk nem vészes,idejében észrevettem!én meg végre kiváltom a vasamat :oops: ,kicsit elfeledkeztem róla,csak nyelvöltésnél szólnak,hogy atya ég,de sárga még mindig!
:?

ja és képek!
külön kiemelném Danigombóc gyönyörűségesen huncut kék szemeit!csillagszemű juhász fiú:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Ezt a babaszobán találtam! Ha gondoljátok, írjátok alá ti is, hátha tudunk segíteni ezeknek a babáknak és szüleiknek, hogy többet lehessenek együtt!

Sziasztok!

Mint azt tudjátok, Áron kisfiúnknak shunt-je van, sok más kisgyerekkel, babával egyetemben. Ezt az idegsebészeti beavatkozást az Amerikai úti Idegsebészet gyerekosztályán végezték. A műtét mellett lelkileg a legnehezebb az volt, hogy csak keveset lehettünk Áron mellett. A házirend a kórházban nem engedi a látogatást a műtét napján, egyébként pedig napi kétszer két órát. Ezt be is tartják.
Ezért szeretnénk egy petíciót benyújtani a kórház vezetőségének. Ebben azt kérjük, hogy biztosítsák a lehetőséget, hogy gyermekünkkel együtt maradhassunk. Ezt a jogot a törvény is kimondja. Csak egy sámlit szeretnénk...
Ehhez gyűjtünk aláírásokat, amihez ti is hozzájárulhattok, bárki aláírhatja. Ha van két percetek, és egyetértetek a leírtakkal, elektronikus úton ti is hozzájárulhattok a kezdeményezéshez. Ha van öt percetek, továbbküldhetitek jóbarátoknak...
Sajnos csak ilyen módon tudunk lépéseket kikényszeríteni a vezetőségből. (Reméljük!)

http://www.petitiononline.com/oiti/petition.html

Köszönjük mindenkinek!

Viki és családja

Andi&Nati

KépKép
duda

Szép jó reggelt! :) :) :)

Mi ez a pangás?!?! Mi most jöttünk az első sétából, Benit vittük oviba, Dani alszik az erkélyajtóban! :) Végre süt a nap!!! :) :) :)
Ma negyed 6-kor kelt az én kiskakasom! Egyszer felébredt éjjel is, rögtön állásba vágta magát, de szerencsére fél perc alatt elaludt, mikor visszafektettem. Rájöttem, hogy nem tud még leülni állásból. :) Ez a következő lecke gyakorolni. :)

Nyúlné,
Köszi a külön kiemelést!!!! Kedves tőled!!! :) :) :)
Szájpenész :( Remélem a kencétől hamar elmúlik! :)
Mához egy hétre, jövő keddről van szó? Mi is szeretnénk menni kicsit bulizni.

benianyu

igen,jövő kedd!
de jó!gyertek,gyertek! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsóf,
Köszi :)
Jobbulást Bubusnak!

Megann,
Szegény búvár Léna! :( Én is megijedtem volna, vagyis meg szoktam, mert volt már, hogy Dani is dőlt be a vízbe, mikor nagyon nyúlt egy játék után.

benianyu

Sziasztok.

Péntek óta nem voltam,úgyhogy esélyem sincs,hogy visszaolvassak mindent. :(
Két napra elmentünk Bogácsra egy páran.A rossz idő ellenére jó volt egy kicsit lazitani.Úgy kitáncoltam magam,hogy csak na!! :D
Meli anyukáméknál volt,csak éjszakára jöttek el,mert ugye akkor cici függőség van.De egyébként mind a két nap nagyon szuperul el volt nagyiékkal! :D
Képzeljétek anyukám szeretne kimenni Amerikába dolgozni.Julius 20-án megy a nagykövetségre vizumot intézni.Ha sikerül neki fogalmam sincs mi lesz velünk,hiszen rengeteget segit nekünk.Úgyhogy most az egyik szemem sir a másik nevet. :( :)
Na de majd meglátjuk,hogy sikerül-e a vizum és majd utánna ráérek sopánkodni.

Most ennyire futotta,mert lassan tizórai következik,utánna meg csucsuka.

Szép napot nektek!

ancsi26

Nyúlné!
Mi is szívesen mennénk a jövő heti talira, ha addig meggyógyulnak a fiúk.
Már nem merek semmit ígérni, mivel mindig beteg lesz valamelyik. :( :(

Zsóf!
Látom nálatok is átok ül a családon, ezzel a sok betegséggel. :cry: :cry: :evil: :evil:
Mi is lemaradunk Kriszta talijárol, mivel Nolcsi éjszaka megint nagyon belázasodott, Leon is beteg még. :cry:

Benianyu!
Nagyon helyesek a fiúk, ahogy bohóckodnak együtt. :D
Nolcsi is sokat hülyéskedik Leonnak, Ő meg persze imádja, óriásiakat kacag rajta.

Cinka!
Rékával szépek vagytok a képen! :D
Játszótér :(

Na megyek, mert Leon üvölt.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!!

nekünk is folyik az orrunk, úgyhogy holnap még nem vagyunk látogatóképesek, de egy hét múlva nagyon szeretnénk azok lenni! de jó lenne már találkozni, és az Eszti is örülne, megint tanulhatna egy csomót :)

mi tegnapelőtt voltunk moziban (én is pocakosan voltam utoljára), megnéztük apa kedvéért a da vinci kódot, én szarrá izgultam magam (mondjukm én a derricken is mindig izgultam...), de azért tetszett. utána hazajöttünk, szopi, aztán hirtelen ötlettől vezérelve, és mivel a tesóm és barátnője tök rendi volt, és maradtak még, elmentünk a széchenyibe!!! állati jól esett egy kis pancsolás. mire hazaértünk a lány pont felébredt, megint éjfélig örültünk egymásnak, és mikor már mindketten kidöglöttünk (mármint apa és én), a csaj egyszercsak elkezdett beszélni :D
bá-bá-bá-bá, aztán másnap reggel az apja szemébe vágta, hogy A-PPA :shock: :o :o :)

és ő is ma negyed 6-kor kelt, úgyhogy hulla vagyok :(

nem győzök mindenkit megdícsérni, annyira aranyosak a gyerkőcök :)
Cinka&Réka nagyon szépek vagytok!!

Ancsi, mit szeretne kinnt dolgozni a nagyi? milyen bevállalós, le a kalappal!

Megann, engem is kivert volna a víz, még elképzelni is iszony :( :( és ráadásul én is mindent elképzelek .... mi is túl vagyunk az első balesetünkön, Eszti addig piszkálta a vasalódeszkát, amíg az ujja valahogy alá került, és egy kis véraláfutás lett rajta. én sosem hagyom egyedül a szobában, apa meg átjött hozzám egy pillanatra valamit mutatni, kérdezem, hogy Esztit egyedül hagytad? erre egy nagy koppanás, hatásszünet és sírás :( még jó, hogy a vasalót nem hagyom rajta ....
úgy igyekszik az ember ezeket kivédeni, és biztos jobban lehetne őket óvni, de mégsem lehet :(

Nolcsi!Leon!! ("BarbiBabák" :D) aki előbb meggyógyul az kap Esztitől egy puszit! :D remélem ez elég inspiráló :)

KépKép
KépKép
and

jaa! Hari!! mindenki Harija :D örülök én is, hogy megvagy, és jól vagytok!!

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Először is minden beteg babának jobbulást kivánok! Szegénykéim.

Nyúlné
A talira Marcival mi is szívesen mennénk, ha lehet :oops: :lol:

A mai éjszakánk jobb volt egy fokkal. Ma csak fél 4-kor költözött át Marci, akkor is azért mert átpisilte még az ágyát is és az öltözködés közben teljesen felébredt. Képtelen voltam kómásan erős lenni :oops: :oops:

Na most ezen az oldalon nincsenek képek.
Arra emlékszem, hogy Kisnyúl megint tartolt a képekkel.
És Dani és Beni igéző szempárjait sem felejtettem el. Gyönyörűségesek :lol: Kisnyulat meg nem értem Nyúlné, hogy nem zabálta még meg :lol: :lol:
De nézem a többieket.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Teri
Lujzi nagyon ügyesen áll! És nagyon szép kislány :lol:

Cinka
Ti is nagyon szépek vagytok.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci
hát hogy ne lehetne!

csajok,ez a Kisnyuszi mostanában nagyon komolyan veszi a "mama csak egy van"érzést és valami láthatatlan madzaggal a bokámhoz kötötte magát.....nem tágít és visít,ha távolodom!jó móka!:)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Ne izgulj, Leon is pont ezt csinálja :lol:
Ő még csak kúszik, de azt se gyorsan egyelőre és hamar el is fárad. Úgyhogy ha már felállok mellőle és látja, hogy elindulok kifelé, éktelenül elkezd üvölteni.
Aztán egy perc után abbahagyja, elfoglalja magát. Csak ha bemegyek, örül, mint majom a farkának :lol: , de meg nem próbáljak megint kimenni, mert akkor jön az üvöltés ezerrel.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

gen,mondták,hogy eljön ez az időszak is....de hogy ilyen hamar! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, Barbi
Dani is ezt csinálja. Megspékelve azzal, hogy rögtön odamászik hozzám és feláll. Fekve már nincs el, de ülve sem nagyon, csak állva. Ha megtámasztom és állva játszhat, akkor szép az élet. :) :)

Juci,
Köszi! :)
Alvás :( Lesz ez még sokkal jobb!!!

Ancsi,
Bulizás! :) :) Én kibuknék, ha Anyukám elutazna Amerikába hosszabb időre. Viszont tényleg nagyon talpaesett lehet! :)

Barbi,
További jobbulást a fiúknak! Gyógyvuduk és gyógypuszik mennek! :)

And,
Bulizás, mozi :) :) Negyed 6-os kelés :( (ismerős!:))

benianyu

Hú,de jót aludtunk Melivel.Igaz én még birtam volna. :D

Nagyjából visszaolvastam.

Köszönöm aki válaszolt a cebion cseppel kapcsolatban.

Havtunde.
Aranyos vagy,hogy igy aggódsz értünk!Miskolci létemre nem is tudom,hogy ilyen gond volt. :oops:

Davallia.
Miket olvasok :!: :!: :?: Hú de izgi!Tessék gyorsan jelentkezni,hogy mi újság van Panda tesó ügyben!

Minden baba tündéri a fényképeken!! :)

A betegeknek jobbulást kivánok!!

And.
Hát anyukám tényleg nagyon bevállalós.Ha bennem fele annyi energia lenne,mint benne akkor már büszke lehetnék magamra.De nincs. :oops:
Legfőképp azért szeretne kimenni,mert 4 éve épitkeztek és nem birja elviselni,hogy kölcsön van a nyakán.Meg persze,hogy nekünk is segitsen,amit én nem várok el tőle,dehát milyenek a szülők!!?
Nagyon sajnálná,ha itt kellenne hagynia minket,de azt mondja,hogy az sem jobb hogy itt néz minket,de segiteni meg nem tud annyit mint szeretne.Bár az ő segitsége felér a világ összes vagyonával :!:
Egyébként vagy magyar családhoz menne,vagy szállodába takaritani.Majd ez eldől ha tényleg mehet.

Más.
Szerintetek normális dolog,hogy még nem jött meg a menszim??Van még igy valaki??

ancsi26

Benianyu,igen ez van nálunk is,mindig felkapaszkodik és lengedezik röhögve a nadrágszáramon,mintha ez olyan vicces lenne innen fentről !
Kisnyul állva se marad meg egyhelyben,az a szórakozása,hogy föl-le áll az asztalnál vagy kádnál vagy valahol és közben ledobál valamit,aztán visszateszi!a fürcsinél engem szivat és kidobálja a hajóját,kihajol és kiált,hogy naháááát kiesett,visszaadnám?na ez is jó móka!:)persze tud toporzékolni is,ha nem veszem fel,vagy nem ér el valamit az asztalon..még a lábát is emelgeti,hátha följebb jut!
nemsokára följebb is jut :shock: :? :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nekem se jött meg még,pedig már nem nagyon szoptatok..

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Csak egy pillanatnyi időm van. épp ezért is csak a végét olvastam vissza. Már én is meg akartam kérdezni valakitől, hogy nem e gond ha még nem jött meg, szülés óta (bevallom őszintén nem is hiányzik annyira :lol: ). de akkor ezek szerint nem vagyok egyedül. Mondjuk Émi még minden étkezés végén szopizik egy kicsit.
Na, megyek is.
Kati & Émi
straubkati

lányok,azon gondolkodtam,hogy a kék oldalakra fiúsanyák,a rózsaszínre lányosanyák írjanak! :D

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia!
Nagy-nagy gratula nektek! :lol: :lol:
Vigyázz Magatokra! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nagyon jó volt a hétvége, csak jól elfáradtam, igazi itthonülő kismamaként elszoktam a nayg menetektől.
Andris a hétvégén elkezdett szabályosan kúszni. Ennek, nagyon örülök, mert tök jól leköti magát azzal, hogy kommandóst játszik egész nap. Nem sok kell neki már a négykézlábazáshoz.
A cukkinit is bepalkózta (egy kis holle rizspéppel felturbózva), husilevest is, kölesgolyót is, de a mai brokkoli az nem a szíve csücske és akkor még finom voltam.
Ma túljártam az eszén, délelőtt nem hagytam aludni, hanem mászattam és csak ebéd után mehetett az ágyikóba, így végre én is aludhattam egy órácskát délután. Annyira kellett már, mint egy falat kenyér. Asszem ez lesz a napirendünk a továbbiakban.

Ma Lili is itthon van mert elméletileg ma kapta volna meg a kullancselleni oltás, erre a doktornéni anyósának a dereka kiakadt(?) és kórházba kellett vinni. Már csak egy-két kört kell lefutnom és kész is leszünk ezzel a projekttel!
Így hát egy kicsit felületesen olvastam át a hétvégi termést, ezért csak egy pár dologra reagálok!

Hari!
Tök jó, hogy jobban vagy! Nem tudom, mit írhattak fel Nked, de engem a dilibogyesz egy tizessel megdobott anno. Ez Neked gondolom jó hír!

Barbi!
Nagyon sajnálom, hogy betegek vagytok, átérzem, mit érzel! Ez a hülye párás idő elmúlhatna már!
Én azzal vígasztalom magam, hogy egy csecsmőnek minden vicc (baci) új, de ha turbó tempóban lesznek túl rajta, akkor hamarabb jöm el a nem betegeskedés időszaka (lécci ne ingassatok meg a hitemben!!!)

Zsóf!
Jobbulást kívánok Bulcsúnak is!

Cinka!
Nagyon helyesek vagytok a képen!

és Zita pocakja, valamint Dani-Beni párosa (különösen a nyelvnyújtogatós) is igen-igen tetszett!!!

ayse

Davallia!
Húúúúúúúúúúú óriási gratula!!!! :D :D :D :D :D

ayse

Davallia.

Hű-ha :!: Nagy gratula nektek!
Dehogy mondom el anyósomnak.Emiatt ne izgulj.Persze,hogy tőletek kell hogy megtudják.
Egyébként terveztétek,hogy ilyen hamar lesz tesója Pandának?
Férjed örül?

Lassan én is kezdem magam beleélni a tesóba.De én azért még várok egy kicsit.

Most lehet hogy butaságot kérdezek,de igy hogy nincs még menszim teherbe eshetek :?:

ancsi26

Ancsi!
Igen!
Egyébként még nekem se jött meg, így én kb az 500. ciklusnapon vagyok!!! :lol:

ayse

Kicsit bővebben: amikor megjön, előtte két héttel már volt/lehetett peteérés és akkor minden esély megvan a teherbeesésre!

ayse

Davallia!
Nagy-nagy gratula Nektek a kistesóhoz!!!!!! :D :D

Ayse!
Köszi :D
Hát ezt én is így gondolom, ha most ilyen sokat betegek, később majd nem lesznek!
Gratula Andrisnak a kúszáshoz.
Leon is pár napja kezdett el kúszni, csak még negyon lassan halad. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Davallia gartulálok!!!!! :D

Cinka, nagyon helyesek vagytok a képen. :)

Összes baba nagyon cuki, nem részletezem ki személy szerint.

Kincsi is elkezdett mászni, főleg akkor, ha valami érdekeset lát. Ahol tud jól kapaszkodni, ott feláll és vigyorog.
Ma a tesó cuccait rámolta ki a polcról.

Ma fog felkerülni a szekrényekre a gyerekzár, mert nagyon szereti nyitogatni.

Azt hiszem nem leszünk sokan a talin, mert sajnos Bubus szerelmünk is beteg, gyógyulást kíván Kincső.

Gyógyuljanak Barbi srácai is.

Szomorú vagyok, hogy ennyien betegek.

Kész van a sprotnikrém is, várja a talira érkezőket.

Hétvégén megint Bágyogszováton voltunk, így nem követtem az eseményeket.

Most csak ennyire futja, mert mennem kell.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Ja és nekem sem jött még meg.
Igaz Kincsi szoopik még.
Annak idején is csk akkor jött meg mikor már nem szopott Ivi.

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Minden beteg babócának jobbulást!Gyorsan-gyorsan! :)

Natinak is "Anya csak egy van" szindrómája van! :)
Állandóan mászik utánnam, ha leülök, már jön és nyújtja a kis kezeit, hogy vegyem fel, ha leülök mellé játszani, az ölembe kuporodik. Imádom, de néha kicsit nehéz így.

Ayse!
Jó lehetett a hétvége! Vasárnap családilag mi is aludtunk délután 2 órát! Nagyon jó volt! :)
Ezzel az oltással nincs szerencsétek! :(

A nem betegeskedő babókat később éri utol minden baci? Esély sincs rá, hogy néhányat megússzunk??

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Davallia, üdv a táborban! :wink:
Gratulálok, vigyázz magatokra!

Nyúlné, próbálj meg mondjuk Mrs Rabbit néven regisztrálni, hátha akkor tehetsz be képet. :lol: (lehet, hogy csak magyarul pikkel Apa a nyúlra)

Sajnálattal olvasom, hogy sok baba, tesó beteg. Gyors gyógyulást kívánunk Nekik!

Ayse, Andris már így belejött az evésbe? De jó!

Majola, hogy vagytok?

Képek már megint szuperek!
Vendég

Sziasztok!

Mi is visszatértünk vidékről. Nagyjából visszaolvastam a termést. Képek nagyon jók megint :D

Kriszta! Sajnos nincs nagy szerencséd a talival, mert mi sem tudunk menni :( Legalábbis nekünk nincs szerencsénk, de látom, mások is vannak így ezzel :( Én elkezdtem köhögni, Balázs is gyanúsan krehácsol, nem kockáztatunk természetesen.

Amúgy anyósom alkotott megint. Nem szoktam szidni, mert nincs vele semmi baj, csak arról feledkezik meg rendszeresen, hogy elmondja: valaki beteg otthon. Természetesen ez olyankor érdekel csak, amikor megyünk hozzájuk. Félúton voltunk hazafelé, amikor telefonált, és eszméletlenül köhögött, és rosszul hallott. Rákérdeztünk, erre lelkesen mesélte, hogy középfülgyulladása van, és köhög, tüsszög, náthás. Beszedett egy tonna gyógyszert, hogy ne kapjuk el... Mire odaértünk, már apósom is köhögött, tüsszögött. Megőrülök ettől! Így is állandóan beteg valaki / főleg Gergő/, és akkor még ők sem szólnak, akik állítólag szeretik, és aggódnak érte. Egyelőre csak én szívok, remélem, a gyerekek nem kapták el!

Amúgy jó volt a hétvége, sok programon voltam, eső kevés volt, hétfőn, amikor szabadtéri programok voltak, kifejezetten szép és jó volt az idő :) Gergő imádta a Makám együttest, nem is gondoltam volna! Keze-lába járt, és vigyorgott ezerrel :)

Gyorsan rövid reagálás, aztán fürdés:

Davallia :) Hatalmas gratula a pocaklakóhoz!!! Vigyázzatok Magatokra!

Juci :) Épp tegnap vesztem össze a férjemmel, hogy ő 11-ig aludt, én fél hétig, és akkor még rám akarja ruházni a vezetést, holott az úton alhatnék! Egyértelmű volt, hogy a srácok alszanak 2 órát legalább, ennyi nekem egy vérátömlesztéssel felérne. Nagykegyesen vezetett végül. / persze nem aludtam valami jól.../
Érdekes, hogy neki minden hétvégén jár pár extra óra alvás, nekem meg soha :(

Barbi :) Sajnálom, hogy már megint betegségről olvasok Nálatok, gyógyulást!

Hari :) Örülök a jó híreknek!!! :) :) :)

Ancsi :) Nekem sincs még mensim, Balázzsal 10 hósan jött vissza.

Ayse :) Örülök, hogy Lili nem beteg, és gratula Andris kúszásához! :)

Nálunk is őrület van, Gergő is egyre anyásabb, ráadásul ezzel egyidőben Balázson kitört a hülyeség. Nagyon sokat hisztizik, pedig nem szokott. És hülyeségeken. A hétvégén volt olyan, hogy álltunk az apjával, néztük, és aggódtunk, hogy vajon normális-e. És nem tudom, mit kezdjek vele. Tudom: türelem, türelem. De egyre kevesebb van :(

Mindenki ordít, megyek...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!
csak egy gyors bejelentkezés.
Davallia
Nagyon - nagyon gratulálunka "Picurkához"!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjt mindenkinek!
Kati&Émi
straubkati

tghzj

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sehol senki? Vége a dupla Vészhelyzetnek ám :D Na, én is húzok a kádba.

Jó éjt!
Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Benianyu, Göndörzsóf, Juci köszi a szíves fogadtatást.
„Anya csak egy van” nálunk már tart egy ideje, de Lujzi még nem tud sem kúszni sem mászni, így ha nem lát, sikerül néha visszafojtott lélegzettel elosonni a háta mögött.
Davallia, én is nagyon gratulálok!!
Levágtuk tegnap a haját, mert már megint nagyon koszmós, de nagyon jól viselte pedig utálja ha macerálom. Ilyen lett.
Kép
zsteri

Jucc!
Köszi :)

Teri!
Nagyon helyes lett Lujzi az új frizurával :D

Davallia!
Igen, nálunk 16,5 hó van a fiúk között, úgyhogy még nincs meg a 1,5 év se. :D
Mi se így terveztük, kb. 2 évet terveztünk, de így sikeredett. :lol:
Igazából én sokkal rosszabbra számítottam, mint amennyi gond volt. Persze ehhez hozzájárul, hogy Leonka nagyon jó kisfiú, szinte soha nem sírt, 2 hósan már 10-12 órákat aludt egyhuzamban.
Meg Nolcsi is jó gyerek, szóval így nem volt nagy gond.
Esküszöm most kezd nehezebb lenni, hogy Leon már nem csak alszik egész nap, mert ő is kiköveteli a foglalkozást magának, így pl. a háztartással nem sokat haladok. :D
Szóval az eleje könnyebb volt, mert Leon szinte csak aludt, így Nolcsival volt időm foglalkozni. Most meg kevesebb idő jut rá.
De talán most már hozzászokott, hogy nem csak ő van, így könnybben is viseli.
Nálatok mennyi lesz a korkülömbség?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

juj,én is gratulálok az új kismaminak!pocakos kismaminak!
:)
eszméletlen mennyire nem szaroztok......azon gomdolkodtam,lehet a babanet is ösztönzőleg hat,hogy sorba mindenkinél jön a következő babuci?
és pusszantás minden új tagnak is!már nem tudom követni,hányan vagyunk....de nagyon sokan
Kisnyúl alszik,ha netalán felkel reméljük el tudunk majd indulni a BKrisztáékhoz!kicsit nyügi,mint mostanában minden nap,de legalább nem csak én halgatom :lol:
na pá

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és Barbi,remélem kö.héten talizunk
gyógyulni,gyógyulni,gyógyulni :!: :!: :!:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt lányok!

Megvagyunk, csak sokat rohangáltunk...Tüncsi nagy rongyász...mindent kipakol!
Egy kedves szomszédtól kaptunk egy nagy szatyor babaruhát, szinte alig használta őket...parsze röktön pakolt...
Kép
Kép

jaaaaaaaa, meg tegnap este nagyon édes volt...fáradt volt nagyon és azt hitte, hogy két cumiujjal hamarabb elalszik... :lol:
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?