Képzeljétek, ma csuklott, rugdosott és sétált a baba a hasamban egyszerre! Volt ám nagy pocakhullámzás! Ilyen még sose volt, de leírhatatlan élmény, az biztos.
Puszi mindenkinek, Liv
2004.06.19 11:49
2004.06.19 12:50
2004.06.19 20:29

2004.06.19 21:33
2004.06.19 22:39

2004.06.20 10:33

2004.06.20 12:17
2004.06.20 16:41
2004.06.20 19:32

2004.06.21 16:04
2004.06.21 16:14

2004.06.22 13:30
Akkor nemsokára mehetsz a genetikai uh-ra is! Megkérdezed, hogy mi a neme?? Sajnos (?)a mi babánk szégyenlösködött, nem mutatta a popsiját! Nekem mostmár egyre többet mozog a babám, ill. jobban érzem!
Nagyon jó!! Ha minden jól megy, holnap megyek Szegedre a dokimhoz és megkérdezem, hogy van -e rá esély, hogy bejussak az uh-ra! Annyire jó lenne, ha ott is megnéznék minden rendben van-e, mert egy kicsit bizalmatlan vagyok az itthonival szemben! Tudom, ez rossz, de már volt velük negatív tapasztalatom! De azért bizakodom, hogy minden ok!
2004.06.22 15:16
2004.06.23 13:10
Gratulálok!! Gondolom mekkora megkönnyebbülés ez most Nektek! Szerintem még a fiacskátok is hallotta, ahogy leesett a kö a szivetekröl!
Ezt már tutira mondták, hogy fiú? Persze azt hiszem, azt könnyebb meglátni, illetve felismerni, mint a kislányt, ugye? Ma nekem is nagy örömem volt, mivel lent voltam Szegeden a dokimnál és elpanaszoltam neki, hogy a 20 hetes genetikaira már nem tudtak idöpontot adni náluk a klinikán, igy itthon csináltattam meg! Csak július közepére lenne hely!
Mondta a doki, hogy azért kérjem azt a jul-i idöpontot is, inkább 2x nézzék meg! Felmegyek az uh-ra, ott a hölgy közli, hogy már csak augusztusra van idöpont!
De azért bevette a kiskönyvemet. Egyszer csak kijön, hogy mégiscsak bemehetek, rögtön szólitanak! Annyira örültem neki!!
A doki mindent megmért, amit csak tudott, a talpacskája pl. 3,6 cm! Mekkora lába lesz ennek a gyereknek??
Ja, és talán kislány! De ez még nem tuti. Ennek a párom örül a legjobban! Persze örülne ö a fiúnak is, de mégis, a kislányok olyan cukik! (Gondolom azért, mert apássabbak!
) Szóval jól sikerült a délelöttöm, remélem a folytatás se lesz rosszabb! Csak ez az állandó gyomor-, illetve nyelöcsö égés nem kinozna! Lassan már ülve kell aludnom!
2004.06.23 21:47

Az orvosom küldött is Apának egy képet a kukijáról

2004.06.24 06:26
Fel a fejjel! Jól emlékszel, én irtam, hogy olvasom a "Megfogantam, tehát vagyok" cimü könyvet. Ez egy icipici kis könyv, kb. fele egészen érthetö, de a vége felé tele van orvosi kifejezésekkel!
Szóval vannak hiányosságaim az értelmezésben, de összegészében érdekes könyv volt! Ilyen példákat hozott, hogy: azok közt a gyerekek közt, akiknek az anyja forradalom, háború idején volt velük terhes, sokkal több a skizofrén, öngyilkos, stb. Szóval a hosszútávú hatásokat emlegette elsösorban.
Aztán tegnap végre bealmáztam és láss csodát, utánna nem is volt bajom! Pedig én ajánlgatom itt mindenkinek, hogy jó az alma gyomorsav ellen, erre elfelejtek venni. Már majdnem vette Renie-t, de a patikában azt mondták, hogy nincs megállapitva terhesekre milyen hatással van. Akkor inkább nem leszek kisérleti nyuszi!
2004.06.24 06:32
Legközelebb már lehet, hogy nem lesz ilyen szégyenlös! Az én lányom egyáltalán nem mutatta meg magát anno, meglepetés volt!
De örültem, hogy lány! A mostani bébi is bizonytalan még, "talán lány, de nem biztos"- ezt mondta a doki. De van még ideje kitárulkozni!
2004.06.24 07:53
2004.06.24 08:39

2004.06.24 10:50
2004.06.24 12:27
Na de minek???
Van benne egy fejezet, amiben az olyan anyukák meséltek az élményeikrők, akik jártak a dokikhoz. Na ez a része még érthető. A könyv további fejezeteihez ajánlanám, hogy végezzétek el az orvostudományi egyetemet. Nekem nagyon száraz és szítelen, tudományos volt az egész. Én azt gondolnám, hogy egy könyv ami egy új kis életről szól, az emberi és kedves. Hát ez nem az. Most, hogy már itt a babuci újra elővettem. Hátha jobban át tudom érezni. De nem. Leginkább azt sugallja, hogy azok a babák akik íly módon vannak kapcsolatban a mamájukkal sokkal okosabbak, inteligensebbek és mosolyogva születnek. Na és akkor az én kisfiam egy bumburnyák lesz???
Szerintem érzik ők dokik nélkül is, hogy szeretjük őket. 2004.06.24 13:30
! Szét röhögtem magam, nem gyöztem figyelni, hogy jön-e valamelyik kollégám, mert tuti hülyének néz. Magamba röhögcsélek!
Miért lenne már szegény kisfiad bumburnyák?
Bocs, de már folynak a könnyeim! Hogy jutott eszedbe ez a szó egyáltalán??
Köszi Neked, már rég nevettem ilyen jót! De igazad van, biztosan érzik igy is a szeretetünket! Meg hát gondolati szinten is beszélgetünk Hozzá (nekem a hangos beszéd ritka, talán majd ha még nagyobb lesz), ha tényleg lehet Vele kommunikálni, akkor ezt is érti!
Valaki megijesztett, hogy nem megfelelö a hizásod? Ne aggódj, biztos pont annyit hizol, mint amennyire szüksége van a szervezetednek. (Pl. nekem 13 éve 26 kilóra volt szükségem
) Biztosan, mert azóta sem adtam le!
2004.06.24 13:43
2004.06.24 17:18

Egy időbe hordta nekem haza az anyu a piacról a vattacukrot. Na erről már azért lemondtam... 2004.06.25 07:07
, hétvégén nem is szoktam kihagyni!
Itt a munkahelyen is már beszéltük a lányokkal, hogy kellene egy olyan szoba, mint a japánoknál! Lehessen egy órácskát szundizni. Csak az a baj, hogy utána még annyira sem lenne kedvünk dolgozni!
), csak már ezer éve nem hallottam! Biztosan van erre is valami idegen szavunk
, és nem ezt a szép, izes magyar kifejezést használjuk! Pedig marhajó! Hát a RR hagyjuk, én egyáltalán nem szeretnék ugy kinézni (bocs a rajongóktól), de ha szeretnék sem lenne rá semmi esélyem. Ahhoz minimum 50 kg le kellene dobni magamról!
(Mondjuk egy 20-25 kiló minuszt nem is bánnék!) De akkor sem tudnék ilyen aszkéta életmódot folytatni!
Csak rá kell néznie apura, anyura!
Annyira jó érzés, hogy mostanában egyre többet érzem a mocorgását!
Ezzel nem lehet betelni! Várjunk csak, majd mit mondok a 8. hónap vége felé, mikor levegö után kapkodok egy-egy jól irányzott rúgása után!!
2004.06.25 09:12
2004.06.25 10:49
Egyebet nem tudok erre, hacsak nem volt különösen finom és hizlaló a hétvégi lakoma!
2004.06.25 11:19
2004.06.25 13:31
2004.06.25 14:11
Pedig akartam
Csak úgy kacag!!! A játék lényege, hogy fekszenek a földön egymás mellett és míg a kutya próbálja nyalni addig a gyerek menekül és közben röhög, de úgy istenigazából
Az a jó, hogy nem szereti, ha az arcát megynyalja a kutyi, mert csikizi. Na meg a kutyám a Balaton vizénél úgyis biztonságosabb
Itt legalább tudni, hogy senki nem pisilt-kakált-vérzett bele a kutya szájába...
Igaz még mindig sokat kell sétálni, hogy teljesen ellepjen a víz, de ahhoz, hogy derékig érjen már nem sokat. De meg kell mondjam egy alig 2 évessel ez nem volt cél úgyse
Igazi kisgyermekes paradicsom lett! A part 3/4 részén egy darab szikla sincs, hanem milimétertől fokozatosan mélyül elég lassan és véigi homokos. Sejtitek, hogy tele volt kisbabával (2 év körüliekkel) homokozócucokkal és mindeféle matracokkal az egész part. Ráadásul hatalmas füves-fás terület fa mászókákkal, olyan hinták vannak (2 baba 2 lap) amik vastag bőrből készültek és van homokozó is külön. Szoval szuper volt, a gyereket ki se lehetett rángatni a vízből
Majd rakok fel képet! 2004.06.25 15:17

2004.06.25 15:41
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|