A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!!

Latom egyre tobbunket erint ez az alvastanitas-tema..
En nem tudom, hogy elkezdjunk e probalkozni, vagy ne. .

Davidnal szerintem egyertelmuen az a baj, hogy nem tanult meg egyedul elaludni, mert mindig ringatva vagy cicin alszik el es ugy teszem le.
Csak nem tudom, hogy ez baj-e.
Mert eddig mar eljutottunk az egy -ketto ebredeshez, es ha ez a tendencia maradt volna, akkor minden ok. Csak most par napja, megint tok gyakran ebred, es csak cicin v ringatva alszik el.

CSak ez a sirni hagyas nekem olyan drasztikus, mert eddig sosem hagytam sirni semmiert..

Meseltek, hogy mik a tapasztalatok? Manka? Ti is elkezdtetek ugye?Majola, ha jol ertem, nalatok siker van, csak a reggeli korankeles maradt meg..
Pruntyi, Te irtad, hogy nem hagyod sirni, de nem veszed ki, jol ertem?

Engem egyebkent annyira nem faraszt egyelore ez a keles-dolog, de lehet hogy most kene elkezdeni, mert kesobb nehezebb?? Vagy van hogy siman elmulik, kinovi a gyerkoc?

na szoval nem teszek fel tobb kerdest, ertitek, minden velemeny erdekel :)

Ppanna es David
ppanna

Ppanna, majdnem... :D Amíg nyűgösködve nyikog vagy siránkozik, addíg hagyom...bemegyek, megnézem beszélek hozzá stb., de ha nagyon túlpörög és már nem tud elaludni, akkor igazi sírás a vége, akkor kiveszem, és mire megnyugtatom, szinte már alszik is...és visszarakom...de ez már nagyon ritkán van...inkább csak a napközbeni alvásoknál.

Kép

Kép
prüntyi

Panna!
Igen, nálunk sikeres volt a tanitás és nem is volt sok sirás, az éjjeli keléseknél tényleg csak 1-2 perc az elején.
A délutáni álvásnál és a hajnali továbbalvásnál viszont van nagy sirás. Julcsi sosem nyekereg vagy siránkozik, ő rögtön belehúz. Én hagyom sirni, de egyszerre maximum 7-8 percet ... aztán kezdődik előről, de előbb-utóbb mindig belátja, hogy én vagyok az erősebb.
Nehéz sirni hagyni, én is csak azért vágtam bele, mert nem birtam tovább és a tesóval rosszul voltam, még kevesebb erőm volt. De most már úgy gondolom, hogy érdemes.

KépKép

KépKép
majola

Pruntyi,
De akkor Tuncsi ejjel mar nem ebred sokszor? Mert tulkepp az egesz onnan jutott eszembe, hogy Davidnak ejjel azert kellek, mert nem tud magatol visszaaludni..

En ha egy percet hagyom sirni es utana kiveszem, akkor rogton elalszik, de a kezemben :?

Ppanna es David
ppanna

Majola :)
Igen, ha nalunk is lenne ilyen nyomos ok, mint pl a kisteso, en is igy tennek..
csak addig filozik ennyit az ember, meg nincs mas amin lehet :D
szoval szerinted nem viselte meg Julcsit vagyilyesmi.. mert David is pont ilyen, hogy egybol "belehuz" :D :twisted:

ppanna es David
ppanna

Majola, a kezdodik elolrol-t ugy erted, hogy 7-8 perc utan ki is veszed?es utana vissza?
ppanna

Jucc! :)

Holnap lesz Bubus keresztelője, úgyhogy aktuális a téma. Kolbásszal töltött karaj. Kacsamell pácolva, megsütve, pác: méz, szójaszósz, reszelt gyömbér, zúzott fokhagyma. Csirkesali: főtt csirkemell kockák, almakockák, dió, mazsola, estleg jégsaláta, de nem fontos, ez majonézes öntettel. Stefánia, azaz egybefasírt.
Pogácsát vehetsz készen is.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Két Lili mondás:

Ebéd közben nézegeti a felettünk elszálló repülőt. Pár perc múlva abból az irányból, amerre az első elszállt, érkezik egy másik. Mire Lili:
- Mi az, már jön is visszafelé??!

A szomszédunkba új lakók érkeztek, az anyukát úgy hívják, hogy Veronika. Mesélem Lilinek, hogy Veronikának hívták azt a fiatal nőt is, aki Jézusnak nyújtotta a kendőjét, hogy törölje meg benne az arcát.
-Tényleg??? Ő volt az??!

ayse

Davallia!
Már akartam is kérdezni, hogy mi újság felétek.
Ez szörnyűűűűű!!!!!!
Mikor lesz vége?

Göndörzsóf!
Ez a menü nagyon jól hangzik!
Hol lesz Bulcsú keresztelője?

ayse

Sziasztok!

Előszöris: most vettem észre az iwiwen: Cleo :) Boldog szülinapot! Merre vagy???

Zsuzsa :) Noszály Sándor: teniszező volt, most már csak edző, amúgy meg volt egy idétlen tévéműsor, ahol ő volt a Nagy Ő...

Zsóf :) Neked is köszi az ötleteket! És holnapra minden jót a keresztelőhöz!
Amúgy többen javasoltátok a kajarendelést, de ott vidéken nem igazán tudom, honnét lehetne, szomszéd városból maximum. Anyósék faluja nagyon kicsi, egy kicsi boltja van, abban semmit nem lehet kapni. A húsokat, sütihozzávalókat is egy közeli városból tudjuk majd beszerezni. Sebaj, ez legyen a legnagyobb baj :)

Van új porszívónk! :D Nagyon örülök neki, igaz, még nem próbáltam, mert nemrég értünk haza, de bízom benne, hogy ennek köszönhetően meg fogom szeretni a porszívózást :) Nagyon jó kis darabnak tűnik.
Zsóf, Ti vettetek végül?

Nem semmi jégeső volt ma Érden! Állt az udvaron egy utánfutó, annak az alja megtelt apró jéggolyókkal...

Davallia :) Én hallottam fél füllel ezt a víz-őrületet, gondoltam is Rátok! / Ancsi, Rátok is!!! / Remélem, hamar megoldódik a helyzet!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Jucc!
Köszönöm szépen! :)

Benianyu!
Valóban eljött az ideje a modositásnak, mától hivatalosan is krisztusi korba léptem :) :( Köszi.

Én meg vagyok, csak ez a hét elég mozgalmasra sikeredett. Az egész a lakáseladás jegyében telt, ami úgy néz ki sikerül is. Persze az igazán mozgalmas időszak még csak most jön, mert igy most kezdünk épitkezni (Zsuzsa, én is nagyon rühellem, hogy nincs hosszú i-m :evil: ) és az elkövetkező 4-5 hónapban átmenetileg apósnál fogunk lakni, ami szintén nem lesz egy egyszerű szitu :?.
Szerdán elutazunk 10 napra Eilatra a Vörös tenger partjára, ami elég nagy királyság, csak egy kicsit aggódom, hpgy hogyan fogja Maja viselni a 42C fokos száraz sivatagi klimát :?: :shock: (magamról már nem is beszélve.. :) )

Davallia!
Én is szeretnék neked gratulálni a kistesóhoz! :D Kicsit én is irigykedem (persze Bodzára, Zsuzsára és Tündére is :lol: ). Megnéztem Panda videóit, hát tündéri ez a kiscsaj, még apának is megmutattam, hogy milyen kis ügyes. :) A viz helyzet miatt viszont nem irigyellek, remélem hamar megoldódik.

Annamami!
Jó, hogy meggyógyultatok és a kis királyfinak is megjött az étvágya. Olyan jó látni mikor tátognak a kajáért, én is nagyon élvezem, ha Maja rendesen eszik.:D

Cinka!
Réka tényleg gyönyörűséges! :) És már igazoltan gyógyitó hatású. :)

Zsuzsa!
Örülök, hogy jobban érzed magad, még olvasni is szörnyű volt, hogy hogy megszenvedted ezt az elejét. De úgy látom a kor-csikból, hogy mindjárt vége ennek az időszaknak. Kitartás! :) Kalapos Julcsika tüneményes. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!

Én is boldog születésnapot kívánok Neked!

ayse

Ayse!
Neked is köszönöm! :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo :)
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!:):):)

És nagyon jó pihenést a tengernél,igazán rátok fér asok herce.hurca előtt!:)

Elárulná nekem valaki(DE LÉGYSZI OLYAN SZÁJBARÁGÓSAN,MINT A MÚLTKOR BAB TETTE :lol: :lol: :lol: ) hogy hogyan tudok szép színes aláírást és lilypie-s csíkot csinálni magamnak???!!!
mer'már fél órája szenvedek és mégsem megy..... :( :( :(
Annnnyira béna vagyok,,,, :( :( :( :oops: :oops: :oops:
Légyszi írja le valaki,hogy pontosan mit gépeljek be,mert menten megüt a guta! :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:
annamami

Annamami!
Köszi. :)
Ha a csikod már készen van akkor a három adott verzió közül a másodikat azaz a: "PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode" -t másold be a profilodban (ami felül a segédletekan belül van) lévő aláirás dobozba és a lap alján nyomd meg az elküld gombot.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Az aláiráshoz elkészitéséhez szükséges infót pedig itt is megtalálod az üzenetiró ablaknál az emotikonok alatt a Beállitásoknál ha rákattintasz a BBCode-ra.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Bocs, ha kicsit zagyván irok, de már elég koki vagyok :roll: Ha megirod, hogy pontosan hol akadtál el úgy könnyebb lenne segiteni. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo!
Boldog szülinapot kívánunk neked!
Remélem a költözés rendben lezajlik majd, sok erőt hozzá! :)
De jó nektek, hogy már mentek nyaralni! Érezzétek jól magatokat! :) 42C fok??? :shock: Húúú, az nem semmi! :)

Jucc!
Kívánom, hogy eredményes legyen ez az akupunktúra! Irigylem a bátorságod! :)
Én is elkezdtem a 90napos diétát. Az első két nap nagyon vacakul voltam, gondolom a szervezetemnek át kellett állnia a délelőtti kizárólagos gyümölcsevésre. Azóta jól bírom és szerencsére, tényleg a tej mennyiségét sem befolyásolja.
Mi is nemrég vettünk új porszívót, azóta én is szeretek porszívózni! :) Apa szerint nagyon jó vétel volt, mert korábban mindig őt kértem meg, hogy csinálja meg, mert én annyira utáltam. :)

Penna!
Mi is rászántuk magunkat az alvástanításra és rövid idő alatt nagy eredményeket lehet elérni. Sajnos sírás nélkül nem fog menni és amíg nem érzed úgy, hogy nem bírod tovább az éjszakázást, szerintem, ne is kezdjétek el, mert valószínűleg nem fogod tudni elviselni a sírást! Korábban Nati sem tudott elaludni egyedül és éjszaka is gyakran ébredt, mára elértük, hogy szopi, ének után egyedül alszik el az ágyában és zömmel végigalussza az éjszakákat.
A nappali alvásokkal nekünk is gond volt, ott valahogy nem akart működni a módszer, de próbálkozunk és lassan ott is sikerrel járunk.

Zsuzsa!
A könyv szerint a módszer bármelyik ébredésnél alkalmazható, bár a teljes siker szerintük csak úgy érhető el, ha minden ébredésnél a módszert alkalmazod.
Nati is 6 után ébred kicsivel és 7 után már vissza kell tennem aludni, de én lehet, hogy inkább azt próbálom ki, hogy napról-napra később veszem ki az ágyából.
De miután este 7.30-tól alszik, az is lehet, hogy reggel 6-ra megszomjazik, vagy éhes lesz? :roll:
Julcsika nagyon édes a képen! :)
Azért, ha jobban leszel és van kedvetek egy szigeti sétához, szólj, jó? :)

Davallia!
Én is láttam a híradóban, hogy mi zajlik Miskolcon, gondoltam is rátok! Remélem gyorsan rendeződik a helyzet, mert így biztos nem lehet könnyű! :cry:

Ancsi!
Ti hogy vagytok????

Zsóf!
Gratulálok Bubusnak a keresztelőhöz! Szép időtök lesz! :)

Annamami!
De jó, hogy Mazsinak ilyen jó étvágya van!
Az a szer, amit régen pocifájásra kapott (valami p betűs, ugye? :oops:) minek minősül? Gyógyhatású készítmény, vagy gyógyszer? De ugye nem antibio? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Cleo, boldog szülinapot neked! És nagyon jó nyaralást!

Panna, én Julcsit nem veszem ki az ágyból, csak lefektetem (mert állva sir :shock: ). Olyankor kicsit elhallgat, aztán kezdi előről, de mindig kicsit kisebb meggyőződéssel. És azt veszem észre, hogy csak pár nap az egész, megszokja. Az esti szoktatásnál egyszer sirt 25 percet, aztán már csak keveset. A hajnalinál és a délutáninál rosszabb a helyzet. De! Ma hajnali jelentés: fél 6-kor kelt, mint tegnap, aztán halkan!!! sirdogált, bementem, lefektettem, ez ismétlődött 5 percenként, kábé négyszer, és aztán szépen elaludt, negyed 8-kor kelt csak fel. Ez is azt bizonyitja, hogy képes aludni, csak meg kell rá tanitani.

Andi, köszi az infót. Milyen az, hogy lassan haladtok? Én úgy veszem észre, hogy Julcsinál csak a teljes határozottság jön be. Szivesen megyek majd a szigetre, de sajnos még nem mernék elindulni, mert éppen a sétaidők a kritikusabbak.

Ayse, Liliszáj :) Úgy várom már, hogy Julcsi is mondjon ilyeneket! Micsoda szomszédaitok vannak :lol:

Davallia, nekem is sokszor eszembe jutottál a viz kapcsán. Remélem, javul a helyzet, addig is nagyon vigyázzatok, jól teszed, hogy ásványvizben fürdik Panda.

Annamami, innen próbálod letölteni? http://lilypie.com/

KépKép

KépKép
majola

Davallia, Ancsi!
Nekem is rögtön eszembe jutottatok amikor láttam a TVben a miskolci képeket. Borzasztó egy helyzet, remélhetőleg hamar megoldódik.

Killer-Bendegúz köszöni a bókokat mindenkinek! :)

Ayse!
Valami megérzés volt, hogy bejön Neked az ilyen "kicsivagyok de féljéltőlem mert killerkedniistudok" feeling. :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok.

Jaj,de aranyosak vagytok,hogy aggódtok értünk!!
Nem vagyunk otthon,kint vagyunk anyukáméknál itt talán még normális a viz.Most unokatesómtól irok.
Este már megyünk haza és fogalmam sincs hogy mi lesz ezzel a viz dologgal.De ha nagyon durva,akkor lehet,hogy jövünk vissza anyukámékhoz.
Én igy se főzni se fürdetni nem merek.Ez borzasztó! :cry:

Na megyek mert Melivel sétálunk és lassan ebédidő is van.

Amint tudok jelentkezem.

Puszi nektek.

ancsi26

Panna,
Szerencsére (kopp, kopp, kopp) az utóbbi 2 hétben kb 4 x kelt fel éjszaka és kellett bemennem hozzá, és ő is rögtön négykézlábra áll, vagy felül, ha nagyon felébred...most éjszaka pl, hallottam, hogy felkelt, de nem sírrt hanemjátszott...nem volt erőm felkelni, és a végén már csak reggel ébredtünk. Nálunk nagyon bevált a hüvelykujj!!! sokszor stikában látom, hogy amikor felébred megtalálja az ujját és már szinte alszik is!

Kép

Kép
prüntyi

Cleo, Boldog Szülinapot!!!

Kép

Kép
prüntyi

Prünzyi, Majola, Duda, :)
Nagyon szépen köszönöm , a hozzászólásokat alvástanitás témában. Azt hiszem előbb utóbb mi is ki fogjuk próbálni, de ahogy Duda is irta, valószinüleg megvárom mig beérik az elhatározás, mert enélkül nehéz határozottan végigcsinálni.
Bevallom, elsőre nekem nem tűnt túl humánusnak a módszer, de látom, hogy sokatoknál jól működik. És ahogy már irtam, Dávidnál tök egyértelműen az a gond, hogy egyedül nem aludt el még soha, magától pedig nem fog.
Majd beszámolok, ha elkezdjük.

Remélem hamar rendeződik a helyzet Miskolcon, kitartést mindenkinek, akit érint!!

Ppanna és Dávid
ppanna

Prüntyi, bocs :)
ppanna

hogy el ne felejtsem!
Boldog szülinapot szépséges Majácska gyönyörűséges Mamájának!!!!!:)

mi most egy időre eltününk :wink: ,csak gonadoltam elköszönök!
jövő hét utáni héten meg akkor tali nálunk,de most tényleg!
akkor legyen az is kedd?
Cleo és Majácska akkor nem is jön,mert sivatagoznak? :(
viszont mondenkit várunk szeretettel!ha nem jó a kedd szóljatok és vitassátok meg egymással!nekem csak a péntek nem jó!
(ja és Harinak ne szóljatok! :wink:
azért majd el ne feljtsünk neki mélt küldeni,hogy tudjon róla.....de majd tali után :lol: :lol: :lol:

Kisnyúlnak kibújtak fölül is a fogai....VÉGRE!!!!!már olyan ronda volt és nyüglődött is!
amúgy jól van,remélem élvezni fogja a pancsolást velünk....és miért ne élvezné!
8)
mentem is,mert rengeteg dolgom van még,puszi nektek és ne felejtsetek el!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Cleo,Majola :):):)

Köszönöm!:)
A csík már megvan,mostmár csak színes aláírást nem tudok.
Azt szeretném,hogy Annamami(sárga)&(zöld)Mazsi(sárga)
De nem megy.:(
annamami

sziasztok!
nekünk nagyon zsúfolt hetünk volt. egyrészt kicsit betegeskedünk még mindig (orrfolyás), másrészt szerda óta minden nap alszik nálunk vbalaki, és vendégesdit játszottunk. jól elféradtunk mindketten apával, de azért jó, hogy találkoztunk régi barátokkal.
ma este meg úgy néz ki színházba megyünk, mert még a múlt héten a húgom vett nekünk jegyet, hogy vigyázhasson Esztire :D de mi annyira fáradtak vagyunk... azért megyünk :)

elkezdtem visszaolvasni egy pár oldalig jutottam csak, azt látom, hogy Nyúl család megy magát áztatni :) érezzétek jól magatokat!!! (mi szept. végén megyünk :) )

és végre van új kismamink :D :D :D nagy gratula jó egészséget kívánok Davallia!!! a video nagyon tetszett, apának mindig megmutatom a Pandás képeket, annyira aranyos :D asszem nemsokára nálunk is lesz ilyen mutatvány :)

és nekünk is van egy fogkezdeményünk!! véletlenül megláttam, hogy lyukas az ínye, aztán meg hallottam, hogy nekikoccant a pohárnak. eddig is tömött mindent a szájába és nyáladzott, de most pláne :)

Andi!! ne haragudj, hogy nem írtam mélcímet a múltkor, egyszerűe elfelejtettem :( én nem tudom most mit tegyek alvásügyben.
Eszti esténként szopival alszik el, vagy szopi után büfiztetés közben, magyarul ringatva, kézben. én most nem bírnék ordítást hallgatni, apa meg csak úgy tudja csinálni, ha max 20 percenként megy be, szóval most épp elfogadható a helyzet. persze éjjelente sokszor ébred, és mindig cicin alszik vissza, 2-4-5 alkalommal, így alszik 7-9 órát. napközben meg kb 3 órát 2 részletben. nemsokára fel fog állni, és ha már szopi sem lesz, akkor nagyon nem tudom mi lesz az alvással, mert Eszti is hirtelen belelendülős típus (már nem emlékszem Majola hogyan fogalmazott, de találó volt)

Annamami, olvastam, hogy Mazsi rózsahimlős lett :( :( :(, szegényke :( :( :( :( :( :( , jó, hogy már nagyjából túl vagytok rajta és ilyen jó az étvágya!

apa vett vizilabda világkupára bérletet (nekem is :) ), úgyhogy jövő hetünket ez fpogja meghatározni. meg opersze a foci vb. annyira élvezem........

a végén egy tanácsot kérnék: Eszti 2 hete volt lázas, azóta taknyos, kb egy hete nasivinezünk, de még mindig, és gyakran a szopit is zavarja, néha az alvását is, de azért jó a kedve, amikor fennt van nem venni észre rajta, nem is akell annyit szívogatni. a doki néni azt javasolta, hogy antibigyós szemcseppet keverjek össze orcseppel és azt csöpögtessem helyileg az orrába. hallott már ilyet valaki? ha van tapasztalat, vélemény, érdekelne! köszi

Ancsi, Davallia, remélem hamar rendeződik a helyzet Miskolcon!!

KépKép
KépKép
and

And, jó, hogy jöttél :)
Julcsi is sokáig volt náthás, aztán egyszer csak elmúlt. A vége felé Cebion cseppet adtam neki, lehet, hogy attól.

Ma betöltöttem a 12. hetet (a vonalzóm le van maradva 1 nappal) és ennek örömére egész délután hányok. ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom.
Szerencsére itt volt apukám, aki lekötötte Julcsit, akinek meg amúgy is nagyon jó napja van, egy rossz szava sincs (kivéve a délutáni alvásnál).

Hé, már mindenkinek van foga, csak Julcsinaknincs még nyoma sem?

Annamami, aláirásban nem vagyok jó, sajnos.

KépKép

KépKép
majola

Annamami!
Ez nagyon jó hír, hogy Mazsi rákapott az evésre! Akkor használt a pár nap szünet?

Cleo!
Sok sikert a költözéshez! Mi is anyósomnál laktunk. Két évig, de ő viszont nem volt ott (menet közben alakult így). Amikor költöztünk, akkor még nem tudtuk, hogy így lesz, ezért azt mondtam magamnak:
Most akkor nagy levegő!!!!

Duda!
Ügyes vagy, hogy elkezdted a diétát! Én is kokettálok vele. Egy bajom van: pontosan a reggeli. Neked nem fájdul meg a fejed, ha nem eszel???

Márti!
Igen tetszik a tökéletes ellentét, a nyílvánvalóan édes-bájos Bendegúz és az arckifejezés között! :D

And!
De irígyellek a progik miatt!!!
Nálink Apa táboroztatni viszi a ygerekeket jövő héten, úgyhogy egyedül két gyerek, háztartás... :evil: :evil:
Én egy Garrasone nevű cseppről tudok, ami antibigyós és egyben szemcsepp és orrcsepp. Andrisnak még nem adtam, Lili már gyógyult tőle régebben.

Főzőcskéztem ANdrisnak tökfőzeléket csirkehusival, kaporral, hagymával (új botturmixszal keverve). Nem azt mondom, hogy falta, de lóstolgatta és néha még a száját is litátotta az újabb falatért.

Nálam bekopogtatott fejfájásapó... :evil: :evil: :evil:

ayse

Majola!
Én átvenném a szenvedéseid felét, ha lehetne!!!

And!
Gratula a fogacskához!

Andrisnak megjelent egy fehér pötty a felső fogsorában, a szemfog helyén (eddig egy foga van lennt). Most azon töprengek, ez fog, vagy ciszta?

Tünde!
Nálatok is ilyesmi volt a sorrend, Zitának hogy nézett ki?

ayse

Ayse! :)

Ez csak a menü töredéke volt. :) Itt volt a keresztelő Budakalászon a református templomban. Sokan voltak, de így is csomó kaja maradt. Nagyon jól sikerült, igaz nem mindenkivel tudtam rendesen beszélgetni. Bubus tök jól elvolt a templomban is, pedig a lelkész kb. fél liter vízzel öntötte le, ő pedig hang nélkül tűrte. :D Aztán annyira dumált, bugyborékolt, hogy kimentem vele, mert nem lehetett hallani a prédikációt. :D

Jucc! :)

Vettünk porszívót, Daewoo RC4006B-t. Sokkal jobban szív, mint a régi, porzsák nélküli, és jobban jön utánam, ha húzom, nem kóvályog. Ti milyet vettetek?

And! :)

Gratula!

Zsuzsa! :)

Én mindkettővel 14 hétig voltam rosszul, na nem annyira, mint te, de utána elmúlt. Úgyhogy van remény. :)
Bubusnak sincs még foga! :D

Le vagyok maradva. Kinél lesz tali kedden? Most épp nem beteg senki. Jó lenne elmenni.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Zsuzsa!
Jaj, te szegény, annyira sajnálom, hogy ennyit szenvedsz! :(
Remélem most már hamarosan jobban leszel! :)
Alvás: Valahogy Nati nem akarta megérteni, hogy nappal is egyedül kellene elaludnia. Iszonyatos sírásokat csapott, én meg úgy voltam vele, hogy bármit is mond a módszer, amíg éjszaka alszunk, én nem erőltetem a dolgot.
Azért néha, amikor láttam, hogy nagyon fáradt, próbálkoztunk és most ott tartunk, hogy az esetek 80%-ban percek alatt elalszik.
Ha viszont rosszul mérem fel és még nem elég álmos, nagy sírás várható. Ilyenkor nem is erőltetem a dolgot.
Te reggelente, mikor Julcsika felébred, úgy látod rajta, hogy még álmos? Nati tágra nyilt szemekkel magyaráz az ágyában, mégis alig egy óra múlva újra aludna.

Davallia!
Jó étvágyat neked! :lol:

Zsóf!
örülök, hogy jól sikerült a keresztelő! Bubus nagyon bátor! :)

Ayse!
A fogyókúra első két napján elég vacakul voltam, nagyon gyengének éreztem magam és a fejem is fájt. Egész addig, amíg Márti nem jelezte, hogy neki is fájt a feje, meggyőződésem volt, hogy nekem amiatt fáj, hogy nem ettem, csak gyümit.
De lehet, hogy csak a front miatt volt. Tegnap gyümölcsnapom volt és tök jól voltam. Valahogy átáll a szervezet, nem is vagyok annyira éhes és kívánós sem. :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami!

Ezt másold be az csik kódja alá, csak szóközök nélkül:

[color = orange]Annamami[/ color][color = green]&[/ color][color = orange]Mazsi[/ color]

Igy fog kinézni:
Annamami&Mazsi

A sárga helyett narancssárgát irtam, mert az nem látszana túl jól, de a szineket te is kedvedre variálhatod a kódon belül.

Még jövök, csak most fürdetéstime van. :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Kééééépzeljétek! Megvan az első fogacska!!!! Hurrá! Már több mint kilenc hónaposan illett neki előbújnia. Még csak a recés szélét érzem alul az ínyén, de tagadhatatlanul fogacska! :)

Végre van mire fogni, hogy mi baja a gyereknek, ugyanis Zsuzsa alvókája két nappal ezelőtt elromlott. :evil: Pedig már milyen büszke voltam magunkra hogy ilyen tuti jó rendszert csináltunk, azt kisasszony fogja magát és elromlasztja. :evil: Eddig ugye ha fel is ébredt éjjel, szopival gyorsan visszaaludt. Hát most nem elég, hogy 2-3 óránként ébredt (hajnal felé még gyakrabban is), de mindezt úgy csinálta, hogy hasra fordult, négykézlábra állt, és elkezdett vinnyogni. Ha visszaraktam hátára hogy szopizzon még, akkor addig tekergett, amíg újra meg nem oldotta a négykézlábra állást. Én meg már kóvályogtam a fáradtságtól. Hálistennek napközben tudtam vele eleget aludni, mert szinte le se akart szállni a ciciről. Lehet hogy mivel meg fog jönni, most kevesebb is van. Szóval extra nyűgi pár napunk volt.

Most már hogy előbújt a fog, ugye már jobb lesz a kedve???

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Davallia, én még nem gratuláltam (ezeréve nem írtam), de most pótolom:
Gratulálok az új jövevényhez!!
És élvezd a büntetlen bűnözést!
Kép Kép

Olyan lusta vagyok írni, pedig amikor olvasom a hozzászólásokat, meg nézegetem a képeket, annyi mindent akarok írni, aztán meg sorban elfelejtek mindent :? .

Majola, küldöm neked a pozitív energiákat!

Zsuzsának meg nagy gratula az egyfogúsághoz!

Andi, én is gondolkodom a 90 napos kúrán, 9 hónapot engedélyeztem magamnak a szülés után, ami hamarosan lejár, és már nincs több kifogás.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Davallia, nekem már nagyon régen volt a szülinapom. És soká lesz megint :) Cleónak van :(
De jó neked, hogy semmi terhességi tüneted nincs, az étvágyat leszámitva. Bár két tányér húsleves nekem hétköznapi adag :oops:

Andi, Julcsi egyáltalán nem látszik álmosnak hajnalban, de én úgy gondolom, hogy annak kellene lennie (és én viszont igen csak az vagyok) és eszerint cselekszem :evil:
Ma reggel már csak nagyon erőtlenül sirdogált, igaz, 20 percen át nem tudott visszaaludni :cry:
Nap közben másfél órát alszik összesen, délután, és azt is megszakitja egy sirással. Hihetetlenül kicsi az alvásigénye :o

KépKép

KépKép
majola

Majola, Julcsibaba gyönyörű! Elárulom, ha Kistesó megfelelő nemű lesz, akkor névrokonok lesznek! :wink:

Juci, miért nem kelted fel Apát? Én nem voltam rest (felkelteni), ha másnap nem dolgozott.

Mea, garatulálok a felálláshoz?

Davallia,
remélem, mire írok, már jobb a helyzet Miskolcon vízügyben.
Én is elgondolkoztam, mit csinálnék hasonló esetben.
Panda igazi királykisasszony, ásványvízben fürdik. Mondd, hogy Evian, ugye? :wink:

Cleo, boldog szülinapot!

Annamami, én megcsináltam itt az aláírást, aztán átmásoltam (ctrl-C és ctrl-V-vel) a profilba. De jó, hogy megjött Mazsi étvágya a szilárd kajákra is!

Ayse, sajnos nem tudok Neked segíteni, mert amikor bekukkoltam Zita szájába, hogy van-e újabb foga, akkor már a pöttynél jobban kint volt, tehát egyértelműen látszott, hogy az fog.
Nem lehet, hogy afta, ha nem fog? :?: :shock:
Vendég

Majola, nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen cefetül vagy! :cry: Én most a hétvégén jól voltam, remélem, így is marad.
Egyébként ha kimásolsz egy í betűt, akkor hozzá lehet társítani egy általad kiválasztott billentyűhöz, ctrl vagy vmi más lenyomásával együtt. Asszem...
Nekem nagy szerncsém van Zitával, Ő napközben 5 órát alszik, és éjszaka sincs gond. :)
Vendég

Lányok, titokzatos Rheus hogy eltűnt, nem? most vajon melyik topikba írogat? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Davallia!
Egészségedre!
Köszönöm a hessegetést!

Duda!
Nagyon jől hangzik, amit a fogyókúráról írtál! Megírod, ha van már erdménye?

Sildike/Barbi/Kuha!Nektek hogy válik be?

Sildike!
Minden OK?

Havtünde!
Én is gondoltam az aftára, de nem egyértelmű. Majd meglátjuk!

Hajnalban levittük Apát a buszhoz. Visszafelé átszaladt előttünk egy óriási nyúl!
A fejem még mindig sz.r. Nem lehetne egy folytában jó idő???? :evil: :evil:

ayse

Jó reggelt!

Utólag is köszönöm mindenkinek a köszöntéseket! :D

Davallia! :D
Nyugi nem vagy gyagyás csak pocakos! És ez igy van jól! :lol:

Annamami!
Látom, hogy próbálkoztál az aláirással. Jól csináltad kivéve, hogy rossz zárójelet használtál. Nem azt kell, hanem a szögleteset, ami ugyanazon a billentyűn van alul. :)

Tünde!
Na, most én is úgy kezdtem az üzit, hogy Zita!, de még időben kapcsoltam. Tényleg lehet benned valami Zitás. :D Szóval itt csöndben irigykedek, hogy Zita 5 órát alszik napközben, elég királyság lehet, igy már értem, hogy hogy van időd ennyit netezni. :wink:

Roki!
Gratula a foghoz! :) Pont tegnap néztem, hogy Majának is nagyon be van dagadva felül középen, de meg se nyikkan és nem is nyáladzik, remélem tényleg ilyen egyszerű lesz :roll: (már csak azért is mert pont most utazunk nyaralni). És akkor háromfogú lesz. :D

Duda!
Kitartás a fogyókúrához. :) Én még mindig abban a fázisban vagyok, hogy akkor majd jövő hétfőn kezdem. :lol:

Jucc!
Sok fogyókúrát kipróbáltam már, de érdemben csak az akkupunktúrás működött, pedig tök szkeptikusan kezdtem bele én is egy barátnőm unszolására. Sok sikert! Ha abbahagyom a szoptatást én is újra belevágok. :) (és nem csak a" jövő héttől" :lol: ).

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Kertészekedünk még mindig ezerrel, úgyhogy gépelni is alig tudok, mert a kisujjamban is izomláz van :D:D:D

Csak annyit szeretnék mondani, hogy:

Jobbulást a gyengélkedőknek
Kitartást a kismamáknak
az akármilyen naposoknak meg Sok Boldogot!!! :lol: :lol: :lol:

Ja, és Davallia :!:

Bocs, de nem tudom szó nélkül megállni a kistesós vonalzódat... ugyanis ami oda van írva, az azt jelenti, hogy az Öcsi/Hugi hat hetes terhes :D:D:D:D:D
Javítsd ki, plz, mert ez így elég brutálmetál :twisted:

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Nyúlné!
Igen, sajna igy lemaradunk a taliról, pedig Maja már nagyon készült az ő speciális félkönyékenbillegős Kisnyúlelcsábitós mutatványára, de majd akkor legközelebb. :D Netközelben leszek kint is, úgyhogy rengeteg talisképpel kárpotolhatóak leszünk! :wink: :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Annamami,

Cleo hozzászólásához még annyit, hogy a szögletes zárójelet az AltGr+F, valamint az AltGr+G billentyűk együttes lenyomásával is megjelenítheted!

AltGr+F= [

AltGr+G= ]

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!
Most látom, hogy Máté ma 8 hónapos! Boldogat neki is! :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Boldogot :oops:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Cleo :shock:

Tényleg :oops:

Köszönjük szépen :)

Ppanna!!!

DAvidnak is boldog hófordulót!! :D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok.

Van egy ici-pici időm! :)

Cleo!
Utólag is nagyon boldog szülinapot kivánunk!! :)

Vizzel kapcsolatban.
Reggel már olyan hireket mondtak,hogy van olyan ember aki olyan fertőzést kapott ami emberről-emberre is terjed,vagyis cseppfertőzéssel.Hát marhajó! :(
Igaz ahol mi lakunk állitólag nincs baja a viznek,de én ebben nem nagyon bizok.
Most inkább üveges kaját adok Melinek és mi is ásványvizben fürdetjük. :?

Képzeljétek sikerült videót csinálnom :!: :shock:
Igaz Davallia segitségével,de csak összejött!!
Davallia!
Köszi mégegyszer! :)

http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... ABA582.flv

ancsi26

Tünde!

Köszi a hiányolást! :) Nem írok egyik topikba sem. Ide is azért nem, mert hát tudjuk, kedves fogadtatás ért :( .
De azért jó, hogy valakinek hiányzok :).

Rheus
rheus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?