A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sis:)

Koszi, nektek is!!!
Ereszd el-a-hajam lesz nalatok is? :lol:
Mondjuk a Te frizkoddal konnyu :) :)

Ppanna es Dávid
ppanna

Ppanna :lol: :lol: :lol:

Jó hogy szólsz, be kell jelentkeznem a fodrászhoz :twisted:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaj,már régen akarok kérdezni tőletek valamit,csak mindig elfelejtem! :?

Szóval szerintetek mikor kell a babákra rendes cipőt adni?Mármint ilyen siesta,asso stb. félét.Mert ugye már sokat állnak,lépkednek.
Ti már vettetek ilyesmi félét :?: :?:

ancsi26

Sziasztok!

Dejó, végre nyárias az idő! Tegnap strandoltunk egy istenit :) Apa és Balázs persze megfürdött a tóban, nekem hideg volt.

Zsuzsa :) Gergő is fogatlan, de úgy látom, egyre kevesebben maradunk!

Zsóf :) Mi Zanussi porszívót vettünk, a legalacsonyabb fokozata erősebben szív, mint a régi. Tegnap kipróbáltam, imádom :) Ez is porzsák nélküli. / az a vicc, hogy ahogy nézegettük a választékot, megegyeztünk, hogy Hepa szűrőset veszünk, az eladó közben elmagyarázta, mennyire jó a porzsáknélküli, erre ezt választottuk, csak arra nem figyeltünk, hogy ez nem Hepa szűrős, csak mikrofiltere van. Sebaj, még így is ezerszer jobb a réginél/. Gratula Bubusnak a keresztelőhöz, nagyon ügyes volt!

Cleo :) Köszi a pozitív visszajelzést/megerősítést akupunktúra ügyben! Örülök, hogy Neked is jó volt! Egyébként már nekem is sokkal jobb, tegnap óta alig vagyok éhes :) Viszont azt nem tudom, mi lesz, amikor egy-egy hétre elutazunk a nyáron, mert akkor nem tudunk tűt cserélni...

Ancsi :) Édes a videó, kár, hogy Meli arca nem látszik :( De odaképzeltem!
Cipő: Elég sok változat van, mindig mást hallok. Balázs idején mindenhol azt olvastam, hogy a mezítlábazás a legjobb, természetes talajon / fű, föld, homok, és még a szőnyeg, parketta is/ mezítláb, vagy zokniban legyen a gyerek, még ha jár, akkor is. Csak az utcán, betonon használjunk neki cipőt. Szóval, ha már elkezd igazán járni, és sétál az utcán is, akkor kell cipő. Előre ugye nem érdemes megvenni, mert ki tudja, mikor kezd járni, simán kinőheti addig.
Mostanában már hallottam olyat is, hogy a lakásban is érdemes cipőt használni, még ha csak áll a baba, akkor is, hogy tartsa a lábát. Viszont a mezítlábas változat azért jó, mert attól bizony erősödik a talp, a lábfej. Nekem ez a szimpibb, maradok ennél.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Még mi is élünk! :) Csak elég hülye hétvégénk volt, így még readonly is alig voltam. Szombaton tök rossz kedvem is volt, tegnap már jó, de nem voltunk itthon. Képzeljétek, TENISZEZTEM!!! Száz éve után újra! Olyan jó volt!!! Még Beni születése előtt egy héten 3-4-szer is játszottam. Azóta meg szinte alig, de két éve semmit.

Amire emlékszem: :)

Cleo,
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! Mazal tov!
Nagyon irigyellek Eilatért. Mindig imádtam ott lenni, akárhányszor is! Én a 42 fokot is imádom! Nagyon jó nyaralást nektek!!! Tegyél majd fel sok tengerparti képet gyönyörű 2-3 fogú Majácskáról! :)

Ancsi, Davallia,
Remélem, hamar rendeződik a vízmizéria. :( Eviános fürdés :) :) :)

Cinka,
Réka nagyon nagyon szép a képen!!! :)

Zsuzsa,
Remélem lassan tényleg kezded jobban érezni magad. Sajnálom, hogy így megszenvedted az első harmadot. Kitartás!
Kalapos Julcsika nagyon édes!

Duda,
De ügyes vagy a diétával! Hajrá, csak így tovább! Nekem is rá kéne szednem már magam, de nem megy. Annyira imádok enni. :)
Tudom, hogy ezzel a diétával lehet, de még nem érett meg az elhatározás!

Alvástéma
Dani már napok óta pontban 3/4 5-kor ébred. Teljesen éber, megpróbálom visszasimogatni, de esély nincs rá. Ahogy felébred, már áll is fel. Általában fél-egy órán belül sikerül visszaaltatni még egy órára. Napközben nincs gond, ha álmos, bekapja a takaró csücskét és alszik, persze a babakocsiban tologatva, de mi állandóan csavargunk, főleg, ha ilyen idő van.

Márti,
Killer Bendegúzon kifeküdtem. Nagyon édes! :)

Nyúlné,
Nagyon jó pancsikálást nektek!!! Szerencsére szép időtök is lesz!!! :wink: :wink:

And,
Nem Neomicines orrcseppre gondolsz? Nekünk szokott olyat felírni a doktor néni. Hasznos, csak az antibiotikum tartalma miatt 4-5 napig kell használni.
További gyógyulást Esztinek! :) :D

Sis, Ppanna
Boldog hófordulót Máténak és Dávidnak! :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi,
Épp ma vettem elő Daninak Beni első szandálját! De csak akkor fogom ráadni, ha elmegyünk. Itthon csak mezítláb lesz, hogy erősödjön a talpa, lábfeje, ahogy Jucc is írta.
Viszont a játszótéren ki szoktam venni, álldogál a padon, meg a kisházban, már nem szeretném, ha zokniban lenne.
Szerintem, nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen, főleg, mikor már elkezd tipegni benne, rendesen kell, hogy fogja a lábát.
Beni 3 hónapig hordta ezt a szandált és azon kívül, hogy picit le van rúgva az orra, hibátlan állapotban van.
Kép

benianyu

Davallia,
Olvass és írj is! :) Én nagyon jól szórakozom a monológokon, főleg mikor szmáljikkal vannak tűzdelve. :lol: :lol:

Ancsi
Mi is Boldog hófordulót kivánunk utólag Melikének! :D

benianyu

IGEEEEEEN!!!!!!!!
Cleo:):):):)
Istennő vagy!köszönöm nagyon!!!:)
Egyébkénr rendesen zavarbajöttem egy pillanatra,de aztán felfedeztem,hogy ezek a szögletes zárójelek az én billentűzetemen az F és G betűknél találhatóak.
Nagyon jó pihizást nektek,csak osztani tudom Benianyu véleményét!:)
Csuda barnán gyertek ám haza!
Gyönyörű majácska meg legalább három fogacskával!:)
És küldjél képeket!Sokatsokatsokat!!!!

Duda :)
A hasfájás-orvi neve Paparvein oldat,gyerekdokinéni írta fel és nam antibigyó,hanem erős simaizom- görcsoldó.
Kinek fáj a pocija????:(

Davallia:)
Szerintem is írj és olvass!:)
Kismaminak mindent megbocsájtunk és Téged különben is szeretünk még kelekótyán is!:)

Rokica :)
Végre Zsuzsababának is van fogacskája!!!!:)
Éljen!

Mazsi ma 1/2 11-kor (alvás után)bevágott tök jóízően kb.50gr őszibaris almát.:):):)
Aztán cicizett egy csomót.:)
Most meg jókedvően játszik!:)

Amiket kérdezni akartam:

Ti hogyan védekeztek a szúnyogok/rovarok ellen?(szúnyihálón túlmenően,mert az nálunk is van,néha mégis beszöknek a dödgök :twisted: )
Szerintetek lehet ilyen pici baba szobájába olyan elektromos riasztót tenni????
Vagy az káros?hiszen vegyszert párologtat?
Nerm tudom mi lesz velünk a Tiszán!!! :?
A másik,akik már rendszeresen etetik gyümivel/zöldséggel a babáikat:
milyen rendszerességgel cserélgetitek?
úgyértem egyik nap ilyen a másikon oylan?vagy hogy?

Duda,Davallia leírnátok nekem légysz,hogy Nati és Panda miket és kb.mennyit és mikor eszik???
(tudom volt már de plzzzz! :oops: )

na megyek pelust cserélni..........még jövök
annamami

bocsi az elötésekért de sietek..... :oops:

És azt akartam még,hogy:

Tünde:)
Remélem jobban vagy!
És köszi én is nagyon örülök!:):):)

Majola :)
Te hogy érzed Magatokat?????:)
Remélem minden OK.
Julcsika továbbra is gyönyörű!

Semmi esélyem visszaolvasni.............:(
annamami

Zsóf :) Nem tudom, honnét szedtem, hogy Zanussi, Elektrolux a porszívónk! Én is megbuggyantam, pedig nem is vagyok terhes...

Akartam még mesélni tegnap, csak elfelejtettem:
Péntek éjjel fél egykor csörgött a telefonom / persze még fönt voltam/, tesóm hívott. Egyből frászt kaptam, hogy baj van. Mondja is, hogy Peti kórházban van, az intenzíven. / ő a kisfia, 5 éves/. De ne ijedjek meg, nincs nagy baj, inkább csak azért hívott, mert épp elindult az éjszakában gyalog haza, és be van tojva, így talán nem fél annyira :) / otthon már nagyon sírt utána az egyéves kislánya, így apuka alszik Petivel/.
Szóval Peti összeszedett valami vírust, és nagyon köhögött, fulladt is. Minden köhögéses betegségnél így szokott csinálni, nem szoktak belőle ügyet csinálni. Most viszont valamiért megijedtek, biztos durvább volt a dolog, így este kihívták a dokit, aki jól leteremtette őket, hogy felelőtlenek, kórház, stb. A kórházban meg egyből az intenzívre került, inhalálás, branül, abba meg ment a hörgőtágító. Persze azért is harcolni kellett, hogy ott lehessenek mellette. A lényeg, hogy asztmatikus rohama volt, de ez nem jelenti azt, hogy asztmás, de ki kell vizsgálni. Tegnap a tesóm már nagyon ki volt bukva, mert ettől a hörgőtágítótól teljesen felpörög a gyerek, izgatott, alig alszik, és nem lehet ráismerni, annyira megváltozott. Nagyon jól érzi magát, haza se akar menni. / persze jobb, mint ha egész nap sírna, hogy haza akar menni, de ő akkor sem ilyen/. Először haza akarta hozni saját felelősségére, mert már teljesen jól van, de nem meri, mert ez az egyetlen kórház a városban, hova viszi, ha megint baj van? Az intenzíven szombat délutánig volt, az nagyon rossz volt, mert senkivel nem tudott játszani, de azóta vannak játszótársai. Végülis holnap hazamehet. Két évvel ezelőtt a nővére volt ugyanebben a kórházban, akkor még nem maradhatott ott a szülő. Azután nem sokkal meghalt egy kisgyerek ott, mert kikötötték éjszakára, elkezdett hányni, és megfulladt :( :( :( Azóta-ha nagyon akarják a szülők- maradhatnak...
Valahogy ilyenkor méginkább erősödik bennem az érzés, hogy nem viszem kórházba a gyereket, csak ha tényleg egyértelműen nagy a baj. / itt elsősorban arra gondolok, hogy Peti eddig is fulladt, de egy nap alatt túl volt mindig rajta, és nem volt vészes. gyógyszert sem szokott kapni. Most meg felizgatják ezzel a hülye gyógyszerrel, és lehet,hogy csak a dokik látják vészesnek a helyzetet/. Mindegy, csak el akartam mesélni.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc!!!

És mindenki, akit a rozmaringos fokhagymás pulykamell érdekel!

Megjött Apa Angyalszívű Anyukája, úgyhogy itt a pontos recept:

Lapjával kettévágunk egy kb. másfél kilós pulykamellfilét, besózzuk, az alsó lapra baconszeleteket fektetünk, és jó sok fokhagymát teszünk rá. Ráillesztjük a felső lapot, és sűrűn átlapolva befedjük baconszeletekkel. Ha szükséges, hústűvel tűzzük össze, de ügyesen be lehet hajtogatni a széleit, hogy ne jöjjön ki a töltelék.
Tepsibe rakjuk, két fej felnégyelt vöröshagymát, rozmaringszálat, és egy-másfél deci fehérbort teszünk mellé.
Fóliával befedve puhára pároljuk, majd szépen megpirítjuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Ayse!
Máshél hét alatt majdnem 2kg az eredmény! Pedig eszem! :)
Tényleg kibírható!

Cleo, Manka!
Én január óta voltam abban az állapotban, hogy majd a "jövő héttől"!!!!! :lol:
Most már muszáj volt nekilátni! :)

Benianyu!
Hajrá neked is! :) Én is nagy kajás vagyok! :oops: :) :)

Davallia!
Én nagyon bírom a kelekótya hozzászólásaidat és a szmájlikat! :)
Tessék írni! :lol:

Annamami!
Köszi! :) Barátnőm kislánya 9 hetes és a minap nagyot hányt szegény. A doki szerint tiszta görcs volt a pocija és felírta neki ezt a papaizét. Anyukája aggódott, hogy nem-e antibio. :roll:
Szívesen leírom, Nati miket eszik, de lehet, hogy nem ő a te embered, mert mégis csak 3 hónappal idősebb, mint Mazsi. :)
Reggelire (6,30h) csak szopizik, délelőtt (9,30h) egy üvegnyi gyümölcs, ebédre (13h) egy üvegnyi főzelék, délután(16h) egy üvegnyi gyümi+szopi, este (19.30h) kb. 130 ml tejpép+szopi.
Próbálok arra figyelni, hogy változatosan etessem, ez a kaki miatt is fontos. Ő sokszor kap bolti kaját, de van, hogy én kutyulok neki.
Szinte mindent elfogad már! :)

Jucc!
Ez a kórházas sztori döbbenetes! Kikötötték a gyereket????
Eddig is biztos voltam benne, ha kórházba kell vinni Natit, végig mellette maradok bármi áron, ez ezután még inkább biztos!
Sajnálom a tesód kisfiát, de szerintem azért jól tették, hogy kórházba vitték!

Ancsi!
Melike tündéri! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc, :) sajnálom a tesód fiát, hogy beteg, és gyors gyógyulást Neki!
Én 10 évig dolgoztam betegágy mellett, és úgy gondolom, hogy indokolatlanul nem nagyon fektetnek be senkit, pláne gyereket, és pláne nem az intenzívre, hidd el. A másik eset nagyon szomorú, valóban felelőtlenség, de nyilván azért kötözték ki a gyerek kezét, hogy tudjon folyni az infúzió, vagy esetleg zavart volt a tudata. Sajnos Mo-on a kórházakban nincs elég kapacitás arra, hogy minden beteg mellett ott üljön egy nővér.
Hidd el, jó voltam a szakmában, szükség esetén újra tudnám éleszteni a gyerekem (vagy akit szükséges), de ha az orvos azt mondaná, hogy kórházi ellátásra van szükség, nem haboznék, nem tenném kockára az egészségét. Én már lehet, hogy saját felelőségemre nem feküdnék be, de a gyerekemmel nem lacafacáznék, az tuti. És sztem a tesód fiának se azért adtak hörgőtágítót, hogy jól kitoljanak velük, hogy ne aludjon, hanem egyszerűen azért, hogy tudjon normálisan levegőt venni, hogy a teste minden pontjára elegendő oxigén jusson.
Remélem nem haragszol meg, hogy leírtam a véleményem, igazán nem akartalak megbántani. És a végére egy kis ijesztgetés, hogy nem játék az egész: sajnos láttam én már kórházban asztmatikus rohamban megfulladni-meghalni beteget.

Benianyu, azt szeretném kérdezni, hogy akkor ezek szerint nem gond, ha Beni cipőjét adod Danira?
Tesóm is hozott egy halom nem túl használt cipőt a fiairól, és nem tudom eldönteni, hogy ráadjam-e Zitára. Valahol hallottam, hogy mindenki máshogy tapossa ki, és nem biztos, hogy Zitának így kényelmes és jó lenne-e a használt cipő.
De viszont tuti, hogy én a tesóm cipőit hordtam kiskoromban, és nincs semmi baja a lábboltozatomnak.

Rovarírtók: a Babapatikában olvastam, hogy a rovarírtók használata várandósan és kisgyermekkorban nem tudom hányszorosával növelik a gyermekkori leukémia kialakulását. Jó mi? Az nem derült ki, hogy a bőrön használhatóak is ide tartoznak-e.
Vendég

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasnom a hétvégi termést :) !

Ayse, Andi, Tünde, Bab, Juci, Csillam, Annamami, Cleo, Benianyu (remélem nem hagytam ki senkit) köszönjük a bókokat!

Ayse!
Köszi a táblát!
Gratula Andris 4kézlábazásához :) !

Tünde!
Hogy Te milyen jó megfigyelő vagy :) :) :) ! Igen barnult Réka arca. Amikor csak tehetem viszem sétálni, s ha otthon (a Mamáknál) vagyunk, akkor szinte egész nap a levegőn van. A haja is szőkült :) , de ezt nem tőlem örökli, hanem az Apjától :lol: :lol: :lol: . Ő kisgyerekként tejfölfejű :D :P :D volt.
VB.-re tuti megoldást találtál :)
És ha fiú lesz a Kistesó, akkor hogy fogják hívni???

Davallia!
Fiókrángatós Panda nagyon aranyos :) !
Víz :( . Mi is vittünk a tesómnak egy karton ásványvizet.

Zsuzsa!
Kalapos Julcsika kész hölgy, nagyon édes :) :) !
Sajnálom, hogy a közérzeted, még mindig ilyen sz.. :(

Juci!
Marci óránkénti kelése nagyon fárasztó lehetett :( , remélem azért hamarosan javuló tendenciáról tudsz majd beszámolni :) !

Jucc!
Megdöglött porszívó :lol: ! Új porszívó :) !
A kórházas történet nagyon szomorú :( :( :( ! Szegény Peti, remélem mihamarabb rendbejön!

Mea!
Gratula Livi felállásához :) !

Csillam!
Gratula Dávidka kezdetleges mászásához :) ! Tízórai utáni bealvás nagyon édes :D :D !

Annamami!
De jó, hogy már jobban vagytok :) ! Éljen, Mazsi király bekebelezte az alma-banánt, ja meg az őszibarit is :) :) !!!
Én igyekszem minden nap más gyümit adni Rékának. Alma, banán, körte, meggy, őszibari.

Cleo!
Boldog szülinapot!
Gratula a lakáseladáshoz az építkezéshez pedig kitartást! Hol lesz az új házatok? Após merre lakik?
Kellemes nyaralást!

Andi!
Gratula a fogyókúrához :) !

Rókica!
Gratula Zsuzsa 1. fogacskájához :) !

Benianyu!
Tenisz :) :) ! Ehiszem, hogy már hiányzott!

Ancsi!
Melike nagyon aranyos a videón :) !
C.

KépKép
cinka

Tünde :) Dehogy haragszom, inkább köszönöm, hogy leírtad! Én is azt mondtam, hogy nem létezik, hogy indokolatlanul intenzíven lenne, és pontosan arra gondoltam, hogy ha nem is fulladásközeli a helyzet, de bizony fontos, hogy minden szervébe elég oxigén jusson. Csak az is ott van a háttérben, hogy Peti apukája is egészségügyis, igaz, ő idősekkel foglalkozik. Ott rendszeresen előfordul, hogy összecserélnek gyógyszereket, a nővérek felülbírálják az orvos döntését, és mást adnak be, stb. Emiatt tesóm is, én is enyhén szólva bizalmatlanok vagyunk. Az a kikötözős dolog meg azért volt szörnyű, mert a szülők bent akartak maradni, a törvény is megvolt rá, és nem engedték. Ha ott lettek volna, nem történik meg ez. Nem kell minden ágy mellé nővér, a szülőnél erre tökéletesebb személy nem is lehetne. Tudom, hogy maga a kikötözés szükséges lehet, nem is ezzel volt bajom.
Mást nem tehetünk, bizakodunk, hogy ne legyen asztmás, és ezek a rohamok is szűnjenek meg.

Cipő: nem engem kérdeztél, de azért belekotyogok :) : Balázsra még én sem adtam használt cipőt, mert akkoriban mindenhol azt olvastam, hogy nem jó a kitaposott cipő. Most egész mást hallani, állítólag a nem nagyon használt cipők semmi gondot nem okoznak. És tény, hogy mi hárman is egymástól örököltünk, én meg a nagyobb unokatesómtól, és sehol semmi gond :) Szóval én most már szurkolok, hogy Gergőnek legyen mit örökölnie. / más-más évszakban születtek, de remélem, ez nem lesz mindig gond/.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

csak egy gyors beklukk, mert rohanok Liliért, nehogy sírás legyen a vége.

Szalma vagyok brühühühü....de legalább nem kell nézni a focivébét.

Tünde!
Lili egy csomó cipőt örökölt, nem hiszem, hogy baj lenne.
(előszőr még megvettem azt a spanyol csúcscipőt tizenhuszonér', aztán rájöttem, hogy tényleg tuti, de 3 havonta nem fog menni...)

Én is majd a jövő hétfőn...
(a hugom 2 hó alatt 10 kilót fogyott most a saját módszere szerint, lehet, hogy az lesz a befutó)

Duda!
Azért várjuk a további beszámolót is, hogy hosszútávon os sikeres-e ez a kúra!
Tök jó, hogy Nati már így eszik, emlékszem a szájzáras időszakra (ven remény?)

ayse

Benianyu!
Mért volt rossz a kedved? Akarsz róla beszélni? :D

ayse

SZIASZTOK LÁÁÁÁÁNYOK!

Élünk ám még, és nem is költöztünk el, meg semmi, csak fullon pörgünk.
Csak a mai nap: Apa 30. szülinapja, Lacikának jön a foga, nekem fáj a fejem és rakják a térkövet a garázsbeállóhoz, meg a járdához.

Bazsinak istenkirály napja van ma ugyanis már kétszer fordult a konténeres autó és egész nap forog a betonkeverő. Ráadásul mindezt Dórikáéktól nézi a medencéből.

Nagyvonalakban az elmúlt napokról:

Az egri hétvége pont olyan volt, ahogy terveztük. :P :oops:

A múlt hét elején elkóborolt Marcipán és azóta sincs meg. :( :twisted: Viszont szombaton valaki, aki nem olvasta el figyelmesen a hirdetésünket berakott a kertünkbe egy kiskutyát. Baromi ronda, mops és palotapincsi keverék. Úgy megy mint a Gyúró-gyurik, akik nem tudják lelógatni a karjukat akkora a bicepszük. :lol: :lol: Nagyon jófej kiskutya és imádja a gyerekeket. Egyenlőre itt marad, amíg a Marci nem kerül elő utána meg majd meglátjuk. Talán meglesz a gazdija neki.

Elég sűrűek a napjaink, múlt héten a dédi is itt volt, úgyhogy nem nagyon tudtam írni, csak olvasni.

Hétvégén Balcsin voltunk egy buliban szombaton, vasárnap reggel pedig jöttünk haza, mert tegnap volt apukám szülinapja is.

Minden baba nagyon édes.

Davalia
Nagy nagy gratula.

Cipő

Most nem tudom, hogy mennyire merjem elhinni, amit leírok, de hétvégén egy gyógypedagógus csajszi is volt a bulin és a következő dolgot mondta. Számomra roppant furcsa.
A diszlexiás gyerekek 99 %-a nagyon korán kezdett járni 8-9 hónaposan és egyáltalán nem kúsztak-másztak. Állítólag kimutatható kapcsolat van a kettő között.
Ráadásul még állítólag ha az ember cipőt ad a gyerekére az hamarabb el kezd járni. Ez sem tudom, hogy mennyire igaz, vagy nem.
A végső konklúzió az volt, amit én is alkalmazok, de egyáltalán nem ilyen megfontolásból, hogy csak ha nagyon muszály akkor adjunk a kicsikre cipőt. Nálunk Bazsi ilyenkor már az utcán is mezítláb rohangál.

Most futok tovább. Talán holnap már jobban lesz időm írni.

Pusszantás.

Barbi
A vasárnap is jó lenne nektek?

Kép
Kép Kép
sildike

Rajta Ayse, ki vele, mi a hugod módszere :?: :?: :lol:
90 napig biztos nem csinálom a kúrát, mert csak 5kg-t szertnék fogyni. Remélem elég lesz 4-5hét is! :roll:

Hidd el, Andrisnak is megjön majd az étvégya! Látod, Natinál is nehezen kezdődött a dolog, ma meg már leordítja a fejem, ha nem kanalazok elég gyorsan! :lol:

rovarírtók: most én is azt olvastam, hogy lehetőleg semmit ne kenjünk a gyerekre, mert nagyon irritálhatja a bőrüket.
Mit szóltok az ultrahangos szúnyogriasztóhoz? Ismeri valaki?

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc,
Sajnálom a tesód kisfiát! Jobbulást neki! Dani is hajlamos sajnos asztmatikus rohamra, legutóbb tegnap este volt neki. :( Ez maradt vissza a múlt heti kisebb náthából. :(
A kikötött kisfiú esete borzasztó! Miért nem harcoltak a szülők, hogy bent maradhassanak? Én sem mentem/fogok menni egy lépést sem a gyerekem mellől, ha kórházba kerül.

Tünde, Jucc
Benire én sem adtam használt cipőt, nem is örököltünk senkitől, de akkor én is úgy gondoltam, hogy kijárt cipőt ne hordjon. Viszont olyan hamar nő a gyerekek lába, hogy a jó minőségű cipőt nem tud szétjárni. Ennek a kis szandálnak is olyan a talpa, meg a belseje is, mintha új lenne.

Ayse,
Spanyol csúcscipő = Pablovsky? Ez a kis szandál, amiről feltettem képet is az. Nagyon drága az tény, viszont a minősége is kiváló és most a Danit is ki fogja szolgálni.
Szalmaság :( Bár néha jó. :)

benianyu

Ayse,
Kedves vagy, már nem érdekes. Főleg, hogy azóta jobb a kedvem. :)

Sildike,
Jó, hogy előkerültél!!! Gratula Apa szülinapjához! Milyen fiatal!!! :)

Duda,
Nálunk is van néha balhé, ha nem kanalazom/lapátolom elég gyorsan a kaját! :)

benianyu

Cinka, egyelőre csak az jár a fejemben, hogy Julcsika lesz. Zita kukisan Zalán lett volna, most nem tudom, maradunk-e ennél a névnél.

Sildike, ezt már én is hallottam, hogy ahol kimaradt a kúszás-mászás, ott később nevelési-tanulási problémák adódtak.

Cipőt akkor asszem Zita hordja a még jó öröklöttet, de szigorúan csak akkor kapja, ha már megy, és kint.

Ayse, Úristen, tizenhuszonezerért vettél gyerekcipőt??? :?: :roll: :shock: :wink: :cry: biztos tuti jó volt, de ez már kész rablás.
Vendég

Hahó.

Olllllllyan jó idő van!Sétáltunk egy nagyot!! :)

Köszönöm mindenkinek a cipős infót!!

Jucc.
Köszi a dicséretet.
Mindjárt rakok egy másik videót,ha nem bánjátok és ott látszik az arca is! :)

Davallia,Benianyu.
Köszi a köszöntést.Úristen,hogy megy az idő!!

Annamami.
Én is próbálok minden nap más gyümit adni Melinek.Általában üvegeset eszik,de valamelyik nap adni akartam neki őszibarackot hát elkezdett tőle öklendezni.Úgyhogy egyenlőre marad az üveges.

Duda,cinka.
Nektek is köszi bókot!!

ancsi26

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat felállás ügyben!

Mea!
Lívikének gratlálunk a felálláshoz!

Rókica!
Zsuzsának is gratulálunk a fogacskához.

Davallia!
Panda nagyon aranyos ahogy a fiókkal harcol!

Minden hófordulós babának sok boldogságot!
Bog is ma 10 hónapos.

A hétvégénk nem volt túl rózsás, Bogi péntek estére belázasodott és ment a hasa. A láz szombaton is megmaradt akkor a hasa nem ment, a hasa viszont vasárnap ment, akkor meg már láza nem volt. A doktor néni írt fel neki Normafloret. De mára kutya baja.

Az esti elalvásunk elég húzos volt. Bogi tök szépen elaludt (cicin) 3/4 nyolckor, de már 9 órakor fel is ébredt és éjfélig pörgött. Úgy csinált mint ahogy Rókica is írta, hogy négykézlábra áll, majd felül és úgy magyaráz. Aztán nagy nehezen az apja vállán elaludt, mert ha vízszintesbe raktuk rögtön ordított.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Grrrrr....írtam egy csomót és elszállt.......

most meg már nem tudom újra beírni,mert sétálnom kell menni a személyi edzőmmel :D :D :D

Kettőtöl ötig durmoltunk a nagyágyban,néha kis cicizés! :D

A lényeg:

Duda:)
Köszi,csak a miheztartás végett kérdeztem,majd leírom miért.

Ayse:)
te hogy készítetted el Andrisnak a Holle rizskrémet?
Anyatejjel vagy vízzel???
Vettem egy dobozzal gondoltam kipróbáljuk friss gyümivel vagy zöldséggel keverve.Andrisnak hogy ízlett??

Ma majdnem taliztunk Rokival! :D Csak aztán a gyerkőcök bealudtak,no de majd legközelebb!
Este még jövök!
annamami

Ja és még:

Engem főleg az elektromos(konnektorba dugható) szúnyogriasztóról érdekelnének a vélemények.
Az biztos,hogy rákenni semmit sem fogok Mazsira.
annamami

Ayse, Majola, alaKíthatunk szalmaklubot. :cry:
Vendég

Annamami :)

Mi most vettünk egy Brevi éjjeli fényt ami egyben szunyogriasztós is.
Még nem volt alkalmunk hazsnálni, mert nálunk per pillanat nincs szúnyog bent, de halkan zúg, alig hallani.

2500Ft volt kb. így kuponosan a Brendonban.

most júniusban akciós.

És lehet sima éjjelifényként, vagy átkapcsolva szúnyogriasztással hazsnálni.
Ja és sötétben automatikusan felkapcsol.

Szerintem klassz.

Mea
mea

hazsnálni=használni :D

Mea
mea

Ancsi! :)

Jaj nagyon cuki a videón Melike, és nagyon ügyike!!!
Látom telefon mindenhol nagy sláger!!! :D

Mea
mea

Cinka!:)
köszia gratulációdat, csak Te reagáltál ám! :) [/i][/b]

Mea
mea

Sziszi!:)

Bocsánat, most olvastam, hogy Te is gratuláltál.
Akkor neked is nagyon köszönöjük:)

Ja és természetesen mi is gratulálunk ám!!!:)

Mea
mea

Mea, én is reagáltam, de nem sértődöm meg, hogy elfelejtetted. :)
Vendég

Helló!

Élünk ám, mint azt Jucc ma látta a XX.kerbe, csak kicsit be vagyunk havazva....

Kérdés:
Nektek mensivel mi újság????
Én már tiszta ideg vagyok...megjött 4-5 hónapja...először 30 napra, aztán múlt hónapban már 34. re aztán ebben a hónapban még 38. ra semmi...
Teszteltem, bár nem tudom miért...negatív lett...szóval akkor most mi van...normális ez????

Megann

Kép

Kép
megann

Hello! :) :) :)

Megann,
Már hiányoltalak! :)
Nekem is hasonlóan jön meg, mindig kicsit több napra, akkor is csak pár csepp. Ne aggódj, addig jó, míg nem kínlódunk vele többet. Mondjuk nekem fel van téve spirál, így kicsi a kistesó valószínűsége.

Ancsi,
Én is megnéztem a videót! Melike nagyon ügyes,aranyos rajta! :)

Sziszi,
Boginak is gratula a hófordulóhoz!

benianyu

Ayse, Tünde, csatlakozom a szalmaklubhoz, csütörtök estig. Aztán még júliusban egy hétre, és 2006-ban nem leszek hajlandó többet árválkodni :)

Tünde! Julcsika :D Szép név.
Mi még nem gondolkoztunk a dolgon, illetve én pár napja kitaláltam, hogy Dani vagy Lilla legyen...na persze apa nincs itthon, igy még nem volt beleszólása.

Andi, már ezerszer kérdeztem, hogy milyen tejpépet kap Nati, de sajnos nem emlékszem a válaszra. Leirnád? Julcsi csak Sinlacot kapott eddig, de tulajdonképpen nincs nyomós ok, amiért ne kaphatna tejes babakészitményt.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa,
Dani szép név! :D :D :D :D

benianyu

Jaj Mea :):):)

NAGYON KÖSZÖNÖM,TÜNDÉR VAGY! :)

Ez olyan klassz megoldásnak tűnik és nem is drága.
Be is szerzünk egyet gyorsan!
Tényleg nagyon köszönöm a segítséget,mert én tényleg paráztam volna vmi vegyszeres cucctól.
Egyébként gondoltam Rád/Rátok,mert vasárnap Apával és Mazsival kirándulni voltunk,az útvonal:
Vác-Parassapuszta-Kemence-Szob-innen komppal át Pilismarót,itt nagyon finit ebédeltünk,aztán Pilisszentlászló-Szentendre és haza.
Gyönyörű idő volt és Szobnál nagyon sétáltunk és akkor gondoltam,hogy milyen szerencsés vagy/vagytok,hogy ilyen szépséges helyen laktok és milyen jó Lívikének,mikor sétálni viszed. :)
Ha sikerül teszek fel pár képet is,jó? :)

Ancsi :)
Video-t megnéztem,Melike nagyon szép kislány és csúcs édes,aikor feláll és riszálgatja a kis popóját! :)
Meg kell zabálni!

Megann :)
Léna nagyon édes a képen,ahol sárga a nózija a répától! :)
Egyszerűen tünemény! :)
Marci múlt pénteken volt hét hónapos és én még nem menstruálok. :oops:
Mióta szültem nem jött meg. :oops: :oops: :oops:
Akkor ez nem normális???
annamami

Annamami!

Én is néhány napja nagy dilemmában voltam, szúnyogirtót illetően.
Egy csomó dolgot körbejártam, végül a Bio Galaktív nevű szer mellett döntöttem.
2 hónapos kortól alkalmazható, szoptatás és terhesség alatt is lehet használni.
A júniusi Brendon-kuponban menne van, kuponnal 800 és 900 Ft (van kullancs ellen is), de a Dm-ben ugyanennyibe kerül, én is ott vettem mindkettő. És DM van minden sarkon, ezért nem kell kupont szerezni, és a Brendonba menni.
Számomra ez a szer a legmegyőzőbb, bár a főpróbája hétvégén lesz, megyünk a Szelídi-tóra, majd beszámolok, hogy mennyire vált be.
Ha van lelkierőd, akkor próbáld meg visszakeresni, kb. 1 - másfél hete én is őrülten érdeklődtem itt a csajoktól, és adtak néhány tanácsot, és ezt a szert is nagyon dícsérték.

De ha beírod a Google-ba a nevét, ott is kidob néhány oldalt róla...

Kép
kuha

Sziasztok, bekukkantottam egy cseppet.
Úgy látszik, nekem már sosem lesz időm :cry:
Lilinek is kint van már a 3. foghegye, meg felül is duzzadt neki, remélem hamar kijön mind a 20 foga :)
Mászik ezerrel, persze csak a tiltott helyekre, úgyhogy folyamatosan szedegetem le mindenhonnan, mint valami érett gyümit :lol:

Ma is voltunk piszi néninél, egy újnál és ő is azt mondta, hogy szoptathatok nyugodtan. Úgyhogy most teljes nyugalommal cicizünk, bár most kicsit leágazóban van az étvágya a kislányomnak, talán a foga miatt.

Még régen írtam nektek, hogy a közösképviselőnk felhalmozott egy "kis" adósságot, na most jött papír a Díjbeszedő Rt-től, hogy már van bírósági végzés is!!! Felhívtam őket, de nem adtak információt az összegről, csak azt, hogy millió felett van. De azt sem mondták meg, hogy kinek kell kifizetni, vagy hogy egyáltalán hogy akarják behajtani. Beszéltem az önkormányzattal is, mert őket is érinti, mivel van 2 önk-i lakás is az udvarban. Azt mondták utána néznek és utána összehívnak egy rendkívüli közgyűlést vagy mit. De a közösképviselőnk még most sem jött volna át szólni, hogy mi van. 2 szomszéd rákérdezett, azt mondta hogy nincs is adósság, csak félreértés, és majd ő különben is kiegyenlíti. Bár ha nincs adósság nem tudom mit akar kiegyenlíteni?! Kicsit ideges vagyok, mert ha szétosztják, akkor több 100ezer Ft jut a lakókra egyenként. Persze nem fogok fizetni, úgyhogy akkor jöhet a pereskedés, ami most igazából nem annyira hiányzik,de majd ezen is túl leszünk :lol:

Rókica, gratulálok a fogacskához, most aztán rettegj a harapásoktól! :lol:

Minden hófordulós babának gratula, és persze Cleonak Nagyon Boldog Szülinapot így utólag.

Annamami, de jó hogy vagy megint!! Örülök, hogy Mazsi eszeget már :lol:

A szitaagyú mindenemet, annyi mindent akartam írni, de most mintha kiürültem volna agyilag. Én ugyan nem vagyok terhes, úgyhogy a gyógyszerekre fogom! :roll:

Megann, ha lesz majd Nyúlnénál tali, amire én nem mehetek ugyan, de azért ott leszek :lol: :twisted: , remélem te is tudsz jönni! Bár ez már kezd plátói szerelemmé válni köztünk, aztán nehogy mást kapjunk, mint amire számítunk :D De majd előtte elmegyek fodrászhoz, meg Lilit is felturbózom majd Lénának :D

Angelani hol vagy???????? Remélem halad a lakásfelújítás!

JA A LÉNYEG: Mindenkinek nagyon köszönöm a gyógyszer-szopi ügyben a segítséget, próbáltam akkor telefonálgatni, de senkit nem értem el, de ahogy írtam ma megkaptam a megnyugtatást. A vicc az egészben, hogy a szülés után pár héttel, mikor nagyon magam alatt voltam, akkor is ide telefonáltam, ahova most mentem, csak akkor még nem igazán tudtam kimozdulni itthonról. Bezzeg most!!! Rettegjen a város, ha Lilivel megyünk, ő kiabálni szokott én meg átkozódni a sok hülye utastársam miatt. Ma is mikor le akartam szállni a buszról egy 80 körüli öregecske néni akart segíteni. Szerintem ez azért elég brutális, hogy aki maga is alig tud már járni, annak jut csak eszébe segíteni. Na mindegy, nem dühöngök ilyen hülyeségen, pont ma olvastam:
az idegesség nem más, magunk büntetése mások hülyesége miatt. Vagy valami hasonló volt. :)

Jó éjszakát mindenkinek!!

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Megjöttünk a telekről, nagyon jó volt az idő, a gyerekek is élvezték. Főleg a mai napot, egész nap pancsoltak, napoztak, hintáztak, homokoztak. :)
Tegnap T-Com szigeten voltunk, Nolcsit arcfestéssel zöld szörnynek álcázták, vidámparkozott, kalózhajón mászott, óriás csótányt simogatott, ugrálóvárban ugrált.
Egy csomó dolgot még így is kihagytunk, de nagyon élvezte, még Leon is, tetszett neki a nagy sürgés-forgás. Jóóóóó sokan voltak.
Egyedül szombaton volt szar idő, de akkor elmentünk bevásárolni, Gabi húgaival találkoztunk, így elment jól ez a nap is.

Majd teszek fel képeket a hétvégéről.
Ja a fiúk jobban vannak, köszi mindenkinek a vudukat, jókívánságokat. :) Az étvágyuk is visszajött, holnap megyünk kontrollra, remélem javulást fognak látni.

Ayse!
Még régebben kérdeztél egy patchwork mintájú takaróról. Mindig akartam válaszolni, csak kiment a fejemből. :)
Szóval ez egy nagyon régi darab, kb. 10-12 éves. Anno a kínai piacon vettük, de kézi munka. Most már persze nem lehet ilyen dolgokat kapni. Ágytakaróként funklcionált, csak elkezdett már fesleni, így most a fűben hasznosítjuk. :lol:
Ja, a tábla szerint Leonkának lánynak kéne lennie, Nolcsi az stimmel. :lol:
Fogyókúra egész jó, én amúgy se szoktam reggelizni, szóval a délelöttöket jól bírom. Nekem inkább az este nehéz, úgy nassolnék valamit a TV előtt pl.
3 hét alatt 3 kiló ment le, szóval nem extra sebessébbel olvadnak, de nagyon nem is szenvedek. Pl. éhes ritkán vagyok, inkább kívánom a kajákat (persze pont azt, amit aznap nem lehet enni.... :D )

Davallia!
Bírtam emelgetni Nolcsi, mondjuk Ő nem egy nehéz gyerek, 15 hónaposan volt 11 kiló.
Jól bírtam végig, az utolsó pillanatig csináltam mindent Nolcsival is, vezettem, stb.

Zsuzsa!
Hát Nekem nem volt hányingerem egyik fiúval se, egyszer-egyszer kicsit émelyegtem talán, de hányni soha nem hánytam.
Szóval nem tudom, mennyire megbízható, de azért reménykedj a fiúban, hátha Nálad tényleg így van! :D
Julcsi szenzációsan szép ezen a képen!!!

Annamami!
Jobbulást Nektek! Szegény Mazsi! Hol szedhette össze ezt a nyavalyát???
Közben olvasom, hogy már jobban van.

Márti!
Nagyon édesek a killeres képek, én IMÁDOM őket!!!!! :D :D

Ssziszi!
Nagy gratula Boginka az álláshoz! :D

And!
Leon sokkal jobban van a gyógypusziktól, de Nolcsi is persze!
Esztinek gratulálok az első fogacskájához! :)

Mea!
Juj, de ügyi Lívi, gratula Neki! :D

Csillam!
Leon se bírja a NEM SZABAD kifejezést....
Úgy elkezd sírni, krokodil könnyeket potyogtat, levegőt se vesz. Pedig csak szépen megjegyzem neki, hogy "Leon, azt nem szabad". Mi lenne, ha rászólnék hangosabban???? :shock:

Cleo!
Utólag is Boldog Szülinapot! :D
Jó nyaralást Nektek, habár addig még remélem beszélünk telcsin!

Roki!
Zsuzsának is gratula a fogincához! :D

Ildi!
Szegény Marcipán :(
Persze, jó a vasárnap is.

Na most ennyire futotta, de sikerült visszaolvasni is.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Köszi a hiányolást...jól esik nagyon... :) :oops:
Csak tudod lakziban voltunk hétvégén a világ végén 280 km-re...pénteken hajnali 3 ig a szomszédok még itt ittak nálunk a nappaliban...na úgyhogy mesélhetnék...de leginkább semmit...mert sok jót úgyse tudnék... :( :( :(

Na szóval...

Azért nem nagyon lehet összehasonlítani Téged meg engem, mert
1.Te még szoptatsz :) :) :)
2.Van spirálod

Ez azért nyomós különbség, nem,??

Vagy már csak én vagyok paragép?????

Én azt gondoltam, hogy ha megjön egyszer akkor mostmár mindig ugyanúgy mejön, mint régen...
Ezek szerint fél év múlva már csak 50 naponként fogok menstruálni???
Ez azért nem egy egészséges ciklus :( :(
Egy ilyen hónapban pl teherbe se tudnék esni...ha esetleg kistesót szeretnék... :(
Szerinted érdemes rohanni az orvoshoz, vagy várjak még egy pár napot???

Annamami!

De teljesen normális hogy 7 hónapja nem jött meg :) :)
1.Szoptatsz :) :)
2. Neked még egyáltalán nem jött meg egyszer sem, tehát neked effektíve nincs értelme számolgatni, hogy akkor most letelt a 30 nap, meg kellene jöjjön....

Szóval nem tom most mi legyen....

Megann

Kép

Kép
megann

Na és most pótlás, nagyon szégyellem magam, hogy továbbra sem tudom nyomon követni a születés és névnapokat, de azért:

MINDEN SZÜLETÉS ÉS NÉVNAPOSNAK ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ, ISTEN ÉLETESSEN TITEKET!!!

És mégegy....

MINDEN ÚJ BABAPRODUKCIÓHOZ IS SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!

Így pl amit láttam:

Mea Livikéjének az felálláshoz!

Látod Mea?, Ez is eljött....

Róki Zsuzsájának az első fogacskához!
Lénának is szemmel láthatóan nő már, sőt már koccn a fogához a kanál...

Egyébként ma Léna töltöttkáposztát evett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(csak a tölteléket nem adtam neki, mert tojásos ugyebár..de amúgy tejfölös kápi, oldalashusival, kenyérkével...úgy tátogott mint egy hal...röhögtünk anyukámmal kegyetlenül...hogy na ennek is parasztgyomra lesz az tuti....

Harikám!
Egy frászt fogunk csalódni...az ember már ennyi idő után le tudja mérni, hogy ki milyen karakter, milyen személyiség...tuti nem fogunk csalódni....
Ha egyszer tényleg összejönne a tali......
Jelenleg úgy érzem hogy az életem egy véget nem érő rohanás....nemtom mi lesz így....még arra sincs időm hogy titeket végigolvassalak.....

Megann

Megann

Kép

Kép
megann

Hari!

Hajrá én szurkolok...ne hagyjátok ám magatokat....hülye közösképviselő.... :evil: :evil: :evil: hogy képzeli, majd ti fizettek duplán????
Na persze....majd lobogtasd meg a csekkjeidet.... :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Na akkor jöjjenek a képek.
Vigyázat, most elárasztalak Titeket!!!!!!!! :lol: :lol:

Nolcsi, a zöld szörny!
Kép
Kép

A kalózhajón
Kép

Autós körhintán
Kép

Leon nagy munkában
Kép

Így örült Leon a sajtos-tejfölös lángosnak......Jó sokat evett belőle.
Kép

Nolcsi az új buborékfújóval
Kép

Folyt köv. :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

jóestét :)

Annamami :) mi Holle kölespépet eszünk fürcsi előtt és vagy vízzel vagy gyümilével csinálom. van rizskrémünk is, az lesz a következő, amit kipróbálunk, és lassan jöhetnek a gluténtartalmúak is. és egy fél üveg gyümit keverek bele. nagyon fincsi!

ma voltam fodrásznál, és olyan sokat kellett várni, hogy kiolvastam az aludj velem c. könyvet (nem hoszzú, de azért sokat kellett várni :evil: )
lényeg 1. - kell egy napirend - felkelés-kaja-lefekvés nagyjából azonos időben legyen, rugalmasan kezelve.
lényeg 2. - ne legyen az alvás semmivel társítva (szopi, ringatás stb)
ezeket eddig is tudtuk ugye.
javasolja ő is a sírásos módszert, de csak pár percekre 3-5-7 percenkénti simivel, ágyban hagyással.
sok baba kel fel 5 körül enni, erre azt javasolja mindig 10 perccel hosszabbítsuk meg a felkelés és a reggeli időpontja közti időt.

ma beszéltem a gyerekgyógyász ismerőssel, aki szigorú elvek és pontos napirend szerint neveli a gyerekét, aki most egy éves. szépen alszik is a fiú egyedül, de egy hete éjjel min 5x kel, és alig alszik egyben egy órát, és állandóan feláll a járókában... más valaki meg egyévesen leváltotta az esti szopit sima tejecskére, és nem volt több szopi, magyarul elválasztotta a gyereket, nem is ébredt fel többet éjjel.
ma is úgy aludt el az Eszti, hogy totál kidöglött, jó nagy szopi, és még nem is büfizett, annyira bealudt, esélyem sem lenne, hogy ébren tegyem be a kiságyba.
mindezk alapján én egyelőre nem csinálok semmit, valahogy kibírom, hogy éjjel ennyiszer kelünk. majd meglátjuk később....

Ancsi! Meli videó nagyon édes!!! popsiriszálás nagyon aranyos! :)

mensi: nekem is még csak 2x jött meg, de nekem elég brutál volt :evil:

én még nem hallottam ezt, hogy a kúszás és a későbbi viselkedés összefüggene, vajon miért?

Jucc, hát ez horror, amit írsz :( én is megfogadtam már ezerszer, hogy ha neadjisten kell, én sem megyek Eszti mellől egy lépést sem, remélem nem lesz rá szükség.
Benianyu: azért ez olyan nehéz, hogy miért nem voltak erősebbek a szülők, olyan nehéz okosnak lenni olyan helyzetben, amikor totál ki van szolgáltatva a gyereked. én sem tudok tisztán látni, pedig...
néha lelkiismeretfurdalásom van, hogy a gyerekágyon beadtam az Esztit a csecsemősökhöz, főleg az elején, és amikor az intenzíven volt, nem ültem ott folyamatosan mellette. egyrészt más tudatállapotban voltam, másrészt azt csináltam, amit mondtak, mert abban bíztam, hogy az a legjobb a gyerekemnek. utólag azt mondom, hogy majd ha lesz kistesó, már sokkal okosabb leszek és rutinosabb bizonyos dolgokban.
de ilyen eset nem fordulhatna elő :( :( :( :( milyen intenzív osztály az, ahol nem veszik észre, ha hány egy beteg... jajj, nagyon felzaklatott, bocsánat :( :( :(

Benianyu, köszi igen, Neomycin/Tobrex csepp. az lett a vége, hogy egész hétvégén nem adtam, és mivel sztem alakul a helyzet, kopp-kopp-kopp, nem is kezdem el. mondjuk a nasivint már több, mint egy hete használjuk, úgyhogy azt kellene már csökkenetni, ugye??

holnaptól vizilabda világkupa a margitszigeten, úgyhogy a mi családunknak ugye ott a helye :) holnap, holnapután bizti kintt leszünk, meg szombat-vasárnap is, meglátom Esztivel mennyire bírjuk, apa egész du kintt lesz az tuti. a vb meccseket meg gondolom itthon felvesszük, és mire hazaér 3 meccs fogja várni, amit hajnalig nézhet. hurrrrrááá....

kismamáinknak egyre jobb napokat kívánunk!
apropó, Bodza hogy vagy??
Tünde, Zita annyira aranyos ebben a kalapban a kisképen!!!
és apropó kalap :) Julcsinak is nagyon jól áll a kalap! igazi kishölgy! :)
én nem vagyokm terhes, de hihetetlen hülye szitaagyú és ügyetlen maradtam :( :( :( :( :( már én is szenvedek tőle :(

most már nem bírom tovább, megyek pihizni, gondolom nesokára ébred a csajom...

KépKép
KépKép
and

Leon az imádott hintában
Kép

Nolcsi kapott a hétvégén egy fa barkácsasztalt, hát azóta csak kalapál, meg szerel(kivéve ha nem buborékot fúj :lol: )
Kép

Ma délelötti közös fürdőzés
Kép
Kép

Újra a hintában, immár pancsi után :)
Kép
Kép

Na ennyi volt, eldugulok egy időre. :lol:
Jó éjt mindenkinek!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea :)
Brendon kupon a Kismamában vagy a Baba magazinban van?
Csak mert már ljárt az előfizetésem és akkor meg kell vennem az újságosnál.

Kuha :)
Köszi neked is,sajna visszaolvasni nincs erőm,nmár most is hulla vagyok.
Holnap megnézem a DM-ben,úgyis kell pelust vennem. :)

Barbi :)
Fogalmam sincs honnan szedtük össze.
Védőnéni is értetlenül áll a dolog előtt.
Na,lényeg,hogy túl vagyunk rajta. :)
T-com Szigetet én is ma mondtam Apának,hogy meg kéne nézni a csajokkal.
Tegyél fel képet a fiúkról,olyan jókat fotózol mindig azon a szép telken. :D

Hari :)
Annyira jólesik,hogy örülsz nekünk. :)
Remélem Nyúléknál összefutunk! :wink:

Davallia :)
Neked is köszi,hogy leírtad a kajálási rendet. :)
valamiért úgy emlékeztem,hogy Panda is szopizik még.
Hiába öregszem és hülyülök. :D :D :D m
annamami

Mea,itt vannak a fotók:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint