Sziasztok,
Eszter: Sajnálom a betegséget

Nehogy már pont ti ne tudjatok jönni, mikor annyira szervezted ezt a talit

Én még reménykedem, hogy hátha kikúrálod addig magad, ügyi vagy te
Mamacka: Szégyen nem szégyen, én is 3 hete kezdtem leszoktatni Alizt az éjszakai kelésről. Annyira sz@r passzban voltam már, vérképem is katasztrófális, hogy a dokinénim is javasolta, hogy jobb lenne legalább az éjszakai cicizést megszüntetni, mert már úgysem azért cicizik mert éhes, hanem csak rossz szokásból kel. Szóval elég durva volt az első néhány nap, nálunk se működik ez az apa bemegy és majd megnyugtatja, mert annál jobban ordít

Én sem hagytam sosem magára, amint megnyikkan, megyek be hozzá, felveszem és összebújunk, amíg megnyugszik. Mostanában egyre többet fordul elő, hogy átalussza az éjszakát, de sosem kel fel egynél többször.
Én is úgy gondolom, hogy az is fontos, hogy az anyuka is tudjon pihenni, mert nappal egy nyűgös, kialvatlan, ideges anyukával sem hiszem, hogy sokat nyer a gyerek.
Nekem ez a véleményem ...
Melitta: Na mit mondott ma a dokinénitek???
Mi is voltunk ma Alizzal a dokinknál, megnézte, és azt mondta, hogy szerinte a foga miatt volt lázas, mindenütt nagyon fel van puhulva az ínye.
Ildi: Köszi a hófordulós köszöntést, Natinak is boldog 11-et
Nagyon hiányoznál a taliról, ha kis időre is, de mindenképpen ugorj be!
Jah ... egyébként is lógsz nekem egy katica ujjbábbal
Az ergo hordozó Alizkámnak nem jött be, most meg már szerintem egyre kevesebbet lenne rá szükségünk, ezért adtam el. Nem volt egyszerű, a csaj postán kérte, de azt szerette volna, ha én fizetem a postaköltség felét. Nagy lófütyit, így is szívtam vele, sz@rra izzadtam magam a postán, mire feladtam a csomagot, Aliz meg közben felébredt a babakocsiban, és úgy ordított, mint a sakál
Virsli

Azért most megleptél ... pont belőled nem néztem volna ki, hogy nem nézed meg a szavatosságát annak, amit veszel
Tildikó: Csúcs ez a kép Füliről, Aliznak is nagyon tetszik, itt ült az ölemben, és hangosan nevetett és mutogatott rá
Bartika: Nagyon szép helyen voltatok, tökre kedvet kaptam a síeléshez, pedig alapból utálom a telet és a hideget
Pötyi is nő, mint a gomba, cuki a kádban
Nyúlanyó: Sajnos nekem nincs tippem, hogy mi lenne a jó megoldás a számodra, de kívánom, hogy mielőbb meggyógyulj te is!
Bori: Nálunk dettő ez a helyzet Alizzal, amint meglátja, hogy leülök a gép elé, már kavar is ide, rángatja a gatyám és bömbizik
Most is itt szenved az asztal alatt
Vali