Sziasztok!
Splendida
Az Agumentin az sima antibiotikum ugye? Nem tudom végülis miért Pyassan-t kaptam, gondolom célirányosabb volt a doki,mert ez kimondottan hólyaghurutra való. Azóta itthon is "találtam" sorstársat: szintén felfázott a kismami és Pyassan-t szedettek vele.. Azóta rájöttem, hogy egyáltalán nem ritka dolog ez.
Nagyon aranyos a kislányod

, gratulálok Boribabához!

A múlt héten pár babakocsit megnéztünk a Cora-ban, volt kb. 5-8 fajta. Ott emelgettük, háááát egyik-másik igen nehéz

. De vannak kimondottan ilyen célból könnyű szerkezetes babakocsik (ezekre mondják hogy "csak" 7-10 kg).
A hasam nekem egyébként úgy keményedik, hogy ha lefekszek a hátamra, pár percen belül "beáll" a méhem, körbe lehet tapogatni, és mint a megfeszített bicepsz pl. rögtön érzed a bőröd alatt az "izmot". Kemény, és nem lehet ujjal finoman benyomkodni. Csak ebben a testhelyzetben jön elő, illetve még ha hasra fordulok teljesen.
Akiren
Gratulálok a kislányodhoz, nagyon aranyos!
Nekem az Agócs Enikőnek van a legszebb hangzása

. A mély magánhangzós vezetéknévhez szépen cseng a magas magánhangzós Enikő

.
Csmarti
Igen, írtam már, de nem érdekes, én sem tudok megjegyezni mindenkiről mindent

. Nagyi merre lakik? Még a végén tényleg 'szomszédok' vagyunk

!
Klarissza
Nekem egy hete keményedik a hasam, és mint ahogy írtam Splendinek is, olyan mint egy befeszített izmos kar, nem lehet puhán benyomni még egy picit sem. Magnézium készítményt kell rá szedni, MagneB6 / Magnesium Diasporal / Magnesium Citricii (jól írom?) vagy Magnerot.
A MagneB6 kevésbé hatékony, a Magnerot pl. sokkal összetettebb készítmény. Mzx-Moninak kitartás, pihengessen! A keményedés ált-ban háton fekvéskor jön elő, így inkább oldalt fekve pihengessen.
MMonika
Szuper, a fiúk táborát is erősíti vki

. Még én is látom a kukacát

! Nagyon édes.
Falina
Jól számolsz, ma vagy 9+2 idős, vagyis beléptél a 10. hétbe

. Magzatkád nagyon cuki

. Ne izgulj, minden rendben lesz.
Rókica
A láz-témához nem tudok hozzászólni, de szerintem nagy segítség, hogy algopyrint bevehetsz többek szerint. Vigyázz magadra, a kamillás-gőzölést próbáltad már?
Pipocska
Mindig eljátszom a gondolattal esténként, hogy ha ráteszem a kezemet a pocimra, akkor visszajelez Maszatkánk

. Én folyamatosan a köldökömtől picit jobbra érzek valami kaparászást ilyenkor, de csak egy lehelletnyit így sosem tudom, hogy Ő volt-e, vagy csak beképzelem.
Banyóci
Már nagyon vártuk, hogy jelentkezz! Ez a 40 fokos láz elég borzalmas lehetett, mit kaptál rá? Végülis mitől volt ez a nagyon magas láz?
Ha tudsz, néha írogass

. A fekvéshez kitartás, majd mi adjuk az erőt hozzá

. A genetikai UH-n minden rendben lesz!
Andi18
A holnapi UH-hoz sok-sok drukk!
Rólunk:
Holnap megyek kontroll vizeletvizsgálatra a gyógyszeres kezelés után. Ennek délután lesz meg az eredménye, de nem biztos hogy be tudok menni érte. Mindesetre kedden mennem kell a dokimhoz az eredménnyel, remélem minden rendben lesz végre..
A haskeményedéssel kapcsolatban is kikérdezem, mert azért szerintem ez nem egészséges, hogy néha szúrkál is.
Vanda
15+2 (vagy 15+4)