Én viszont nagyon szarul érzem magam, fáj a fejem és szédülök. Az éjjel is 1-kor vizet akartam inni, és amikor bementem a konyhába, ha nem támaszkodok meg, leesek. (Pedig vacsoráztam. Nekem ilyesmi olyankor szokott esetleg lenni, ha este nem eszem.)
Most viszont ezt biztosan tudom, mitől van. Úgy néz ki, hogy nálam nem vált be az új fogamzásgátló, amit a doki felírt, és most a második levél szedésekor már négy napja szörnyű köztes vérzésem van. Még a menstruációkor sem volt ekkora. Nem tudok annyira gyakran betétet cserélni, hogy ne üssek át. Csak elönt. (Bocs'.) Már megbeszéltem Istvánnal, és eldöntöttük, hogy abbahagyom a szedését. Nem kezdek egy másikat sem, hisz úgyis, néhány hónap múlva ismét abba kell hagynom, és nem szeretném a szervezetem természetes működését úgy megbolygatni. Most csak azt nem tudom, hogy a maradék 6 tablettát még szedjem-e be, vagy már azt sem.
Tudom, ezt a dokival kellene megbeszélni, de csak a magánrendelésére tudnék menni, és egy kérdésért nem szeretnék 80 lejt fizetni, ami mintegy 10 ezer ft-nak felene meg. És mivel csak egyszer voltam nála, még nincs tőle telefonszámom.
Gondoltam, tanácsot kérek tőletek, és később elmegyek és megkérdem a gyógyszerésznőt a patikában, hátha mégis ő jobban tudja, mert hülyeséget sem szeretnék tenni.
Látom, nehezen indul a hét! Valóban, a hétfő olyan nap, amikor a hétvége fáradalmait kell kipihenni!