Ma voltunk Árminnal az OEP-ben GYED-et igényelni, hát, nem voltam elájulva az új helytõl!
(( Sõt... Az ügyfélszolgálati iroda dugig emberekkel, szék kb. a harmaduknak jutott, légkondi van, egész idõ alatt ömlött a nyakamba a hideg szél, Árminra a plusz zokniját is rá kellett adni, még jó, hogy vittem neki mindenbõl pótot! Van sorszámkiadó automata, nekem azt írta ki, hogy elõttem 52-en vannak. Végül is annyian azért nem voltak, mert ez több ablakra (teljesen különbözõ témák) vonatkozott, de erre csak késõbb jöttem rá, elõször nagyon megrémültem. Így röpke két óra alatt végeztünk. A nyomtatványaiktól már itthon kiakadtam.
(( És tényleg, egy másik bejáratnál ki volt írva, hogy TAJ ügyek, úgyhogy lehet, hogy valóban átköltöztek, érdemes figyelni! Virág!
Írtad, hogy 6 hónaposan költöztek át a gyerekek másik szobába. Addigra maguktól abbahagyták az éjszakai szopit? Mert eredetileg mi is így terveztük, de ha még szopizik éjjel, akkor nem sok értelme van csak azért kitenni, mert fél éves lett, nem? Vagy te leszoktattad õket az éjjeli szopiról?
ZSuzsi!
SZegény Dorottya!
Nagyon rátok járt a rúd mostanában! De remélhetõleg ezzel vége a bajoknak! Drukkolok! Márti+Ármin

K