2003.06.15 08:11
2003.06.15 08:14
. Szerintem a lányom intézte, mert személyesen ellenõrizte, pedig mostanában 6-1/2 7 körül szokott jelentkezni. De cserébe, mostanáig aludt
, látod, szóból ért az ember
!
Meséld mán el, aztat hogy lehet? Gondold el, én egyszer azt álmodtam, hogy végre egyszer azt mondta a nagyi, hogy nem vékony egyik gyerek sem.
Zsófi 62 centi és hozzá 5 kiló körül van (hétfõn még 5 dekával alatta volt
). Duplázni bizti nem fog, hisz mostanra a 90 dekás elõnyét is elherdálta
, ami ugyi a születésekor megvolt a bátyóval szemben.
. Viszont ugy látom, hogy beállunk a napi 6 kajcsira. Jó kislány Julka, így mehettek vele bárhová
, édes a kép
kendõ nagyon menõ
, így nem vészes. (Persze, egy idõ után tele van az ágyunk autóval, mesekönyvvel ma reggel még a wc fellépõjét is behozta, mondjuk, aztán vissza vitte a helyére
) 2003.06.15 08:57
Miert van az, hogy a rolatok keszult kepek eletlenek lettek? Parajelenseg?
Azt hiszem nekem Zsuzsinak is hoemelkedese van, es a torkom is faj! De a tudohorges a legrosszabb az egeszben! 2003.06.15 09:32
, de javítógyakorlatot nem mondtak, csak annyit, hogy arra a felére, amerre magától nézne, akasszak egy üres lepedõt, hogy uncsi legyen
Aztán elvittem a korai feklesztõbe 8itt nálunk, IX. ker.), nagyon kedves gyógytornászok megnézték, kiderült, hogy egyik oldalán, valszeg a szüléstõl, kicsit feszesebbek az izmai. Adtak nagyon jó "torna"gyakorlatokat, amiket naponta keklett csinálni, 3 hónap múlva a kontrollon már minden OK volt, azóta is nagyon ügyesen mozog - de ez a torna kellett hozzá, hogy ne legyen semmi gond! 2003.06.15 09:45
2003.06.15 09:58
2003.06.15 10:05
. Szóval Õ egy másik Virág a védõnénis topicból, ha jól tudom 4 gyereke van, én meg még csak az elsõnél tartok! A nevünkön kívül van még "közös" bennünk: MÁV Kórházban szültünk és a születésnapunk is majdnem egy napon van, ha minden igaz
.
!
. Az az igazság, hogy nem vagyok túlságosan oda az esküvõkért, szeretek hamar lelépni. Na persze a sajátomról nem jöhettem el hamarabb, mert hülyén nézett volna ki, nem
?
.
) és csak a cipõ hiányzott amikor a szekrény felé siettemben belerúgtam a szobabicikli talpába. Úgy igazán erõbõl... De azért belepaszíroztam a lábamat egy magassarkú cipõbe, hiszen papucsban mégsem mehetek a Madách-ba!
??? 2003.06.15 11:43
2003.06.15 12:35
. Tüdõhörgés
.
, legalábbis anyósom állítása szerint. Lábkilógatós kép szuperaranyos
.
. Tökjó, hogy tudsz varrni, nekem pont fejvédõért kell még ma kinyomulnom az IKEAba, mert ami van, az nem ér körbe, és az én kis ficánkám folyton beüti a fejecskéjét
.
. (ezt nem is értem, Anna elõtt meg annyira nem tudtam hízni, hogy a doki hízókúrára ítélt, mielõtt pocakot eresztek. Sikerült
)
Mi is most küzdünk a bilizéssel, sajnos Malacka is roppantmód élvezi, hogy körbepisilheti a lakást. Már egy hete össze vagyok nõve a felmosófával, de eddig semmi eredmény, abszolút nem zavarja a kis gazfickót. Viszont a kaki már bilibe megy, kopp-kopp, pedig az is úgy indult, hogy kizárólag állva volt hajlandó kakilni, persze a földre
. Aztán egyszer odajött, hogy jön a kaka, ráült a bilire, és azóta oda pottyant
. Remélem, a pisivel is hamarosan eljutunk idáig. 2003.06.15 13:54
Remélem azért még a nyáron sikerül szobatisztává válnia.
2003.06.15 13:58
Még egyszer nagy-nagy gratu nektek!
leírását látom, már megírták neked, meg tényleg, a fotón is látszik, de majd csinálok én is fotót róla!
? Annyira aranyosak!
) Mi volt az apósoddal? Asszem én errõl lemaradtam, vagy csak nem figyeltem? Vagy akkor volt, mikor én már eljöttem? Gyönyörûek a kisfiaid, élõben még aranyosabbak voltak, mint a fotókon!
. Valahogy szeret kuckózni, mert mindig bebújik az ágy jobb fölsõ sarkába, a maci ölében van a feje, és a kis kezét kidugja a rácson, a fejvédõ párna alatt.
Nagyon kis drága.
+++++++++++++++++++
Sorozat indul!
De legalább a színház jó volt!
2003.06.15 14:15
Honnan lehet ezeket megtudni? Szolj majd ha a kozelben latsz meg borzet
Arra a bababoltra gondolsz, ami egy garazsban van? Ott jartunk mar parszor, telleg, el kene oda is menni
A kis lustasag azert csak beindul!
2003.06.15 14:17
Honnan lehet ezeket megtudni? Szolj majd ha a kozelben latsz meg borzet
Arra a bababoltra gondolsz, ami egy garazsban van? Ott jartunk mar parszor, telleg, el kene oda is menni
A kis lustasag azert csak beindul!
2003.06.15 15:29
2003.06.15 15:30
2003.06.15 17:16
Amikor itthon van próbálná bepótolni, segítgetni amit tud, de este már ált.alszik a babó, hétvégéken meg a takarításba segít be aztán irány a motor pálya. Én is depizek néha, de rá kell jönnöm nincs értelme,Õ ilyen így kell elfogadni, hiszen tényleg mindent megteremt nekünk.Még szerencse, hogy a nagyobbik lányom 9 éves,így õ tud segíteni a babapesztrálásban, így néha még hajat mosni is van idõm..... 2003.06.15 20:12
2003.06.15 20:47
.
. Csak telcsizni már nem merek ilyen késõn. 2003.06.15 20:58

Az a vizben levos is a BAlcsin keszult?
Pedig beszeltunk rola, hogy kene meg egy tali, hogy aki kimaradt, megse maradjon le rolad...
Ezek szerint megis lemaradtunk.
A talis kepeket nezegetem eppen, tok jok, de nem lehet feliratozni oket?

Ugyanis delben becsongettek hozzank, hogy mikor lattuk a szomszedunkat (idos oregasszony) utoljara. Mondtuk, hogy par napja. Erre par oraval kesobb kinezunk az ajton es eppen torik fel a rendorok a lakas ajtajat. (Ezen az emeleten csak ketto lakas van. A mienk es az ove.) Es arad a buz rendesen kifele....

Akkor amr tudtuk....
Elmenekultunk itthonrol, jo sokaig tavol voltunk, ugyhogy mire hazajottunk mar valoszinuleg elvittek. De olyan depi a hangulatom es valahogy olyan nyomaszto ez az egesz. 
A gyerkocot se tettem be a kisagyaba, tome egy meterre a kanapenkon durmol. Apa meg persze elment hapsinapot tartani.

) 2003.06.15 21:42
2003.06.15 21:42
betegség. Én gargarizáltam óránként, az biztos nem árt, és már csak 1 kicsit fáj.
Dorina milyen profin hintázik
és szép a kert is
betegség. Én sem tudom, hogy milyen gyakorisággal kell újrakezdeni az Urticat. Ha úgy érzem, hogy csökken a tejcsi, akkor elkezdem megint szedni. Andus
Látom, bokája nincs, csak bokaperece
Azóta, ha hosszút írok (és mikor nem?
), lemásolom küldés elõtt. 2003.06.15 22:20
. Szóval HÕS vagy!
. Itt bõgök a monitor elõtt, nagyon elõttem van az egész, én is abban a kórházban, annál az orvosnál szültem, ugyanúgy fekete hajú kislányt... Elképzelhetetlen fájdalom lehet, remélem egy újabb baba enyhít majd rajta hamarosan.
.
. És fél perc az egész.
. Te szegény!
. Na nem baj, majd legközelebb. Zsuzsi, majd esetleg legközelebb bemutatjuk egymásnak a jegyeseket
. 2003.06.15 22:22

ezért szeretlek én titeket olvasni
És vettem magamnak (ill. a férjem fizetett) tök jó pólókat olcsóért, meg melltartót, meg finom csokit... 2003.06.15 22:30
). Biztos nem olvastad pontosan amit írtam, de 3 szobás panelben lakunk, anyukámmal együtt, így egy ugyanilyen (akár jobb helyen) nem klenne sajna megoldás. 12 millió pedig csak úgy lenne ha eladnánk amiben most lakunk, mert a hitel 5 millió, 5 millióból pedig nem tudunk önálló lakást venni, nemhogy lakóparkban, de még romos bérházban sem nagyon.
Bocsi mindenki mástól a témáért, mégegyszer, nem a rendszert szídom, nem szokásom, csak megjegyzem hogy épp azolk esnek ki s rostán akiknek abszolút nincs kiinduló pont. Perzs enm panaszkodni akarok, a lánykám külön szobában horpaszt, mi békésen internetezünk, csak itt bezárul a kör, és hidd el utánajártunk.

2003.06.15 22:37
Egyébként ezen mi is gondolkodtunk, csak ez rövid távon nem megoldás, és ha ezt megjátszuk akkor esetleg késöbbi hitellehetõségtõl ütjük el magunkat. Bár ki tudja.
Mint már fentebb írtam kicsi de szép társasház nálunk nem megoldás, 4 fõ, 2 generáció= minimum 3 szoba, de jobb lenne 4.
Bár inkább
, végülis elférünk és mégse albérlet, nem is pnaszkodom tovább.

Ez szörnyû.
Nálunk is idõs szomszéd néni van. Egy lodszáról nyílik 2 lakás, az övé és miénk. 2003.06.15 22:37
.
! Azt egyébként már én is észrevettem, hogy a gyerkõcök másképp viselkednek a dokival. Végül is, a doki nem látja egész nap, csak egy pillanatnyi képet kap, és kicsi a valószínûsége, hogy a gyerkõc pont akkor fogja bemutatni a teljes repertoárját
. Szerintem is felelõtlenség egy negyedórás találkozás után olyan kijelentéseket tenni, ami megrémíti a szülõket. Saját kedvencem, mikor karácsony elõtt Annával kórházba kerültünk, sokáig tanakodtak a dokik, hazaengedjenek-e Szentestére. Végül hazaengedtek, de a köv. kérdéseket tette fel az ügyeletes: milyen messze lakunk? van autó? TUDUNK ÚJRAÉLESZTENI? Remekül telt a kari, mondanom se kell...
.

. Minitalihoz nincs kedvetek délelõtt? Vagy akkor megy a konduktor? 

. Én is jártam már így sajnos, azóta mentek szorgalmasan
. 

. 2003.06.15 22:38
Egyébként ezen mi is gondolkodtunk, csak ez rövid távon nem megoldás, és ha ezt megjátszuk akkor esetleg késöbbi hitellehetõségtõl ütjük el magunkat. Bár ki tudja.
Mint már fentebb írtam kicsi de szép társasház nálunk nem megoldás, 4 fõ, 2 generáció= minimum 3 szoba, de jobb lenne 4.
Bár inkább
, végülis elférünk és mégse albérlet, nem is pnaszkodom tovább.

Ez szörnyû.
Nálunk is idõs szomszéd néni van. Egy lodszáról nyílik 2 lakás, az övé és miénk. 2003.06.15 22:52
Az ABC designe közel 12 ezer Fta Brendonba, de a bébikerben nem néztem. 2003.06.16 06:18
, Zsombilab
! Mikinek is felirtak a kartonajra , hogy mintha oldalra tartana a fejet, de en tudom, hogy nem is igaz, hanem mikor a doki nezte, Miki kitamasztotta a labat, es feljebbtolta magat, de a feje ott maradt!
)! Kuldjek kepet melben?!
2003.06.16 07:14
)
a meggyest én is szeretem
2003.06.16 07:37

Zsuzsihoz hasonlóan irígykedem...

nem evett! 

(Leszter, szerintem Petra lassan sovánka lesz Vilka mellett
) 2003.06.16 08:03
nagyon ismerõs ez a hátrafelé dobálja magát, Emma is ezt csinálja ha nem tetszik valami, így pottyant el a francia ágyról már nagyobb korában. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|