Sziasztok Csajok

!
Köszi a kedves szavakat, na meg a drukkokat

. Én is próbálok úgy hozzáállni, hogy nem lehet, nem történhet semmi baj, hisz akkor az már megtörtént volna. Igazából az akkori nagyon magas láz (amire azt mondták, hogy fertőzés van a szervezetemben és semicillint szedtem)aggaszt egy kicsit, hogy nem lehet e valamilyen káros hatással a fejlődésére. Bízom benne, hogy nem.
Látom több nap óta "szűnni nem akaró

" téma a cukorterhelés és a vásárolgatás.
Vásárláshoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy én annó a fiammal az utolsó 2 hónapban vettem meg mindent. Hozzáteszem nyár végén szültem és baromi meleg volt azon a nyáron, de nem éreztem, hogy ez hátráltatna a dolgaim intézésében. Nem babonából, egész egyszerűen így tudtam összehozni, meg egyébként is olyan hihetetlen volt, hogy mindez velem történik

. Szóval nyilván mindenkinek megvan az oka, hogy miért előbb vagy később vásárol, és mivel ő igy döntött, ez valószinüleg a legjobb döntés volt saját maga számára

.
Cukorterheléssel kapcsolatban is csak a magam "tapasztalatát" tudom mondani. Mégpedig azt, hogy az előző terhességem első felében a Rókusba jártam és ott a zsemlés-tejes variáció volt. Pont ezután váltottam dokit és kórházat, ahol az afp kivételével az összes addigi vizsgálatot megismételték, igy a cukrosat is. Ez a kórház a Kútvölgyi, és itt szintén a zsemlés változatban volt részem. Sóval én még csak ezzel találkoztam.
Nevek: hihetetlen olvasni, hogy hányótoknál került szóba a Dorina név

, mi is emellett döntöttünk egy pár hete leányzó esetén. Nálunk szerencsére szuperul megy a vezetéknévhez. Fiúnévnek a Norbertet gondoltuk ki egyenlőre, de még nem biztos, hogy ezek véglegesek.
Lenne egy kérdésem, mégpedig Johannához

:
Ugye jól emlékszem, hogy végül a Kútvölgyi mellett döntöttél? A dokim nekem telefonon mondta meg az afp eredményét, de ezt a MOM értéket egyáltalán nem mondta, pedig rá is kérdeztem. Csak annyit mondott rá, hogy azzal ne foglalkozzak, mert az lényegtelen. A lényeg hogy az összes ebből a vérből vett szűrésnek az eredménye negativ. Neked amikor alacsony lett a MOM értéked, akkor mit is mondtak? Valami ilyesmit neked is, hogy a többi negativ tehát minden oké?
Most mennem kell, jövök ahogy tudok

.
Pusz
Banyóci