A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005. nyári babák

Judyt
Pont szombaton voltam orvosnál, és rákérdeztem, mert nekem is hasonló tünteteim voltak. Kézi úton megvizsgált, és elmondta, hogy a méhszáj teljesen zárt, így attól fájogat a hasam, hogy a méhem már kiemelkedett az addigi helyéről, és most a méhszalagok feszülnek egy kicsit. Szóval ne aggódj!

Vanda Kép
Nekem már egy kicsit nagyobb volt a pocim, de van egy kolléganőm, akinek még a 9. hónapban sem volt túl nagy (kb. mint egy 5 hónapos terhesé!) Szóval ne aggódj, majd megnő Kép!

Én ma voltam AFP-n, csütörtök délután lesz meg az eredménye, szóval addig még izgulok egy picit Kép!

Adri
16+1 v. 16+6
adri77

/red{Pipocs}

Kép
Kép
pipocska

Nem jött be

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat. Sajnos mint kiderült légcsőgyulladásom van, a lázam fel alá ingadozik. Most választottam háziorvost is, ma reggel itt volt nálam, és azt mondta, a legjobb ha kifekszem a dolgot. Mondta, algopyrint tényleg szedhetek, tanácsos 38 felett, és adott egy pár javaslatot a légcsövem fájdalmának enyhitésére is. Antibiotikumot nem akart felirni, amivel egyetértek, mert egyrészt azt mondja, valószinűleg virusos, másrészt meg inkább megvárná, leküzdöm-e magamtól egy-két napon belül.

Egyébként azt mondta, mind az aszpirin, mind az algopyrin szedhető terhesség alatt, de tapasztalataim szerint az aszpirin mit sem ért a lázam ellen.

Hát ez van. Kérdeztem tőle, hogy ez csupán pech, hogy terhesség előtt nem emlékszem mikor voltam utoljára beteg, most meg szinte egy hónapon belül összeszedtem egyszer egy gyomorvirust, most meg ezt. Azt mondta, igen, ez pech.

Amúgy a kamillás gőz inhalálása nagyon-nagyon jó, gyorsan csillapitja azt a késszúrásokhoz hasonló fájdalmat a légcsövemben.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Pipocska Kép

Pedig működik... én is most próbálom először Kép
akiren

Pipocska!
A vissza per jellel kell: "\" -> ALTGR+Q billenytyű.

Adri!
Köszike, megnyugtattál.Kép

Splendida!
Én tornára nem járok, mert még a dokim nem engedélyezte.Tudod ikerterhesség.Kép
Szedem a MagneB6-ot, mától felemeltem az adagot 2*2-re.Te mennyit szedsz?

Lányok!
A dokitok mikor vizsgált meg először manuálisan?
Mert engem még egyszser sem.Mikor kellene megnéznie a méhszájat?

Judyt+2 manó
16+1

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Engem mindig megvizsgál manuálisan is, és beirja a kiskönyvbe a méhszáj állapotát.
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok!

Régóta olvaslak Titeket,de még nem írtam. Most viszont Pipocskának szeretnék segíteni (ha tudok).
Mi ma vagyunk 22 hetesek és néhány hete nekem is elkezdett fájni a farkcsontom. Nekem az ékpárna segített. Ha azon ülsz,akkor nem a farkcsont, hanem az ülőgumók és a combcsontok terhelődnek. Ráadásul csak egyenesen lehet ülni rajta, így az egész gerincnek jó. Én az Auchanban vettem. Remélem segít Neked is!

Szép napot Mindenkinek!

Éva
22+0

Kép
sygnum

SygnumKép
Ha már voltál ilyen kedves és vetted a fáradságot, hogy regisztráltattad magad egy segítőlevél miatt - nagyon köszönjük Kép - akkor miért nem maradsz velünk és osztod meg további jótanácsaidat, örömödet vagy kétségeidet Kép Kép Kép?

Pocaklakód fiú-lány?

Üdv,
MJ-Móni
15+3
mj__móni

Szia Éva!
Szeretnék MJ-Mónihoz kapcsolódni, és invitálni téged a csapatba!Kép

Szeretettel:

Márti
csmarti

Ki tud vmit Pizzamamáról?
Pizzamama, hol vagy?

Márti
csmarti

Sziasztok CsajokKép!

Köszi a kedves szavakat, na meg a drukkokatKép. Én is próbálok úgy hozzáállni, hogy nem lehet, nem történhet semmi baj, hisz akkor az már megtörtént volna. Igazából az akkori nagyon magas láz (amire azt mondták, hogy fertőzés van a szervezetemben és semicillint szedtem)aggaszt egy kicsit, hogy nem lehet e valamilyen káros hatással a fejlődésére. Bízom benne, hogy nem.

Látom több nap óta "szűnni nem akaróKép" téma a cukorterhelés és a vásárolgatás.
Vásárláshoz csak annyit tudok hozzászólni, hogy én annó a fiammal az utolsó 2 hónapban vettem meg mindent. Hozzáteszem nyár végén szültem és baromi meleg volt azon a nyáron, de nem éreztem, hogy ez hátráltatna a dolgaim intézésében. Nem babonából, egész egyszerűen így tudtam összehozni, meg egyébként is olyan hihetetlen volt, hogy mindez velem történikKépKépKép. Szóval nyilván mindenkinek megvan az oka, hogy miért előbb vagy később vásárol, és mivel ő igy döntött, ez valószinüleg a legjobb döntés volt saját maga számáraKép.

Cukorterheléssel kapcsolatban is csak a magam "tapasztalatát" tudom mondani. Mégpedig azt, hogy az előző terhességem első felében a Rókusba jártam és ott a zsemlés-tejes variáció volt. Pont ezután váltottam dokit és kórházat, ahol az afp kivételével az összes addigi vizsgálatot megismételték, igy a cukrosat is. Ez a kórház a Kútvölgyi, és itt szintén a zsemlés változatban volt részem. Sóval én még csak ezzel találkoztam.

Nevek: hihetetlen olvasni, hogy hányótoknál került szóba a Dorina névKép, mi is emellett döntöttünk egy pár hete leányzó esetén. Nálunk szerencsére szuperul megy a vezetéknévhez. Fiúnévnek a Norbertet gondoltuk ki egyenlőre, de még nem biztos, hogy ezek véglegesek.

Lenne egy kérdésem, mégpedig JohannáhozKép:

Ugye jól emlékszem, hogy végül a Kútvölgyi mellett döntöttél? A dokim nekem telefonon mondta meg az afp eredményét, de ezt a MOM értéket egyáltalán nem mondta, pedig rá is kérdeztem. Csak annyit mondott rá, hogy azzal ne foglalkozzak, mert az lényegtelen. A lényeg hogy az összes ebből a vérből vett szűrésnek az eredménye negativ. Neked amikor alacsony lett a MOM értéked, akkor mit is mondtak? Valami ilyesmit neked is, hogy a többi negativ tehát minden oké?

Most mennem kell, jövök ahogy tudokKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok csajok!
Nem tudtam ma hozzászólni, mert rengeteget írtok, nekem meg a fejemre nő a munka.

A képekkel kapcsolatosan: fantasztikusak!

Giggancs, Johanna!
ÖRülök, hogy megismertelek benneteket!

Csmárti
A jógatalálkozás nagyon jó volt. Amikor én megérkeztem, tehén és gebe már nagyban társalgott egymással, jól láthatóan, egészen kötetlen módon. Sajnos egyértelműen kiderült számomra, hogy melyikük ki is lehet, mert rajtuk kívül csak a jógavezető csaj volt a szobában, és a kettejük közti különbség valóban számottevő volt...bár a "tehén" és "gebe" nekem egy kicsit túlzásnak tűnt.... magamban jót is mulattam rajta. Azért nem semmi, hogy a Babanet hogy fellendíti ...... jógaközpont szombat délelőtti forgalmát!

Mindenkinek tudom ajánlani, hogy jöjjön, jöjjön a TFr-e szombat vagy vasárnap délelőtt 11.45-re. Érdemes kipróbálni. És szülés után van baba-mama jóga is ..... na az lehet aztán csak az érdekes dolog!

Vanda!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni jógára, szívesen megismernélek... de ami késik, nem múlik.

És még egy dolog: lányok, legalább egymással legyünk türelmesek, ha már a külvilág felé elviselhetetlenek vagyunk oly sokszor (elnézést, ha ez csak velem van így! Kép
Mindenkinek ölelés, legyünk békességben egymással, OK?

Gem
16+2
gemini

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, olvastam szépet, csúnyát...
Gyönyörűek a képek a gyermekekről, már én is alig várom, hogy eljussunk a Praxisba... de addig vizsga, és elég kemény, úgy hogy sajna kivonom magam a forgalomból egy darabig... Kép

Minden babának növekedést, nagy rúgásokat kívánok, minden mamának jó pocaknövesztést! Kép

Igyekszem vissza, ha minden igaz 10-étől vagyok megint, addig mailen csak, arra talán lesz időm.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Ja és BANYÓCI!
Örülök, hogy előkerültél! Vigyázz nagyon magadra, és kitartást!
Gem
16+2
gemini

Pipocs

Kép
Kép
pipocska

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Köszönöm

Kép
Kép
pipocska

Szia Sygnum!

Köszi a segítséget. Kép
Az Auchanban hol?
Ez a hivatalos neve?
Leírnád azért mégis, hogy hogyan néz ki, hátha valakinek el kell majd magyarázni.
Melyik Auchanban?
És mennyiért?
/Bocs/KépKép

Kép
Kép
pipocska

Jajj, de kis ügyes vki!Kép
csmarti

Pipocska, az előbbi dicséret neked ment!Kép
csmarti

Látom, nem adod fel gyorsan!Kép
csmarti

Értékelendő tulajdonság!Kép
csmarti

Judit!
Lehet, h. csak ezzel a négy színnel működik? Nagyon klassz, én is élvezem, mint Pipocska!

Márti
csmarti

Hu, egész délután olvastam.. nem szabad kihagyni egy napot sem, én meg már három napja nem jártam itt...

Nagyon édesek a pocaklakóitok!

Gemini, jól értem, hogy most szombaton a TF-re kell menni, ha jógázni akarok, és nem a Paulay Edébe?

jaj, képzeljétek az én Pocakmocorgóm már akkorákat rúg, hogy kipúposodik a hasam Kép, ez isteni jó érzés!!!!

vikka
21+0

KépKép
vikka

MJ-Móni, Márti!
Köszönöm az invitálást, szívesen Veletek maradok. Pocaklakóm kislány, Leona lesz a neve és júni 30-án kellene születnie.Egyébként Kecskeméten lakunk és sajnos itt is fogok szülni.Nincs túl jó híre a szülészetnek.

Pipocska!
Az ékpárna hátul a popódnál vastagabb (kb. 5-6 cm) és előre a combod felé elvékonyodik.Egyébként ez a hivatalos neve, ráírva is ez volt.Én Kecskeméten vettem 900Ft-ért ha jól emlékszem és az ülő-, dísz-, derék-, nyakpárnák mellett volt.Biztos van minden Auchanban ill. Tescoban is láttam már.

Éva
22+0

Kép
sygnum

Sygnum!

Bocsi, hogy az előbb nem üdvözöltelek, de annyira megörültem ennek a párna dolognak, hogy bevallom elfelejtettem.
Most pótolom.Kép
Szia Sygnum. Örülök, hogy körünkben üdvözölhetlek.Kép
Azért kérdeztem rá részletesen, mert azt hittem, hogy ez az a lyukas közepű valami. Azt már próbáltam, és nagyon kényelmetlen.
Mindenesetre ennek utána járok.Kép

Kép
Kép
pipocska

Márti!

Ne kérj bocsit a hosszúságért. Tök jókat írsz. Legalábbis én folyamatosan gyűjtögetem az infókat.
A tapasztaltaktól!KépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Márti!

Most olvasom miket írtál, addig amíg én az előző üzimet bepötyögtem. Most jót nevettem.Kép Főleg azon, hogy amíg én neked írtam, te addig nekem.Kép
Amikor megtanultam vigyorgótKép csinálni, annak legalább ennyire örültem.
Én még csak pár hónapja használom a számítógépet, mert előtte nem volt, és teljesen kuka voltam hozzá. Laci tanítgatott. + mindíg megkérdezem így a kis ismerőseimtőlKép /tőletek/ ami érdekel, vagy amit még nem tudok.

Kép
Kép
pipocska

Kedves Lányok!
Egy egy új, régi kismama vagyok. Sajnos az állandó hányásom, rosszullétem miatt nem nagyon volt életkedvem. Volt amikor semmi nem maradt meg bennem. Többször voltam ezért kórházban, de már ma hála Istennek, már jól vagyok.

Ikerterhességnek indultunk, de a 12. héten kiderült, hogy az egyik baba meggondolta magát...Azt mondták ez egyáltalán nem ritka, ne ijedjek meg...

A másik baba viszont jól van a pocakomban...

Mindenkit puszilok egy régi-új tag...

Kérdés: Ti mit éreztetek elöször magzatmozgás címén? Ja, és mikor éreztétek? Nekem ez az elsö babám...Már nagyon várom, hogy állandóan jelt adjon magáról.

18+1
tétényke

Amúgy!

Pipocs
Pipocs
Pipocs
Pipocs
Pipocs
Pipocs
Pipocs
Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Pipocska nagyon s z i n e s lettél Kép Kép Kép Kép Kép
akiren

Igen, összesen 10 van a feketével, és a fehérrel együtt!Kép

Kép
Kép
pipocska

Ja, köszi mindenkinek!Kép

Kép
Kép
pipocska

Bocsi hogy bele szolók én egy másik topikból vagyok és lelestelek Pipocska és én is probálók szines betüket csinálni ami végre sikerül és boldog vagyok tők jó

mégegyszer bocsi sziasztok
szuszoka

Sziasztok!

Napok óta nem tudtam irni,de végre jó idö van-volt, nem csak idebennt a házban lehet kuksolni.
Azért igyekeztem végigolvasni mindent és mindenkit.

Betegeskedöknek jobbulást, ilyenkor mindenki szerintem a háta közepére kiván még egy egyszerü fejfájást is...

Cukorterhelés. Én nem Mo-on élek, és itt kicsit másként van ez is. Kb 24-28 hét között kell elmenni a vizsgálatra, ahol egy kb 2 dl-is üditönek kinézö és izre is arra hasonlitó narancsos lötyit kell meginni,és egy órával késöbb veszik le a vért. Engem az egész ivásban az zavart,hogy borzasztó hideg volt, a torkom nagyon érzékeny, de az ize egyáltalán nem volt felünö...

Vásárlás: Ahogy mondják, ahány ház, annyi szokás...Olvastam már olyat is, hogy valaki a tizenx-ik héten már babakocsit vett,mert kihagyhatatlan jó ajánlat volt...Az biztos, hogy ez lenne az utolsó dolog, amiért "belekötnék" egy kismamába,hogy mikor vásárol. Nem mindenki saját maga dönti el??KépKép
Én az utolsó egy hónapban szereztem be mindent, de okom is volt rá, akkor jött hozzám ki anyukám, és tudtam,hogy ö is hoz egy csomó mindent, igy nem akartam elöre felesleges dolgokat megvenni.
Viszont most nekem sincs sok dolgom, a kisfiam után minden meg maradt épen-szépen
Azért a body-ból fogok újakat venni,mert egyrészt azt naponta cseréltem és ennyiszer mosódott is, másrészt meg több hónapig is jó volt némelyik,mert nött-nyúlt Ádámmal...Vagyis a legkisebbek is most elég nagyok lennének már.
Ennek örömére a hétvégén vettem is két aranyos body-t, kisöcsi elsö ruhái...

Megnéztem a pocikat, hát én irigylem, akinek "csak" ekkora pocakja van(Vanda), nekem baba elött is volt némi beépitett úszógumim...
Most meg már van baba-pocakom is, le sem tudnám tagadni. (na,meg nem is akaromKép)Profilomban van is egy kép.

Sziasztok
Barbi
20+3

Kép
Kép
barbi

Pipocska!
Látom megint próbálkoztál, és sok színt sikerült elővarázsolnod!KépKépKép Én is kipróbáltam párat, de azok nem működtek, aztán meg elrohantunk vendégségbe. Tetszik a 19.48-as üzeneted!KépKépKépKépKép Én még nem tudok "vigyorgós" smiley-t csinálniKép, elárulod a titkát?

Tétényke!
Isten hozott újra itt! Én emlékszem rád! Pont a mai napon írtam az én "babamozgás-történetemet", talán olvastad.? Örülök, h. az egyik baba a maradás mellett döntött, vigyázz rá nagyon!Kép

Szia Barbi!
Ez aztán a pocak!Kép Biztos szép és életerős fiúcska lakik benne! Kár, h. az arcod nem látszik a képen! (Igaz, rólunk sincs még kép, de már kértem Apát, h. varázsoljon ide legalább egyet.Kép)

Jó éjt mindenkinek:

Márti
csmarti

Sziasztok Lányok!
Hol vagytok?
Mindenki dolgozik/alszik/bevásárol/orvosnál van...?KépKépKép

Márti
csmarti

Sziasztok,

Gemini, Giggancs: én is örültem és remélem nem ez volt az utolsó tali.

Márti: TE IS OTT VOLTÁL??? MIÉRT NEM JÖTTÉL ODA. Tök jó lett volna, főként, hogy egy "jóemberhez" járunk... Olyan jó lett volna... Na de majd legközelebb. Te mit csináltál ott?
Azért nyugtass meg, ugye tényleg nem vagyok nagyon gebe....

Banyóci: igen a lényeg az, hogy minden szó, ami fel van tűntetve, az negativ legyen. A többi tényleg nem számít... Nekem kicsit alacsony lett a MOM, és azt mondta, hogy nem fontos, de azért Ő szeretne utánajárni a dolognak.

Márti: Köszi, amit a pénzről irtál, szerintem akkor én is valahogy igy fogom csinálni... De mindenesetre tényleg nem egy pénzéshes manusszal állunk szemben.

ma megyek du. UH-ra, úgyhogy drukkoljatok, hogy minden rendben menjen, meg aztán lesz vizsgálat is.

Gemini és Kútvölgyisek: Ti mikor mentek vmilyen előadásra. Kéne már nagyon.

Oxigén: merre játál mostanáig? Már hiányoltalak.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!
Vmelyik infó félre ment! Hol kellett volna lennem? Én sajnos pihiztem egész héten (a műtét miattKép), kivéve szombaton, amikor felmentünk sétálni a Normafához. Én is örülnék egy személyes találkának!Kép "Na de majd legközelebb."Kép

Márti
csmarti

Éva!
Sajnos én is hallottam már a kecskeméti szülészet hiányosságairólKép! De arra gondolj, h. ha minden rendben lesz, akkor pár nap után "kivágnak" benneteket, és otthon már egész más lesz!Kép És remélem, h. olyan boldogság tölt majd el a baba láttán, h. kórházi körülmények eltörpülnek mellette!!!Kép

Márti
csmarti

MÁRTI: ezer bocsi... Lányos zavaromban már olvasni sem tudok. Lácccccik, hogy e rengeteg üzenet között elvesztem. Szóval Gemini irta az üzenetet és én meg nem tudom, hogy miért azt hittem, hogy Te irtad. Szóval bocsi.

Normafa: kedvenc séta helyem. De egy személyes taliba benne vagyok.

Gemini tőled is bocs, mert hülyeségeket olvasok.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Szia Gemini:

Te jössz a TFre? Én szeretnék. Mondjuk minden a mai vizsgálaton fog eldölni... Előadás? Torna? Te hallottál már vizitornáról kifejezetten terhes nőknek? Babarózsa irt róla a Kútvölgyi site-n.

Szóval mindenkitől bocs a félreértésért...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!
Semmi gond a félreértés miatt. Ma mész a lábaddal is dokihoz, ugye? Csak ügyesen, az UH-val is!
Melyik nap mész/jössz a TF-re? Én a vasárnapra gondoltam...
Ma hazamegyek és megnézem, hogy hogy is lesznek az előadások. Holnap mondom a dátumokat. Bár ha ma mész UH-ra, akkor az ötödiken elvileg megkérdezheted...

Vikka!
Helló, téged is látni errefelé? És mi van az andragógiával??? Kép
Igen, hogy kérdésedre válaszoljak, most szombaton nem lesz a Paulayban, hanem a TF-en lesz, ingyen, szombat-vasárnap, 11.45-től. Viszont takarót, párnát, esetleg laticelt vinni kell, mert ott nem adnak semmit. Te jössz/mész? Melyik nap?

Ma voltam AFP-n, eredmény jövő hétfőn. Remélem, nem lesz gáz.

Mindenkinek szép napot! (Szombat hajnalra mínusz 15 fokot mondanak - ez embertelenKép)

Gem
16+3
gemini

Márti!

Ezekkel próbáld: red, orange, yellow, green, cyan, blue, purple, gray, white Kép
Vigyorgó fej: : O /kettőspont, nagy o->O, szóköz nélkül/ Kép
Akkor találtam meg a fehéret.Kép
A tali tényleg jó lenne már, nem tudom Hanee "intézkedik-e"??

Johanna!

Természetesen drukkolunk!Kép

Képzeljétek!

Második éjjel van rémálmom, de olyan, hogy fel is ébredek rá.
Tegnap ez kitolódott a reggeli ébredésre, viszont ma már fél ötkor felébredtem, és csak fél nyolckor tudtam visszaaludni.
Ez is valamilyen hormon valami lehet?
A terhességem elején is voltak hasonlóak, de azok x idő után megszűntek.
Amikor felébredtem próbáltam odabujni a páromhoz, hogy megnyugodjam egy kicsit, ő pedig próbált "menekülni". Nem sok sikerrel, mert ő fekszik a falnál.Kép Szegény! Állandóan dög melege van éjjel, én meg jól odakucorodtam.Kép
Pedig mindíg az volt a vágyam, hogy azt az igazi romantikus alvást kipróbáljam, amikor a csaj a pasi vállán alszik el.Kép
Nahát ez nálunk nem fog összejönni, főleg amíg a galérián van a "hálószoba".

Kép
Kép
pipocska

Johanna!
Igen, hallottam vizitornáról és a legnagyobb szívfájdalmam, hogy én nem mehetek a bőröm miatt. Ha jól emlékszem, erről is van prosijuk az ötödik emeleten.
Torna: én február 21-én kezdem. Már feliratkoztam.

Gem
16+3

Ui.: A babócám van, amikor állandó jelleggel gluggy-gluggy-gluggyol. Kép Ezt ugye ti még nem tudjátok be mozgásnak? Kép
gemini

Aki a 20. hét körül van.

Ti nem éreztek valami furit a köldökötöknél belül?
Nekem tök kellemetlen.
Olyan mintha belülről húznák a köldökömet.
Mi lehet ez?
Egyébként természetesen mindenkinek szól a kérdés, csak ezt korrábban nem tapasztaltam, és valahol azt olvastam, hogy a 20. hét körül éri el a méh a köldök magasságát. Ez járhat ilyen kellemetlen érzéssel????

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!
Nyugi, jól gondolod.Egy lány a másik topiból pontosan ezt mondta tegnap nekem, hogy készüljek fel, hogy a 20. hét körül a köldökömnél fog fájni, mert húzódnak a méhszalagok.

Judyt+2 manó
16+2

Judyt
KépKép
judyt

Szia Gemini,

Igen a gluggy-gluggy, az bizony a mozgása a bébicskének.

Lábammal tegnap voltam, de csak egy kicsit megkínoztak, mert nem tudta, hogy milyen szurit adhat nekem a gyerkőc miatt, ma ezt is megom kérdezni és akkor ha nem javul csütörtök este egy kis műtét keretében megoldják. Hááááááát mit mondja, nem gondoltam, hogy ilyen veszélyes körmöt vágni.

Tornára annak tükrében tudok menni, hgoy mit teszen a lábammal. De nagyon szertnék menni....

Vizitornától én is tartok én pedig a nőgyógyi gyulladásoktól én mindig összeszedek ott valamit.

Azt hiszem prosim van, de hogy mikor menjünk az a kérdés....

AFP biztosan jó lesz. 1 hét és kész az eredmény. Az a jó, hogy a Kútvölgyiben jó sokrétű, az olyan megnyugtató...

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?