Sziasztok!
Enyhén szelektált olvasás után egy-két dolgot gyorsan írok, míg Marci nem ér ki ide vezetéket rángatni.
Tápszer: Mi Beba tápszert eszünk, a védőnő tanácsára jól bespájzoltunk belőle, mivel 6 hónapos kor után már a 2-es van, ami nem támogatott. Úgyhogy még van 2 doboz 1-es, kötségkímélés címén. Viszont már előre kétségbe vagyok esve, mi lesz, ha elfogy. Nagyon drága lesz utána már a 2-es, 3-as.
Tényleg, meddig esznek a babák tápszert? Amíg a tejet be nem lehet vezetni? Az még odébb van.
Játék
A hétvégén voltunk a szomszédban, egy csomó játékot tettek a gyerekek elé, hogy játszanak, Flóra babát kapott. Épp nekem is az jutott eszembe, hogy nekünk nincs is. Csupa kistörpéknek való játékunk van, még nem is gondoltam szelektálni, hogy kisautó, baba. Szerintem erre még ráérünk. És mivel nálunk úgyis óhatatlan, hogy egymás játékával játszanak majd, így rendesen lesz csere-bere. Talán azért majd néha a "nekik való" játékot is megtalálják majd.
Barbi!
Eladtam az overallt, most már tuti, mert megkaptam a pénzt érte, és ma fel is adom. Úgyhogy végérvényesen eldőlt a dolog.
Márti!
Na, milyen volt a fürdő? Látom még mindig a hatása alatt vagy, azóta nem is jelentkeztél.
Julcsi!
Pedig jó lett volna az a TV-közvetítéses keresztelő, videós nem is kellett volna fogadni.
Hányan lesztek? Hol lesz a kaja? Kik lesznek a keresztszülők?
Na, nem tudom, hogy kinek akartam még reagálni, majd ha elküldöm, akkor eszembe fog jutni.

Edith hsz-eit nem tudom nagyon elolvasni, mert piros (asszem), úgyhogy az mentségemre szolgáljon.