Hát igen, volt nagy meglepetés, de Buksi jött rá, nekem kellett volna még pár év, hogy leessen a tantusz...
A lányos anyukákkal meg tudatom, hogy ma kizárólag Dorka birtokolta Vencelt (mármint az itteni csapatból) és volt nagy együtt lovaglás! Lehet féltékenykedni!
Zitus!
Olyan jó, hogy ilyen sokat írtál Matyiról! Sokszor nem is reagáljuk le az ilyen beszámolókat, de én mindig nagy érdeklődéssel olvasom, kinek a manója mivel tölti a napjait, miket fejlődtek, stb. Az tényleg nem lehet jó, hogy nincs játszóház, meg annyi lehetőség, mint itt Pesten, de biztosan vannak más anyukák, akikkel akár itt a babaneten is összeszervezhetsz valamit! Kell az neked is meg Matyinak is, hogy találkozzatok más, hasonló cipőben járó emberekkel.
Andi,
azért ez a 7 gyerekes "próbaanyaság" nem lehetett semmi! Ehhez képest a kettő már meg sem kottyan, gondolom!
Ági,
futószemölcs
. ja, és persze most már én is azon parázok, hogy a Dorka lábán megjelent pici pöttyök nem futószemölcsök-e. Jó, hogy leírtad, hogy is néz ki, mert nem egyezik. Ja, és csak egy gondolat; van egy növény, vadon is nő, vérehulló kecskefűnek hívják, az sok bőrnyavajára jó. Csak le kell szakítani, és nagyon bő, narancssárga folyadék folyik belőle, azt szokták az érintett területre kenni. Ha nem hiszel az ilyenekben, ugorgyunk. Tali: Milyen az az Állatkerti játszóház? Jól hangzik!
Egyébként mi is a télre "készülünk". Ezerrel gyűjtöm az ötleteket, mivel lehet majd a sötét téli napokat egy totyogóval eltölteni ráadásul úgy, hogy a pénztárcánkban is maradjon azért valami. Szerencsére azért van kínálat, aztán majd letisztul, mire érdemes menni, és mire nem.
Ja, és lehet gratulálni, a hétfői és a csütörtöki fogacskánk után ma kijött megint egy! Úgy néz ki, meg sem állunk 8-ig!
Na pusz mindenkinek, igyekszem aludni egy kicsit, mielőtt jön az éjszakai műszak.
Szilvi és 6fogú Dorka

: 

Olyannyira, hogy még kontrollra sem kell visszamennünk! Szóval a fél évvel ezelőtt gyanított szívbetegség mára már kizárva! Zörej az maradt, de az legyen a legkevesebb. Olyan, de olyan jó érzés ám! Ráadásul annyira kis ügyi volt a lánykám! Mondjuk kapásból úgy indított, hogy az EKG egyik csipeszkéjét egy mozdulattal leszedte magáról