A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Köszi
Ő szerencsére nem olyan béna, mint én :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea, a Rukkel tóval mi is szemezünk, de valszeg már csak nyaralás után megyünk el oda... :?

Kuha, Nagy átlagban az olasz tésztákban (Barilla, Panzani, ...) nincs tojás...ezek durumlisztből készülnek...de ha a rántást durumlisztből csinálod, akkor mehetnek a főzik is. Mondjuk én alapból is a Barillát veszem, ha tésztát akarunk enni, az a legjobb olasz tészta. :lol:

Kép

Kép
prüntyi

Juci, nekem 2x kellett menni, de az első után is fényévekkel jobban éreztem magam. Egy szlovákiai magyar pasi jön Győrbe 2 hetente, de Bp-en is csinálja, heti 3x, ha érdekel, meg tudom adni az elérhetőségét.

Sildike, az a kutyus a képeken az, aki elveszett?
Remélem nem haragszol meg, hogy ilyet írok, de a képek alapján úgy tűnik, mintha Lacika feje hátul már nem lenne olyan lapos. Jól látom?
Vendég

Davallia, karfiolpörköltet én is szoktam csinálni, imádom! Néha teszek hozzá brokkoloit is.
Vendég

Tünde

Nem az a kutyus, de egy ugyanolyan. Hívtak, hogy megvan az én kutyám aztán ez volt ott helyette. Kint akarták hagyni az utcán, úgyhogy befogadtuk, amíg előkerül a gazdija.
Pont most kaptam egy nagy csokor virágot futárral annak a kutyinak a gazdijától, akit bedobtak a kertünkbe és megtaláltam őket a neten.

Egyáltalán nem haragszom, és aranyos vagy, hogy ilyen diplomatikusan fogalmazol, de Laci feje még mindig olyan, mintha hátulról megküldték volna egy lapáttal. Már rengeteget gömbölyödött, mert régebben nem csak lapos, hanem még homorú is volt. Mivel koraszülött nem forrtak össze a koponyacsontjai. Majd csak kb. 1 éves korára lesz rendben. De soha nem lesz olyan szép gömbölyű mint Bazsié, ugyanis tiszta apukám és az ő feje is totál lapos hátul.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike, pedig tényleg úgy tűnt a képek alapján. :cry:
Nagyon kis zabálnivaló, ahogy teli szájjal vigyorog!
Vendég

Tünde

Nagyon sokat gömbölyödött, de neki ilyen kis lapos feje van. Amennyira lehet annyira jó már neki.
Anyukámnak a feje teteje tiszta lapos. Mondtuk is, hogy ha a harmadik gyerekünk a kettőjük kombinációja lesz, akkor majd a farsangon dobókockának öltöztetjük. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Így néz ki a fej oldalról. Már nem beesett, de nincs is klasszikusan szép fejformája neki. Mindegy én így is imádom. Szoktunk röhögni anyuval, hogy ha ezt látnák a svájci barátaink. Mondom is olyankor a Lacinak, hogy egyszer szép fejű gyereket akarok majd és akkor jön a gipsz bukó.

Kép
Kép Kép
sildike

Na szóval így néz ki oldalról: Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Aha, így már látom. :cry:
Mi az a gipsz bukó? :oops: :?: :wink:
Vendég

Most jöttem vissza a szomszédból. Hazahoztam Bazsit Dórikától.

A gipsz bukót még régebben meséltem. Van egy ismerősünk svájcban, akinek Bazsival egykorú a kisfia. A baba születésénél fogót használtak és ezzel valami nyakizmot meghúztak, úgyhogy ugyanúgy mint Lacika féloladals volt néhány hónapig és tiszta lapos volt a feje. Mivel nekik tökéletes gyerek kellett tökéletes fejformával ezért a kisfiú három vagy négy hónapig napi 16 órán keresztül a gipsz bukóban volt. És ezt a gyerekorvos ajánlotta nekik, mint jó megoldást.

Kép
Kép Kép
sildike

Lacika csak csendben figyelte a talin, milyen jóba lett Julcsi a kutyussal és biztosan kedve támadt hozzá neki is. Sildike, örülj, mert átgondolt gyerek lesz, nem csak úgy hűbelebalázs módjára ront rá a dolgokra :) (mint Julcsi)

Róki, azt hiszem, én a hányingertől sújtva nem is gratuláltam neked anno... Most pótolom, nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk!

Mától újra kell számolnom a hányásmentes napokat :(

KépKép

KépKép
majola

Sildike
Köszi az órát. Mégsem annyira ügyes a férjem, mint hittem :lol: :oops:
Nagyon aranyos humorod van. És Lacikáról nagyon édesek a képek.

Majola
Sajnálom, hogy megint rókát fogtál :cry: Pedig drukkoltam ám!

Tünde
Nagyon megköszönném, ha átküldenéd nekem mailben. mato.angela@gmail.com. És mennyibe kerül?
Így babásan nem probléma, hogy jársz? Anno én vmi olyasmit hallottam, már amikor terhes voltam, hogy ilyenkor nem ajánlott??

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, mél ment!
Vendég

Sziasztok!

Tali szupi lehetett!
Ezt sajnos csak a hozzászólásokból szűröm le, mert amióta az új rendszer van, ha túl sok kép van egy oldalon sajnos nem tölti le az oldalt brrrrrrrr. :evil: :evil:

Ezen az oldalon viszont Sildike Lacikája tüneményes mosolyú!
Utólag is Boldog Névnapot kívánok neki!!!
(Én is úgy látom, hogy már gömbölyűbb a fejecskéje hátul.)

Csontkovács!
Hű az nekem is jó lenne!
De nekem nem a derekam fáj, hanem a lapockám között a hátam. Néha le is kell feküdnöm két háztartás között pár percre, mert sírni tudnék, annyira sz.r.

Angelani!
De jó, hogy jobban van Erhard!
Azt nem értettem, hogy akkor ez most a háromnapos láz, vagy a rubeola?

Tünde!
Én úgy tudom, hogy a rubeola tünetmentesen is lezajlódhat, max a nyaki nyirokcsomók duzzadnak meg, de az sem feltétlen feltünő.

A bárányhimlő is okozhat gondokat a magzatnál (szem és bőr), úgyhogy a bárányhimlős gyereket is jobb elkerülni (bocsi, ha nem jól értettem, a hsz-edet).

Davallia!
Jól hangzott ez a karfiolpörkölt. A végén a tejfölös rántás, az habarás?

Andris imádja, ha hátradöntöm, hangosan kacag. Most, hogy megtanult térdelni a rácsnál, hátrhajtja a kis fejét és a hátát és úgy vigyorog óriásiakat. A baj csak az, hogy nem tudja tartani magát és időnként óriásiakat esik hátra és bömböl.

Valamint nem csak állva (Julcsika), hanem térdelve alvó baba sincsen és ez elég gáz.

ayse

Rokica!
Gratulálok a vizsgádhoz!

BAB, CINKA MERRE JÁRTOK????

ayse

Jó reggelt!

Köszönöm a gratulációkat! Én is örülök hogy megvan a vizsga. :)

Viszont brutál éjszakánk volt. :( Zsuzsa szinte óránként ébredt, és állandóan mellen lógott, vizet is adtam neki cumisüvegből, ennek eredménye az lett, hogy hajnalra olyan tele lett a pelenkája, hogy teljesen kicsurgott belőle a pisi - rám. Ilyen még SOSE fordult elő, hogy egy pelenka ne bírta volna a pisit egy éjszakán át, és ilyenkor mindig azon parázok, hogy nehogy azért pisiljen ilyen sokat, mert cukorbeteg (tudjátok, egyik barátnőm kislányánál derült ki ez a sok pisis pelusból). Szóval most majd árgus szemekkel figyelem, hogy mennyit pisil.

A legutóbb mikor ilyen borzasztó éjszakánk volt, kibújt a felső metszőfoga, lehet hogy most a második jön, mert esedékes. Remélem, ez az oka. És remélem, ma jobban alszunk. :-/ Szegényke fel se ébredt mikor kicseréltem a pelenkáját, visszaraktam a saját ágyába, és azóta alszik. Ez volt valamikor hajnali 5 előtt, csak sajnos nemsokára indulnunk kell, mert én ma dolgozom délelőtt. De nem baj, jön a hétvége, és azt végigalszom Zsuzsával együtt...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Rokica!
Gratulálunk a sikeres vizsgádhoz! :)
Remélem a hétvégén tudtok pihenni! Vigyázz Magatokra! :)

Zsuzsa!
Jobbulást kívánunk a Nagyitoknak! Remélem nincs nagy baj!!!!
Julcsikán felbuzdulva, szerda óta folyamatosan takataka-t dúdolok!
Már magamat is idegesítem! :lol: :lol:
Gondolom, tegnap elmaradt a strandolás, ugye?

Ildi!
Én is nagyon bírom a humorod! :lol: dobókocka :)
Kerek, vagy sem, mi így imádjuk Lacikát, ahogy van! :)
Tényleg, elvileg készült kép arról, amikor Bazsikával puszilkodtam!
Tegye fel, akinek van ilyen plz!!!!! :lol:

Davallia!
Hogy vagytok, megúsztátok a vihart?
Láttam a híradóban, hogy mi történt megint a Balatonnál is! Borzasztó! :(

Petikének mi is boldog névnapot kívánunk!

Tünde!
A csontkovács mennyiben más, mint egy masszázs?
:roll: Nem fáj nagyon?

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi :)
Kép

Ayse, ne aggódj, Julcsi is gyorsan rájött, hogy állva nem lehet aludni :)

Juci, azóta a kisbencén gondolkozom, kezd összeállni:
Egyszer volt egy kemence, belebújt a kis Bence, kormos volt a kemence, fekete lett kis Bence. Aztán jött a mamája, nem ismert a fiára, becsukta a kemencét, jól elverte kis Bencét.

KépKép

KépKép
majola

Hú. ez nem lett jó, próbálkozom még.

KépKép

KépKép
majola

Talán:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa! :)
Köszi! :D :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Képzeljétek tök beteg vagyok. Influenza tüneteket produkálok. Nem baba van a dologban! :lol:

Tünde
Válasz ment :wink:

Zsuzsa
De aranyos vagy. Vhogy így van a versike valóban. Annyira cuki ez a mondóka :lol:

Rokica
Ne aggódjál a cukorbetegség miatt. Marcinak egy éjszaka kétszer cserélem a pelusát, mert annyit iszik. Konkrétan több mint egy liter vizet éjszaka. És nem cukorbeteg.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Rokica!

Zsuzsa biztosan azért pisilt ennyit, mert nem izzadta ki a meleg elmúltával azt a megnövekedett mennyiségű folyadékot, amihez a meleg miatt hozzászokott.

Én is egyfolytában pisilni járok ilyenkor, pedig amúgy szinte bármeddig képes vagyok visszatartani (tudom, egészségtelen).

Juci!
Jobbulást kívánok Neked!
Influenza szerű tünetek: láz, végtagfájás?

ayse

Sziasztok!

Peti köszöni mindenkinek a névnapi köszöntőt!

Sildike!
Lacikának utólag is boldog névnapot kívánok!!!

Itt Pécsett is hatalmas vihar volt tegnap, na meg ma hajnalban is marhára esett, jelenleg elviselhető az időjárás! :lol:

Rókica!
Gratulálok a vizsgádhoz! :D

Viki&Peti
viki27
Pécs

Sziasztok!

ÁÁÁáhhhh, gyönyörűek a képek, és nagyon jó lehetett a tali, remélem a következőn már mi is ott tudunk lenni!
Göndörzsófékhoz most nem mehetünk, mert holnap indulunk egy hétre Gyönkre, irces ismerősökhöz, aztán ott hávájozunk egy kicsit, fürdünk Tamásiban, járjuk a dombokat, stb 8)

Addig is jó nyaralást, pihenést, talizást és természetesen babázást mindenkinek!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, és Rókica!

Örülök, hogy hatott a vudu, ügyes voltál! :wink:

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ayse, jól értetted, és tök jó, hogy ezeket leírtad, mert én nem tudtam!

Andi, a csontkovács nem masszíroz, hanem valamit csinál a hátamon (nem tudom leírni, mit :roll: ), és aztán helyreteszi a csigolyákat, utálom hallani, ahogy ropognak.
Nem fáj, kicsit azért kellemetlen, de megéri!
De jó ez a puszizkodós kép!

Juci, gyógyulj meg hamar!
Vendég

Sziasztok! :) :) :)

Mind a két fiú alszik! Egyidőben! Micsoda nyugalom és csend! Ezt a kétgyerekes anyukák biztos nagyon átérzik. :) :) :) Bár van egy hegynyi vasalnivalóm, de az összes többi házimunkával elkészültem délelőtt!!! Legalább hétvégére nem lesz sok dolgom. :)
Beni jól elszórakoztatta Danit, így ma ki tudtam takarítani délelőtt, főztem Daninak jó sok adag kaját, eltettem a mélyhűtőbe, meg Beninek és magamnak ebédet, és mindent ki is mostam. :) Utána meg még sétáltunk egy jó órát.

Juci,
Jobbulást kívánunk neked! Remélhetőleg Marci nem fogja elkapni, akármilyen betegséged is van!!!

Viki,
Petinek utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK! :) Tegnap nem jutottam a géphez!

Zsuzsa,
Mind a két helyen megkaptam a választ. :) :)

Sis,
Jó nyaralást nektek! :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok,csak beugrottam egy pill.....

sajnos visszaolvasni semmit sem tudok,mert már indolok is vissza a három gyerkőccel Anyukámhoz.
Amíg ilyen meleg van,ott tanyázunk. :D
Csak most fel kellett jönnöm értük,mert a lányok eddig a Balcsin voltak az unokatesójukkal.
ja és még azért is,mert ma kaptunk mondhárman Apától új fürdőrucit! :D :D :D

Rólunk csak annyit:

Mazsi továbbra is kétfogú,négykézlábazik,kapaszkodva feltérdel és kis segítséggel fel is áll. :wink:
Nagyon kis helyes és most robbanásszerűen megindult a mozgásfejlődése.
Eszik már naponta kétszer gyümit és egyszer főzit és persze rengeteget szopizik is hál'Istennek. :D
Szóval nagyon jól vagynk.

Remélem veletek(MINDENKIVEL)is minden rendben van.
A Mamáná nagyon jó dolgunk van,csak sajna internet nincs és így babanet sem.
Azért már nagyon hiányoztok!!!! :(
Sok puszit küldünk mindenkinek és kellemes nyarat kívánunk :)
annamami

Sziasztok!

Már kicsit félve írok ,mert megint olyan hosszan eltüntem :(

Sajnos hasonló cipőben járok mint Megann+ Lénácska :cry:

Dávidkámnak is vírusos hasmenése van

Nálunk úgy kezdődött ,hogy:
- először kiütései lettek
-aztán egyre sűrűbben kakilt
-aztán már hasmenése lett
:shock: -aztán sugárban hányt is 2 x :shock:

Már a kiütésekkel elvittem orvoshoz! Akkor is azt mondta ,hogy vírus ,meg mikor 2 nap múlval vittem a hasmenés miatt ,akkor is.
És amikor ,megint 2 nap múlval vittem ,hogy hányt is ,akkor is.

Nekünk diétáznunk kell

Milupa HN25 tápszer+ banán+répa+rizs+anyatej amit ehet

inni nekem továbbra is nagyon kicsit iszik :x Be is vagyok parázva miatta- azért is hordom 2 napnta vissza a dokihoz,hogy ő is lássa nem -e kezd kiszáradni.

Még szerencse ,hogy minden pelusában van pisi is !

Már azért sokat javult az állapota!
Eleinte 2-3 óránként vizes kaki volt! Mára már több a szilárd kaki ,de még van néha folyós is!

Kapja a napi 1 normaflort is ,meg szmecta port is adok neki.

Jaaa! És ma kaptunk széklettartályt is, hogy hétfön mintát tudjunk küldeni.(POSTÁN) az ÁNTSZ-be

Bár a doki szerint már nincs benne a vírus! Csak nagyon tönkretette a sok fosás a bélnyálkahártyáját.Azért nem gyógyult még meg teljesen.

Remélem tényleg nemtalálnak semmit benne :roll:

Az utolsó oldalakon lévő képeket nézegettem meg!
Nagyon tündér minden BABA :D
A talis képek -sorozatok nagyon jók :P

Majd ha még tudok jövök!

Puszi mindenkinek!

Beteg Babáknak jobbulást - a mamáknak kitartást kívánok :!: :!:
csillam

Tiszta hülye vagyok!

Még azt is akartam írni ,hogy tegnap volt a 10-hós fordulója és először felállt a kiságyban!

És most egyszerre jött ki két foga (a nyuszi) !

MÁR /6 fogú :mrgreen:
csillam

Kép

vigyázz...

Kép

kész....

Kép

rajt!!!:)))))

Kép

Fanni lány....

Kép

cukorpofija!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse!
Szerintem, ez 3 napos láz+ 3 napos kiütés.
Nevezze mindenki annak ami.
Majd a jövő héten lesz dokinéni, az nem ennyire szétszórt, Ő tuti ad rá választ.
A másik doki meg le van ejtve:)
A lényeg, hogy Erhard jól van.

Rokica!
Hatalmas Gratula a Vizsgádhoz:)

Majola!
Milyen éesek vagytok a képen.

Juci6!
Jobbulást neked is!

Sis!
Jó nyaralást!:)

Benianyu!
Te aztán szuperul csinálod!
Én 1 gyerkőc mellett is alig bírom a házimunkát.

Annamami!
Jó pihenést a Mamánál.

Csillam!
De jó téged is látni:)
Jobbulást Dávidkának!
Nagy Gratula a felálláshoz.
Kész rágógép:) Mennyi foga van már!
Azért gyere ha tudsz.

Nyúlné!
Nagyon szupik a képek!
Erhard is így tol mindent:)
Fanni tényleg cukorpofi.
Gyönyörű szemei vannak!

Göndörzsóf!
Kérek majd mailt!
BKV útvonallal!!!!
angelani@vipmail.hu

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Prüntyi!:)

Ha hamarabb jutnátok ti el a Rukkel-hez, akkor kiváncsian várom a véleméynedet. :)

Lívinek kibújt a 2. metszőfoga felül és a mellette lévő is, így már 5 fogú :D :D :D

De jön még 1 szerintem.

Hát most már én is több rágcsálnivalót fogok adni, mert 5 foggal már lehet rágni rendesen :D

De eddig bébiételekből már a darabosabb 8-10 hósakat adtam vagy én pépesítettem még a hamikat, amiket kotyvasztottam.

Csajok!

Ad valaki Danoninot???

Met én igen uzsonnára már elég régóta és nincs semmi bgaja, bár sajnos abban cukor is van:(

Meg fagyi tölcsért is szokott hamizni.

De én már ebből nem csinálok gondot.

De gyümi, főzelék mindig van, csak az a baj gyümik közül szinte csak a banán csúszik:(

Pl. cseri nem anynira, barack sem:(

Reggel, este tápszer van még nálunk.

Mikor kell kihagyni este a tápit már????????
Mármint mikor adjak helyette mást???

Mea
mea

Hibákért megint elnézést :D

Mea
mea

Halihó!

Ildi!
Nem hagytunk véletlenül nálatok egy fehér, ronda cumiláncot?? :cry:
Nem szép darab, de Nati nagyon szeret vele játszani és nem találom. Megteszed, hogy körülnézel otthon? :)

Angelani!
Nem Hariékra gondoltál? Ők vannak Majola képén! :)

Sis!
Érezzétek magatokat nagyon jól! :)

Annamami!
Milyen ügyes már Mazsi! :) És ennyi mindent eszik is már? :shock:
Nagyon belehúztatok ahhoz képest, hogy eleinte semmit nem akart elfogadni! :)
Nektek is puszi és jó nyaralást! :D

Tünde!
Én azt hittem, a csontkovácsolás brutálisabb, mint a masszázs. :roll:
Amikor én legutóbb masszíroztatni voltam, a masszőr olyan gübicseket talált a hátamon és a vállamon, hogy majdnem összepisiltem magam, úgy fájt! Komolyan, leizzadtam! :shock:
Na, azóta nem is mentem hozzá, pedig utána sokáig sokkal jobb volt!

Mea!
Én még nem adok. Nekem a védőnő azt mondta, adjak neki natúr joghurtot és tegyek bele gyümit. A natúr joghurtban nincs cukor. (azt hiszem)

Csillám!
Remélem Dávidka gyorsan meggyógyul! :)
Gratula a fogakhoz és a felálláshoz! :)

Benianyu!
Húúú, hogy te milyen hatékony vagy! :lol: :lol:

Juci6!
Remélem jobban vagy és Marci nem kapja el tőled ezt a kórságot! :?

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok :)

Jöttem elköszönni :D

ÉÉÉSS muszáj dicsekednem egy kicsikét:

Máté egyedül feláll, és az egyik kezemet fogva sétál!! :D Olyan édes, megzabálom, a másik kezével bőszen mutogatja a fityiszt a levegőbe, meg mindenkinek, aki szembejön :D:D:D
Ahhoz képest, hogy 12-én lesz 9 hónapos, ez nem is rossz szerintem :roll:

Egész nap pakoltam az útra, visszaolvasni nincs már erőm, ettől függetlenül, aki beteg, vizsgázik, nyaral, telel, vagy akármi, annak megy a voodooooooo :D:D:D:D

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Mea!
Azt hiszem Hari írta, hogy Ő már adott danoninot, vagy valami hasonlót, de nem bizti. Bocsi Hari ha elnéztem!
Mi is 8 hós kajákat eszünk (elég régen).

Sis!
Jóóóóó utat!
8) :lol:
Napsütést!

Duda!
Én a arra a képre írtam, amit kétszer tett fel.
Mintha a Drága Babóca az súgná a fülébe, hogy mennyire Szeretlek :)
Vagy, már Anya! Megint fotóznak, de elbújok mögéd :lol:

Láttam Harinkat is :wink:

Jó Éjt Mindenkinek!
Puszi!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok! :)

Angelani, Sildike, Barbi mail ment az útvonalról.
Várom a további jelentkezőket a talira. Hari, Rókica stb. Gergő már nagyon rég nem látta Zsuzsát. :cry:

Kaja:

Sildike, meg ne kövezz, de én úgy tudom, a kakaó is allergizál, nem csak élénkít, és egy éves kor alatt nem ajánlott adni.

Tészták:

A durumtészták biztos, hogy tojásmentesek, meg van tojásmentesben tönkölybúza tészta is, sőt még sima búzából is van, de az nem olyan jó. Egy szó mint száz, a Barilla, Colavita stb. olasz durumtészták jók, meg magyarból is van a Durillo, meg Gyermelyiből a bordó. De a legjobb, ha megnézitek az összetételt.

Én is úgy tudom, hogy lisztet már 6 hónapos kortól lehet, tejet viszont csak 1 éves kortól.
Viszont egy dolgot nem értek. Joghurtot lehet 8 hónapos kortól, a Kismama szerint, tejfölt viszont csak 1 éves kortól. Miért? Az savanyított tejtermék, szinte csak zsírtartamában különbözik a joghurttól, de a zsír nem árt a babáknak. Vagy a 20% mégis sok lenne?

Mea! :)

Szerintem ne adj Danoninot, mert nem csak cukor van benne, hanem egy csomó sz@r is, színezék, állományjavító, aroma stb, majd nézd meg. Szerintem is jobb a natúr joghurt gyümölccsel.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Kuha! :)
Ja, Bubu maci a Maci Laciból :D :D :D :D
Gergő Bubunak hívja Bubust.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Angelani!
Azon a képen én vagyok Sildike kisfiával, Bazsikával! :)
Épp puszit ad! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az együttérzést! Kellett/kell is uis nagyon rég voltam ennyire rosszul. Láz, végtagfájás, harmatgyengeség, hasmenés, hányinger, gyomorfájás. Tegnap alig bírtam felkelni.Anyukám délelőtt, Árpi déltől volt itthon segíteni, Marcit nem bírtam el. És én is azon aggódok persze, hogy Marci ne kapja el! Ma már jobban vagyok, bár sok erőm nincsen(csak gépelni :lol: ) és fáj még a gyomrom.

Annamami
Kellemes nyaralást! Nagyon ügyes Mazsi!

Sis
Máténak is gratula! Milyen kis ügyes!

Megyek lábadozni :?

Kellemes hétvégét mindenkinek.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hello! :)

Juci,
További jobbulást Neked! :)

Annamami,
Mazsi nagyon ügyes már! És tényleg milyen jól eszik már a kezdeti nehézségek után! :)

Angelani, Duda
Köszi, igyekszem! :)

Csillam,
Jobbulást Dávidnak is! Gratula a felálláshoz és az új fogához! :)

Nyúlné,
Versenyző Kisnyúl mint a villám olyan gyors, alig látszik a képen! :)
Fanni szépséges kislány! :)

Sis,
Máté nem semmi! Tényleg nagyon ügyes!

Mi megyünk ma egy kicsit kirándulni a Normafához! Van ott egy egész új, uniós játszó, ha jól emlékszem, Beni kipróbálhatja. Remélem, nem mossa el az egész programot az eső! :)

Szép hétvégét mindenkinek!

benianyu

Benianyu!
Jó Normafázást Nektek!
Meg is érdemled a hatékony háztartás után!

A vasalnivaló nálam is hegyekben áll, asszem elértem, hogy most tényleg az összes ruhát ki kell vasalnom. Ebben a melegben egyszerűen nem tudtam hozzálátni.

DE MA KEZDŐDIK A TOUR DE FRANCE!!!!!!
És ez nagyon meg szokta növelni a vasalási hatékonyságomat, mert kitűnően tudok alatta vasalni. Mások szobakeréppározni szoktak éls úgy nézik. Én is csinálnám, de sajnos nincs :(.

Juci!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++energia a gyógyuláshoz!!!!

Duda!
Én is akartam írni, hogy nagyon szépek vagytok a képen!!!!

Göndörzsóf!
Ti megközelíthető távolságban vagytok hozzánk. Mikor lesz a tali? (sajnos nem tudom behozni még mindig azt az oldalt, ahol a talis képek vannak, talán ott írhattál róla).

Tegnap anyósomnál voltunk. Lilivel kimentünka régi játszónkra, meg sétáltunk a hegyen kettesben. Annyira kell neki, hogy Anyu cak az övé legyen! Olyan vidám volt egész nap.

Andris meg mintha félreértené az István a király szövegét, ám nagyon intenzíven engedelmeskedik a felszólításnak:

FELTÉRDELNI, FELTÉRDELNI!!!!
:D :D

ayse

Andi, hát a csontkovácsolásnál tuti szarabb, ha csomót masszíroznak szét a hátizomban.

Sis, tegnap nem volt erőm jönni, így most itt kívánok Nektek nagyon jó nyaralást, MátéApunak meg soksoksok pihenést!!!!

Benianyu, jó Normafázást Nektek!

Ayse, a doppingbotrány nem veszi el a kedved a Tour De France-tól?
Vendég

Tünde!

Nem, mert:

most végre terepet kapnak a feltörekvő ifjú tehetségek;

az egészben a legjobb talán, hogy bámulhatom a gyönyörű Franciaországot;

maga a verseny ugyanolyan izgalmas lesz (utoléri-e szökevényeket a főmezőny, bírják-e a hegyi futamokat a versenyzők, gyorsasági csapatversenyen mi lesz stb.);

a botrány meg tök izgi :twisted: :twisted: :twisted:

ayse

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert időnk az nincs:(

Duda!
De ciki :oops:
Azért vetted a bókot?
Édesek vagytok :lol:

Sildike!
Te i vetted?

Ez gáz, de annyira nem mélyedtem bele a képbe, illetve olyan cuki, hogy szerintem bárki Babája lehetett volna, tuti akkor is ezt írom :roll: :wink:

Göndörzsóf!
Megkaptam a mailt!
Köszi!

Mennem kell!
Puszi!
Jó Hétvégét!

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Látom, ma nem megy a topic.