A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné, nem tudom! Én is próbáltam a paint-ben, ahol Benianyu szokta, de vmiért nekem nem megy, lehet utánanézek egy paint frissítésnek. Kérd meg Benianyut, hátha az övét elfogadja.

Juci, az a pasi kovácsol, aki engem? Képzeld, a csütörtöki után volt egy kis izomlázam, :wink: mondta, hogy előfordulhat. Ott mennyiért csinálja?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Az elmúlt napok sűrűek voltak, úgyhogy most tudok írni.

Mi pénteken a nagymamámnál voltunk a fiúkkal, aztán ők mentek anyuékhoz aludni, mi pedig a tesómékhoz meccset nézni, aztán a Rió-ba mulatni egyet.

Szombaton délelőtt elhoztuk a fiúkat anyuéktól, utána elmentünk venni nekem egy-két nyári gatyót, meg szoknyát, aztán csak egy papucsot találtam. Este pedig átmentünk a hugomékhoz meccset nézni a fiúkkal. Lacinak vittük az ágyát, Bazsi meg szurkolt végig.

Tegnap folytattam a H&M-ben a keresgélést, aminek eredményeként megvettem a gatyókat, szoknyákat, térdgatyát, plussz néhány felsőt. Anyuéknál is voltunk ebédelni, mert ma elutaznak nyaralni és még az unokákkal szeretnének lenni.

Szombaton nem volt kedvünk főzni, úgyhogy a Duna-partról, a halsütősöktől hoztunk sült halat, kenyérrel és koviubival. Lacikának ennyire ízlet:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Aztán letornázta a kaját. Úgy érzem Laci végérvényesen felébredt a téli álmából és most már igazi aktív baba lett.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Vasárnap reggel a Bazsi fürdött nagyon-nagyon nagy vízben. Utána pedig játszottak egy kicsit a tyutyikával.

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Juci, mél ment!

Sildike, hova mentek nyaralni? Most mentek Barbiékkal?
Lacika hogy ki van kerekedve! :wink:
Vendég

Tünde

Anyuék mentek ma nyaralni. Mi majd augusztus 4-13-ig megyünk Barbiékkal Horvátországba, Rovinjba.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok,

Sildike, hidd el Lacika nagyon jól tudta, hogy mennyi alvásra, pihenésre, regenerálódásra van szüksége, hogy a születés utáni betegeskedések traumáit kiheverje! A szervezete tudja mire van szüksége! :) És valóban nagyon szépen formálódik már a kis buksija :)
Kornélia viszi a "kályhást"!

Kép

Kép
prüntyi

Tünde

Nem is csoda, hogy Laci ki van gömbölyödve, mert nagyjából annyit és ugyanazt eszi, mint Bazsi. Tegnap bevágott egy kis tányér zöldborsó levest, utána egy közepes szelet sült tarját petrezselymes krumplival és csemege uborkával, meg gyöngyhagymával, utána pedig evett még egy kis sárga- és görögdinnyét. Gyakorlatilag már totál ugyanazt eszi, mint mi. Csak akkor eszik bébiételt, ha elmegyünk valahova. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Hű, de hiányoztatok már! Megjöttünk több, mint egy hét után végre :) Visszaolvasni nincs esélyem, de beleolvastam a termésbe.
Láttam talisképeket, Kriszta ház-képeit / Ti aztán pörögtök, villámgyorsan mennek ezek a dolgok :D nagyon tetszenek a képek!/, láttam, még mindig vannak betegeskedők-nekik gyógyulást! Láttam, Dóri újra itt :D Örülök neki, és boldog szülinapot Gergőnek!
Olvastam, hogy Ayse valami zsinórt húzott ki magából. Azzal van valami azóta :?: mert nem láttam.

Megvolt a keresztelő ésaz osztálytali, jól sikerültek, írok majd kicsit többet is róla, de most indulni kell bicajt venni Balázsnak :)
Ja, láttam, szerdán tali lesz, de mivel Balázs aznap lesz négy éves, nem tudunk menni :( :D

Képek is lesznek ám, hogy el ne felejtsetek, de most rohanok!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sildike!
Hadd kérdezzem meg, ezeket a dolgokat Lacika hogy eszi? Pempőzöd neki a borsólevest? És a csemegeubit ő elrágcsálja, vagy egész apróra felvágod és szétnyomkodod. Gondolom a husi-krumplit is szétnyomod villával.
Hány foga van Lacikának?
És ételízesítő akkor nincs ezekben a kajákban, csak zöldfűszerek?
Én Bendegúznak még mindent turmixolok (3 és fél foga van kinn, a "fél" az egyik fölső metsző, ami még éppen csak az ínyhatáron van), de lassan meg kellene próbálni a kicsit darabosabbat, csak félek tőle. Ha kiflit csócsál, akkor is árgus szemekkel figyelem, pedig ügyesen csócsálja.. :lol:

Nem tudtam még visszaolvasni, de biztos nagyon jó volt a tali Nálatok múlt héten. Mi végül a lent maradtunk Keszthelyen, ott elviselhető volt a meleg.

Nagyon helyesek a fiúk, Lacika nagyon sokat változott szerintem az utóbbi időben. És tényleg nagyon jó húsban van, lebirkózná Bendegúzt simán. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Prüntyi

Igazad van. Szerintem is tudják a gyerekek, hogy mire van szükségük. Na jó általában tudják. :lol:

Kályhainfót köszi.

Márti

Én már nem turmixolok Lacinak semmit. 1,5 foga van, de már az ínyével is nagyon jól tudott csócsálgatni.
Az ubit elrágcsálja. Először kiszívogatja a levét, után a fogával lehúzza a belsejét aztán elcsócsálgatja a héját.
Mi soha nem főztünk ételízesítővel, csak hagymákkal meg fűszerekkel. Ez a tarja jó hagymás és fokhagymás volt.
Hát igen, jó húsban van a kis Maci. A 8 hónapos mázsáláson volt 10750 gramm és 74 cm.
A férjem családja elég magas, és mi sem vagyunk kicsik. Én sajna széltemben sem.
Lehet, hogy mégsem bírkózná le Bendegúzt, mert nem érné utól.
:lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Akkor a szerdai tali résztvevői eddig:
Sildike
Tzsuzsa
Barbi
Juci
Ayse
Angelani
Bkriszta

Többiek? Hari, Prüntyi, Benianyu, Nyúlné, Bodza stb?

Kaja lesz csirkesali, sült zöldségek, sült virsli, görög gyümölcsleves, süti. Egyéb ötlet?

Jucc :)

Boldog szülinapot Balázsnak! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Sisotris! :)

Sajnálom,hogy ti se tudtok jönni,

Plusz mindenkit, aki még nem, és nem írtam.

Davallia! :)

Pandának jobbulást!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sildike,mi is vettünk hasonló etetőszéket,mert nálatok nagyon bejött a dolog!és mosható és könnyen elvihető bárhova,szóval szupi!
képek szupik a huligánokról!
halacska,koviubi...Mmmm :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsófi

Még Duda és Nati is jön. Én viszem őket.

Kaja ötletek nagyon jók. Nekem zöldség napom lesz.

Nyúlné
Nekünk is nagyon bevált mindkét fiúnál. Én is nagyon szeretem, hogy mosható a huzat és mi is mindig vittük magunkkal a táskában. DE a legnagyobb előnye, hogy nincs lábtartója, úgyhogy nem tud benne felállni és kimászni a gyerek. Bazsika még mindig nem jött rá, hogy hogyan tudna felállni benne.

Kép
Kép Kép
sildike

:shock: nem jött rá még ő sem?????
akkor jó,tuti nem jön ki senki se belőle!! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsófi,
ha minden igaz,sajna mi nem megyünk,de ha mégis remélem nem baj,ha csatlakozunk!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok.

Szombaton megjöttünk a nyaralásból ami hihetetlenül jó volt.Melike nagyon hiper-szuperul érezte magát. 8) :P
Velem volt-van egy kis gond.Péntek este elkezdtem hányni(bocsi),majd még szombaton is mikor hazaértünk és még azóta sem vagyok jól. :cry: Tökre fáj a fejem,szédülök meg ilyenek,úgyhogy ma kijöttünk anyukámékhoz és egy pár napig itt leszünk mig jobban leszek.Holnap elmegyek a dokihoz.
Most unokatesómtól irok,de képzeljétek otthon nem is jó az internet.
Már alig vártam,hogy irjak nektek erre valami nem jó.Be is jelentettem,úgyhogy majd lesznek olyan kedvesek és 11-én ki is jönnek! :evil: :evil:

Na most hirtelen ennyi,de amint tudok jövök bővebb beszámolóval és képekkel.

Puszi mindenkinek.

ancsi26

Nyúlné :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen én is megnyugodtam, hogy akkor ez jó lesz az összes gyereknek, DE Lacika kezd rájönni, hogy ha behúzza a kis sonka lábát, akkor fel tud támaszkodni benne.

Kép
Kép Kép
sildike

:shock: :shock: :shock:
ő még Bazsikánál is fifikásabb lesz?azta!itt a vééééég! :twisted: :twisted:
két ördögfióka egy helyen!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ancsi,jobbulást neked!
és örülök,hogy jól sikerült a nyaralás,várom a beszámolót!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

lányok,akinek megvan a mélje annak elküldtem egy vicces dolgot!
aki kimaradt majd a többiek továbbítják
nagyon vicces

Emese és MarciKépKép
nyúlné

remélem mindenki megkapja és meg tudja nézni,van még pár ilyen,annyira kész vagyok tőlük!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Zsófi!
Igen, igen, mi is jönnénk! :D

Ildi!
Köszi :lol:
Nem találtál véletlenül a fiúk játékai között egy fehér randa cumiláncot? A talin valszeg otthagytuk. :roll:
Nem szép darab, de Nati nagyon szeret vele játszani.
Megtennéd, hogy körülnézel? :)
Lacika nagyon csini a képeken, tetszik a szerkója! :D

Ancsi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Jobbulást neked! :)

Juci!
Hogy vagy?

Zsuzsa!
Remélem Julcsika ma már nem volt lázas és jöttök a talira!! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

jaj,de jó barinőm feltette a mai termést,ma nagyon kitttem magamért,ill.Kisnyúlért :oops:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ancsi!

Jobbulást! Mi ez, vmi vírust szedtél össze a nyaraláson? :(

Sildike!
Nagyon tetszenek a Lacis képek. :)

Nyúlné!
Hány foga van Kisnyúlnak? Tökjól látszik neki már.

Vikinek egyszerre jött most ki az egyszem alsó foghoz még másik kettő alul. Úgy nézem, hogy a 4. alsó is bújik kifelé. :)

Dóri
Vendég

Ancsi! :)

JOBBULÁST NEKED!!!!

Sildike!

Nem semmik Lackó méretei :D
Lívike is igen jó húsban van :)

Tök jó, hogy eszik már mindent Lackó.

Szerintem már nekem is merészebbnek kellene lennem.

Én már nem turmixolok csak cillával pépesítek.

De ma is brokkoli-répa-karalábé-krumpli-sajt volt a menű.

Mivel nem vagyok egy konyhatündér, elég nehéz külön csinálgatni neki.
Szokott üvegeset is kapni.

De lassan lehet, hogy adhatnám neki az ovisat is, nem??????

Sildike![/b] :)

Szerinted??? :)

Nyúlné! :)

Nayon helyes kispasi kisnyúl :D

Mea
mea

Sziasztok! :D

Hú, jó rég nem írtam már, de kedvem se igazán volt, meg időm se.
Egy hétig fájt a fejem, nem tudom mitől, nem vagyok egy fejfájós típus pedig. :(
Ma voltunk fül-orr-gégésznél, mind a két fiúnak szép a torka, a fülük is rendben. VÉGRE!!!!!! :D :D
Kicsit taknyoznak még, de jól vannak. Amióta hidegebb van, a kora reggeli kelések is elmaradnak, ma reggel Nolcsi 8-kor arra kelt, hogy bekakilt, Leon meg 9-ig durmolt.

Viszont Leon evőkéje elromlott, tápit szinte semmit se eszik, a cumisüvegtől a hideg is kirázza, de se csőrös pohárból, se kispohárból nem issza meg. :(
Este besűrítem neki és pépkénk úgy-ahogy megeszi, de nincs odáig tőle. Mondjuk a tejpépet soha nem szerette..... :?
Főzelék, gyümi is csak módjával.
Nolcsi viszont megtáltosodott és szinte "zabál". :lol:
Szóval egy jól evő gyerekem azért van. :wink:

Kéoek édesek nagyon, nem is emelnék ki senkit. :)

Ildi!
Porec-be megyünk, nem Rovinj-ba...... :lol:
Majdnem ugyanott van azért. :D

Emese!
Videót megkaptam, haláli :lol:
Kár, hogy nem tudtok jönni szerdán :(

Dóri!
Jó, hogy újra itt vagy. Gergőnek utólag is Boldog Szülinapot! :)

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Remélem már jól vagy fejfájásügyileg!!!

Gyerekeknek meg totális jobbulást!!!!

Gondolom már nagyon várjátok a közös nyaralást Ildiékkel.

Olyan jó, hogy így egymásra találtatok :)
S a gyerekeknek is szuper!!!
Egyidősek, fiúk klassz! :)

Mea
mea

Dóri!
Milyen volt a vidám park?

Mea!
Skanzen szerintem is tök szuper, mi is jó rég voltunk már.

Zsuzsa!
Ha ma és holnap jól van Julcsi, szerintem gyertek nyugodtan. A gyerekek úgyis mindig elkapnak valamit, ha nem Julcsitól, akkor mástól. Főleg ha ilyen sokan vannak együtt, lehet, hogy csak lappang valamelyik gyerkőcben valami, de a másik beteg lesz. Ezen kár parázni. :D :D
10 körül tudunk talizni a Margit-híd alatti parkolóban?

Ildi!
Most nézem vissza a képeket és Lacin ZOKNI van?????????? :lol: :lol: :lol: A lakásban??????
Még én se adok rájuk....... :lol:

Zsóf!
A kaja nagyon jól hangzik!
Mit vigyek? Valami innivalót, vagy gyümölcsöt?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mea!
Hát én már nagyon várom, Meg Gabi is. :)
Nolcsi meg kapott egy mellényt és mondja, hogy a tengerben fog vele fürdeni és mindig hozzáteszi, hogy Bazsi meg Lacika is jön. Olyan édes. :)
De Ildiék is. Balázs is rengeteget dolgozik, mint Gabi, úgyhogy már ő is menne pihenni nagyon, gondolom. :D
Én is örülök neki, mert nemcsak a fiúk jönnek ki jól, hanem én is nagyon szeretem az Ildit, meg a két nagy fiú is jól elvan egymással. :lol:
Mire nem jó a babanet, ugye?! :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Duda
Köszi, már jobban vagyok. Még a gyomrom nem százas, de amúgy már az erőm visszatért :D

Barbi
Csak fél zokni van Lacikán :lol: :lol: :lol:

Zsófi
Sajnos mi nem tudunk menni a talira :cry: :cry: Marcit pont szerdán kell vinnem az ortopédiára. Sajnálom, pedig szívesen csatlakoztunk volna. Amúgy Ti hol laktok?

Mea
Én az ovis kaját azért még nem adnám neki. De lehet, hogy ez csak az én butaságom. Én nagyon kevés ember főztjében bízok meg.Meg aztán olyan gyorsan elkészíthető nekik a kaja. Én sem vagyok amúgy egy konyhatündér, most is Árpi főz :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi!

Nálunk is ugyanúgy van az alvás, mint Nálatok. Most, hogy nincs kánikula mi is tovább alszunk. :)

Vidámpark: több okból nem tetszett. Egy: beugró van a SEMMIÉRT (hármunknak volt 900 Ft), és egységes jegyeket vásárolhatsz, darabja asszem 300. Mi vettünk egy tömbjegyet 5000-ért, és még plusszba asszem hatot, mert kevés lett. :evil: Minden dologra, amire fel akarsz ülni oda kell adni az egységjegyet, amit megvettél a kasszánál. Általában mindenhová 3 db-ot kell adni per fő. Persze még a 8 éves sem mehet egyedül, min. egyvalaki megy vele, az persze ugye pluszban van. Én éppen ezért végig kénytelen voltam vonulni az elvarázsolt kastélyon, aztán meg ment a Gergő mégegyszer, de egyedül szerencsére. :) A hordóban a végén nem bírtam végigmenni, sztem mindenki rajtam röhögött, mert ott idétlenkedtem. :? :lol: Gergőkém elég félős ilyen helyeken, csak a lightosabbakra ültünk fel, a legdurvább a vadvizi evezés volt, ott hármasban nyomultunk, elöl Peti, közöttünk meg Gergő. Hát rinyált keményen, tökjót csobbant a csónak, meg magasról jött nagyon (én is paráztam), és tiszta víz lett a fenekünk. :lol:
Jól el is fáradt mindenki. :) Szóval nem egy nagy szám, én is elég félős vagyok, fel nem ülnék olyan dologra, ami pl. megfordul meg ilyesmi.. :shock: Nem lesz ez a törzshelyünk, de 5 évente elmegyünk. :) Majd mikor Vikivel dodzsemoznak, az a Gergő kedvence (van lézer dodgem is). Na jó, ennyi asszem elég volt élménybeszámoló gyanánt! :lol:

Jól esik, hogy hiányoltál. :)

Sokkal inkább egy Skanzen (hú, de ott hétvégén nagyon sokan vannak, nem??) vagy egyéb sétálós hely.

Dóri
Vendég

Sok mindent kihagytam, de egy dolog eszembe jutott:

Dóri
Szia megint! És Gergődnek boldog szülinapot! És igazán hasonlít Rád!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Barbi, ott leszünk! Köszi :)
Majd felhivlak, hogy egyeztessünk pontosan, melyik parkoló. Emlékszem, régebben többször jártam arra, és nem nagyon lehetett átmenni gyalog az úton. Nem tudom, ez megváltozott-e.

Julcsi egész nap jól volt, kiváncsi vagyok, milyen lesz az éjszaka. Rejtélyes ez a láz, nyoma sincs, pedig nem a háromnapos volt, csak egy-másfél napig tartott.

Juci, te már jól vagy?

Lacika csuda édes, vidám :) Nagyon belevaló.

Kisnyúl-képek utánozhatatlanok. De már rájöttem, hogy nem csak a fotós érdeme, hanem a modellé is, eszméletlenül kifejező arca van.

Zsóf, mit hozzunk? Valami salátát? Apának mondtam, hogy hozzátok megyünk, rögtön küldeni akart apukádnak egy CD-t, amin Bartók szonátát játszanak a társával, de sajnos elromlott a CD-irónk. Ma meg elutazott :( Mármint Karcsi.

KépKép

KépKép
majola

Ancsi, nem vagy terhes? :wink:

Kép

Kép
prüntyi

Majola
Igen, én már jobban :lol:
Julcsikáért meg szorítok, hogy ne legyen láza!

Ancsi
Neked jobbulást! A hányinger annyira útálatos dolog!!!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, Ancsi!
Nektek is jobbulást kívánok!
Sok francos betegség, hogy pusztulna ki az összes a világból! :(

Zsuzsa!
Ha kicsit lejjebb sétálsz, van egy zebra, ott át lehet jönni. Ott van rögtön a 60-as busz megállója, ott is talizhatunk.

Dóri!
Hát nem egy olcsó mulatság ez a vidámpark, a mi gyerekkorunkban milyen olcsó volt még. :(
De Nolcsi is bizos élvezné, meg Leon is, ha kicsit nagyobb lesz. Pár évente tényleg belefér. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné, a kaktusznál gondolom nem kellett sokszor monadanod, hogy nem szabad... :lol: :lol:

Mea, az ovis kaja az mit jelent? Oviból viszed haza a kaját? Egyetértek Jucival, én se adnék még nagyüzemit, bár én hiperszuper finnyás vagyok.

Dóri, azért biztos jó volt a napotok Gergő szemszögéből. :wink:

Jucc, üdv újra! :wink:

Ancsi, jobbulást, és sztem is tesztelj egyet! :?: :shock: :D

Barbi, nem próbáltad a Cebiont Leonkánál? Hátha meghozza az étvágyát.
Vendég

Sziasztok!

Iszonyú fáradt vagyok, így most csak annyit, hogy nem jön a szomszéd kislány (hurrá életben marad :twisted: :twisted: :twisted: !), így mi megyünk!!!!

Mit vigyünk????

(Zsóf! Bocsi, de halálra röhögtem magam az utcátok nevén!!!)

ayse

Dóri,
alul2,felül3,de már jön a többi is ha minden igaz
Mea,
kösz 8)
Barbi(de furi,hogy nevemen neveztél) :roll:
azért lehet,hogy megyünk,majd kiderül még!de lesz még atli bőven,ahogy látom szinte minden héten
ari a fiúktól,hogy felváltva tömik magukat!így nem kell aggódnod csak egy picit!nagyon édesek!
videók vannak még,én újra és újra megnézem őket,mert annyira viccesek!de ez a csúcs!
Majola,
ari vagy,hát pofákat vágni azt tud,tényleg szinte mindent leolvasni az arcáról,kedvencem a tudálékos :roll: és a kukucsolós olyankor megzabálom,meg egyébként is
örülök,hogy piciJulcsa jobban van,el se tudom őt képzelni levertnek!
Tünde,
dehogynem!pedig már kétszer is megmarkolta,de nem tanul!a frászt hozza mindig rám,olyan hirtelen odaugrik mindenhova(ahova nem szabad)aztán meg csodálkozik a legörbülős szájával,hogy mért fáj!cukkancs gyerek! :D

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné

Kisnyúl hihetetlenül fotogén. Annyira jó fejeket tud vágni.

Barbi

Basszus tényleg Porecbe megyünk. Még jó, hogy én mindenkinek mondom, hogy Rovinjba. :lol: :lol: :lol:
Lacit anyuéktól hoztuk azért lehet a zokni. Szombaton kicsit hűvösebb volt, úgyhogy anya egyből ráadta. :lol: :lol: :lol:
Bazsi is nagyon várja már a nyaralást, meg mi is. Tényleg nagyon jó, hogy együtt megyünk. :lol: :lol:
Alvás nálunk is sokkal jobb. Picit később tesszük le Lacit. 12/9 körül és így alszik reggel 1/2 8 -ig. Tegnap próbáltam átszoktatni a napi 1 alvásra. Délelőtt már nem tettem vissza, hanem kimentünk hintázni, meg átmentünk Dórikáékhoz játszani. A vége az lett, hogy ebéd közben 2 kanál között elaludt.

Mea

Én azért merem adni Lacinak a mi kajánkat, mert tudom, hogy mi van benne. Semmi ételízesítő, meg más mű dolgok, amit azért szerintem az ovis kajába is beletesznek. Vendéglőset azért nem mernék adni neki. Ha Te, vagy anyukád főzöl azt szerintem nyugodtan adhatod.

Dóri
Tök jó, hogy visszajöttél, már akartam írni tegnap is. Gergő basszus nagyon jó kis krampó. Boldog szülinapot neki.
Vidámparkban mi is voltunk Bazsival nemrég, persze csak a kicsiben. Én teljesen ki voltam akadva az árakon. A rendszeren nem, mert emlékszem rá, hogy régebben is ez volt. Kellett venni egy csomó jegyet a bejáratnál és azzal lehetett felülni mindenre. Kivéve a dodzsemet, mert az zsetonnal működött.
Azt mi is számolgattuk Balázzsal, hogy ha egy 4 tagú család elmegy, akkor felülnek 2-3 dologra és helló. Marha drágák még a gagyi szar játékok is.

És most pár kép, hogy hogy várja Bazsi a nyaralást, Laci úszógumijában.

Tengerre Tata:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Jó reggelt !

Ildi!
:) tetszik nagyon a kádba berakott úszócucc. Hasonlót szeretnék venni én is, szívesen elnéznék pl. a Gulliverbe, de nekem nincs kártyám, és csak azzal lehet bemenni (vásárolni), nem??
Vagy merre lehet nem feltétlen méregdrágán ilyesmiket venni? Tegnap az Auchanban nem láttam olyat, ami tetszene.

Magunkról egy kicsit :)
Ma van az orvosos nap :( , fél 1-re kell menni. Majd este jelentkezem. Pont rosszkor (mondjuk ez mindig rosszkor van), de Viki akkor alszik..

7-8 ébredés (melegtől függően)
(9-től alvás kb. 1 óra)
f11-11 tízórai
(fél 1-től alvás kb. 1-1.5 óra)
2 ebéd
(fél 4-től alvás 1.5 óra)
5-fél 6 uzsi
fél 8-8 alvás reggelig

Ez a napirend, ami nekünk beállt már hosszú hónapok óta, de a kánikulában annyit változott, hogy a délelőtti alvás kimaradt. Minden nap 3-4x van pancsi. És Viki már régóta nagy adag főzeléket eszik ebédre (mi kajánkból is), de amióta a nagy kánikula beállt a múlt héten, nem evett, csak 2 kanállal és nem nyitotta ki a száját. :roll: Vízzel próbálkozom, de cumisüveget a legkülönfélébb cumikkal (egész arzenálom van belőlük :evil: ) nem fogadja el. Van aventes varázsitató (nem kéri), van csőrös pohár és sima pohár. Hát még a sima pohárral a legjobb a módi, de azzal meg a nagyját a nyakába önti. :x :D Teát sem kéri. Cukros lötyiket meg nem adok, én úgy gondolom, ha szomjas lenne tuti inna.
Még a gyümi az, amit eszik szívesen (őszibari), és adtam neki sárgát is, nagyon ízlett neki. :) Tehát, mivel inni kell, ezért az 5 étkezésből 4 még csak szopi. :? Ahhoz képest, hogy Gergő 8 hónaposan már egyáltalán nem szopizott.. :?: :shock: Most, hogy nincs ilyen meleg, szépen csússzan a főzelék is, de hallom csütörtöktől jön a dögmeleg megint.. :(

Van aki még hasonlóképpen van, mint mi? :?:

Bocs, hogy kicsit zagyva voltam.. :oops: Tudjátok be az idegességemnek.

Dóri
Vendég

Dóri:

Nálunk is még megvan a napi 4-5-szöri szopi, csak nincs olyan rendszerességben mint nálatok. ;) És Zsuzsa össz-vissz alszik másfél órát egy nap, azt is leginkább három menetben. Most hogy ilyen fáradt vagyok, úúúúúgy irigylem azokat akiknek a gyerekei jó sokat alszanak napközben. Én is úgy aludnék Zsuzsával, de hát ha nem alszik... No mindegy. Szerintem amíg szopi van, addig ne aggódj a kaja mennyiségén, szerintem majd neki is megjön az étvágya ha nincs kánikula. De Zsuzsánál is hullámzó mennyit eszik. Van hogy többet, van hogy kevesebbet. Mondjuk ő iszik mint a kiskacsa, és csakis vizet.

Két dolog stabil: jobban szereti a savanykás gyümölcsöket mint az édeseket, és jobban szereti az igazi kaját mint az üvegeset.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sildike:

Nagyon ügyes Lacika hogy így megeszi a szilárd kajákat, Zsuzsa mindenen meg akar fulladni. :( Ami darabos és puha, azt még lenyeli, de ha már keményebb vagy mondjuk valaminek a héja, azonnal fuldokolni kezd. És most már van négy foga, megtanult velük nagyobb darabokat marcangolni, és természetesen félrenyelni. Előfordult már hogy felbukta amit előzőleg evett, úgyhogy nem szívesen hagyom kisérletezni.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dóri

Be lehet menni a Guliverbe kártya nélkül is. Adnak egy magán kártyát, amivel ugyanúgy tudsz vásárolni, csak az ÁFA-et nem igényelheted vissza.

Ezt az úszógumit Vácon vették a szomszédaink Lacinak a névnapjára, viszont tegnap Bazsika ügyesen kirágta úgyhogy ma megyek és veszek egy másikat. Ha gondolod hozok Neked is egyet.

Kép
Kép Kép
sildike

Rokica!
arra gondoltam én is, hogy Zsuzsánál is hasonlóképpen lehet, mert emlékeztem a korábbi írásaidra. :) Csak Vikinél még ez a hülye ivás dolog is, hogy ennyire nem iszik. :evil:
Alvásról meg annyit, hogy fél 9-kor raktam le aludni és még mindig alszik. :)
Vendég

Ildi!

köszi! :) de már meg is beszéltük Skype-on. :lol:
Vendég

Róki :lol: :lol:

Akkor le sem merem írni, hogy Laci aludt este 1/2 9-től reggel 7-ig, kajcsizott játszott egy kicsit és 8-kor visszament alcsizni és azóta..... :lol:

Érdekes ez a kaja dolog. Nálunk egyik fiú sem volt fuldoklós. Bazsi egyszer fulladt meg majdnem egy kolbász darabtól, Lacinak meg igazán még nem is volt nagy félrenyelése.
Azért én is árgus szemekkel figyelem, ha eszik valami újat. Babapiskótánál, már nem ülök ott mellette, de uborka, hús stb. még nagyon figyelem én is.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok! :) :) :)

Gyors bekukk. A két fiú mellett nincs sok időm a gépnél lenni. Nagyon különböző a ritmusuk. Dani ma 5-kor kelt, mire elaludt újra, addigra Beni ébredt fel. Dani kicsit ma nyügibb, jön a 7.foga. Gondolom, emiatt ébredt korábban is.

Zsóf,
Mi sajnos nem tudunk menni a talira. Már elígérkeztünk holnapra. De majd legközelebb! :)

Sildike,
Nagyon jók a képek, főleg a kádas úszógumisok, meg a tegnapi kutyasimogatósok. :)
Lackó méretei tényleg figyelemre méltóak! De most, hogy egyre aktívabb biztos le fogja mozogni a sok finom kaját. :)

Nyúlné,
Ezerarcú Kisnyúl tüneményes, mint mindig. :)

Mea,
Szerintem se adj még oviskaját, az sok gyümölcsöt és zöldséget biztos nem látott. Egyébként honnan vennél ovis kaját? Nálunk az ovisok ugyanazt eszik, mint az iskolások. Biztos nem pici babának való.

Dóri,
Nálunk még nincs ilyen egyértelmű napirend, de már kezd valami kialakulni. Még 3-4-szer van cicizés is, de az első, reggeli szopin kívül már nem jelentős a mennyisége. Reggel és este mindig, ha nagyon korán kel, mint ma (5-kor), akkor 8-9 körül is, bár az már nem egy nagy mennyiség és a délutáni alvás után. Ezen kívül egyszer kap Dani gyümölcsöt, egyszer vagy kétszer főzeléket vagy tejpépet a második főzelék helyett. Ha 6 körül kel, akkor kétszer alszik egy nap, kora délelőtt 1-2 órát és ebéd után, 1 óra körül ugyanennyit. De ha elmegyünk valahova, van, hogy elalszik az autóban és akkor dől az egész. Általában 8-9 között kerül ágyba, attól függően, hogy mennyire fáradt. Kicsit ez is kusza lett...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Halihó!

Dóri!
Megy a drukk Vikiért! :)
Remélem kedvező híreket kaptok!

Zsófi!
Mit vigyünk a talira? Ha viszek mondjuk pogit, az jó? :)
Medencés buli lesz, tehát vigyünk a gyerekeknek cuccot hozzá?

Ildi!
Áll még az ajánlat? :)
Ha igen, hol találkozzunk, és mikor? Hurcit vigyek? :)
Nagyon édik a fiúk! Bazsika mintha beszorult volna az úszógumiba. :lol:

Ma voltunk utoljára tornázni, most 1 hónap szünet következik.
A gyógytornász azt várja Natitól, mire visszajövünk a Balatonról, hogy lépkedjen a bútorok mentén.
Háát, kíváncsi leszek!:roll:
Ő egyébként teljesen elégedett a csajszival, az utóbbi hónapban tényleg sokat ügyesedett! :D
Remélem Nati a nyaralás alatt belehúz és akkor végre elfelejthetjük a tornát! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?