Szép jó reggelt mindenkinek!
Csütörtök este jöttünk haza anyuméktól. Igaz, nem így terveztük, de péntek helyett már múlt csütörtökön elmentünk, és eredetileg kedden jöttünk volna haza.
Viszont így pont egy hetet "nyaraltunk", és nagyon jól éreztük magunkat.
Strandon is voltunk, Leányfalun. Én szinte azon a strandon nőttem fel, dolgoztam is ott egy időben, úgyhogy nekem mindig oda húz a szívem.
Gergő nagyon élvezte a strandot, vettünk neki olyan úszógumit, mint amilyen Prüntyiéknek van.
Nagyon tetszett neki, igaz, jobban szerette, ha fordítva ültettük bele, mert akkor a "háttámlában" tudott kapaszkodni. Aztán meg volt, hogy nem lógattuk ki a lábát, csak úgy heverészett benne, a kis lábai meg az égnek álltak. Tök ari volt.
Sajnos a fényképezőm itthon maradt, úgyhogy semmi képet nem tudok felrakni.
Sajnos csak felületesen tudtam visszaolvasni, de azért nagyjából átfutottam.
Örömmel látom, hogy
Dóri ismét köztünk van!
És remélem, Vikivel is minden rendbejön.
Mea!
Eszméletlen, hogy Lívi mennyit változott! Ha a térdelős képét nézem, akkor most már azt mondom, hogy tiszta apja!
Ja, és képzeljétek, ezalatt az egy hét alatt, míg anyuméknál voltunk, "sikerült" plusz egy étkezést beiktatnunk.
Reggel felkelés után jön ugye a tápszer. Én még teszek-veszek, és csak ezután ülök le reggelizni.
Viszont Gergő koldul össze vissza, mindegy, hogy kitől, mikor és mit.
Úgyhogy anyumnál minden reggel csináltam egy fél kifliből katonákat, és
most kapaszkodjatok meg!!!, a kis katonákat beletunkoltam neki fokhagymás-zöldfűszeres vajkrémbe.
(Milli termék, és én imádom, van tormás is, az is nagyon fincsa)
Na, erre szépen rászokott Gergő, nincs szívem nem adni neki.
Most azon agyalok, hogy hogyan hagyhatnám el mégis a reggeli tápszert.
Egyébként velünk minden rendben, ha lehet ilyet mondani, akkor Gergő szinte "szalad". Persze mászva. Eszméletlen tempója van.
Ja, és ha van miben kapaszkodni, akkor besétálja az egész szobát.
Ha kérdezem tőle, hol a lámpa, ujjal mutogat a lámpa felé
Dudát irigylem, de nagyon, és mindenkit, aki nyaralni megy, vagy készül.
MI egyenlőre még csak azt sem tudjuk, mikor jön Apa szabira.
Babáknak jobbulást, és persze a mamiknak-papiknak is. (Hallod, Barbi??? )
És Megann!!!!
Nem ér hergelni a népet, vagy legalábbis engem!!! Mi az, hogy nálatok négy játszótér is van, és ráadásul mindegyikben van bébihinta????? Ha????
Nálunk egy!!! nyomorult játszótér sincs, nemhogy négy!!!
Pedig Gergő is nagyon imádja a gyerekeket, anyuéknál is mindig leste a játszin őket.
Ja, és a lényeg: képezljétek, tegnap bent voltam a munkahelyemen.
Már nagyon rég óta terveztem, hogy beszélek a főnökömmel, és közlöm vele, hogy jövő szeptembertől újra dolgozni fogok. Egy kicsit féltem, hogy majd mit fog mondani (mielőtt eljöttem, nem volt már túl jó a viszonyunk, de ez hosszú és bonyolult), de tök rendes volt, mondta, hogy örül, hogy szóltam, mert legalább tudja, hogyha úgy alakulnak a dolgok, akkor nem kell embert felvennie, hanem számíthat rám.
Az állam is leesett, és meg is könnyebbültem egy kicsit.
Most már csak Gergő bölcsödében való elhelyezését kell megoldanom.
Merhogy nálunk BÖLCSŐDE SINCS!!! Teljesen kész vagyok, azt meg ugye tudjuk, hogy Pesten mi a helyzet... Csak kerületi lakosokat vesznek be... És nagyon szigorúan be is tartják ezt.
Na, jó hosszú lettem, úgyhogy most megyek is egy kicsit lepihizek.
Ebéd kész, milánói makarónit csináltam.