Prüntyi!
Már jó páran írták előttem, de szerintem is a fürdető vagy a fertőtlenítő a ludas. Más variáció nem nagyon van.
Törölkőző esetleg???
Egyébként az nem volt teljesen világos számomra, hogy most a pöttyök miatt fertőtlenítitek a kádat, mielőtt Tüncsi fürdik, vagy amúgy is, mindig is fertőtlenítettétek a csajos fürcsije előtt.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért teszitek?
Én hetente kb. egyszer sikálom a kádat mindenféle szerrel, amúgy meg nyilván minden fürcsi után simán kimosom.
Ha nyilvános helyen medencébe bele mered vinni Tüncsit, akkor hidd el, nem kell fertőtleníteni, nem hinném , hogy tőletek szedne össze valamit.
Ha jól emléxem, Babét használtok, azt hiszem, az hipoallergén.
Nem hinném, hogy attól jött ki.
Mellesleg, megjegyzem, én nagyon rég óta Gergőnél Johnson-t használok, soha semmi baja lett tőle. De csak is a lila tubusosat, a levendulásat. Viszont egyszer vettem a fehér tubusosból, na, attól nekem olyan viszketegségem lett minden egyes fürcsi után, hogy nem is használom azóta.
Persze, nem egyformák a babák bőre. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy ami Gergőt nem ütötte ki, az engem simán.
Ja, és nálunk a Neogranormon is nagyon bevált. Hogy őszinte legyek, először az illata miatt vettem, mert a kórházban azzal fürcsiztették a babákat, és már akkor imádtam, olyan finom illata lett Gergőnek tőle.
Úgyhogy általában váltogatni szoktam a Johnsont és a Neogranormont.
Megann!
Na, már kezdtem aggódni, hogy csak én verek Gergő kezére.
Persze, ez a "verek" nagyon brutálul hangzik, nyilván épp, hogy meglegyintem, hogy érezze.
Egyébként a szitu nálunk ugyanez, szó szerint kiröhög. Aztán mikor kap a kezére, akkor általában hiszti a vége, de az is elő szokott fordulni, hogy miután rácsaptam a kis kezére,elkezdni forgatni a kis mancsát, nézi jobbról-balról, majd elkezdni rázni, mintha le akarná rázni magáról. Persze ilyenkor sírás nem kíséri a dolgot, inkább kaján vigyor.
Virágotmegközeltő Léna nagyon édes lehet, és most lepergett előttem, ahogy Gergő is rákészül a csíntalanságra.
Először is nyugtázza, hogy figyelem-e. Persze, én mindig úgy csinálok, mintha nem figyelném.
Aztán közelít a kiszemelt tárgyhoz (ma az állólámpa a sláger), időnként hátra-hátra fordulva, hogy mi a reakcióm.
Ma is, ránt egyet-kettőt a lámba zsinórján, majd rámnéz vigyorogva, majd visszafordul, megint ránt rajta néhányat.
Végül csak felborította azt az átkozott lámpát....
Elterelő hadművelet egyébként nálunk is be szokott jönni, kb. 5 percig . Aztán kezdődik újra az egész.
Ja, és azt akartam mondani én is, hogy dobhatnál még fel néhány nyaralós (és nem nyaralós

) képet!!!!!!!