A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert ezer helyre kell még rohannom:(

Nagyjából véivolvasgattam, de csak inkább a szemem futotta át az üziket/képeket.

Kuha!

Gergő nagy zsivány a kazival:)
Mondjuk azt hiszem a tapétának nem nagyon örülnék, ha Erhard lemeózná a felrakást.

Megann!
Lénácska midnid is a "szerelmünk" volt:)
Gyönyörű:)))

Prüntyi!
Én is arra szavazom, hogy kádsika pause, legfeljebb egy kis szappanos szivaccsal, de nem kell minden nap fertőtleníteni.
A fürdetőre nem nagyon gyanakodnék, de tény, hogy a gyógyszertári a leg kevésbé allergén.

Ayse!
Hallottam már én is ezt, hogy akár egy férfi is tudhat szoptatni, de elég bizarr nekem.

Kisnyúl, még mindig jó csávó:)
Imádom a képeit és mindig mutogatom a páromnak is.
Tudom, hogy már millióan megkérdezték, hogy milyen gépetek van, de most én jövök:)
Leírnád, akár priviben? A barátnőmnek mutattam, hogy milyen jó képeket csináltok vele.
Szerintem mindenki elirígyli:)))))

Benianyu!
A fiúk fantasztikusak.
Egyébként ritkán látni ilyen testvéri szeretetet.
Emlékeim szerint, nem írtál még arról, hogy Beni bármikor is féltékeny lett volna (ha igen, akkor elkerülte a figyelmem).
De a képeken mindig marhára látszik, hogy Imádják egymást.
Persze nevelés kérdése is, de alaptermészettől is függ.
Sajnos én már találkoztam igazán rosszindulatú gyerekkel, akinek hiába beszéltek a szülei:(

Totka!
Nagyon tetszik a csodajárgányos kép. Lehet már írtam.
MEnnyi volt és hol lehet beszerezni? Vagy ez egyedi tervezés?
Panna mint egy profi mototros:))))

Duda!
A kapalos kép a kedvencem:)

Viki!
Peti naggggyon laza az autó tetején.

CSillám!
NEm is tűnik annyira fáradtnak Dávidka.
Olyan kis cukorfalat.

Barbara!
Tényleg nagyon szépek vagytok a képen!
Mesés a táj is.

Rokica!
Mi újság veletek?
Hogy vagytok?

Mea!
Képek????
Mi is mennénk majd talira, úgy néz ki, hogy a jövőben több időnk lesz:)

Lányok!
Még egy nehéz kérdés!
Akinek van mosogatógépe. Ti beteszitek a cumisüveget?
A másik, hogy a pizsis képen látom, hogy nincs lábfeje a pizsinek.
Ti meritek zokni nélkül altatni?
Én mindig hidegnek érzem Erhard lábát (na jó, nem mindig), de nem merem, csak talpas rugiban alatatni.

Allergia :cry:

Most hirtelen ennyi, majd benézek:)))

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Ayse
Elképzeltem egy szőrős, szoptató férfimellkast!! :shock: :D

Barbi
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, de amúgy is akartunk venni, csak most sürget az idő a buli miatt. Valószínűleg mi is csak ilyen alkalmakra vennénk elő, de biztosamituti.

Nyúlné
Köszi! :? Így legyen okos az ember lánya! Akkor tipikus női választás lesz, melyiknek a színe megy a gyerekszobáéhoz! Apa rosszul lesz! :lol:

Nem ér mindenkinek a várba menni!!!!!
:roll: :roll:

Kép
Kép
thomasanne

megjártuk mocijavítót és patikát,megint pont a hiperhomeos nőcit kaptuk ki és ajánlott két üvegcse golyócskát,ha beválik íroma csoadírt,eddig mintha jobb lenne a helyzet!Kisnyuszi végigaludta az egészet,most próbáljuk visszaaltatni még,de lehet reménytelen és akkor lassanindulunk is,úgyhogy lehet jól nemtalálkozunk veletek!NA PUSZI

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és homeosról annyi,hogy kezdek hinni benne,mégiscsak rendbehozta arcomat,a Bécsből hozott cucc a fogzásra is bevált,Kisnyuszi bőre is rendbejött és most meglátjuk mi lesz az allergiámmal! :roll: lassan kéne vennem homeos könyvet,hogy átböngésszek egy-két dolgot!hátha van hisztire,orrgörbeségjavításra és még pár ilyen dologra is bogyóka! :lol:

Thomasanne,szerintem jól fogsz dönteni!a szín alapján általában bejön! :lol:
Angelani,igen én beteszem!de van,hogy mosogatom és van,hogy hébe-hóba fertőtlenítem!
gépleírást majd küldöm!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!
Davallia
Hiszi a piszi hogy Panda teát ivott!!Olyan édi!! :D :D :D
Szépséges topánkát megkérdezhetem, mi pénzért vetted?Mi is készülünk lassan az őszre, és valami hasonlót gondoltam neki!Egyébként cipőtémában nem tudok, tudtam hozzászólni, mert Panni vígan visel bármilyen lábbeliit!Legyen az szandi, v. zárt cipő, szépen lépeget mindegyikben.
Thomasanne
Ha jól emlékszem, írtad a múlt héten, hogy készültök Tomival fotóshoz.Milyen lett???Kíváncsi vagyok nagyon!!Panni 1éves szülinapjakor tervezzük, hogy műtermi képeket készítettünk szakavatott fotóssal!(KEDVES NYÚLNÉ!!HA NEM LAKNÁL OLY MESSZE, TUTI TÉGED KÉRNÉNK MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Angelani
Ha egyszer lesz szép, nagy, kertes házunk, bazi nagy konyhával, tuti lesz mosogatógépem, oly régóta vágyom rá!Így csak a kifőzés marad, az is ritkán. A bicajt anyumék vették , itt Orosházán.Tehát, ha itt, a világ végén kapható, akkor szerintem felétek ezerszer jobbak vannak.Az ára véleményünk szerint elég tűrhető volt, 7ezer pénz.
Allergiások!!
A Rinolight-ot próbáltátok már??Nagyon jó, csak kicsit drága.Terhességben, szoptatásnál csak ez használható.Bár, azt mondják, hogy az antihisztamin tbl.-k is szedhetők terhességben, de a mi fül-orr-gégészeink óva intenek mindenkit ilyenkor a gysz.től!10kezelés kell, nállunk 1100Ft.egy,kb.5perc.10betegből kilencnél megszüntette az orrfolyást, tüsszögést, viszketést.
Megann
Férjemnek kb.öt éve kiütéses a háta, a legtutibb bőrgyógyászok sem tudták meggyógyítani :( Erre, a tengerparti levegő, tenger, olyan szép(de tényleg) bőrkét varázsolt neki, hogy csak na!Persze, itthon újra előjön neki.Mondtam is, hogy költözzünk Görögországba!!! :D :DHová mentek az ősszel?Vissza Olaszo.-ba?

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné, Kuha Vározók!

Én tiszta hülye vagyok, mi nem is ma, hanem holnap megyünk...
Nemvagyokmárnormális na.. :oops: :oops: :oops:

Angelani!

Cumisüveget mi is mossuk mosigépbe.
Léna van hogy csak pólóban alszik meg pelusban..
Nem volt gond..

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Davallia!

Köszi!
Képek kuu..va jóóók, majd be pisiltem:)))))

Nyúlné!
Fogzásra is kérem a csodaszer nevét!!!
Köszi:)))

Hiszti!
Én eddig azt hittem, hogy csak Erhardot nem lehet öltöztetni, pelenkázni....
Újabban olyan édes, mert kitalálta a fogócskát és sikítva, kacagva menekül.
Én meg persze jól elnevetem magam és játék lesz az egészből.
Na igen, tegnap is "elszaladt" meztelen, aztán addig-addig fogócskáztunk, hogy szépen a padlóra pisilt.
De a talpa a feneke alatt volt és rácsurgott, Ő meg csak nézte ahogy folyik és közben mutatta, hogy pisil.

Azért nálunk is van dádá, meg seggére, kezére csapi, de nem mindig veszi komolyan. Mondjuk nem püfölöm, de amikor 200x elmondom, hogy nem nyúlunk a konnektorba, elveszem a kezét......., egy idő után kénytelen vagyok "komolyabban" büntetni.
Én sem utólag szeretnék sírni!;)

A hiszti meg mindennapos/mindenórás.
Már kitalálta, hogy van egy bizonyos hang amire mindig odafigyelünk. A kétségbeesett fájdalmas sírás/kiabálás.
Na, most már mindenre ezt csinálja. Csak az a gáz, hogy a tényleg komoly bajra is.
Mert néha becsípi a kezét, ujját a fiókba és akkor is így nyafog. Na egyszer már nem vettem komolyan a 100. alkalomra, erre akkor volt valós a baj. Na azért nem olyan veszélyes, csak most tényleg beszorult. Kutya baja, csak kellemetlen neki.
Ezért mindig odafigyelek, de packázik velem:)

A legrosszabbak az éjszakák!
Szinte nem alszunk 5 napja.
Forgolódik és nyöszörög, sír.
Szinte egész éjjel szopik ++++ plusz megiszik 1 üveg (250ml) teát 1 éjszaka alatt!!!
Persze peluscsere is kell.

Szerintetek lehet a foga?
Mondjuk mára már áttörte egy új fogacska az ínyét:)
De még így is csak 6 figunk van
Melege van?

Mennem kell, majd megint "beugrom".

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Sziasztok!

Tomi anyóssal, én meg lazítok!

Hajni
A fotózás egész jól sikerült, Apa haverja a fotós és rettentő sok képet csinált, de mire lementünk volna a közeli játszira Tomi elfáradt. Nem is csodálom, szegényt állandóan öltöztettük, vetkőztettük, igazgattuk, reggel az Ikeában kezdtünk, vettünk egy pár színes takarót, párnát, plüssfigurát háttérnek, délután visszavittük! :oops: Ha minden igaz szombaton megkapjuk a Cd-t az összes képpel + egy szép albumot.

Davallia
Panda fergeteges!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
thomasanne

Davallia, irtó jók a képek! Gyanús az a babatea :)

Nyúlné, nem semmi sorozatok. :)

Cipő: még én sem adtam rá....bár elöszedtem egy 18-as kiscipőt, de olyan nagy volt rá...lehet, hogy kell keritenem öszre 16-os cipöt??? Vagy kitömöm a18-as orrát 8) Na jó, ez csak vicc volt :)

Épp azon gondolkodtam titeket olvasva, hogy lehet, hogy Barnus el van hanyagolva....én még el sem kezdtem neki olyanokat tanitani, hogy hol a füle, ennivalója stb. Viszont órákat elmászkál egyedül a lakásban, amig én teszek-veszek (mondjuk eléggé gyerekbiztossá van alakitva). Egy dolog van, amit tuti ért, hogy nem szabad elvenni a Boti játékát. Ott látszik az a huncutság a szemén, amiket irtatok :) Nálunk valahogy forditva müködik a dolog, mindig a Botit kell megvédeni ,hogya Barnus ne rombolja szét a játékát, és fennhangon visitva kéri is a segitségemet mindig :shock:
Kép
A kedvenc képem:
Kép

Valamilyen oknál fogva nem szereti ha etetem...vagy a pépes ételt nem szereti nem tudom. De a darabos ételért (jelen esetben margarinos kenyér paradicsommal) odavan no meg szopizik....de igy nem sok fözelék jut bele...
Kép

Igy meg a szilvát eszi:
Kép

Edit

KépKép
KépKép
szedit

na meg is jöttünk,bibibááááá én már ettem töki lompost!!!!!!!juj,de fini volt!evett a párom lángost is ,de az nagyon szar volt!meg fagyiztunk!viszont dög meleg volt!de a vásár nagyon-nagyon jóóóó és hatalmas!kaptam egy csodaszép nyakláncot és gyűrűt,Kisnyuszi meg egy szélforgót,de életveszélyesen hadonászott vele :? ,a végére mindkét pasim nagyon hisztis és lett,Kisnyulam már alszik az ágyában,nagyNyulam meg robog haza a megszerelt robijával és aztán fog aludni,gondolom! :wink:
én nagyon partikész vagyok,mentem volna a Margitszigetre tovább,de csendespihi lett megszavazva,hátha du.még lesz kedvük a srácoknak!olyan jó lenne!van pár kép is,majd valamikor az is felkerül,csók

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és szóljatok máskor rám,simán ülök az ittmaradt cuccokon! :oops:
most már azt is listáznom kéne! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Angelani
Brigi nagyon melegbe csak pelusba aludt, most mióta hűvösebb van ráadtam az ujjatlan hálózsákot egy ujjatlan bodyval. Állandóan kitakarózik, így mi rászoktunk a hálózsákra, nálunk nagyon bevált. Ugyan nehezen közlekedik benne, de éjjel legalább nem fázik.
A cumisüveget én is berakom a mosogatógépbe, csak a cumiját mosom kézzel.
Nem tudom mi van ma a Brigivel, egyszerűen szinte semmit nem akar enni. Már három fajta ételt próbálgattam neki, semmi. Fél üveg bébideszit sikerült beletukmálnom. Mondjuk 1-kor cicizett egy keveset, mert miután elaltattam a szomszéd kislány kb. fél órán át üvöltötte, hogy anya-anya-anya :roll: :roll: :roll: .
Erre természetesen felébredt. Azt hittem cicin visszaalszik, de hiú ábránd volt, azóta megállás nélkül pörög. Már vagy 1 órája játszik a kiságyában.

Kép
Kép
maresz

Hali!

Anyós nemrég visszahozta Tomit, mert csak fél órát aludt a babkocsiban és a lelkére kötöttem, ha nem alszik, hozza haza, hogy elaltassam. Még evett is egy kicsit, majd Anyós kikapta az etetőszékből, hogy majd Ő elaltatja. Kicsit kárörvendve mosolyogtam, hogy majd most megtudja, a nappaliban próbálta ugyanis fényességben (Tomi sötétben, de legalábbis félhomályban alszik) láss csodát, jól pofára estem és Tomi elaludt, kb 5 perc alatt!!!!! :shock: :shock:

Most már aztán én is szeretnék töki kompost!!

Nyúlné
Mi ott hagytunk egy sárga kanalat és egy sárga labdát, de egyik sem fontos. A nélkülözhetetlen kiskanalat, ami nélkül nem élet az élet elhoztuk és ez a fontos!

Kép
Kép
thomasanne

A szarvasi Arborétum és Panna mint hajóskapitány.

Kép Kép Kép Kép Kép [/img]

KépKép

Hajni&Panna
totka

Évi!
Milyen volt a töki lompos? :lol:

Szilvi!
Végül vettetek bébiörzőt? Milyet?

Edit!
Ne izgulj, én se tanítgatok Leonnak még semmi ilyesmit, dehát nekünk van mentségünk, mert ott a nagyobb gyerkőc! :D
Nálunk is Nolcsi visít, hogy Leon lerombolta a legókat, meg elvette tőle a játékait. Amikor meg visszaszerzi, akkor mind a kettő visít....... :? Hát majdcsak összeszoknak egyszer, nem?!
Képek nagyon arik, főleg a szilvaevős tetszik!

Hajni!
Panna irtó édes hajóskapitány, de Ti is helyesek vagytok a férjeddel! :D

Ma a fiúk Gabi anyukájánál vannak, Apa megy értük nemsokára. Holnap meg megyünk a telekre, csak hétfőn jövünk haza, szokás szerint.
Talit én is szerveznék szívesen, de a lakás per pillanat alkalmatlan rá, öcsémnél a szomszédban lakásfelújítás van, már vagy 2 hónapja és egy csomó bútora nálunk leledzik.
Tele van a nappali, meg a dolgozó is. Majd ha készen lesznek (remélem nemsokára), akkor én is szívesen bevállalok egyet!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

[quote="barbapapa"]Amikor meg visszaszerzi, akkor mind a kettő visít....... :? Hát majdcsak összeszoknak egyszer, nem?!
quote]

hát reméljük....a tesk ha kicsi a korkülönbsék vagy nagyon szeretni vagy nagyon utálni szokták egymást...én azért az elöbbit szeretném :wink: Barni csak néz nagy szemekkel, amikor Boti elvesz töle valamit...mondjuk én megkövetelem, hogy adjon mindig valamit cserébe. Sajnos amikor nem figyelek, néha ezt sem teszi meg. Persze ha nem lenne akár Nolcsinak, akár Botinak kistestvére, akkor ők maguk is még kicsinek számitanának. :)

Edit

KépKép
KépKép
szedit

tesók, korkülönbség stb. Bocs a gépelési hibákért ,folyton sietek.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Hello! :) :) :)

Köszi a drukkot a kánikulához! :) Nagyon jó idő volt, fergetegesen éreztük magunkat a viziparadicsomban. Igaz, hogy nagyon sokan voltak és emiatt sokat kellett mindenhol sorban állni, de megérte. Beni is nagyon élvezte, lecsúszott velem a nem olyan vad "nagy csúszdákon" is. :) A gyerekmedencéből meg szinte ki sem lehetett rángatni.

Mindenkinek köszönjük a dícsérő szavakat. :) :) :)

Este folyt köv. jövök még képekkel is. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Megann
Kérek szépen méééég, tengeres, pálmafás képeket!!!!Imádom a tengert, nem tudom, hogy mikor jutunk el legközelebb! :( 2004-ben voltunk utoljára Thassoson(aprócska görög sziget), előtte Krétán, azelőtt pedig Korfun. (görögbuzik) Beleszerettünk, de nagyon.Bízom benne, ha Panni nagyobb lesz, megmutathatjuk neki is.De ha egyszer nyerünk a lottón, Mauritiusra megyük, az biztos!!!(férjem szerint inkább építkeznénk! :D :D :D )
Benianyu
Képeket ám a pancsiról!!!Egyébként, a tesód nagyon helyes pasika!!!!Hány éves, ha meg szabad kérdezni?

Képzeljétek, ma du.-tán Szarvason(tőlünk kb.22km-re van), egy budapesti családdal ismerkedtünk meg a hajózáskor.A kislányuk 14 hónapos, és el voltak ájulva Pannitól, hogy milyen ügyesen sétál, ha fogjuk a kezét; mivel az ő kislányuk még most tanult meg felállni. Hát tényleg vannak különbségek gyerkőc, és gyerkőc között!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Lilinek és a férjemnek is itt az allergia :(. Parlagfű :(:(:(.

Nyúlné!

Mi az a bio-fogyókúra?

Mi is megyünk a Várba, csak szombaton. Lili néptáncol és akkor vannak az izgalmasabb előadások (Tanzánia, Venezuela). Táncház is van, tavaly a hugommal mentünk, hogy legyen, aki bírja a lépést Lilivel, de ő is és a férjem is kidőltek, így nekem kellett beállni az óriáspocakommal :lol: :lol: :lol: .

ANgelani!

Én mindig adok rá zoknit, vagy talpas rugit. A férjem rossz szemmel nézi, mert az az elmélete, mint Faludy Györgynek, babérleveles költőmatuzsálemünknek, hogy a lábban fordul meg a vérkeringés, ezért azt nem szabad elszorítani. Faludynak bejött, 96 éves, cak akkor húz zoknit, ha állami kitűntetést kap (nem tom, télen mit csinál).

ayse

Kép
így ijesztgettük a Várlakókat

Kép
el is futott mindenki

Kép
a csajok szórakoztatják Kisnyuszit(tévét néznek)

Kép
még szerencse,hogy közben is van mit tanulni tőlük

Kép
kanalat nyelni

Kép
a helyzet változatlan

Kép
de Kisnyuszi nem adja fel

Kép
és végre észreveszik őt is

Kép
elszabadul a pokol

Kép
minden jó,ha a vége jó

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Helló!

Totka!

Az első képen tök hasonlít Panna a Cleonaka Majájára :P
Vagy ez csak nekem szúrt szemet?

FIGYI!
FELTÉTLENÜL BESZÉLNÜNK KELL ARRÓL A KEZELÉSRŐL AMIT ITT ELHÚZTÁL AZ ORRUNK ELŐTT MÉZESSZALAGNAK...
Mi ez, hogy hívják???
Hol csinálják??
Hogy kérjem a gégészeten???
Tojok a lóvéra...inkább kifizetek bármit..csak múljon el ez a szarság...tök kialvatlan vagyok 2 napja..még éjjel is ha felszenderülök mert Léna sír..1 órán át folyik az orrom...sejtheted mennyit aludtam... :? :?

Szeptember...el se merem mondani hogy hova megyünk valószínűleg...nem is szeptemberben, hanem később...
Na jó....F -el kezdődik és lorida a vége...de ez még nem tuti...
Férjnem mindenképpen muszáj mennie üzleti ügyei miatt...nekem viszont erről a nagy útról még magamat is meg kell győznöm, hogy való e ez Lénának... :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Nyúlné, Kuha...várazók!

Remélem hagytatok nekem abból a töki-pompiból...
HOL LELEDZIK HELYILEG?????
Már írtó kíváncsi vagyok rá...
Hogy is néz ki????????

Azt meg melegen ajánlom illetve remélem hogy hagytatok a Lénámnak csattogós lepkét, mert ha nem akkor a babatalik alkalmával orvul lecsapunk a tietekre..és elkobozzuk!!! :lol: :lol: :lol:

Davallia!
Jó választás volt a csuka :)

Thomasanne!

Anyóssztori :lol: :lol: Ez tényleg pofáraesés 8) 8)

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,
képzeljétek, ma voltam a barátnőmmel moziban, ketten, nagyon jó volt! Bevallom, hiányzott Tüncsike, de nagyon jó volt már csavarogni kicsit. éééééééééééés persze hogy elcsábultam a C&A-ban és vettem Tüncsinek egy frankó szerelést :)úgyis jön a szülinapja

Nyúlné, Angelani, köszi az infót! Ma a tusfürdővel mostam kicsit át a kádat és gyógyikrémmel fürdettem, és nem láttam pöttyöket :) amíg ki nem fogy a gyógyikrém, addíg most azzal fűrdetem, azt meglátjuk vissza tudunk-e térni a babé-ra.

Kép

Kép
prüntyi

jaaaaaaa, Angelani, Tüncsi is lábnélküli pizsiben alszik, amióta feláll, és mászkál az ágyban (is), mert magaalá gyűri a lábrész és elesik. Zoknit, meg azért nem adok rá, mert félek, hogyelszorítja a lábát.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,jó estét mindenkinek!:)

Visszaolvastam,de nem tudom mennyit tudok írni,mert hulla fáradt vagyok....

Mamánál voltunk két napig,mert Mazsi keresztelőjekét hét múlva lesz az esztergomi Bazilikában,utánna svédasztalos állófogadás a várban -na,ezt mentem szervezni.

Davallia:)
Pandád csúcsédes,megzabálnám,ha a kezeim közé kaparintanám egyszer! :D :D :D

Barbi :)
De jó,hogy megjöttetek és hogy ilyen jól sikerült a nyaralásozok!
Már hiányoztatok ám. :wink:
Nolcsika még mindig gyönyörű és már Leonka is olyan nagyfiúúúú
:D - kedvencem a Leon egyedül úszik c.kép! :lol: :lol: :lol:

Nyúlné:)
Cukorfalat Kisnyuszkód akkkor csibész abban a kék sipkában,hogy ihaj! :lol: :lol: :lol:
Ő nem visított hogy kér töki lompost??? :lol: :lol: :lol:
Allergia. :(
Mi holnap megyük a Mesterségek Ünnepére: :wink:
És holnap hozzák Mazsinak a járgányt a babymoon-osok. :wink:

Angelani:)
De jó,hogy te is ismét írsz,már Te is nagyon hiányoztál.Nekem.
:wink:
Erhard olyan nagyfiú lett és olyan szééééép! :)
Tisztára Rád hasolnlít!De tényleg! :)
Én vékony hosszúujjú pizsit adok Marcira,alatta csak pelus és a lábán semmi,mert nem tűri! :lol: :lol:
Mosogatógépünk nincs.
Én vagyok a mosogatógép. :shock: :lol: :lol: :lol:

Ayse :)
Szoptató pasik???! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: úúú.

Megann:)
Nagyon jól néztek ki Lénácskával!
Örülök,hogy nektek is jól sikerült az utatok.
Az a két csík fekete(vagy vörös? :roll: )mikor került a hajadba? :roll:
Le vagyok maradva! :oops:

Thomasanne:)
TÖKI KOMPOS!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez jóóóóó......... :lol: :lol: :lol:

Totka :)
Szia,Téged még nem üdvözöltelek,klassz,hogy csatlakoztál hozzánk pirikó Pannáddal,aki nagyon kis tünemény. :wink:

Nem bííííírok tovább írni,mennem kell tusolni és aludni,mert elájulok.
Bocsi ha vmi/vki kimaradt.

Rokica!!!!!!
HOGY VAGYTOK????
DAVID????

Pussz:
annamami

Hülyebuziszemétparlagfű!

(bocsi,a nagyját még ki is válogattam a jelzőkből)

Szegény Lilikém, taknyanyála egybefolyik. Tiszta vörös a szeme is, meg körülötte is. Olyan kis betegnek néz ki és szenved.

Hülyebéna ország, hogy nem tudjuk kiirtani ezt a parlagfüvet. A németek, a kis precízek bezzeg ki bírták irtani. Ha hét évig leszednék még a virágzás előtt, megszűnne az egész baj.

Totka!
Thassoson mi is voltunk!

Maresz!

Ma ANdris se evett valami sokat!

Nyúlné!
Mi egy fisher prize macit hagytunk ott. Égnek emeli a kezeit!

ayse

Sziasztok!

Nagyon Köszönöm Mindenkinek a Segítséget!

Most Egy rövidujjú body van Erhardon, abban horpaszt :lol:

Ayse!
Az igaz, hogy ott fordul meg a vér :) , de a lábról lehet a legkönnyebben megfázni, felfázni.
Eddig én is mindig talpas rugit adtam rá. Ezért is kérdeztem.
Mondjuk a nagy kánikulában csak pelusban aludt.
Lilinek jobbulást!

Nyúlné!
Várom még az infot :oops: :roll: :wink:

Annamami!
Jó látni téged:)
Képek??????
Köszi a bókokat, benyeltük.

Prüntyi!
Lehet a domestos túl durva?
Majd lassan vezesd be újra a fürdetőt.
Ha fogyóban a gyógyi és nincs kiütés, akkor szerintem először egy keveset adagolj mellé és lassan iktasd ki a gyógyit, ha nincs pötty.
Na befogom :oops:

Megann!
Úgy örülök neked/nektek :wink: :lol:
Na teljesen besárgultam, már csak hunyorognom kell :)
Minden vágyam, hogy egyszer eljussak oda....

Szupernyúl a legvageszabb :wink:

Jajj lányok!
Még egy kérdés!
A gyerkőcök mindenkinek "normálisan" eszik?
Illetve megül az etetőszékben?
Erhard ha bekapcsolom az övet, akkor is ki akar mászni.
egyszerűen próbálom rászoktatni, ha kaja van, akkor megesszük, utána mehet a játék.
A vége az, hogy mindig kap valamit a kezébe és akkor megül.
Persze mindig ledobja én felveszem, de felvevés előtt 1 falat.
Szóval nekünk 20-30 perc az ebédidő és a vacsoraidő is.
Na azért van olyan is, hogy 5 perc alatt begyűr 220g-os bébikaját :)

Na megyek, mert ülve alszom.

Jó Éjt!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Jó reggelt!

Fejfájósok, hogy vagytok?
Nekem tegnap reggel óta fáj a fejem, de az éjszaka kegyetlen volt, szinte nem is aludtam.
Brrrrrrrrrr

Más:
Nektek isznak a babók pohárból?
Mi nem cumisüvegezünk, Lili se kapott. Akkor is nehéz volt rászokni a pohárra, most se piskóta. Egy kifeléhajló szélú kispohárból itatom, Andris mindig szopizni akarja, így elég sok mellé megy. Azért befelé is jut. A csőrös pohárral csak játszik.

ayse

Sziasztok!

Tegnap már hulla voltam, engem is kiszívott a strandolás, nem jöttem már képeket feltenni. De majd most. :)
Kép Kép
Kép Kép

Ayse,
Nagyon sajnálom, hogy Lilin is kijött az allergia. :(Felnőttnek is nagyon kellemetlen, de kisgyereknek meg szörnyű! :( Mit adsz neki, kalciumot? Vagy kaphat valamilyen gyógyszert is?

Kuha, Nyúlné, Megann, Ayse és a többi vározó
Én is szívesen megnézném, de Apa nem nagyon kapható ilyenre, nem bírja a tömeget. :( Egyetek sok töki finomságot helyettünk is! :)

Totka,
Panna nagyon vagányan vezeti a hajót a kis kapitány sapkájában! :)
Az öcsém 32 éves. De már foglalt. :) :)

Nyúlné,
Szuperkisnyuszi megint zabálnivaló! Nagyon ügyes, hogy nem hagyta a csajszikat tévézni és kiharcolta magának a párnacsatát! :)

Most ennyi, mert a fiúk nagyon hívnak.:)

benianyu

allergia: :? nem érzem,hogy segítene a dolog,szenvedek,mint állat! :evil: :evil: :evil: ráadásul az ágyunkban még jobban rámjön,a fene!
Ayse,tegnap a várban Kisnyuszi üvegből ivott,(ill.flakonból),nagyon vicces volt,mert az egészet bekapta,de nem lehetett elvenni tőle!amúgy csőrős poharazunk,de én is szeretném mostmár rászoktatni a pohárra!ráadásul jó kis játékos elfoglaltságnak is tűnik :wink:
néptánc:IMÁDOM!!!!!!!!sokáig táncoltam és nem hittem,hogy egyszer úgy abbahagyom,hogy soha többet!
meg van az a maci is!
csajok!meg akarjátok kapni mostanság(mert akkor szivesen látok mindenkit) vagy ráér a köv.talikra elvinnem?nekem mindegy!
:(
Angelani,info ment,
Kisnyuszi is zokni nélkül alszik,néha csak pólóban,néha pizsiban és sok takaróval,mert azokat összevissza rámolgatja,néha nagy kupacot csinál és azon alszik! :lol:
Annamami
de jó,hogy Mazsinak is lesz menő járgánya! :P
töki lompost kért :oops: :oops: :oops:
Prüntyi :P :P :P de jóóóóó!
Megann!
ki lesz írva egy kajásbódéra,megtalálod!olyan,mint egy magyar pizza,nagy tészta kockák rajta tejföl,hagyma,szalonna.....úúúúú,de fini volt!és szerintem sor lesz!
:wink:
Ayse, :lol: :lol: :lol:
azt csak úgy írtam,hogy bio-fogyókúra,mert nem volt kedvem részletezni,de akkor most megteszem!nem ez a neve,csak ezt írtam,lényeg hogy én csináltam Candida diétát(azt is magyarázni kell?)
:roll: és mivel főleg bio dolgokat ettem alatta végül úgy is maradtam ,a terhességemig! :lol:
semmi cukor,semmi élesztő,kevés jódozott,tengeri só,heti egy tojás,semmi théntej,semmi savanyított tejtermék,semmi penészes dolog.,semmi tartósítószer......nagyon rákattantam és nagyon jól éreztem magam a bőrőmben!és allergiám se volt két évig!
Totka,nagyon jók a KÉPEK!!!!!!!!!!hajóskapitánylány :P
de jó lehetett!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Davallia,
Kisnyuszi is elkezdte a kanalazást,olyan cuki,még játék közben is keres magának kanalat,tálkát és elkezd kanalazni vele! :lol:
nagyon édes Panda,hogy ilyen érzékeny,veled együtt!KIsnyuszi is kiborul néha,ha csak látja,hogy meg fogok tiltani neki valamit,de ilyen a nagyon hisztis,semmi se jó és különben is szegénysorsú Mártongyerek napokon van! :wink:
Benianyu,úúúúú milyen csúszdás képek!prospektusba velük!
vásár: :? menjetek nélküle :wink: :roll: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!

Így már ismerős a fogyókúra!
A maci sztem elég lesz következő talikor, addig is köszönjük a megőrzést!!!

Benianyu!
Aeriust kap Lili. Ez egy szteroid. De már ez se használ, úgyhogy szezon után elmegyünk egy homeopatához. Ha nem szedné, persze sokkal rosszabb lenne, de így is szenved. Az az igazság, hogy elég tanácstalan vagyok, mert az allergiát kezelni KELL, különben nagyon nagy eséllyel asztma lesz belőle (és mindkettőnk családjában van asztmás). Nem tudom, mikor teszek jót és hogy lehet-e a homeós cuccot együtt szedni a megszokott gyógyszerekkel. Na mindegy, elmegyünk, meghallgatjuk, mit mondanak.
De ez a trehányság, ami Mo.-n van iszonyúan dühít. A lakosság 20%-a allergiás. Nem tudom, mi az az arány, vagy büntetés amikor majd észbe kapnak az emberek.
Iszonyú látni, hogy szenved a gyereked :(:(:(.

Andrist úgy szoktam etetni, hogy velünk eszik. Apukája és Lili elkezdi az ebédet és én őt etetem. Mivel nagyon nagy az utánzási vágy benne, így szépen hápog ő is, amíg bekanalazom a hamit. Aztán kap a kezébe dolgokat, hogy ő is etesse és lefoglalja magát, amíg befejezzük.
Ez a nyári szüneti stratégia. Ha a férjem dolgozik, Lili meg oviba megy, nem bizti, hogy ilyen jól fog működni a dolog.

ayse

Lányok!

Ne haragudjatok, hogy most nem tudok mindenkire reagálni, csak kb. egy fél mondatra van időm.
Mindjárt kész a lecsó, amit a páromnak főzök, aztán irány anyukám!
Juhhhéééééééj!

Szóval, azt akartam mondani, Megann, Nyúlné, Barbi!, hogy nem voltunk tegnap a Várban,úgyhogy nem ettem Töki Pompost (Lompost) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De örülök, hogy Nyúlnénak ízlett, és MEgann, Te is kóstóld meg!!!!!

Komolyan mondom, már lassan valami közvetítői díjat fogok kérni ezektől, mert annyit reklámozom a lomposukat. Pedig nem is ismerem őket.
De vígaszul párom megígérte, hogy felmegyünk valamelyik nap Esztergomba, ott állandóan jelen vannak (asszem van egy kis üzletük), és annyi lompost eszek, amennyit csak akarok.

Most búcsúzom, mindenkinek szép hétvégét!

Kuha

Kép
kuha

Jajj nem tudok lepattanni a parlagfű-témáról.

Nagykovácsiban alig volt parlagfű. Két éve egy olyan ház kertjében, amit nagyon lassan építenek, ahogy pénz van, égig nőtt a parlagfű. Egy-eyg bokron volt vagy 50-100 fej. Mire az önkormi intézkedett, szerteszét szórták a magjaikat. Ez alattunk úgy 500 m-re van a hozzánk vezető utcában. És a parlagfű elkezdett felkúszni a hegyre. A kedves telektulajdonosok meg nem irtják. Lehet, hogy a telkükön lenyírják a füvet, de a "járdán", a telekhatár és az út között már nem!

Vagy: a közeli játszótérre hoztak töltőföldet, de nem füvesítették (akkor minek???). A föld fertőzött volt, amikor arra jártunk, egy nagymama húzkodta ki a földből az aranyos kis parlagfüveket. Gyorsan elhúztuk a csíkot, mert ha valaki védőfelszerelés nélkül szedi, allergiás lehet, akkor is, ha addig nem volt az.

Na szóval ezek nem a pénzen múlnak, és mégis annyira de annyira trehányak az emberek!

Különben most Lili jobban van, mert este kapja a gyógyszert és ez úgy koradélutánig hatni szokott.

ayse

Kuha,én már ettem régebben is! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tegnap hallottam a rádióban egy nagyon jópofát: már a pár hónapos babáknak is feltűnik a számtani tévedés!
Ezt úgy bizonyították be, hogy egy paraván mögé eldugtak két babát, majd jól láthatóan elvettek egyet. Ezután megmutatták, mi van a paraván mögött. Ha egy baba volt, akkor minden oké. Ha viszont kettő, akkor a babák agya ugyanolyan hullámokat mutatott (EEG-vel mérték), mint a felnőtteké, amikor rossz számításokkal szembesülnek!

ayse

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem volt időm, majd megpróbálom bepótolni. Bár most hogy egy computer van amin David dolgozik, kevesebb idő jut nekem sajna.

Totka!

Köszi az érdeklődést. David szeme lassan javulgat. Már olyan félárbocosan nyitva tudja tartani, de a napra nem szívesen megy ki,olyan mint a vámpír.

Végre valamennyire utolértem magam alvás terén, bár még mindig fáradt vagyok és általában rosszkedvű, mert még mindig úgy érzem, nagyon rámjár a rúd. A legújabb, hogy annyira elkezdett fájni a medencém, hogy néha már csak bicegni tudok. A jó hír viszont hogy úgy tűnik, a Zsuzsa képeket meg lehetett menteni a laptopról.

Voltunk Zsuzsával egészséges rendelésen. 9 kg és 74 cm. Hát ő már nem fogja megtriplázni a születési súlyát 1 éves koráig, bár nem is baj hogy nem 12 kilót kell cipelni.

Tudja valaki, mikortól ehet mákot? Vagy diót?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hisztitéma:

Zsuzsa is tud, bár Davallia Pandájához hasonlóan ő is hajlamos sírva fakadni, ha mérgesen szólok rá. Általában egy hangsúlyosabb rászólás elég, meglepően szófogadó.

És ért! Egy csomó mindent. Ma reggel megmutatta nekem a saját orrát, a száját, az én orromat, az én számat. Ha kérem, megkeresi nekem a cipőjét, a zokniját, a könyvét, a labdáját, az apját. Tudja, hogy mi az hogy víz és cici. Már általában pá-pát int, ha arról van szó, de azért nem mindig. És egy csomót hablatyol, be sem áll a szája. Néha mintha utánozni is próbálná amit mondok neki. Pár napja elkezdett célirányosan mutogatni, és nagyon tetszik neki, ha megmondom annak a nevét, amire mutat. Ezen annyira felbuzdult, hogy szinte állandóan mutogat.

Evés:

Kanálból szinte csak a joghurtot hajlandó elfogadni, minden mást kézzel eszik. Mondjuk mivel még mindig csak gyümölcsöt, kenyeret és joghurtot hajlandó enni (meg oliva bogyót), ezért ez nem gond. A főzelékekből már azt sem kéri amit mi is eszünk, pedig azelőtt bármit kikunyizott a tányérunkról. De a doki néni azt mondta, ne aggódjak, majd fog ez változni, bár előre szólt, hogy lesz olyan korszak, hogy azt fogom hinni, levegőn él a gyerek. Hát ezt nem hiszem, mert azért jó mennyiség amit fogyaszt, csak nem mindegy hogy mit.

Kezdem kicselezni, és a kenyerére fűszeres túrót vagy vajkrémet kenek. Úgy is megeszi. Meg a sajtot leette a szendvicsemről. Ette volna a felvágottat is, de azt nem szívesen adok neki, mert biztos tele van mindenféle tartósítószerrel, sóval, stb. Bár lehet csak magamat ámítom, hogy a sajt nincs...

Gyümölcsből standard a napi két nektarin, pár szem szilva, ma még az almámba is beleharapott, pedig azt nem szokta enni. Ha van banán azt is szívesen eszi.

Lehet vegetáriánus gyerekem lesz? Bár nem annyira a húst kerüli mint a főzeléket, illetve főt kaját. Bár anyukám levesét pl megette a múltkor. Hát nem tudom, majd csak kinővi tényleg. Lehet olyat kéne főzni, amit kézzel tud csipegetni?

Egyébként ő megmarad az etetőszékében ha éhes, mert akkor lefoglalja magát az evéssel. Ha nyafizik, kiveszem belőle... olyat még nem kellett, hogy figyelemelterelő hadjárattal etetni.

Ivás:

Zsuzsa megoldja mindenből. Általában a saját cumisüvegéből iszik (vizet kap), és jó sokat. Egy fél litert biztos megiszik a nap folyamán. Akkor mint Nyúlné taliján bemutatta, a csőrös pohárból (főleg máséból) is nagyon jól tud inni. De iszik flakonból is, már megtanulta, hogy felső ajkát bele kell dugni, és akkor nem fullad meg, bár így is leissza magát. Pohárból is tud, de kezébe még nem merem adni, mert hajlamos elhajítani ahogy végzett.

Cipő:

Nekünk is nagyon aktuális lett a dolog, ma délután akarok nekiindulni cipőt vadászni Zsuzsával. Neki egy puha talpú kis cipője van, de már végigér benne a lába, muszáj nagyobbat venni. Szívem szerint puha talpút vennék megint, de nem nagyon látok ilyet Magyarországon, itt a hihetetlen drága keménytalpúak a menők. Na majd meglátjuk mit találunk.

Valami ilyesmire gondoltam:

www.robeez.com

Hmm, állítólag lehet kapni Magyarországon is...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, én is sántikálok néha, nekem a jobb fenekem :oops: fáj, ott, ahol semmi más nem lehet, csak izom. Furcsa.

Ayse, szegény Lili! Szörnyű ez az allergia. Én ma egész délelőtt prüszköltem, haza kellett mennem Julcsival a parkból. ott mondta valaki, hogy a parlagfű a görögdinnyével keresztallergiát okoz, és ma reggel ettem dinnyét.

Nyúlné, le van irva valahol a Candida diéta...az allergia miatt érdekel, meg egyébként is, jó lenne egészségesebben élni.

Julcsi még csak 8 kiló, kicsit aggódom, a kaki miatt is.

Kép

Ugye, nem sovány?

Na megyek pakolni, mindjárt indulunk a balcsira és egész eddig süteméánysütéssel voltam elfoglalva, és nem is lett jó. Illetve isteni finom lett, de csak kanállal lehet majd enni, úgy folyik.

Jó hétvégét nektek!

KépKép

KépKép
majola

Rokica!
Olvastam, hogy sok gyerek alapból elutasítja a húst. Én is ilyen voltam, folyton cserélgettünk a hugommal, mert ő vércsének született. Gyerekorvostól hallottam a rádióban, hogy a gyereknek szüksége van a húsra amúgy, többek között azért is, hogy megnőhesse azt a magasságot, ami genetikusan adott.

Néha bizony mondtuk azt, hogy sűrű a budai/nagykovácsi levegő, mert Lili úgyszólván nem evett.
(és tuti, hogy lesz is még ilyen)

Pohárdobáló Zsuzsa megjelent a lelki szemeim előtt, mintha egy jó szirtakizás előtt az ouzós poharat dobná el, akár a görög férfiak! :lol: :lol: :lol:

Na, ahogy leírtam, hogy Andris nem iszik pohárból, megtáltosodott és majdnem rendesen ivott!!! Persze gyümilét, vizet azt nem. Ezt Lilinél is megfigyeltem, szerintem aki sokáig szopik, hozzászokik, hogy a folyadék édes. Azért mára elértük, hogy Lili vizet igyon önként is.

Majola!
Szerintem Julcsi egyáltalán nem sovány!
Hasmenéseset kakil, vagy csak sokszor?

ayse

Sokszor és inkább lazát, de nem hasmenéseset. Viszont nagyon büdit :oops:

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Mondjuk a kaki nem a jó illat szinonímája.
Bizti rendben lesz minden!!!

Jó Balcsizást Nektek!

Milyen furi, hogy idén is bejön az elmúlik huszadika és beáll a rosszidő, nem?
Azért még reménykedem egy szeptemberi fürdőzésben.

ayse

És jobbulást is kívánok!
Asszem a sárgadinnye, az uborka és a paradicsom sem ajánlott a parlagfű-allergiásoknak.

ayse

Sziasztok.

Bejöttem már megnézni a lakásunkat,hogy hogy áll,igy gyorsan elküldöm a már igért nyaralási képeket.

Ne haragudjatok,de visszaolvasni nics időm,mert itt a feje tetején áll minden.

Képek kommentár nélkül: Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26

Bocsi a helyfoglalásért,de már olyan régen megszerettem volna mutatni nektek. :oops:

Puszi.

ancsi26

Sziasztok!

Ancsi!

A képek nagyon szupik, látszik, hogy Melike élvezi a vizet! :lol:

Majola!
Julcsi nagyon helyes, és ne aggódj, nem tűnik soványnak! :lol:

Mi, ha minden igaz pont 20-án indulunk a Balatonra! Ha rossz idő lesz, nem tudom, lehet hogy inkább el sem megyünk. Egyelőre még bízom abban, hogy esetleg egy-két napot talán sikerül lent töltenünk, és legalább az eső nem fog esni!!!

Már addig nem hiszem, hogy tudok jönni, mert ma vendégeink jönnek, holnap meg pakolászok, úgyhogy Mindenkinek további jó nyarat kívánok!

Benianyu!
Beninek előre szeretnék Boldog Születésnapot kívánni! (amúgy ugyanaznap én is öregszem, így a tábliban javíthatod a 27-et 28-ra! :) )

További szép napot Mindenkinek, majd ha megjöttünk jelentkezem!!! :lol: (szorítsatok Nekünk legalább 2-3 nap jó időért :D )

Ja, és Petinek kint van a 7. foga is, mostmár 2 naponta jön egy!!! :shock:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nekem nem tűnik Julcsika soványnak! Ő olyan kis izgága, biztos lemozogja a hamikat. :)
Érezzétek jól magatokat a Balcsin! :)

Rokica!
Hú, milyen kis okos csajszi ez a Zsuzsababa! :)
Hogy tanítgatod?

Ancsi!
Itt is szépek vagytok! :D

Van valaki babócájának járássegítő játéka?
Ilyesmire gondolok:
Kép
Ha igen, hol vettétek? Vagy esetleg másmilyet látott valaki?

Andi&Nati

KépKép
duda

Majola, attól függ, mekkora magasság társul hozzá...de nem tűnik soványnak... :wink:

Duda, nekünk van kb 1 hónapja és nagyon szereti Tüncsi :)
Kép
Kép

Nyúlné, a candida diéta nagyon kemény önuralmat kíván...

Kép

Kép
prüntyi

Totka!

Az ígért képek: (bocs, de nem túl szépek, de csak erre futotta egyelőre, ez látszik az erkélyről :oops: )

Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Prüntyi!
Megkérdezhetem, hol vettétek és mennyiért?

Viki!
Jó pihenést nektek!

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?