Jó esteét Mindenkinek!
Hajni!
Pörköltet csinálunk tarhonyával, kovi ubival, meg őszibarack levest. Gabi anyuja csinálja a tortát, meg sütit. Jóóóó nagy buli lesz, jön egy csomó rokon.
Andi!
Igen, voltak már itt, vittek is el, de van egy csaj, akit érdekel az egész........Ma küldtem neki képeket és nagyon tetszik neki. Szerintem nem fogja mindet megvenni, most küldtem el a listát neki és azért a végösszeg horror.
Persze a darab árak nagyon kevesek, csakhát ugye nagyon sok ruha van..........
And!
Oké, ha nem lesz más progim, feltétlenül csatlakozom én is!
Róki!
Mondjuk Nolcsi nem mérvadó, mert elég nyugis gyerek, de vele nem volt semmi probléma, amikor megszületett Leon. ott játszott mellettem, vagy nézta, hogy szopizik az öcsi. Járókát már akkor rég nem használta, 10 hónapos kora után üvöltött benne.
Szóval a járókát szerintem kikerülheted, főleg hogy szerintem Zsuzsa se tolerálná, ha te szoptatod a kicsit, ő meg be van zárva a járókába. Eleinte úgyis ott lesz melletted és nézi (jobb esetben

) a történéseket. Nehogy ő is valamiből kimaradjon.
A kiságy viszont még megvan Nolcsinak is, egyelőre nem is tervezem, hogy nagy ágyat veszünk neki. Sokkal jobban alszik benne, szereti is nagyon, biztonságot ad neki.
Megann!
Nem baj, majd legközelebb csinálsz képeket
Bécs mellett a HUMA nevezetű bevásárlóközpontban volt a játékbolt.
Nolcsi egyébként alapjáraton ilyen kedves, jó kisfiú, persze azért ő is tud hisztizni. de vadulni nem szokott, Leont se bántotta szinte soha.
Oviba majd csak jövő szeptemberben megy, még csak 2,5 éves lesz októberben.
Flocika!
Köszi, mennék, mert a nagyobb fiamnak kellenének főleg őszi-téli nadrágok, kardigánok.98-104-es méret. Légyszi esetleg szólj előre is, akkor megbeszéljük.
Esetleg jöhet a mél címemre is:
krich.barbara@chello.hu
Na megyek alukálni, mert már jó késő van.
Pusztok!