Itt vagyok. Na ma kihívtam a gyerekorvost. Hiába rakosgattam én állandóan a mellemre a picit. Semmi változás. Az egyik nap meg majd szívbajt kaptam mert még síkított is. Na ma délelött látom, hogy fogat látok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11 hetesen már több foga is elkezdett kibújni. Az alsó már jól látható. Mivel már régóta nem megy a kajálás azt mondta a dokinő, hogy akkor pótoljak táppal. Mellemet csak cumizza. Én meg fülelek mindig, hogy nyel is e valamit. Hát nem sokat.
De az a legrosszabb, hogy saját magammal nem találom a hangot. Na most ez hülyén hangzott. Szóval reggelente gyomorgörcsel ébredek, nem tudok enni. És legszívesebben mindent és mindenkit magam mögött hagynék. Szörnyeteg vagyok és akkor méginkább lelkiismeret furdalásom van, amikor a pici rámmosolyog.
Azért nem is jöttem mert rossz szembesülnöm azzal, hogy mindenki tök jól csinálja a dolgát, én meg ilyen nagy rakás kaksi vagyok. Mindenki azt mondja, hogy szedjem már magam össze, jó dolgomban nem tudok mit csinálni. Estére jobban is vagyok, de hajnalban mindig felébredek és nem hagynak szabadúlni a hülye gondolatok.
Na aki ezek a vidám sorok után nem vágta fel az ereit, annak minden elismerésem
Puszi, Gigi

Pl:Ma is,mert egész nap össz-visz aludt 2 órát,és nem tudom mi baja.Csak sír,nevet,nézelődik és közben látom,hogy nagyon fáradt.Én pedig nem tudok semmit csinálni tőle egész nap.És a hátam,derekam is nagyon fáj.