Mindig tudtam, hogy ezt is fordítva csináljuk

Köszi a hírt Csemáról. Elég rosszul hangzik a dolog, de biztosan jól fogja viselni.
A felújításban már én sem látom a végét...pedig az elején annyira tisztán láttam
Sajnos nálam a párom úgy döntött, hogy mindenhez ért és mad jó sokat spórolunk... aztán meg az lett belőle, hogy meguntam a "nemhaladást" és most jönnek a szakik sorra.
Az egyedüli bajom az, hogy ott is lakunk, de lényegében nem maradt a házban semmi, csak a falak
Igy nekem a házon belüli állandó költözés a mumusom... Meg persze az, hogy a párom most még a lépcsőt is le akarja kerekíteni, hogy bababiztos legyen
Az nem számít hogy úgy nem bírja majd átlépni,de ha leesik, legalább nem szögletes púp lesz rajta:-0
De már jön a tél és akkor a szakik végre hazamennek, mert muszály, és akkor majd meglátom, hogy mennyire haladtunk
Nem terveztem, hogy ilyen hamar jönni akar majd a manó, gondoltam, hogy kész lesz minden és majd akkor. Na, ez nem így alakult és azóta mindenki ezerrel alkotja a babaszobát.
Azért azt tök jó látni, hogy egy néhány mm-es kis pötty hogy belelkesíti a férfiakat
Képzejétek el, ma jön a védőnő családlátogatásra. És még fogalmam simcs, hogy hova tudom majd leültetni...
Remélem azért nem ajánlja fel a manókámat aszomszédnak, mert ott rendezettebbek a körülmények...
Medike