Megpróbálok írni,de ez a hülye idő van alighanem hatással Rékára. Most délután az ágyban sírt, leültem vele TV-zni, persze megnyugodott.
Pasik: Nálunk úgy időszakonként jönnek elő a gondok. Mondjuk negyedév nyugalom, 2 hét veszekedés.Most épp nyugalmas időnket éljük. De már rájöttem,hogy amikor dilis kerülni kell, aztán túl lesz rajta.
Nálunk a pici sírása egyáltalán nem idegesíti Apukát, de a nagyok veszekedése....Akkor aztán röpülnek a válogatatlan kifejezések.Pedig a nagyok sokat veszekednek.Olyankor sajnálom Őket,de aztán rájövök,hogy Apai szigor nélkül talán a csilláron lógnának már.
Most pl. a TESCO-ba küldtem el Apukát viszonylag rövid listával,de már ötödször telefonál,mert nem tudja mit hol talál. Hallom a hangján,hogy ideges. A vásárlás nagyon ki tudja borítani. Ha hazajön egy kicsit kímélni kell.
Nálunk is úgy érzem én tartom fenn állandóan a családi békét. Néha én is megkapom,hogy mi ez a rendetlenség,mit csinálsz egész nap(Volt már az is,hogy persze a Babanetezésre jut időd....)de mostanában nem, bár tegnap célzásként rákérdezett,hogy mikor porszívóztam a dolgozószobájában. Amikor bevallottam,hogy bizony nem emlékszem én arra,jót nevettünk. De ma azért csili-vilire rendbevágtam a szobáját és a hálót is. Kaptam is dícséretet.
Persze a gyerekek általában nálunk is rám maradnak, Ő egész nap dolgozik, és utána ált. leül a gép elé, mellette meg megy a Viasat3 a vámpírokkal. Mint egy gyerek,úgy elvan.
Modtam is,hogy én vagyok a 4 gyereket egyedül nevelő anya, így kéne igényelni a csal.pótlékot is. Persze megsértődött. Amúgy rendes,mindent megtenne a családért,de igencsak lobbanékony természet. És ezt hiába beszéljük meg,adott alkalomkor úgy sem jut eszébe.
Bogi!
Szerintem is jót tenne eyg hozzáértő szakember a férjednek, mert magától nehezen tudja megváltoztatni a természetét.
Mit szóltok ehhez az időhöz? Szegény Rékának alig van ruhája, nem gondoltam,hogy 68-as méretből(amit most hord termoruhákat kell venni így majdnem június elején)Persze tele van a szekrény szebbnél-szebb napozókkal.
Szilvus!
Ma vettem én is egy új fotógépet(még nem volt időm kibontani sem),de most nem olyan extrát vettünk,családi képeknél az előző tudásának sem használtam ki 30%-át sem,viszont ha besz@rik, nem fog annyira idegesíteni. És még lehet,hoyg a másikat is megcsinálják.
Szilvus!
Szeret Peti hason lenni? Nálunk Réka utál születése óta. Ha hasra rakom gyönyörűen emeli a fejét, és már ordít 5 perc után,ha nem tudja tartani,de le nem tenné a matracra.
Képzeljétek tegnap Pesten voltunk, és Réka egész uton kisangyal volt, 2x evett,azonkívül aludt meg nézelődött. Én sokkal jobban elfáradtam. (Ha én vezettem volna,biztos nem lettem volna ennyire fáradt)
A múltkor aggódtam,hogy keveset gügyörészik Réka. Azóta hirtelen sokkal többet magyaráz(persze azért Orsit nem tudja túlbeszélni
)Két-három napom tellett azzal,hogy teszteltem szegény gyereket,hogy biztos OK-e a hallása. Többször feltapsoltam a legmélyebb álmából, persze üvöltött szegény utána. Na megyek,mert mindjárt hazaér Csaba a bevásárlásból, és ott kell lennem kipakolni, és meghallgatni,hogy mennyire elfáradt, és utálja a boltokat.(Nem csodálom,hogy nem találja meg a cuccokat a boltban,ha a hűtőben a szemmagasságban lévő dolgokat nem veszi észre. Hiába férfiből van. Na,nem leszek igazságtalan, biztos mi is sárkányok vagyunk néha
Mirrmurr!!!!!!! Nem jelentkezel????
Kitty

Még fel sem fogtam, hogy ezentúl egy X-el több vagyok. Igaz, hogy nem érzem magam annyinak, különösen mióta manócska megszületett, de mégiscsak pocsék érzés ha eszembe jut.

Na mostmár abba fejeztem!