Csak az a baj, hogy 7 körül töltöttem le utoljára, azóta biztos megint írtatok. Na mindegy. Köszi a bíztatást az ikrekkel kapcsolatban, ma végre az Anyukával is tudtunk beszélni, lelkileg még nem az igazi, de nagyon erős csajszi, talpra fog állni.
Esztyxnek nagyonnagyon garatulálok Lilihez és minden szépet és jót nekik!
Noémi! Üdv a finishesek körében! Nem ám aztán beelőzöl, már egész jó helyen állok a táblázatban.
Ja, bár azóta írtak a méhszáj méretekkel kapcsolatban, nekem az első szám 1,5, azaz másfél centire rövidült a méhnyak, ez lehetett a megtévesztő. Orbis! Cuki lett a kabátka tényleg! Ja, és a Parodontaxról annyit, hogy én két tubust használtam el, de feladtam, mert semmit nem használt.
Én cserszömörcés szájvízzel öblögettem utána, mert az íze tényleg förtelmes. Remélem, neked azért beválik.
Most hirtelen csak ennyi reagálnivaló jutott eszembe, mindenki mástól elnézést, de télleg végigolvastam a 3 és fél napot, csak már összefolyik, mik is voltak.
Ja, és mintha kezdene hatni a homeos bogyó.
Ma egész nap keményedek és egyre gyakrabban fájdogálok is (volt egy tízperces is, de azóta semmi), szóval reménykedem.
Petim olyan édes, minden feljajdulásomnál kérdezi, hogy: Na, megyünk? És közben azért ijedt arcot vág.
De szerintem azért még nem vagyunk ennyire, bár ki tudja... Na, megyek Gálvölgyit nézni Apával, aki most végre itthon van velem este is.
Pusszancs,
Katinka
legyen inkább a 38+0