A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok! :D :D

Nagyon nyügis éjszakánk volt. :( Dani több mint fél órán keresztül sírt-nyöszörgött, úgy fél 3 körül, semmi nem nyugtatta meg. Nem kellett cici sem (mikor már üres volt), víz sem, takarócsücske sem. :( A fogai is jönnek, duzzadt az egész ínye, de esetleg a pocakja is szóba jöhet, mert tegnap kelkáposztát evett, először. Igaz, nem nagyon sokat, de lehet, hogy megnyomta a hasát. Mégrosszabb, ha a pocakja és a foga egyszerre fájt. Ráadásul reggel sem aludt vissza, most sikerült csak letenni. Korai lenne majd 11 hónaposan kelkáposztát adni? :?
Ráadásul reggel majdnem leesett az ágyról, mert úgy nézett ki, hogy visszaaludt, én meg kiszaladtam pisilni. Apa, az utolsó pillanatban felébredt a mocorgásra és elkapta. Most aztán papolni fog nekem egész nap. Nem baj, a lényeg, hogy nem esett le.

Cleo,
Maja nagyon édes a tortával. :) :) Ez nem olyan katicás, mint Jucié volt? Evett is belőle? A kedvenc képem, mikor épp bele akar nyúlni teljes tenyérrel a tortába és felnéz, mert sejti, hogy ez csibészkedés. :)
Az a vonat nagyon jó ajándék, nekünk is van olyan, Beni imádta pici korában, csak a miénk kicsit kisebb darabokból, így Danika még vár vele egy jó pár hónapot. :)

Nyúlné, Ayse,
Én is megnéztem a kis tigrisbébit! Szenzációs! :) :)

Nyúlné,
Kisnyuszi szájbiggyesztése és óóóóózása nagyon aranyos! :) Olyan éééééédes! :) A fekete-fehér képek meg nagyon szépek és tényleg művésziek! :)

Kuha,
Jó utat nektek, pihenjetek jól! Após :( :(

Megann,
Várazás :) :) Kár, hogy ennyit kellett várni, hogy feljussatok.
Nagyon édes lehetett Léna az új szőnyegével. Kérünk képeket, de lehetőleg olyat, ahol Léna puszilgatja az egereket. :)

Ayse,
Jó borozgatós szórakozást mára. :)

Apa ma vidámparkot ígért Beninek, remélem szép idő lesz. Utána tudunk egy jót sétálni majd a városligetben. :D :D
Mára fejtett bablevest főztem, de most vacilálok, hogy Dani és én együnk-e belőle... :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Nyúlné,
Ahogy mondod, a másodszülöttek sokkal talpraesettebbek, jobban bírják a gyűrődést. Nálunk 4 év a korkülönbség, így Dani kap a bátyótól is szépen életrenevelést. :) :) Azért én sokat babusgatom! :)
Most, hogy Beni újra oviban van napközben, Dani direkt élvezi, hogy két és fél hónap után egyedül molyolhat a szobában, senki nem zavarja meg a csibészkedésben. De azért nagyon jó, hogy van neki egy bátyusa. :)

benianyu

Megfogadtam, hogy ma nem netezek (itt van a föstő, sütök, főzök, borkorcsolyának krumplis poácsát, tök szép kinnt az idő, stbstbstb), de ezt még muszáj...

Benianyu!
Én is észrevettem, hogy Andris örül, hogy kettesben lehet velem. Annyit kacagott, csibészeskedett, mint már régen!
Építettem neki egy elkerített részt a nappaliban, hogy amíg konyházok, addig is biztonságban legyen. Hát mindig kijutott belőle és akkora kacagásokkal rohant felém! (négykézláb)

Jobbulást Dani pocakjának/fogacskájának!

Nekünk is vacak éjszakánk volt, merta szokásos ébredéseken túl a férjem olyan szinten horkolt, hogy többször arra ébredtem, hogy ököllel verik a bejárati ajtót... (szegénykém allergiás). Rázogattam, de ettől csak iszonyú dühös lett és ott folytatta, ahol abbahagyta...

Jó városligetezést kívánok Nektek! A kisvidámparkba mentek?

Lili azt szokta játszani, hogy ő a tündér és azt varázsol a pálcájával, amit kérek. Azt szoktam kérni, hogy tüntesse le a hájat ahasamrol. Nos ezúttal, mivel itt an a festő (aki a taníványom és egy igen jóképű fiú), azt kértem, hogy legyek királynő. Mire Lili ordítva:
- Szóval, hogy ne legyen rajtad annyi háááááááááááj?????
:lol: :lol: :lol:

ayse

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

Juci Marcijának, Majola Julcsijának és Bab Tofijának!

Kép

Majd jövök még ha lesz időm.

Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Ayse,
Köszi: :) Remélem, hat. Most 25 perc alvás után megint nagy sírással ébredt, de már újra jó a kedve! :)
Nagyon jó dumája van Lilinek! :)
Dani is teper hozzám állandóan négykézláb! :)

benianyu

Angelani!

Mi 5 és fél 7 között vagyunk szinte minden nap a játszótéren. Tudod, ott ahol egyszer össze is futottunk. Nagyon jó anyuka csapat jött oda össze, nem mindenki jön minden nap, de azért egy idő után már látni ismerős arcokat.

JULCSINAK és MARCINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :)

Ayse!

Köszi! Majd olvasgatom őket, hátha leírja milyen volt! Első babáját szüli? Otthon vagy születésházban?

Bodza! :)

Nem történt semmi, úgyis csak vasárnap ünnepeljük. Az ajándékát is csak tegnap sikerült megvenni. Egyébként én sem mentem, Zsuzsa elaludt, mire felébredt addigra én éreztem rosszul magam (terhességem kezdete óta kb másodszor), úgyhogy törölve. De kedden megyünk, ugye? Közben itt a játszótéren leinformáltak engem az anyukák, hogy minden péntek délelőtt van Káposztásmegyeren egy zenebölcsi, ahova ilyen picik is járnak, ami állítólag nagyon jó. Csütörtökönként pedig az újpesti ifjúsági házban van, asszem délután. Az állítólag nem olyan jó, de mondjuk nekem itt van a szomszédban, úgyhogy egyszer tuti benézünk. Nektek nincs kedvetek zenebölcsizni?

Majola!

Gratula a kislányhoz!!! :) Legalább nem kell lecserélni a ruhatárat! :) Én 28. megyek a következő UH-ra, ahol reményeim szerint fény derül a baba nemére!

Cleó!

A torta nagyon jóóóóóó! :) Marcipános? Mi is fajátékot vettünk Zsuzsának! De ilyen vonatosat nem láttam, ez is nagyon jó! Én egyszerű rakodósat vettem.

Tegnapi képek a játszótérről (ahol tényleg hideg volt):

Na hol is kezdjem a rosszalkodást? Talán ott?

Kép

Már itt se vagyok...

Kép

Kukucs!

Kép

Itt biztos nem talál meg!

Kép

Lebuktam!

Kép

Most aztán nincs menekülés!

Kép

Haza vacsorázni! Apu spagetti szószt csinált! Isteni!

Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!
Egyforma felső. :D Nem lehet véletlen, főleg hogy már nem az első eset (tudod a benettonos). :lol: Igen a torta a szamosból volt. Igazából méhecskéset akartam, de olyan nem volt, csak egy kaptár forma egy pár zümivel rajta, de akkor a katicás sokkal cukibb volt. Bogár - bogár, egyre megy. :lol: :roll:

Benianyu!
A torta nagyon mutatós, de nem nekik való. Tömény marcipán és kakaókrém. Nem evett belőle,de nem hiszem hogy bánta volna.
:) Viszont az apukája által készitett pizzából kapott és azzal nagyon meg volt elégedve. :D A vonatot a szüleimtől kapta (a poén az, hogy a nagypapája a MÁV-nál dolgozott), és nagyon tetszik neki, hogy ennyi darabból áll és lehet pakolni fel és le. :)
Danikának pocakpuszi. :D Igy is kell utazóágy, babakocsi a cuccokon kivül.

Ayse!
Biztos úgy van, ahogy irtad az oltással kapcsolatban. Én csak balgán feltételeztem, hogy a kullancsnak is van köze hozzá. :oops: Az biztos hogy agyhártya és nem agyvelő gyulladás ellen lett beoltva.
Liliszáj! :lol: :oops:

Kuha!
Tényleg nagyon jófej a dokink. :) Jó utat nektek. A pakolás miatt meg ne izgulj, elég sok minden nélkül túl lehet élni, ha meg vmi fontos hiányozna, biztos, hogy Sárváron is be lehet szerezni, ha úgy hozza a szükség. :) Bizti nagyon jó lesz, egy barátnőm folyton áradozik Sárvárról, hogy milyen szuper és gyönyörű. Mi is a jövő héten ilyenkor már pont repülünk Bologna felé. Nem vihetünk túl sok cuccot, mert négyen megyünk (plusz Maja) és bele kell vhogy férnünk a bérelt kocsiba, amik nem lesz túl nagy. :roll: Igy is kell utazóágy, babakocsi a cuccokon kivül. Sztem kaját meg pelust, majd ott veszünk.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Roki!
Small but dangerous! :lol: :lol: :lol: Nagyon jó a kukucsolós. :lol:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Csak 2 mondat, mert megyünk el.

Roki!
Köszi:)
Lehet, hogy ma oda is el tudunk menni.

Nálam a naptárban Péter és Ádám Napja is van.

Isten Éltessek a Petikéket és az Ádámokat!

Viki!
Ti most tartsátok? Vagy mintha lenne még Péter nap.
Gáz, de nem tudom, nincs más Péter ismerősünk. :oops:

Azt hiszem Mártinak is Petije van, de javítsatok ki ha nem.

Megyek, mert indulunk.
Sziasztok!
Angelani&Erhard

Kép
angelani

Benianyu, :P
az éjaszakátok miatt meg:(
Ayse,
Andris-bunker,Liliszáj :lol:
Roki,
kukucsolós Zsuzsa nagyon édes
Cleo,
hát igen :wink:

tegnap nem meséltem Barnabásról,de ma már mindenképpen mesélek róla,mert hatással volt ránk,túlontúúúúl!
szóval:
tegnap ugye Ikeáztunk(vagy tegnapelött?már nem emlékszem)és arra sétafikált egy olyan 4éveske fiú zöld,kord kantárosnaciban,pumuklihajjal és ahogy közeledett először csak az egyik szemével hunyorított huligán módon,majd mire még közelebb ért már mindkettővel,aztán mindig nagy-nagy léptekben elviharzott!na vele vagy 4-5ször összetalálkoztunk,majd egyszercsak a hangosbemondóba bemondták,hogy :.a 4éves.....Barnabást keresi anyukja! :roll: ott vihogtunk Fannimamival,hogy ez tuti a mi kis kópénk lesz,majd nemsokkal ezután elviharzott egy mami hónaalatt Barnabással,aki igazi "lebuktam"fejet vágott és még a két kisebb tesó is ott futott(hehe,a kis Barnanbások :lol: )
ez eddig rendben is volna,de ma reggel az én kis kópém elkezdett kirámolni egy papírdobozból és amikor rászoltam Barnabásfejet vágott!na szép,mondtam,pont ezt kellett eltanulni!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol: azért jót mulaattunk Fannimamival,akivel éppen telefonon cseverésztünk(olyan keveset találkozunk,hogy csak így tudjuk elviselni :roll: )
na megjött apa,Kisnyuszim még alszik,de meyek!csók csajok!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Maja és tortája is gyönyörű!!!!

Róki, nálunk ez az abszolút lehetetlen kategória: apa ételt készitett, amig mi....

Benianyu, ha a másodszülött még életrevalóbb, én nem tudom, mi lesz nálunk!

Julcsi egyéves lett! Hihetetlen...
És ami még hihetetlenebb, hogy este a fürdőkádban felváltva mondogotta, hogy anya, apa. Eddig is mondta, hogy apapapapapa, meg néha hogy nyanya, de most tisztán és egyértelműen, egyszótagosan. Olyan boldogok voltunk! Hiába, már nagylány.

Nagypapával, aki most már egyértelműen papa névre hallgat
Kép

A szülinapi hintalóval, aki gyi te névre hallgat és rögtön nagy kedvenc lett:
Kép

Most nagyon elfoglalt:
Kép

Tagadhatatlanul egyéves:
Kép

Unokatesó karjaiban:
Kép

A nagy viháncolás:
Kép

KépKép

KépKép
majola

Majola,
annnnyira szépek vagytok!!!! :D
Nagyon gratulálok mégegyszer!!!! :D :D :D

Ja,és jövő héten könyvesboltozás?
Esetleg Margitsziget?
:D
annamami

Ez történt nálunk ma...........

Mami diplomát kap :D
Kép
Picit még álmos vagyok,de azért megyek a mamimmal:
Kép
Tíz hónapos vagyok,Szép az élet! :D
Kép
annamami

Sziasztok!

Képek szuperek, mind a babák, mamák, és torták egyaránt! :lol:

Benianyu!
Danipocinak jobbulást kívánunk!

Angelani!
Köszi, de nem most tartjuk, június 29-én Péter-Pál napján tartjuk a Peti napot! :)

Minden szülinapos babának Boldog születésnapot kívánunk!

Majola!
Julcsinak gratulálunk első szavaihoz!!! :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Annamami!

Szépek vagytok, és gratulálok!!! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Annamami, Gratulálok! Milyen diploma tulajdonosa vagy?

Kuha, jó utat! érezzétek jól magatokat!

Tegnap voltunk Tüncsivel esküvőn...íme pár kép...
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Jó Reggelt!

Prüntyi,
Tüncsi nagyon csajos,főleg az első képen!!!! :D

Szociális munkát hallgattam.
Ez Európában és Amerikában már viszonylag nagy hagyománnyal rendelkező szakma - nálunk még "csak"tizen egynéhány éve létezik.
Sokaknak fogalmuk sincs róla,mit takar ez a megnevezés,pedig egy egész komplex szakma(szociológia,pszichológia,társ.történet,jog....)
Azt hiszem a magyar fordítása nem szerencsés.
Angolul social worker a megnevezése.
Az én területem a gyermekvédelem.
És nagyon szeretem. :D
annamami

Viki27,
köszi... :oops:

Ayse,
Liliduma. :lol: :lol: :lol:
Csúcsjófej a lánykád. :lol: :lol: :lol:
Ezt már többedszerre állapítom meg.De akkor is. :lol:
annamami

Annamami, gratulálok! Jövő héten menjünk könyvesboltozni! Meg a szigetre is!

Prüntyi, Tüncsi tiszta apja! Nagyon helyes.

Julcsi mai első két szava, még a hálószobában, ahol az egyik megszólitottat sem látta: apa, gyi te. Szépen vagyunk, nem mondom. Semmi anya, de jó, hogy látlak, jó reggelt, vagy ilyesmi.

KépKép

KépKép
majola

szaisztok!

csütörtök esti buli nagyon szar volt :( egy gyönyörű helyen voltunk a várban, legalábbis a kilátás eszméletlen. mondtam apának, hogy igazán mehetnénk inkább a borfesztiválra. eddig minden évben voltunk a kezdetektől (mikor még a vörösmarty téren volt), csak tavaly és idén nem :( azért itt is volt bórkostoló, fincsi volt, de mivel egy óra alatt 3 félét tudtak csak kihozni, már nagyon untam.
ma du mentünk volna a borfesztiválra apa barátjával, erre a srác lemondta. ráadásul miatta mentünk volna az uccsó nap, úgyhogy pipa vagyok.

Eszti is rákapott a vörösborra... a borüvegtartóból pillanatok alatt úgy kikapott egy vörösboros üveget, hogy el is tört, alig bírtam felatakarítani gyorsan.

jaa, péneteken meg anyóséknál voltunk, már nagyon hiányoztak...
még anyósék munkahelyére is be kellett vinni Esztit, mert már annyira akarták látni. túl vagyunk rajta.

ESzti pár napja tapsol és riszálja a popóját zenére! meg kell zabálni. van egy rádiója (olyan, mint Tüncsinek, ha jól emlékszem egyszer láttam egy képen...), benyomja a gombot, szól a diszkózene :wink: , ő meg ropja! apja fogta is a fejét, én meg tetéztem, hogy na mégsem kézilabdás lesz a csaj, hanem latintáncos!!! hurrrááá :lol: :lol:

Nyúlné!! annyira nagyon édes ez a Kisnyuszi!!!!!!! köszi a képet, komyolan, egy csomószor eszembe jut, ahogyan csücsörít, leveszi az embert a lábáról!

Megann, lfelejtettem múltkor: szept. 28-án utazunk zalakarosra 3 napra :) és még valamit elfelejettem, de már nem emlékszem :oops:
és sajnos én is ezt szoktam érezni, amit te, mármint a férfiakkal kapcsolatban, mindig a eszemet kell elővenni, hogy le vannak tojva, akkor is egy selejtes széria az övék

sok boldog szülinapot az egyéveseknek!!!! egyszerűen gyönyörűek!!

Majola, gratula a kislányhoz :) :wink:

jaj, megyek, mert nem vagyunk egyedül, én meg itt ülök már egy órája a gép előtt :)

KépKép
KépKép
and

Köszönjük szépen! :)

Annamami, az nagyon jó!

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Épp csak hazaestünk a tuti kis hétvégénkből és csak a képeket néztem meg de...

Majola!
Lánykád csak nem Cs. Timi karjaiban ül???????????

Annamami!
Gratulálok a diplomádhoz!
Nagyon csini vagy és igazi kemény csaj, hogy még baba mellett is.....

ayse

Kép

Kép

Kép

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola!

Annyira ledöbbentem a képen, ha ez a lány nem a barátnőm, akkor az alteregója!

Julcsika természetesen gyönyörű, nagyon csinos ebben a kis ruhácskában!
Lili rögtön rendelt egy ilyen "magas" tortát.
Ezen a Sinder varrógépen szoktál varrni?

ayse

Singer
ayse

Sziasztok!
Megérkeztünk, ma este kb.nyolc óra körül, holnap, ha ide jutok, mesélek, és rakunk fel képeket is!
Képeket gyors átfutottam, egytől-egyig szuperek!
Annamami:Neked külön gratulálok a diplomádhoz, nagyon szép szakmád van!
Puszi Mindenkinek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Minden kicsi szülinaposnak utólag is sok boldogságot kívánunk! :oops: :)

Kicsit lemaradtam, Nati nagyon igényel mostanság. Szerintem valamelyik foga lehet a ludas, mert eléggé nyűgös és a hasa is megy kicsit.
Egész nap mellette kell lennem, különben hisztizik. Talán 2-3 percekre van el egyedül. A számítógép előtti szék főleg vörös posztó a szemében, amint leülnék ide, rögtön jön és mászik az ölembe. Ha nem veszem fel, indul a balhé.

Zsuzsa!
Julcsika nagyon édes a képeken! :) Milyen okos, hogy már mondja, hogy Anya, Apa! Nati még mindig csak a takatakát skandálja! :lol:

Prüntyi!
Tüncsike nagyon csini a piros rucijában! :D

Annamami!
Gratulálok! :) Nagyon csini vagy! Halkan megsúgom, hogy majdnem én is erre a pályára tévedtem! Szakközépiskolában tanultam és szoc. aszisztens lettem. Ezek után jött volna a főiskola, hogy szoc.munkás lehessek, de nem volt hozzá lelkierőm.

Nyúlné!
Profik a képek, a zöld "valami" különösen tetszik! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Prüntyi!
Tündike nagyon édes a piros ruhácskában! :lol:

Duda!
Natinak jobbulást!

And!
Eszti kontra vörösbor :( még jó, hogy nem lett belőle baleset! Gratulálok a tapshoz és táncihoz! :D

Hajni!
Várjuk a képeket, meg a beszámolót!

Tegnap Harkányban voltunk anyuéknál. Peti körtét evett, és megtanult vezetni is!!! :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rokica,

engem nagyon érdekelne a zenebölcsi, én is újpesti vagyok, és már nézegettem az ifjúsági ház honlapját de csak egy októberi szombati zenebölcsit találtam, az meg nem a legjobb időpont. Megkérdezhetem, hogy a káposztásmegyeri hol és mikor lesz?
Pont mostanában agyalok, hogy mi fenét fogunk csinálni mikor már annyira hideg lesz hogy nem lehet játszótérre menni, mert Lujzával nem lehet megmaradni a lakásban.
viszont találtam egy baba-mama jógát felteszem hátha valakit érdekel:
http://ugyih.hu/mozgas/index.htm
zsteri

Majola! :)

Annyira édesek vagytok a képeken :)
Így utólag is gratula a kis szülinaposnak! :)

Rokica! :)

Zsuzsa baba nagyon jópofa a képeken :D

Cleo! :)

Majának is gratula a szülinapjához, nagyon cuki a képeken! :)

Prüntyi! :)

Tüncsike továbbra is egy kis tündérke.
És mekkoooora a haja!
És tényleg tiszta apja!
De gondolom, ezt már jópárszor hallottad :)
egy kérdés: nekünk ez az ABC design babakocsi bevált nagyon, nektek???
viszont nekünk megy széi a huzata, foszlik.
Apró szöszök vannak már rajta, olyan mintha ezer éves lenne.... :(
Nektek nem????

Nyúlné! :)

Művészi fotók gyönyörűek!!!

Viki! :)

Petike továbbra is nagy kedvenc!!! :D

Mi jól vagyunk.
Tegnap Visegrádon jártunk, ma meg bicikliztünk Nagymaroson.
Ollylan szép volt az időőőőőőőőőő :)

Mea
mea

Ayse, sajna csak alterego...az unokatesó pedig a kislánya. Pedig milyen jó kis egybeesés lett volna!

Andi, a számitógép előtti szék nálunk is a főmumus.

Jaj, megyek vissza gyorsan forditani, még ma el kell készülnöm.

Nyúlné, gyönyörűek a képek, jólesett két forditandó mondat között.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Nyúlné!
Nagyon szép képeslapfotók! :)
Barnabásfej. :lol: :lol: :lol: Kéretik illusztrálni! :D

Majola!
Julcsika egy tündérke. :D Egy zseni tündérke. :lol: Nagyon tetszik az apás-kacagós kép. :D
Éljen a nőuralom! :wink:

Prüntyi!
Akárki akármit mond, Tüncsi egyre jobban hasonlit rád is. A szeme formája az teljesen a tiéd. :D Nagyon bájos a piros rucis képen. :)

Annamami!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy és nagyon csinos. :D Szerintem is nagyon klassz munkád van. :) Egérkével mi legyen :?:

Ayse!
Kérdezted, hogy mit tanulok én meg mindig jól elfelejtettem válszolni :oops: (ugyan egyszer még régen ezt már egyszer megbeszéltük :) ), az ELTE-re járok angol szakra és most jól bevállaltam erre a félévre, mert ha egyszer elkészül a ház és kiköltözünk Biatorbágyra, akkor onnan sokkal macerásabb lesz bejárni. :?

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Ancsi!

Melikének nagyon boldog első szülinapot kivánunk! :D

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Megvolt a nagy szülinapi ünnepség vasárnap... Zsuzsa egy elég nyűgi kezdet után ráérzett a hangulatra, bár végig rágcsálta a kezét. A doki néni azt mondta, 3 foga is jön. :(

Születése napján. Azt mondják, hosszú haj, rövid ész. Lehet el kéne menni fodrászhoz? :)

Kép

Szülinapi torták! Melyiket kóstoljam? (Apuval és Dédivel)

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

A fagyitorta nagyon nyerő!!!

Kép

De ez a járgány a legjobb!

Kép

Bemutatjuk közelebbről is:

Kép

Én már nagyon okos vagyok! :)

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Melinek boldog szülinapot kívánunk mi is! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné! :)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

BOLDOG SZÜLINAPOT A KIS MEILKÉNEK! :D

Mindenkinek köszönöm a gratulációkat.... :oops: :oops: :oops:
Klassz érzés túlleni rajta! :lol:

Ayse,
francia vörösbor és sajton...nyammmmm...mióta terhes lettem Mazsival egy korty alkoholt sem ittam,immáron majdnem két éve,de erre most összefutott a számban a nyál! :lol: :lol: :lol:
Nem fotóztatok?

Davallia,
tudjátok már a kistesó nemét???? :oops: :D

Cleo,
egérke = tali :lol: :lol: :lol: nem látok más megoldást! :lol: :lol: :lol:

Rokica
Zsuzsababának nagggyon guszta tortái voltak! :D
És a járgány is nagggyon menő! :wink:
annamami

kisfilm:
csak annyit fűznék hozzá,hogy a talinkon hagyta itt valaki ezt akis sudocremet,de most már kivégezve :oops:

virágok:
sétáltunk hármasban és már neplemente volt és olyan szépen átvilágított egy kis virágos részt egy ház elött!örülök,ha tetszik!

Julcsi ruhában!!!!!!! :P ,nagyon gyönyörűséges volt a szülinapján és tetszik a klasszikus tortácska,szerintem én is ilyennel vagyok lefotózva 1évesen!antik-torta! :P nagyon szépek vagytok tényleg!
apa,gyí te....na ezen meg szétröhögtem magam!igazi vagány Julcsis szavak mamihoz! 8)
Annamami,
nagyon GRATULÁLOK!!!!!!!!legyél nagyon büszke magadra és nagyon helyesek vagytoka képeken!van is mit ünnepelni! :P
Prüntyi,
micsoda pink szerkó,ejha,ez aztán a trendi bige! :wink: tényleg tiszta apukája a lányzó! :P
Táncoló Esztilány!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Totka,hellobello!most már akkor jöhetnek is azok a képek úgy gondolom! :roll:
Duda köszi és kitartás!
Peti képek! :P
Mea,
neked is köszi és nagyon irígy vagyok a bicajtúráért pláne arrafelé! :twisted: :P :P :P jaj,de költöznék már oda!!!!!!!!

Cleo,
az nem olyan egyszerű,eleve nehezen fotózom már Kisnyuszimat,annyit pattog és rohángászik,csak nézni is elfáradok! :shock: de így tudok minden egyebet fotózni! :P

régnemlátott barinőm,Fanimamiék nemsokára jönnek,tegnap itthagyta a táskáját,így ma is ide kell jönniük :wink:
csináltam málnásbélest a Sthal Juci konyhájából!az illat remek,kiváncsi leszk!
na mentem

ja a másik oldal is van még: :oops:
Zsuzsa járgánya se piskóta,nahyon menő!és a két tortával ti vezettek!
fogaknak minnél elöbbi kibújást! 8)
ÉS MELINEK BOLDOGSÁGOS ELSŐ SZÜLINAPOT!!!!!!!!! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse,
mi valószínűleg megnézzük Mazsival a Marczibányi téren a tücsökzenét,Te és Andris nem csatlakoztok???? :wink:
Örülnénk nektek,mert itt a környékben senkit sem ismerek.... :(
annamami

Annamami!

Én még nem is gratuláltam a diplomádhoz! :) Nagyon elegánsak vagytok!

Nyúlné:

A második tkp nem torta, hanem anyukám isteni finom ribizlis-diós rácsos pitéje. Szóval a fagyitorta egy dolog, de a pitéből egy morzsa nem sok, annyi se maradt...

A járgány pedig olyan népszerű, hogy rögtön kettőt is kapott belőle Zsuzsa. :oops: Sikerült szinte minden ajándékból kettőt kapnia. Anyukámtól egy triciklit kapott, csak hát az majd jövőre lesz jó neki, olyan hatalmas. Tudom, hogy nem vész el, mégis bosszant... minden alkalommal kérem anyukámat, olyan dolgokat vegyen Zsuzsának amiket most tud használni, mert ki tudja, mire belenő, hol tartunk. Ennek ellenére minden alkalommal minimum 1-2 évvel előre vásárol, ruhát is. Hiába mondom, ne azt nézze, mi van beleírva, hanem vigyen magával egy olyan kis göncöt, ami most jó Zsuzsára és max egy picivel nagyobbat vegyen, mert már nem nő kéthetente egy méretet... de feleslegesen. :( Remélem a triciklit nem növi ki a tél folyamán...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlnééééééééé :D
kééééész vagyok a kisnyúltól!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sztem a sudo Andéké volt........ :lol: :lol: :lol:
annamami

volt :oops: 8) :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Jól eltűntem, de nagyon sűrű volt a hétvége. Pénteken telken voltunk, az idő nem volt valami fényes, de a fiúk azért jót játszottak. Ott is aludtunk, majd szombat délelőtt elmentünk vásárolni Gabival. Fiúkat anyukám elvitte. :D
Az árkádba mentünk, a játékboltba, h&m-be, media marktba és a c&a-be. Pontosabban mentünk volna, mivel az árkád egy részén áramszünet volt, persza azon a részén, ahol ezek a boltok tanyáztak. :twisted: :twisted: :evil: :evil:
Szóval jól megszívtuk, bumlizhattunk át a mamutba vásárolni.
Utána esküvőre mentünk, úgy emlékeztem, hogy 5-kor van. Jóóó későn értünk haza, 4 előtt 10 perccel, mikor a kád vizem kész volt, hogy megyek hajat mosni, megnéztem a meghívón a pontos címet. Errre nagy számokkal rajta van az időpont: 4:15!!!!! :shock: :shock:
Hajmosás storno, roham készülődés, csak 5-10 percet késtünk :oops: :oops:
Maga az esküvő szuper volt, hajnalban értünk csak haza.

Vasárnap anyumnál ünnepeltük megint Leon szülinapját, jó kis játékokat kapott, majd próbálok képet feltenni. :D
Az olasz tortája isteni fini volt, anya hozott még egy kis profiterolt is, hát mind elfogyott. :oops:

Prünyti!
Tündi nagyon kis csini volt az esküvői szerkójában :D

Annamami!
Gratulálok a diplomádhoz, ügyes vagy, hogy így gyerekek mellett is meg tudtad csinálni! :D

Zsuzsa!
Neked is nagy-nagy gratula a kislányhoz, majd meglátod milyen jó lesz, hogy összenőnek, jól eljátszanak majd.
Julcsi meg tüneményes a pacival és a tortával is! :D

Viki!
Vezető Peti fenomenális!!! :lol:
Nálunk még csak Nolcsi szeret így vezetni, Leon csak a midfarer szerepét kapja (Nolcsi által..... :wink: )

Róki!
Zsuzsa is irtó édes a homokozóban is, meg a szülinapi képeken is. Nagyon jól néz ki a fagyitorta is, meg a rácsos süti is! :D

UTÓLAG IS MINDEN EGYÉVES BABÓNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Emese!
Nem semmi milyen kis rosszcsont ez a Marci gyerek! :wink:
Sudocrem-et jól kivégezte :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!
A Marcibányi téren mikor van a tücsökzene? Mennyibe kerül?
Mi Natival voltunk pénteken a kerületi műv. házban, de eléggé lepukkant a hely. Egy órás a foglalkozás, az első félórában éneklés, mondókázás van, a második félórában pedig hangszerekkel ismerkedhetnek a gyerekek.

Ancsi!
Melikét isten éltesse sokáig!

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok.

Juci.
Nagy nagy bocsi,de mikor utoljára irtam kihagytam Marcit a köszöntésekből! :oops: :oops:
Igy utólag is boldog szülinapot neki!!!

ancsi26

Köszönjük a köszöntéseket!!
A buli nagyon jól sikerült!!
És a nagy hir!!Nem csak Meli kapott ajándékot,hanem ő is adott nekünk:tegnap ELINDULT!!!

Davallia.
A csattogós lepkével indult el!!
Igen voltunk a szalonnasütésen,az is jó buli volt!

Akkor a képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép