Köszönjük a jókivánságokat.
Végre itt vagyok, de nem tudom, hogy meddig, mert ma nem nagyon alszik a kislánykám, fél 5-től csak 1 órát volt hajlandó durmolni. Szopisztrájkunk is van, 1 hete tart, van hogy szörnyen éhes, és sehogy sem lehet szopira bírni. 1x-2x a kutyapóz jött be, úgy elfogadta a cicit. Nem tudom mi van vele, nagyon rossz. Én már eléggé kiborultam tőle. Ja, és elkezdtem szedni ezt a homeos bogyót is, még előtte, és nekem szinte teljesen elvitte a tejcsimet. Mióta abbahagytam, megint rendeződött. Pedig rákérdeztem, 5x2 tablettát kell szedni, meg minden előírást betartottam. Nem értem mitől. Hallottatok ti már ilyenről? Mindenesetre mostanra van egy kicsit több tejcsim.
De most meg sajnos Krisztike szopisztrájkol. Annyira szörnyű.
Ja, délben elkezdtünk kóstolgatni mi is, pont ezek miatt a szopigondok miatt, meg hogy úgyis pótolnom kell. Sütőtököt ettünk eddig almával, és úgy néz ki, hogy bírja a kis drágám nagyon.
Anyukámék is itt voltak, nagyon élvezte a kislánykám. TEgnap mentek el, Krisztike kereste is őket. Kicsit vásárolgathattam is, úgyhogy végeredményben nagyon jól éreztem magam.
Megyek próbálok pihenni, amíg a kicsikém alszik. Később visszaolvasok és bekapcsolódok én is a beszélgetésbe.
Ma kapjuk a 4. hós oltást is, halmozzuk az élvezeteket.
Ja, még annyi, hogy nagyon édesek a kis lurkók, gyorsan végigfutottam a feltett képeket. Minden törpike gyönyörű
Puszi mindenkinek
Anikó

), és én akkor is szoktam érezni, hogy telik a cici.