sziasztok!
pat!
így utólag:a felsőt angliai rokonok kűldtéka héten.mi imádjuk,pont letojom,kinek mi a véleménye,szerintem modern világabn élünk

a tiétek honnan van?az is tetszik.és jó a sérója a kiscsajnak,ügyes fiad van

lehet,h mégis jó egy nagyobb tesó?
joli!
nem hiszem,h átcibálom a gyereket a városon,főleg nem a belvárosba.parkolókeresés,stb.majd jó időben csatlakozom ígérem,vmi szabadtéri programhoz.Dorkó nem szeret egy helyben lenni,én meg nem szeretek kűzdeni vele

ilyen helyeken úgy vagyok vele,kár volt elmennünk:senkire nem tudtam figyelni,semmiről nem tudtam beszélgetni,stb.bocsi a negatívitásért,ígérem jó időben javítok

azért nektek jó szórakozást,majd meséljetek!!!
gabi!
köszi,holnap elmegyünk nézni párásítót.nekem a dokinéni azt mondta,előtte fújjek be az fellazítja.lehet,h az is jó,amit te mondasz,de magamnak is előtte szoktam,meg ez is van ráírva.picit előtte és az fellazítja.evvel nincs is gondom,működik,olyankor jön is belőle,csak 10 perc múlva van,h újra szörcsög.de szerintem ez most már egyértelműen csak a megfázás jele,hisz olyankor folyik az orr

lekopogom,még más baja nincs,remélem nem is lesz.majd hétfőn rácsörgök a dokira,akarja-e látni.
annyira szuper napunk volt!!!!Dorkónak egész nap annyira jó kedve volt.egész nap be nem állta a szája,dumált,nevetett,visongott.apa elvitt minket étterembe ebédelni,ott is édesen viselkedett.2 órát voltunk,az alatt lepakolt az asztalról,megette az ebédjét,huncutkodott és tőle zengett az étterem

igazi eleven volt,de jó értelemben

aztán hazafele beájult(már ott a vállamon lecsukódott a szeme,majd 2 órát aludt

és este folytatódott a jókedv.annak ellenére,h 4x kellett leszívni az orrát fél6 és fél8 között

most már folyton bunyózik velünk,rángat,"harap",szóval hancúrozunk
bocsi az ömlengésért,de a mai nap volt az egyik csúcs eddíg
adri!
hogy vagy?nézed már az új jövevény topicját?