A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

irguburgum babnet! :evil:

Kép
Kép
thomasanne

Thomasanne
Olyan jó, hogy itt vagy!!!!!!Tomidnak gratula első lépéseihez, orrszívás :( ( szükséges rossz) Pusza Nektek!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Jaj, még valami:
Cleo, merre vagy????Hiányzol ám!( jó, tudom, építkeztek, tanulsz)

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kriszta!

Majd írok mélt is, de mi szívesen megyünk jövő héten. Igaz nekünk a szerda, vagy a péntek lenne csak jó :(
Ha akkor lesz a tali, megyünk!!!!
Sar-pei nagyon cuki :D

Hajni!
Leon se megy egy lépést se még, pedig ő már el is múlt egy éves...... :? Ne izgulj, előbb-utóbb menni fog mindegyik gyerkőc.
Cleoék elutaztak szombaton Olaszországba, majd csak a hét végén jönnek haza! :D

Szilvi!
Üdv újra itt, gratula az átaludt éjszakákhoz, meg a lépkedéshez! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok Csajok! :(

Hát voltunk dokinál Lívivel és valami vírus támadt meg minket.
Fáj a torkom, náthás vagyok és hőemelkedésem is.
Lívinek csak az orra folyik.
De mivel vírusos, szedünk gyógyit is, így inkább halasszuk el, nehogy elkapjátok

Nagyon nagyon sajnálom :( :( :( :( :(

Úgy vártam már. :cry:

Remélem a köv. már összejön végre!!!!!! :?

mindnekinek ezer puszit küldünk

Mea
mea

Totka.

Nagyon ügyi a kislányod.
Melinek is megtanitotta anyukám,hogy hány éves.Pár napig mondta,hogy egy aztán abbamaradt.Ő is utánozza a cicát,kutyát.Minden nap mutat valami újat,én meg elolvadok tőle! :oops:

Thomasanne.
Köszönjük a köszöntést!
Kicsi fiadnak gyógyulást!!

Mea.
Nektek is gyors gyógyulást!!

Csúnya virusok,hess-hess-hess!!

VIDEÓ SEGITSÉG :?: :?:

ancsi26

Nagyon sok szép képek, gyereket, anyukát, apukát láttam az elmúlt pervekben, de nem fogom győzni felsorolni :D Barbifiúk nagyon elevenek és szépek, Tüncsike elbűvölő a zacskóban, Aysecsalád végre felkerült a világhálóra, érdemes volt fotózkodni! Hú, eddig tartott az emlékezetem :oops: Na meg persze a kutyus :) ...de helyes.

Most végül mikor megyünk zenebölcsibe?

Thomasanne, engem érdekelne a XIII. kerületi, ha megmondod, hol van az a művelődési ház.

Mea, jobbulást nektek!

Barbi, Nolcsinak is! Lehet, hogy ráhúzódott a gyomrár valami virus?

Nyúlné, gratulálok az unokatesókhoz! Hiába, szapora a nyúlcsalád :)

Mi most elég szomorkásan vagyunk, mert meghalt apa anyukája, apa és testvére is nagyon szerették őt.
Még jó, hogy itt van tüneményes Julcsika, ő viditja fel őket, nagyon kedves, állandóan cseverészik, bújik, na meg persze huncutkodik. Elképesztő, mennyit magyaráz.

Nekem meg valami gyulladás van a légcsövemben, sokat köhögök és nagyon elfáradok már pár mozdulattól is, úgyhogy most szegény apa még a takaritásterápiát is kapja :(

Na nem panaszkodom tovább, mert még eljutok az ország helyzetéig ... úgy elmennék már valahová egy időre, remélem, előbb-utóbb sikerül. Olyan jó lenne pár évig külföldön élni, megtanulni még egy nyelvet, amig gyed-en vagyok.

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Őszinte részvétem Karcsi anyukája miatt :( :(
Szegény, jó hamar elvitte ez a r...t rák :(
Neked meg jobbulást, próbálj pihenni, amennyit csak lehet.
Megértem, hogy elmennél innen, én is pont így vagyok vele :?
Eddig Gabi ment volna, én tiltakoztam, hogy szeretem Mo.-t, de mostanában nekem is kezd elegem lenni ebből az országból....Szóval pár évre én is kimennék külföldre élni, meg persze nyelvet tanulni.

Ancsi!
Videóban nem tudok segíteni :(

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Rokica :) Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!

Képek nagyon jók, mindenki nagyon szép, gyerekek nagyon édesek :)

Kisnyúl unokatesóihoz gratulálunk, a palitorta-receptet mi is köszönjük!!!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ancsa

Amikor bejön az oldal,azon képet lehet feltölteni.Ahol a Tallóz gomb van,felette picivel zárójelben van egy video felirat.Arra kell kattintani,mert az adja azt az oldalt,ahova a videót tudod feltölteni.
A hibaüzenetet meg azért kaptad,mert ahova tölteni akartál,oda képet lehet,így kiírta az oldal,hogy amit tölteni akartál,az videónak néz ki,ezért katt oda...

Húúú,remélem,érthető voltam :roll:

anyapoc

Majola!

Jaj de szomorú :cry: :cry: :cry: Őszinte részvétem :cry: :cry: :cry:

Barbi!

Úgy látom ragályos az "el ebből az országból" hangulatom.
Olyan szomorú hogy igy érez az ember, de nekem is elegem van...lásd politika és társai..
Miért működik minden máshogy minden más államban?? :?:
Tényleg csak a magyar van erre a sorsra kárhoztatva???
:cry: Áhhhh nem dühöngök....(és ez most nem jobb és/vagy baloldaliság kérdése, mert tökmindegy melyik van épp hatalmon)

M.

Kép

Kép
megann

Ancsai

Bekarikáztam,mire kell kattintanod :)!

Kép

anyapoc

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, megérkeztünk tegnap!

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, és baromira nem volt kedvem hazajönni, és megtörni a kis családi idillünket.
Dehát ez van. :(

Tegnap nagyjából megnézegettem az elmúlt egy hét képeit, olvasni nem nagyon volt időm.
Nagyon vagány minden bébi.

Akinek a szülinapjáról esetleg lemaradtunk, azoknak utólag is nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Szóval, mi jól kipihentük magunkat.
Voltunk:
Sárváron fürcsizni, 2x is!!!
Kehidakustányban fürcsizni (nagyon-nagyon vagány, mindenkinek csak ajánlani tudom).
Keszthelyen, TApolcán, Ajkán, Szombathelyen, Badacsonyban, Veszprémben, Zalaszántón, Zalanszentgróton, és persze Sáváron meg Kehidán.
Ja, és Sümegen szálltunk meg.
És gyönyörű időnk volt, nagyon jól kifogtuk, Kehidán simán a szabadtéri medencékben fürödtünk, Gergő is. És jól le is égtünk. Én legalábbis.

Teszek is fel nektek néhány képet, meg videót.

Így élevezte Gergő az élményfürdőt Kehidakustányban:

http://s69.photobucket.com/albums/i59/K ... A42472.flv

És néhány kép:

Festetics - kastélynál:
Kép

Szintén, a szökőkútnál Apával:
Kép

És már nem ordííítok, ha a fűben kell mászni, sőt, kimondottan élvezem is:
Kép

És a kavicságy sem kottyan meg:
Kép

Anyával Kehidán:
Kép

Szintén ott, Apával:
Kép

Ilyen szép időnk volt:
Kép

Badacsonyban, a hajókikötőben:
Kép

És fennt a szőlőhegyen, gyönyörködve az elénk táruló Balatonban:
Kép

És amint végre a photobucket feltölti, akkor teszek nektek képeket arról is, hogy hogyan megy Gergő egyedül.
Fantasztikus, hogy napról najpra mennyit fejlődött.

De meg is lett ám az első baleset, ma , míg takarítottam, meg az ablakot pucováltam, elesett, és lett egy monoklije a jobb szeménél.
Gyönyörűen néz ki, alul is,a szeme alatt, meg felül, a szemhéján is ott virít a monokli.

De lehet, hogy csak este jövök, mert ha Apa végre hazajön a munkából, akkor elmegyek a Corába bevásárolni.
Kong a hűtő, meg a spejz az ürességtől... :)

Kép
kuha

Évi!

Pont most délután jutottál eszembe, hogy mikor jöttök haza! :D
Örülök, hogy jól telt a nyaralás, képek alapján biztosan.
Jóóóó sok helyen voltatok kirándulni, biztos tök szuper volt.
Képzeld, mi is Kehidakustányba megyünk november elején 4 napra. Pont ma este kell visszahívnom a csajt a szállásfoglalás miatt. :D
Mesélj már egy kicsit róla, milyen a fürdő?

Köszi előre is :D

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha,

Ez aztan a nyaralas!!!! Nagyon szepek vagytok, lesut a kepekrol, hogy jol ereztetek magatokat. 8)
Gergo nagyon szep kisfiu es te is jol nezel ki a kepeken.
Eses :( Hat nem ez volt az utolso szerintem, dehat ez ezzel jar

Megann,
Orulok, hogy vegul is jol telt el a szulinapi buli.
Szulinap, karacsony stb esemenyekre nalunk is ajandekeso van, kesz jatekboltok nyithatnank mar. De ez nem befolyasolja, hogy a gyerekek valos ertekeket tanuljanak meg es en orulok, mert bar jol allunk, nagyfiam abszolut nem kovetelozos es abszolut meg csak nem is erdekli, hogy milyen cuccokba oltoztetem, plane nem a markas dolgok mint sok mas iskolatarsa, akik csak adidas,nike es tarsai dolgokat vesznek fel. :o :( Nem tetozom, engem ez elszomorit.

Benianyu,
Gratulalok fiad elso lepeseihez. Ugye milyen jo????? En meg mindig nem tudok betelni vele!!!!
Nagyon szepek a fiuk!

Pruntyi
Gyonyoru lanyod van.

Ayse,
Nagyon szep csaladod van.

Viki,
Petinek Boldog Szulinapot.

Majola,
Oszinte reszvetem. Ne idegeskedj es szomorkodj, gondolj a gyerekekre!

Totka,
Gratulalok!!!!!!!!
Buszke lehet rad a ferjed!
Lanyod meg, :oops: :D hat szerintem rad utott! :P :lol:

Mea,
Gyorsan gyogyulj meg!
En is halozsakot hasznalok, mas szoba se johet, mindent lerug magarol.
:lol:

Nyulne,
Gratulalok az unokatesokhoz!!!!!! :lol: :lol:
Jaj de jo! Raadasul kisfiu es kislany!
Sok tejcsit es nagyon jo babazast kivanok sogornodnek!

Thomasanne,
Orrtisztitas, brrrrrrrrrr, nalunk mar akkor visit, ha meglatja.

BKrisztina,
A kutyus irto aranyos, de a pokkkkkkkkkkkkkk :oops: :?

Itt nalunk egesz hetvegen esett az eso, megallas nelkul. Egy kicsit bennrekedtunk a hazban, de legalabb kihasznaltuk az idot es nagyokat jatszottunk a gyerekekkel. Begyujtottuk a kandallot es lego, tarsasjatek, bujocska + kajalas :oops: volt a program es rengeteg meset, tortenetet olvastunk. Olyan jo volt es nem tudom ennek koszonheto -e? de kicsim tegnap magatol aludt el es EGESZ ESTE" aludt este 8h30-tol reggel 7h30-ig. Raadasul nem volt hiszti csak akkor, amikor a fejebe vette, hogy o csak azert is kimegy jatszani az udvarra. :?
Lehet, hogy tenyleg csak en voltam faradtabb es idegesebb mostanaban?

Remelem senkit nem hagytam ki, de pentek ota nem voltam a szamitogep kozeleben es nagyon sokat irtatok :lol:

Aniko
aniko47

Majola
Őszinte részvétem Julcsi nagymamája miatt :( :(

Barbi
Köszi az infót Cleoékról :D

Kuha
Szia-szia-szia!!!!!!!De jó lehetett Nektek!!!!!!Én nem is nagyon láttalak még Téged(csak az iwiwen) :D :D :D De most vannak Kuhás képek is!!!!!!Ha valahol jól érezzük magunkat, én néha bőgni szoktam, ha haza kell jönni!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Tényleg: ROKICA: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

sziasztok!

ma 2x alszik Eszti, mert reggel korán kelt, úgyhogy pakolászás helyett ide csüccsentem :)

Barbi, Megann, nyertetek :D apa irigylésreméltót aludt délután! ha nincs ez a világmegrengető hír :( még most is alszik :lol:

Megann, megyünk síelni, dec 26-jan 2. között! ma szóltam apának, hogy nevezzen be, mert a tesómnak le kellett fixálni a szabiját. hű, most nagyon besóztam :) tök jó lesz, hogy vigyáz Esztire, mi meg síelhetünk!! addig csak lesz valami szopi téren is. mármint fejlődés :) meg alvás téren is.
most megvettem a suttogó mindent megold c. könyvet, megpróbálom apa kezébe is adni, és csak lesz valami.
tudom, hogy mindig csak mondom, de lassan jutok el oda, hogy figyelmen kívűl tudjam hagyni, ha sír az Eszti. lehet, hogy füldugóval fogok hozzá :D

Majola! nagyon sajnálom Julcsi nagymamáját! sok erőt nektek!
nekem is az egyik nagypapám akkor halt meg, amikor egy éves voltam, csak 1-2 régi fénykép van róla, és úgy sajnálom, hogy nem ismerhettem meg nagyobb gyerekként, apuék azt mesélték, hogy nagyon-nagyon szeretett. az 1. szülinapomra kaptam tőle egy macit (mintás nyakkendője volt és sípolt a pocija), egészen addig az volt az alvómacim, amíg le nem tört a karja, ekkor már iskolás voltam. még most is szokta mesélni az apu, hogy amikor én olyan pici voltam, mint az Eszti, hogyan ringatott engem a nagyapám. az emlékeket nem lehet elvenni, még akkor is, ha én már nem is emlékszem rá.

Totka! én is gondoltam ám rátok!
olyan gyönyörű helyen voltunk! az arborétum felé van az aranyszarvas étterem, ott volt a szertartás is, meg a lagzi is. hát azt a hátteret mindenki megirigyelte volna! jó volt a kaja is, a zene is :) Esztivel 3-at táncoltunk :) még vonatoztam is vele.
du 2-re értünk le, addig aludt a kocsiban, bő két óra volt az út. mondjuk odafelé megállítottak a rendőrök, aztán látták, hogy gyerek, meg mondtuk, hopgy esküvőre megyünk, és tök rendes volt, azt mondta, hogy na jó, menjünk egy kicsit lájtosabban :)
este 6 körül aludt 1 órát, pont tudtunk vacsizni, utána 11-ig bírta, akkor indultunk, végig aludta az utat, meg itthon sem ébredt fel. fél 2-re értünk haza hajnalban.

Kuha! de szuper nyaralásotok volt! jó sokat kirándultatok, jó sok élménnyel gondolom, lesz mire emlékezni :) Gergő hogy bírta a sok nyüzsgést? a képek alapján ő is imádta :)

Kriszta, az a pók.... ha ma este rosszat fogok álmodni, az miatta lesz!! egyszerűen írtózom tőlük :( még most is mindig eszembe jut az a nagy fekete pók, amivel a lépcsőn akadtam össze, meg am ivel a szennyes ruhák között találkoztam. ppffffúúúúúúúújjjjjjjj

Mea, Lívi! jobbulást nektek!
nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, mi kezdünk meggyógyulni. mondjuk itt volt az ideje, így 2,5 hét után...
úgyhogy nem tudom mikor legyen nálunk a tali... a nemegészenegyéves vagy a már éppenelmúltegyéves Esztivel szeretnétek bulizni? :D

Nyúlné!!! de lüke vagyok.. nagyon nagy gratula az ikertesókhoz!!!! és duplán jó egészséget és minden szépet és jót nekik és a mamijuknak is :) és persze az apukának is, mert neki sem lesz könnyű :) ha majd lehet, tegyél fel képeket róluk!!!! olyan nagyon aranyosak lehetnek.
a képernyőkímélőn az Eszti képei vannak fennt, és már nem is emlékszem milyen kis pirinyó v olt, most már óriás :)
múlt héten pakoltam a kinőtt ruháit, kezembe akadt az első kis sapija. 50-es és nagyon lötyögött a fején :)

itt elkezdett esni az eső:(

Megann, hol szoktatok plázázni? mennyi idő alatt jöttök be és Léna hogy bírja az autózást ilyenkor? csak kíváncsi vagyok :)

KépKép
KépKép
and

Majola.
Sajnálom ami anyósoddal történt.Nem lehet könnyű,de kitartás!!
És gyógyulj meg minél hamarabb!

Rókica.
Boldog szülinapot neked!

Anyapoc.
Köszi-köszi :!: :!:
Remélem igy már sikerülni fog.Majd később megpróbálom,mert most a dm-nél rendelek képeket (380db!!) és azt tölti a gép és le van lassúlva!!

Kuha.
Jaj de jó lehetett nektek!!
Nagyon jók a képek és a videó!

ancsi26

cipőt keresgélek az Esztinek. ez sztem egy jó oldal, nézze meg, akit érdekel:
http://www.gportal.hu/portal/borokacipo/

KépKép
KépKép
and

Na, itten vagyok!

Már el is intéztem a Corát. NEm akartam egyedül menni, örültem volna, ha Apa is jön, de nem volt sok kedve.
Így viszont itthon hagytam neki Gergőt, egyedül mentem.
Hááát, majdnem eltévedtem, úgy átrendezték a Corát.

Na, de így is jó volt, mert legalább mindent nyugodtan végignézhettem.

Szóval, köszönjük a dícséreteket, tényleg nagyon jól éreztük magunkat.

Barbi!
Én csak ajánlani tudom Kehidát, tényleg nagyon szuper. Nem tudom, hogy gyerkőcökkel mentek-e, de gondolom igen.
Szóval, a fedett rész:
Van külön ún. gyerkőcmedence, ahová a szülők is bemehetnek a gyerekkel . Nem túl nagy, de ha nincsenek sokan, szerintem bőven elég. És csúszda is van benne, bár Gergő nem próbálta ki.
Aztán van egy nagyobb medence, ami kacsgaringózik össze vissza, kb. derékig ér a víz mindenhol. Talán 1 m-es lehet.
Itt vannak mindenféle "élményzuhanyok" , nagyon jó, és ezt a medencét is élvezte Gergő.
Ehhez tartozik egy igazi, felnőtteknek való csúszda, ezt csak Apa próbálta ki.
És végül van a "sodrós" medence, amit a vídijón is látsz. Hát az valami csúcs, mi nagyon élveztük Apával, és Gergő velünk együtt.
Szóval ezekbe mehetnek a gyerkőcök mindbe.
Aztán külön részlegben van a fedett termál medence, oda csak akkor mehetsz, ha úgy veszed a belépőt.
De ide gyerkőc nem mehet. MI hülyék voltunk, mert megvettük mindkettőnknek a "karórát" úgy, hogy a termál részbe is. De mivel Gergő nem mehetett, ezért felváltva mentünk, így bőven elég lett volna egy "óra" is. Na, mindegy.
A kinti részleget nem is tudom felsorolni, annyi medence van. MOndjuk egy jó pár nem üzemelt belőle, de a lényeg, ami Gergőt érintette, szuper volt.
Bár nem hinném, hogy nov. elején kimentek majd fürcsizni, de a kinti részek is tényleg nagyon jók.
Bár, ki tudja, lehet, hogy a termál vizes medencék akkor is üzemelni fognak.

Mi, mivel nem ott lakók voltunk, csak a fürdő büféjét/kajáldáját használhattuk, hát azt mindenképp hagyjátok ki. Nagyon sz...rt ettünk, nagyon sok pénzért.
Annyiért, amennyiért ketten megebédeltünk mondjuk Tapolcán.
Szóval az megagáz, de Ti, szerintem mint szálloda lakók, biztos majd jó kis ellátást fogtok kapni.

Összességében nagyon meg voltunk elégedve, és nagyon szép helyen van. Szebbnél - szebb kis falvakban jutottunk el oda.
Az ember nem is gondolná, hogy a nagy semmi közepén milyen luxus lehet.

Totka!

Szia-szia!
Megkukkantottam ám a Ti képeiteket is! Nagyon jól néztetek ki! Panna pedig nagyon csini volt az esküvői szerkóban. Gondolom, nagyon jól éreztétek magatokat.
És én is gratulálok a helyezéshez, és a díjhoz!!!! Igazán büszke lehetsz magadra, márcsak azért is, mert nagyon nemes ügyben teszel-veszel.
Ja, és azért látni ilyen kevés képet rólam, mert: mindig én fényképezek, Apát úgy kell osotorozni, hogy fotózzon már engem is. Erre meg mindgi visszavág, hogy azért nem fotóz, mert mindig nyávogok, hogy a hájamat ne fotózzó, jaj, most szar a hajam, stb. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és én is sírok ám, amikor haza kell jönni. Mondjuk én másért....

Anikó!

Köszönjük Neked is.
Bocsánat, de ez kikívánkozik bellőlem: naggggyon ííírigy vagyok a kandalló miatt!!!!
Remélem, nem haragszol?
De azért a rossz időnek is megvan ugye az előnye: végre egy helyen a család, és együtt tölthetitek az időt.

And!
Tényleg jó sok élményünk volt, és nagyon örültünk, hogy gyönyörű időnk volt, úgyhogy egyfolytában mentünk.
Bezzeg, egy hétig Sümegen laktunk, a Sümegi Várat meg jól kihagytuk. De mégcsak egy nyomoronc vényképet sem készítettünk róla.
Ennyit rólunk.
Gergő elég jól bírta, bár már egyre nehezebbe marad meg a babakocsiban.
Igaziből csak a fürdős helyeken voltunk bajban, mert idővel annyira kifáradt, hogy nem akart aludni sem, és akkor ment a nyűgi ezerrel. Ez a része egy kicsit nehezebb volt, de bármikor újra végigcsinálnám.

Ja, és azzal még nem is dícskedtem, hogy ugyan önellátóak voltunk, (a keresztanyám házában voltunk, aki nem ott lakik)de egyszer sem főztem, hanem mindennap étteremben kajáltunk meg vacsiztunk. De nem ez a lényeg, hanem az , hogy csak 1 kg-ot híztam!!!!

Pedig aztán bűnőztünk rendesen, a sügértől a vadkacsáig mindent ettünk.

Na, most megnézem a híradót, aztán mehet Gergő fürcsizni. Talán később még jövök.

Puszi! :cry:

Kép
kuha

Anikó, Köszönöm! :oops: :lol:

Kuha, :) nagyon szépek vagytok! Mi pont a hétvégén megyünk kehidára! :)

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönöm családom nevében is a dícsérő szavakat!

Most sajnos nem tudok bővebben írni, mert még egy napra itt marasztaltam a hugomat (az meg mégiscsak hülyén nézne ki, hogy én meg a neten lógok :)). És borzalmasan fáj a fejem tegnap óta. :(.
Holnap jövök.

Pusszzzzzzzzzzz.

ayse

Sziasztok! :)

Köszönjük, igyekszünk gyorsan helyrejönni.

Rokica! :)

Happy Birthday to you! :)

Kuha! :)

Üdv. itthon :D
Most sajnos betegeskedünk, de utána ha törik ha szakad, megyünk!!!!!!!!Jövő hét eleje?????

Szupi lehetett a nyaralás, nagyon jók a képeitek, jól néztek ki!
Majd mesélj sokat róla :)
Skypeot tegyétek fel!!!!

Jó éjt mindnekinek!
:D

Mea
mea

Barbi!
nem felejtettem el, csak most találtam meg a kismama magazint, én abból néztem ki a számot. így a legkorrektebb nekem.
391-5903, itt lehet bejelentkezni, a helyszínt elfelejtettem megkérdezni, majd holnap felhívom, hoigy hova is kell mennünk, szerdánként rendel, múlt héten még volt holnaputánra hely, nem tudom, hogy holnap lesz-e még.

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Most visszaolvasok és reagálok a történésekre.

Hari!

Én annyiszor gondoltam rád, de nem mertelek felhívni, én már csak ilyen nyuszi vagyok a telefonnal... de örülök hogy visszatértél! :)

Mea!

Jobbulást nektek! Remélem a legközelebbi tali összejön!

Benianyu!

Köszi a medvefarm címét. Én is elmentettem, elhatároztam, mi is megyünk.

Davallia!

Köszi a tippet! Mennyi/milyen erős ecetbe áztatod? Mindegy?

B_brigi:

Öröm az ürömben, hogy tudom, nem csak nálunk probléma ez a dolog. Már azt hittem, nagy gáz van a mosógépünkkel, de eszerint eléggé elterjedt probléma.

Megann!

Micsoda kacsalábon forgó torta!!! Nem semmi! Szőlő és kaki: Olyan még nem volt nálunk, hogy több mint egy nap maradt ki. Ha egy nap nem kakil, akkor másnap már nézem, hogy van-e, és általában be is pótolja. De biztos ami ziher lehet neki adni szilvát vagy barackot, szerintem amúgy a szilvalekvár is meghajtja, mármint ha igazi gyümölcsből van és nem csak bolti édesítőszerrel és színezékkel megspékelt zselé... a lényeg a rost. A szőlővel sem az volt a baj, hogy elmaradt a kaki, hanem hogy kemény volt és fájt neki. De ugyanannyit kakilt vele, csak megszenvedett.

Nyúlné:

Palacsintatorta nagyon guszta, bár én inkább enném mint csinálnám! :) Lehet csalni fogok és veszek a piacon üres palacsintát és azzal alkotok.

Ancsi!

Nagyon jó lett a szoba! Három hónapig tartott? Én nem értek a felújításokhoz, de az nem hosszú? Hogy bírtátok a szülőknél?

Prüntyi!

Nagyon aranyos névnapi ajándékod volt! :)

Nyúlné megint!

Gratula a sógornédnek! (Ugye az és nem keverem a rokonságot?) Kettő egyszerre nem semmi! Érdekes hogy a mi topikunkba nem is jutott ikerterhes anyuka! HOgy vannak? Mikor látunk képeket?

And:

Jó hogy mondod, semmi nem történt még a plafonnal. A közös képviselő azt mondta, a ház fogja megcsináltatni, majd holnap felmegyek és megkérdem, mikor is...

Mea!

Köszi! Azóta konzultáltam PZitával tápi ügyben, és megnyugtatott, hogy egy 1 éves babának fél liter anyatej/tápszer még jár naponta. Úgyhogy most kapja a rendes adag tápit Zsuzsa este lefekvéskor. Azért tegnap éjjel még felébredt kétszer, de másodszor én ébresztettem fel, mert David beállította az ébresztőóráját hajnali 4-re, és jobbnak láttam átköltözni Zsuzsához hogy tudjak aludni, különben David ide-oda császkálása a hálón keresztül tuti ébren tart engem is. Viszont cserébe háromnegyed nyolcig aludt és hagyott engem is aludni, ami nagy szó! Ő inkább 7 körül szokott kelni, vagy még korábban. Ma este meg bevágta a 300 ml tápszert egyszerre, amit szintén nem szokott. Kiváncsi vagyok, ma este mikor ébred. Azt sajna remélni se merem, hogy nem ébred...

Kriszta!

Mi bejelentkezünk a talira! Küldtem emailt!

Hajni!

Az okos kis Panna! :) Direkt tanítottad neki a puszidobálást meg az állatutánzást? :) Erre még nem is gondoltam, mi még a felismerésnél tartunk. :)

Thomasanne!

Hogy járunk a Ringatóra, az túlzás, egyszer voltunk múlt pénteken, de nekem nagyon tetszik! Sajna akkor éppen alvásidőben voltunk, ami utólag kiderült, nem jó ötlet, mert bár kibírja Zsuzsa az egyszeri alvást, hihetetlen hisztis lesz tőle másnap, szóval idő neki kiheverni, és szüksége van a kétszeri alvásra. No mindegy, a lényeg az, hogy a nő aki tartja azt mondta, hogy mivel ilyen nagy az érdeklődés, lesz egy új időpont, 11:15, ami nekünk sokkal jobb lenne, mert Zsuzsa általában 10 és 11 között alszik. Tehát most 3 is van, 9:45, 10:30 és 11:15. Nagyon szimpatikus a nő aki csinálja, látszik hogy ért a gyerekek nyelvén és szereti őket. Volt egy csomó ének meg mondóka, és olyanok tényleg, amit ez a korcsoport élvez, tehát sok mutogatás, fogdosás, lovacskázás meg ilyenek. Gyertek el ti is! 700 forint egy alkalom, de van valami bérlet is, csak már nem akartam ott kérdezősködni, mert haza akartam menni lefektetni Zsuzsát.

Engem egyébként érdekel a XIII. kerületi is! Minden érdekel ami gyerekprogram. Ma is bosszankodtam, mert az eső miatt nem jutottunk ki a játszótérre. És ez csak egyre rosszabb lesz, úgyhogy szeretnék helyette programot találni, ha nem is minden napra, hát majdnem minden napra.

Totka!

Cleo nyaral! :) Én is hívogattam, küldött egy SMSt hogy nincsenek itthon.

Ancsi:

Video: ahol beszúrnád a video nevét, az alatt van egy sor írás, ott rá kell klikkelni arra hogy video, mert különben csak képeket tudsz felrakni. Ja, látom már vizuális segítséget is kaptál Anyapoctól. :) Hiába, ahogy az angol mondja, egy kép felér ezer szóval...

Majola!

Részvétem párod anyukája miatt. :(

Jucc, Totka, Mea, Ancsi!

Köszi szépen!!! Honnan emlékeztetek rá??? :)

Kuha!

Nagyon jók a képek! Zsuzsa is ütődik mostanában. :( Enyhén szólva nem voltam az anyaság magaslatán tegnap, ezért begyűjtött több sérülést is. Pl a játszótéren csúszdáztunk, és mikor már x-edszerre mászott fel, egy pillanatra elterelődött a figyelmem, és az neki elég volt ahhoz, hogy hason lelökje magát a csúszdán és az orrán landolt. :( Hálistennek csak egy kicsit lehorzsolta, de aztán otthon tetéztük a dolgot, mert fürdés után amikor ültettem fel öltöztetni, bevágta valahogy a homlokát a pelenkázó feletti konnektorba, és azt is lehorzsolta. Szóval a tegnap ilyen nap volt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Szeretnék én is talit csinálni megint. Viszonylag korlátozottak a lehetőségeim még mindig, de egy kisebbfajtát nagyon szeretnék!
Mivel látom, hogy készülnek talik, gondoltam, nem ártana, ha "kiéhezne" a társaság, úgyhogy valamelyik októberi péntekre gondoltam. / a péntek Ayse kérésére :) / Akit érdekel, és esetleg tudja már, hogy van olyan péntek, ami nem jó neki, az jelezze, és akkor lassan leszűkítjük a dátomot.
Jöhet emilben is: jkoltai@externet.hu

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kuha
Ha-ha, nállunk apa pont ezért nem szereti csak az imádott lányát fotózni, mert én szövegeleg állandóan, hogy várj, has behúz, fog nem látszik, haj igazít stb...... :D :D :D :D :D :D :D :D
Rokica
Jucc- nak jutott először eszébe szerintem (tényleg, Jucc, nagyon figyelmes vagy), én meg utánna az iwiwen néztem meg!! :D :D Mire nem jó az iwiw ugye??! :D :D
Panninak dédike tanította tudatosan a puszidobálást, állathang utánzást, stb, mi már csak élvezzük a végeredményt! :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Kuha
Neeeeeem értem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Te miért szoktál sírni(nyaralás, hazajövet téma)??
Nyúlné
Babázol, v. az ikrek ünneplését pihized?? :D
Megann
Nem ér kinevetni, de elfelejtettem Neked valamit írni:Szerdán nyit a TESCO-nk!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D Ha tudnád, hogy örülünk, (csak pár boltocskánk volt, ott is 1-2 választék), de most mehetünk!!! :D
Ezt csak azért írtam, mert tudod, hogy mindíg nyavajgok a bevásárlókp.-ért!!Igaz, hogy ez nem Westend, de haladás!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Rokica!

Szegény Zsuzsa, akkor ő is sebesült most .
Engem csak az zavar (persze azon felül, hogy Gergőt is sajnálom), hogy holnap megyünk az 1 éves státusz-vizsgálatra. Remélem, nem azt gondolja majd a doki, hogy verem a gyereket... :?

Egyébként is be vagyok szarva a holnap naptól, mert biztos megint jól megrángatja majd a bőrt Gergő kukiján... Az idióta...

Totka!
Hát ez tök jó, épp most olvastam fel Apának, amit az előbb írtál. Úgyhogy innentől kezdve nem hivatkozhat arra, hogy nyavajgok jobbra-balra.

Mea!
Okés, nekem jó a jövő hét eleje! Jó rég voltatok már, úgyhogy gyógyuljatok meg gyorsan!

Jó éjt!

Kép
kuha

Jaj, még valami, utánna csendben vagyok: mától újra viselhetem egy hónap után a lencséimet!!!!! :D :D :D :D

KépKép

Hajni&Panna
totka

Totka!

Még gyorsan válaszolok:

azért szoktam sírni, mert útálok itt lakni, senkit nem ismerek, semmi sincs stb. + apóssal is nagyon rosszban vagyok. (együtt lakunk vele).
Szóval mindig alig várom, hogy kéthetente hétvégén menjünk anyuékhoz Szentendrére. Én ott nőttem fel, ott van mindenkim.
Szüleim, barátaim stb.
És egy-egy idegörlőbb időszakban ilyenkor mindig elpityeredek egy kicsit vasárnap délután, amikor a párom jön értünk és vissza kell jönnünk ide. Szó szerint úúútálok itt lakni.
És már a gondolattól is rosszul vagyok, hogy jön a tél.
Most is, vasáranap, egész nap feszült voltam, hogy jöttünk haza. Pedig még előtte anyumékhoz is elmentünk.
Mondta is a párom este, hogy látta rajtam, hogy tök görcsös vagyok egész nap, csak nem akarta mondani.

Szóval én szó szerint a hazajövetel miatt keseredek el.
Ezért is éreztem magam annyira jól, hogy csak mi voltunk 3 egy egész héten át...

Kép
kuha

Sziasztok!

Évi!
Köszi a Kehidai híreket, jól hangzik. :D
Nem a szállodában fogunk lakni, mivel nekünk egy szoba már nem elég, appartmant kéne bérelni, ami vacsival együtt majd 40E lenne egy éjszakára :(
De találtunk egy szuper helyet, két appartman van egymás mellett (ugye barinőmékkel megyünk) és 2500 Ft/fő/éj. De a gyerekekre nem kell fizetni, szóval egy éjszaka 5E lenne egy családnak :wink:
Két éve épült, 2 háló+nappali van/app., tök normális bútorokkal, holnap derül ki, hogy van-e még hely.........

And!
Köszi a számot, holnap fel is hívom őket, remélem lesz hamar hely!

Jucc!
Nekünk még nincs programunk októberre, írd meg, hogy melyik nap a nyerő! Csatlakozunk szívesen :lol:

Ma délután játszóra szerettünk volna menni, de persze zuhogott az eső :( A fiúk viszont már tök nyűgösek voltak, így fogtam őket és irány az IKEA. Ott van játszótér, tudnak rajzolni, rohangálni és még fizetni se kell érte. Gabi is oda jött munka után, megvacsiztunk és jóóóó későn értünk haza. :lol:
Persze vettem egy-két dolgot :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hali!

Hát a mai napunk teljes csőd.
Léna egyáltalán nem akart aludni délután, délelőtt is csak az utóban szunyókált egy keveset, ellenben visitott mint a fábaszorult féreg...amikor altatni próbáltam és utána is...aztán mégjobban belelovallta magát..aztán hidegzuhany, mert nem tudta abbahagyni..aztán már én remegtem az idegtől..na szóval dráma volt a mai nap.. :cry: :cry:
Én ezt annak tudom be hogy a szülinapján jól elfáradt, jókat aludt fél 8- 8 ig az elmúlt két nappban, vasárnap is délelőtt is jó sokat aludt, úgyhogy túlaludta magát...engem meg jól kicsinált :cry: :cry:

Na bizok a holnapban...

Segitség!

Lányok vacsira sütöttem halfilét borkkoli-cukkini-padlizsán ágyon.
Ez volt a vacsi és már a vége felé vettem észer, hogy hiába kézzel morzsoltam szét a halat, a FILÉT!!!!!!!!. mégis maradt benne olyan mikroszálka... :shock: :shock: :shock: :shock: a FILÉBEN!!!!!!!!
Ugye nem lehet baja Lénának tőle???
Egyébként elég puha szálka és tényleg aprók voltak, na de majd szivinkfartust kaptam amikor megláttam!
Mi lehet a következménye????
Mit figyeljek???
Ráadásul a kakilással még mindig probléma van...pedig már tegnap kakilt, ma meg csak alig 3 kis kemény bogyót...
Na ez a következménye, ha férj minden kenyérfélével tömi a gyereket...
Legalábbis remélem hogy nem más áll a háttérben...

And!
Ha tudnád hogy irigyellek :) :)
A lehető legjobb időpont sielésre...bár én még mindig tudnék igazitani rajta, mondjuk dec 23-tól Jan 2 ig.
És hova mentek???Nem titok???
Egyébként meglátod rengeteget fog változni az Eszti addigra, ne aggódj ez miatt :) :)

Pláza:
Leginkább Pólus Center, Árkád, Ázsia center a főhadi szállásunk.
Mivel egy helyen vannak majdnem, ezért olyan 20-30 perc az út.
Lénának soha nem volt gond az autózás.
Sokszor indulunk olyan 9-10 között, amikor amúgy is alvás ideje lenne, úgyhogy hang nélkül elalszik a kocsiban, de ha nincs is alvásidő, akkor is elvan ennyi ideig, néha kap 1-1 sajtos tallért rágcsálni, közben bámul ki az ablakon, el el bógiskol.
Ha gáz van..mert pl aznap sokat volt korlátozva és sikitozik akkor énekelek neki általában a Cini-cini muzsikát és a Csip-csip csókát, mert ezeket már jól ismeri és általában akkor elhallgat és figyel rám...a hess-hess hessnél meg hátranyúlok és meghessegetem a lábát..és akkor nevet...

Viszont mostmár a plázák sem túj jók sajnos :( :( , mert mióta megy, nem nagyon akar megmaradni sem a babakocsiban, sem a nagy bevásárlókocsikban...elengedni meg nem szivesen engedem el, mert ahhoz még túl sokat vágja magát négykézlábra..szóval most kinlódunk tipródunk, szenvedünk..

Akartam is kérdezni, hogy akkor most hogy is van ez a zenebölcsi....mert tényleg el fogunk látogatni, mert megőrülök vele itthon, pláne ha beáll a tél..
Ott meg zene is van társaság is van..

OFF topic:-világmegrengető hir...

Hát hogy mennyire világmegrengető azt nem tudom...mindenesetre szerintem jól le volt ez már zsirozva előre...
Egy biztos, szerintem nem váltotta ki a "kivánt" hatást, lsd tőzsde(ami szinte nem is reagált)....és a közvéleménykutatási adatok, ahol a megkérdezettek 47%-a azt mondta, nem kell lemondani GYF-nek mert minden politikus hazudik.
És ebben van valami, ez van már rendszerváltás óta,ezért tök mindegy ki van ott.
Destabilizálásra, mozgolódásra, félelemkeltésre viszont nagyon jó volt, a buzgó mag remélem nem vonz nagyobb tömegeket, és nem lesz mégegyszer 56.
És nem azt mondom, hogy ez nem pofátlan dolog, és hogy mondjunk le a "jövőről" mert úgyis mindegy, hanem azt, hogy lehetett volna tüntetni az elmúlt 15 évben is, ugyanúgy mint most.
Eddig is tudtuk hogy hazudik minden kormány, most is tudjuk..csak most mégjobban...

Annamami!
Talán Te is irtál zenebölcsit a Marczibányin???

Mea!
Sajnálom :(
Jobbulást!

Na olvasok tovább vissza mert még nem végeztem..

Kép

Kép
megann

Anikó!

Na ettől a márkaőrülettől én is kész vagyok ám...
Természetesen az ajándék lónak nem nézzük a fogát(mégha olyan fényes és csillogó is mint a LEGO márka), mert ugye abba nincs beleszólásunk.
Az az igazság, hogy nekünk is van ismerősünk ahol a kisiskolás gyerek csak MEXX-be jár, mert a ruhára adunk..és én is csak nézek, mint Rozi a moziban, hogy egy 8 éves gyerek tart nekem előadást hogy ő most tetőtől talpib Mexx-ben van.. :shock: :shock: :shock: :shock:
Na az enyém biztos nem fog...mert elég lesz akkor ha majd követelőzni kezd..a hülyeséget nem fogom megtanitani neki.
Más a minőség és más a márkabuziság( :oops: bocsi), a kettő nem mindig jár együtt.
Na szóval tényleg elszomoritó hogy erről szól a történés a suliban, hogy kindek van jobb ruhája meg mobilja :cry: :cry:

Totka!

Hurrá!!!!!!!!TESCO-RA FÖL!!!
Na ne izgulj azért...én a Tescoban is elbolyongok órákat, ha arról van szó :D :D :D ott is mindig akad érdekes látnivaló..úgyhogy örülök, hogy Neked is részed lesz ilyen alantas örömökben :P :twisted: :twisted:

És KUHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isten hozott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már úgy váratalak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És olyan jól sikerült az élménybeszámolód pancsisvideóval együtt hogy teljesen belebuzdultam ebba kehidába....mindjárt rá is keresek a neten és jól elteszem a favoritok közé, hogy jövő nyáron esetleg megpróbáljuk mi is.. a kinti részekkel együtt...
Nagyon szupi a fotók :wink:
Elárulom neked, hogy most nagyon elszán fogyiba kezdek..
Elmentem venni magamnak egy kényelmes játszónadrágot..mert az összes szorit :( :( , hát vettem egy kinai L-eset, ami ugyanúgy szorit, de egész egyszerűen nem tudtam megtenni hogy kérjek egy XL-eset..
Ha van kedved, csatlakozz hozzám fogyiban... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Tudom, hogy későn kapcsoltam meg minden, de hogy nincs ma tali és ilyen szar idő van, hogy ki se lehet menni, lenne kedvetek találkozni az IKEÁban? Ott van játszóház is meg gyerekrészleg is, meg ott van mellette az Árkád a plázázni vágyóknak! Mi megyünk Zsuzsával, mert tuti nem fogok egész nap a lakásban raboskodni vele. Arra gondoltam, ő 10-kor alszik, elindulunk amikor felébred.

Lenne kedve valakinek velünk tartani? Vagy esetleg váltott menetben lefoglalni az IKEÁt az őszi babások számára? ;)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Barbi!

Most olvasom amit írtál, egyre jár az agyunk! :D

Tejmentes blog
Életkör
rokica

mi Kisnyuszival kinézünk,de ugye a Budaörsire godoltatok???
mert mi oda megyünk!!!! :lol: :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné,

hát nem... én oda is tudok menni mert autóval vagyok, de a tömegözlekedőknek szerintem nem túl sanszos.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Helló!

Róki!
Nekem nagyon ok az Ikea!Ha nincs semmi gondom, mi is mehetünk.
Hol van ott a játszóház???

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megann! :)

Ha legközelebb mész bumlizni Pólusba meg Ázsiába mert akkor Veled tartanánk mi is :)

OFF: Hát most nézem a hiradót, azért szörnyű milyen randalirozás történik itt.......

Viszont egyetértek Megannal!!!!!!!!

Minden kormány ezt csinálta!!!!!!!!

Mindegyik lop, hazudik.

Ez egy ilyen ország, széthúzó hazug.......

Nem fog szerintem sok minden változni, ha más kormány lesz, de azért reménykedjünk, hátha csoda történik.

Nagyon jó Ikeázást Csajok!

Aztán ígérem hamar meggyógyulunk és jöhettek.
Remáélem addigra az idő is jó lesz megint, és akkor a kertben hancurozhatnak, hintázhatnak a gyerkőcök.
És hát megint pizzaevészet lezs abból a finiből mint múltkor :D
Úgy hogy fogyokúrát felfüggeszetni, mikor jöttök!!!!!!!!!! :D :D :D

Szép napot! :)

Mea
mea

Lányok! :)

Zenebölcsik milyenek?
Jártok?
Mert most hívtak minket is, és nem tudom érdemes e már 1 éves gyerkőccel.
Szerintetek???

Mea
mea

Mea!

Off-topik:

Rettenetes!
És ha mi van ha lemond a kormány, vagy GyF??
Ki lesz a miniszterelnök?Jön Viktorka???Vagy Dávid I.???
Na fasza.... :evil: :evil: :evil:

(szegény rendőrök :cry: :cry: )

Zenebölcsi:
Állitolag nagyon bejön a kicsiknek is, nem csak a nagyobbaknak,várom én is mit mondanak a többiek, akik már voltak..
Viszont én Lénán ugy látom hogy tetszik neki a zene, mondóka, a ritmusos, rimes, dallamos dolgok, úgyhogy szerintem neki is tetszene...

Csavargásra majd hivlak :wink: Bár általában spontán jönnek ezek, kitalálom hogy mi kell pl tegnap teafűért mentem a Polusba!

M

Kép

Kép
megann

Róki, Megann!

Mikor mennétek pontosan az Ikeába? Lehet, hogy mi is becsatlakoznánk, de szerintem fél 12-12 előtt nem érnénk oda.
De mindenképp küldenék egy sms-t, mondjuk neked Megann, mert a Te telcsiszámodat tudom.
Róki, a tiedet sajnos nem tudom, pedig ugye Te nagyjából biztosra mondtad, hogy mész?

Kép
kuha

Kuha!

Léna már a délelőtti alvásában van, felkel, tizóraizunk, összerakjuk magunkat és olyan 11 körül mi is odaérünk, szerintem Róki is.

IGEN,IGEN, GYERTEK TI IS! :x :x :x
Eszünk majd egy jó diétás lazacsalit, ok??? :wink:

Viszont én senkinek a számát nem tudom, mert nincs elmentve a telcsimbe, úgyhogy szerintem beszéljük meg azt, hogy ott találkozunk.

Róki mondta hogy JÁTSZÓHÁZ! hát majdcsak valaki útbaigazit engem...remélem...mert nem tudom hogy az hol leledzik az Ikeán belül...

Róki!!!!!!!!!!!gyere még vissza lécci ird le hol van..... :roll: :roll: :roll:

M:

Kép

Kép
megann

Ja és amig én Ikeázom, jöhetne valaki hozzám :D :D :D :D
Hegyekben áll a vasalnivaló :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Mi tuti megyünk, de Zsuzsa még le se feküdt aludni, sztem mi 11 előtt nem indulunk, úgyhogy valahogy 11:30 és 12 között fogunk odaérni. Megann: én a gyerekmegőrzőre gondoltam... az a bejáratnál van.

Érdemes babakocsit vinni? Vagy úgyse tudom feltolni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt.

Rókica.
Hát nem kapkodtuk el a szobafelújitást! :) Jól elvoltunk anyukáméknál,de most hogy már itthon vagyunk,azért igy sokkal jobb. :wink:
Itt Miskolcon süt a nap!! :D

Zenebölcsi:
Mi Melivel tavasszal jártunk valami ilyesmire.Énekeltünk,mondókákat mondtunk nekik és kaptak kis hangszereket a kezükbe.Meli nagyon élvezte,pedig akkor még kicsike volt.Majd októberben indul megint,alig várom!!

Jó Ikeázást nektek!!
Jövőre Miskolcon is nyilik!!Hurrá-hurrá!!!

ancsi26

Megann!

Mi tuti mostmár, hogy nem érünk oda 12 előtt. Hacsak meg nem áll 1 órára az idő.
Én HÉV-hez kell, hogy igazodjak :(
És Gergő sem aludt még.
Lehet, hogy nem is fog.

De mindenképp megyünk, okés?

Kép
kuha

Megann!

Nekem megvan a számod...
Emléxel? Bethesda, csípőszűrés... ????? :) :) :)
Legalábbis, ha még mindig 20-as vagy, és 4-el kezdődik, végződik a számod... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?