Na, itten vagyok!
Már el is intéztem a Corát. NEm akartam egyedül menni, örültem volna, ha Apa is jön, de nem volt sok kedve.
Így viszont itthon hagytam neki Gergőt, egyedül mentem.
Hááát, majdnem eltévedtem, úgy átrendezték a Corát.
Na, de így is jó volt, mert legalább mindent nyugodtan végignézhettem.
Szóval, köszönjük a dícséreteket, tényleg nagyon jól éreztük magunkat.
Barbi!
Én csak ajánlani tudom Kehidát, tényleg nagyon szuper. Nem tudom, hogy gyerkőcökkel mentek-e, de gondolom igen.
Szóval, a fedett rész:
Van külön ún. gyerkőcmedence, ahová a szülők is bemehetnek a gyerekkel . Nem túl nagy, de ha nincsenek sokan, szerintem bőven elég. És csúszda is van benne, bár Gergő nem próbálta ki.
Aztán van egy nagyobb medence, ami kacsgaringózik össze vissza, kb. derékig ér a víz mindenhol. Talán 1 m-es lehet.
Itt vannak mindenféle "élményzuhanyok" , nagyon jó, és ezt a medencét is élvezte Gergő.
Ehhez tartozik egy igazi, felnőtteknek való csúszda, ezt csak Apa próbálta ki.
És végül van a "sodrós" medence, amit a vídijón is látsz. Hát az valami csúcs, mi nagyon élveztük Apával, és Gergő velünk együtt.
Szóval ezekbe mehetnek a gyerkőcök mindbe.
Aztán külön részlegben van a fedett termál medence, oda csak akkor mehetsz, ha úgy veszed a belépőt.
De ide gyerkőc nem mehet. MI hülyék voltunk, mert megvettük mindkettőnknek a "karórát" úgy, hogy a termál részbe is. De mivel Gergő nem mehetett, ezért felváltva mentünk, így bőven elég lett volna egy "óra" is. Na, mindegy.
A kinti részleget nem is tudom felsorolni, annyi medence van. MOndjuk egy jó pár nem üzemelt belőle, de a lényeg, ami Gergőt érintette, szuper volt.
Bár nem hinném, hogy nov. elején kimentek majd fürcsizni, de a kinti részek is tényleg nagyon jók.
Bár, ki tudja, lehet, hogy a termál vizes medencék akkor is üzemelni fognak.
Mi, mivel nem ott lakók voltunk, csak a fürdő büféjét/kajáldáját használhattuk, hát azt mindenképp hagyjátok ki. Nagyon sz...rt ettünk, nagyon sok pénzért.
Annyiért, amennyiért ketten megebédeltünk mondjuk Tapolcán.
Szóval az megagáz, de Ti, szerintem mint szálloda lakók, biztos majd jó kis ellátást fogtok kapni.
Összességében nagyon meg voltunk elégedve, és nagyon szép helyen van. Szebbnél - szebb kis falvakban jutottunk el oda.
Az ember nem is gondolná, hogy a nagy semmi közepén milyen luxus lehet.
Totka!
Szia-szia!
Megkukkantottam ám a Ti képeiteket is! Nagyon jól néztetek ki! Panna pedig nagyon csini volt az esküvői szerkóban. Gondolom, nagyon jól éreztétek magatokat.
És én is gratulálok a helyezéshez, és a díjhoz!!!! Igazán büszke lehetsz magadra, márcsak azért is, mert nagyon nemes ügyben teszel-veszel.
Ja, és azért látni ilyen kevés képet rólam, mert: mindig én fényképezek, Apát úgy kell osotorozni, hogy fotózzon már engem is. Erre meg mindgi visszavág, hogy azért nem fotóz, mert mindig nyávogok, hogy a hájamat ne fotózzó, jaj, most szar a hajam, stb.
Ja, és én is sírok ám, amikor haza kell jönni. Mondjuk én másért....
Anikó!
Köszönjük Neked is.
Bocsánat, de ez kikívánkozik bellőlem: naggggyon ííírigy vagyok a kandalló miatt!!!!
Remélem, nem haragszol?
De azért a rossz időnek is megvan ugye az előnye: végre egy helyen a család, és együtt tölthetitek az időt.
And!
Tényleg jó sok élményünk volt, és nagyon örültünk, hogy gyönyörű időnk volt, úgyhogy egyfolytában mentünk.
Bezzeg, egy hétig Sümegen laktunk, a Sümegi Várat meg jól kihagytuk. De mégcsak egy nyomoronc vényképet sem készítettünk róla.
Ennyit rólunk.
Gergő elég jól bírta, bár már egyre nehezebbe marad meg a babakocsiban.
Igaziből csak a fürdős helyeken voltunk bajban, mert idővel annyira kifáradt, hogy nem akart aludni sem, és akkor ment a nyűgi ezerrel. Ez a része egy kicsit nehezebb volt, de bármikor újra végigcsinálnám.
Ja, és azzal még nem is dícskedtem, hogy ugyan önellátóak voltunk, (a keresztanyám házában voltunk, aki nem ott lakik)de egyszer sem főztem, hanem mindennap étteremben kajáltunk meg vacsiztunk. De nem ez a lényeg, hanem az , hogy
csak 1 kg-ot híztam!!!!
Pedig aztán bűnőztünk rendesen, a sügértől a vadkacsáig mindent ettünk.
Na, most megnézem a híradót, aztán mehet Gergő fürcsizni. Talán később még jövök.
Puszi!