A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Róki!

Oda bemehetnek a szülők is?????????????????????????????????????????????????????????

Mert Léna tuti nem marad el nélkülem :roll: :roll: :roll:

Babakocsi:Én viszek, mertha átmegyünk netán a Skálába, ott van egy cuki kis hidacska az Árkiba :wink: :wink: :wink: :wink: és ott mindig van dolgom..ha más nem hát a H&M és drogéria meg szökőkút stb...

Kuha!
Nekem mindenképp át kell mennem Árkiba, fogyasztóteáért a DM-be :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

Igen még mindig ez a számom :wink:
Akkor hogy legyen??
Mi is menjünk ebédre, és akkor ott ebédeltetjük a gyerekeket??
Léna 12 max fél 1 kor ebédel, de inkább 12...

M.

Kép

Kép
megann

Megann:

Nem tudom. De mehetünk a gyerekrészlegre is, ott biztos elkúsznak-másznak, nem?

A Brendonban is van egy gyerekes rész. Csak az a baj, még sose mentem egyikbe se, tehát nem tudom, hogy működik.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!Kuha!

Ok, akkor most leteszteljük az Ikeát :wink:
És hozzuk a hireket a többieknek :wink:

Legközelebb meg talán a Berndon lesz a célszinhely ha még lesz ilyen dzsuva fos idő :evil: :evil: :evil:

Itt is van Csömörön játszóház :D
Még nem teszteltük, de majd megnézzük, biztos jó, most nyilt 2 hete :D

Mivel én senki számát nem tudom mi olyan fél 11 fél 12 felé odamegyünk, oszt majd hiv mindenki ha akar :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Okés, én szívesen veled tartok. Persze, ha hamarabb mész, nyugodtan intézd el akkor.
Nekem 12:11-kor fut be a HÉV-em Örs-re. Most leraktam Gergőt, remélem, alszik egy fél órát.
Utána nem etetem meg, mert rohanunk a buszhoz, hogy elérjem a hévet.
De ott mindenképpen meg kell majd etetnem Gergőt, ha odaértünk.
Ezt kalkuláld be légyszíí!

Jaj, már úgy várom, hogy odaérjünk!

Kép
kuha

Sziasztok!

Tegnap megnéztük a budaörsi IKEA-t, ma szívesen becsatlakozunk az örsi-be is :lol: :lol:

Megann!
A gyerekrészlegen van játszótér szerűség, ahol jól elvannak a gyerkőcök. Meg pl. a budaörsinél a kajáldánál is van egy nagy elkerített rész, ahol tombolhatnak a kicsik, amíg te ebédelsz :lol: És ott vannak mellette az asztalok, szóval tök tuti.
H&M-et mindenképp le kéne csekkolni, ha már a múltkor beszítuk az áramszünet miatt.

Akkor mi 11 körül elindulunk itthonról :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hali.

Megpróbálok ide is videót feltenni,de már a másik topicban agyon bénáztam magam! :oops:

Szülinapi tánci!! :lol: :
http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... t=2006.flv

ancsi26

ANCSIIIII!!!!!!!
ez nagyon ari volt!!!!!!!! :P :P :P
szülinapi tánci,mi????
meg kell zabálni! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Gyors bekukk

Barbi! Én annyira nem voltam lenyűgözve Kehidától, mi idén tavasszal voltunk. Az apartman mondjuk nagyon kényelmes volt, de mint „építész-feleség” nekem az épület nem tetszett, irtó csicsás, a kivitelezés elég rossz, ahhoz képest, hogy új épület, már jöttek föl a fúgák, csúszós volt a fürdő kövezete, és hát a kaja se volt meggyőző. De a társaságunk jó volt, így összességében mi is jól éreztük magunkat.

Mi ezen a hétvégén Egerbe megyünk kettesben, illetve pocaklakóval hármasban!!! Már úúúgy várom!

Totka! Gratula a díjhoz! De jó, hogy elismertek, az mindig olyan jól esik az embernek!

Ayse! Tényleg nagyon jók a képek rólatok!

Nyúlné! Gratula az ikrekhez! Kérünk majd fotókat! Hol szült a sógornőd?

Róki! Boldog szülinapot! Prüntyinek meg boldog névnapot így utólag is.

Thomasanne! Gratula Tomi első lépéseihez! Tényleg lesz Tücsökzene itt a JAMK-ban? Mi mellette lakunk. :)
A Ringató nekünk is tetszett, együtt voltunk Rókival, a bérlet 3000,- Ft 5 alkalomra, és májusig fölhasználható. Én ajánlom mindenkinek!

Hari! Jó, hogy te is bejelentkeztél! Saci is kapott a nagyszülőktől kockafaló vizilovat szülinapjára! Tök édes, ahogy pakolja.

Mea! Gógyulj meg gyorsan!

Majola! Őszinte részvétem!

Jucc, Kriszta! Én is bejelentkezem itt a talikra! Róki, ha mentek, csatlakozhatunk esetleg?

Mi csak sétálunk ma, Ikeába menni nem tudunk, apa elvitte az autót. Jó szórakozást nektek!

Bodza

Néhány játszóteres kép

Hintáztunk
Kép

Anyával

Kép

Utálom a homokot!!!

Kép

A rugós libikókán apuval
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Sziasztok!

Bodza :) Szépek vagytok!
Gyertek csak, nagyon örülnék!

Tominak nagyon boldog első szülinapot kívánunk!

Judit+Gergő+Balázs

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ancsi!
Melike nagyon édin táncol! :lol:

Bodza!
Húú, de szép nagy a pocid már! Hogy érzed magad?
Sacika tündéri! :D

Tominak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Cinka jelentkezett!!!Írtam neki két mailt, most végre válaszolt. Rengeteg a dolga, olvasni sincs ideje, nem hogy írni, újra tanít, közben anyukájának keresnek házat. És sokat "segített" neki a mocskolódós időszak is abban, hogy ne jöjjön többet :( Amúgy persze jól vannak, Réka is betöltötte már az egy évet.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok!

Voltunk ma dr.néninél, megkapta Peti az agyhártyagyuszi elleni oltását. Volt is akkora üvöltés, hogy csak na, majdnem én is elbőgtem magam. Tulképpen nem a szuri miatt sírt, mert mire megkapta már annyira üvöltött, hogy azt szerintem észre sem vette, hogy még oltást is kapott!!! Nagyon nem jön be neki a rendelő Úgy sajnáltam, és nekem kellette lefogni, nehogy elugorjon!

A képek nagyon cukik! Bodza, szépek vagytok!

Rókica!
Boldog születésnapot!

Thomasanne!
Tominak is boldog születésnapot! :D

A tegnapi események :cry: :cry: :cry: csak ne legyen nagyobb baj! :cry:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

De sajnálom, hogy lekéstem a mai ikeás talit. Mi is sokat járunk oda. Ráadásul már régóta készülődök, mert kéne csipesz a karnisomhoz. Na mindegy, így jár aki nem néz be rendszeresen.

Azt is irigykedve olvasom, hogy 9-10-kor már minden gyerek alszik. Csak a Barnus szokott már át az egyszeri alvásra? Ő már régóta csak 1szer alszik. Most viszont mióta mindenhova tipeg-topog 1-2 között lefekszik és 1-2 órát alszik (az eddigi fél órához képest ez óriási haladás!).

Mea, Remélem már gyógyulgattok. Zenebölcsibe mi már kb április óta járunk. Mindkét fiú imádja és ki nem hagynának egy alkalmat sem. Szerintem próbáld ki Livikével. Megéri!

Barbi, Ez a kehidai szállás érdekelne engem. Meg tudod adni az elérhetőségét. Jöhet mélben is: benko.brigitta@freemail.hu
-

Megann, De jó, hogy Léna így bírja az autózást. A Barnus sajnos rühelli. Az utóbbi időben minden autózásunk ordítással végződött. Most már átültettük a nagyobb ülésbe, azt gondoltuk hogy ha jobban kilát megoldódik minden. Azt nem mondhatnám hogy nem javult a helyzet, de üvöltött már ebben az ülésben is. Neki leginkább a lekötöttség nem tetszik. Én pl a babakocsival is bajban vagyok. Vigyem? Ne vigyem? Ugyanis ha elmegyünk valahova úgyis kikéreckedik belőle. Akkor meg csak nyűg, mert arra már nem bírok figyelni.

Roki, Mi szoktunk menni a Brendonba (Váci úti) is játszani. Van egy rész a bejáratnál, kis műanyag házakkal, csúszdákkal ilyesmi. Nagyon szeretjük. Még nagyon jó az állatkerti játszó, már ici-pici babáknak is vannak játékok. Csak az egy kicsit húzósabb. Asszem 8-900 ft körül van/óra.

Ancsi, szülinapi tánci-tánci nagyon cuki. A frizura hozzá meg egyenesen zabálni való.

Nyúlné, gratula az uncsitesókhoz. Azért a sógornődet nem irigylem most. Nem lehet egyszerű 2 picivel.

Kriszta, minket is érdekelne a tali. És Jucc szintén. Remélem még beférünk. Küldök majd mindkettőtöknek mélt is.

Na ma az 1-2 óra alvásból 1 lett, úgyhogy mennem kell őuraságához.

Brigi
b_brigi

Nyúlné!
Óriási gartula az ikreknek és családjuknak! Ugye reménykedhetünk Nyúlné-féle képekben?

Totka!
9 hónapos kortól lehet adni az antibárányhimlőt. Lilinek beadattam, de csak most. A szomszéd kisfiú annyira beteg lett, hogy mentővel vitték a lászlóba. Nem szeretném ezt átélni. Van egy olyan oldal, hogy www.baranyhimlo.hu. Engem meggyőzött (tudom, hogy a vakcina gyártója készíti az oldalT). Panka naygon ügyes!

Thomasanne!
De jó, hogy bekukkantottál! Tominak pirospont, az éjszakák miatt!

Mea!
Jobbulást kívánok Nektek!

Majola!
Neked is!
Én Olaszországba mennék...
ÁÁÁÁÁÁ, én már régen tudom, hogy ez a hazám és nem bírok ki hosszabb időt nélküle (nincsenek illúzióim pedig), csak komolyan vettem a Szózatot... :oops:
(tudom, mit beszélek, a szüleim évekig dolgoztan külföldön, nagyon jó helyen)

Kuha!
De jók a nyaralós lépek! Gergő tündérmanó, ahogy menetel a fűben, meg az úton!
"megagáz" hát ez nagyon jó szó! :)

Aniko!
Ez a beszéd!
Legyen még sok ilyen jó napotok! (a gyerekek tök leveszik a rossz hangulatot. De a felnőttek is, a tanítványaimon is látom, ha idegesebb vagyok. Jobb, mint egy tükör)

Szorulás:

Próbáljátok ki az éhgyomorra egy kiskanál olívaolaj módszert, szerintem tök hatásos!

Na idáig jutottam, most megyek Liliért...

ayse

Nyúlné.
Köszi!! :)

Bodza.
Képek :D :D
Nagyon csini a pocakod!!Meg te is! :)

Duda.
Köszi!!

Brigi.
Neked is köszi.Alig várom,hogy hosszabb legyen a haja és kreálhassak kedvemre! :lol: Persze gondolom Meli nem hagyja majd szó nélkül! :lol:

Thomasanne.
Tominak nagyon boldog 1.szülinapot kivánunk!!

ancsi26

Tominak nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Annamami!
Nekünk jó a csütörtök 11 óra a tücsökzenére. Nem szeretném előre kifizetni a 7000 -et, mi van, ha Andris mégsem értékeli annyira? ALkalmanként is lehet fizetni?

Bodza!
Nagyon szép kislány Saci!

És még néhány kép....

Vasárnap az állatkertben voltunk.

Andris nem mindig tudta, mit is kell nézni :D

Kép

Ezért jobb elfoglaltságot talált magának

Kép

De sajnos a végére megunta és kazuárüvöltésbe kezdett (a madarak visszarikoltottak neki, ő meg válaszolt, aztán a madarak egymást közt is eltársalogtak)

Kép

Lili viszont nagyon élvezte

Kép

Kép

Kép

Kép

ayse

Sziasztok!
Kuha
Jaj, ne haragudj, hogy kérdeztem a sírás dolgot!Após :( :( :( Ha az én apósomról, és anyósomról, no meg a sógiról mesélnék Nektek, kitiltana a moderátor az biztos!!! :( Pedig én naív azt hittem, hogy édi-bédi Panni majd megváltoztatja őket, de nem.
Bodza
Olyan csini kismami vagy!!!Saci is édes, mint mindíg!A homokozóban pedig külön ari!! :D
Ayse
Éljen, éljen a digigép!!!Mééég képet!!!(az ominózus teknősről+ Andrisról is dobhatnál fel ám!!! :D )Köszi az infót varicella ügyben, mindjárt megnézem a honlapot!
Ancsi
Nagyon jó lett a Melivideó, olyan édesen riszálja a popóját!!!Ügyi vagy, hogy felraktad!!
Viki
Dokinéni :( :(

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Megjöttünk az IKEA-ből :D
Meg persze a H&M-ben is voltunk az Árkádban :oops:
Nagyon ari pizsiket vettem a fiúknak, meg Leon kapott egy oroszlános felsőt.
Gyerekek nagyon jól érezték magukat, szépen eljátszottak, mi anyukák meg jót dumcsiztunk :D

Szilvi!
Tominak nagyon boldog 1. szülinaőpot kívánok!

Bodza!
Hát, mi nem a fürdő saját apartmanjaiban leszünk, meg kajára se fizettünk be, szóval remélem nem lesz nagy csalódás. :?
Nagyon szépek vagytok a képeken Sacival és Kristóffal. :D

Ancsi!
Melike tánca ubertuti :lol: Nagyon jól csinálja!
Még Leon is idejött a géphez, hogy mi ez a zenebona....

Ayse!
Szuperek az állatkerti képek, nem tudom, hogy a kertetekben készült-e az utolsó kép, de nagyon szépek vagytok rajta! :D

Brigi!
Mindjárt küldöm a linket a szálláshoz.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Thomasanne
Tomidnak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok!

Na, akkor én tudósítok először az "ikeás buliról".

Hát röviden, nagyon f@sza volt!!!

Gergő nem volt elájulva attól, hogy ott van két csaj is, akiknek esetleg udvarolhatna.
Jól elfoglaltuk a "gyerekrészt", de Gergőt nem nagyon érdekelte, egyfolytában kószált a folyosón.
Aztán a kis ravasz Leonka is vérszemet kapott, és együtt bandáztak Gergővel, úgy kellett őket félpercenként visszahozni.
Noel szokás szerint édi-bédi volt. Nagyon imádom a kisfiút, olyan kis szelíd lelkű. Bezzeg, Leonkán már most látszik, hogy nem ilyen lesz, ő bizony "harcosabb".
Léna és Zsuzsa baba nagyon jó kislányok voltak, nem is kóricáltak el.
Rókinak pedig nagyon formás pocija van, igazán jól néz ki!
Meg persze Barbi és Megann is.

Bodza!
Ti is nagyon helyesek vagytok, és Neked is nagyon formás a pocid.

Barbi!
Most, hogy Bodza írta, el is felejtettem, de én is akartam írni, hogy nagyon-nagyon csúszik a padló mindenhol Kehidán. Papucsban is, anélkül is.

Kép
kuha

Helló lányok!

Na megjöttünk a nagy Ikeázásból :)
Mondhatom hogy én igazán jól éreztem magam, Lénával együtt :D

Igazság szerint nekem most tornán kellene lennem 6 tól de férj ismét 17:58 kor esett be, hogy akkor mehetek... :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

Erről ennyit...

Na szóval az Ikeás buli nagyon tuti volt.....

El is gondolkoztam hazafelé...hogy itt volt az élő példa hogy mennyire másképp fejlődnek a gyerekek...

Róki Zsuzsája nyilvánvaló volt hogy 2 nyelven is ért.. :)
Kuha Gergő tökjófej módon dönti magába a vizet az itatópohárbó. :)
Barbi Leonja olyan tisztán beszél hogy tök jól megértettünk mindent amit gondolt :)
Léna meg a még inkább négykézlábazók között lábon rohangált fel s alá. :)

Minden gyerkőcnek volt olyan tudománya, amit a többi gyerkőc még nem produkált...és ez igy jó :D igy van rendjén.

Na egyébként hozzá kell tennem, hogy ebéddel kezdtünk :D , utána beástuk magunkat a gyerekrészlegre, ahol az összes gyerekbútorra rátelepedtünk :D , Zsuzsa szokás szerint kivetkőzött magából :lol: , zokni nélkül mászkált mindenfelé :lol: ...Gergő mindenáron bojkottálta a közös játékot, mert folyton 2 boxal arrébb volt :lol: , szegény Kuha nem győzte visszacibálni :lol: , de aztán már feladta, mert Leon is utitárssul szegődött Gergő mellé és már ketten bóklásztak minden felé.. :lol:
Eközben Léna tornázott, fel s le mászkált ügyesen minden bútoron tök egyedül.
Igazából a gyerekek rá sem hederitettek egymásra :shock: , viszont mi jót dumáltunk. :wink:
Aztán persze átmentünk az Árkiba és kifosztottuk a H&M-et, Barbi pizsiket, Kuha, ingpólót, én meg kantáros BARNA nacit vettem Lénának! :wink: :wink: :wink:

Sajnos Róki itt már nem tartott velünk, izgultam is hogy visszatalált-e egyedül az Ikeába. :roll: :roll:

Róki jelentkezz, jelentkezz!Kapcs ford..köbüki...minden ok volt???

Szóval nekem nagyon bejött a dolog...

Kuha!
Vettem őszibarit meg szilvát is a szlovák úti zöldségesnél...
Ja és Léna produkált egy kaksit a kocsiban, úgyhogy nincs nagy baj, de azért marad egyelőre a kamillakúra, szilvával társitva..
Apjuk nagyon szimpi volt úgy kocsin keresztül :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Hűűűűűűűűűű tényleg, a Nolcsika :oops: :oops:
Na ha fiam lenne, ilyet szeretnék... :) , olyan kedves volt, amig Barbi eltűnt a pelenkázóba Leoncsival, addig Nolcsi minden babának odahordott néminemű játékot, kabalát ilyesmit..
Végtelenül kedves gyerek, az szent..

Róki pociját meg már ott a helyszinen megdicsértem, hogy milyen csini.

M.

Kép

Kép
megann

Róki!
Hú, tényleg el is felejtettem személyesen, utólag is boldog szülinapot
Tényleg nagyon csini a pocakod :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!

Hi-hi! :)

Mondtam Apának, hogy mit írtál róla...
Gyorsan rohant a számítógéphez, hogy a saját szemeivel olvashassa el :lol: :lol: :lol:

Hazafelé mi is megálltunk, igaz, már Fóton, és mi is bevásároltunk jó sok gyümit. Barack, narancs, szőlő, stb.

Barbin felbúzdulva, én is megkóstoltattam Gergővel a szőlőt. Hát, nem volt tőle elájulva. Sőt, szó szerint menekült előlem, amikor a következő falatot nyújtottam neki. Pedig direkt fel is negyedeltem neki.

Kép
kuha

Évi!

Leon meg egyben leszedi a szemeket a szárról és ugy eszi :D
Nolcsi viszont nem hajlandó megenni a magot, neki ki kell magozni. :( Pedig tavaly megette ő is egyben.......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Nem mondod??!!! Hát kész vagyok ettől a kis Leontól.
Gergő meg mondom, az első falatot megette, utána menekült...

Most éppen az Apját használja mászókának, le - föl mászik rajta. Apjuk nagyon örül neki, mert csak úgy bűzlik a kis feneke. Be van kakilva. De mindjárt jön a fürcsi, úgyhogy mostmár nem pucoválom ki.

Persze, ma egész nap meg sem mutatta nektek járás-tudományát, erre itthon megint csatangol a szobában. Már kissé fáradt már, és olyan, mint aki részeg, csetlik-botlik
Itt röhögünk rajta Apaval.
Csináltunk is egy kis vídijót, íme:

http://s69.photobucket.com/albums/i59/K ... A42517.flv

Na megyek, mert most már az én orromat is facsarja Gergő fenekének a bűze... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Kuha!

Apa :D

Gergő tényleg jól eltitkolta hogy ő már ilyen ügyesen megy...
Hagyj föl minden reménnyel, hamarosan úgy fog menetelni mint Léna..

A zajokból itélve most Léna az apjával fogócskázik a kanapé körül, vagy rajta :evil: Még jó hogy körbe van rakva szivaccsal :roll:

M.

Kép

Kép
megann

Na mit is akartam még...

á megvan

Ancsi!!!!!!!!!!

Ez a tánci tánci betyár édi...milyen kitartóan táncizik Meli...
Léna is szokott de nem ilyen hosszú időn át..
Meli, a táncoslábú!!!!!

Bodza!

Jaj de cuki poci...énisénisénis ilyet akarok... :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Tali nagyon jó volt, elnézést hogy olyan hirtelen leléptünk, de Zsuzsa is már nagyon fáradt volt, meg az az igazság, hogy én is. Mire kiértünk a parkolóból, Zsuzsa már édesdeden aludt... sajna a babakocsijában láttam hogy csak egyre nyűgibb lesz, de nem akart elaludni. Túl sokáig meg nem akartam húzni, mert ha 4 után alszik, akkor az esti fektetés gázos.

Megann, tök jól visszataláltunk az Ikeába, köszi. :) Léna világító szemeivel... és olyan ügyesen mászik fel meg le padokról hogy én csak néztem. Zsuzsánál tuti hatalmas bukta és ordítás lenne. Minden egyes alkalommal mondom neki, hogy forduljon meg és fenékkel előre és úgy is igazítom, mikor nekiindul fejjel lefelé az ágyról, de ezt nem akarja elsajátítani...

Kuha, Barbi, kissrácok angyaliak! :) Bár az tényleg látszik, hogy Leonka huncutabb mint Nolcsi. Ha kisfiam lesz, én is egy olyan nyugis, kedveset szeretnék mint Nolcsi! :)

Hazafelé mivel eleredt az eső, egy hirtelen ötlettől vezérelve nem hazamentünk, hanem egyenesen el a kápmegyeri művelődési házba, megkérdezni, nyitva van-e a játszószobájuk.

IV. kerületiek, figyelem!

A kápmegyeri játszószoba MINDEN NAP 9-18-ig nyitva van!!! A bérlet 1000 forint egy FÉLÉVRE!!! Úgyhogy én már tudom hova megyünk esős napokon...

Továbbá van itt a Pozsonyi út 26 alatt egy Pozsonyi Pagony névre hallgató valamicsoda, ahol sok gyerekprogram van, többek között ami minket érdekel, zenebölcsi minden hétfőn 6 hónapostól 2 éves korú gyerekeknek, 500 forint egy alkalom. http://www.pagony.hu/

Holnap meg beugrom az újpesti ifjúsági központba megkérdezni, hogy itt is van-e játszószoba, de szerintem nincs...

Egyébként csütörtök de 9:15-kor van itt az újpesti ifjúsági házban zenebölcsi. Sok jót nem hallottam róla, állítólag nagyon katonás a nő aki vezeti, de azért egyszer elmegyünk megnézni, hátha mégsem olyan gáz. Tart velünk valaki?

Amúgy a www.jatszohaz.lap.hu -n lehet mazsolázni, egy csomó játszóház van, csak hát a legtöbb árban elég húzós...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kuha!
Muszáj írnom gyorsan, ez a Gergő videjó haláli aranyos!:lol: Itt nevetgéltem rajta, apa meg nem tudta mi olyan vicces, mert ő meg a tüntetést, meg TV elfoglalást nézi éppen a TVben. :( :roll:
Meg a nyaralós képek is nagyon helyesek!
Majdnem találkoztunk akkor lányok, mert délután 4 körül én is Sugárban meg az Árkádban jártam Bendegúzzal, bár a HandM fele nem mentünk. Sürgős tápszerbeszerző és szülinapi tortaleső körúton voltunk. :) Az IKEA előtt gondoltam is, vajon ott játszotok-e még délután is, és vágyakozva nézegettem befele de Bendegúz nagyon taknyos, semmiképen nem vinném gyerekek közé.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti!

De kár, hogy nem találkoztunk, szívesen megismertelek volna végre Titeket is személyesen!!
Bár mi pont 4-kor eresztettünk vitorlát, és oszlattuk fel a tömeget. (Nemhiába,nálunk is a tüntetés megy a tv-ben :) :) :) )
De Bendegúznak gyors gyógyulást kívánunk! Ebben a szar időben nem is csodálom, hogy betaknyosodott.

Egyébként, azt nem is mondtuk, hogy az Ikea bejáratnál lévő, kimondott Játszóházat bizony bebuktuk, mert azt csak 3-6 évesek látogathatják. (Megjegyzem, az étterem tele volt babakocsis kismamákkal, mintha valami rendezvényre mentünk volna, ami kimondottan pici babásoknak szólt :))
Úgyhogy ezért bandáztunk fent a "Gyerekek Ikeájában". Ami persze így mégizgalmasabb volt.

Kép
kuha

Brigi!

Itt a link, mi már le is foglaltuk a szállást nov. elején 4 !! napra :D

http://kehidaapartman.uw.hu/

Csajok!
Köszi, hogy így dícséritek Nolcsikát, valóban alapvetően jó kisfiú, habár mostanában azért van hiszti rendesen. Leon születésénél volt ilyen hónapokig, nem tudom, mitől tért vissza :(

Évi!
Gergő haláli a videón, olyan arin csetlik-botliok. :wink:

Márti!
Sajnálom, hogy nem találkoztunk, Bendegúznak jobbulást kívánok, majd legközelebb Ti is csatlakoztok, oké?! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Lányok!

Nem bírom ki, lefényképeztem az esküvői fotóimat és most felteszem :oops: Bocsi! Most egy ideig úgysem rakok fel többet.

Kép

Kép

ayse

Barbi!

Hát az jó lenne, ha a mi kertünk lenne, mert ez a Fővárosi Állat- és Növénykert :D

Én az életben nem hozok össze ezt még csak megközelítő látványt sem :?

ayse

csak bekukucsoltam és egy gyönyörűséges menyasszonyt láttam meg!!!!AYSEEEEE!!!!!!!nagyon szép vagy és Lili tiszta tükörkép!

na majd jövök holnap
az ikrek és mami jól vannak
holnap megyek be megint de géppel felszerelkezve
:twisted:
jó éjt

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rókica!

Én szivesn megnézném veled ezt a Pagony dolgot hétfőn délelőtt, ha nem baj...
Ugyan én nem vagyok IV. kerületi, de tudod...nálunk tényleg nem gond az autózás..és ráadásul csak a Szentmihályin kell egyenesen elmennem a Pólus előtt..egy köpés az egész...

Majd jól megnézem az oldalt is..

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Tényleg a gyönyörűséges Lili tényleg tiszta anyukája! :)
M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!
Tomi ma szinte átaludta a napot ebben a fos (Apa szerint hihetetlenül kellemetlen, ámde borús felhővel átszőtt, ködre hajlamos) időben! Szó szerint idéztem! :shock:

Ayse
Kell nektek egy digigép!
Kedvet kaptam az esküvői fotó nézegetéshez, rakok is fel egy párat.

Barbi
Megnéztem a szállást, tök jó! Ha lesz egy szusszanásnyi időnk (mármint Apának) mi is benevezünk!

Roki, Majola, Bodza
A Jószef Attila művház honlapja éppen nem elérhető, de ha az lesz írom a részleteket, úgy emlékszem ugyanaz a csaj tartja, mint a kápmegyerit.
Zsuzsa, Neked lehet egy kicsit messzebb van, mert bár XIII. ker, de az angyalföldi rész.

Kép
Kép
thomasanne

jaaaaaaaaj,és megnéztem a videot Gergőről!nagyon cuki!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na itten vannak a képek:

Kép Kép

Apa megjegyezte: Milyen szép VOLTÁL!!!!!!! :twisted:

Köszi Apa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
thomasanne

Halkan megjegyzem, Neki azóta kevesebb haja van! :lol:

Jól elbeszélgetek itt magamban, már mindenki alszik?

Kép
Kép
thomasanne

Akkor folytatom....

Tomi köszönte szépen, de nem kérte a tortáját, sajnos nekünk kellett megenni. :lol: Olyan édes volt, belenyúlt és elkezdett fintorogni, érdekes, de nem szereti fogdosni a puha dolgokat, pl. csokitorta. Pedig a szülei igen édesszájúak! :oops:

Eldugolok!

Jó éjt!

Kép
Kép
thomasanne

http://s58.photobucket.com/albums/g267/ ... h=imgAnch1

hát most csak egy ilyenem van,a nagyon kicsi az Bence(a mami kezében),a nagyobb szuszizós,sebhellyel a fején az Emese,picit megvágták,úgy rátapadt a hasfalra :shock: ,elkezdtek szopizni,bár inkább Bence próbálkozik,Emese inkább alszik,kezd sárgulni is,de majd csak összekapják magukat,már várom a holnapot,puszi és jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Thomasanne :shock:
tyűűűűű,a mindenit! :P :P :P :P :P :P :P
kopaszabb? :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi, Megnéztem a kehidai szállást és tényleg jól néz ki. Holnap meg is mutatom apának! :) Hát ma hízhat a májad! Nolcsi ezernyi dícséretet kapott itt.

Nyúlné, De édesek ezek a csöppségek. Az rendben van, hogy felnőnek a gyerekeink, de miért ilyen gyorsan??? :cry:

Kuha, Gergő nagyon cukin mászkál.

Nálunk ma volt az első nap, hogy a Barnus mindenhova totyogva ment. Még fogócskáztunk is vele :D Úgy élvezte. Meg ezt az egészet úgy élvezi. Óriási büszkeséggel jár-kel a lakásban. No és én is élvezem, ma ugyanis majd elaludt fürdés közben. Gyors szopi és fél 9 óta szundikál :D

Ayse, Thomasanne, Gyönyörűek voltatok az esküvőn. :)

Na megyek aludni, Brigi
b_brigi

az ikrek egy ágyban:)))

Kép

Bence már kapott infuziót

Kép

Ő Bence

Kép

és Ő Emese

Kép

picit megvágták a fejecskéjét,de ettől elég vagány kinézetű a kiscsaj:))

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!

Gergő nagyon ügyesen jár! :) Olyan kis türelmes, hasraesik, feláll, hasraesik, feláll! :) Zsuzsa még nem indult el, sőt, fel se tud állni kapaszkodó nélkül.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ancsi! :)

Táncos video anyira éééédeees :D

Kuha! :)

Hát Gergő haláli!!!! :D Nagy kedvenc továbbra is, csúcsfazon!!!! :D
Jüvő héten már remélem élőben ios megleshetjük.

Mi elvagyunk, bár én nagyon taknyosan.
De Lívi egész jól tartja magát(mint mindig).
Picit nyűgibb, de úgy látom fogzik is.

Éjjel nem is kel fel szerencsére.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánunk!

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?