Helló lányok!
Na megjöttünk a nagy Ikeázásból
Mondhatom hogy én igazán jól éreztem magam, Lénával együtt
Igazság szerint nekem most tornán kellene lennem 6 tól de férj ismét 17:58 kor esett be, hogy akkor mehetek...
Erről ennyit...
Na szóval az Ikeás buli nagyon tuti volt.....
El is gondolkoztam hazafelé...hogy itt volt az élő példa hogy mennyire másképp fejlődnek a gyerekek...
Róki Zsuzsája nyilvánvaló volt hogy 2 nyelven is ért..
Kuha Gergő tökjófej módon dönti magába a vizet az itatópohárbó.
Barbi Leonja olyan tisztán beszél hogy tök jól megértettünk mindent amit gondolt
Léna meg a még inkább négykézlábazók között lábon rohangált fel s alá.
Minden gyerkőcnek volt olyan tudománya, amit a többi gyerkőc még nem produkált...és ez igy jó

igy van rendjén.
Na egyébként hozzá kell tennem, hogy ebéddel kezdtünk

, utána beástuk magunkat a gyerekrészlegre, ahol az összes gyerekbútorra rátelepedtünk

, Zsuzsa szokás szerint kivetkőzött magából

, zokni nélkül mászkált mindenfelé

...Gergő mindenáron bojkottálta a közös játékot, mert folyton 2 boxal arrébb volt

, szegény Kuha nem győzte visszacibálni

, de aztán már feladta, mert Leon is utitárssul szegődött Gergő mellé és már ketten bóklásztak minden felé..
Eközben Léna tornázott, fel s le mászkált ügyesen minden bútoron tök egyedül.
Igazából a gyerekek rá sem hederitettek egymásra

, viszont mi jót dumáltunk.
Aztán persze átmentünk az Árkiba és kifosztottuk a H&M-et, Barbi pizsiket, Kuha, ingpólót, én meg kantáros BARNA nacit vettem Lénának!
Sajnos Róki itt már nem tartott velünk, izgultam is hogy visszatalált-e egyedül az Ikeába.
Róki jelentkezz, jelentkezz!Kapcs ford..köbüki...minden ok volt???
Szóval nekem nagyon bejött a dolog...
Kuha!
Vettem őszibarit meg szilvát is a szlovák úti zöldségesnél...
Ja és Léna produkált egy kaksit a kocsiban, úgyhogy nincs nagy baj, de azért marad egyelőre a kamillakúra, szilvával társitva..
Apjuk nagyon szimpi volt úgy kocsin keresztül
M.