jóestét
mi is kihagytunk két napot, és látom már le is maradtunk egy ikeázásról

majd legközelebb, hozzánk is közel van, és Eszti is imádja az étterem melletti kis játszósarkot.
tegnap szinte egész nap vásárolni voltunk. igazi shoppingolás volt, mint régen, a szüleimmel mentem, és amíg Esztire vigyázott a nagyapja, addig az anyuval vásároltunk. Eszti egy kisanygal volt! délben indultunk, este fél8-ra értünk haza, kb 2x félk órát aludt, és este egy hangja nem volt a fürdésnél, játszott aranyosan. kapott gy pár őszi-téli szerkót, és rám is rámfért a frissítés, elég szakadtanm jártam már néha. nagyon örültem a göncöknek
ma meg nagypapáztunk, kicsit a munkahelyemre is beugrottunk, feltartottuk egy kicsit a dolgozókat
du meg voltunk a veres dokinál.
a veres doki hihetetlen szimpi volt, és nagyon megbízható. az Esztit megvizsgálta, és azt mondta, hogy a bélmotilitás zavar egyértelmű, és hogy a reflux betegségre jellemző, hogy féléáves kor körül és egy éves kor körül rosszabb a helyzet, úgyhogy várható, hpogy javulni fog. csak eszközös vizsgálat jön szóba, de azt nem szeretnénk, mert nincs akkora haszna, mint amekkora macera, próbaképpen gyógyszert is adhatna, de annak meg ritkán lehet olyan mellékhatása, ami sokkal rosszabb, mint a mostani állapot. abban maradtunk, hogy most 5 napig egyek tejmentesen (szte megér még egy próbát), ha nincs változás akkor hagyjam abba, és esténként kapjon infacholt.
de a lényeg, hogy nagyon jól gyarapszik (9,1 kg), tehát nagy gyulladás biztos nincs a nyelőcsövében. ha másfél ébvesen is vannak még ilyen tünetek, akkor azért ki kell vizsgálni.
és megjegyezte, hoigy az Eszti milyen aktív, cserfes, aztán meg, hogy mekkora akarata van, mert amikor elkezdte vizsgálni, olyan sírógörcsöt vágott le, hogy sztem zengett az egész ház.
összességében azért inkább megnyugtató volt az egész.
ezt az oldalt megnéztem, aztán majd olvasok vissza
ikerpár tündéri!!!!!!!!!! nagyon szépek, olyan formásak!!!! és szép hajuk is van

az Eszti sokkal soványabb volt, legalábbis így kép alapján úgy tűnik. hajrá szopi
a menyasszonyok is nagyon szépek!
erről jut eszembe. ma néztem az iskolából kirohangáló fiatalokat. és elméláztam, hogy igen, ők a fiatalok. én már egy 31 éves anyuka vagyok, hátam mögött egy szuszogó Esztivel (kocsiban ültünk). és én is voltam ilyen fiatal rohangászós, hol slendriánul
hol konzervatívan öltözött csini lány, aki előtt ott volt az élet, rengeteg választási lehetőséggel. most már ez elmúlt, és milyen jó, hogy nem vagyok ezekre a lányokra irígy, pedig olyan szépek voltak!, hanem azt várom, hogy majd az én lányom is ilyen szép meg rohangálós lesz, és remélem nem suttyomban fog fiúzni, és nem fog cigizni
na befogom
Ayse:
én úgy csinálom, hogy a húst összeturmixolom egy kis répával, vagy valami zöldséggel, mert máshogy nem eszi meg, és belekeverek villával összetört zöldséget, tésztát. lassan tojássárgáját is kellene. ha a kezébe adom, csak markolássza és dobálja, ezt csak néha engedem, mert ezt egy az egyben játéknak fogja fel, és ezt nem szeretném. viszont a kanalat sokszor kiveszi a kezemből, és azzal együtt eszünk. segítek neki rátenni egy kis adagot, és egyedül betolja a szájába a kanalat, csak ilyenkor a tempóján kell lassítani, mert úgy élvezi, hogy csak úgy pakolja a szájába a cuccot
sztem lehet, hogy mi ebben is későn érő típusok vagyunk, mert pl ma is a torkán akadt egy kis darab kifli. (természetesen az étteremben, mert a doki után beültünk vaéahova kajálni), szegénykém úgy sajnálom ilyenkor, annyira tátog, és nem tud mit tenni, megijed
tali:)
Benianyu!
hű teljesen besárgultam az irigységtől, hogy estére kimaradtál bulizni! de jóóóóó neked!!
remélem jövő hétig helyre áll a béke kis hazánkban, mert csak úgy merek nekivágni zalakarosnak, és akkor talán nekem is jut egy kis valami
Kuha! Gergő nagyon aranyos! és persze milyen ügyes!

milyen nehéz visszatartani egy jó nevetést kamerázás közben