Boscó!
Küldj képet, meg pontos dátumot, azt megcsinálom a vonalzódat.
Egyébként nem kell hozzá személyesen találkozni. Elég a kép. Megnézlek, ha szeretnéd.
Árnyak:
Isti bizi kifejtem egyszer hosszabban. A lényeg az, hogy azok az emberek, akik szívják folyamatosan tőlünk az energiát, azok ezek segítségével teszik. Ezt hívhatjuk rontásnak is, mivel az energiánk máshoz megy, nem mi használjuk fel, így szerencsétlenek leszünk. Ezeket az árnyakat le lehet fejetni az ember spirituális énjéről és megtisztítva vissza kell küldeni a "feladónak" Ilyenkor szoktunk többet veszekedni, mivel, akit lefejtesz magadról, az vissza akarja szerezni az energia forrását. De ha elég ügyik vagyunk, akkor megszokja, hogy tőlünk ugyan már nem kap többet, csak ha ÉN akarok neki adni és így le lehet zárni egy két "drámát".
Gyöngyi!
Türelem!
Én hisztinél soha nem adok cicit Hannának. Ne kombinálja a kaját és a megnyugvást.
Meg mi már eleve leszokóban vagyunk. Már csak 2x kap egy nap. Egyrészt a bölcsi miatt is így jön ki a lépés, másrészt meg szeretnék lassan fogyózni és addigra nem akarom, hogy szopizzon. Elég lesz nekem feldolgozni a sok-sok lerakódott méreganyagot...
Diavetítő:
Én szeretnék azt kérni Hannának a szülinapjára valamelyik nagyszülőtől, a többiektől meg diafilmeket. Nagyon jó dolog szerintem. És sokkal jobb, mert VELEM nézi.
Ildi!
Édes lehetett Olivér!!!
Van változás egyébként???
Edit!
Te is jó rég jelentkeztél! Merre vagy?
Eszti!
Ilyen sokat melózol, hogy ilyen ritkán jössz? Tetszik még a szerkeztés?
Nancsi!
Broncho-Vaxom kúra lehet, hogy nálatok is jót tenne... beszéld meg a dokiddal!
Anita!
Mikor fejezed be a sulit végül?
Angi!
Te mész majd dokibácsinkhoz? Én szerintem bejelentkezek nála... de még gondolkozom a dolgon.
Oké, hogy 7vége van, de azért egy kis aktivitást mutathatnátok ám!