Sziasztok Lányok!
Mára mi is kicsaviztuk magunkat!
Olyan gyönyörű idő volt, remélem, még marad is egy darabig!
Felmentünk a Citadellára (ÉN MÉG SOHA NEM VOLTAM!!! ) és gyönyörködtünk a kilátásban!
Állítólag van ott egy új, hiper-szuper játszótér, sajnos már akkor tudtuk meg, amikor visszaértünk a kocsihoz, hogy indulunk tovább. Sebaj, majd máskor.
Helyette elmentünk a Naphegy térre, ott is van egy elég kultúrált játszi, ott időztünk egy kicsit.
Aztán meg elmentünk a Várba, és sétáltunk egy hatalmasat.
Ki tudja, tényleg meddig élvezhetjük ezt a szép időt.
Jól elfáradtunk, Gergő is, még el sem indultunk a kocsival, már aludt is.
Persze, ettől még nem pihente ki magát, és itthon a sok csetlés-botlásból sikerült egy újabb sérültést szerezni.
A változatosság kedvéért az előző sérülés felett, kb. fél cm-re.
A képen az alsó seb a régi, már gyógyulóban, és fent az új, kissé felrepedve. Pont anyummal beszéltem telcsin, mikor elvágódott. Volt nagy üvöltés.
Kb. 10 perc múlva meg én sírtam, mert a nagy játék közepette úgy lefejelt, hogy azt hittem, eltört az orrom. De szó szerint! Még most is sajog!
Persze, neki meg sem kottyant!
Megann!
Motorozó Léna haláli, komolyan, 2x is megnéztem! Az tetszik a legjobban, amikor elakad a barkácskészletben. Pedig simán ment volna tovább!
Viki!
Jót röhögtem szegény Petikén, amikor elképzeltem, hogy mászik be a pólód alá, cicizni. Nem lehet egyszerű...
And!
Gratula Eszti első lépéseihez!!!
Totka!
Hajrá! Én gondolok majd rád, mindig, amíg tornázol!! Majd Te is gondolj rám akkor, hátha egy kis telepátiával rólam is leugrik néhány kiló!!!
(Tényleg, ezen most komolyabban elgondolkodtam, és rájöttem, hogy nem is hülyeség!!! Mondjuk Norbi vagy Réka (vagy bárki más)rám gondolna, mikor tornáznak , én meg rájuk, és ezzel én is fogynék) Anyám! Nem lehetne ezt valahogy feltalálni????
Ill. én már feltaláltam, de valahogy kivitelezni???????????
Kérdem mindezt most, hogy benyomtam egy Cornetto-t.
Barbi!
Köszi a címet, és várom ám a fényképet!