Pocsék éjszaka után egy annál jobb napom volt, csak nagyon fárasztó. 11-kor elindultunk ügyintézni, aztán vásárlás is kerekedett belőle, meg 2 órát voltunk Anyuéknál, szóval 6 után értünk haza. De annyimindent elintéztünk és tökjó!
Tegnap bejelentkeztünk a gyerekorvos néninél, aki nagyon aranyos és felírt mindenfélét Babucinak, azokat is kiváltottuk ma.
Ja, állítólag Vigantolból (D-vitamin cseppek) hiány van jelenleg országosan, finishes kismamik szerintem próbáljátok beszerezni! Aztán elkeveredtünk a Metroba és sikerült megvennünk a karácsonyi ajándékok kb. 70%-át. És olyan jó volt, csomó szupi ötlet jutott eszünkbe vásárlás közben.
És magunknak is vettünk jó puha, meleg házipapucsot (az enyém leopárdmintás!)
És estére kivettük a harrypotter 3. részét, már várom a jó kis mozit.
Márti! A homeos bogyó a Caulophyllum 5CH, ezt szedte Dia is, csak ő asszem nem az 5CH-sat. És ezt a szülés számított időpontja előtt két héttel kell elkezdeni.
Kikocs! Én a mell alatti szúrásban vagyok sorstársad, néha annyira tud sajogni, hogy kibírhatatlan.
Szerintem ebben Babucik a bűnösek.
Orbis! Akkorát nevettem a hormonagy sztorijaidon!
És képzeld, én is csoki- és mandarinfüggő lettem, utóbbival asszem Te fertőztél meg.
Bagzer! A csuklásos sztori nálam is lejátszódott és én is beparáztam, hogy megfordult Picurkám, de azóta voltam dokinál és még mindig fejvégű.
Úgyhogy nyugi!!!! Lili! Én úgy tudom, hogy a szülési szabit Te döntheted el, hogy a szülés előtti negyedik héttől vagy a szülés napjától kéred, onnantól 168 napig tart és kapod a TGYÁS-t. Én pl. csak a szülés napjától, mert anyagilag nekem így jobb. Addig meg táppénz.
Tamesz, Jimbone, Gabiii! A többieknél okosabbakat nem tudok már mondani, de nyugtatópuszikat azért küldök!
És Edwig! Szerintem sem túl kicsi a babád és tökjó, hogy befordult!
Együttérzek Veled a sok bizonytalanság miatt, de tuti minden rendben lesz és egy hét múlva már ott lesz veled a gyönyörű Babucid! Na, letöltöm Noémi sírós cikkeit és várom Apát, hogy mozizhassunk.
Pussz,
Katinka
38+1

nem semmi!!!! 

(egész héten nem tudtam kiverni a fejemből azt a csodás meglepetéses vanília pudingot amit a Menza nevű helyen adnak) így arra is van esély, hogy a konyha megmarad mostani állapotában. Tegnap éjjel elkészültem a falra akasztható zsebes izével, amit a pelenkázó mellé gondolok és ma fel is rakjuk, úgyhogy este már csinálok képet is a készülő babasarokról.
. De ugye nem fekszel le többet magnézium nélkül? 

sajnos a fekete folt a medencecsontom, mert amögé bújt el!