nem Dani, hanem Gyuri! Szerintem ... vagy rosszul látok? ... te szegény ... el tudom képzelni, milyen fáradt vagy ... Aludj már!!!
Kangi
2003.06.24 21:29
En bolt helyett a piacra jarok, es mindig marhara orulok a fejemnek, mikor zsaknyi babaruhaval, jatekkal terek haza, amit termeszetesen mindig jo aron veszek!
Tudom, ez mar betegseg!
2003.06.24 21:30
Momo a Bobo volt furi, de igy mar Erteeeem!
"Nem voltam a vegen"
)Persze a megbeszeljuk verzio nem muxik... 2003.06.24 21:41
Olyan jókat lehet már játszani vele, már indulásból vigyorog, és néha már válaszol is, ha visszagagyogok neki. (Elég lükén nézhetek ki ilyenkor
)
alligátor+gonosz boszi
Tetszett! Gyermekecske is
Nagytesóknak is
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nyilvános tök+málnaleves receptet KÉRÜNK!! Sőt, KÖVETELÜNK!!! Főleg, h napokon belül érik a málnánk!
Jó, h megúsztátok baj nélkül
Asszem, nincs olyan ember a földön, aki nem zúgott le babakorában min. az ágyról!
Jól látom, h nektek is van perverz játékotok?
Tetszik a szőnyeg! Javasolni fogom a zenesuliban
Kulcsos sztori
de
is. Haszna: "Ismerd meg a szomszédot" Én elvesztettem anno, Andris már nem szopott és egy árva cumisüveg sem volt nálam. Apa sprintelt haza Bpről. Julka teljesen hasonló stílusban alszik éjszaka, mint Miki. 9-kor alszik, 3-kor ébred, majd 5-kor, akkor már csak akkor alhatok, ha magam mellé veszem az ágyba és hol szopizik, hol alszik.
Csúcs ez a sztori! Népmesei
, itt még veszekedés, egymás bírálgatása meg cikizése nem volt
Legalábbis én így hallottam
2003.06.24 21:45

.
), most viszont inkább a sors igazságtalanságának érzem, hogy míg más anyukák vidáman üldögélnek a babkocsi mellett, én majd megint rohangálhatok, immár kettőfelé. Bár Annának van kb. 3 hét elmaradása, Malihoz képest. 2003.06.24 22:07
, ismerős. Ma reggel már nem bírtam ki hogy felébredjen a kiscsaj, le kellett csapolnom egy keveset.
. Jó hogy még le mered írni
Jobbulást!
. 2003.06.24 22:09
Lőrinc is átaludta a tegnapi vihart.
Én is gondolkodtam rajta. Most, hogy mondod, fura, hogy nem vettem meg! Pedig jól hangzik.
Látom, Te is dinnye!
Csípő ezek szerint o.k. Juj, de szép. Holnap csinálok én is egy sapisat. 2003.06.24 22:09
Andris 3 hónaposan tartotta meg a fejét hason, viszont nem tudta letenni! Úgy nyomtam le, h tudjon már elaludni
Zsuzsi vagy két héttel később.
De édes! Látszik Lilin, h nagyon élvezi az új tudományát!
Anyai találékonyság
2003.06.24 22:10

Hat, egyenlore nincs otletem.
Esetleg, hogy bulit terveztek a koltozes vegen a baratoknak, es ez mar le van fixalva?
Majd integetunk a tulpartrol!

2003.06.24 22:15

2003.06.24 22:18
A medencet egyebkent a Matchban vettem (uk), 429 penzert. Es ha a szemem nem csalt, a Bebikerben ugyanez 999 ft volt! Ja es a kerdesre valaszolva: Lacko 6 honaposan hidalasnal tart, nem forog (csak neha veletlenul), kutyazasnak a kozeleben sem tartunk

2003.06.24 22:42

Mekkora most a kis hölgy? Mikor született?
Mennyi idős Zsombi? 2003.06.25 04:01
2003.06.25 07:46
, Apa itt van értem 10 percen belül. Kérhetek drukkokat, hogy ne legyen semmi gáz??? 
Ki előbb, ki később
Előfordul
De fini volt, nem?
, igen, megyünk, de valahogyan csak túlélem
Egyébként tényleg az, mert aki ott feltalálja magát, az az igazi kreatív ember

Dinnyék voltak megint reggelire

Én még mindig bevállalnám a harmadikat
Egyszer én is elmegyek

2003.06.25 08:18
). Másnap napközben én már nem borogattam. Kúp, ahogy hazaértetek, és éjszakára is adhatsz neki. Aztán meglátod, holnap délelőtt vag délután belázasodik-e, és akkor kaphat még 1-et. Meg éjszakára egy felet. Péntekre kuttya bajotok!!

2003.06.25 08:22
(Marmint anyosnal, bar meg addig tehetunk rola
)
(Marmint nem utohatas, hanem maga a szuri volt gaz). Nem tudok tanacsot adni. Jo,hogy mi mar tul vagyunk rajta...
Anyost tessek lerazni!
2003.06.25 09:14
2003.06.25 09:15
2003.06.25 09:28

). 2003.06.25 09:41

Mondjuk ha fiam születne azért én sem csináltatnám meg ezt a műtétet, de ha orvsi indok vana kkor persze más a helyzet. 2003.06.25 09:45
Most a hipp tejpéei nyerők nála, de eszedbe nem jusson venni neki!!! Komolyan mondom, örülök hogy nem kell kidobnom a pépet. Ha meg Rékának nem ízlik, te is nyugodtan kidobhatod.
2003.06.25 09:48
2003.06.25 09:52
2003.06.25 10:21
2003.06.25 11:27

2003.06.25 11:31
2003.06.25 11:39
), majd megkérdezem.
2003.06.25 11:52
És nagyon édes
.
.
. 2003.06.25 13:16
2003.06.25 14:41
De ha en ide leirnam szo szerinti forditasban kitiltananak am a babanetrol! Korbejarjuk: szoval, azt mondjak muszlim berkekben, hogy a korulmetelt ferfiaknak nagyobb oromot okoz a szexualis egyuttlet, mint meteletlen tarsaiknak! Ezt a majdnem 11 eves fiam es osztalytarsai az elso heten tisztaztak. Akkor derult ki, amikor itt a babaneten olvasva a korulmetelesrol kiseloadast tartottam a temarol, a vallasi szokasokat is elmagyarazva, csak azert, nehogy meglepodjon! Vegighallgatta, bologatott, aztan a vegen kozolte, mit mondott a Mohamed (na nem a profeta, hanem az osztalytarsa)!
Bar ma en sem panaszkodhatok, mert bar Miki 6-kor kelt, fel 8-kor beajult, es aludt ket orat! Szupi volt, megfoztem, es megreggeliztettem Gyurit, sot le is zuhanyoztam! 2003.06.25 14:59
2003.06.25 15:18
Szerintem kisgyereknek semmilyen ékszer nem való. Mellesleg én is saját kérésemre, 13 évesen lövettem ki a fülem és ez így teljesen okés volt
Hol rövidre, hol csáléra sikeredik, de legalább nem lóg a szemébe és eddig még nem reklamált a csaj
Reméljük, később se lázasodik be.
: Én nem szórakoztam a steril zacsival, mert Zsebinél reménytelen, a steril kémcsőbe meg csak nagy áldozatok árán lehet egyből belevarázsolni a pisit. Viszont van nekem egy Chicco hidegsterilező folyadékom, amibe beáztattam egy sima műanyag poharat (előtte elmosogattam), majd hagytam megszáradni. Aztán kényelmesen belevadásztam a pisit. És már csak át kellett önteni a kémcsőbe
Meg is vagyok olyankor lepődve rendesen
Hát kell nekem ez? Inkább egyen meg a kosz itthon
Nyaralás....irííígy
Téged aztán messze el fog kerülni a gyes betegség
Hajnali 3-kor a szomszéd kutyái felugatták a lányokat, úgyhogy dajkálhattam vissza őket. Reggel már fáradtan ébredtem, Timi egész nap hisztizik, Zsebi meg nem hajlandó egy percre se eltűrni a vízszintest vagy a babahordozót. Kézben meg már olyan nehééééz
Ja és okítani akartam a nagylányt, hogy milyen rossz Zsebinek, ha belegyömöszöli a nagy kezét a kicsi szájába és én is beledugtam két ujjamat az övébe. Na ezt nem kellett volna, mert úúúúgy megharapott
Na ezért fél tőle még a gyerekdoki is
2003.06.25 15:50

Doki nem talált semmit (vizsgálat + UH), úgy tűnik, a gyogyival nem bírjuk egymást
(a "baj": két hete vérezgetek, ha minden igaz, csak a gyogyitól, de nekem még soha nem volt ilyen, és a max. 4 napos mensihez vagyok szokva). Olyan furcsa volt a kórházban (szülés óta nem voltam), de azért hízott a májam, ahogy Zsombit nézték 
Ja, és olyan hülyén éreztem magam, hogy ilyen miatt a dokihoz mentem, de tényleg nem volt még ilyenem, szerencsére a doki sem vette a szívére. 

Fél óra múlva meg üvöltés, hogy éhes vagyok

Sztori: jó párszor próbáltam regisztrálni és mindenre azt írta ki, hogy foglalt. Volt a gépnél egy doboz Toffifee, kínomban begépeltem, de azt mondtam, ha ez sem jön be, akkor ennyi. Bejött
Tüsi vörös haj szuper 

Nekünk is van ilyen gatyónk
Vagyis Zsombinak
Kis husis 

Tavasztündér szép 

Medencés képek szupik

Máglyrakás

Imádom
Én is kettő óta szülöm ezt
, azaz lassan három órája... 
De csini a sapiban 
Mi meg megyünk le sétálni, mert a felettünk lakó felújítja a kéglit, eddig csak kopácsolt, de most már fúr is (mintha a fejembe csinálná azt a lyukat), Zsombi még nem ébredt fel, de nem is akarom megvárni.
2003.06.25 18:09
Eddig még amikor nagy ritán sírt, mindig könnyek nélkül tette, most meg ömlött a könny a kis arcán, és annyira sírt, nem lehetett megvígasztalni, egész úton hazafelé is üvöltött. Nézem ám, hogy folyik a vér a gyerek orrából.. eléggé megijedtem, hogy mit műveltek ezek ott a gyerekemmel, gyorsan fel is hívtam itthonról a dokinénit. Azt mondja, ja, bocsi, felsértettem kicsit neki a szondával, amikor ledugtam. Majdnem mondtam, hogy legközelebb, mit hová dugjon....
Képek tök jók az albumban! Sajnos anyóslerázó ötletem nincs, ebben nincs gyakorlatom, mert az én anyósom lerázhatatlan
Én már egyáltalán nem élvezem a sétákat, három gyerekkel már az se élvezet, mert állandóan figyelnem kell, melyik merre rohan el
nosztalgiával gondolok a régi szép időkre, amikor még nagyokat lehetett sétálni babát tologatva...
Nagyon aranyos! És nagyon ügyes, hogy már ilyeneket tud!!
Na, majd bepótoljuk valamikor.
Nekem elég ritkán sikerül
Gyönyörű a kislányod!
Gyere gyakran!
Örülök, hogy semmi baj..
Szuperek a képek!
2003.06.25 18:35
2003.06.25 18:36
Nálunk is megy cicikkommunikáció.
Képek édesek!
Én 12 éves koromba önszántamból lövettem ki a fülemet. Szerintem az a legjobb. Ja! És már vagy 5 éve nem hordok semmilyen fülbevalót.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint