2005.06.17 20:20
2005.06.17 20:47
2005.06.17 20:48

Egyebkent kiul a fenekere, es tamadoulesben ucsorog, egyik laba elol, masik hatrafele nez. De nagyon eros kissrac, ezert mar kevesbe aggodom. 

2005.06.17 21:16
Viszont feláll és kapaszkodva körbejárja az ágyát meg a járókát, de gondolom olvastad! 2005.06.17 21:22
2005.06.17 21:42
Én azért nem tudok ilyenkor jönni, mert ahol a gépünk van, ott ilyen forróságban kb. 30 fok van
De azért esténként jövök és ha egy kicsit szadizni akarom magamat, azért lehet, hogy napközben is írok. Jó????
Szorítok, hogy a fejlődésük rendben legyen. Kis lusta fiacskáid vannak, biztos behozzák majd a lemaradást. Ha nem előbb, hát később.
Remélem én is megcsodálhatom a tudományát a jövő héten. Szerintem is vedd meg Neki a 19-eset. Marcinak is csak olyat tudtunk venni, bár igaz, hogy Õ még nem sétizik
De rendes kajcsit utána azért evett.
Hú, de édesek lesznek a fiúk hármasban!
) sikerült ma venni. Most fonnyasztom, holnap pedig bemutatja kukiszopogatós tudományát a nagyszüleinek.
Egyébként Marci is cuppog, de ez csak véletlen és nem puszinak küldi, de akkor is olyan édi!
). Így még ki is lehetett bírni. Gyűlölöm ezt a szörnyű meleget
+ apósékat látogatunk
.
Ennyit a vidéki szomszédokból. 
2005.06.17 21:58

A mi nagy csaladunk (nagyszulok, nagynenik, nagybacsik, unokatesok) tosgyokeres vaci, de 10 eves koromban anyuekkal Szodligetre koltoztunk, de a sulikat Vacon vegeztem. Es 18 evesen kollegista lettem Gyorben, aztan Budepesten alberleteztem es dolgoztam, igy gyakorlatilag nem lakom azota Szodligeten. De anyuek ott vannak, es naluk aludtam a mult heten a ket skaccal (ferjem legenybucsun volt). Akkor keszult a kep.
Te merre laktal? Lehet, hogy ismerjuk is esetleg egymast? 

HA gondolod, irj mailt-t es megbeszelhetjuk.
2005.06.18 07:57
2005.06.18 09:08
2005.06.18 09:42
Én szeretném!
Most majd megpróbálom reuma kenőccsel kenegetni,talán használ majd neki.
/biztos a fogacskától nyűglődik!Meg hát a melegtől is szenvednek
Domi is forgolódik egész éjszaka a melegtől.

Amíg Te Domit gyömöszölöd majd,addig Én a Te vasgyúródat fogom.Így nem lesz féltékenység.
Juj de várom már a talit!
Gratula!

2005.06.18 15:10
Tegnap azt mondta a barátnőm, hogy már ne béreljek légzésfigyelőt, főleg egy ilyen nagy és egészséges gyereknek.
2005.06.18 16:09
! Küldök neked gyógypuszit: cupp, cupp!
! Még hogy palacsintát? Ezt tudja meg a védőnő!
Rolcsi meg ma reggel lecsót evett! Persze csak levét egy-két ici-pici kanálkát, de imádta! (pedig reggeli után volt) Örülök, ha meglátogattok,VÁRLAK BENNETEKET SZERETETTEL
!

2005.06.18 17:43
Na meg én a klinikára vissza nem megyek az tuti!Tehát a Jó Isten is kell a dolighoz.Na,majd lesz valahogy!
Puszi.Dia2005.06.19 14:13
Na most már megyek vasalni, amíg fel nem ébred őurasága
! 
2005.06.19 14:17
2005.06.19 18:06
Szerintem nem ártasz vele ha bekened Dentinox géllel,az legalább hűsíti,nyugtatja az ínyt.
Én is pár napja vasaltam be egy halom rucit,de holnapra már megint rengeteg van.
Nyaralni vagytok?

2005.06.19 20:25
2005.06.20 07:50
Ugyan visszaolvastam mindent, de már alig emlékszem valamire.
Így jár az ember, ha reggel olvasgat...még nem indult be teljesen az agyműködésem.
Egyébként nagyon szép a kertetek, és aranyos a kutyátok is. De szeretnék én is kertet. Sajnos egyenlőre anyagi költségvetésünk nem engedi.
De azért már álmodozunk. Férjem Gödöllőre akar költözni (ui. ő világ életében ott élt), én meg inkább Veresegyházára. Valahogy nekem Gödöllő olyan, mint egy nagy család. Mindenki ismer mindenkit, ráadásul a volt barátnője is ott lakik, akihez egy fikarcnyi hangulatom sincsen. (Még a kapcsolatunk elején okozott pár kellemetlen napot). Meg ráadásul Gödöllőn dolgozunk, így, csomószor összefutnánk a dolgozókkal, amihez szintén nincs kedvem. Na, most jól kinyafogtam magam, csak tegnap este pont erről beszéltünk.
Dokival nem beszéltél még erről? Te milyen gyógyszert szedsz (vagy nem szedsz)
egyébként? Én anno kérdeztem az orvosom, és ő azt mondta, hogy csak akkor szedjek egy komponensű gyógyszert, ha nem baj, ha összejön a gyerek.
Ezért inkább nem kértem belőle? Valahogy most nem érzem kész magamat még egy csemetére. És Bence egyébként is annyira tökéletes...
Szegény ti! Szedtek egyébként vasat? Nem akarok okoskodni, mert az orvoslás roppan távol áll tőlem
, de pl. Bence, mióta szedi a vasat sokkal, de sokkal nyugisabb. Eddig sem volt vele különösebben gond, de nálunk is az volt, ha fönt volt, akkor annak nagy része nyafizás volt. Mióta kapja a vasat, sokkal, de sokkal jobban bírja. (Dr. NMZsx)
2005.06.20 08:19
! Gondoltam kialudta magát és nem álmos, csakhogy játszani sem akart - bőgicsélt, szoptatni próbáltam, sírt, még akkor is sírt, ha ölbevettem és ültem vele, JÁRKÁLNI KELLETT! Most végre a babakocsiban kis nyügi után elaludt! Olyan szörnyű volt, járkáltam vele és közben bőgtem! Olyan vacak, amikor semmi nem jó neki, bármit próbálok tenni! Úgy, de úgy szeretem őt!!!!
2005.06.20 08:22
2005.06.20 08:28
Alig gyoztelek benneteket visszaolvasni..
Imadja a videki eletet, a sok allatot, a traktorokat, szoval neki valo hely
Meg traktorozott is a nagypapajaval, szoval teljes az orome

Sokszor meg a labat se hasznalja, hasizombol huzza maga utan a hatsojat
Ugyesen konyokol, es gyorsan halad igy, 2 lokessel siman eleri a tavolabb levo jatekait
2005.06.20 08:45
Most nem tudom,hogy a reuma krém használ neki vagy a mágneses derékalj,vagy mind kettő.
2005.06.20 09:01
Bár tudom, hogy elég rossz úgy belekezdeni, hogy tudod, hogy fájni fog. Nekem csomó ideig azzal volt bajom, hogy száraz voltam, mint a sivatag, még akkor is, ha nagyon szerettem volna. Mára azért már jobb a helyzet, de azért még nem tökéletes, és nagyon utálom már. Na ennyit a cekcuális életemről.
Egyébként már Bence is próbálkozik és egész jól megy neki. 2005.06.20 09:08
Az biztos,hogy egy kis görcs van bennem,hogy jaj megint fájni fog.Eddig nem is kivántam a szexet ,most én is akartam még se volt jó.Na,most jó kitárgyaltuk a nemi életemet.
És megy a drukk a fogacskához!
2005.06.20 09:25
Annyira édes a Kissrác a buborékokkal + zabálnivaló a matrac közepén a talis képeken. Tegnap anyukámnak mutogattam a talis képeket és mutattam Neki, hogy ott középen a peckesen ülő kissrác a házigazda
Anyunak is tetszett a vigyori pofija
Jó vásárolgatást, lakásfelújítást! Látom, Te sem pihensz túl sokat.
A lényeg: alig lehetett tőle elvenni.
Idő hiányában írtam ide, de nyugodtan írj az emilcímemre, hogy Te ki vagy és merre laktál stb. gyetvaim@axelero.hu
- nem hajlandó kiengedni Marcit a kezéből, és szorongatja egész idő alatt, amit Szegénykém egy idő után elég nehezen szokott viselni, de most megkegyelmezett - hála az égnek - az unokájának.
Gábornak maradt a Sózsák cipelése, én pedig az üres kocsit tolhattam. A friss levegőn megvacsizott, majd irány haza.
De a lényeg, hogy elkezdett gyakorlatozni
2005.06.20 09:30
2005.06.20 09:33
2005.06.20 09:53

2005.06.20 11:52
).
2005.06.20 13:10
Egyébként nekem sem jött még meg ez is a Cerazette+szopi miatt van!
) lelkiekben és így reagál a tested! Ilyenkor a legfontosabb a teljes ellazulás! Egy kis bor, gyertyafény, sikosító ;)
Ma például alvás után kb. 1 1/2 óráig el volt a tesókkal, akkor elkezdett nyafizni, majd ismét bömbölés pont úgy, mint reggel, most megint alszik! Ráadásul teljesen elcsúszott a napirendünk, mert 1/2 11-kor reggelizett 9 helyett.
Kicsit irigykedek is miatta! Mi meg kaptunk egy kiscicát (nincs még elég dolgom!), Vivien és Martin imádja, de még Roland is folyton stíröli ;)!
Norbi, hogy van és mit szólt apához?
Nagyon aranyos!
Köszi a Maltofer tippet, már adtam is neki, remélem bevállik! Ilyenkor az ember mindenbe kapaszkodna!
2005.06.20 13:49
2005.06.20 14:06
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|