2005.07.13 09:48
2005.07.13 10:00
2005.07.13 14:02
2005.07.13 14:49
Szegény virágaimat nem tudom, hogy hová fogom tenni. Az elöbb is megcibált egyet.
De erre különösen mert tök jön nevettem rajta akkor. 2005.07.13 14:54
2005.07.13 20:00
Kb. 2-3 kanál bement, semmi gond, majd utána megint öklendezett. A "kajcsizás" után kb. fél órával látom, hogy valami csurog a száján, mire odamentem nagy slunggal jön belőle minden, szerintem az ebéd is.
Utána mintha mi se történt volna dumált, röhögött stb. Bízom benne, hogy a tejpép birizgálta fel a pocakját és nincs semmi tényleg. Holnap úgyis megyünk a dokkernénihez, megbeszélem vele a dolgot.
És megérkezett az újdonsült járgány. Gábor nagyon boldog
Én még egy kicsit szomorkodom, de biztos én is hamar megszokom.
Abban én is nagyon jó vagyok!
Remélem a mostani jobb lesz!
Éjszaka
Remélhetőleg ma jobb lesz.
2005.07.13 20:06
"Mondjuk ez most jó pár havi adag.
"

Hol?Mikor?
Mindegy majd eladják másnak.
A doki azt mondta HAJRÁ!
De most még azt kell megtudnom,hogy ha netán sikerül akkor ez az egy gyes lesz a 2 gyerekre?Mert ezt hallottam.
Akkor viszont meg kell várni amíg Domi 2 éves lesz és akkor akciózni.
Én úgy tudtam,hogy szülés után egy év a regenerálódás addig nem tanácsos teherbe esni újból.Most azt mondta Brúnó,hogy ez hülyeség,a császárosoknak szokták csak ezt mondani.Na,majd lesz valahogy.
2005.07.13 20:24
2005.07.13 22:58
Nagyon ügyes Norbika,nem semmi,hogy ilyen hamar elindul!Úgy látszik Neki sürgős dolgai vannak,nem ér rá betartani holmi átlagos időpontokat!

2005.07.14 07:44
Sajnálom, hogy Marci manó megint hányt
Nem lehet, hogy esetleg a tejre alergiás (még ha módosított is)? A zöldségeket, gyümölcsöket jól viselte nem? Én továbbra is azt mondom, hogy örülj neki, hogy az anya tejcsijét igényli! Semmi nincs olyan értékes, semmiben nincs annyi vitamin, nyomelem, stb., mint a tejecskédben. Jól találta azt ki a természet, hidd el!
A szilárd ételekkel próbálj lassítani, pár kanallál adj csak, amennyit szívesen eszik, ha nem erölteted szuperul belejön majd! 
Csak semmi stressz!
Millió puszi nektek!
Hogy-hogy mindjárt kettőt kapott, csak nem kistesóban gondolkodtok mégis?
Remélem jól vagytok, Oli manó is nyugodtabb már!

Nekünk Matáv ADSL vonalunk van 40 GB ez is, az előfizetésünk Interware-es, 10.000.-Ft/hó és nagyon meg vagyunk elégedve! Örülök, hogy ilyen szépen elaludt a kis menő-manó, ha cicin is (valld be jót nosztalgiáztál
)Norbikád jobban eszik már? 
! Nem tudom írtam-e, hogy Rolcsinak a paradicsomos/cukkinis tészta most a sláger kicsi sajttal, de nagyon szereti a gyümölcsös főzelékeket is husival. Te is próbálgasd szerintem, hogy melyik az amit szívesen eszik, biztosan neki is van valami kedvence! Persze ő is jól csinálja, anyatejci a legjobb eledel!
Nem szédülsz, meg ilyenek? Mi újság Domival, jól van? Nyúzza anyucit rendesen?
Neki bezzeg nincs gond az étvágyával, igaz
? 
Te főzől a törpicseknek, ha igen miket? Te hogy oldod meg, hogy ne a konyhába robotolj fél napig? Én ugyanis már kicsit unom, hogy külön főzők ROlcsinak, meg a család többi tagjának! Igyekszem ugyan, két napra, de nem mindig marad! Apa most otthon lesz veletek? Jó hétvégét nektek!

Mindenhova eljut már! Közben gyakorol felállni és felülni (hasizomból, kőkeményen
) is! Gondolom amiért ilyen sok dolga van, azért nem ér rá sírdogálni!
Szépen eszik; kora reggel szopi, reggelire tejpépet, ebédre főzeléket és gyümölcsöt(esetleg túróval, v. joghurttal), uzsonnára gyümölcsöt, lefekvéskor szopi. De minden szilárd étel előtt szopikál még 
!

2005.07.14 08:17
Fél hatkor kelt Olivér én meg mondtam neki, hogy akkor szunya tovább a nagy ágyban. Õ is és én is elaudtunk. Erre egy nagy koppanásra és ordításra ébredtem. Hát leesett az ágyról
Valószínű felébredt és lemászott (leesett) az ágyról. Még jó, hogy vastag padószőnyeg van a szobában, bár így is nagyot koppant csórikám. Megvigasztaltam aztán aludt tovább, persze akkor már körbe barikádoztam.
Gratula az új kocsihoz, a jót könnyű ám megszokni
Én is elkezdem adni Olivérnek túró rudit (csoki nélkül). Teljesen rá van gerjedve. De a karfiol levesemet is ette mint egy őrült. Szerencsém van vele, hogy imád enni. Az autók száma nincsen arányban a gyerekek számával
Még egy lombikot nem tudnék végig csinálni és a depresszió miatt is nagyon nagy a fentartásom. Félek, hogy megint egy rosszúl szopizó babám lenne és megint beparáznék. Meg asszem egy időre elég lesz Olivért is abajgatnom. Szóval tuti-fix, hogy nem én leszek itt az első aki jön az újabb trónörökössel.
Tényleg pótolnod kéne a vasat mert aztán vérszegény leszel. Nem is tudtam, hogy már rákészültetek a kisteróra
Én sem tudtam, hogy a pampers ad ilyeneket. Részleteket nem tudok.
Na akkor most én is dicsekszem. Olivér már tudja, hogy hol a lámpa, a vau kutyus, meg az anya. Bár mindig engem fiksziroz, úgyhogy ez útóbbi véletlen is lehet. Olivért kb. 2-3 hónapig kínozta a felső foga. Szerencsére már kint vannak. 2005.07.14 09:01
, aztán írok mindenkinek!
Persze senki nem mondta neki, hogy kell, így rákérdezett a dokira, és az meg azt mondta neki, hogy úgy van anyuka, ne sajnálja a krémet.
2005.07.14 09:15
2005.07.14 09:19
Most jön a rövidített változata.
), de semmi, utána simi, de dumált, így visszafeküdtem én is. Ahogy elkezdett sirkálni, visszamentem, simi, jött a dumcsi, én vissza stb. Végül Apája ment át, de neki elkezdett ordítva sírni, így megmentettem a cicivel, amin végre 5-kor bealudt. Egészen fél 9-ig aludtunk, akkor is a dumcsizására keltünk.
Hajrá kistesó, drukkolok!
Imádom!
Sajna Marci is kipróbálta az ágyról legurulást, csak eddig nem dicsekedtem vele.
2005.07.14 09:36
Gyanitom, hogy tenyleg a garazsok miatt kellett megszabadulnod a totol
Szoval eppen csak lehelletnyit.
), lurkoca ebredezik, szoval muszak van
Lassan majd probalkozik maszassal.. 2005.07.14 10:30
, Én is mindig ettől félek, mert Norbi is ahogy felkel már mászik is, multkor is felkeltem és keresem a gyereket hát a lábamnál aludt!
, szegény Zolika, akkor jó nagyot koppanhatott! 2005.07.14 11:21
2005.07.14 16:32
2005.07.14 17:37
Ilyenkor néha nagyon lelki beteg tudok lenni, hogy másnál bizti nincs ilyen, de úgy látom, hogy sajnos van.
Hamar kiheverte az orrvérzést?
Annyira sírt, még a könnye is kicsordúlt.
Pedig egyáltalán nem olyan ijedős már, de ezt még nem tapasztalta.

2005.07.14 19:52
Hááááát nem tom normális e ez a sok vérzés.Ma már nem volt.
De megvizsgált a dokim és azt mondta semmi gondot nem tapasztal,méh,petefészek rendben van.Akkor csak meg maradok.
Reggelit megissza majd az ebédet beletukmálom az uzsi felét meghadja és most a vacsi se kellett mind neki.Pedig nem kap többet mint eddig.Nem tom mi van vele!?
Na látod tud jófiú is lenni ez a Rolcsi baba.
Gratula a kúszás-mászáshoz!Nálunk ilyen nincs.

Én csak latolgatom a dolgot,de azt hiszem a végén én döntök vagyis még van 1 év 5 hónapom.
Gratula ,hogy ilyen szépen ül Bence!
Mi még ezt se tudjuk.
Használjátok egészséggel!
Holnap próbaút indul?
Mi volt az orvosnál?Köszi a romantika drukkot!
Már rámférne valami jó dolog is.
Azt hiszem akkor most nem fog menni az egy fizu,egy gyed,két gyerek variáció.
Megvárom amíg Domi kettő lesz és akkor próbálkozunk.Még így se bizti,hogy sikerül
Tudod miért.Nálatok minden rendben?
Írtam azóta több email-t is de mind visszajött.
és tudjátok csütörtök akkor Helyszinelők.
Puszi.Dia2005.07.14 21:04
2005.07.14 22:05
Hajjajj,sajnos lesz még pár ilyen.Én már előre parázok,Raul is mennyit esett!
Tegnap ismét füvet nyírtam,nekem ez kikapcsolódás(ugye milyen kisigényű vagyok?
),ezért éjjel volt taknya-nyála szindróma.
Éjjel ébred még?Mi a helyzet fog-fronton?Patrik egy éjszakát sem aludt végig,mióta megszületett.
Ha csak 1-2x kelne,nem is lenne baj.
Ritka,hogy itthon van hétvégén,ha én is visszamegyek dolgozni,még nehezebb lesz összehangolni bármilyen hétvégi programot.
2005.07.15 07:57
Egy kicsit tartottam tőle, hogy félni fog a dokinénitől a kórházi történések miatt, de semmi. Nagyon ügyes volt. Dokinénivel abban maradtunk, hogy a "sima" tejpépet hagyjam, és tuti, hogy az okozta a hányást, mert öklendezett tőle. Felírt nekünk hipoallergén tejpépet, mert alkalomadtán próbálkozom azzal.
Köszi Dia!!!
)
), bepakolás, rámolás ezerrel.
Nekem is lelkiismereti kérdést okoznak ezek a balesetek, de gondolom idővel mi is hozzászokunk amennyire lehet. Pluszban a Manók is edződnek majd
Egyébként azt én is észrevettem, hogy a hidegebb kajcsik jobban mennek, a meleg annyira nem jön be. A tejpépnél még az is megfordult a fejemben, hogy langyos volt, hidegen lehet, hogy jobb lett volna. Ha nem hányt volna, hidegen is kipróbáltam volna, de így...
A lényeg, hogy nyugi. Én csak tudom
Puszi Nektek! Bocsi, hogy nem válaszoltam az emiledre, de annyira sűrűk voltak a napok, hogy a tegnapelőtti és a mai babanetes levelemet is csak Marci folyamatos nyüszizése közben tudtam megírni.
Hát ezen is túl kell esniük, de ezt szerintem Neked igazán nem kell mondani.
2005.07.15 08:25
2005.07.15 08:51
Pl. tegnap v. azelőtt ki kellett, hogy szedjem a szájából a kaját (leszedni a nyelvéről), mert tisztára öklendezett, miközben előző nap meg simán megette ua. Ki érti ezt?
Bár a szurikat megszoktam, csak az elsőnél sírtam Bencével, a többinél hősiesen bírtam.
De azért ezek mások. Most aggódok, hogy ne legyen semmi baja. 2005.07.15 09:45
, hát igen, biztos hogy sajnos még nagyon sok lesz amit majd nem tudunk kivédeni, mert egy pillatan töredéke alatt történnek a dolgok és nem foghatjuk állandóan a kezüket! Azért nagyon remélem hogy senki gyermeke nem fog akkorát esni, hogy baja legyen! 2005.07.15 11:20
Na ilyenkor lehet őket elrontani azzal, ha eröltetjük az evést.
Szépen békén kell őket hagyni, ha éhesek lesznek megeszik még a vasszöget is
! Addig lehet ugyan próbálkozni egy-egy kanál ezzel, meg azzal, hátha van valami amit szívesen eszik. Semmiképpen nem szabad édességgel kínálni, ez a másik hiba, késsőbb aztán csak édeset akar majd enni!
Az új autó jól szuperál majd, és te anyuci, jól kipihened magad!
Millió puszi nektek!
Én is azt hittem, hogy soha nem alussza végig az éjt, de aztán egyszer csak magától megjavult! Nem tudom, hogy azért-e, mert a szilárd kajával igazán jól lakik, vagy egyszerűen csak meg kellett érnie rá! Azt viszont nem tudom tudod-e, hogy ez a kis töpörtyű manó velünk alszik ám!
Így könnyű
!
az én párom is éppen szombaton lesz 24-ben!
Majd gondolunk egymásra!

!!! 2005.07.15 16:24
2005.07.15 18:53
Bár előnyünk is volt belőle mert előre engedtek a pénztárnál.
Mizus veletek?Nagyon nagyon rég jártál erre.
Írtam a leányzónak.
Õ a mimóza pedig engedi.
Ki hinné,hogy időnként könnyít magán.
Azt a játékboltot én is figyeltem,de sajna nem mentünk be.Már Dominak is kellene vennem játékokat.Igaz van neki bőven de mind úgy kapta vagy a miénk volt gyerek korunkban csak ki van mosva.
Azt se tudom,hogy hol nézzem,hol kellene kibújnia.Mert Eddig a többinél se volt megdagadva az íny vagy ilyesmi.Csak egyszer azt láttam,hogy áttörte az ínyét.
Komolyan kezdek elszomorodni,hogy Domi ilyet se tud még.
Csak állandóan hason tolatva közlekedik.
Puszi.Dia2005.07.15 19:23

Szoval semmi gond
Halistennek siras-nyafi nem nagyon van, eleg a dobhartyamnak a hang-kieresztese
Jo ferfias organuma van
Zolika csak bizonyit a dokinonek, hogy nem minden "kover" gyerek lusta

Mar az ules is alakul nala, szoval holnap koltoztetem enis le az agyat a legalso szintre
Pls. irj mar egy mailt, ha ma olvasod ez a hozzaszolast (micakukacisztponthu-ra), hogy mehetek-e holnap, es hogy tajekoztatolag mekkora a tavacska, hogy kell-e tetocsomagtarto, vagy befer az Uno hatso reszebe, lehajtott ulesekkel. Koszi

2005.07.15 20:19
2005.07.15 20:28
, Lilike jól van már? 2005.07.15 21:09
2005.07.15 21:50
2005.07.15 22:38
Noncsi hatalmasat nőtt!Írj!
Úgy látszik Õt nem hatja meg semmi és meg kell győződnie róla,hogy megvan-e a cici.
Remélem hamar elmúlik Nálatok is!
2005.07.16 08:40
2005.07.16 08:57
2005.07.16 21:17
és nagyon hiányzik apa
pedig még csak most jön az éjjel!
Igaz, hogy van egy jóképű pasi, aki velem alszik, de én már nem elégszem meg csak kettővel
!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|