Akkor mégis volt valami a levegőben, hogy több gyerkőc is ébredt éjjel. Lili is megint többször kelt, de hogy hányszor nem tudom. Tegnap olyan félálomba mentem be hozzá aztán azt se tudom hogyan kerültem vissza az ágyamba. Egyszer arra ébredtem, hogy hol is vagyok? Lili hol is van? Aztán 1től aludt f6-ig. Akkor visszaaltattam kemény 20 perc alatt, és aludt még ugyanennyit, uh. a szokásos időben kelt.
Nem tudom, talán egy vekker van benne, ami ébreszti f7-kor akármennyit alszik is?
Orsi,
irigylem hogy tudsz menni ide-oda, kikapcsolódni egy kicsit. Itt senkim nincs akihez átmehetnék egy kicsit dumálni.
Tina,
Te zárod mindig a napot.... Egyébként nekem mindegy melyik nap jó a hétfő is. És mikor? Délelőtt, délután? Nekem a délelőtt is jó lenne, ill. jobb lenne, de ha neked a du jó, tul képpen mindegy. Én alkalmazkodom, semmi programunk.
És mennyibe kerül az a félár? Mikor vannak, minden nap?
Milyen régóta együtt vagytok a férjeddel!
Hogy van Eszti?
Kora, te milyen állapotban?
Remélem senki más nem beteg!
Jó lenne ha már melegebb napok jönnének. Kitettem az álló muskátlijaimat az ablakba és olyan hideg volt az éjjel, hogy egy kissé megsínylették. szerencsére a többi futó az bírja.