Most olvasom vissza az elmúlt napok írásait (persze hátulról előre, úgyhogy még össze is kell raknom a képet

).
És !
Benianyu!
MI történt veled pontosan??? EGyszer csak jött ez az egész vakaródzásos szörnyűség? Úgy a nagy semmiből??? Hát ez őrjítő lehet. Én már egy szúnyogcsípéstől idegroncs leszek, és véresre vakarom.
Te szegény, hogy bírtad??? És most már tényleg rendbe jöttél?
De azért mit mond az orvos? Mert gondolom, azért jó lenne tudni, hogy mitől volt ez az egész, és hogy kell-e újra számítanod erre máskor is. Nem?
Köszi Gergő dícséretét, nekem is tetszik ez a kép róla. Bár már igencsak szürkület volt, ez a képeken is látszik.
Én annyira analfabéta vagyok, és nem tudok olyan gyönyörű képeket csinálni, mint Emese, Barbi, Bodza vagy Andrea.
Még nappal sem, nemhogy szürkületkor.
Igen, ez az a poncsó, pénteken úgy döntöttem, hogy megveszem.
Mire visszamentem, addigra hoztak más színekben is, feketét, meg barnát, meg kekizöldet, de szerintem ez a szürke volt a legszebb.
És nem bántam meg, nagyon tetszik.
Persze, Apa akkor is bebizonyította, hogy igazi férfiből van.
Kivittem az üzlet elé a krém színűt, meg a szürkét, hogy szerintem melyik a szebb, meg melyiket vegyem.
Hát, neki mindegy volt, mert mindkettő jól néz ki, meg hogy úgyis én fogom hordani, és amelyik nekem tetszik.
Erre kérdem tőle, hogy akkor melyikben tetszenék neki jobban?
Mind a kettőben, de csak az egyiket vegyem meg!

És melyiket? Kérdem én??? Hát, amelyik jobban tetszik...
Kész voltam teljesen. Ja, és nem tudja megjegyezni, hogy poncsó, ezért inkább röstli-nek hívja.
Hogy miért éppen annak, és a kettőnek mi köze egymáshoz, azt ne kérdezzétek, gőzöm sincs.
Totka!
Nem siklottam ám a múltkor (azt hiszem, pénteketn) a dolgon, hogy Panna bejelentkezett egy körre a mocin!!! Csak indultunk már anyumékhoz, nem volt időm válaszolni.
Szóval, előjegyzésbe vettük.
Persze, majd csak akkor lehet belőle valami, ha Gergőnek leér a lába majd, és legalább egyedül fog tudni pedálozni rajta.
Nehogy má' én toljam majd őket!!!!
Csajozzon csak a kisfiam önállóan.
Ez a minimum szerintem, amit elvárhatok tőle, pláne, ha egy olyan csajjal van/lesz dolga, aki már most bilizik!!!