A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

képzeljétek kaptam mamiméktól télire csizmát és kabátot!úgy örülök!ráadásul csinosat,hogy nőnek érezzem magam a hideg-téli időben is!tavaly csak a kényelemre és praktikusságra mentem!ki érti mért? :roll: csak mégjobban zombinak éreztem magam! :? :lol:
a kabiért ma mentem vissza a belvárosba,mert hogy élre volt tetetve,addig anyum vigyázott Kisnyuszira!és a legnagyobb dugóban kellett mennem,illetve annak a nagy dugónak nyoma sem volt,sőt még szombaton is többen mennek be a városba,olyan vasárnapi forgalom volt!mindenki több napot kivett szabira a zavargások miatt????vagy csak azt az útvonalat kerülték el(Erzsébet-híd felé mentem),mert azt hitték arra nem lehet majd még menni?mindenesetre én jól jártam! :P
hazahoztam Kisnyuszit aludni,mert anyum Gyógytornára ment és aztán nemsokára viszem vissza,mert kozmikushoz is megyek!úgyhogy holnap ,aki látni fog majd jól megrémül! :? de már nagyon rámfér!amúgy lement az összes patim,mert megint viszonylag jókat alszom és nagyNyúllal sem civakodok :oops: :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol:
nagyon gondolkozom,hogy nekem márpedig jógáznom vagy valami ilyesmit kéne csinálnom,amivel kiegyensúlyozottabb leszek,mert én nagyon ideges,inkább puffogó,görcsölő típus vagyok! :roll: bár lehet,ha végre átmennék a szomszédba egy kis testmozgásra már az is megváltoztatná az életem!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na már megint sorminta,hogy tudto így eltünni? :evil:
mentem is! :wink:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Mi is megvagyunk még, tegnap este jöttünk haza anyuméktól.

Éééééésss!!! Hétvégén megint megyünk!!! Juhhéjjj!!!!
Csak most kihasználom anyumat, és átruccanok Szentendréről a szomszédos Vácra, fodrászhoz.
De jó lesz, már nagyon rám fér. Megkurtíttatom most, az biztos.

Nézegettem a sok szép képet, nagyon tetszenek ezek a profi őszi képek. Meg persze a babák is rajta!!!

Én is készítettem a hétvégén egy keveset, ha megengedtek belőle néhányat:

Kép Kép Kép Kép
csak én vagyok dögrováson.
Úgy fáj a torkom, hogy beleőrülök. Minden nyeléskor olyan, mintha pengét nyelnék.
És hangom sincs túl sok, be vagyok rekedve rendesen.
Vasárnap fagyiztunk egy nagyot anyummal, meg is lett az eredménye.
Ja, és anyum ma reggelre ugyanígy járt, torokfájás és minden földi jó.
Közölte, hogy én vagyok a hibás, mert én akartam fagyizni, én tehetek arról is, hogy most neki is fáj a torka. :D :D :D
Mondtam neki, hogy nem kellett őt sem 2x kérni... :lol: :lol: :lol:

Ja, és a hatalmas hír:::::

Gergőnek kibújt a harmadik foga!!! És már a negyedik is nagyon rá van készülve az előbújásra.

Kép
kuha

Sziasztok!

Hát elég szörnyű volt a tegnap éjszaka még én sem tértem napirendre a történtek felett. A baj az volt, hogy pont itt a mi házunk előtt néztek farkasszemet egymással a tüntetők és a rendőrök vagy három órán át. Iszonyúan csipte a szemünket a könnygáz, Maja ágyát kivittük az előszobába, mert az a lakás egyetlen része, ami nem az utcafront felé néz. Szegénykém végül elaludt az iszonyú hangzavar közepedte olyan 3/4 11 körül, nem sokkal az előtt, hogy a rendőrök végre elindultak és kiszoritották őket a Blaha felé. Apjuk mindent felvett videóra, itt volt kb 15-20 huligán aki kukákat gyújtott fel, kirakatokat tört be, lámpákat tett tönkre, a házunkról márványlapokat szedett le, táblákat tépett ki, trágárul kiabált, stb... meg mögöttük párszáz bámészkodó, semmit nem csináló "tüntető" aki, periódikusan Gyurcsánytakarodj-ot skandált, bár nem túl kitartóan. Szóval nem volt sok koncepció az egész mögött. :roll: A rendőrök nagyon fegyelmezetten az összes provokációra nem regálva (pl. mikor motorosok jöttel és köröztek előttük és tökre felhergelték a tömeget is) sorfalat alkotva vártak. Én aki ált. elég béketűrő és agreszió ellenes vagyok, már a helyükben sokkal hamarabb elindultam volna. :evil: Szerintem igy ennek ebben a formában semmi értlme nem volt. :( Viszont még most is könnyfakasztó és orrfacsaró a könnygáz jelenléte a Rákóczi út ezen szakaszán. Sajnálom, hogy Majának is ezt kell szagolnia. :x Mondjuk az esti műsorból a percenként köröző helikopter nagyon tetszett neki mindig mikor meghalotta, mutogatott az ég felé és kurjongatott. :)

Ma reggel voltunk méricskélni. Maja 8760g és 76cm.

Juci!
Panaszkodtam én is dokinak, hogy van hogy Maja napokig alig eszik, kb. mint Marci, és azt mondta hogy ilyen hullámvölgyek lehetnek az étvágyukban fogzástól függetlenül is és, hogy nyugodjak meg mert van elég tartalékuk. Szóval remélem, hogy Marcinál nem függ össze a nehezen kakilással a nem evés, csak most éppen nemevős szakaszában van ami teljesen normális. :)

Barbi!
Nagyon művészi fotók!! :)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Nyúlné!
Taknyik távozzatok!!!!
Kis taknyitól személy szerint én nem rettenek meg!

Anikó!
És ezt az étrendet intenzív szoptatás mellett tudtad folytatni?
Mert én úgy tudom, hogy a tejképződéshez kell a szénhidrát.

Engem letámadtak a vörösök. De azért nem nagy támadás, viszont úgy látszik kezdem visszanyerni régi önmagamat, szinte percre pontosan érkeztek. Ezúttal a tej se csappant meg, sőt Andrist se érdekelte. Úgy látszik, hozzászokott, hogy néha más ízű. Iszonyú nagyokat szopizott!

ayse

Kuha,
Jajjjjj, de nagyon szép Gergő ezen a közeli képen!!!!! Tök jó a poncsód (ez ugye az?!? :) ) Éljen a 3. és a 4. fog! :) Meg a fodrász is! :)
Te meg gyorsan gyógyulj meg!

Nyúlné,
De jó neked! :) Én is szeretnék kabátot, mert csizmát, de ahhoz el kéne menni venni és nincs mostanában időm. Talán a jövő héten, mozgósítom az Anyut, hogy vigyázzon a fiúkra.
Jó szépítkezést! Nekem is kéne mennem egy kis nyomkodásra. :(

Totka,
Pannád méretei tényleg szépek! :)
Hajrá fogyi és torna ügyben! :) A legjobb, mikor azt mondják, hogy lefogytál! :) Annál nincs is jobb érzés és erőt a további szenvedéshez! :) Kitartás!!

Képzeljétek, az előbb festettünk Benivel, vízfestékkel. Én annyira szeretek festeni, mint egy gyerek. :) Csak Beni megunta hamar. Inkább a Vakond nadrágját nézi. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu, de jó, hogy jobban vagy! Szörnyű lehet. Már aggódtam, hogy soká tart, amikor valaki irt egy hasonló példát. Én terhesen ekcémás leszek, és viszket rettenetesen, szörnyű, de legalább tudom, hogy utána elmúlik.

De jó, hogy szóba került a mosogatógép téma...a Monorra költözés hányattatásaiért cserébe én is kidumálok majd egyet, hely úgyis lesz bőven, csak győzzük kitölteni.

Ismét off: mielőtt félreértés esik, én is rühellem az árpádsávos romboló huligánokat ... de tegnap óta nem csak tőlük félek, sajnos. Amikor rendőrségről van szó, senki nem az egyes rendőrre gondol, aki 3 napja nem aludt és menne haza, hanem a parancsokra, a vezetőkre. És a rendőröknek fogalmuk sincs, miért kapnak bizonyos parancsokat, mint ahogy bármely munkahelyen a beosztott nem mindig tudja, mi miért van. Az egyes rendőrök meg ilyenek is, meg olyanok, csakúgy mint az egyes tanárok, takaritók, jogászok, akárkik. Vannak nagyon rendesek és van pár általános iskolai iskolatársam, akikkel nem szivesen találkoznék, ha gumibot van a kezükben.
Én ugyan elfogult vagyok, mert az életem legnagyobb tragédiáját rendőr okozta, akinek utána eltusolták az ügyet ... de Viki, nehogy azt hidd, hogy egy ilyen esetben azt hiszem, hogy mindenki egyforma. és ugyanúgy sajnálom azokat, akik nem pihentek már három napja.
Én tanár vagyok, de ha valaki azt mondja, hogy a tanárok manapság elfogultak, kekeckedők, nem szépen bánnak a gyerekekkel ... tapasztalataim alapján kénytelen vagyok elismerni, hogy bizony részben igaz. Attól még én nem érzem sértve magam.

KépKép

KépKép
majola

Ayse,
A norbizásnak is kicsit hasonló az alapja, mint annak a fogyókúrának, amit Anikó írt. Teljes kiőrlésű gabonából készült dolgokat, durumtésztát, stb. lehet enni (3-ig) és az elég szénhidrátnak, nem csappanna meg a tej sem. Én igyekszem cukor és lisztmentesen kajálni, nem is nagyon hiányzik. Áttértünk családilag a durumlisztre, abból csináltam a múltkor a palacsintát, meg a nokedlit is, a fiúk észre sem vették. :) A leveseket nem rántom be, hanem egy kis sűrűjét összeturmixolok és azt habarom vissza.
Ennyi fért bele mai főzőshow-nkba. :)

Cleo,
Borzalmas lehetett. :( Szegény Maja. :( De legalább a helikopter tetszett neki. :)

benianyu

Zsuzsa,
Köszi, hogy gondoltál rám. :) Úgy néz ki, hogy vége!!!!!! Csak ne is jöjjön többet soha elő!!!!

Most én gyártom a sormintákat. Apukám jól kifárasztotta Danit a játszótéren, 1-2 perc alatt el is aludt, ahogy felértek és lassan két órája durmol. :)

benianyu

Nyúlné,
Felírtam a vásárlási listámra, hogy vegyek szódabikarbónát. Ha esetleg nagy taknyolás lenne nálunk is, akkor tudjak nyúlnéféle inhaláló sátrat csinálni!!! :)

benianyu

Benianyu, megtöröm a sormintádat :) A sósátor szuper dolog, tényleg.

Cleo, ez borzasztó lehetett. Amikor történelmet tanultunk, olyan egyértelmű volt, hogy velünk már nem történhetnek olyan szörnyű dolgok. Fura, hogy azért a szelét megérezhetjük.
Amúgy ennek tényleg semmi értelme nem volt, szerintem sem. Az a párszáz ember nem azért volt ott, hogy őrjöngjön, a huligánok meg vérszemet kaptak attól, hogy mögöttük vannak ... erre mondom én ezt, hogy helytelen volt összeterelni a két csoportot.

KépKép

KépKép
majola

Ja, és Benianyu :) tetszik, hogy mindenből a pozitivat emeled ki (Maja és a helikopter :) )

KépKép

KépKép
majola

Éljen, Julcsis sorminta!!!!!
Ma megsimogatta a pocimat, mondta, hogy tee (tesó), meg baba, annyira édes volt. Eddig nem izgatta, legfeljebb ismételte, amit én mondok :)

KépKép

KépKép
majola

Most olvasom vissza az elmúlt napok írásait (persze hátulról előre, úgyhogy még össze is kell raknom a képet :? :? ).
És !

Benianyu!
MI történt veled pontosan??? EGyszer csak jött ez az egész vakaródzásos szörnyűség? Úgy a nagy semmiből??? Hát ez őrjítő lehet. Én már egy szúnyogcsípéstől idegroncs leszek, és véresre vakarom.
Te szegény, hogy bírtad??? És most már tényleg rendbe jöttél?
De azért mit mond az orvos? Mert gondolom, azért jó lenne tudni, hogy mitől volt ez az egész, és hogy kell-e újra számítanod erre máskor is. Nem?

Köszi Gergő dícséretét, nekem is tetszik ez a kép róla. Bár már igencsak szürkület volt, ez a képeken is látszik.
Én annyira analfabéta vagyok, és nem tudok olyan gyönyörű képeket csinálni, mint Emese, Barbi, Bodza vagy Andrea.
Még nappal sem, nemhogy szürkületkor.

Igen, ez az a poncsó, pénteken úgy döntöttem, hogy megveszem.
Mire visszamentem, addigra hoztak más színekben is, feketét, meg barnát, meg kekizöldet, de szerintem ez a szürke volt a legszebb.
És nem bántam meg, nagyon tetszik.
Persze, Apa akkor is bebizonyította, hogy igazi férfiből van.
Kivittem az üzlet elé a krém színűt, meg a szürkét, hogy szerintem melyik a szebb, meg melyiket vegyem.
Hát, neki mindegy volt, mert mindkettő jól néz ki, meg hogy úgyis én fogom hordani, és amelyik nekem tetszik. :? :?
Erre kérdem tőle, hogy akkor melyikben tetszenék neki jobban? :D
Mind a kettőben, de csak az egyiket vegyem meg! :? :? És melyiket? Kérdem én??? Hát, amelyik jobban tetszik... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kész voltam teljesen. Ja, és nem tudja megjegyezni, hogy poncsó, ezért inkább röstli-nek hívja. :lol: :lol: :lol:
Hogy miért éppen annak, és a kettőnek mi köze egymáshoz, azt ne kérdezzétek, gőzöm sincs.

Totka!

Nem siklottam ám a múltkor (azt hiszem, pénteketn) a dolgon, hogy Panna bejelentkezett egy körre a mocin!!! Csak indultunk már anyumékhoz, nem volt időm válaszolni.
Szóval, előjegyzésbe vettük.
Persze, majd csak akkor lehet belőle valami, ha Gergőnek leér a lába majd, és legalább egyedül fog tudni pedálozni rajta.
Nehogy má' én toljam majd őket!!!! :lol: :lol: :lol:
Csajozzon csak a kisfiam önállóan.
Ez a minimum szerintem, amit elvárhatok tőle, pláne, ha egy olyan csajjal van/lesz dolga, aki már most bilizik!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Sziasztok.

Itt vagyok én is,csak a Manka féle klippet gyártottam Meliről.
Tök jó lett! :D Jól el is érzékenyűltem. :?
Majd mindjárt felrakom és ha valakit érdekel,megnézheti!! :wink:

Totka.
Hajrá fogyókúra!! :D
Én képtelen vagyok ellenállni a finom falatoknak.
Mondjuk hálistennek rámjönnek a szülés előtti nacik,de a bőröm szépségén lenne mit alakitani! :( De legalább már egy héten egyszer eljárok tornázni!!Na jó ez túlzás,mert még csak múlt héten kezdtem,de megfogadtam,hogy megyek minden héten.Kétszer is mehetnék,csak pont egybeesik az időpont a dúdolóval és ugy azt Meli nagyon szereti.Igy hát nagy bánatomra odamegyünk!! :wink: :lol: :lol:

Cleo.
Szörnyű lehetett olyan közelről ez az egész!!Szegény Majácska! :(
Én csak a tévében láttam,de NO COMMENT!! :(

Nyúlné.
Éljen a kabát!!Éljen a csizma!!Éljen a kozmetikus!! :P :P
Én is múlthéten kaptam apától egy kabit,meg vettem egy weszkó(fi..om sics,hogy kell irni :oops: )féle csizmit,hozzá térdgatyát,meg ma egy felsőt!! :D Egy ideig levagyok tudva!! :wink:

Davallia.
Mentek Dúdolóra??
Mi sajna nem,mert ugye Meli még taknyi és én sem vagyok 100-as! :(

ancsi26

Jaj,a fényképeket elfelejtettem megdicsérni!! :oops:

Minden baba,mama,papa nagyon édi!! :P

ancsi26

Na jó,befejeztem,mert még azt hiszitek,hogy valami gond van nálam!! :oops:
Vagy lehet van is?? :lol: :lol: :wink:

ancsi26

Hát ez tök jó buli!!! :lol:

VALAKI!!!
tÖRJE MEG A HÜLYESÉGEMET!!!!!!!! :wink: :oops:

ancsi26

Sziasztok!

Köszi a kép dicséreteket, azért Gabi is fotózott, nem csak én. :oops:

Benianyu!
Éljen a kiütések elmúlása! :D
Lehet tudni, mitől van, vagy erre nem tudnak mondani semmit? :?

Kuha!
Szupi a poncsó :wink:
Üdv újra itt! Gergő nagyon helyes, még szürkületben is! :wink:
Szerkezet jól szuperál?

Hajni!
Kitartást a fogyihoz, nagyon ügyes vagy! Abban mondjuk Anikónak igaza van, hogy az étkezést is át kell alakítani, nem elég a torna. :(
Na ezért nem fogyózom én...... :P

Anikó!
Hát igen, ilyen étrend mellett nem csoda, ha 30 kilót lehet fogyni. :?
Csak ki is kell bírni! Le a kalappal előttetek! :D

Emese, Cleo!
Nekünk az egész holnapi nap jó, csinálhatjuk, hogy délelőtt a normafához megyünk, délután meg esetleg átjöttök hozzánk. Akkor Cleo is tud csatlakozni.Lemehetünk itt a játszóra, főleg ha jó az idő! Van bébihinta, homokozó, csúszda. :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ancsi!
Én megszakítottam, de nem direkt..... :oops:
M
Nagyon szupi lett Meli videója, ügyes vagy! :D
És a dalválasztás is tetszik, úgy illik hozzá :)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Állandóan ki-be kapcsolgatom agépet (ez az én sormintám :wink: ), aztán eszembe jut még valami, és csak bekapcsolom :oops: .

Benianyu!
Dlgozom ám a pontos válaszon, még egy kis türelem!

!!!TALI!!! !!!!TALI!!! !!!!TALI!!!! !!!TALI!!!

Pompos lesz meg víz, meg kölesgolyó.

Aki BKV-val jön azt felmentem mindenfajta étel-ital jellegű tárgy cipelése alól.

A többiek hozzanak olyasmit, amire még gusztusuk van!

ayse

Annamami!
Szánom-bánom, de amerre jártunk, nem lehetett kapni ezt a hulala tejszínpótlót és mostmár nem is úgy tűnik, hogy az utamba akad. Nagy pofátlanság lenne, hogy arra kérlek, hozz egyet a készletedből? A pompost amúgy is frissen készítem, úgyhogy ha magaddal hozod, az épp időben lesz. Szerinted a tetjére tudjuk valamivel pótolni a reszelt sajtot? (azonkívül minden más lesz benne, mint az "igaziban", és természetesen tej- és tojásmentes)

ayse

Barbi.

Én csak örülök,hogy megszakitottad,mert már nekem is elegem volt magamból!!! :lol: :lol:
Köszi a dicséretet.Úgy örülök,hogy tetszik a zene!! :D Egy csomót gondolkodtam,hogy mi legyen.

Na egy időre búcsút intek,mert felkelt a klippkirálynő!!! :P
Gondolom nem bánjátok!! :lol: :wink:

ancsi26

Zsuzsa,
Julcsi mennyi szót tud már, hihetetlen!!!! :)

Ancsi,
Nagyon jó a videó! Nekem is tetszik az aláfestő zene. :)

Kuha,
Az orvos nem mondott semmit, egyik sem, mert hárommal is találkoztam. Mind csak találgatott. Én most nem fogom kivizsgáltatni magam, max. ha előjön újra!
Apa és a poncsó! :) :? :wink: :cry:

benianyu

Kuha,
Nagyon tetszik a pancsod, akkor a szurke tetszett jobban :lol: :lol:
Ezek a ferfiak, neked meg jo, hogy elmegy, az enyem el se jonne velem, ha azt mondanam, hogy ruhat veszek.
Gergo nagyon helyes! En is anyumhoz akarok menni!! :lol: :cry:

Ayse,
Igen, lehet vele szoptatni. Hiszen nem veszed ki a szenhidratot, csak peldaul, rizst, kenyeret, tesztat stb teljes kierlesu liszttel kell kicserelni. A fogyokura talan?drasztikusan hangzik, de egyeltalan nem az! En csak egy tipusu reggelit, ebedet, vacsit irtam, de ha nassolni volt kedvem, hat nassoltam csak akkor egy kicsit leallt a fogyas. De ha peldaul az egyik nap tobbet ettem, a masodikon ugyesen helyreigazitottam.
Egyebkent Benianyu megelozott es o meg szoptat is! Cukrot es sem hasznalok mar regota, kalacsot is izesitovel sutok.
Ez egy hosszutavu egeszseges taplalkozas nem is fogyokura es ha megszokja a szervezeted, akkor csak jo szarmazik belole.
Nalunk nincs ilyen Norbizas-ide meg nem jutottak ki :lol:
Ma peldaul ettem vagy ot szaloncukrot :twisted: nem tudok ellenallni, igy holnap tobb zoldseget eszek :lol:
Egyebkent ez csak egy otlet volt!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Kuha
:lol: :lol: termeszetesen poncsot akartam irni :wink: :roll:
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu?
Te hogy allsz egyebkent a fogyival?
Hagy dicserjunk mar teged is egy kicsit :lol: :roll:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ancsi,

Most neztem meg Melittarol az osszeallitast! Nagyon jooooooooo!!!
A kepek jol ossze vannak allitva es az utolso kep is nagyon jo befejezesnek! Nagyon ugyes vagy am!!!!!
Szep csalad vagytok es na-na, te tenyleg nagyon jol nezel ki am!!!!
Az utolso elotti kepen is te vagy Melivel, aki vagni keszul a tortat?

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Na nekem nincs vonalzom, de most ugy latom en beszelgetek sajat magammal!!!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Anikó!

Köszönöm, elmentettem a fogyókúrádat! asszem egyszer kiadok egy könyvet A legjobb fogyókúrák, amiket nem csináltam végig címmel. (ne haragudj meg rám, magamon gúnyolódom!).
Jelenleg nem találom reálisnak a magam számára, mert Andris minimum 6x szopik naponta, nem keveset! Én szoptatás után néha a rosszullétig éhes tudok lenni, annyira leesik a vércukrom. Szóval most nem hiszem, hogy egy abonettel kibírnám reggel.
Te tényleg nagyon csinos mami vagy.
Rokica írta, hogy a babanevelésben sok olyan dolog van, hogy valamit valamiért. Nálam a szopi perpillanat ilyen.

Ha a mai hozzászólásaimban szarkazmust fedeznétek fel, elnézést kérek mindenkitől, engem sem kerülel a PMS szindróma (bár ezerszer jobb, mint a terhesség előtt volt!)

ayse

Anikó.

Jaj,de aranyos vagy!!Itt pirulok a dicséretedet olvasva. :oops: :oops:
Ezt a "nagyon jól nézel ki ám"-ot inkább hagyjuk! :lol: :wink:
De azért nagyon jól esett!! :P

ancsi26

Ayse,

Csak meg egy gondolat, utana leallok, nem akarok itt reklamozni semmit. :oops: :lol:
Szoptatassal en is anno ugy voltam mint te ( en mar nem szoptatok) nagyon ehes voltam mindig.
En csak csodalni tudlak es irigykedem, hogy meg mindig szoptatsz.
Ha neked ez igy megfelel es most ez az elso akkor miert ne? Hiszen csodalatos anyuka vagy + vagy - kilokkal is! Nekem egy kicsit muszaly volt fogynom a hatgerincem miatt es hat talan en kicsit hiusagom miatt is :lol:
De nem kell kibirnod egy abonettel :lol: reggel. Nyugodtan reggelizz, teljes kiorlesu lisztbol keszult kenyer, sovany vaj, sonka stb. Probalj meg keveset enni de tobbszor, a cukrot csereld le izesitore(babanak nem tesz kart) hasznalj durumtesztat es hat ha lehet az edessegeket csak hebe-hoba egyed! :lol:
Ne egyel rantott dolgokat vagy ne rantsd be a levest hidd el keves dolog kell neha, hogy elinduljon lefele a sulyod!
Persze tudom en is, hogy szoptatasnal nem konnyu ez, hiszen mindig a tiltott dolgokat kivantam en is egy-egy szopi utan, 6X-i szopi pedig meg intenzivnek mondhato!!!!!!!!
De majd a szopi utan vedd elo hatha!!!!!!!!! :lol: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Benianyu!
Örülök, hogy már jól vagy! :)

Nyúlné!
Éljen a dőzsölés! :lol:

Cleo!
Remélem többet nem kell ezt átélnetek!

Totka!
Képzeld, vettünk ma Natinak hózentróglit! :lol: 1100 pénz volt, a Brendonban vettük! Teszek fel róla képet majd!
Nálatok nincs Brendon, ugye? Ha gondolod, szívesen megveszem Pannádnak és elküldöm postán! :)

Ma elvittük Natit szemészetre, szerencsére minden oké!
Aztán beugrottunk a Brendonba, ahol kiszúrt magának egy játék babakocsit és azzal rongyolt a boltban! :lol:
Ki nem engedte a kezéből, mire Apa közölte, hogy akkor már pedig e-nélkül haza nem jövünk! :shock:
Nekem annyira nem tetszett, mert szerintem elég instabil volt és miután Nati ezt prezentálta is két akkora hasraeséssel, hogy azt hittem rosszul leszek, mégsem vettük meg!
Majd keresek neki valami jobb konstrukciót! :) Bár úgy emlékszem, a télieknél láttam, hogy egy lány lábsúlyokkal egyensúlyozta ki a kocsit, így nem borult fel! :lol: :shock:

Andi&Nati

KépKép
duda

Ancsi!
Igenis jol nezel ki! Punk-tum!
Akkor te vagy az utolso elotti kepen is??

Aniko

Ayse
Rolad is lattam en mar kepeket es ne haragudj, de te is gyonyoru anyukaja vagy a meg gyonyorubb gyerekeidnek!!!!!!!!!!!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Ancsi nagyon szupi a videó!!!

Ayse, úgy tűnik megyünk talira, és ha jön Kuha akkor őt is tudjuk vinni. majd küldd el légyszi a pontos címet és a telefonszámot...(Veresről megyek/megyünk, szerintem odatalálok)

Évi, nagyon jók a képek! :)

Kép

Kép
prüntyi

Ancsi
Nagyon aranyos a video!

Nyúlné
És milyen kabát meg csizma? Lefotózod? Kiváncsi vagyok :oops:

Majola
Most már többet nem dícsérem Julcsit, de tudd hogy egyre okosabbnak tartom :lol:

Annamami
Jó, hogy feltetted a mosogatógépes kérdést. Mi is most szeretnénk venni.De akkor most melyik legyen?

Benianyu
Remélem Beninek nem lesz láza éjszakára!

Kuha
Nagyon szépek vagytok! És nagyon tuti a poncsód, jó hogy megvetted. Férfiak :lol: De azért mi sem vagyunk semmik. Most hogy befestettem a hajamat barnára és nem tetszett Árpi nem tudott jót mondani. Ha azt mondta jó az volt a baj, ha azt mondta, hgoy a másik jobb volt az volt igazán nagy baj! :lol: :lol:

Duda
De édes lehetett Nati a babakocsival :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Duda.

Leirnád,hogy mit csináltak Natival a szemészeten??
Ugyanis én is kértem a múlthéten beutalót a dokinktól,mert én a bal szememre tompalátó vagyok és szeretném ha Melit is megvizsgálnák!
De azt mondta a dokink,hogy ilyen idős korban még annyira nem igazán tudják megvizsgálni,legalábbis nem annyira alaposan.
Hát majd kiderül ha megyünk.

Anikó.
Igen,én vagyok az utolsó előtti képen is.De nem felvágni készülök a tortát,hanem Melinek mutatom a tüzijátékot! :D
Egyébként miért kérdezed??

ancsi26

Totka
Pannának szép méretei vannak!
Meg még ki volt most méreckedni? Teljesen elfelejtettem :oops:

És Cleo én is remélem, hogy ez csak átmeneti étvágyszünet volt. Ma már egy fokkal jobb volt az étvágya, de még nem az igazi.

Nyúlné
Képzeld, és Marci komoly meglepetéseket képes okozni ám ezen túl is. Abszolút a szélsőségek embre. Legalábbis egyelőre úgy tűnik.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok,
Hát Ayse nem tudunk sajnos menni, sajna túl jól se vagyunk még kocsim sincs mejavítva, a dokihoz is apa elvisz meg hazavisza a nagyszüleimhez utána megy dolgozni.
De esetleg ha valami nagy szerencse által mégis elkészülne és senkit nem zavarna hogy köhögök ezerrel (nem tudom miért) akkor azért megyek. szóval az odautat kérem azért. csnevargak@invitel.hu a címem.
Ancsi én is megnéztem a képklippet. Nagyon jó lett :)
Tényleg, Mea már nem szokott ide írni? Olyan rég láttam.
Nyúlné, én valahogy nem értem. a lábost amiben van só és szódabiki van tegyem Roli kiságyába és takarjam le? És Roli? Szóval én kicsit nehéz fölfogású vagyok .... :)
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Szép jó estét!

Szólok, bőbeszédű leszek! :D
Ancsi
Olyan megható a videó Melcsiről!mondtam apának, csináljon Nekünk is(tudod én milyen béna vagyok technika ügyben!)Nem is tudtam, hogy Panna a másik nevetek!!
Juci, Anikó
Igen rátapintottatok fogyi, kaja ügyben a lényegre!!!tudom én, hogy bűnös vagyok, hiszen diétázni egyeltalán nem diétázok, sőt....!A tornával akartam bűnözéseim kompenzálni. :( :( :oops:
Ankió, Neked külön köszi a kajcsikat, ha összeszedem magam, enni is fogom őket!
Benianyu
Nézd el nekem légyszi a bénaságom, de durumlisztet úgy keressem a boltban, hogy durumliszt?Én eddig nemigen használtam ilyeneket :oops: :oops:
Egyébként, azt hittem, hogy így :? :? fogjátok a szátokat húzni, az állandó súlynyavajgásom miatt!!!(és hogy már baromira unjátok).!tök meglepit okoztatok(Nyúlné, Juci, Anikó, Benianyu, Ancsi, Barbi), hogy ennyire szurkoltok!!!!!
Arról voltam híres, ill.ha pozitív tulajdonságomat kérdezik, hogy baromi nagy a kitartásom, amit eltökélek, tűzön-vízen végigviszem!!
Na, a kajával más a helyzet!A szopira fogom, utánna majd meg őrülök mondjuk 2 szelet eperdzsemes kenyérért.

Duda
Boszorkány vagy(jó értelemben), tuti!!!!
Nem fogod elhinni, de hétvégén kerestük Orosháza összes bababoltjában Pannának a hó.......(nadrágtartót).persze, nem volt sehol, így néztek ránk :shock: :shock:
Brendonba el fogunk menni(Békéscsabán van), köszi, köszi, köszi, nagyon ari vagy!!!Ja, és tök jó az ára!
Natiképet várjuk(csattal a hajában ám!!!!!!!!! :P )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Csikken
Én annyira jót nevettem, hogy a lábost akarod a kiságyba tenni Roli helyett! :lol: :lol:
Roli a kiságyba, Te a kiságy mellé csüccs, lábos melléd lerak és a takaró mindenkire ráborít! :lol:

Totka
Ugyan miért húznánk a szánkat? Szerintem mindenki tudja, hogy nem kis kihívás a fogyókúra és tényleg nagyon becsüllek, hogy mozgással kombinálva fogsz eredményt elérni!

És Ancsi
Neked is szorítok! Csak ügyesen! Én megelőlegezem Neked, hogy Te már jársz tornázni :wink:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Csikken!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szóval:szerintem ne tedd a kiságyába,mert nehogy magára borítsa,inkább az ágya mellé mondjuk egy székre és azzal együtt,az egész ágyat és lavort borítsd be lepedővel,persze,hamár Roli alszik,mert különben tuti nézne,hogy mi van és esetleg ki is akarna jönni!én ott ültem a sátor alatt,az ágya mellett szintén,mert féltem,hogy felébred,kinyúl és leforrázza magát!még csak azt kéne! :shock: és az én nózimnak is jót tett!ezt így,ebben a formában min.fél órát kell,ha TE :lol: bírod még,akkor meg lehet ismételni,ha nem,akkor az is jó,ha a lepedőt(sátrat)elhagyod és csak simánbeteszed az ágya mellé,de lehetőleg úgy,hogy nehogy elérje!nálunk olyan kicsi a szoba,hogy már az is szokott segíteni!és,ha úgy érzem,hogy már teljesen gőzmentes,akkor új adagot csinálok!
ez így most okésos? :roll: nem baj,ha nem,szóljál! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
tegnap éjjel Veletek álmodtam!!Nállatok aludtunk, vittünk Nektek szilvapáleszt, és szénási kolbászt, el voltatok ájulva tőle!!
Mi is el voltunk ájulva, hogy milyen klassz a lakásotok, és mennyire barátságosak, vendégszeretők vagytok!Csaba, és Nagynyulad meg hajnalig beszélgettek a vendéglátásról, meg a vasútról!!! :shock: :shock: :shock: :shock: tisztára meg voltam keveredve, de tényleg!!! :D

egyébként még anno, mikor csak olvastalak Titeket, Benianyuval is álmodtam!!!mondta, hogy akinek olyan játszószőnyege van, mint Daninak, annak az anyukája nem engedheti meg magának, hogy elhízzon!!!Hogy ezt honnan vettem, nem tudom!! :D :D

Ill. a múlt héten Anddal álmodtam, mikor "lebuktattam"foglalkozását illetően! :D
Ennyit az álmokról!Ti nem szoktatok a topikkal álmodni??Remélem ez, nem kóros!! :)
Kuha
Én is kiszúrtam ám a poncsót!!Nagyon tuti!Gergőd is vagesz a csíkos sapijában!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Köszönjük szépen a dicséreteket mindenkinek!! :D

Totka.
Én azt se tudtam,hogy ilyet lehet csinálni a géppel!! :oops:
Manka irta le lépésről-lépésre és igy már tök egyszerű!! :D
Ha valaki leirja nekem a dolgokat akkor megtudom csinálni,de magamtól fogalmam sincs ezekről!! :oops:
Úgyhogy ne keseredj el,csak próbálkozni kell!! :P

Jó éjt mindenkinek!

ancsi26

Totka
Ez nagyon vicces volt! A játszószőnyeges álmod :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X